سلام دوست عزیز ...من میتونم فیلم های hd رو با قیمت فوق العاده پایین در خدمتتون بزارم ... اگه خواستی یه شماره تلفن برام تو پیغام خصوصی بزار تا باهات تماس بگیرمنقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز ...من میتونم فیلم های hd رو با قیمت فوق العاده پایین در خدمتتون بزارم ... اگه خواستی یه شماره تلفن برام تو پیغام خصوصی بزار تا باهات تماس بگیرمنقل قول:
سلام بهزاد جان،ارادت دارمنقل قول:
آره A/V دنون مدل 2309 دارم به اضافه اسپيكرهاي 5.1 فوكال سري Chorus 700 ،پليرم هم دنون هستش.(از رامتين گرفتم:46:)
راستش من فيلم DVD يه تعدادي دارم البته همگي اورجينال و DVD-9 هستند.پنل هم سوني W400
ميخواستم بلو ري پلير بگيرم،چون ميتونم فيلمهاش رو گير بيارم،ولي تا 4-5 سال ديگه قيمتها مياد پائين و اونموقع خريدش به نظرم به صرفه هستش.
گفتم فعلا با همين HD پليرها چنتا فيلم خوب داشته باشم تا بعد:8:
براي من شنيدن صداي فيلم با تراك DTS جزو واجباته:5:و سليقه ام زياد با دالبي ديجيتال جور در نمياد. همه فيلمهائي هم كه دارم DTS هستند.
براي همين بايد مطمئن بشم كه اين فرمت رو ثاپورت ميكنه WD بعد برم بگيرم.
بهزاد جان شما با اين دستگاه O Play كار كردي؟تو مشخصاتش نگفته DTS HD !كجا دارن من برم يه تحقيق كنم؟
خيلي پر حرفي كردم،از همه پوزش ميخوام:11:
نقل قول:
جناب gboy سلام لطفا با من تماس بگيريد 09123591081 صالحي
سلام.آیا میدونید که این WD زیرنویس های فارسی DVD (فایلهای VOB) رو از روی هارد اجرا میکنه یا نه؟
قربانتنقل قول:
بله 2309 که DTS HD داره ولی این HD پلیر ها توی این رنج قیمت ندارند مدلی که DTS HD داشته باشه تو بازار نمیشناسم باید ببینید چی تو بازار هست و اینکه روی این مورد زیاد حساس نباشید چون فیلم با صدای DTS HD فکر نمیکنم به این راحتی گیرتون بیاد تو بالاترین حالت معمولاً DTS هستند اونم بیشتر روی روزولیشن 1080p پایینتر ها معمولاً صداشون AC3 هست
در مورد O!Play باهاش کار نکردم ولی اسوس همیشه محصولاتش عالی بوده میتونی روی نت دنبال ریویوش بگردی من خودم WD TV دارم که حتی DTS هم نداره :31:
اگه یک چیز کامل و قدرتمند بخواین باید از HTPC ها انتخاب بکنید که قیمت خیلی بالاتری دارند و کامل هستند معمولاً
البته اقا بهزاد گل ديگه mkv هاي full hd خيلي زياد شدند وبايد نگران dts 5.1 بود چون من خودم به شخص خيلي به اين مورد بر خوردم با توجه به اينكه دانلود افلاين ميكنمنقل قول:
در مورد دستگاهها ي hd media player من فكر ميكنم قدرتمندترينشون novatron باشه با كليه امكاناتي كه لازم ميشه واقعا دستگاه فوق العاد ه اي هست :46:
ماش live ميگزفتين كه dts رو هم مشكل نداشتين ديگه :46:
سلامنقل قول:
سلام.آیا میدونید که این WD زیرنویس های فارسی DVD (فایلهای VOB) رو از روی هارد اجرا میکنه یا نه؟
اگه تونستم تست میکنم همینجا جوابش رو میگم، فعلاً فقط یه فلش 2 گیگ دارم نمیتونم تست بکنم
بله منم همین رو گفتم، الان تو بهترین حالت صدای فایل ها DTS هست (تعداد کانالش مهم نیست 2 یا 6 یا 8 کانال) که WD TV Live و Asus O!Play هر دو هم از DTS پشتیبانی میکنندنقل قول:
بله من واقعاً بعد از اینکه فهمیدم دستگاهم DTS نداره ناراحت شدم مخصوصاً اینکه نمیدونستم Asus O!Play هم تو بازار هست اینم از مشکلات شهرستان هست دیگه همین هم آنلاین با قیمت 115 خریدم وگرنه اینجا باید کلی بیشتر هزینه میکردم البته این دستگاه ها هنوز چون جا نیوفتاده کمی بد توی شهرستان هست
سلامنقل قول:
ميشه لينكي از اين دستگاه novatron محبت كني،اينجا پيدا ميشه؟قيمتش چنده؟
من تو اين سايتهاي فروش فيلمهاي Full HD كه يه چرخي زدم،فيلم با تراك صوتي dts HD 5.1 البته خالص نه MKV و ريپ شده،زياد ديدم.نظرت در مورد خالصها چيه؟
سلام حميد خان بله پيدا ميشه تهران به وفور 250 -270نقل قول:
دو مدل دار 82 و83
مفصل اينجا بحث شده:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=408108[/HTML]
تفاوت فاحشي نميكنه اكثر اينها ريپ شده از بلوري هستند :46:
با عرض سلام و خسته نباشيد .
دوستان خواهشا به سوالات زير جواب کامل بدهيد .
يک دستگاه جدید و با تمام امکانات شبيه WD TV Live Plus HD Media Player معرفي کنيد که زيرنويس فارسي
را ساپورت کند ؟ يعني تمام فرمت ها + VOB را با زيرنويس فارسي ساپورت کند ؟
**** در واقع دستگاهی باشد که تمام فرمت هاي معروف + زيرنويس فارسي رو کامل ساپورت کند
معرفي کنيد و قيمتشم برام مهم نيست اصل کارايي بالاترش هست .
**** و اینکه هارد اکسترنال بهش وصل بشود . و خواهشا بگویید چه مدل هارد اکسترنال و با چه حجمی توسط
این دستگاه ها استفاده می شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون می خوام یک هارد اکسترنال هم براش بگیرم .
WD TV Live Plus HD Media Player خودش تمام فرمت ها + VOB و تمام فرمت های زیرنویس ها را هم
ساپورت مي کند اما نمي دانم ايا زيرنويس فارسي را ساپورت مي کند يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر .
الان ديگه اغلب دستگاههاي HD MEDIA تمام گزينههاي شما رو دارند و تا حجم 1.5 ترا ر. هم من خودم تست زدم مشكلي ندارهنقل قول:
WD LIVE PATRIOT EAGATE NOVATRON جز همين گروه هستند
منتها در مورد زير نويس فارسي باز هم همه دستگاههاي منوي عربي دارند و با زير نويس فارسي مشكلي ندارند ولي 4 حرف ممنوعه رو نميتونند نشون بدند كه گويا با عضي سيخ زدن ها ميشه اون رو هم حل كرد
سلام چطوری؟نقل قول:
كه گويا با عضي سيخ زدن ها ميشه اون رو هم حل كرد
؟ها ای که گفتی یعنیییی چه؟
؟با چه روشی میشه حلش کرد؟
قربونت برادر خوبم به لطف شمانقل قول:
مثلا پست 197::46:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=408108&page=20[/HTML]
کسی جواب من رو نیمدهنقل قول:
کیفیت رکورد منظورتصویر هست بین این 3 دستگاه ها کدام بالاتره
کپچر کارت و Dvdrecorder , Media Player HD
من میخوامفیلم ها ویدیو رو کپچر کنم کپچر کارت عهم دارم ولی اصلا حال نمبکنم چون 2 ساعت باید سیمکشی به کامپوتر کنم
جالا گفتم dvd ؤکوردر بخرم راحت ترم ولی 2 کم هارد دارش گرون هست
حالا کیفیت رکورد کپچر کارت و Dvdrecorder , Media Player HD به تریب چه طوره
بین Dvdrecorder , Media Player HD اگه بیشتر هدفم رکوردکردن باشه کدوم کیفیت بهتری داره
مرسی که جواب دادی:11: فقط یه چیزه دیگه که این روش هایی که توضیح داده تو پست 197 فقط برای Novatron هست یا میشه برای WD HD Media Player البته مدل Liveش هم استفاده کرد.؟:20:نقل قول:
قربونت برادر خوبم به لطف شما
مثلا پست 197: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HTML کد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=408108&page=20
در مدل لايو ما با فارسي مشكلي نداريم چون منو عربي ميزاريم منتها اون 4 حرف رو نداريم من به شخص امتحان نكردم كه جوابتون رو بدم دوست گلمنقل قول:
دوستان كسي راجع به مدل جديد اين دستگاه خبري داره توي سايتش زده dvd را هم پخش ميكنه .
اسمش هم اينه WD TV Live Plus
نقل قول:
کد:http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=832
دوستان عزیزی که Patriot Box Office را دارند؛ آیا شما هم در پخش فیلمها با زیرنویس SUB/IDX مشکل رنگ زیرنویس را دارید؟
رنگ زیرنویس زرد نمیشه. اگر مشکلی دارید بگید.
اينجا مطرح كنيد شايد زودتر جواب بگيريد:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399952[/HTML]
سلام
فروشگاه چاره مدل WD Tv Live رو تا ساعت 12 شب 12 تیر به قیمت 120 تومن میده فکر میکنم بهترین قیمت برای خرید این مدل باشه:
دیدم مورد خوبی هست گفتم اطلاع رسانی بکنمکد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=14162&ddisc=1
ممنون بابت اطلاع رسانينقل قول:
چه كار جالبي واقعا خيلي خوب 30 تومان تخفيف :8:
سلام
ايا ازدوستان كسي فلش كردن دستگاه پاتريوت رو بلده .ممنون ميشم اموزش بده چون من دستگاهم بلا استفاده شده با تشكر
سلامنقل قول:
اول از همه به خود شرکت ایمیل بزنید و مشکلتون رو براشون بگید شاید بهتر راهنماییتون بکنند
دوست عزيز مشكل من زبان انگليسي است
ماشالله همتون Media Player HD کسی نمیدونه کیفیت کپچرش چه طوریه ؟نقل قول:
با با 1 کی جوای سوال ما رو هم بده ثواب داره
من كپچر iomega رو ديدم قابل قبول هستنقل قول:
دوستان میبخشید میدونم این موضوع به این فوروم ربط نداره فقط میخوام جواب این دوستمونو بدمنقل قول:
دوست عزیز کیفیت ویدیو کپچر شده به دستگاه ربط نداره به تنظیم صورت گرفته در دستگاه و یا اینکه برای چه کاری میخای ربط داره
اینکه برای تدوین آماتوری یا حرفه ای بخوای و یا اینکه فقط برای تبدیل آنالوگ به دیجیتال برای رایت رو DVD یا CD
در صورت اول حتما باید کپچر کارت آماتوری تا خیلی حرفه ای استفاده کنی
در صورت دوم کیفیت کپچر به نوع تنظیم برای کپچر ربط پیدا میکنه نه به دستگاه اینکه Capture card باشه یا DVD recorder باشه یا یک media player با قابلیت PVR
مثلا برای ساخت dvd که از Mpeg2 codec استفاده میکنه bitrate میتونه از 3 که پایین ترین کیفیتو داره و از طرفی کمترین حجمو تا 8 که بالاتربن کیفیت و بالاتربن حجمو میبره تنطیم بشه که تموم این دستگاهها این قابلیتو دارن
فقط در DVD recorder و PVR محدود میشه به 3 یا 4 حالته( HQ-SP-LP-SLP (HQ=8,SLP=3که در خود دستگاه تعریف شده.
از نظر سهولت و سرعت کار خوب DVD recorder راحتتره چون از اول کپچر تا رایت DVD رو خودش انجام میده ولی دو تای دیگه باید با کامپیوتر خودت رایت کنی ولی این حسنو داره که دست بازه و خودت میتونی با نرم فزارهای مختلف براش menu با سلیقه خودت ایجاد کنی و حتی تراک صدا اصافه کنی یا حتی زیرنویس بذاری ولی زمان بره
در مورد dvd recorder های دارای هارد موجود در بازار این نکته رو هم اضافه کنم فایل اصلی ویدیو های کپچر شده روی هارد بطور مستقیم قابل دسترسی نیست یعنی فقط میتونی اونو با خود دستگاه برای تماشا پخش کنی یا با همون دستگاه روی DVD با فرمت dvd رایت کنی یعنی نمیتونی اصل فایل mpeg2 رو به بیرون دستگاه مثلا به کامپیوتر انتقال بدی مگر رکوردرهای حرفه ای که دارای پورت LAN و USB هستند و این قابلیتو داشته باشند که قیمتش خیلی بالاست و در ایران کم
باره دیگه از همه عذر میخوام
رجوع کنید بهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5148463&postcount=44
سلام دوستان
من میخواهم این دستگاه رو اینترنتی سفارش بدم ولی چندتا سوال دارم
آیا این محصول غیر اصل هم داره ؟ راهی برای تشخیص اصل بودنش هست ؟ راستی ، کسی اصفهان این محصول رو سراغ نداره ؟ کجا میتونم پیدا کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
با گارانتی سازگار بخرید هرچند فکر نمیکنم تقلبی داشته باشه .نقل قول:
من دیروز که فروشگاه چاره مدل لایو رو 120 تومن میداد سفارش دادم همراه با یک عدد USB وایرلس که جمعا 146 تومن شد البته هنوز به دستم نرسیده.
مرسی از راهنمایت همه ایناکه گفتی درست و منهم میدنمنقل قول:
ولی من الان کپچر Msi دارم ازش هم راضی هستم
ولی سخته که دوساعت سیم کشی به کامیپوتر راستی شما 1نکته کیفیت کپچر ها هم فرق داره چون من با استفاده از برنامه ادوبی پریمیر با 1 فرمت کپچر کردم از 1دستگاه از 1 فیلم دوربین با کارت کپچرخودم و کارت کپچر دوستم کیفیت کپچر کارت دوستم با این شرایط ضبط یک سان بود اما مال دوستم افتضاج بود پس میشه گفت علاوه بر فرمت سخت افزار هم تاثیر دارد
حالا از موضوع تاپیک خارج نشیم
کیفیت کپچر HD Media player چطوره مشکل ندارن با اینکه باید به کامپوتر وصل کنم تا بتونم رو Dvd یا Cd رایت کنم
میخوام دستگاهی باشه که برای ضبط نزدیک تلویزون باشه ونیاز به وصل کردن به کامپوتر نباشه
حالا کیفیت ضبطش اگه رو lcd ببینیدچطوریه چه فرمت هایی برای رکورد داره
راستی چه ورودی هایی داره
ببخشید یه سوال
آیا دستگاهی هست که از طریق وایرلس کامپیوتر مثلا یه تصویر اچ دی با فرمت ts رو بگیره و همون ثانیه بصورت full HD تو تلویزیون نشون بده؟
از این HD Player هایی که معرفی کردین دستگاهی هست که قادر به انجام این کار باشه؟
فکر کنم انجام بده (با توجه به بروشورهای دستگاه)نقل قول:
آخه میخوام یه --- بگیرم کانالهای فول اچ دی رو باهاش باز کنم از طریق وایرلس کامپیوتر بهش منتقل کنم و در اونجا ببینمنقل قول:
آیا شما مطمئن هستین که اینارو با هم بخرم؟
و یه سوال دیگه اگه بشه این کارو کرد ایا میشه با کارت وایرلس اطلاعات منتقل کرد؟؟؟
هنوز دستگاه به دستم نرسیده و دقیقا همین موضوع رو به محض اینکه به دستم برسه تست خواهم کرد، گرچه در خصوص فیلمهای HD با فرمت ts که توسط فرضا progdvb ضبط میشود ، چون بیت ریت این فیلمها بسیار بالاست فکر کنم بهتر هست هم فرستند و هم گیرنده ، draft n باشد.(شاید سری g هم جواب بده) تا هفته آینده تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.نقل قول:
آقا ممنونتم.
با سلام چه وایرلس لنی به این دستگاه میخوره که توایران موجوده و تودیدنفیلم هم کم نمیارهنقل قول:
نقل قول:
اینجا لیستی از وایرلس های رسمی که توسط این دستگاه پشتیبانی میشه و توسط خود شرکت تست شده رو نوشته
:
به این معنی که لزوما هر وایرلس دانگلی رو ساپورت نمیکنه ، من خودم با تحقیقاتی که انجام دادم ظاهرا EW-7711UAn از edimax رو ساپورت میکنه که هم سری n هست و هم در ایران موجوده و هم قیمتش مناسبه (حدود 26 تومن)کد:http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز این wifi کی بدستتون میرسه که یک تست روش انجام بدید ببینید فایلهای hd رو از شبکه میتونه اجرا کنه.بعد گفتید سریn هستش که تا300Mpsشبکه را ساپورت میکنه که فکر کنم اگه آنتنتان پر باشه مشکلی بابت اجرای فایل های اچ دی حجم بالا از روی شبکه نخواهید داشت ولی من توپاساژ رضا و ایران قیمت wifiسری n با 300Mpsرا گرفتم زیر 40تومن اصلا هیچ برندی وجود نداشت شما با تخفیف خریدید.نقل قول:
آره تا حدود یکماه پیش خیلی گرون بود. ولی الان سری جدید Edimax وارد شده که برند تایوانی هست و هم کیفیت و تکنولوژی خوبی داره و هم قیمتهاش در ایران کاذب نیست .نقل قول:
این لینکها رو نگاه کن :
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=23967
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=23975
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=24055
از بین این 4 مدل ، EW-7711UAn از نظر قیمت از بقیه به صرفه تره. و بهترینشون هم مدل EW-7718Un هست که chip Antenna داره و هم جمع و جوره و هم قدرت گیرندگیش از سایر مدلها بالاتره.کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=23977
در ضمن چون حجم تصاویر HD بالاست ، پینگ بین اکسس پوینت و گیرنده هم مهمه و ممکنه باعث تیک زدن بشه ، هر چند اگر در داخل WD یک رم کوچک تعبیه شده باشد این مشکل نخواهد بود.
حالا به دستم رسید تست میکنم و نتیجه رو میگم.