سلام میگم تو ال ای دی این مشکلات هم هست که تصویر جا بمونه؟ یا جلو بزنه مثلا توپ هنوز گل نشده ولی تی وی توپ رو تو گل نشون بده
راستی من خودم سایز42رو خیلی میپسندم سایز40با42تفاوتش خیلی فاحشه؟
سلام میگم تو ال ای دی این مشکلات هم هست که تصویر جا بمونه؟ یا جلو بزنه مثلا توپ هنوز گل نشده ولی تی وی توپ رو تو گل نشون بده
راستی من خودم سایز42رو خیلی میپسندم سایز40با42تفاوتش خیلی فاحشه؟
ledو lcd ها بخاطر همون قضيه هرتز پايين تر مشكلاتي دارند منتها نه اين طوور كه شما ميفرماييدنقل قول:
در مورد تفاوت 2 اينچي نه اصلا به چشم نمياد
از جمع دوستان سایت کسی این تلویزیون نزدیک دیده اند کیفیت تصاویر که نمایش میده :20:چطوره احیانا برای کسانی که نمی دانند این X550 سونی است:27: که تازه وارد بازار شده :8:اگر قیمتی هم دارید بگید:5:
اگه میشه یه سایت معرفی کنید که کلا در مورد هرتز و کنتراست و زمان پاسخگویی خلاصه در مورد این نکات tv اطلاعات جامعی رو بده
دوست عزیز من blure... را گذاشتم 9 judder... گذاشتم 1 همینجوری خوبه؟
به LCD که فشار نمیاره ؟ (به مرور زمان)
ببخشید که سوالام خیلی ابتدایی
اره خوبه نه فشار واسه چي؟نقل قول:
هيچ مشكلي پيش نمياد خواهش ميكنم :10:
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
والا من كه عاشق x450 هستم اميدوارم x550 طوفاني به پا كنه :46:نقل قول:
اگه زبانتون يه كم خوبه اينا فكر كنم خوب باشن.نقل قول:
رسپانس تايم:
ريفرش ريت:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Response_time
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Refresh_rate
در مورد كنتراست :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391835&page=7[/HTML]
در مورد رسپانس تايم :
مفهوم
به بیان ساده کمترین زمانی که یک پیکسل از خاموش به روشن تغییر حالت می دهد را زمان پاسخدهی می گویند.
هر قدر Response Time کمتر باشه، کیفیت تصاویر متحرک بالاتر خواهد شد:
اساس کار و روش های محاسبه:
همانگونه که می دانیم، اساس LCD بر مبنای عبور/جلوگیری از عبور نور از توسط کریستال مایع است.
ولی این تغییر حالت ایده آل نیوده و مدت زمانی برای انجام آن لازم است.
در شکل بالا جمع زمانهای Tr+Tf برابر با Response Time خواهد بود که در آن :
Tr : مدت زمان تغییر حالت پیکسل از سیاه به سفید
Tf : مدت زمان تغییر حالت پیکسل از سفیدبه سیاه
یه این روش محاسبه ON/OFF گفته می شود.
در اوایل تولید مانیتورهای LCD ، همه کارخانه ها با این روش زمان پاسخدهی را اندازه گیری و در تبلیغات
به مشتری اعلام می کردند.
با توجه به اینکه در تصاویر متحرکی که یک مانیتور نمایش می دهد، به ندرت پیش می آید که یک پیکسل
از سفید کامل به سیاه کامل تغییر رنگ دهد، روش جدید برای اندازه گیری و بهینه سازی Response Time
معرفی شد :
در این روش تغییر وضعیت یک پیکسل بین دو سطح خاکستری اندازه گرفته می شود، به بیان دقیق تر
بجای سیاه خاکستری تیره و بجای سفید خالص، خاکستری روشن در نظر گرفته می شود.
به این روش Gray-to-Gray Respone Time یا G2G گفته می شود.
ناگفته پیدا است که مقدار G2G برای یک مانیتور مشخص کمتر از ON/OFF خواهد بود و به هین دلیل
سازنده ها در سالهای اخیر به این روش زمان پاسخدهی را تبلیغ می کنند.
بهتره به جای سازنده ها بگین سامسونگ و ال جی.نقل قول:
سازنده ها در سالهای اخیر به این روش زمان پاسخدهی را تبلیغ می کنند.
مسلمه که این روش g2g یه روش غلط فقط برای پائین آوردن مقدار عددی برای تبلیغ بهتر از نظر روانی هست وگرنه هر کسی یکمی به کار ال سی دی وارد باشه متوجه میشه مشکل ال سی دی تو تغییر رنگ به خود ماهیت رنگ بر نمیگرده مربوط میشه به دریچه هایی که برای نوردهی باید بازو بسته بشن مسلمه وقتی همه دریچه ها برای ساب پیکسل کاملا بسته بشه رنگ مشکی نمایش میده وقتی همه کامل باز بشه رنگ سفید حالا اینکه بیان یه دریچه نصفه باز بشه تا مثلا خاکستری نمایش بده چه تغییری تو اصل موضوع به وجود میاره!!؟؟؟ فقط خدا میدونه و سامسونگ و ال جی!!!
باز ممنون از راهنمايي كه كردي . شرمنده باز هم سوال دارم بين مدلهايي كه در زير از هر برند معرفي كردم : ممنون ميشم اگه به ترتيب بهتر بودن معرفي كنيد و اگه بگيد بهتر بودنشون از چه لحاظ است . :20:
1) از الجي بين اين مدلها lh500 و lh90 و sl800 و sl900 كدامشان از نظر كيفيت و بعد امكانات و ........ بهترند .
2) از سامسونگ كدام يك از اين دو مدل C650 و B650 از نظر كيفيت بهترند چيزي كه در هنگام فيلم ديدن با كيفيت HD كم نياره و در گيم تا حدودي ديگه خيلي اذيت نكه .
3) از برند سوني بين EX500 و EX700 كدام از نظر كيفيت بهترند چيزي كه در هنگام ديدن فيلم هاي HD كم نياره و در گيم هم تا حدودي اذيت نكه نه ديگه تا اون حد ميدونم lcd ها به پلاسما ها نميرسند .
4) اين سه مدل B8000 و B7000 و C7000 كه از برند سامسونگ هستند و شما به يكي از دوستان عزيز معرفي كرديد نسبت به B650 و C650 از نظر كيفيت بهترند يا برتري خاصي دارند .
5) اين سري C7000 ايا 3D نه ؟
6) از كجا ميشه فهميد اين ال سي دي هاي سوني زمان پاسخ گويي شان چند است چون در سايت خود سوني نزده .............. . !
در اخر باز شرمنده كه هي سوال مي كنم . به من چيزي معرفي كون كه به اين بنده خدايي كه مي خوام بگم چيز خوبي باشه و راضي كننده باشه چيزي كه از نظر كيفيت تصويري خوب و فول HD باشه و براي بازي هم چيزي مناسب باشه حداقل و صرفا كيفيت براش مهمه چون فيلمها ي HD ميبينه نميخوام كم بياره فقط قيمتش هم مناسب باشه ولي از نظر مالي مشكل نداره ( فقط 32 اينچ باشه نه بيشتر به خاطر فضاي اتاقش ) باز شرمنده كه ......................... . :11:
دوستان محترم لطفا در چهارچوب عنوان تاپیک بدون به حاشیه کشیدن بحث نظر شخصی و یا مطالب مورد نظرتون رو ارائه بدین.
1-از نظر كيفيت فكر ميكنم lh90 از نظر امكانات و ديزاين sl900 يكم تصويرش اب و شست تر از sl800نقل قول:
2-c650 بخاطر اينكه اپديتي تقريبا صورت گرفته شده نسبت به b650 .پشتيباني dts در usb.افزاي كنتراست .ديزاين .قابليت انتخاب acsept ratio در usb
3-700
4-اين 3 مدل led هستند و علاوه بر كيفيت خوب وقابل قبول ديزاين خوبي هم دارند البته قيمت بيشتر c7000 هم كه 3d هست
5-بله 3d هست
6-فكر ميكنم اكثرا 4 ميلي ثانيه باشند دقيقا نميدونم
در اخر والا به دوستتون بستگي داره ببينيد برند خاصي و ميخواد يا نه؟از همون برند بگيريد
تمام مدلهايي كه اشاره كردين عالي وخوب هستند و فقط جيب شما سليقه شما تعيين ميكنه كدوم رو بخريد توي برندهاي انتخابي بهترينش رو البته از نظر خودم در lcd و led ها گفتم در پلاسماها هم گزينه هاي خوب وعالي وجود دارند باز هم به شما بستگي داره :46:
این عکسو خوب نگاه کنید سمت راستی LED سمت چپی پلاسما و اون کوچولو وسطی OLED محیط یکسان نور یکسان فیلم پخش شده روی هر سه تا یکسان و دوربین یکسان قضاوت با شما!!!
دوستان من یه تی وی میخوام 40 یا 42 اینچ واسه بازیو فیلم....تا حالا میخواستم اینو بگیرم (لینک پایین گذاشتم) ولی حالا دوباره تو شک افتادم چون میگن پلاسما پاناسونیک واسه بازیو فیلم بهتره چون من فقط واسه بازیو فیلم میخوام.....ممنون میشم راهنماییم کنید...تا 1 میلیون 200 هزار هم بودجه دارم........
لینک:کد:http://www.samsung.com/ae/consumer/tv-audio-video/television/lcd-tv/LA40A680M1RXZN/index.idx?pagetype=prd_detail
با اين بودجه وبا توجه به اينكه براي بازي وفيلم ميخواين 42g10 پانا گزينه خوبيهنقل قول:
البته چيزي كهبارها گفته شده به سليقتون بستگي داره از نزديك ببينيد اگه پسنديدين قطعا گزينه خوبيه براي گيم :46:
باز شرمنده دوست عزيز كه هي سوال ميكنم من تو يكي از تايپيكها مطلبي خواندم و برام چند سوال پيش امد مي خوام بدونم كه ايا اين واقعا درست و در مورد سري هاي جديد سوني هم اينطوري هست : ( اگه دوستان ديگري هم اطلاعات دارن ممنون ميشم مقداري توضيح بدن ) :11:
1) اين سوني مدل EX700 ايا از بك لايت ال اي دي براش استفاده شده يا نه اگه استفاده شده خوب يا نه اگه خوبه از چه لحاظ خوبه و ايا بدي هم دارد (( مثلا كيفيت پايين تر يا ............... . ))
2) ايا اين درست كه سامسونگ از ارايش Edge lit در پنل هاي LED استفاده مي كنه و نور در تمام صفحه يك دست نيست و نواحي دور تا دور پنل به دليل چيدمان اين نوع ارايش ال اي دي ها تصوير روشن تري نسبت به مركز پنل دارند اين مشكل بيشتر وقتي خودش رو نمايان ميكنه كه تصويري با صحنه هاي تيره دراين پنل مشاهده بشه درست يا نه . و ايا در سري هاي جديد ال سي دي ها چيزي شبيه اين هست مثل ال اي دي ها.
3) RGB LED ارايش چيدمان ال اي دي ها در پشت پنل محسوب نميشه ! از طرفي سوني از سه نوع LED قرمز و ابي و سبز هم در پشت پنل هاي X450 استفاده نكرده ، بلكه از RGB LED استفاده كرده ، اين نوع ال اي دي ها بر خلاف ال اي دي هاي سفيد رنگ به تنهايي قابليت توليد سه رنگ قرمز و ابي و سبز را دار مي باشند . الان ميخوام بدونم سوني از چه نوع چيدماني يا ........ براي پنلهاي جديدش استفاده كرده ..................................... ايا خوبه يا نه .
باز ممنون دوست عزيز و :10:
ببخشید یه سوال دیگه....برای دیدن فیلمای HD به چه چیزی نیاز دارم؟فلش نمیخوره نه؟نقل قول:
اساتید محترم
من میخوام LCD 32 سامسونگ سری 6 ام رو به یکی از اعضای فامیل بفروشم و بهش قیمت 550 هزار تومن رو گفتم !
به نظرتون کم گفتم یا زیاد ؟!!
یک سال و نیم هم کارکردشه، شما بودید چند میدادید ؟!!
42g10 نميخوره يعني ساپورت خوبي نداره بهترين گزينه خريد يك wd هست براي فايل هاي hdتوننقل قول:
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
بد نيست قيمت خوبيه با توجه به اينكه 32b650 600 بدون گارانتي گير ميادنقل قول:
نقل قول:
1-اره led هست مثل همه led بك لايت ها مزيت محسوب نميشه
مزيت هاي ledها رو داره مثله همه led ها : نازك شدن .مصرف برق پايين تر.كنتراست عددي بالاتر.خوب يك سري مشكلاتي رو كه ledها دارند هم داره :زاويه ديد كمتر.همون يكنواخت نبودن نور در پس زمينه بخاطر چيدمان حاشيه اي
2- همينطوره اغلب برند هاي بازار از همين نوع استفاده ميكنند جز معدودي كه تكنولوژي خاص خودشون رو دارند مثل x450 rgb و همين مشكلات رو كه عنوان ميشه دارند منتها نه به اون غليظي كه شما فكر ميكنيد
در مورد سري هاي جديد هم همينطوره
3-جز در همون رده هاي xbr كه شما فرمودين در بقيه پنلها از چيدمان حاشيه اي استفاده ميكنه
wd چیه؟:31:نقل قول:
western digital hd media playerنقل قول:
اينجا رو بخون :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=300976[/HTML]
شانس منه به خدا !
حالا که من خواستم فردا برم 200 تومن پیش پولو به حساب این سقز شاپ و آقای رستمی بریزم برای ال ای دی 46 سامسونگ سری 8 یهویی دیدم قیمتش 300 تومن تو سایت زیاد تر شده !!!
با این حساب با قیمت نمایندگیش فقط 450 تومن فرق میکنه. بگیرم به نظرتون یا برم از نمایندگی بخرم ؟کد:http://www.saghezshop.com/index.php?route=product/product&path=43&product_id=124
واقعاً من دست روی هر چی میذارم بد شانسی میارم، اونهمه روز قیمتش ثابت بود حالا . . .
البته قیمت ال ای دی 55 اینچ سامسونگ سری 7 همچنان اختلاف نجومی داره با قیمت نمایندگی
قیمت سقز شاپ: 2 میلیون و 760کد:http://www.saghezshop.com/index.php?route=product/product&path=43&product_id=91
قیمت نمایندگی با احتساب اشانتیون: 4 میلیون و 690
به نظرتون 46 اینچ B8000 رو بگیرم یا همین 55 اینچ B7000 ؟
مطمئن هستين ؟ از چند جاي ديگه هم امار بگيريد ببينيد چطوره؟نقل قول:
اينجا رو هم ببينيدکد:www.banehlcd.com
خيلي اختلاف اينچ پيدا ميكنه انتخابش سخته كاملا به نظر خودتون بستگي داره شعيب جان :46:
آره مطمئنم، از شانس بد منه، واقعاً بدشانسمنقل قول:
هم به سقز زنگ زدم هم به بانه ال سی دی، هر دو تاشون گفتن این مدل قیمتش رفته بالا
سقزشاپ سایتش رو به روز کرده، اون یکی هنوز نه
با 450 اختلاف به نظر خودم که نمیارزه
از چه نظر اختلاف اینچ ؟! یعنی خیلی خیلی بزرگ میشه و نمای بدی داره ؟!!
من تو یه واحد 85 متری زندگی میکنم که هالش هم بزرگه به نسبت
از نظر کیفیت تصویری چون 55 سری 7 هست و اون 46 سری 8 بود، خیلی اختلاف کیفیت ندارند؟
شما بودی چیکار میکردی؟!!
به نظر من با توجه به متراژ آپارتمانتون سایز 46 رو بگیرید.چون فکر کنم تو سایز 55 توی تصاویر sd کمی اذیت بشید.نقل قول:
راستش بیشتر برای فیلم دیدن و بازی (XBox 360) از TV استفاده میکنم و در هر دو مورد هم از کابل HDMI استفاده میکنمنقل قول:
فقط میمونه شبکه های ماهواره ای که اکثراً کیفیتشون پایینه خصوصاً ایرانی ها
به نظرتون این مشکل با خرید یه ----- HD که تصمیمش رو هم داشتم حل شدنی نیست؟ مشکل تصاویر کیفیت پایین SD تو تلویزیون های سایز بزرگ منظورمه
آخه زورم میاد واسه 46 اینچ سری 8 دو میلیون و 480 بدم ولی یه 280 تومن دیگه نذارم روش و 55 اینچ سری 7 رو نخرم !
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
بچه ها من باید تا فردا صبح که میخوام پولو بریزم به حساب تصمیممو گرفته باشم !
خیلی برام سخت شده تصمیم
حالا نمیشد یکی دو روز دیگه که من جنس رو خریدم قیمت بازار بره بالا ؟!!! اونم 300 تومن
من چون b8000 رو خيلي دوست دارم اون رو ميخريدمنقل قول:
منتها خوب tv بزرگتر ابهت خاصي داره من كه خيلي حال ميكنم با اينچ بالا در مورد تصاوير sd همينطوره خوب مسلما همونطور كه رايان عزيز گفت كمي بد چشمي خواهد كرد ولي 9 اينچ وسوسه كنندست
شما كه 360 دارين ويك رسيور hd (كه اينجا صحبتش رو نكنيد لطفا)گير ميدن :46:
اينچ بالا به نظر بد نيست :8:
t_tanhayam جاننقل قول:
در مورد کیفیت تصویر، خیلی فرق میکنن سری 8 با سری 7 ؟
یعنی منظورم اینه خیلی محسوسه ؟
بعد به نظر شما برای متراژ واحد 85 متری، گزینه 55 اینچ مناسبه ؟
والا توي رويو ها تقريبا يكسان ذكر شده ازشوننقل قول:
منتها فكر ميكنم b7000 پانل 100 هرتز هست
ولي b8000 پنل 200 هرتز در مورد كيفيت b8000 اگه با صفحات گلاسي مشكلي ندارين بنظرم يكي از بهترين تصويرها رو ميده :46:
براي متراژ شما 46 مناسب تر بنظر ميرسه واقعا :46:
این چشمک هات منو کُشته ! D:نقل قول:
تو این مدت خیلی زحمتت دادم واقعاً شرمندتم
پس همون 46 B8000 مورد علاقه خودت رو میگیرم چون به هر حال تجربت تو این زمینه خیلی از من بیشتره
آره سری 8 هرتزش 200 هست و اون یکی 100 هست
جالب اینجاست که طبق مقایسه ای که تو این صفحه ازشون گرفتم قیمت 46 سری 8 از 55 سری 7 بیشتره !!!
در حالیکه تو ایران بر عکسه قضیهکد:http://reviews.cnet.com/4504-6475_7-0.html?id=33490417&id=33490415
دلمو زدم به دریا، دیگه آدم مگه چقدر میخواد عمر کنه که اینقدر حرص بخوره. عیبی نداره 300 تومنم اضافه میدم و دلم هم نمیسوزه
باز هم ممنون به خاطر همه چی
از بقیه دوستان که راهنمایی کردن هم خیلی خیلی ممنونم
ایشالا هر وقت جنس به دستم رسید و تست کردم میام همینجا اعلام میکنم
قربونت برم چشمك ميزنم كه هميشه جو دوستانه باشه و خوش باشيم :46:نقل قول:
خوب به سلامتي ميخري ومياي نظرت رو ميگي چطوره اميدوارم راضي باشي نياي بزني مارو :19:
در مورد قيمت حساب و كتاب هاي خاص وناخاصي هست كه زياد فكرش و نكن
همينطوره خودت سلامت باشي 1000 تا lcd بشكوني ان شاا... :10:
در نهايت همه وظيفست برادر :46:
ببخشید که اینقد سوال می کنم ولی من که هرچی بیشتر میگردم بدتر گیج میشم...الان سه ساعته دارم فقط میخونم.....دیگه چشام تار میبینه:31:....من هفته ی دیگه میخوام برم بگیرم.....یعنی G10 واسه SD خیلی وضعیتش خرابه(مثلا شبکه 3)؟.....بعد گفتن واسه PC هم کیفیتش خوب نیست!!یعنی اون سامسونگه که صفحه ی قبل لینکشو گذاشتم خوب نیست؟؟ممنون....:10:
ما متراژمون حدود 100 الی102 متره ولی اصلا تو نخ سایز 46 هم نرفتم (به خاطر یه کم جاگیر بودن و بزرگ بودن ) شما که حتما باید با توجه به متراژ یا 40 بخری یا نهایت 46 .... (اصلا سراغ اینچ بزرگتر نرو ... چون یه حالت بدی پیدا میکنه )
البته این یه پیشنهاد دوستانست .:31:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودم یه مدت تو نخ ایت TV بودم . مشخصاتش روی کاغذ فوق العاده س . طراحی بسیار زیبا و خوشگلی هم داره .
ولی وقتی از نزدیک تصویرش رو دیدم فهمیدم بی دلیل نیست که یه TV فول LED رو دارن به این قیمت میدن . رنگاش اصلا طبیعی نیست . انگار یه تم بنفش مایل به آبی تو همه جای تصویر پخش شده باشه .
به نظر من مدل 9704 فیلیپس یه گزینه خیلی عالیه فقط حیف که قیمتش خیلی بالاس . 40 اینچش رو 3250 میدن .
سلام دوست عزيزمنقل قول:
يه مدتيه تو اين تاپيك نيامده بودم . ولي داره كم كم خندم ميگيره
شما ملاك خريد خودتو رو اين ميزاري كه پلاسماي پاناسونيك SD رو خوب نشون نميده؟؟؟ اين چه حرفيه؟؟؟ يه جوررايي خنده داره
1- شما ميتوني يه گيرنده ديجيتال بگيري كه سيگنال ها رو ديجيتال نشون بده و قيمتش هم 80 تومنه و اين مشكلت رفع بشه
اين هم يه نمونش:
2- اگر ميخواي كيفيت پلاسما رو داشته باشي، و كانال هاي SD رو هم بدون نياز به گيرنده ديجيتال ببيني: ميتوني quattron شارپ رو بهري.. كه تا آخر تير داره ميادکد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/DTVC/DTVCDetails.asp?Height=1050&ID=3
اين ريويو رو بخون تا متوجه بشي.. اين ال اي دي با كيفيت تصوير پلاسما معرفي شده دوست عزيز و سيستمش هم اينجوريه كه به جاي RGB از RGBY استفاده ميكنه . يعني زرد رو هم به رنگاي اصليش اضافه كرده
کد:http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1272005448
نقل قول:
امير عزيزحرفتون رو قبول دارم
متاسفانه تلوزيون هاي شارپ تنظيمات اوليه خيلي افتضاحي دارن
شما بايد بري تو نمايندگي و remote رو بگيري و تنظيمات رو درست كني. نميدونم چرا default رو اينجوري تنظيم ميكننن و رنگ ها رو ايقدر شارپ ميكنن
مطمئنا اگر يكم با تنظيمات ور ميرفتي ، بهترين نتيجه رو ميگيري:46:
ممنون از راهنمایی....فکر کنم شما منو بد متوجه شدی....من میخوام یه تی وی بگیرم واسه بازی و فیلم...اما بلاخره شبکه های ایران همگی کیفیت sd هستند...من خیلی گشتم تو نت اما اکثر جاها گفته بودن رو کیفیت جواب مطلوبی نمیده میخواستم ببینم اینقد کیفیتش بده که نمیشه نگاه کرد:31:.........که با پیشنهاد شما یعنی گیرنده دیجیتال این مشکل هم حل میشه....:18:نقل قول:
ارمان خان اولين چيزي كه توي خريد بايد بهش اعتماد كني چشماي خودت هست و سليقه خودتنقل قول:
چيزي كه اكثر بچه هاي فروم باهاش برخورد ميكنند hdtv رو ميخرن وميبينن اون چيزي كه ميخواستن نيست
حالا چه ميخواد پايونر كيورو باشه چه هر شاهكار ديگه اي چه حرف و پيشنهاد من چه حرف وپيشنهاد بقيه دوستان
مطالبي كه در مورد برندها و مدلهاي خاص ومدنظرت رو ميبيني بخون تحقيق كن و از نزديك مقايسه كن
نهايت انتخابت رو انجام بده :46:
امروز رفتم 200 تومن به حساب آقای رستمی ریختم و بعدش بهش زنگ زدم
خودش میگفت به نظر من B8000 با این قیمت فعلی برای شما نمیصرفه
کلی هم راهنماییم کرد
گفتم خب شما چی پیشنهاد میدی؟ گفت C7000 که سه بُعدی هم هست و با قیمت نمایندگی تقریباً 500 تومن اختلاف داره
تازه میگفت همراش یه عینک سه بعدی اصل که 200 دلار فقط قیمت عینکشه داده میشه !!!
بعد گفت تصمیمت رو بگیر و بهم بگو، هر مدلی که بخوای واست میفرستم
الان من چیکار کنم به نظرتون ؟!
این C7000 هم 240 هرتز هست و امکانات خیلی خوبی داره. رستمی میده 2.950.000
به نظرتون همینو بگیرم یا B8000 رو بگیرم یا حتی 55 اینچ سری 7 رو ؟!!
به نظر من كه پول اضافه بابت b8000 نده. يا C7000 بگير يا B7000.