ممنونم از شما رو خود برنامه چیکار باید کرد که ارتباط سرور قطع بشودنقل قول:
Printable View
ممنونم از شما رو خود برنامه چیکار باید کرد که ارتباط سرور قطع بشودنقل قول:
سلام
من از بابیلون استفاده می کنم
فقط مشکل اینجاست که توی adob reader 9.2 روی لغتها کار می کنه و به خوبی جواب میده اما توی acrobat adob reader 10 اصلا فعال نمیشه هر چی که روی لغتی کلیک می کنم اجرا نمیشه -
اگه مشکل رو حل کنید ممنون می شم
البته آخرین ورژن babylon رو هم نصب کردم ولی درست نمیشه
برنامه را اجرا کرده و وارد بخش تنظیمات شوید:نقل قول:
در بخش Connection گزینه ی Connect through P-r-o-x-y/Firewall server را فعال نمایید.
در بخش P-r-o-x-y Server و Port تنظیمات را شبیه تصویر زیر وارد نمایید. Enable online updates را غیر فعال کرده و برروی OK کلیک کنید تا تغییرات اعمال شود.
در Opera 11 هم همین مشکل را دارد و راه حلی ندارد.نقل قول:
دوستان این چیه؟
سرکاریه؟
بابیلون 9 یهو بهم این پیام رو داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اینو از کجا آوردی دانلود کردی؟
منظورت بابیلون هست یا عکسه>؟:دینقل قول:
بابیلون رو دانلود کردم.عکس هم خود بابیلون بهم پیغام داد
سلام
من بابیلون 9 رو دانلود کردم ولی مثل نسخه 8 مثلا وقتی یکی رو حرف که تایپ میکردیم خودش یه تعداد لیست پیشنهاد میداد
ولی تو نسخه 9 همچین کاری نمیکنه و فقط باید کل کلمه رو تایپ کنی و بعد اینتر بزنی تا ترجمه رو نشون بده ,
لطفا از دوستان اگه میدونن بگن مشکل از کجاست؟
ممنون
معلومه دیگه کرک یا سریالش از کار افتاده!نقل قول:
با سلام . پاکش کن و داخل رجیستری هر کلیدی با نام babylon بود پاک کن . بعد از ریستارت بدون اتصال به شبکه نصبش کن و داخل فایروال تنظیم کن تا بابلیون مسدود شود . داخل تنظیمات خود بابلیون نیز اتصال به شبکه و آپدیت غیر فعال باشد .نقل قول:
نقل قول:سلام
من هر کاری لازم بود برای اینکه کرک بابیلون از بین نره انجام دادم فایده نداشت :
اول تو خود بابیلون اتصال به شبکه و آپدیت رو غیر فعال کردم ولی بعد از اینکه ADSL گرفتم که همیشه ON بود کرکش از بین رفت از Perfect Uninstaller استفاده کردم تا تمامشو پاک کنه (و ریجستری رو) بعد بابیلون 8 با کرک و روش کرکش رو دانلود و نصب کردم در حالیکه اتصال اینترنت رو قطع کرده بودم ولی با اولین کلیک پیغام Error داد و لایسنس خواست و کرکشو از بین برد نهایتاً ویندوز رو دوباره نصب کردم و بعد از نصب آنتی ویروس COMODO که تمام ورودی خروجی هارو کنترل میکنه بابیلون رو مجدد نصب کردم (در قطع اینترنت) ولی بعد از وصل اینترنت دوباره کرکش رفت و مثل همین پیغام دوستمون (MAMMUT ) اومد ، با Perf - UNins پاکش کردم و در قطع اینترنت نصبش کردم ولی بازم با اولین کلیک باز همون Error رو داد :41:. احتمالاً
یه جایی از ریجستری هست که نمیشه پیداش کرد و در ضمن کجای فایروال آدرسشو بدم ؟ کدوم آدرسو بدم ؟ میخواستم فایروال رو فعال نکنم که با وجود COMODO دست و پا گیر نشه ، شما روشی دارین که از ریجستری پاک بشه ؟:9: حقیقتاً خستم کرده !
سلام
بابیلون من چرا اینجوریه؟!
کد:http://tehranpic.net/images/nsqkx44cw57wk23l7jvg.png
شاید این نسخه برای کامپیوتر شما مشکل داشته یا کرکش مشکل داشته نسخه دیگه نصب کن یا کرک دیگه تست کن.نقل قول:
با سلام . پس از یک کرک دیگر استفاده کنید . حتی نسخه های جدیدتر از نسخه 7 حرف زیادی برای گفتن ندارند . من میخواهم به همان نسخه ی روان 7 برگردم . کرکهای خیلی خوبی هم دارد .نقل قول:
بعد از پاک کردن بابیلون با برنامه های پاک کننده باز هم برای احتیاط همانطور که قبلاً گفتم داخل رجیستری برو و هر کلیدی با نام بابلیون بود را پاک کن .
داخل فایروال قوی باید بابلیون را جزو لیست سیاه معرفی کنی تا به شبکه وصل نشود
من از Kaspersky internet security 2011 اینکار را کرده ام .
خوب این کرک جدید رو از کجا بگیریم ؟نقل قول:
و برنامه های پاک کننده مثلا چی ؟
و لیست سیاه فایروال کومودو کجاست ؟ توی چه سربرگی ؟
برای تنظیمات کومودو در تاپیک مخصوص ان بپرسید چون با ان کار نکرده امنقل قول:
تاپیک اختصاصی کومودو :
تاپیک مخصوص کرکهای بابیلون :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423224
برای پاک کردن ریشه ای برنامه ها بعضی نرم افزارهای خاص وجود دارد . بهتر است تاپیک بزنید بپرسید کدام بهتر است من از Final Uninstaller استفاده میکنم . جستجو کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=345907
آخرین ورژن این دیکشنری دقیقآ چند هستش؟
Babylon Pro 9.0.0 – r30نقل قول:
کد:http://www.ghafari3.com/?p=460
سلام
یه پیشنهاد دارم :
دوستانی که این تاپیک رو اداره یه پاسخ میدن بهتره تمامی کرک ها و تمامی فایل های کتابخانه ای و ... این دیکشنری رو در قالب یه تاپیک ارائه کنند تا همه ملزومات این نرم افزار بصورت یکپارچه در اختیا کاربران قرار بگیره.
ممنون
نقل قول:سلامنقل قول:
آقا من حریف این بابیلون نشدم :37: من اگه بخوام بخرمش باید چکار کنم ؟ چطور به بسته ارسالی فروشنده اعتماد کنم ؟ یکی میگفت این نرم افزار جاسوسیه :28:چقد احتمال میدین حقیقت داشته باشه ؟ کامپیوتر من که چیز مهمی توش نیست !
لطفاً راهنمائی کنید.
نقل قول:
ضمن تشکرنقل قول:
من میخوام بابیلون رو بخرم لطفاً یکی از دوستان راهنمائی کنه .
سلام...من یه glossary برای بابیلون درست کردم..نصب هم میکنم ولی در نهایت اون لغاتی که رو اضافه کردم رو نشون نمیده...؟؟؟؟!!!!.....
اگه کسی تا الان درست کرده و نتیجه گرفته لطفا راهنمایی کنه
سلام
من همین امروز یک سایت فارسی پیدا کردم که لایسنس بابیلیون و چندین نرمافزار دیگه رو میفروشه صحت عملکردش رو نمیدونم البته قیمت لایسنس بابیلیون رو زده 110000 تومان
سایت ایفایندر :نمیدونم تجربه کار با نارسیس رو دارید یا نه ؟ بخوبی بابیلیون نیست و قیمتش 14 الی 15 هزارتومانهکد:http://efinder.ir/home
با سلام . چه خبره دوست عزیز . 110 تا یک تومانی هم بگوید اینجانب نمیخرم تا چه رسد به 110 هزار تومان ! کار اینجانب را بکنید آخرین نسخه ی بابیلون را نصب کنید و در فایروال انرا مسدود کنید . تمام ! لایسنس 110 هزار تومانی میخواهید چکار ؟ !نقل قول:
داستان این چیه؟نقل قول:
منم تو سایتش دیدم اینو. دارم شماره رو میگیرم فعلا که اشغاله!:31:
ادیت----------
تماس گرفتم بعد از چند ساعت که آزاد شد یه مرده یه کد داد که وارد کردم و واسه 30 روز بابیلون فعال شد. بعد تشکر کرد که بابیلون رو خریدم، تو سایتش هم همینطور!:18: البته پول 4 دقیقه تلفن خارجه هم پوله دیگه!!
اما عجیب اینه که قبل از اینکه کد رو وارد کنم، بابیلون خودش فعال شد!! با اینکه بسته بود وقتی از سایتش کد رو گرفتم!!:18::13:
سلام به همه .
من بابیلون رو نصب کردم و موقع اجرای برنامه username و license code میخواد .
کسی داره این دو تا رو ؟! برای ورژن 8 میخوام .
ممنون پیشاپیش ...
با سلام . از کیجن استفاده کنیدنقل قول:
کد:http://up.--------.com/images/ajoggm2vcpnhc16abis.rar
سلامنقل قول:
شما چطور تو فایروال مسدودش کردید ؟
شما ADSL دارید ؟
در بخش Connection گزینه ی Connect through P-r-o-x-y/Firewall server را فعال نمایید.نقل قول:
در بخش P-r-o-x-y Server و Port تنظیمات را شبیه تصویر زیر وارد نمایید. Enable online updates را غیر فعال کرده و برروی OK کلیک کنید تا تغییرات اعمال شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکار را بکنید ولی داخل فایروال نیز بروید و بابیلون را در لیست سیاه بگذارید یعنی نتواند به اینترنت وصل شود . چون تا انجا که یادم است با تنظیماتی که این دوستمان گفتند نیز این برنامه باز هم از کار افتاده بود .نقل قول:
سلام
کسی با بابیلون توی اینترنت اکسپلورر 9 مشکلی نداره؟ من از وقتی IE9 نصب کردم دیگه بابیلون توی صفحات وب کلماتو درست پیدا نمیکنه.بابیلونو reinstall هم کردم ولی درست نشد
آره بابا معلوم نیست چه مرگشه برای من اصلا کلمات رو خوب نمیگیره ... روی یه تکست میزنم یا نصفشو میگیره یا چرت و پرت برداشت میکنه ... درهرصورت منو مجبور میکنه که کلمه رو از اول خودم بنویسم .... بابی 8 داشتم اینطور بود 9 روهم نصب کردم همینطور شد ...
راستش روی یک سیستم ضعیف که رزولوشن پایینی دارد خوب جواب میدهد ولی روی سیستم قوی با رزولوشن 1920x1080 اصلً نمیتواند کلمات را خودش شناسایی کند ! داخل تنظیماتش هم چیزی وجود ندارد !
یعنی میخوای بگی ماله رزولیشن ؟ چه ربطی داره ؟ رزولیشن کام من 1280 در 1024 تازه قبلنا مشکل نداشتم .... جدیدا اینطوری شده .. مگه بابی لون از روی پیکسل تشخیص میده !!!! بابی جاهایی که مثل تکست باشه رو تکست ..و جاهایی مثلا یه نوشته روی عکس رو پیکسل تشخیص میده . یعنی شما اگه بخواید نوشته ای که روی عکس باشه رو انتخاب کنید از روی پیکسل ها شناسایی میکنه که احتمال اشتباه شدنش هست ..
عزیزم این قابلیت اسمش OCR است و خودم میدانم کارش چیست ! گفتم روی سیستم با رزولوشن پایین جواب میدهد ولی روی رزولوشن بالا جواب نمیدهد ! نگفتم ایراد از رزولوشن بالاست که !نقل قول:
در ضمن کام و بابی چی چیه ؟؟!!
نقل قول:درسته ، با این تنظیمات باز هم از کار افتاده !! قرار دادن در لیست سیاه فایروال ویندوز هم کاریه که انجام دادم بازم نشده ، ولی فکر میکنم شاید درست انجام ندادم ! من بابیلون رو به برنامه های Exception در فایروال ویندوز اضافه کردم و تیکش رو برداشتم ، کارم درسته ؟نقل قول:
با سلام . در صورتیکه بابیلون خراب شده نصب دوباره ی ان سودمند نیست ابتدا باید با یک برنامه ی پاک کننده ی قوی ان را پاک کنید بعد بطور دستی نیز رجیستری را دنبال کلمه ی بابیلون بگردید و هر کلیدی یافتید پاک کنید بعد از ریبوت و در حال قطع بودن اینترنت دوباره نصب و بعد از ریستارت انرا در یک فایروال قوی در لیست سیاه قرار دهید . مثل فایروال خود Kaspersky Internet securityنقل قول:
با تشکر از دوستان :11: بالاخره به این بابیلون فائق اومدم :thumbsup:
کارایی رو که برا نصب بابیلون 8 انجام دادم به ترتیب زیره :
1- بابیلون قبلی رو که Expire شده بود با نرم افزار Perfect Uninstaller آناینستال کردم.
2- با اجرای Regedit در Run به ریجستری رفتم و Babylon رو دستی جستجو و پاک کردم.
3- ارتباط اینترنتی رو مطمئن قطع کردم حتی سیمش رو ! بعد ری استارت کامپیوتر.
4- بابیلون رو در ریجستری مجدد جستجو کردم و وقتی مطمئن شدم اثری نیست بابیلون 8 رو نصب کردم و در تب Connection اون کاری رو که دوستمون در پست قبل گفتن انجام دادم ( آدرس ------ 127.0.0.1)
5- کرک بابیلون 8 رو در حالت Safe Mode ویندوز اجرا کردم و ری استارت کامپیوتر.
6- بابیلون رو Exit کردم و اونو در فایروال ویندوز در Exceptions به برنامه ها اضافه کردم و سپس تیک اون رو برداشتم.
7- در فایروال آنتی ویروس (برای من COMODO) بابیلون رو معرفی و مسدود کردم.
8- گلوساریهش رو اجرا کردم .
9- به Log های دیگر رفتم و تنظیمات تب Connection رو در آنجا نیز انجام دادم.
10- کامپیوتر رو ری استارت و سپس اینترنت رو وصل کردم ، بابیلون آماده بهره برداریست :20:
یک چیز عجیب !
سیستمی قوی برای یکی از دوستان اسمبل کردم و امروز مشغول نصب بابیلون بودم . فایل setup را از سیستم خود برداشتم که چند بار همین بابیلون در ان Expire شده بود
هنوز حتی سیم شبکه را به این سیستم جدید وصل نکرده بودم یعنی مطلقاً به اینترنت وصل نشده بود
بابیلون 7 را که نصب کردم دیدم بجای ترجمه کردن کلمات به انگلیسی مینویسد باید خریداری کنید !
تاریخ ویندوز را به چند سال قبل بردم باز هم افاقه نکرد . گویی بعد از Expire شدن بابیون 7 در سیستم خودم فایل Setup نیز دچار نوعی اشکال Expire شدگی مرموز شده است !
ولی نسخه ی 8 را نصب کردم و بعد از کرک و مسدود کردنش در فایروال و نصب آفلاین لغتنامه ها بخوبی کار میکند !