هارد ریست دیگه نیازی به نصب وین نیست.. با هارد ریسن همون ویندوز گوشی restore میشهنقل قول:
Printable View
هارد ریست دیگه نیازی به نصب وین نیست.. با هارد ریسن همون ویندوز گوشی restore میشهنقل قول:
باز هم ممنون
ولی اگر میشه لینک TouchFlo 3D قابل نصب بر روی ویوا رو بذارید...خیلی حیاتی
من یک نرم افزار دیگه میخوام :
1. گوش دادن به موزیک با هندزفری بلوتوث
و چه شکلی میشه با وایرلس یا بلوتوث گوشی به لپ تاپ وصل شد برای استفاده از اینترنت لپ تاپ در ویوا
یه سوال دیگه در مورد جی پی اس اکسترنال،که از چه قیمت هایی و با چه مارکهایی شروع میشه
ببخشید اگه زحمتی نیست ..............
یه سوال دیگه هم که داشتم اینکه چرا تم با پسوند CAB نصب میکنم هیچ اتفاقی داخل Today رخ نمیده.
تم ها کجا ذخیره میشنو چه شکلی میتونم استفادشون کنم
تمهات باید رزولیشنشون به ویوا بخوره. هر تمی که روش نصب نمیشه.نقل قول:
یه سایت خوب برای تم ویوا رو میشه معرفی کنید+اون سوالای بالا
من تو یه تاپیک دیگه این ها رو نوشتم :
سلام به بچه های گل.
شاید من الان نزدیک به 2 ساله که دیگه فروم کار نمی کنم. فقط به خاطر تعریفی که از این گوشی می شد وسوسه شدم که دوباره فروم بازیو شروع کنم.
امروز رفتم علائدین گوشی ویوا رو قیمت کردم. (البته اینم بگم نزدیک 3 ساعت گشتم این قیمت ها رو درآوردم)
با گارانتی پارس تلکام 220.000
با گارانتی یاس+بیمه نامه 235.000
با گارانتی پرشین تله کام+بیمه نامه 240.000 تا 235.000 هم میومد اگه سیریش می شدم.
با گارانتی امام زمان (بدون گارانتی) 215.000
دست دوم 9 ماه کارکرده با گارانتی (یادم رفت بپرسم) 175.000
ایشالله فردا پس فردا می خرمش.
ببینم من یه سوال دارم. اگه یه موقع ویروسی شد من اگه با آنتی ویروس هم نتونستم حرکتی بکنم اون موقع چه جوری میشه ویندوز رو بریزم؟؟
کسی تحویلم نگرفت ....
حالا خریدم. 229.000 با گارانتی پرشین تله کام +بیمه نامه ....
خیلی توپه.
اقا دمت گرم اگه زحمت بکشی تم بهم بده
سلام.نقل قول:
مبارک باشه.
اولا" که ویندوز موبایل چون فراگیر نیست ویروس هم انچنان نداره که بخوای ویروسی بشی.من نزدیک به 7 ساله از وین مو استفاده میکنم تا الان یکبار هم آنتی ویروس نصب نکردم و یکبار هم ویروسی نشدم.(ویروسهای موبایلهای دیگه مثل نوکیا و....که سیستم عاملی غیر از وین مو دارن رو وین مو کار نمیکنه.)
اما در کل واسه اینکه خیالت راحت بشه در بدترین شرایط شما با یک هارد ریست کردن گوشی رو میتونید برگردونید به زمان تولدش و هیچ مشکلی نیست.:11::31::46:
نقل قول:
سلام.
از قسمت ستینگ باید بری تو قسمت تنظیمات تودی(Today) و از اونجا فعالشون کنی.
دمت گرم. فکر نمی کنم که از این گوشی خسته شم و خدایی خیلی با حاله...نقل قول:
به فرمایشات آریایی عزیز اضافه کنم که می تونید نرم افزار spb backup رو نصب کنید و هر 15 روز یک بکاپ کامل بگیرید که اگر مجبور به هارد ریست شدید به راحتی همه چیز را بازیابی کنید.نقل قول:
ضمنا ویروس یاب هایی مثل nod32 برای ppc وجود دارند که البته همون طور که آریایی گفت نیاز به نصب نیست و فقط باعث سنگین شدن ppc تون میشه.
البته ممکنه در حین سینک کردن با pc مموری کارتتون ویروسی بشه که این ویروس ها روی ppc ما تاثیری ندارند اما ممکنه در سینک کردن مجدد باعث از بین رفتن اطلاعاتتون بشن. پس هر موقع حال داشتید مموری کارتتون را ویروس یابی نمایید.
موفق باشید.
سلام به همگی
دوستان من نیاز به یه کامپایلر برای
نصب روی این گوشی دارم.
یا C یا ++C و یا C#.net باشه.
ممنون میشم.
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من به عنوان اولین تجربه ویندوز موبایل ویوا گرفتم ...
یه سوال خیلی ابتدایی داشتم ...
از کجا باید وارد file explore بشم؟؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
Programs/File Explorer
یه پوشه هستش که یه ذره بین روشه
سلام دوستان
این سایتی که بهتون معرفی میکنم همه نرم افزارای SPB رو داره، سریال نامبرها رو که اینجا
هستن رو هم میتونین برا رجیستر کردن نرم افزارا استفاده کنین.
All Spb Software SNکد:http://www.spbsoftwarehouse.com/products/?en
SpbDiary : 75349409
SpbDiary2.02 : Try this: 20051978
SpbDiary2.02 : Try this(2): 93476932
SpbFullScreenKeyboard2 : 24500927
Spb GPRS Monitor 1.7 : 92873292
SpbGPRS Monitor2 :92873292
Spb Pocket Plus : 19257395
SPB PocketPlus 3 : 30372645 or 65461245 or 65352283
Spb Full Screen Keyboard : 24500927
SpbFullScreenKeyboard 3 :45436801
Spb Pocket Plus 2 : 71297438
SPB Time 1.0: 72383490
SPB Time 2.0:21341317
Spb Finance 1.0 :19376423
Spb Finance 2.0 : 88956234 or 66543744
SPB Xonix : GZ1935I5
SPB Arkaball : FC22483A
SPB Weather Panel : 46123413
SPB Palbum Picture Optimizer: A223F822
Spb Bubbles : 47385623
SpbDiary 175 (last one) :75349409
SpbFreeCell : 727DAC24
SpbImageer : 21428451
Spb lines: 78812321
SPB Minesweeper : 83059383
Spb Pocket Highscores : free
SPB PocketPC Tips & Tricks : 82702398
Spb Kiosk Explorer.v3.0 : KIE003VP001PG923147
SPBBackup : 19732456
SpbTime : 72383490 or 53174628
SPB Weather : 46123413
Spb Insight: 3H3DHMG83EMD
لطفا منو راهنمايي كنين من گوشيم p1 هستش ميخوام ويوا بخرم ولي ميترسم مثل p1 باشه چون كار كرذن بايك دست در p1 سخته ميخوام بدونم ويوا چه جوريه ميشه يه دستي وبدون قلم اس ام اس زد ؟ دي پدش چه طوره؟ p1 كه دي پد نداره تو منو ها گشتن عذابه.برنامه و گيم براي ويوا پيدا ميشه؟ براي p1 كه چيز درست حسابي نيست من كه كلافه شدم از دستش ميترسم ويوا هم اينجوري از اب دربياد .............مرسي
نقل قول:
سلام.
در مورد قسمت اول سوالتون (کار کردن با یک دست)من چون نه با ویوا و نه با P1 باهیچکدام کار نکردم نمیتونم نظر بدم.اما در مورد قسمت دوم که بر میگرده به تنوع بازی و نرم افزار باید عرض کنم آنقدر فراوونه که اگه 24 ساعته بخوای پیگیرش باشی باز هم زمان کم میاری.:11:
من از دبی گرفتم، 168 دلار - یه کم از ایران گرونتر برام در اومد ولی لااقل نگران نیستم کسی باترشو عوض کرده باشه و ...........
واقعا فوق العاده است.
دوست عزیز اگه انگشت هاتون زیاد کلفت نباشه با یک دست میشه اس ام اس زد و بدونید که کنترل گوشی ویوا و رفتن داخل منو ها بسیار راحت تر و لذت بخش تر از P1 هستش.. مخصوصا با نصب SPBSHELL .. حالا شما اگه بازم میخوای تحقیق کن ولی ویوا به جز دوربینش و اینکه کیبرد نداره در بقیه موارد به نظرم کاملا به P1 سر هست.
یا علی:11:
مگه دلار رو چند حساب کردی؟:31: .. نه گرون نخریدی .. مبارکه:11:نقل قول:
دوست عزیز! برای گوش دادن به موزیک با هندزفری بلوتوث میتونید از برنامه ی BTA Router استفاده کنیدنقل قول:
قیمت 3 جی چنده؟
ارزانترین پاکت 5 مگاپیکسلی چنده؟
طاها 2 با 1 سال گارانتی 300 تومن. جی پی اس و دوربین 5نقل قول:
چطور باید input method رو تغییر داد؟ من می خوام از penreader استفاده کنم ، برنامشم نصب کردم ولی هر چی کیبوردو عوض می کنم و ok می زنم باز برمیگردم رو همون full QWERTY است. کسی میتونه راهنماییم کنه؟ نه تنها این برنامه نمیشه بلکه بقیه ی INPUT DEVICE ها هم تغییر نمی کنن و همون full QWERTY می مونه.:41:
اگه منظورت از penreader کیبرد ساخت این کمپانی و فارسی سازش هست باید بگم که 2 تا ورژن داره که یکی واسه ویندوز موبایل 5.0 هست و دیگری واسه 6.0 و رو ویتدوز 6.5 و 6.1 کار نمیکنه . اگه منظورتون این نیست که من اشتباه برداشت کردمنقل قول:
یا علی:11:
فکر نکنم گوشی مالی باشه.کسی هم نخریده و چون ایرانی هستش قیمتش بالاست.حاضرم بیشتر بدم اما این رو نگیرم.نقل قول:
سلام دوستان این نرم افزار اس ام اس Apple، برای ویندوز موبایل نیست ؟ شدیدا طالبش شدم .
نقل قول:
سلام
خودتون میفرمایید اپل . پس مال ویندوز نیست.:11:
منظورم برنامه مشابه هستش مثل Sms chat ، راهی وجود نداره برنامه های اپل روی WM نصب بشه ؟ یه جور دستکاری؟
سلام
منم ویوا دارم اما خوب نمی تونم باهاش کار کنم الانم به یه مشکل بر خوردم.
اشتلاهی وارد این شدم(مسح البیانات المخزنه) و تمام گوشیم ریست شد.
حالا هم زبان گوشیم عربی شده و نمی دونم چیکار کنم.
میشه لطفا کمکم کنین ممنون.
من بهت پیشنهاد میدم برو منیوال گوشیتو دانلود کن .. چون شما که الان به منو ها وارد نیستی این کار میتونه کمک خوبی بهتون باشه.. گوشی خودم ویوا نیست وگرنه مسیر تغییر زبان رو بهتون میگفتم:11:نقل قول:
نقل قول:
سلام.
والا عربیش رو یادم نیست چی میشه اما یک کره زمین هست باید بری اونجا و زبان رو برگردونی.همچنین توی ستینگ هم باید بری تو یک همچین چیزی (البته نمیدونم دقیق همین هست یا نه ولی شبیه اینه)دعم تعدد اللغات .تو اینجا هم زبان رو باید تغییر بدی و یک قسمت هم داره باید بزاری رو English with Arabic Support .
ایشالا که مشکل حل میشه.
سلام دوستان
من دنبال یه نرم افزار خوب برای قفل کردن Inbox هستم!
واقعا جالبه برا ویندوز موبایل اینچنین نرم افزاری نباشه!!!
کسی نداره؟ :(
گوشی فوق العاده ای هستش. ولی دیوونه شدم دستم خورد ریست شد. هرچی پرشین تله کام برام ریخت همش پاک شد.
قبل از اینکه من بخرم اینو میگفتم (کاش میشد داشتن تو دست من تو دست تو - دلم تنگته)
تاچش عالیه ولی برای اسکرول حتماً باید از قلم استفاده کنم.
سلام!
موقع نصب فارسي ساز واسه من اررور ميده ميگه:
installation of mobidiv.cab was unsuccesful
چي كارش كنم؟
نقل قول:
سلام.
آیا قبلا" فارسی ساز روش نصب بوده؟ البته بهتره قبل از نصب هم یک هارد ریست بکنید.ضمنا" باید ببینید کدوم ورژن موبی دیو برای گوشی شما بهتره و خوب جواب میده.(از دوستانی که گوشی رو دارن میتونید سوال کنید که چه فارسی سازی رو نصب کردن):11:
فارسی ساز تو پست دوم تایپیک هستش
ولی دوباره میزارم
کد:http://rapidshare.com/files/151540716/MOBiDIV.416.cab
آقا کمک ... چه جوری می تونم یه فایل به یه نفر بلوتوث کنم؟؟ می تونم فایل بگیرم اما نمی دونم چه جوری بلوتوث میشه....
برو رو فایلی میخای بفرستی گزینه beam file رو بزن سرچ میکنه میفرسته
رفتم يه پك بازي و برنامه پاكت پي سي خريدم بعد بعضي از بازي ها و برنامه ها exe هستن كه توي ويندوز وقتي اجراش ميكنم بعد از يه مرحله ارور ميدهwindows ce services not found in your computer
پس چجوري نصب ميشه اين برنامه ها و بازي ها كه cab نيستن؟