این هارد تقریباً دو سه هفته ای میشه که دست اون تعمیرکاره من می خواستم یه جوری این هاردو ازش بگیرم که کارم به اینجا رسید.فکر نکنم بشناسیش چون ساکن قم بید.نقل قول:
Printable View
این هارد تقریباً دو سه هفته ای میشه که دست اون تعمیرکاره من می خواستم یه جوری این هاردو ازش بگیرم که کارم به اینجا رسید.فکر نکنم بشناسیش چون ساکن قم بید.نقل قول:
قراره شنبه برم هاردو ازش بگیرم خدا کنه خرابش نکرده باشه بچه ها دعا کنید.
یه سوال دارم خدمت اساتید فن و آقا حامد
کسی در مورد این دستورات مقاله یا سایتی داره ((eng or farsi)) که همه ی دستوراتی که میشه باهاش به هارد دسترسی پیدا کرد را توضیح داده باشه ؟؟؟؟
مثلا میخوام بفهمم که این دستور m,0,2,2,,,,,22 دقیقا هر کارکتریش چه معنی میده
یا خیلی کارای دیگه که مطمئنم میشه انجام داد
اگه کسی میدونه جان من جواب بده خیلی کارم لنگه
این چیزا دست هر کسی نمیاد و بیشتر دست تعمیرکارا هست و اونا هم به کسی نمیدن چون کار و کاسبی خودشون کساد میشه.:31:نقل قول:
من جایی سراغ ندارم واسه اطلاع از این کد ها
دوست عزيز mjhamed :
کينک فايل آموزشي براي من در دسرس نيست لطفا اگر راه ديگري براي دسترسي به اين فايل داريد منو راهنمايي کنيد.
متشکرم
دوست عزيز mjhamed:
لينک فايل آموزشي براي من در دسترس نيست لطفا" اگه راه ديگه اي براي دسترسي به اين فايل داريد راهنمايم کنيد.
سلامنقل قول:
لینک رپیدشیر مشکلی نداشت ولی میتونی از لینک زیر هم دانلود کنی
کد:http://s77.eu.rapidbaz.com/get/_tzNw/Solve_Hard_Detect_Problem_v2.0__Persian__by_MJHamed.pdf
جا داره از همه دوستان مخصوصن MJHamed عزیز تشکر کنم خدا رو شکر مشکل حل شد
لازم میدونم یه موردی رو ذکر کنم:
دوستان اگر از ttl به usb استفاده میکنن زیاد نرن تو نخ لحیم و عایق و این حرفا، همین که دو تا rx و tx به هم بدون اتصالی وصل شن(البته مال من بر عکسا عمل کرد!!!) کافیه. من خودم یه سیم رو از همین سیم هایی که برای وصل کردن چراغ و دکمه های جلوی کیس هست استفاده کردم. طرف برد رو لخت کردم و دور پین ها پیچوندم و طرف مادگی که به هارد میره رو هم بدون اینکه عایق کاری کنم به هارد زدم.
مورد بعدی هم اینکه بعد از کشیدن کارت یه انشت رو روی برد بزارید تا کاملن از اتصال برد مطمعن شید.
off تاپیک : چون برد دیگه به دردم نمیخوره به همون قیمت خودش میفروشم کسی میخاد pm بده
سلام
از دوستان کسی نقشه برد هارد 500 مکستور رو داره؟
تعمیرکاره بالاخره کار خودشو کرد چندتا قطعه از روی برد هارد رو سوزونده نمی دونم شایدم عوض کرده باشه اصلا شماره و اسم قطعات به کلی از بین رفته اگه کسی می دونه کمک کنه......
واست pm زدم چک کننقل قول:
دوستان دیگه هم اگه میتونن کمک کنن
سلام
چطوري حامد خان
خوبي داداش
خسته نباشي عزيز
سلام
از دوستان کسی برد هارد 500 مکستور سراغ داره؟
خب یک ده صفحه ای خوندم.!
------------------------------------------------------------------
مشکل من:
هارد من از همون مشکل دارهاست.ولی نمی دونستم تا این که بعد از ۱۰ ماه پس از خرید یه ذفعه این طوری شد. هارد موقع روشن شدن صدایی خاصی میده( انگار میخواد کاری رو شروع کنه و نمی تونه، هی این کار رو تکرار میکنه). بعد هم که توسط سیستم detect٬ نمیشه. حالا با جست و جو ها و تاپیکی که تو فروم سخت افزار زدم و پست هایی که اینجا خوندم:
۱-می تونم برد هارد رو عوض کنم
۲-می تونم با روش این تاپیک هارد رو بالا بیارم و فریم ویرش رو آپدیت کنم
کدوم راه کم خطرتره؟ چون من تا حالا یه سیستم هم نبستم، چه برسه به هارد باز کردن و می ترسم که خراب کاری کنم(البته دوستان این طوری القا می کنند، وگرنه من که فکر نکنم چیز خاصی بشه!) . و این که نمی تونم مدار و ... تو این تاپیک رو درست کنم. اگه راه این تاپیک کم خطر تره، اون مداری که نیاز به درایور داره و در بیرون فروخته میشه، نیاز به ویندوز داره که بالا بیاد؟ چون من به غیر اون هارد هاردی ندارم و الان هم با اوبونتو Live٬ اومدم اینترنت.
پس:
*کدوم راه کم خطرتره و امکان موفقیت یک فرد تازه کار در سخت افزار بیشتر؟
*اون رابطی که بیرون ۱۲۵۰۰ فروخته میشه، نیاز به ویندوز و سیستم عامل داره؟
* بعد از مرحله ٬٬سپس کابل برق sata را به هارد وصل کنید٬٬ اون hyperterminal رو باید تو ویندوز اجرا کنیم؟ معادل لینوکسی نداره که من بتونم روی ubuntu live usb انجام بدم؟
*بر فرض که من نتونستم آیا به اطلاعات آسیبی می رسد؟
ممنون
سلام خدمت شمانقل قول:
تا اونجایی که من میدونم این مشکل در فریمور باعث میشه که هارد در یک وضعیت قفل کند مثلاً برای بعضی ها در وضعیت تند گیر میکند و وقتی هارد شروع به کار میکند بلافاصله در دور تند قرار میگیرد.خلاصه احتمالاً هارد شما هم با توجه به اینکه جزو سری های مشکل دار هست، در این وضعیت گیر کرده
یکی از دوستان در این تاپیک اعلام کرده که حتی با تعویض برد هم مشکل حل نمی شود.میتونید در صفحات اول این تاپیک پیداش کنید. اگر هم بشود هزینه ی تعویض برد به مراتب بیشتر از خرید مدار هست که کاملاً تست شده و مطمئن می باشد و در ضمن نیاز به دانش خاصی ندارد و زیاد هم سخت نیست.
شما اولین کاری که میکنید یه سیستم از دوستان یا همسایه ها پیدا کنید چون این مدار USB to ttl یا RS232 to ttl
جفتشون با برنامه های ترمینال کار میکنند مثل هایپرترمینال که تحت ویندوز اجرا میشه.البته من نمیدونم که میتونید برای Ubuntu live هم ترمینال پیدا کنید یا نه.
احتمال آسیب به اطلاعات در این روش بسیار پایین هست.
باور کنید به صرفه ترین و راحت ترین و کم خطر ترین راه اینه که این آشغال ها رو دور بندازیم:31: مگه یه هارد 360GB از 48000 تومان بیشتره؟:5:
تعویض برد هارد هیچ کمکی به برگشتن هارد نمیکنه فقط میتوه باعث شه هم هارد و هم اطلاعاتش رو از دست بدید.
با یه برد ttl to usb ظرف دو دقیقه مشکل رو میتونید حل کنید
شما درست میگید ولی بهترین راه اینه که اطلاع رسانی کنید تا کسانی که از این هاردا دارن تا خراب نشده فریمور رو آپدیت کنن.نقل قول:
ضمناً همش تقصیر سیگیته ،مکستور رو هم به فنا داد و هیچ اطلاع رسانی هم نکرد که لا اقل هارد ها رو جمع آوری کنه که اخبارش پخش بشه مردم متوجه عمق فاجعه بشن
سلام
من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت دارم متاسفانه از دیروز هاردم رو کامپیوتر نی شناسه و دیتکت نمیکنه چراغ هارد روشن میشه ولی آیکن اون نم آد میشه من رو راهنمائی کنید چیکار کنم اطلاعات خیلی زیادی روش دارم لطفا مرا راهنمائی کنید
سلام
من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت دارم متاسفانه از دیروز هاردم رو کامپیوتر نی شناسه و دیتکت نمیکنه چراغ هارد روشن میشه ولی آیکن اون نم آد میشه من رو راهنمائی کنید چیکار کنم اطلاعات خیلی زیادی روش دارم لطفا مرا راهنمائی کنید
من توي مشهدم وبجنورد هركي كه اين مدارو ميخواد ميتونه كه با من تماس بگير من مي تونم براش اونو درست كنم
در زمن من متخصص الكترو نيك و تعميرات انواع هاردم ميتونمم اطلاعاتتون هم سالم بر گردونم
خواصتينم ميتونيد منو توي سجاد مجتمع تجاري كامپيوتر تك يك واهد20 پيدام كنيد ولي به هر حال خونه ما توي قاسم اباد هست.خوشحال ميشم كه بتونم كمكتون بكنم شما ميتونيد با كمترين هزينه تمام هارداي خودتونو اهيا كنيد
فقط هارد كه هيچي تمام لوازم الكترونيكي وكامپوتري من ميتونم درست كنم ولي باز هم تك وتوكي پيدا ميشن كه نتونمت تعميرشون كنم
هر سوالي داشتيد در خدمتم 09153083780
Behrooz_shie@yahoo.com
مدل هاردت چیه؟نقل قول:
اگه گارانتی داره ببر ببین شاید مشکلش یه چیز دیگه باشه
اگه بخوای با روش این تاپیک درستش کنی باید باز بشه تا به tx و rx بتونی دسترسی داشته باشی که اونم کار هر کسی نیست و گارانتی هم احتمال زیاد باطل میشه.
آپدیت پست اول با آموزش ورژن 3 و ...
خوشحال میشم نظرتون رو بگید
اگه لینک جدید رو در یک آپلودر دیگر آپلود کنید ممنون می شوم. با خود فروم مشکل دارم. ممنون
لینک کمکی از رپیدشیر به پست اول اضافه شدنقل قول:
سلام خدمت دوستان گل علی الخصوص جناب حامد عزیز
من چند ماه پیش این مشکل برام پیش اومد و با روش توضیح داده شده در همین تاپیک هاردم رو درست کردم
اما از یکی دو روز پیش همون هاردم با اینکه فریمورش رو هم آپدیت کرده بودم دقیقا همون مشکل براش پیش اومده و دیتکت نمیشه
به نظرتون ممکنه باز هم به همون روش درستش کرد و آیا امکان داره هارد درست بشه؟
کسی تا بحال این وضعیت براش پیش اومده؟
سلامنقل قول:
یکی از دوستان هم بود که میگفت قبلاً توسط گارانتی آپدیت شده بود ولی بازم خراب شده بود
البته وقتی در سری جدید سیگیت و مکستور هم این مشکل پیش میاد نباید انتظار چندانی داشته باشی.
با این که احتمال خراب شدن هاردهای جدید بسیار پایین هست ولی بازم نمیشه اعتماد کرد.
من فکر میکنم بازم بتونی از این روش هاردتو احیا کنی
یه تست کن خبر بده
من امروز یه تستی زدم اما موفق نشدم کار بکنم
کیت ظاهرا سالمه و تستش درست کار میکنه
اما وقتی ctrl z رو میزنم اون کامند نمیاد و چرت و پرت می نویسه یا اینکه هرچی مینویسم رو تکرار میکنه اما وارد دستورات نمیشه
نقل قول:
دوستان عزيز توجه داشته باشيد :20:كه اون مدار كه گفته شد در صورتي كه خراب هم باشد باز هم ميتواند هر چيزي كه شما توي اون زديد رو براتون بنويسي :13::31:
حالا چرا ميتونيد يك تست بكنيد بعد ميفهميد :18:
چه جوري حالا كلا مدارو بر داريد :31:بعد اون rx txكه به پور ت سريال وسله رو به هم بزنيد بازم براتون مينويسه !!!:13::31::46::20::21::18::18:
دوستاني كه بيشتر به مشكل ميخورند مشكلشون سر همون مداره هنوز :27:
كمك خواستين بازم بگين همه جوره درخدمتم.:11:
ممنون
بله میدونم اون دوتا رو به هم بزنیم متن رو مینویسه. این روش به عنوان تست سالم بودن مدار معرفی شده
حالا از کجا بفهمم مدار سالمه یا نه؟
مطلب جالبی بود مرس
سری قبلی که از ic max232cpe استفاده کرده بودم به علت کیفیت پایین ic بعضی مدارها موقع تست درست جواب نمی داد یعنی بدون وصل کردن rx و tx به هم، شروع میکرد به نوشتن یه سری چرت و پرت وقتی هم وصلش میکردی یا هیچی نمی نوشت یا بازم چرت می نوشت.نقل قول:
به هر حال من تقریباً همه ی اون سری رو از رده خارج کردم.
به نظر من که این راه برای تست مدار یا حداقل تست اتصالات پورت مفید هست
البته من اطلاعات تخصصی در این ضمینه ندارم و ادعایی هم ندارم
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
شما اتصالات rx و tx رو چک کن و gnd هم حتماً وصل کننقل قول:
افزایش سرعت هارددیسکهای sata در ویندوز ویستا
سلام......
هارددیسک های دارای تکنولوژی SATA به دلیل سرعت بالا و ظرافت خود، روزبهروز در حال گسترش هستند. ویندوز ویستا نیزبه طور پیشفرض از هارد دیسکهای SATA پشتیبانی میکند. قابلیتی در ویستا نهفته استکه باعث افزایش سرعت بیشازپیش این نوع هارددیسکها میشود. اما به طور پیشفرض این قابلیت در ویندوز ویستا غیرفعال است. در این ترفند قصد داریم نحوه فعالسازی این قابلیت و در نتیجه افزایش سرعت هارددیسکهای SATA را در ویندوز ویستا برای شمابازگو نماییم.
بدین منظور:
در منوی Start عبارت devmgmt.msc را وارد کرده و Enter بزنید تا به Device Manager ویندوز بروید.
از شاخه Disk Drives بر روی نام هارددیسک خود راستکلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.
درپنجره باز شده به تب Policies بروید.
اکنون تیک گزینه Enable advanced performance را بزنید و در نهایت پنجرههای باز را OK کنید.
سلام و خسته نباشید به دادم برسید من 1 هارد 1ترابیشن دارم دیشب اومدم ویندوز بریزم قاطی کرد و ویندوز نریخط به سخطی درایوارو میشناسه وصل کردم به یه سیستم دیگه درایوارو میشناسه اونم به سختی حتی حجم فایلا رو هم نشون میده اما وقتی میخوام داخل برم هنگ میکنه و ارور میده باید چیکار کنم؟ یه اروری میده که دقیق یادم نیست اما آخرش نوشته بود IQ کلی اطلاعات روش دارم باید چیکار کنم؟؟؟؟
سلامنقل قول:
شما مدل و فریمور هارد رو اعلام کنید و از طریق لینک زیر با استفاده از سریال هارد، چک کنید ببینید هارد شما جزو سری مشکل دار هست یا خیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل مکستور firmware mx15
من از طریق این سایت که گفتید موفق نشدم
خب من هر کاری کردم نشد به دستورات فریمور دسترسی پیدا کنم و دیگه حتی اون پیام های چرت و پرت رو هم نمیزنه و فقط در بعضی حالات اون قضیه تکرار شدن متن به وجود میاد
اما بعدش هارد رو به سیستم وصل کردم و دیدم که با یه مقدار مکس هارد رو شناسایی میکنه و توی بایوس هم هارد میاد و حتی سایزش رو هم میزنه (500 گیگ)
بعدش که خواستم وارد ویندوز بشم دیدم که مدت بسیار زیادی طول کشید تا ویندوز بالا بیاد (حدود نیم ساعت) بعد از ورود به ویندوز هم همه فعالیت های ویندوز به شدت کند شده بود
بالاخره بعد از کلی تلاش قسمت Disk Management رو باز کردم که بعد از کلی معطلی هارد رو نشون داد و حتی پارتیشن ها رو لیست کرد به همراه سایزشون اما فری رو 100 درصد زده بود!
بیشتر از این نمیشد معطل شد و خاموش کردم و از سیستم جدا کردمش
حالا به نظرتون مشکل از چی هست و چطوری درستش کنم؟
ضمنا به گارانتی زنگ زدم و گفتن که تعمیر انجام نمیدن و فقط تعویض
:20:نقل قول:
خ.ب عزیزم اولا حول نشو قوربونت که اگر بشی چی میشه :41:!!!!!!!!!! هرچی داشتی فرت میشه مریره رد کارش تموم:31::41:
خوب ببینم صدای هاردت چه جوریاست ها یعنی تق توق تلوق شپلغ :13::31::8:میکنه یا نه این موتور یخجال کار میکنه !:46::20:
کابل ساتات درسته ؟:13:
پاورت درسته:13:
سیم پاورت درسته :13:
تنزیمات ستاپت درسته:18:
یک راست نرو سر فریمور هارد بدبختت :19: فریمور ویندوز نیست که به همین اسونیا بشه هر کاری کرد روش:21:
به همین راهتی هام خراب که نمیشه :27:
به نظر من که ببر به یک تعمیر کار مجرب که خودتم قبولش داشته باشی :27:نشون بده ببینش اگر که اون هم تشخیس داد که مشکل از هاردتت بهد بیوفت به جون اون هارد بدبخت دنیا ندیده!:31::20:
البته یک وقت نری به همسایتون که تخم مزغ میفروشه نشونش بدی که ...............:18::2:
متمعا شدی بعد بیا حالا هالا ها با شما کار داریم:10::11:
دوستان وایسین من یک راهی برای تست اون مدار دارم پیدامیکنم فقط باید وایسین تا یک LEDو یک اسولوسکوپ:31:پیدا کنم
سلام
منم یه هارد مکستور Diamond Max 22 یک ترابایت دارم .. تا ته پر بود .. الان اومدم میبینم شناسایی نمیشه ..
فریمور MX15 هست... بنظرتون از همین سری هاست که مشکل دارن ؟ من هنوز باورم نمیشه یه شرکت معتبر بیاد همچین محصولی بده بیرون و دهن مشتری ها رو سرویس کنه ...... من که برای همشون دعا کردم
بگذرین .... این مدار مدل 12000 تومنی رو کدوم مغازه هست که بخریم ؟
از اون مدل نخر که دیگه به شرش در میمونینقل قول:
کلی درد سر داره اون مدل
راهی نداره که خودت بسازیش یا از دوست عزیزمون بخریش
خواستی امادشم بخری usb نباشه
اگه که توی مشهدی من میتونم کمکت کنم جا های دیگه هم بودی مشکل داشتی زنگ بزن بهم
هر کمکی بتونم به همه میکنم
ممکن که از فریمورت باشه یک چک بکن تو سایت سیگیت