بحث خصوصی شده:31:نقل قول:
یعنی هنوز با اینجا آشنا نشده؟؟؟
نمیگه تو پای کامپیوتر چی میکنی؟
Printable View
بحث خصوصی شده:31:نقل قول:
یعنی هنوز با اینجا آشنا نشده؟؟؟
نمیگه تو پای کامپیوتر چی میکنی؟
خالص نهاییم شد(کتبی) 19.15و کل 19.60نقل قول:
من کار خودم می کنم اونم کار خودشو نه نمی گه چی می کنی!!
در ضمن مبانی هم ضریب 3 داره حیف که تو نهایی تاثیر نداره چون معمولا معلما نمره ی بالا می دن
مبانی من یک کلمه نخوندم رفتم شدم 16نقل قول:
تاریخ هم که 11 شدم:27:
عجب درس خونایی می یاین تو تاپیکا ...ببخشید راز موفقیت شما در چیست؟:10:
من که گفتم از 10پپایین تر باید بگیرم :31:چون افضاح بودم البته نمیدونم اینایی که نوشتم کمی با کلید فرق داره نمیدونم حساب مبکنن یا نه؟
مثلا:خودازمایی:سواله 5 نوشتم از افریینده بترس و احساس را باعقل قاطی نکن-تصمیم را از روی احساس نگیر
و یا 6نوشتم کنجکاو بود که ببیند انسان چه برتری بر او دارد
یا که 9 الف رو نوشتم در وجود شما عشق و ذره ی عشق وجود ندارد...
حالا این سه تا درست حساب میشه؟
بحث تاریخ در کل جدا است تاریخ فقط واسه این گذاشتن جز درسا که آخر سال قبل از امتحانات مهم نهایی با بچه ها یه جا دورر هم جمع شی و کتابرو بسوزونی و یه روحیه ی خوبی برای امتحانات نهایی بگیری فقط همین:31:نقل قول:
ولی درکل زیاد به فکر تاریخ و مباتی نباشین مهم امتحانات نهاییه هنوز 6 امتحان دیگه مونده جا واسه جبران این 5 امتحان هست:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی درکل زیاد به فکر تاریخ و مباتی نباشین مهم امتحانات نهاییه هنوز 6 امتحان دیگه مونده جا واسه جبران این 5 امتحان هست
اگه اهمیت میدادم که 11 نمیشدم...تازه 11 نمره خالص تقلب بود:31:
نه اخه مت هی میگیم امتحان بدی جبران میکنیم ...هر روز بدتر میدیم:31:
اقا جوابه مارو بدید خیالم راحت بشه:
عجب درس خونایی می یاین تو تاپیکا ...ببخشید راز موفقیت شما در چیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که گفتم از 10پپایین تر باید بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون افضاح بودم البته نمیدونم اینایی که نوشتم کمی با کلید فرق داره نمیدونم حساب مبکنن یا نه؟
مثلا:خودازمایی:سواله 5 نوشتم از افریینده بترس و احساس را باعقل قاطی نکن-تصمیم را از روی احساس نگیر
حالا این سه تا درست حساب میشه؟
شما چه قدر بروفوسورید اگه واسه کنکور دارید می سوزید ! خوب همه همین امتحانو دادن ! بس براتون فرقی نمی کنه !
ولی خداییش سوالا سخت نبود ! جواباش خیلی سخت بود !! : دی
رنج نمرتون رو بگید ! : دی
ها ! :27: منم همین مشکل رو دارم :20:نقل قول:
البته فکر نکنم من هر روز بدتر میشم فکر کنم هر چی میگذره سوالا هی سخت تر میشه :46: اگر به همین روال پیش بره فکر می کنم فیزیک رو تستی ازمون امتحان بگیرن :31:
نصفه نمره شایدنقل قول:
:سواله 5 نوشتم از افریینده بترس و احساس را باعقل قاطی نکن-تصمیم را از روی احساس نگیر
غلط!نقل قول:
9 الف ندارم که برادر:31:نقل قول:
بابا شعر حفظی دیگه چه چیز مزخرفیه!!!!!!!!!!
امسال هم از شانس ما 2 نمره داشت
کی کامل جواب داد؟
2 نمره مفت بود دیگه ! من جواب دادم !!نقل قول:
بابا شعر حفظی دیگه چه چیز مزخرفیه!!!!!!!!!!
امسال هم از شانس ما 2 نمره داشت
کی کامل جواب داد؟
نقل قول:
معدل ترم اول 20 ترم دوم اگه خدا بخاد بالای 19.50
یه چیزی بگم بخندیم ! : دی
قسمت 4 سوال 2 . درون مایه ی گاو رو نوشتم : مایه ای که خیلی مفید در گاو شیره فقط !! : دی
سوال 3 ش رو هم نوشتم با ظهور قران در قرن سوم !!! : دی
ٌWoWنقل قول:
من 18:31:
منم میانترم همین شعره که الان اومده بود " بیرون نمیتوان کرد....الا به روزگاران" رو نوشتم...بیرون نمیوان کرد الا به زور یاران:31:نقل قول:
یه چیزی بگم بخندیم ! : دی
قسمت 4 سوال 2 . درون مایه ی گاو رو نوشتم : مایه ای که خیلی مفید در گاو شیره فقط !! : دی
سوال 3 ش رو هم نوشتم با ظهور قران در قرن سوم !!! : دی
عالیه ! 17 ! : دی
من 2 نمره ی شعر رو گرفتم ( فحش ندیا ! :5: اگر فحش دادی با خودتی :31: )نقل قول:
انصافا اینارو نوشتی ؟!نقل قول:
چشه مگه ؟؟؟ : دی نمی دونستم چی بنویسم گفتم دل مصحح رئ شاد کنم یه رحمی بکنه !! : دینقل قول:
انصافا اینارو نوشتی ؟!
قشنگ اومدی @!! : دینقل قول:
منم ترم اول همین شعره که الان اومده بود " بیرون نمیتوان کرد....الا به روزگاران" رو نوشتم...بیرون نمیوان کرد الا به زور یاران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرز پست دادن هات معلومه که حفظ شعر رو چی نوشتی :31: ( تلمیح به این پست :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3812513&postcount=660
بچه ها دیگه در مورد ادبیات حرف نزنین !! اصلا هر کی ........ : دی
این جوری روحیتون خراب می شه !!
منو نگا نکنید تک می شم بازم روحیهم سر جاشه !! : دی
نه از بقل دستیم پرسیدم ...بعد میگفت روزگاران...من لب خونیم بد بود نوشتم زور یاران...ولی زور یاران از خود روز گاران قشنگتره ها:27::27:نقل قول:
نه بابا چرا فحش بدم؟نقل قول:
واقعاً حال میکنیا
هم اینترنت داری هم درس...
ایول
ADSL هست دیگه؟
منم بعد از امتحانا میگیرم 24 ساعته آنلاینم
معلم تاریخ ما آخر سال 40 تا سوال داد گفت همینا رو برای فردا بخونید...خوب بود همه بالا شدننقل قول:
مبانی من یک کلمه نخوندم رفتم شدم 16
تاریخ هم که 11 شدم
من نشد یه بار یه پست بدم بعد ویرایشش نکنم...
خوش به حالتون همتون هی بالا میشید من هر کاری کنم بازم خوب نمیشم معدل ترم اولم 19 بود ولی چه فایده دوم که 19 نمیشم!میام زیر 17!
ادبیات بسه دیگه !!!
حسابان رو بچسبید !
حـــســــــــابـــــــان در کمین است..........................
حسابان خداییش باحاله!نقل قول:
جز بهینه سازی که خیلی خیلی خیلی چرته همه چیش شیرینه...
من تو اهنگ تغیر مشکل دارم اگه کسی یه توضیحات و راهنمایی بده ممنون میشم
BLASTER گل گفتی بهینه سازی مسخره ترین درس این کتاب هست:46:نقل قول:
اه
نمیشه درس خوند من کیبردم پرت کردم یه طرف ورق مرقا رو گذاشتم رو میز کامپیوتر هدستم تو گوشمه همیشه همینطوری درس میخونم ولی دیگه حس درس خوندن نیست حالم گرفته شده با این امتحانات میگه بیخیال همشون شم :دی
مسعود جون بیخیال شی که دیگی هیچی بعدا دهنت صاف میشه (شهریور دی و........) بعد دوباره باید بیای مطهری:31:و......................:27:نقل قول:
بچه ها حسابان رو سفید بدیم به نشانه ی اعتراض ؟؟؟ : دی
اقا یکی به من بگه مبانی و تاریخ تو معدل کتبی موثر هست یا:18: نیست؟
1-الف)9:نقل قول:
9 الف ندارم که برادر
رو نوشتم در وجود شما عشق و ذره ی عشق وجود ندارد...
ما هم شنبه ریاضی داریم باور می نید فکر می کنم تجربی سخت ترین رشتست چون ریاضی ترکیب جبر و حسابان شماست
نه میگم خط خطی کنیم انزجارش بیشتره:40::27:نقل قول:
نه بابا عزیزم:27:نقل قول:
اعتراض؟؟؟؟؟؟؟ با این کار تنها کار اون مصحهای مفت خورو اسون میکنی و بس! راحت به همه صفر میدن و به افتخاراتشون اضافه میکن که همرو انداختیم
مطمئنی؟نقل قول:
ترکیب جبر و حسابان شماست
فک نکنماااا...
در کل ریاضی شما اسونه که!
چون تو اصرار میکنی بیخیالش نمیشم :31: مطهری عین زندونه برام ، ناجی ازادی :8:نقل قول:
نقل قول:
فکر خوبیه بررسی میکنیم:21:
پس این امتحان مبانی و تاریخ برا چیه؟ چه تاثیری داره؟