اها. دستت درد نکنه امتهان میکنم. ببینم چی میشه.نقل قول:
در مورد شکلک ها کاری میشه کرد. نمیشه بریزیم روش یا با برنامه ای کاری کرد؟
Printable View
اها. دستت درد نکنه امتهان میکنم. ببینم چی میشه.نقل قول:
در مورد شکلک ها کاری میشه کرد. نمیشه بریزیم روش یا با برنامه ای کاری کرد؟
این مشکل روی ورژن های 10 بود ، که بعدا با آپدیت به ورژن 11 ، قسمت FM Transmitter خودکار فعال میشه....:46:نقل قول:
اگه منظورت رم داخلی گوشیه : 128 مگا بایت رم دارهنقل قول:
حافظه داخلی گوشی : 8 گیگا بایت
قابلیت ساپورت رم تا 16 گیگا بایت :46:
کسی نشد به سوال ما جواب بده .................
تو قسمت SETTING قسمتی به نام تکنولوژی XDM هست ؟ این مربوط به چی میشه؟
آخه تو دفترچه راهنما گوشی در مورد تکنولوژی dlna صحبت کرده .........
میخوام بدونم این XDM همون کار dlna رو میکنه ؟ :20:
پاساژ علاءالدين : 405 ، بدون گارانتينقل قول:
مثل اینکه منظورتون 450 بود نه 405 ، چون توی بانه فعلا 420 هست ، چه برسه به تهران ...................نقل قول:
البته این قیمت بدون گارانتیه...........
با گارانتیه اصلی خریدم 436
خير منظورم همون 405 بود،و البته بدون گارانتي،با كيبورد عربينقل قول:
يه سوال،تو جعبه گوشي كارت حافظه و كابل TV موجوده؟
کارت حافظه جانبی نه ، چون حافظه داخلی گوشی 8 گیگا بایتی و قابلیت ساپورت رم تا 16 گیگا بایت رو داره ولی باید ایننقل قول:
رم 16 گیگا بایتی رو جداگانه خرید.....................
کابل TV هم داره................
داداش مبارک باشه...............:11:نقل قول:
ایشا الله باهاش تو سواحل هاوایی عکس بگیری...:46:
جالبه.برا من كارت حافظه هم همراهش بود:31:نقل قول:
منظورت کارت حافظه جانبیه ؟:18:نقل قول:
چند گیگه؟
والا همه جا بدون مموری کارت اضافی میدن ، و باید حافظه جانبی رو جدا خریداری کنی....................
کلا چقدر پول گوشی شد (همراه با کارت حافظه) ؟
با گارانتی خریدی یا بدون گارانتی ؟
2 گيگ.نقل قول:
بدون گارانتي خريدم
كلا 405 تومن
با سلام خدمت دوستان .چه جوری میشه gps و بازی های گوشی رو فعال کرد؟راهنمای استفاده از gps ????!!!
tnx
Garmin:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SmartCom GPS:
N-Gage II
شاد باشی:40:
چرا كسايي كه اين گوشي رو دارن باهاش چندتا عكس نميگيرن و برامون بزارن ببينيم چطوريه؟
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219406&page=118
به نظرتون کدوم برنامه gps بیشتر با n86 سازگاره.کدوم کاراییش بیشتره؟میشه یه کم توضیح بدید؟نقل قول:
بستگی داره کجا باشی...اگه تو چند شهر های بزرگ باشی...Garmin عالیه...ولی اگه نیستی مجبوری از Smart استفاده کنی...نقل قول:
ما که هر کار کردیم نتونستیم گوشیو به کامپیوتر با ovi suite بشناسونیم :41: تو لیست سایت نوکیا هم اصلا 86 نیست :18: که PC suite رو دان کنیم :
کسی راه حلی نداره که بشه 86 با کامپیوتر اشـــــتی داد؟:7:
تست گوشی با برنامه Sp mark و مقایسه با ان 82
البته اینم بگم که در کل تست زودتر تو 86 تموم شد...به خاطر کلاک بالاتره پردازنده اش...ولی توی یه سری مواقع واقعا زاییده بود...!!!
نقل قول:
آها .من کرمان زندگی می کنم.باید از کدوم استفاده کنم میشه از هر دوشون رو رو گوشی داشت؟؟مرسی از کمکتون
دوست عزیز این برنامه برای گوشیهای دارای چیپ هست و دلیلی بر این نیست که ان86 ضعیفه.نقل قول:
در ضمن شما بهتر همین تست رو برای ان82 و i8510 انجام بدی اونوقت میبینی که نوکیا اگه چیپ میزنه از بهترین هست.
جالبه همین تست رویه i8510 زیر 5000 امتیاز اونوقت ان 82 بالای 6000:27:
شما از SmartCom استفاده کن دوست عزیز...نقل قول:
بله هر 2 برنامه رو میتوونی با هم داشته باشی.
آقا ما یکی از رفیقامون رفت ازین دیجیکالا این گوشیو گرفت(حالا چقد زدنش بیخیال:021:)ما رفتیم مخشو تیلیت کردیم 330 ازش گوشیو گرفتم.
الان این مشکلو دارم که وقتی میخام از fm transmiter استفاده کنم اصلا وجود خارجی نداره یعنی تو منو ها نیست وقتی هم از help اسمشو سرچ میکنم پیداش میکنه ولی وقتی میخوام بازش کنم این ارور رو میده----> unable to open application الان ورژنش 10.086 هست مشکل آپدیت هم ندارم(خدارو شکر ده ما هم adsl اومد:021:).میخوام قبل آپدیت بدونم اگه آپدیت کنم درست میشه؟
اگه درست نمیشه بگین قبل آپدیت برم این رفیقمو خفه کنم:021:من قبل این گوشی 5700 داشتم یعنی هنوزم دارم(یه گوشه افتاده سالی یه بار شوتش میکنم:4:)احساس میکنم n86 لوسه.البته خله ردیفه:021:
دمه همتون گرم لطفا جواب بدین:merci::merci::merci:
سلامنقل قول:
بابا اون بنده خدارو حسابی سر کیسه کردینا.
والا این مشکلی که میگی شما هیچکس تا حالا نداشته.
مشکله کار نکردن اف ام ترنسمیتر وجود داره ولی اینکه نباشه اصلا من ندیدم کسی بگه.
احتمالا 90 درصد با آپدیت درست میشه.حتما آپدیت بکن.
اینم i8510 :
چیپ گرافیکی 8510 از ان82 ضعیفتره ولی مصرف باتریش کمتره
امشب میزارم بره آپدیت.ایشالاه درست میشه.بره این مشکلی که گقتم 3مدل ریست کردم n-gage هم پاک شد.(دوباره نصب کردم )ولی بازم اثری از fm transmiter نبود.
نقل قول:
من نمیخواستم با سامسونگ مقایسش کنم..(البته با 8510 هم مقایسه ش کردم...)
فقط یه تست از قدرت گرافیکیه این دوتا گوشی گذاشتم تا تفاوتها احساس بشه...
در کل من خودم اصلا کاری به برند ندارم...چون همین الان 82 خودم رو پادشاه می دنم...ولی این حرکت نوکیا که با حذف چیپ ست بود واسه من نامفهوم بود....در صورتی که یه سری میگن این یه چیز بلا استفاده ست...!!!!
با سلام
من چند روزه N86 گرفتم به قیمت 437 و به این نتایج رسیم:
1- صدای اسپیکرش زیاد وضوح نداره و اهنگ ها رو تیز نشون میده
2- صدای میکروفن هم پائینه
3- وقتی اس ام اس با متن مثلا 4 پیام که کمی طولانی باشه میدی ارسال نمیکنه و در پوشه در حال ارسال میمونه و بعضی وقت ها هم میره در حالی که به دست طرف رسیده اما باز در گوشی در حال ارساله!
4- باتری عالیییییییییییییی
5- دوربین عالیی
6- کی میگه خوشگل نیست
حالا من گوشی رو هک کردم و smart رو هم نصب کردم و نقشه های مورد نظرم رو هم ریختم در مکان مورد نظر
اما وقتی smart رو اجرا میکنم مشخصات و همه مختصاتم صفره و نثشه رو هم میارم میاد از منوش اما نقطه منو نشون نمیده!
connecte به GPS رو هم میزنم نمیاد و بلوتوث رو میگه روشن کن که روشن میکنم بازم خبری نیست
چیکار کنم؟راهنما نداره برا کار باهاش یا تنظیم خاصی؟
نقل قول:
حالا من گوشی رو هک کردم و smart رو هم نصب کردم و نقشه های مورد نظرم رو هم ریختم در مکان مورد نظر
اما وقتی smart رو اجرا میکنم مشخصات و همه مختصاتم صفره و نثشه رو هم میارم میاد از منوش اما نقطه منو نشون نمیده!
connecte به GPS رو هم میزنم نمیاد و بلوتوث رو میگه روشن کن که روشن میکنم بازم خبری نیست
چیکار کنم؟راهنما نداره برا کار باهاش یا تنظیم خاصی؟
تو تاپیک خود برنامه مطرح کنید تا جواب بگیرید . احتمالا از تنظیمات به جای GPS internal رو بلوتوث هست .
من هر چی گشتم این تایپیک GPS رو پیدا نکرمنقل قول:
کسی نمیدونه ؟ :13:نقل قول:
یه سوال هم دارم این مپ گوشی چجوری کار میکنه؟وقتی بازش میکنم اصلا کانکت نمیشه.(به شارژ که مربوط نیست؟(سیم رو میگم))
هنوز هم آپدیت نکردم(دیشب سیستم ویروس گرفت از شانس ما)
چرا مربوطه ....! باید به GPRS وصل بشه تا سریع تر کانکت شه ...! در ضمن سعی کنید برای اتصال اولیه تو فضای آزاد باشین ...!نقل قول:
یه سوال هم دارم این مپ گوشی چجوری کار میکنه؟وقتی بازش میکنم اصلا کانکت نمیشه.(به شارژ که مربوط نیست؟(سیم رو میگم))
هنوز هم آپدیت نکردم(دیشب سیستم ویروس گرفت از شانس ما)
ویرایش شد...
کسی میدونه این گوشی تکنولوژی DLNA داره یا نه؟
آخه روی جعبه گوشی تصویر نوشته DLNA رو چاپ کرده...................:13:
در ضمن اگه این تکنولوژی روش باشه ، تو کجای گوشی تنظیماتش هست؟:40:
پس اگه gprs وصل نشه اصلا کانکت نمیشه؟من تو فضای آزاد تست کردم 2 دقیقه صبر کردم هیچی نشد:31:نقل قول:
کلا اگه با gprs کانکت بشه چقد اعتبار میبره؟:31:
آقا این شارژ گوشی منو دیوونه کرده:31:از نوکیا اینجور شارژ بعید بود:31:2روزه مثل (خر:31:)کار میکنه:31:
سلام دوستان فردا من این گوشی میگیرم اگه ممکنه بگید چه چیز هایی باید براش بگیرم و از کجا؟ ( مثل ورژن 11 و ..... )
ممنون