بچه ها منچستر یونایتد دوباره لایسانس شده ؟ یا مثل pes 2008 این بازی رو نخرم
Printable View
بچه ها منچستر یونایتد دوباره لایسانس شده ؟ یا مثل pes 2008 این بازی رو نخرم
مگه شما فقط بخاطر منچستر این بازی رو میخرین؟!
حالا اگه لایسنس هم نشده بود میتونی کیت منچستر رو وارد کنی
من اگه همه تیم های بازی لایسنس نشن باز این بازی رو میخرم
شما اگه به امضای ایشون یه نگاهی بندازین کاملا متوجه میشین!نقل قول:
ولی منچستر باید لایسنس شده باشه. البته فکر می کنم. چون یه پای فینال Uefa CL غیرممکنه لایسنس نشه:31:
اولا منچستر یونایتد که عشقه .نقل قول:
اگه مثلا بگن یونایتد تو 2010 نیست من بازیو نمیخرم پس اون جمله ی اول در مورد خیلیا صدق میکنه .
ثانیا فقط تو کامپیوتر میشه کیت وارد کرد و optionfile ریخت بنابراین بخاطر کنسول بازها هم که شده باید همه تیمها رو لایسنس کنن .
ثالثا معمولا وقتی لایسنس یه تیم گرفته میشه دیگه پای ثابت بازی میشه و توی شماره های بعدی هم لایسنس شدست .
آقای google boy مطمئن باش همين cover اصليه ، چه ربطی داره چون رو ميز گذشتن يعنی اين نيست؟ اينا از اين عکس ها خيلی منظور دارن
چون با رونالدو با هم هستن احتمالا يا براي دمو هستش يا براي تيزرهاي تبليغاتي.همش كه موشن كپچر نيست.کد:دوستان اینم عکسهای تورس .............نمیدونم اونجا تورس داره چیکا میکنه !؟ عکس چی چی میگیره .............
ماله کاور بازیه !؟
قضیه اون دسته PS3 و XBOX 360 چیه !؟
راستي از دمو خبري نيست ، شايدم واقعا اونا تو دمو هم هستن...!؟:13:
با رونالدو !!!!!!!نقل قول:
کجاست این رونالدو !؟
نه دوست من فعلا هیچ خبری نیست از دمو ......احتمالا تا 2 ماه دیگه البته من یه جا خوندم دمو 50% ساخته شده .
ما که از همون اولین نسخه ی بازی رو گرفتیم تا همین الان !!!!
فکر نمیکنم یه لایسنس برای همچین شاهکاری انقدر اهمیت داشته باشه !!!!
من که تاحالا یادم نمیاد با منچستر بازی کرده باشم !!!
فقط ARSENAL
این بحث لیسانس تیمها رو کونامی کی میخواد تموم کنه من که نمیدونم.
این همه روی گرافیک بازی و تکنیک تاکتیک تیمها و چهره پردازی نورپردازی و موشن کپچر وتبلیغات و.............. زحمت میکشن بعد نمیتونن لیگی مثل انگلستان رو کامل ادیت کنن؟ واقعا من که هنوز نفهمیدم.یعنی اینقدر خرج بر میداره؟ یا اینکه وقت نمیکنن؟ اخه تا کی میخوان به خود بازی بپردازن؟ پس ظاهر چی؟ یعنی این چیزها اینقدر کم اهمیته؟ خوب وقتی پس از کلی انتظار بازی عرضه میشه و مثلا تو لیگ انگلیس فقط دو تیم ادیت میشن کمی تو ذوق میزنه .ما هم قبل از بازی کردن باید بریم تیمهایی که ادیت شدن رو بشماریم....اینو قبول کنید.
حالا فرضا من تونستم همه تیمها رو ادیت کنم ولی بقیه چی؟ اونی که پی اس 3 داره چی؟ اونی که وقت این کارها رو نداره چی؟
باید کلی تو اینترنت و این ور و اونور برن تا بتونن تیمهاشونو ادیت کنن.
تازه من به عنوان یه ادیتور اصلا از اینکه دیتاهای بازی رو دستکاری میکنم راضی نیستم تازه کلی هم ناراحت میشم عزاب وجدان میگیرم:41:
دوستان اینجا تاپیک یکی از بهترین سرگرمیهای دنیا یعنی pes هست و منم به عنوان یک pes باز قدیمی فقط کمی دردو دل کردم.:19:
نکات و خصوصیتهای بسیار خوبی تو این سری هست.از عکسهایی که بچه ها تو سایت گذاشبن معلومه.
به امید دیدن فوتبالی بدون محدودیت و ایراد.سخته ولی شدنیه.من که به کونامی ایمان دارم.
با سلام.....
ببینید دوست من با اینکه توجه به نکات ریز را من خودم دوست دارم!!اما لیسانس کردن تیم مشکل کونامی نبوده و نیست!
همینطور که میدونیم کونامی تو این 2 یا 3 سال اخیر از فیفا عقب بوده شاید بگید لیسانس مشکل کونامی هست!
ولی نه
تو نسل قبل مگه مشکل لیسانس بود؟تو نسل قبل کونامی فوتبالی ارائه کرد که در زمان خودش بی نقص بود Pes 5 و 6 و بی شک فیفا با اون همه لیسانس کاری نتونست به موفقیت بازی لطمه ای بزنه!!
تو نسل قبل کونامی حرف اول را میزد آیا اون موقع در مقابل فیفا که لیسانس شده بود برتری نداشت با همین مشکل لیسانس کردن؟
پس کاملا مشخص هست که مشکل لیسانس نیست!
خوب حالا چرا تو این 3 سال افت کرده باید بگم نه افتی در کار نبوده بدون شک Pes 2008 بهترین pes بود که اومده بود اما اون تاثیری که تو سال 2006 گذاشته بود را نگذاشت برای چی چون فیفا پیشرفت کرد!فیفا علاوه بر اینکه گیم پلیش را کاملا نسل بعد کرد!!!!!
حواشی و رئالیسم هم نسل بعد کرد!!!چیزی که کونامی درش دچار یک جور میشه گفت اطمینان از خود شد!و فکر کرد تو این نسل فقط باید گرافیک را HD کنه و مقداری گیم پلی را ارتقا بده و انیمیشنها هم به صورت دستی باشه!
حالا Pes 2008 عالی بود ولی رقیبی به نام فیفا 08 داشت که از اون عالی تر بود!
حالا کونامی مشخص هست که با تمام قدرت روی بازی تمرکز کرده!و نتیجه را هم داریم میبینیم!!
امیدوارم فهمیده باشه که همون طور که گیم پلی مهم هست توجه به ریزه کاری ها هم مهم میتونه باشه!!گذاشتن Untucked Shirt و Tape بلند و کوتاه و استینهای بلند نیمه بلند(مثل کریس رونالدو) و کوتاه و ................میتونه لذت تجربه بازی را بیش از پیش کنه!
برای خود من هر چقدر که گیم پلی و موارد مرتبط با ان مهم هست جزئیات هم مهم هست!!
خبرخوان رو حتما دانلود کنید خیلی جالبه.تا بحال همچین چیزی برای یک بازی ندیده بودم pes
از طریق این برنامه میتونید اخرین اخبار بازی و همچنین تیم لیورپول و فوتبال اروپا رو بدون گشتن تو اینترنت بخوانید.
اسمش pes2010 widget هست.
حجمش 3mb
از سایتدانلود کنید.کد:www.konami-pes2010.com
من که نخواستم pes رو با fifa مقایسه کنم.من فقط گفتم که اگه کونامی با این گیم پلی عالیش به جزئیات هم توجه میکرد عالی تر میشد.و اینکه اونا همه کار برای بازی میکنن ولی بعضی از این نکات رو که شاید 2روز بیشتر وقت نمیبره رعایت نمیکنند.نقل قول:
اگه pes عالی نبود که اینهمه طرفدار نداشت.
منم نخواستم مقایسه کنم!
ن خواستم به نوعی ریشه یابی کنم که چرا کونامی موفق نبوده چون به جزئیات هم باید دقت میکرد!!!البته این یک بعد قضیه هست و در بعد دیگه طبیعتا گیم پلی و ...........هم هست!!
چون بحث لیسانس شد در مورد اون حرف زدم و لیسانس پیراهن حل شدنی هست باید ویرایش توپ و ساخت استادیوم باشه یا اگر هم نباشه شاهد مثلا 35 تا استادیوم باشیم که 8 تاش به سبک استادیومهای لیگ برتر باشه 8 تاش به سبک استادیومهای ایتالیا و ..............تا بتونن حس بازی در لیگ برتر و .....را در بازیباز به وجود بیارن!!!
توجه به نکات ریز هم من خیلی به این نسخه بابت این مسئله امیدورام!!
نميدونم تو pes2008 چی ديدی که ميگی عالی بود ، ولی من و خيلی های ديگه معتقديم که pes6 از همه بهتر بود و هست و اميدواريم که 2010 هم مثله 6 بشه البته بهتر
شاید منظورش چمن بود که نسبت به 2009 هم کیفیت بیشتری داشت هم تنوع بیشتری
دوستان راستی نظرتون راجع به منوی بازی چیه؟
سلام دوستان معلوم شده این بازی کی به بازار میاد ؟
احتمالا تو پاییز میاد.نقل قول:
به نظر من باید یه فکر اساسی در رابطه با منو بکنند.بهترین منو در سری pes 2008 بود.هم با کلاس بود وهمینطور زیبا.نقل قول:
بدترین منو هم 2009 بود که خیلی مبتدی بود.
طراحی منو هم جزو اون جزئیات بازی هست که امیدوارم کونامی بهش رسیدگی کنه.
به نظر من یه منوی زیبا و باکلاس و کارامد با رنگهای بکار رفته خوب و معقول وهمچنین صدا گذاری و اهنگهای متنوع تر میتونه بر جذابیت بازی افزوده کنه.
اگه در نسخه پی سی بشه با موس هم کار کرد هم راحتتره و هم باکلاس تر.:5:
صدا گزاری در منو هنگامی میخوای چیزی رو انتخاب کنی خیلی بد و گوش خراشه.
همه این چیزا در نمرات سایتها به یک بازی موثره.امیدوارم دیگه امسال همه ی سایتها به pes نمره 9 به بالا بدن.:46:
اوکتبر امسال عرضه میشه.همین مهر ماه خودمون :31:نقل قول:
فکر نکنم این منوی بازی باشه
به احتمال زیاد تغییر میکنه...چون عکسی که روی منو گذاشتن از همین اسکرین شات ها است
مطمئن باشین تغییر میکنه
با سلام خدمت همگی...
کونامی با ارائه نسخه های PES 5 و به خصوص PES 6 شکست سختی را بر EA وارد کرد. به همین خاطر EA تغییراتی در بازی خودش ایجاد کرد. کونامی برای اینکه از EA عقب نیفتد به فکر تغییراتی در بازی افتاد. برای این کار اسم بازی خودش رو بعد از PES 6 به PES 2008 تغییر داد. علاوه بر این بازی خودشو Next کرد و تقریبا کل بازی یه تغییر و تحول اساسی یافت. با ارائه نسخه 2008 ، کونامی بسیاری از طرفداران پرپاقرص خودشو ناامید کرد و اینجا بود که شکست سختی از EA خورد. ولی کونامی از اون مثل معروف که میگه : «شکست مایه پیروزی است» به خوبی استفاده کرد و با ارائه نسخه 2009 خواست این شکست را جبران کند. همچنین EA با ریلیز نسخه 09 خودش البته برای PC ، در سال 2009 پیروزی را نصیب کونامی کرد.
در نسخه هایی که کونامی از EA پیش بود به خوبی هم به گیم پلی بازی و هم به جزئیات توجه خوبی داشت و این رمز پیروزی کونامی در آن نسخه ها بود. اما کونامی در سال 2008 بیشتر به گیم پلی توجه کرد و از جزئیات چشم پوشی کرد. ولی در نسخه 2009 به گیم پلی و مقداری به جزئیات پرداخت که باعث پیروزی هایی برای کونامی شد. در نسخه آینده نیز کونامی همچنان که از تصاویر مختصری که از این بازی ارائه شده به گیم پلی و به خصوص به جزئیات توجه خاصی کرده است. از جمله این جزئیات می توان به نورپردازی داخل بازی ، تماشاگران ، مویشن کپچر ، کاشتن مو بر روی دستان بازیکنان و ... اشاره کرد. هنوز اینها جزئیات خیلی کمی از بازی هستش و این رو از کارهای سرّی ای که کونامی انجام می ده میشه فهمید.
بعضی از دوستان از لایسنس تیم ها صحبت میکنن و از این مسأله که گریبان گیر کونامی هستش ابراز نارضایتی میکنن. البته همشون حق دارن. کونامی دیگه باید این مشکل رو از خودش دور کنه. چون مشکل لایسنس برای شرکتی مثل کونامی چیز خاصی نیست که اینقدر بهش پرداخته بشه. چون من کسایی رو میشناسم که به خاطر لایسنس نکردن لیگ انگلستان بازی رو اصلا نمی خرند چه برسه به اینکه بازیش کنن.(البته با اونا کاملا مخالفم)
کونامی اگه به جزئیاتی مثل شرت ورزشی تنگ تر (که تو عکس ها معلومه که به این مسأله پرداخته نشده) ، Tape بلند تر ، افتادن پیراهن روی شرت ، تور دروازه واقعی ، داوری بهتر مخصوصا تو قسمت آفساید گیری ، بیشتر کردن کفش ها و توپ های لایسنس شده ، تعداد عکاسان و فیلمبرداران ، متنوع شدن جشن های قهرمانی ، بیشتر شدن انیمیشن ها و جزئیاتی که کونامی بیشتر از ما بهش آگاهی داره ، بپردازه یک بازی بی عیب خواهد داشت.
البته بعضی از دوستان میگن که ما فقط گیم پلی خوب میخوایم و جزئیات هم اگه نباشه تفاوتی به حال ما نداره. ولی ما طرفداران بعد از حداقل یک هفته بازی به گیم پلی عادت می کنیم و این جاست که جزئیات به چشم میاد کار خودشون رو شروع میکنن و اگه این جزئیات نباشن بازی عادی میشه و دیگه اون جذابیت اولیه رو نداره. امیدواریم که کونامی علاوه بر گیم پلی به جزئیات توجه بیشتری کنه و بدونه که هر چی جزئیات بیشتر باشه ، بازیش طرفداران بیشتری خواهد داشت. پس به امید روزی که PES 2010 بی نقص به دست ما برسه و از بازی کردنش لذت ببریم. مخلص همگی :10::11:
نقل قول::18::18::18نقل قول:
بهترین منو در سری pes 2008 بود.هم با کلاس بود وهمینطور زیبا.
اتفاقا برعکس بدترین منو در تاریخ ساکر همین منوی 8 بود چون اینکه خیلی بی ریخت بود هم اینکه برای رفتن به گزینه مورد نظر نمیدونستی الان باید بری بالا یا پایین ..............
خیلی هم گزینه هاش یزرگ بود ...
البته منوی 9 هم زیاد جالب نبود .........
باید به منوهای 5 و 6 برگرده خیلی زیبا و باهاله .......
خودمونی منوهای فیفا حرف نداره :11:
منو که خوب به نظر میرسه. البته اگه تا اون موقع تغییر ندن
به نظره من که شرت ورزشی خوب هستش .......شما اگه به فوتبال واقعی نگاه کنی اینو متوجه میشه .....چرا اگه الان دهه 90 میبود میشد بگی یه چیزینقل قول:
کونامی اگه به جزئیاتی مثل شرت ورزشی تنگ تر (که تو عکس ها معلومه که به این مسأله پرداخته نشده)
تو فروم های خارجی به این گیر دادن که شورتها کمی بلندتر هستند و باید کمی کوتاه تر هستند ........
میگن یه جورایی شده مثله شورت بسکتبال:31:
به نکته ی جالبی اشاره کردین من نمی دونم اصلا این کونامی چه مشکلی با حروف کوچیک انگلیسی داره؟
دقت میکنین؟
همه حروف حروفایه بزرگ هست و این خیلی زشته!
من یادمه PES4 که بازی میکردم منوش خیلی بهتر از این بود!!
اگه بتونه این حروف کوچیک رو تویه منوها و تمام جاهایه دیگه به کار ببره واقعا از اون حالت بچه گانه بودنش راحت میشیم!
به نکته بسیار مهمی اشاره کردین جناب 779 ...............نقل قول:
درسته تمام حروف حروف بزرگ هستش و تین زشته و باید حروف کوچک رو بکار ببره مثا ساکر 6 .......
از 8 به بعد که تمامی حروف بزرگ شدند خیلی جالب نیست .....
اون واحد پول Master League رو هم درست کنن ممنون میشم ! چون با 5000 تا میشد بازیکن بخری ! یعنی بیان به دنیای واقعی نزدیک شن ! مثلا قیمت واقعیه بازیکن ها باشه ! به میلیون !
زودتر یه Trailer نمیدن ببینیم بالاخره چی کار کردن !
مرسی ........نقل قول:
دقیقا الان 3 روزه که هیچ خبری نیست و ما اینجا داریم با .......................:46:
طبق گفته ها تا 10 روز دیگه یه سری اطلاعات از بازی منتشر میشه .......
خدا کنه عکس و ویدیویی چیزی از بازی منتشر بشه ...
البته شک دارم کونامی تا موقعی که چیزی از فیفا PC بیاد یک سری اطلاعات درست و حسابی و چندتا عکس از استادیوم ها و خوده بازی بده .......
منتظر هستش تا فیفا PC منتشر بشه تا بعدش اونم دستشو رو کنه :31:
مرسی
تو يکی از site های کونامی خوندم که واحد پول درست شده
اسکرین شات های فیفای PC حدود 18 روز دیگه یعنی 15 جولای منتشر میشه!نقل قول:
خدا کنه عکس و ویدیویی چیزی از بازی منتشر بشه ...
البته شک دارم کونامی تا موقعی که چیزی از فیفا PC بیاد یک سری اطلاعات درست و حسابی و چندتا عکس از استادیوم ها و خوده بازی بده .......
منتظر هستش تا فیفا PC منتشر بشه تا بعدش اونم دستشو رو کنه
مرسی
فکر کنم الان سازنده های ساکر هم در تور های بین المللی باشن مثه سازندگان فیفا!
و فکر نکنم در دادن اطلاعات به هم دیگر نگاه کنن چون بالاخره که باید بگن!
از اين لحاظ كاملا درسته.اصلا اصلا جالب نيست.يه كمي خلاقيت هم بهش اضافه كنن بهتره.اما تو همين 2009 اينكه بعد از انتخاب يه مورد ، با افكت منو ناپديد ميشه(كوچيك ميشه تو يه نقطه) بنظرم بدك نيست ها.نقل قول:
نقل قول:
منتظر هستش تا فیفا PC منتشر بشه تا بعدش اونم دستشو رو کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اين رقابت به نفع ماهاست.چون باعث ميشه كيفيت بره بالا.اگه انحصاري بود كه ميشد مثل خودروهاي داخلي...:27:کد:
فکر کنم الان سازنده های ساکر هم در تور های بین المللی باشن مثه سازندگان فیفا!
و فکر نکنم در دادن اطلاعات به هم دیگر نگاه کنن چون بالاخره که باید بگن
درود
من 4 انتظار بيشتر از pes 2010 ندارم
1.اينكه كيفيت دروازباني بازي بالا بره و اينقدر گل مسخره نخورند
2.سطح بازي بازي كنان توي بخش تاپ پلير بيشتر بشه،من الان مي تونم راحت با سوت شروع بازي با يه بازيكن همه رو دريپ كنم و گل بزنم
3.از لحاظ داوري تقويت بشه و خطاي هند هم بگيره
4.اين خاصيت skip match مثل fifa توي قسمت مستر ليگ داشته باشه
مگه نه؟!؟!؟!
انتظارات که از این بازی واقعا فراوان هست!!!نقل قول:
من اگه بخوام مقایسه کنم با فیفا خیلی چیزا باید به PES اضافه بشه! مخصوصا جزئیات!
مثلا یک چیزی که تویه فیفا هست اینکه وقتی رویه میزبان خطا میشه تماشاگرا هوووووووو میکشن!:31:
یا وقتی سانتر در عمق می کنند به یارو نمیرسه یارو دست میزنه ( نشانه ی تشکر ، عین واقعیت! )
در هر صورت تویه PES مود Become A Legend قویه اما تویه فیفا موده Manager Mod که فوق العاده جذابه ( مخصوصا اگه تیم دسته 2 انگلستان رو انتخاب کنی )
تنها چیزی که تا حالا تو هیچ ورژنی از Soccer و FIFA نبوده یا اینکه من ندیدم این بوده که بازی کن بعد از گل زدن به سمت تماشا چیها بره و باهاشون خوشحالیشو تقسیم کنه !!!!
و یکی دیگه اینکه کسایی که پشت دروازه ایستادن حداقل باید یک Motin داشته باشن نه اینکه مثل مجسمه وایسن .
یکی دیگه هم اینه که چرا زمانی که بازیکن مصدوم میشه نشون نمیده که دارن وسط زمین درمانش میکنن والا ما که این همه فوتبال دیدیم تا حالا ندیدم تا بازی کن مصدوم بشه با برانکارت ببرنش !!!!!
و دیگه اینکه چرا زمانی که بازی تموم میشه ناراحتیه بازی کن ها رو نشون نمیده و از بازیکن های برنده مصاحبه نمیشه .
این مصاحبه تو NBA2003 بود.
یکی دیگه هم اینه که چرا وقتی ما یک بازیکن رو برای تعویض آماده میکنیم تا در موقعیت خودش وارد زمین بشه نشون نمیده که داره خودشو کنار زمین گرم میکنه !!!!
خسته شدم انقدر ایراد گرفتم !!!!! ولی خدایی اگه این چیزایی رو که گفتم عملی کنه دیگه رو دستش نمیاد
خوب اگه اینا رو بخوان بزارن به نظرت بازی میشه یا واقعیت؟نقل قول:
خیلی چیزا هست که باید هنوز درست بشه.......
بعضی هاشم نمیشه انجام داد!
مثلا تویه فوتبال واقعی جندین دوربین هستش که یارو رو از نزدیک و تمام نماها نشون میده اما تویه بازی یک دونه دوربین بیشتر نمی تونه باشه!
مثلا نمی تونن که هی بیان یک بازیکن رو نشون بدن که میخواد بیاد تو بازی!
یا مثلا در حین بازی مربی ها رو نشون بدن!!!!!!!!
البته تویه فیفا میتونه بعده گل زدن بازیکنتو تکون بدی و حتی حرکت نمایشیشو خودت انجام بدی ( که خیلی هم زیاده ) اما دیگه تویه تماشاگرا نمیره!!
اگه اینطوریه باید حتمی قبل بازی هم تمریناشونو بازی کنیم!
یا مثلا توی موقعیت هایه حساس میخواین سیستم دکمه زنی استفاده شه!!!:27: ( مثل رزیدنت اویل مثلا یارو میخواد شوت کنه میگه هی A رو بزن :27::31: )
در هر صورت بعضی چیز ها شدنی نیست!
بعدشم اگه از همین الان بخوان بازیه فوتبال واقعی رو بسازن سال هایه دیگه فقط باید قیافه ی بازیکن هایه جدید رو بزارن و ترنسفورها رو تغییر بدن!!!!!!!
یا شایدم در آینده فوتبال اول شخص بشه ( مثل کا آف دیوتی ) :27::31: بعدش فقطم بشه اینترنتی بازی کرد!
اینطوری دیگه خودت میشی بازیکن!
آقای Naoya Hatsumi در مورد بخش آنلاین بازی توضیحاتبی داده ........
در ساکر 10 سیستم آنلاین بازی ساکر 6 استفاده شده است البته با بعضی تغییرات و........
اینم مطلبش که اگه میشه یکی از دوستان زحمت ترجمه رو بکشه ........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Today, I would like to explain online play for PES 2010. I'm really
aware how important an issue online play is to the fans and we know
we've got to get it right this year.
We have been thoroughly studying technologies in order to address all the feedback we've heard about PES2008 and PES2009. It's been a long process - there's been many, many aspects to think about.
However, I'd like to say here and now that not only have we fixed the lag and warp problems of the past, but we thoroughly overhauled the entire online system! I know people are going to want to see proof of this, but I'm 100% confident in my predictions.
Trying to explain everything in detail would get much too complicated (and boring!), but put simply we have adopted an enhanced version of the system used for PES6 examining the experience we had with PES2008 and PES2009, which guarantees a rewarding level of play control as well asno lag & warp problems. We're really excited by the results.
In addition to the enhanced system, we are going to implement a new feature with which you can play various competitions with others users from all over Europe and another feature which provides several options specifically to enjoy with your registered friends.
Stay tuned and we'll give you more info when we can!
بچه ها اينها همه هست اما من نمي گم اين چيز ها رو داشته باشه،اگه يادتون باشه مي گفتن توي پس 2009 امكان كنده شدن چمن و خونريزي وجود داره اما ما چيزي نديديم ولي اول بايد مشكل هاي اساسي حل بشه مثل اونها كه عيب هاي بزرگ بازي هستند،اون چيزهايي كه شما عزيزان مي گيد جزئيات هست،اول بايد مشكلات اصلي رو حل كنند
تاریخ ریلیز بازی کی هست؟
October 23, 2009نقل قول:
تاریخ ریلیز بازی کی هست؟