در آخرین تریلر منتشر شده از بازی گفنه شده که هر سه نسخه در فروشگاه برای خرید وجود دارد(اشتباه نکنید منظورم پیش فروش نیست.
کد:http://www.gametrailers.com/download/59236/t_asscreed2_ubiwintersc09_doc.wmv
Printable View
در آخرین تریلر منتشر شده از بازی گفنه شده که هر سه نسخه در فروشگاه برای خرید وجود دارد(اشتباه نکنید منظورم پیش فروش نیست.
کد:http://www.gametrailers.com/download/59236/t_asscreed2_ubiwintersc09_doc.wmv
نه دیگه letter box نیست، تو زمان حال (2012) هم تصویر درسته مثل قبلی نیست.نقل قول:
کلا تو قبلیه یه چیزایی رو اعصاب بود، تو این تصحیح شده که هیچی، کلی چیزای جذاب هم بهش اضافه شده...
این جوری بگم که من هیچ ایرادی تو بازی نمی بینم!
جریان این چیه ؟!!!!
برای 1000 رومین بار بازی برای pc هنوز نیومده و توی 3 ماه اول سال 2010 می آد
سایت ubi.com هم ساتشو بروز نکرده واسه همین تاریخ انتشار pc اشتباه شما به صفحه ی زیر مرتجعه کنید همه چیز دیتتون می اد
کد:http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed2/index.html?tag=topten;all;4
یعنی یوبی سافت نباید سایت خودشو آپدیت کنه ؟! :18:
خوب دیگه بچه ها هم گفتند یوبی سافت هنوز اپدیت نکرده تاریخ ریلیز رو ... کلا تو این تاریخ ها و ریلیز شدن برای هر کنسول یوبی همینجوری هست دیگه داستان I Am Alive هست دیگه که گفت واسه پی اس3 میاد ولی تو سایتش نسخه پی اس 3 برای بازی نبود
بعدا یادش اومد که نه نسخه پی اس3 هم برای بازی هست !!!
ایول چه خبر خوبی با فکری شدن بازی یکم سخت تر میشه مثل PRINCE OF PERSIA که من عاشقشم.نقل قول:
سلام دوستان الان نسخه pc كامل اومده؟
و مغازه ها دارن؟؟؟
دوست عزیز ... اگه 4 تا پست بالاییتو نگا میکردی میدیدی :31:نقل قول:
سلام دوستان الان نسخه pc كامل اومده؟
و مغازه ها دارن؟؟؟
هميشه اين شركتا به آدم زدحال ميزنن الان بايد همه تو Xbox بازي كنن تموم هم كنن بعد تازه ميخواد واس PC بياد ، شده مثه Evil5 :19:
در مورده جنگيدنشم يه توضيح بديد. مال شماره ي 1 كه خيلي اسون بود من يه بار بالاي 30 تا از اين سربازاشونو كشتم! شماره ي 2ش بايد سخت تر شده باشه فكر كنم.نقل قول:
بنظر من از نظر گرافیکی فرقی نکرده شایدم بدتر شده انگار گرافیکش کارتونی تر شده به من که حس طبیعی بودنو نمیده.ولی تو اساسین 1 گرافیکش قشنگتر بود فقط کافیه لباسای بین الطایر تو اساسین 1و ازیو تو اساسین 2 رو مقایسه کنید تو شماره 1 نخ لباس االطیر رو میتونستی تشخیص بدی ولی انیکی انگار لباس رو براش نقاشی کردن ببخشید بهتر از این نتونستم منظورمو برسونم تا بفهمید چی میگم هنوز هم مرحله ها تکراریست و همچنین نوع ضربه هاش اگه بدون شمشیر بخوای بجنگی فقط دو نوع کمبو براش فرض شده...بنظر من اساسین 2 از 1 چیزی سر تر نداره فقط الکی شلوغتر شده.ممنون
الان دو تا چیز هست که من توی کفش ام :31: :
1 - ادامه سریال لاست .
2 - Assassin's Creed II .
آیا نسخه PC عینا شبیه این نسخه ها هست ؟ منظورم اینه که اگر خوب نباشه اصلاحش میکنند ؟
چون لباسش به نظر مشا یه جوری هست کل گرافیک بازی مشکل داره؟؟نقل قول:
بنظر من از نظر گرافیکی فرقی نکرده شایدم بدتر شده انگار گرافیکش کارتونی تر شده به من که حس طبیعی بودنو نمیده.ولی تو اساسین 1 گرافیکش قشنگتر بود فقط کافیه لباسای بین الطایر تو اساسین 1و ازیو تو اساسین 2 رو مقایسه کنید تو شماره 1 نخ لباس االطیر رو میتونستی تشخیص بدی ولی انیکی انگار لباس رو براش نقاشی کردن ببخشید بهتر از این نتونستم منظورمو برسونم تا بفهمید چی میگم هنوز هم مرحله ها تکراریست و همچنین نوع ضربه هاش اگه بدون شمشیر بخوای بجنگی فقط دو نوع کمبو براش فرض شده...بنظر من اساسین 2 از 1 چیزی سر تر نداره فقط الکی شلوغتر شده.ممنون
شما تو AC II محیط های کاملا زنده ای رو مبینی!!
جزئیات شهر ها و همچین طراحی اونا خیلی بهتر و واقعی تر شده!
تنوع ماموریت ها که جدود چندین برابر شده! همچنین نحوه بدست آوردن ماموریت ها هم کاملا تغییر کرده! تو نسخه قبلی شما باید از ویو پوینت ها شهر رو نگاه می کردی تا مامورت ها رو بدست بیاری و پیدا کنی ولی الان با همون کسائیکه تو بازی بازی برخورد میکنی بهت ماموریت میدن!!
تعداد کمبو ها هم بیشتر شده, مثلا با همون dual hidden blades چیزی حدود چهارتا فینیش جدید داری یا با نیزه و تبر زین!!
در کل خیلی بی انصافی هستش که بگیم بازی تغییری نکرده! شما حتما برو یه دور دیگه نسخه اول رو بازی کن و بعد بیا سراغ نسخه دوم! اینطوری خیلی بهتر میتونی تفاوت ها رو ببینی!
مطمئنا با توجه به زمانیکه واسه نسخه PC هستش احتمالش زیاد هست که اون نسخه بعضی موارد تصحیح شده باشه!نقل قول:
آیا نسخه PC عینا شبیه این نسخه ها هست ؟ منظورم اینه که اگر خوب نباشه اصلاحش میکنند ؟
مرحله ها تکراری هستش!!!!!!!!؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
تنوع ماموریت ها زیادتر از قبل شده
مثل اینکه یادتون رفته تو نسخه 1 فقط 4 نوع ماموریت تو بازی وجود داشت
تو بازی قبلی counter strike برای دست وجود نداشت در حالی که اینجا وجود داره
با Hidden Bladeمی تونی ضربات حریف رو دفع کنی و ...
نمی دونم چی بگم
تقریبا چند مدل معموریت داره؟
حالا به حرفم خواهید رسید کلا همون قبلیه ولی فقط نوع ماموریت گرفتنش فرق میکنه.بازم مثل قبل باید اینقدر از بالا پشت بوما فرار کنی که حالت بهم بخوره نمیدونم شاید مشکل از خودمه کلا با سیستم open world حال نمیکنم.ولی بازیی امثال gowیا cod برام جالبتر بنظر میرسن هم از نظر محیط هم گرافیک.خیلی حال میده تو یه بازی یه مرحلش افتابیه ولی مرحله بعدیش هوا رو بارونی میبینی mwf از اون دسته بازیاست
یه ماموریت شما باید یکی رو اسکورت کنی!نقل قول:
تقریبا چند مدل معموریت داره؟
در یه ماموریت شما باید یکی رو بکشی!
در یه ماموریت باید یکی رو تعقیب کنی!
باز همینا خودشون چند مدل داره!!
مثلا تو قسمت اسکورت کردن یکی شما باید گاری و خود داوینچی رو سالم به مقصد برسونی و از اون محافظت کنی,شما اینجا کنترل گاری رو هم بر عهده داری!
یا در جای دیگه باید طرف رو تو خیابئن رو از دست گارد ها سالم به مقصد برسونی! در این بین گارد ها به طرف و شما حمله میکنن و شما باید سعی کنی تا طرف زنده بمونه!
در یه ماموریت دیگه باید یه عهد رو آزاد کنید از دست گارد ها!
در یک ماموریت باید به جلسات دشمنا گوش بدی!
باز بعضی ها هستن که تلفیقی از این موارد هستش یعنی یکی رو تعقیب میکنی و به حرفاشون گوش میدی و بعد میکشیش!
کلا تنوع خیلی بیشتر شده!
خوب این برمی گره به سلیقه شما!نقل قول:
حالا به حرفم خواهید رسید کلا همون قبلیه ولی فقط نوع ماموریت گرفتنش فرق میکنه.بازم مثل قبل باید اینقدر از بالا پشت بوما فرار کنی که حالت بهم بخوره نمیدونم شاید مشکل از خودمه کلا با سیستم open world حال نمیکنم.ولی بازیی امثال gowیا cod برام جالبتر بنظر میرسن هم از نظر محیط هم گرافیک.خیلی حال میده تو یه بازی یه مرحلش افتابیه ولی مرحله بعدیش هوا رو بارونی میبینی mwf از اون دسته بازیاست
بازی تو سبک اکشن- ماجراجویی جز بهترین ها هستش!
بابا این معموریت ها که همشون تو assassasins 1بودن.
طبق گفته سازندگان 16 نوع ماموریت در بازی وجود داره ولی توی شماره یکش حدود 6 نوع ماموریت بیشتر وجود ندارهنقل قول:
ماموریت های بسیار متنوعی داره به طوری که اصلا احساس خستگی نمی کنی و این دیقیقا در شماره یک بازی برعکس هست
من همین امروز بازی رو تمام کردم و خیلی هم بهم حال داد ولی الان حوصلم سر رفت و ضد حال خوردم:19:
البته به نظرم به قول خودتون مشكل از خودتونه!:31:نقل قول:
من اتفاقا از رو پشت بوم دويدناش خوشم ميومد و از ارتيست بازياش! خيلي حال ميداد وقتي رو پشته بوما از دست سربازا در ميرفتي! ( گر چه كشتنشون كار مشكلي نبود! ) ولي حالش به فرار كردنشه!
بعد در مورد چرخش روز بگيد. مثلا اينجوري هست كه تو يه مرحله كه داري بازي ميكني يهو بارون بگيره يا شب بشه؟
گردش روز و شب مثل بازیهای Far Cry 2 و سری Grand Theft Auto نیست.نقل قول:
مثلا یه ماموریت همیشه در روزه و یکی دیگه در شب.
البته دقیقا هم اینجوری نیست درسته مراحل این روند رو دنبال می کنه اما اگه تو شهر بچرخی گردش شب و روز رو میبینی و حتی تو یه یکی از نکات بازی بهت میگه که گارد ها در سحروغروب شیفت عوض می کنن و می تونی از این موقعیت استفاده کنینقل قول:
نقل قول:اولا که در مورده جنگیدن توضیح بدم :نقل قول:
یا نسخه PC عینا شبیه این نسخه ها هست ؟ منظورم اینه که اگر خوب نباشه اصلاحش میکنند ؟
1: اینکه شما حدود 12 تا اسلحه میگیرید.
2: اینکه شما ( تا اینجایی که بازی کردم ) دارای 2 تا تیر از راه دور هستید : 1) همون تیر هایی که پرتاب میکردیم مثل 1 و 2) تفنگ!
3: در این نسخه اصلا آسون نیست جنگیدن با افراد زره دار و هیکلی! یعنی شما اگه یک شمشیر بخورید ( َشاید تا اواخر بازی قوی تر بشیم من هنوز تموم نکردم ) دفاع نمیتونید بکنید و اینقدر قدرت شمشیرش بالایه که شما رو میندازه! برایه این جا ها باید Starface (؟) کنید و برید پشت یارو با Hidden Blade اونو بکشید!
4: تیر زدن طوریه که اول تیر رو انتخاب کرده و سپس هدف تفنگ رو انتخاب میکنین ( مثل قدیم که F میزدین ) بعد کلیک راسته موس ( تویه 360 که RT هست ) رو میگیرید تا زوم بره رویه یارو و سپس شلیک میکنین! تیر ها هم خیلی کمه و تا الان نفهمیدم از کجاها میشه تهیه کرد ( فکر کنم خوده لئوناردو بهمون میده)
5: با Hidden Blade ها مخصوصا اگه دوتاشونو گرفته باشین خیلی حرفه ای میجنگید طوری که موقع Counter Attack یارو رو بدجوری میکشه ( بعضی وقت ها دو تا تیغه رو میکنه تو صورتش! )
6: شما اگر با مشت باشید و اسلحه نداشته باشید ( تو یکی از مرحله ها همینطوری بود ) وقتی Counter Attack میکنید دشمن رو میزنه و اسلحشو میگیره.
7: 3 روش به کشتن با Hidden Blade اضافه شده : 1) اینکه از بالا حالا راحت با زدن دکمه ی Assassin's میپره رویه یارو راحت میکشتش 2) از لبه ها هم اضافه شده مثلا اگر تویه آب باشن یا لبه ی یک ساختمان یا هر چیزه دیگری اون فرد رو پرت میکنه پایین 3) میتونید تویه Hidden Place هم آدم بکشید!
8: تموم کردن کشتن آدم ها حالت یک Counter Attack شده طوری که مثلا تویه AC1 ما وقتی معمولی یکی رو میکشتیم یارو همینطوری میافتاد اما الان با یک حرکت ( به قوله معروف فینیشر ) یا رو میکشین.
9: Tunt هم در این نسخه برایه تحریک دشمن و استفاده از Counter Attack اضافه شده است.
10: در این نسخه قابلیت کشتن دو نفر در یک زمان به وسیله ی Dual Hidden Blade وجود داره که هر دو دستشو تویه دو نفر فرو میکنه!
11: در یک مرحله یک بمب بدست میارین که میتواند دشمن ها را حالت سرفه براشون ایجاد کند و دیگر نتوانند بزننتان بعد شما راحت آن ها را میکشید!
-نکته ای هم در مورده گیم پلی بدم که دیگر ناراحت فاصله هایه نیمه بلندی که نمی تونست آلطائیر به اون بپره نباشین تویه این نسخه یکی از Thief ها بهتون یاد میده که چجوری با یک دست یک پرش بلند بکنین که البته باید یادتون باشه که حتمی دکمه ی Grap یا همون شیفت تویه PC رو بزنین تا همون لحظه بگیره!
-اولین تجربه ی پرواز رو در ونیز دارین!
- یک چیز دیگه اینکه میتونید جنازه ی افراد رو مثل اسپلینتر سل بردارید!
در مورده ماموریت ها هم یک توضیحی بدم : ( بهتره محظ احتیاط اسپویلر باشه : )
محتوای مخفی: !
در ضمن احتمالا نسخه ی PC ( احتمالا ) نسخه ی Port شده ی کنسول ها است.
نقل قول:
کاملا با نظرت موافقم:27:
یکم بازی کردم باحال بود
اون جاش جالب بود که به دنیا میای باید دست و پاشو تکون بدی :دی
اينجا بهترين راه اين هستش دست خالي دفاع كني و شمشيرش رو بگيري و بعد دست خالي كه شد بكشيش!!نقل قول:
برایه این جا ها باید Starface (؟) کنید و برید پشت یارو با Hidden Blade اونو بکشید!
كلا گرفتن سلاح از دست دشمن خيلي فاز ميده : دي مخصوصا اونا كه نيزه دارن حتما بايد نيزشون رو بگيري تا بتوني بكشيشون يا اينكه خودت نيزه داشته باشي!
در كل سيستم مبارزات رو بهبود خوبي دادن!
از موقعيكه اون مطلب رو در مورد بازي نوشتم هنوز نشده كه يه دست بازي كنم :(
انشا الله امروز كه امتحان تموم بشه تا فردا تمومش مي كنم!!
اینقدر این بازی های ضداسلامی رو انجام ندید گناه داره :دی
خوب حالا کی واسه پی سی میاد>؟
انشاالاه 3 یا 4 ماه دیگه.
در این رابطهنقل قول:
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: spoiler
سلام
من نسخه ی قبل این بازی رو رو PC بازی کردم و جالب میومد !
می خواستم بدونم این AC II رو X360 چطوره ؟
نسخه pc این بازی رو به من گفتن که 6 ماه دیگه میاد درسته ؟؟؟/ پس ما پی سی باز ها چه کنیم تا اون موقع
داوینچی رو دیدم :دی
تنها نکته مثبت بازی همینه که شخصیت های معروفی همچون ایشون رو جزو سناریو قرار دادن :دی
سلامنقل قول:
می خواستم بدونم این AC II رو X360 چطوره ؟
میلاد جان منظورت چیه؟
گرافیک ؟ گیم پلی ؟
منظورت مقایسه با pc هستش
به نظرم یه چیزی در حد یک هستش البته داستان بازیو میگم
ولی در کل گرافیک گیم پلی وسعت بازی خیلی بهتر و بهتر شده
ببخشید واسه پی سی کی میاد؟
من که دیگه دارم کم میارم. به این عمل ubi باید تبعیض رسانه دیجیتالی گفت.:thumbsdow
آخه این چه وضعشه. همیشه pc باید آخر باشه؟:19:
با سلام.
من دیروز رفتم تجریش یه مغازه بود گفت سه روز دیگه Assassin's Creed 2 رو برای PC میارم.
به نظر شما این که میخواد بیاره دموشه یا کامله؟
دمویی عرضه نشده.نقل قول:
با سلام.
من دیروز رفتم تجریش یه مغازه بود گفت سه روز دیگه Assassin's Creed 2 رو برای PC میارم.
به نظر شما این که میخواد بیاره دموشه یا کامله؟
سلام
من بازي رو كردم
يه جاش گير كردم
اون جايي كه بايد دنبال يارو بدويي تو يه جايي مثه قلعست
يارو از در ميره داخل برج و شما بايد از ديوار مثه مرد عنكبوتي بري بالا
اونجاشو گير كردم
كمك:11: