سلام.
کسی تونسته با proxy از اینترنت استفاده کنه؟
تو internet explorer یا opera تنظیماتی واسه proxy هست؟
Printable View
سلام.
کسی تونسته با proxy از اینترنت استفاده کنه؟
تو internet explorer یا opera تنظیماتی واسه proxy هست؟
برنامه ای برای مدیریت bluetooth اگه نصب کردی پاکش کن درست میشهنقل قول:
سلام دوستان.........
اگر بخواهم یه دیاموند 2 دسته 2 بگیرم به چه چیزهایی باید توجه کنم؟؟؟.....و اینکه قیمت دسته 2 این گوشی چنده؟......
ممنون میشم کمک کنید.......:11:
Skyfire نصب کن دیگه نیازی به ------ ندارینقل قول:
آقا مهران اين skifire رو از كجا ميشه دانلود كردنقل قول:
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------
آقا تمام sms هاي دريافتي ساعت دريافتشون رو اشتباه مي زنه و پيام جديدتر ميره ته پيامها و يا ميره وسط پيامهاي قبلي و هيچ نظمي نداره اعصاب خرد كن شده .
دوستم یه گوشی دیاموند2 داره که دیروز خودبخود روی ال سی دیش یه لکه (حالت مایع داره) افتاده و دیگه تچش کار نمیکنه، به نظرتون چه مشکلی واسش پیش اومده؟ چکارش کنه؟
جالبه که با اینکه اکثر سایتها باتری دیاموند 2 را از نقط ضعف اون میدونن اما این سایت از نکات مثبتش می دونه !!
pocketnow.com
BATTERY
The battery on the Touch Diamond2 is 1100mAh, which is actually quite low for a device of this kind. That said, HTC has done some magic to extend the battery life on the Diamond2. With heavy use of WiFi, GPS, and many calls, the Touch Diamond2 will get through 1.5 days. With moderate use, you'll last about 2 days, and with light use, expect around 3, maybe 4 days. That is above average.
PROS
· Terrific build quality
· Solid performance
· Almost capacitive-like screen sensitivity
· Very good battery life
· The many new TouchFLO 3D enhancements are useful and go pretty deep
· Screen is super crisp and clear with great outdoor visibility
· Takes great pictures (except in low light conditions)
· Call quality is top notch
· Records VGA video
· Will be Windows Mobile 6.5 upgradable for free
· Push Internet feature is a smart idea
CONS
· No case included
· Automatic screen rotation is limited
· Stylus is no longer magnetic
- Speaker distorts at loud volumes
· Needs a more robust built-in video player
· No flash on camera
· No 3.5mm jack or converter included
· microSD slot is under battery cover
· Battery cover feels cheap
- Zoom slider is imprecise in Opera Mobile
· No physical camera button
· Not yet available with US 3G band
-------------------------------------------------
در سایت htc برای این گوشی hotfix هایی گذاشته از جمله :
Hotfix to extend the battery charge for HTC Toucdrains quickly when using the phone on the AIS GSM1800 network in Thailand. Date : 2009-07-30
این ها در گوشی هایی که بعد ار تاریخ ذکر شده تولید شدند اعمال شده ؟
*لطفا در مورد رنگ بندی این گوشی توضیح دهید : نقره ای و طلایی داره یا مشک و طلایی ؟
* بعضی از دوستان گوشی را با کیف خریدند این کیف کمری هستش ؟ ایا اصلا در کیف کمری قابل حمله؟
hand writing گوشی از کجا فعال میشه؟ واسه اس ام اس.
دوستان سلام.
میدونم شاید جای سوالم اینجا نباشه ولی من لینک چند برنامه کاربردی رو میخواستم.
مثل فارسی ساز و دیکشنری و هرچی خودتون میدونید کاربردی هست.
ممنون میشم کمکم کنید.
پیشاپیش ممنون.
دوستان من ان گوشی رو تازه خریدم و هنوز جایی که میشه زبان گوشی رو عوض کرد پیدا نکردم حالا مشکل اینجاست که گوشی رو reset کردم و حالا زبان گوشی عربی شده!!
یه کدی چیزی هست که بهش بدی زبان گوشی رو انگلیسی کنه؟
یا مسیرش رو به عربی میتونید بهم بگید؟:8:
Start/Settings/All Settings/System/Regional Settingsنقل قول:
سلام.نقل قول:
قربان ایشون زبان گوشیشون انگلیسی نیست که ,عربیه.اگر انگلیسی بود که دیگه مشکلی نداشت (شما مسیر رو تو زبان انگلیسی دادید.):46::31::11:
سلام.نقل قول:
اول که شما گوشیتون رو ریست نکردید بلکه رام انگلیسی که بصورت نصب نشده تو گوشیتون بوده نصب کردید.حالا برای اینکه بتونید زبان گوشی رو انگلیسی کنید.باید همون مسیر رو که دوستمون گفتن برید منتها عربیش رو که منم عربی بلد نیستم.اما برید تو قسمت تنظیمات گوشی (فکر میکنم عربیش همین تنظیمات باشه)بعد یه آیکون هست بصورت کره زمین هست که با رنگهای آبی (دیاها) و سبز(جنگل ها)مشخصه برید تو اون قسمت بعد کشور رو به US تغییر بدید بعد تو یه قسمت دیگه اش هم هست که باید انگلیسی با ساپورت عربی رو انتخاب کنید .زبان گوشی انگلیسی میشه و دیگه نیازی به نصب فارسی ساز هم ندارید چون فارسی رو هم میتونید بخونید برای نوشتن فارسی هم یک کیبرد فارسی مثل SPB Keyboard رو نصب کنید.:11:
درست شد
ممنون از هر دو تون:40:
1-این hot fix های سایت hyc در گوشی هایی که بعد ار تاریخ ذکر شده تولید شدند اعمال شده ؟
2-*لطفا در مورد رنگ بندی این گوشی توضیح دهید : نقره ای و طلایی داره یا مشک و طلایی ؟
3-* بعضی از دوستان گوشی را با کیف خریدند این کیف کمری هستش ؟ ایا اصلا در کیف کمری قابل حمله؟
4-* منم تصمیم دارم این گوشی رو بخرم . با این گوشی خواندن کنابهای جاوا که روی نوکیا می خوندم دیگه ممکن نیست؟ ( چون دی پد نداره )یا راه حلی داره یا کتاب مخصوص برای اونها هست ؟
5- نرم افزارهای بانک چطور اونها هم غیر قابل استفاده می شه؟
pocketnew.com این بررسی رو کرده و دیانومد 2 اول شده تازه نفر دوم دیامونده !!
HTC Diamond2 Video Performance Compared
File under: News
By: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | Date: 22-Apr-09 | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
We talk about WVGA now when it comes to modern devices as it is "as big as" Windows Mobile allows it to grow, and the top 3 WVGA devices to date are the new HTC Diamond2, the HTC Touch HD and the Sony Ericsson Xperia - which is also an HTC make, if some of you had questions.
We've put the three to a basic video playback test using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and a movie trailer (560x304 pixel H.263 FLV). As you can see, the winner is the HTC Diamond2 by a little more than 15%. The difference between the three is rather imperceptible to the human eye (maybe except for the Xperia which scored under 100%, stuttering and choking every now and then) but it makes a real difference when using different formats with different file and canvas sizes.
Note 1: For your reference, the HTC Touch Diamond, which is a VGA device, but the predecessor to the Diamond2 scored a tremendous 136.37%, making it a close competitor.
Note 2: We chose not to test WVGA H.264 reencoded videos even though processors support acceleration for these formats as there would have not been a real standard to measure the performance for the devices.
سلام
دوستان این گوشی رو و یا ویندوزش رو میشه مثل پی سی، اپدیت کرد؟ اگه میشه چطوری؟
نقل قول:
سلام.
بله میشه الان هم ویندوز رسمی براش اومده هم کوک شده.اما اینکه چطوری رو من منظورتون رو نفهمیدم.قاعدتا" از طریق اتصال با کلمپیوتر اما اگر منظورتون از سوال چیز دیگه ای هست واضح تر بگید.:11:
سلام.
منظور من اینه که مثلا ما ویندوز رو میتونیم به روزرسانی کنیم (اتوماتیک اپدیت) که باعث میشه مثلا بعضی اپدیتهای امنیتی اضافه بشه یا مثلا مدیا پلیر ارتقا پیدا کنه..
الان گوشی رو هم من ویندوز 6.5 رسمی براش نصب کردم..اینم گزینه به روز رسانی داره؟
سلام.
من يك مرورگر مي خوام كه تنظيمات proxy داشته باشه كسي چيزي رو سراغ داره؟تو دانشگاه نمي تونم به اينترنت وصل بشم!:41:
کسی نیست به من جواب بده؟؟
نقل قول:
سلام.
داره ولی ما تو ایران نمیتونیم ازش استفاده کنیم.:11:
hand writing گوشی از کجا فعال میشه؟واسه اس ام اس.
سلام من با تاريخ SMS ها و ساعتش مشكل دارم چطور ميشه درستش كرد همش غاطي هستش ؟ كسي ميتونه منو كمك كنه ؟
سلامنقل قول:
برنامش توی همین تاپیک هست یه سرچ بزنی حتما پیداش میکنی.
اسم نرم افزار: df_timestamp_fix sms time fix final
سلام من هم daimond 2 خریدم .نقل قول:
روی فلش کوچک کنار علامت کیبرد در پایین و وسط صفحه کلیک کنید در منو اگر letter recognition نبود در other input انرا پیدا می کنید . block recognizer و transcriber هم انواع دیگری ار hand wririg هستند که می توانید با هر کدام راحت تر بودید کار کنید .
در مورد کتاب و بازی جوا هم که سوال خودم بود در زیر صفحه برنامه های جاوا صفحه کلید ظاهر می شود اما بازی با ان به علت پوشاندن قسمتی از صفحه توسط صفحه کلیدممکن نیست ولی می شود کتاب را خواند و ورق زد گرچه فونت نسبتا ریز می شود . کلید های softkey راست و پچ هم دارد.
دوستان از رام زیبا و جدید انرژی استفاده کنید
چند تا اسکرین شات از گوشیم براتون میزارم
این هم لینک دانلود این رام بسیار زیبا
حتما ورژن Energy.TOPAZ.23568.Sense2.5.GTX.Themed رو دانلود کنید
و همیشه سعی کنید آخرین ورژنش باشه
Download
کد:http://hotfile.com/dl/41199559/b471097/Energy.TOPAZ.23568.Sense2.5.GTX.Themed.May.04.7z.html
من هنوزم نتونستم hand writing گوشیمو پیدا کنم؟! میشه مسیر دقیقشو بگید.
قسمت موزیک touch flow 3D هم از کار افتاده،هیچ چیزی پخش نمیکنه،آهنگ های گوشیمو پاک کردم ولی بازم تو library گوشی هست.
[QUOTE=farredsky;4928304]سلام من هم daimond 2 خریدم .
روی فلش کوچک کنار علامت کیبرد در پایین و وسط صفحه کلیک کنید در منو اگر letter recognition نبود در other input انرا پیدا می کنید . block recognizer و transcriber هم انواع دیگری ار hand wririg هستند که می توانید با هر کدام راحت تر بودید کار کنید .
این توضیح کامل بود شما کجاش مشکل پیدا می کنید ؟ فلش را نمی بینید در منوی باز شده letter recogntion را ندارید ؟ یا other input methods را ندارید ؟
یک پچ هندرایتینگ در سایت hts هست شاید گوشی شما اصلا هند رایتینگ نداره !!!!!و باید اونو نصب کنید ؟
نقل قول:
این توضیح کامل بود شما کجاش مشکل پیدا می کنید ؟ فلش را نمی بینید در منوی باز شده letter recogntion را ندارید ؟ یا other input methods را ندارید ؟
یک پچ هندرایتینگ در سایت hts هست شاید گوشی شما اصلا هند رایتینگ نداره !!!!!و باید اونو نصب کنید ؟
چرا گوشی برای بعضی شماره ها موقعی که زنگ می زنند یا اس ام اس می فرستند اسم طرف را نشون نمی ده ؟ حتی مثلا اگه زنگ زده نشون می ده اما اس ام اس را نشون نمی ده یا بار دوم که زنگ می زنند نشون می ده بار اول نشون نمی ده ؟
یا موقعی که زنگ میخوره نام را نشون نمیده اما وقتی تماس وصل شد نشون می ده .
این برای این گوشی با این قیمت خیلی بده . من گوشی چینی داشتم این طور بود بعد فهمیدم که باید هم با 0098 شماره رو ذخیره کنم و هم بدون 0098 تا همیشه نام تماس گیرنده رو نشون بده .
حالا این راه حلی داره ؟ مال شما هم همین طوره؟
شماره تکراری هم در دفترچه نبوده.
سلام.نقل قول:
خیر منکه تا حالا با یک همچین مشکلی نه رو این گوشی ن رو هیچ گوشی دیگه ای برخورد نکردم. مشکل از گوشی نیست .احیانا" برنامه ای نصب نکردید که باعث این مشکل شده باشه؟یا تو قسمت کانتکت و تنظیمات گوشی تنظیم خاصی انجام ندادید؟:11:
منم چنین مشکلی ندیدم تا حالا.:11:نقل قول:
شايد چون داخل سيم كارت هم شماره ذخيره شده دارم اينطوريه.
برنامه كيبورد,بازي,ديكشنري .براي تماس ها برنامه نريختم
فروشنده ميگفت از دبي اورده خودش عربي ساز داشت.روي سي دي هم چند تا برنامه مثل ديكشنري و اوقات شرعي دتره .بدون گرانتي 395 از علادين.
حالا که گوشی رو خریدم برای اطلاع سایر دوستان به برخی سوالات خودم جواب می دم :
نرم افزار بانک ملت که روی جاوای خود گوشی نصب نشد با تصب myriad java به خوبی کار می کنه و با تغییر رزولیشن تمام صفحه شد.نقل قول:
5- نرم افزارهای بانک چطور اونها هم غیر قابل استفاده می شه؟
برای نقشه هم میشه از صفحه کلید مجازی در جاوای خود گوشی استفده کرد اما چندان راحت نیست .برای بازی جاوا هم که چون صفحه کلید قسمتی از صفحه رو می گیره بازی ممکن نیست .
سلام عرض شد!چند روزه که گوشی من یه ویروسی گرفته بدین ترتیب که همه پوشه ها تبدیل به فایل exe شدن با حجم 170 kb.با nod اسکن کردم همه فولدارو حذف کرد ولی فایلا هنوز تو گوشیم هست و پاک نشده.چیکار کنم که فایلا برگرده؟:11:
سلام
یه چند روزی هست که موزیک داخل تاچ فلو کار نمیکنه.فکر کنم از وقتی که برنامه کورپلیر 1.36 رو نصب کردم اینطوری شده!
به نظر دوستان میتونه علت این باشه یا دلیل دیگه ای داره؟
مشکل نشون ندادن نام اس ام س دهنده یا تماس گیرنده رو در xda سرچ کردم اونجا هم اینمشکل بود:
i got this issue.. is a newly brought TD2 and when i recieve sms there's no sender name even tho they are saved under my sim directory and contact list.. is there any way to resolve ?
راه حلی که داده بود :
I have Found The Sollution [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
It is an registry bug from the t-mobile software..
It has been found on only the T-Mobile branded Raphael's.
How to fix it:
Install an Registry Editor
Go to:
HKEY_CURRENT_USER>ControlPanel>Phone
Here is an D-Word registry called: CallIDMatch, the value on my phone was standing on "12". When you edit the value and set it to 8. All of the problems dissappear.
Don't matter if you have the contact stored as: 00316... / +316.../06...
It recognizes every type of storage of contact
.
اگه ممکنه این بگین این عدد در گوشی شما چنده شاید چون گوشی برای کشور عربی بوده این طوره .(روی خودش عربی ساز داشت )
راستی از Raphael' s منظورش چیه ؟
به گوشی iهای تاچ پرو و Fuze , اچ تی سی رافائل هم میگن.:11:نقل قول:
دوستان یه سوال داشتم
میخاستم ببینم این گوشی بعد از روشن شدن چقدر رم خالی داره ؟
نقل قول:
Go to:
HKEY_CURRENT_USER>ControlPanel>Phone
Here is an D-Word registry called: CallIDMatch, the value on my phone was standing on "12". When you edit the value and set it to 8. All of the problems dissappear.
این روش هم جواب نداد.
دوباره hard reset کردم ببینم شاید از برنامه های نصب شده باشه >>>ویرایش > درست شد
سلامنقل قول:
بعد از روشن شدن حدود 36 الی 39 درصد از فضای رم اشغال میشه که بعد از مدت کوتاهی به 50 درصد هم میرسه که میشه گفت کلا بستگی به برنامه های نصب شده روی گوشی داره.