قبلآ هم گفتم اگر اهل بازی هستی با این بوجه همین N61 خیلی عالیه.در ضمن G51 غیر از کارت گرافیک اصلآ کانفیگش خوب نیست،تازه کارت گرافیکشم یه خورده از N61 قویتره که خیلی محسوس نیست.قیمتشم که فوق العاده کاذبه.:46:نقل قول:
قبلآ هم گفتم اگر اهل بازی هستی با این بوجه همین N61 خیلی عالیه.در ضمن G51 غیر از کارت گرافیک اصلآ کانفیگش خوب نیست،تازه کارت گرافیکشم یه خورده از N61 قویتره که خیلی محسوس نیست.قیمتشم که فوق العاده کاذبه.:46:نقل قول:
آره داش هستش برو سایت سازگار اونجا هستشنقل قول:
داش وایومن میگم این N61 رو هیجا نمیشه پیدا کرد من با شرکت سازگار تماس گرفتم میگن قیمت نداریم ؟؟؟؟:41: به امرتات زنگ زدم کسی اونجا جواب نداد فقط تو سایت صبارایان این مدل رو زده که کانفیگش پاینتره میگم اگه شما جایی دیگه میشناسی لطفا به ما هم بگید
مرسی
ببینید من همون روزی که امرتات وارد کرد سریع خریدم و جالبه که در عرض 2 ساعت موجودیشون تموم شد.اما تو جنسای جدیدش قراره همین زودیها بیاره.سازگار هم که همرو گذاشته سر کار.اومده با بلوری ولی از امرتات ارزونتر قیمت داده حالا توش مونده 2 ماهه که میگه قراره برامون بیاد.انشاال... میاد!!!!!!نقل قول:
اساتید گرامی:
از بین این دو مدل کدوم بر دیگری برتری داره؟ n61jq و pro64jq
از نظر چیپ؟
گرافیک؟
طرح؟
رنگبندی؟
گارانتی چی خوبه؟
الان قیمتشون چنده؟
عکس از پرو دارین بذارین همینجا؟
مرسی
دوستان هیچ کدوم از نمایندگی ها سفارش نمی گیرن ؟ یعنی اینکه مثلا من تو سایت asus دیدم که سری گیم هر کدوم چندین نوع کانفیگ دارن. تو ایران جایی رو میشناسین که بشه کانفیگ رو خودمون تعیین کنیم و سفارش بدیم ؟؟
دوست گرامی شما تو همین تاپیک اگر ببینید کاملا درباره این دو مدل بحث شده.این دومدل کاملآ یکسان هستند.pro64 مدل سفارشی از N61 است که الان در حال حاضر هیچ کدوم تو بازار ایران نیست.عکسهاشون هم تو صفحات قبل هست.:46:نقل قول:
سلام
بچه ها برای یکی از دوستانم میخوام لپ تاپ بردارم بودجش تا 1.200 بیشتر نیست شما چی پیشنهاد میکنین ؟
من خودم لپ تاپ دل این مدل را زیر نظر دارم اگه از ایسوس یا مارک معتبر دیگه ای چیزی هست لطف کنید بگید
اینم اون مدل :
studio 1557\
بچه ها در ضمن این لپ تاپ سفیدی که معرفی کردین چه مدلی هست ؟ مشخصاتش و همینطور قیمتش چنده ؟
به نظر من همین asus x64jv رو که سفید رنگ هست رو بگیر. مشخصاتش هم دقیقا شبیه n61jv هست فقط با این تفاوت که هاردش بشتره و 650 گیگ هست. میتونی بری تو سایت ایسوس و مشخصات n61jv رو که شبیه این مدل هست ببینی. من تازگی خریدم .خیلی لپ تاپ خوبی . بی صدا و خیلی هم کم داغ میکنه و کیفیت تصویر بالایی هم داره از دو گرافیک اینتل و جیفورس هم استفاده میکه که در حالت معمولی از گرافیک اینتل استفاده میکنه که مصرف برق و باتری رو کم میکنه و در کارهای گرافیکی یا بازی به صورت خودکار میره رو گرافیک جیفورس.نقل قول:
من با دو سال گارانتی الماس 1090 خریدم.
یکی از بچه های همین ساین از لپ تاپ های 2 کارت گرافیگ دار خریده بود میگفت هر دقیقه گرافیکم عوض میشه یعنی یک ساعت که باهاش کار میکنم 20 بار گرافیک اینتل و جی فورس با هم عوض میشن این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ از شما هم همینطوریه ؟
در ضمن مشخصات دقیق لپ تاپت را میذاری ؟ همچنین اگه بتونی عکس هم ازش بگیری بذاری میخوام ببینم در واقعیت چجوریه ممنون احتمالا همین را میخرم براش
بعد شرمنده میخوام باهاش برنامه های auto cad و... که مربوط به رشته معماری هست را اجرا کنم مشکلی نداره ؟ راحت اجرا میکنه ؟ شما باهاش چه کارهای سنگینی انجام دادی ؟
برای من که اصلا هر 20 دقیقه عوض نمیشه . تا زمانی که باهاش هیچ برنامه گرافیکی رو اجرا نکنی از گرافیک جیفورس استفاده نمیکنه حتی برای تماشای فیلم هم از گرافیک اینتل استفاده میشه. من چون تازه خریدم کاهای سنگین باهاش انجام ندادم ولی اصلا نباید کم باره با توجه به اینکه cor i5 هست و از تکنولوژی توربو بوست استفاده میکنه. من فقط بازی call of duty world at war رو برای تست نصب کردم که با بالاترین تنظیمات خیلی راحت اجرا شد.نقل قول:
اینم مشخصاتش:
عکسش هم قبلا یکی از بچه ها گذاشته بود.کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=893
آره داش وقتی نی گل داد اینا هم لپ تاپ میارن. حالا نمیدونم چی کار کنم تو شهره خودمون خیلی گرون میدن.نقل قول:
داش جایی نمی دونی که آنلاین خرید کنم ؟
دوسته من شما از کجا خریدی ؟نقل قول:
تا جایی که من میدونم اصلا تو بازار تهران نیست.مگه تو شهر شما قیمتش چنده؟نقل قول:
سلام دوستان من دنبال لپ تاپ ASUS میگردم اما تو اینترنت هرچی جستجو میکنم چیزی پیدا نمیکنم
واقعیتش من تا حالا دز مورد لپ تاپ های ASUS پرس وجویی نکردم میخواستم بدونم لپ تاپی هست که همپای Dell 1558 باشه؟اگه یک سایت به من معرفی بکنین که بتونم مشخصات لپتاپ های توپ ASUS رو ببینم ممنون میشم
Asus لپتاپ های زیادی بهتر از 1558 داره برای مثال همین لپ تاپ خودم.شما تو سایت زیر میتونی مشخصات کامل رو ببینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان
اونقدر ایسوز ایسوز کردین که بالاخره رفتم سفارش دادم
از بین n61JA یا N61JV corei5 520 یکیشو واسم میفرستن
1200
یکیش سی پی یوش قویه یکیش گرافیک
ببینیم کدومش قسمت میشه
مبارک باشه.به قول دوستان انشاال... فنش برات بچرخه.خیالت راحت برند خوبی انتخاب کردی.:46:نقل قول:
خبر جدید
امرتات امروز N61jq اورده با بلوری به قیمت 1.530.000 ،واقعآ جالبه!!!!!:18:
نقل قول:
یعنی خوبه ؟ N61 jq که بلو ری داشت Pro 64 نداشت درسته ؟ خوب حالا نظرت چیه خوبه؟
پس الانN61JQ بگیریم ؟
ببین دوست عزیز Pro64 هم از سری N61 هستش.به نظر من که عالیه.نقل قول:
n61ja مگه تو بازار هست؟ اگر باشه که n61ja و n61gv سی پیوشون یکی هست.نقل قول:
حالا من Pro64 JQ سفارش دادم اگه قسمت نشد همون N61JQ را میگیرم هر دو تاشون عالی اند
انشاال.. به سلامتی.لپ تاپ خوبی خریدی مبارکت باشه.:46:نقل قول:
بچه ها این asus video magic که برای سری N تو سایت ایسوس هست چی؟ آیا نرم افزاره ؟
یه نرم افزاره که میشه گفت یه جورایی هم یه درایور که به صورت فابریک رو دستگاه هست.کارشم تصحیح رنگ و شفافیت تصویره.تو فیلم که واقعآ کاراییش عالیه.:46:نقل قول:
کلوپ Asus N61jq افتتاح شد.
با سلام خدمت همه دوستان
لطفآ تمامی نظرات، تجربیات و مشکلات و ... خودتون رو از قبیل تست بازی،اجرای نرم افزارو.... راجع به این مدل( Asus N61jq ) در این تاپیک بیان کنید.پیشاپیش از همکاری همه دوستان سپاسگذارم.اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون نرم افزار Splendid Utility هست ؟نقل قول:
خیر Splendid Utility به طور خودکار کار میکنه اما Video magic کاملا متفاوته و به صورت اختیاری کار میکنه.نقل قول:
والا من شهرستان هستم
از اینجا که طرف می پرسید می گفتند هست مثل اینکه بارشون تازه رسیده
آخه میگن هر 1 ماه ایسوز بارش می رسه همون محمولش:31:
N61JV کانفیگ corei5 520 m هم اومده من همین N61JV رو سفارش دادم 520 امش رو 1250 نقد 1200
راستی تو سایت نوت بوک چک به n61jv امتیاز 90 very good داده بودن در حالی که به n61jq امتیاز 80 یعنی بدک نیست رو دادند :31: :27:
راستی اگه می خرین زود بخرین زود تموم میشه من اگه 1 ماه پیش خریده بودم قیمتش پایین تر در میومد
راستی ایسوز یک پولی به من و vaioman بده این همه ملت رو مشتاق میکنیم برن ایسوز بخرن
راستی فعلا خداحافظ
میشه بگید چطوری میشه فعالش کرد ؟ و اسم برنامش چی هست؟نقل قول:
سلام بر دوستان
راستی یه راستی دیگه یادم رفته بود که باید بگم
راستی طرف میگفت g73 هم اومده با قیمت 1950 , یه مدل دیگه هم که اسمش چی بود VN فکر کنم همون که طرح لامبورگینی داره وقتی میری سایت ایسوز همون صفحه اول واست میاره با قیمت ناقابل 2600 فکر کنم
سلام من آخرین درایور انویدیا روی لپ تاپم (asus n61 jv ) که گرافیکش gt 325m هست نصب کردم، از کجا میتونم بفهمم که درایور بخوبی نصب شده و سیستم کاملا اونو میشناسه؟ (وقتی میرم تو کنترل پنلش و اینفورمیشن رو میزنم مشخصات کارت گرافیک رو نمیزنه) حتی بازیه pes2010 رو نمیتونم اجرا کنم ، و وقتی تو تنظیماتش میرم گرافیک رو میزنه اینتل و vramش رو هم میزنه 64 !!!
چطوری میشه گرافیک جیفورسش رو فعال کنم؟
اینو حالا چی کار کنم من یه مغازه هست بهم میگه 147 نمی دونم خوبه یا بده ؟نقل قول:
یادتونه گفتم دوسم یه G73 بی پدر و مادر سفارش داده بود؟
به دستش رسید من رفتم که ببینم اگه بگم 15min تو کف بودم اغراق نکردم.
فقط کافیه اون عینکشو بزنینو avataro ببینین دیگه شک نکنین از هر چی لپ تاپ زده میشین
اگه دوستان خبری در مورد این لپ تاپ دارن که تو ایران هست و:41:.... لطفا بگن TanX
وایومن جان داش میشه اینو سرچ کنی ببینی اصلا چیه مثل اینکه یه مدله جدیده
N61JQ-IX006V داش فکر کنم سفید باید باشه
كجا g73اين قيمت ميده؟نقل قول:
با چه كانفيكي
دوستتون از كجا اورده بود؟نقل قول:
فقط كارتونش نبود؟
چيا باهاش بود؟
برو توی دیوایس منیجر و اونجا رو چک کن هر دو گرافیک باید نصب باشه و خودکار هم گرافیک جیفورس در موقع لزوم فعال میشه.نقل قول:
اخیرا آسوس یک خط تولید جدید از لپ تاپ را در تایوان باز کرده است. این مدل سازگار با طبیعت، در بخش درپوش و جایگاه قرارگیری مچ دست، از چوب بامبو استفاده می کند اما به جز این، همه چیز آن مانند یک لپ تاپ مرسوم است.
آسوس پیش از این نیز تلاش های مشابهی کرده بود ولی بدون شک این لپ تاپ ساخته شده از چوب بامبو، بهترین در نوع خود است. استفاده از چوب در بدنه این لپ تاپ باعث کاهش ۲۰ درصدی مصرف پلاستیک شده و بسته بندی ۱۰۰٪ قابل بازیافت نیز به ارزش زیست محیطی این محصول افزوده است.
در حال حاضر سه مدل از این لپ تاپ ساخته می شود: U33Jc، U43Jc و U53Jc.
این سری - جدای از چوب بامبو - دارای USB3، کارت گرافیک انویدیای 310M، پورت HDMI و یک وبکم کوچک با شاتر دستی در جلو است. مدل U33Jc که کوچکترین و سبکترین مدل است، از نمایشگر ۱۳.۳ و هارد ساتا ۲۵۰ تا ۵۰۰ گیگ استفاده میکند. علیرغم وجود یک باتری هشت سلولی، وزن این مدل از ۱.۸ کیلوگرم تجاوز نمی کند.
قیمت مدل U33Jc با هارد ۵۰۰ و ۲ گیگابایت حافظه DDR3، حدود ۱۲۵۰ دلار است.
منبع : نارنجی