نه بابا من مسخره کردم :دی :27:نقل قول:
خوب دریبل که معلومه حرکت ولی بهتره که حرکت 360 بگین چون دریبل 360 درجه دریبل زیدانی میشه!
در ضمن فکر کنم کنترل سختی هم داشته باشه ( باید با آنالوگ ریزترین حرکت ها رو اجرا کنی که یکمی سخته ولی عادت می کنیم )
Printable View
نه بابا من مسخره کردم :دی :27:نقل قول:
خوب دریبل که معلومه حرکت ولی بهتره که حرکت 360 بگین چون دریبل 360 درجه دریبل زیدانی میشه!
در ضمن فکر کنم کنترل سختی هم داشته باشه ( باید با آنالوگ ریزترین حرکت ها رو اجرا کنی که یکمی سخته ولی عادت می کنیم )
خب دوستان مثل اینکه باید دل به همون نسخه X360 ببندیم ... البته من نسخه ی PC ایش هم بازی می کنم .. ولی مثل اینکه EA می خواد فروش کنسول ها رو بالا ببره ...
سلام؛
من اول می خواستم در Electronic Arts Forums نظر بدم ولی وارد اکانتم نمی شد، حالا که شما میگید باشه میرم به Forum بازی.
پیشنهاد من اینه که اسم ایران را نیارید!چون اونا وقتی این اسم را بشنون دیگه بیخیل میشن!!
راستی مسعود کینگ هم اونجا اکانت داره میتوانید از طریق ایشون هم اقدام کنید!!
سلام؛
Soundtrack بازی را می توانید در این لینک مشاهده کنید::27:
کد:http://www.ea.com/music/the-official-fifa-soccer-10-soundtrack
FIFA 10 Mexico vs. USA Trailer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!
الان جدید ترین تریلر بازی منتشر شده که از لینک های زیر قابل دریافت هستش:
تصاویر جدید از (FIFA 10 (next-gen
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UK باکس شات X360
لینگ بزرگ نمایی
کد:http://www.tothegame.com/res/game/9416/boxshot_uk_large.jpg
US باکس شات X360
لینک بزرگنمایی
کد:http://www.tothegame.com/res/game/9416/boxshot_us_large.jpg
Originally Posted by EA_LukeDidd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Guys
These shots are from an old build.
I will be working on getting you new shots soon, these will show:
- New Camera angle. Closer to action, with more detailed models
- Improved Lighting. This was work in progress in the shots.
I will also try to show:
- Night time shots. This looks nice [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Different goals nets. We have different nets and goals for different stadiums.
To be honest I've been very busy on improving things that I've not had enough time on here to talk to you all.
Thanks
Luke
خوب این متنی که دیدین مربوط میشه به جواب آقای لوک (در فروم fifa) به اسکرین شاتهای نسخه PC که می گه این شات هایی که واسه PC تاحالا منتشر شده مربوط میشه به build قدیمی بازی و الان به شدت دارن روش کار می کنن که تا جایی که می تونن جزئیات رو بیشتر کنن ... جزئیاتی از قبیل تورهای مختلف برای ورزشگاههای مختلف .. نورپردازیه بهتر ... (اینطوری که خودش می گه) شاتهایی که از بازی در شب قرار خواهند داد خیلی زیبا خواهد بود ... زاویه دوربین های جدید تر ... و در پایان هم گفته که ما سرمون خیلی شلوغه و به شدت داریم رو بازی کار می کنیم و نمی تونه جواب تمام سوال های بچه های فروم fifa رو بده ...
ممنون از تریلر خیلی باحال بود، فقط کیفیت HD رو نذاشتی، هر 2تاش SD بود...نقل قول:
چرا چمن بازی از فاصله نزدیک اینقدر زشت میشه ...........!
نقل قول:
واقعا خوشبحال ايكس باكسيا حالي مي كنند با نكستجن بودن فيفا آخرم يك روزي مي رم و تيره خلاص و به پول مي زنم و مي خرم:13:
اینم ماله منیجر مود هستش ...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیه ؟؟ اینکه روی عکسه پیرن ایران تنشه کیه ؟؟ (البته اگه چشام درست ببینه!!) ، نه فکر نکنم چشام درست دیده باشه ، یحتمل طلسم شده، این پیرن چه تیمی تنشه؟؟ ولی خیلی شبیه پیرن تیم ایرانه ها !!! گیج شدم دی:
پست ویرایش شد :
کسی نبود جواب بده ؟
قیافه اش که به ایرانی ها نمیخوره...
حالا چرا لباس ایران رو پوشیده خیلی عجیبه؟!
تیم پشت سرش هم معلوم نیست چیه
ولی خیلی مشکوک میزنه
سلام؛نقل قول:
آره خیلی عجیبه تو اسکرین شات های اولیه هم بود. فکر کنم اینا Build اولیه هست و 100% به مرور زمان برطرف میشه.
ویرایش اول
در ضمن در مورد اون عکسه به احتمال قوی تا یه ساعت یه ساعت و نیم دیگه تیمشو در میارم. الان استعلام می کنم! هدف تعیین شد!!!
ویرایش دوم!
احتمالا این آقاهه ربطی به بازی نخواهد داشت، هر چند بوهایی از حضور ایران پس از سالها در فیفا10 رسد. در هر صورت دارم از رو اسم بازیکنا تیمشون رو پیدا می کنم.
سلام؛
همونطور که گفتم اون آقاهه که لباس ایران تنشه هیچ ربطی به بازی نداره. اون بازیکنی هم که Select شده یه بازیکن پرتغالیه که اسمش Tiago Ronaldo هست که قبلا در تیم Vitoria SC بوده و در FIFA 10 رفته به تیم V. Setubal، خب اینم از این!:11: میتونید خودتون برید تو FIFA 09 و سرچ کنید و بیابید!
ویرایش اول
در ضمن هر دو تیم پرتغالین و در لیگ Liga Portuguesa حضور دارن!
محمود جان منظور دوستان اینه که جریان پیراهن تیم ملی ایران چیه آخه عین اینه که توی کال آف دیوتی شاهد حضور حسین فهمیده باشیم. آخه این عکس جرینش چیه کسی این عکس رو ویرایش کرده خودشم ایرانی نیست ولی ایرونیها رو دوست داره؟ برا منم سواله این عکس
بوهایی از حضور تیم ملی نیست عزیز!! منظور تیم های ایرانی حاضر در جام قهرمانان باشگاههای آسیاست.نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که می گم فوتوشاپه ! دوره گردنش رو نگاه کنین یه چیزی درست در نمیاد ! (البته شاید شاید احتمالا به احتمال خیلی کم هم واقعی باشه !)
دوستان شرمنده این سوال رو می پرسم!این نسخه نکست جن هستش؟!
سلام؛نقل قول:
دوست عزیز، نسخه XBOX360 & Play Station 3 نکست جن، نسخه PS2 کارنت جن، نسخه های PSP, DS, & Wii هم با توان دستگاه سازگاری خواهند داشت(به همراه نسخه موبایل). و اما نسخه PC که سازندگان به آن لقب PC Generation را داده اند، چیزیست بین Current و Next.:11:
سلام؛نقل قول:
عزیزم من کلی گفتم، گفتم ایران، اگه منظورم تیم ملی بود می گفتم تیم ملی، منظورم از ایران، احتمال حضور تیم های ایرانی در بازی هست، حالا چه تیم ملی، چه باشگاه ها:10:
سلام؛
اگه دقت کنید زیر پیراهن تیم ملی هم یه T-Shirt با پرچم کشورمون پوشیده
نه زیر پیرن تیم ملی که مارکی و یا نشانی از پرچم نیست!!!! آدرس بده دی:
اینم آدرس::21:نقل قول:
والا تا اونجایی که چشم من ساپورت می کنه ای نمیتونه لوگوی ایران باشه دی: !! عجب چشی داری تو!!!
اینم یه کاور از بازی که فکر کنم Fake باشه:
و اینم یکی از جدیدترین کاور های FIFA 10! فکر کنم برای نسخه Mongolia باشه!:
ویرایش اول
و دو تا دیگه:
و اینم یکی دیگه که خیلی دیگه فیکه:
کاور های اصلی رو تو صفحه های قبل گذاشتن ! در ضمن قرار داد Ea با وین رونی هست نه با مسی و رونالدو.
ولی اون کاور شرک رو شک دارم ، شاید با شرک هم قرارداد 5 ساله بستن دی:
خیلی باحال بود شستت درد نکنه!
دوستان کسی می تونه تمام قابلیت های بازی که تا حالا تایید شده رو بگه ؟! (مخصوصا نسخه PC - خیلی ممنون)
شاید این پست جهته , جهت دادن به تاپیک بود !
خیلی ممنون که به ما جهت می دید. مگه ما چی گفتیم؟نقل قول:
پیش نمایش FIFA 10 از SIMS47:
پیش نمایش بازی FIFA 10 انحصاری از سیمز47
EASPORTSسازندهElectronic Arts
انتشار دهندهPC,PS3,X360,Wii,PSP,DSپلتفورمOctober 2009
تاریخ انتشارSport(Soccer)
سبک بازی+3سن مورد نیازمنبع اصلی مطلب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاهی به گذشته....
سال 1993 بود که اولین بازی از سری فیفا منتشر شد.این بازی اولین فوتبال منتشر شده نبود ولی تفاوت زیادی با دیگر فوتبال ها داشت و برای PC منتشر شد.بازی ای که همه را متحیر ساخت.روند صعودی و رو به پیشرفت سری فیفا تا سال 2006 همچنان ادامه داشت و فیفا با قدرت تمام به کارش ادامه میداد.در این میان از سال 2002 به بعد رقیب جدید به فیفا اضافه شده بود.در سال 2006 بود که رقیب جدید فیفا یعنی Pro Evolution Soccer 6 توانست بر فیفا غلبه کند و از سایت های معتبر نمره ی بالاتری کسب کند.در سال های بعدی رقابت بین دو بازی زیاد بود و طرفداران هر دو سری دلایل زیادی برای موفقیت بازی و غلبه بر حریف داشتند.اما در سال 2009 همه چیز تغییر کرد.بعد از عرضه نسخه های کنسولی FIFA 09 و PES2009 سایت های معتبر نمره ی پائینی را به PES 2009 دادند و نسخه کنسولی FIFA 09 به راحتی توانست بر رغیب تازه به دوران رسیده اش غلبه کند.اما نسخه کنسولی FIFA 09 تفاووت زیادی با نسخه PC داشت.FIFA 09 برای PC فرق چندانی با فیفا 08 نداشت(نمیگم اصلا فرق نداشتا!!) و این طرفداران غیر کنسولی فیفا را راضی نمیکرد.در بسیاری از سایت های معتبر تفاوت بین نسخه کنسولی و PC را یک اشکال بزرگ خواندند.با این حال به نظر منتقدان بزرگ و سایت های معتبر در سال 2009 بازی FIFA09 موفق تر عمل کرد و توانست پیروزی را از آن خود کند.حال میرسیم به فیفا 10 و PES2010.امسال هر دو بازی تغییرات زیادی کرده اند.مخصوصا سری PES.کونامی با باختی که سال گذشته از فیفا خورد امسال سعی در عوض کردن سبک کلی بازی و کار بر روی مسائل تخصصی بازی دارد.در این میان FIFA هم تغییرات زیادی کرده است که در این پیش نمایش قصد معرفی آن ها را داریم.
سبک کلی بازی فیفا از سال 2006 تاکنون اصالتش را حفظ کرده و تغییرات جزئی در عوامل کلی باعث ایجاد تفاوت بین نسخه های مختلف شده است.پیشرفت این نکات در هر نسخه باعث ایجاد تفاوت های زیادی با نسخه های پیشین شد طوری که مقایسه ی FIFA 09 با FIFA 06 غیر ممکن است.روند این تغییرات با شیب بسیار بیشتر از فیفا 09 به فیفا10 همچنان ادامه دارد.در واقع هدف اصلی ما در این پیش نمایش مقایسه ی نسخه ی جدید فیفا با نسخه قبلی (یعنی فیفا 09) میباشد.
از جمله نکات آزار دهنده در فیفا در چند سال گذشته نبود بخش Training Mode بوده است. سازندگان فیفا این مشکل را بررسی کرده و بخش جدیدی به نام Training Mode به بازی اضافه شده است. اگر بازیهای فیفا را در کنسول بازی کرده باشید حتما به بخش ابتدایی آن (Arena) (که یک بازیکن به انتخاب شما در مقابل دروازبان قرار میگیرد و به تمرین میپردازد)توجه کرده اید.در فیفا 10 در صورت تمایل میتوانید این بخش را به بخش تمرینی برای تمامی بازیکنان انجام دهید.در بخش تمرینی در فیفا 10 داوری وجود ندارد پس میتوانید با خیال راحت خطا کنید!
تصاویری از Training Mode
در HUD بازی فیفا 09 و نسخه های پیشین نوار نازکی به عنوان نوار خستگی بازیکنان وجود داشت که در صورت خسته شدن بیش از حد بازیکن حرکت او کند میشد و نمیتوانست خوب عمل کنید.به گفته سازندگان در فیفا 10 سیستم خستگی پیشرفت زیادی کرده(متاسفانه در این زمینه اطلاعات بیشتری منتشر نشده).اگر به نسخه های پیشین فیفا توجه کرده باشید هنگام زدن ضربات ایستگاهی یا پنالتی در اسکوربورد بازی در بالای صفحه تایمر متوقف میشد که این چیزی غیر طبیعیست و در فوتبال واقعی رخ نمیدهد.سازندگان فیفا اعلام کردند در این فیفا 10 این مشکل به طور کامل حل شده و هنگام زدن ضربات ایستگاهی تایمر متوقف نشده و زمان آن به وقت اضافه بازی اضافه میشود.سیستم آب و هوا در فیفا 10 پیشرفت بسیاری داشته و مسابقات در شب بسیار طبیعی تر انجام میشوند.گرافیک و جزئیات در بازی پیشرفت بسیاری داشته و حتی بخاری که در هوای سرد از دهان بازیکنان خارج میشود قابل رویت است!
سیستم آب و هوا و تغییرات آب و هوایی در فیفا10 پیشرفت بسیاری داشته است
جزئیات در فیفا 10 پیشرفت کرده اند
بازی هایی که در شب انجام میشوند پیشرفت بسیاری داشته اند
اگر توجه کرده باشید در صورت خطای دروازبانان در نسخه های پیشین بیشترین اخطار یک کارت زرد بود ولی در این نسخه امکان اخراج دروازه بان ها وجود خواهد داشت.وزن توپ در این بازی نسبت به نسخه های پیشین بیشتر شده.یکی از اشکالات اساسی در فیفا 09 همین بود.توپ ها بسیار سبک بودند و حس خوبی را به شما القا نمیکردند!سرعت بازی در این نسخه نسبت به فیفا09 کاهش پیدا کرده است که بسیاری از منتقدان این را نکته مثبت و بسیاری دیگر این را یک نکته منفی بزرگ برای این بازی میدانند.هوش مصنوعی همه ی بازیکنان در این بازی پیشرفت کرده است و نسبت به قبل هوشمندانه تر عمل میکنند.یکی از مهم ترین اشکالات در نسخه های قبلی هوش مصنوعی دروازه بان ها بود که در این نسخه پیشرفت بسیاری داشته است و به واقعیت نزدیک تر شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگر توجه کرده باشید در نسخه های پیشین فیفا امکان حرکت دیوار دفاعی وجود نداشت ولی در این نسخه شما میتوانید قبل از اجرای ضربات ایستگاهی مدافعانتان را حرکت دهید.تکل ها در این نسخه پیشرفت زیادی خواهند داشت و بازیکنان خط دفاعی در این زمینه واقع گرایانه تر عمل خواهند کرد.دیگر برای زدن ضربات ایستگاهی فقط تنظیم قدرت و شدت توپ کافی نیست!بلکه شما باید مقدار کات توپ را هم مشخص کنید تا ضربه به طور دقیق تر و بهتری زده شود.انیمیشن های جدیدی برای حالت های مختلف یازیکنان اضافه شده است.از جمله انیمیشن های جدید برای دروازه بانان و حرکات شادی جدید برای بعد از گل ها.امکان انتخاب آب و هوا برایحالت بازی معمولی اضافه شده است که در نسخه های پیشین وجود نداشت.امکان زدن ضربات ایستگاهی سریع که در نسخه های پیشین وجود نداشت و نقطه ضعف بزرگی در مقابل رقیب فیفا (یعنی PES) بود به این نسخه اضافه شده است.در حالت Manager Mode بازی هم تغییرات زیادی حاصل شده است که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.بخش اقتصادی در منیجر مد پیشرفت بسیاری داشته است.سیستم جدید با نام "بدجه تیم" به بازی اضافه شده که امکانات بسیار جالب به بازیباز میدهد.امکان انجام بازی دوستانه قبل از آغاز فصل در فیفا 10 وجود خواهد داشت(چیزی که در نسخه های قبلی شاهد آن نبودیم).مصدومیت های طولانی مدت در فیفا 10 بیشتر شده و نسبت به قبل طبیعی تر شده اند.بخش جدیدی به مد های Manager Mode به نام "Manual Growth" اضافه شده است که شما میتوانید بازیکنان مختلف را هرطوری که دوست دارید پیشرفت دهید.شما میتوانید هر مقدار که دوست دارید بر اساس بودجه تیمبه بازیکن مورد علاقه تان پیشنهاد دهید(در نسخه های پیشین حد مشخصی برای مقدار پیشنهاد ها وجود داشت).شما در منیجر مد فیفا 10 میتوانید استادیوم باشگاه یا نام آن یا حتی ظرفیت آن را هم تغییر دهید!اگر شما در طول فصل خوب عمل کنید از باشگاه های بهتر پیشنهاد های بهتری دریافت خواهید کرد ولی در غیر اینصورت و شکست شما در فصل منیجر مد تمام نمیشود و تیم های دسته پائین تر و ضعیف تر برای مربی گیری به شما پیشنهاد خواهند داد.دربی ها (شهرآورد ها) در این نسخه طبیعی تر شدند و در صورت گل زنی بازیکنان در این مسابقات خحرکات تحقیر آمیز و تحریک کننده ای از آنان سر میزند(مثل بازی Barcelona vs. Real Madrid).امکان دیدن بازیکنان تیم حریف قبل از شروع بازی ها در حالت منیجر مد اضافه شده است.همچنین گزارشگران بازی در طول بازیهای منیجر مد اطلاعاتی از شایعات و نتایج بازیهای دیگر به شما خواهند داد که در جای خودش بی نظیر است.در بخش آنلاین بازی هم تغییرات زیادی رخ داده است که به پیشرفت بازی کمک بسیاری میکند.
سنگین شدن توپ در بازی به گیم پلی کمک میکند
دروازه بان ها هوشمندانه تر عمل میکنند
تصاویری از Manager Mode
یکی از نکات منفی در فیفا 10 که به نظر من باعث کم شدن ارزش آن میشود تفاوت بسیار بین نسخه های کنسولی و نسخه PC میباشد.چیزی که در اول این مقاله به آن اشاره کردیم.اگر به تصاویر زیر از بازی فیفا 10 توجه کنید متوجه منظور من خواهید شد.EASPORTS ضعیف بودن نسخه PC بازی را نسبت به نسخه کنسولی امکان اجرای فیفا برای سیستم های پائین تر خواند ولی با این حال این تصاویر راضی کننده نیستند و باید ببینیم تا انتشار بازی چه اتفاقی رقم خواهد خورد.
تصاویر نسخه ی PC
جالب است بدانید بازیکن اسطوره ای فوتبال انگلستان یعنی Wayne Rooney به مدت 5 سال با EASPORTS قرار داد بسته و در این مدت بطور ثابت عکس روی جلد این سری خواهد بود!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://imglot.com/uploads/246.jpg
کد:http://imglot.com/uploads/benz.jpg
خیلی ممنون دوست عزیز ... هیچی همینطوری گفتم .. دوره هم باشیم :46: :31:نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام؛
ببخشید اگه بعضیاشون تکراریه.
PS2:
Mobile:
بقیه در:
و دو خبر جدید:کد:http://www.totalvideogames.com/FIFA-10/screenshots/5115-68960.html
1. EA قابلیت های اصلی جدید FIFA11 و FIFA12 را هم می داند!
تولید کننده FIFA10 نشان می دهد که از ویژگی های اصلی دو نسخه بعد هم خبر دارد:
2. David Rutter از FIFA 09 متنفر است!کد:http://www.totalvideogames.com/FIFA-10/news/EA-Already-Knows-The-New-Features-For-FIFA-11--12-14369.html
سازنده بازی FIFA 10 اقرار کرد بعد از این که دوباره FIFA 09 را بازی کرده از آن متنفر شده:
:11:کد:http://www.totalvideogames.com/FIFA-10/news/FIFA-Producer-Hates-FIFA-09-14370.html
محمود جان این باکس شات هایی که گذاشتی رسمی هستند؟ اگه رسمی هستند مال کدوم ورژن هست؟ فقط یه چیز چرا دو مدل هست؟
نقل قول:به احتمال زیاد باید Fake چون Box shot های FIFA 10 تقریبا همگی منتشر شدن و روی همشون هم عکس وین رونی هست!
اینم یه Preview از بازی که حوصله نداشتم ترجمه اش کنم:
محتوای مخفی: FIFA 10
منبع:
http://www.telegraph.co.uk/technology/video-games/6029958/FIFA-10-video-game-preview.html
:11:
البته باکس شات های UK ,US عکس رونی داره نمی دونم مال سایر رجیون ها هم هست یا نه
آرمین جان رونی روی همه باکس شات ها هست.بازیکنای کناری فرق می کنن.
نمی دونم چرا خبری از باکس شات های سایر رجیون ها نیست