نقل قول:
سلام
آهان! خوب بگو از اول!!! :27:
فکر نکنم این یکی پاش به ایران باز بشه ( یعنی کامتل تا به الآن حرفی درباره گارنتی کردنش نزده! ). و درباره پرسشت هم باس بگم که نه؛ در پوش لنز نداره متأسفانه :13:
Printable View
نقل قول:
سلام
آهان! خوب بگو از اول!!! :27:
فکر نکنم این یکی پاش به ایران باز بشه ( یعنی کامتل تا به الآن حرفی درباره گارنتی کردنش نزده! ). و درباره پرسشت هم باس بگم که نه؛ در پوش لنز نداره متأسفانه :13:
آیا می دانید که گوشی KC910 در حال حاضر در بازار 400 تا 450 هزار تومان هستنقل قول:
و همچنین پارس کامتل دیگه توبازار این گوشی رو پخش نمیکنه تا بقیه گوشی های ال جی رو بخرن
هرکی می خواد باید بره از شرکت بخره ، کمتریمن قیمت شرکت هم 400 تومان هست (یاد KC910 گرامی ... )
نقل قول:
می شد حدس زد... :13:
کامتل دیگه ته نامردی شده! :41:
اگه کسی قصد خرید داره (مخصوصا تهرانیا) از سایت gooshishop.com بگیره قیمتاش مناسبن
با گارانتی خدمات پارسه هم داره
قربون دستت محمد جون! گرون ترین سایت رو معرفی کردی! :31: ماشالله قیمت هاش نسبت به علاءالدین +60 الی +70 هست...:13:نقل قول:
نه بابا اینجوریا هم که میگی نیست :31: قیمتاش خوبن ... من خودم خواستم ازش بخرمنقل قول:
که به دلایلی نشد و دادم واسم از تهران خریدن (دقیقا به همون قیمت) :10:
الان رنوار رو با گارانتی کامتل میده 410 (دقیقا همون قیمتی که من از نمایندگی رسمیش خریدم)
با گارانتی خدمات پارسه هم میده 375
البته نمیگم ارزون تر تو بازار گیر نمیاد ولی قیمتاش نسبتا مناسبن واسه تهرانیایی که
حوصله بازار رفتن و گشتن رو ندارن و واسه شهرستانیایی که این گوشی با این قیمت
توشهرشون گیر نمیاد (مثل اهواز) سایت خوبیه :10:
واسه دوستانی که میخان این گوشی رو بخرن و (مثل من ) نگران کیفیت صفحش هستن :
باید بگم کیفیت صفحش واقعا بالاست !! من تاحالا با این گوشیا مقایسه کردم :
n95-E66-5610 و حتی n85 که led تشریف دارن !! باور کنید از همشون بهتر بود !
درحالی که اینا همه 16 ملیون رنگ هستن ... تاحالا صفحه نمایش به این با کیفیتی
ندیدم ... من خودم فکر نمیکردم از n95 و n85 بهتر باشه ... ولی با کمال تعجب
دیدم از n95 خیییلی بهتره ... از n85 هم همین طور
البته اگه بخاید همیشه نورش رو رو 100% بذارید گوشی هر 2 روز شارژش تموم میشه ...
محمد...؟ تهران نمیای؟ :31:
دوستان جواب ندادند آيا كسي تم روي اين گوشي ريخته ؟
واسه چی ؟:31: شما بخای با توپولوف هم میام:31:نقل قول:
فکر نکنم تا به کنون کسی موفق به ریختن تم روی این گوشی شده باشه! :13:نقل قول:
نه !!! با هر چی میای با توپولوف نیا...! :41:نقل قول:
بعد سحر خواب دیدم که سوار یه توپولوف شدم و پس از طی مسافتی هواپیما توی یه دریاچه سقوط کرد!!! :18: همه زنده موندیم، ولی من از ترس مردم و زنده شدم!!!:13: ( راستی تلفظ درستش توپولف Tupolev هست؛ نمی دونم چرا اسرار داریم تپل مپلش کنیم!!! :27: :38: )
اگر خواستی بیای، موقع خرید بلیط تاکید کن با بوئینگ 727 یا 747 ( با 737 نه که خیلی بدتر از توپولف هست! :13:) یا با ایرباس 300 یا 310 بهت بدن.
.....
بگذریم، گفتم بیای تهران که هم زیارتت کنیم، هم یه مقایسه بین دو تا گوشی خودم و خودت بزنیم! با این که می دونم در خیلی از ویژگی های کلیدی گوشیم کم میاره، ولی برای خالی نبودن عریضه بدک نیست!!! :27:
ببخشيد دخالت مي كنم ولي اون هواپيماهايي كه شما ميگيد منظورم 727 يا 747 هست اصلا در مورد پروازهاي داخلي اونم اهواز استفاده نميشن فوكر و توپولوف استفاده ميشن پس فعلا قطار امن تر هست
آقا يكي تم بريزه يا راهش بگه
انشالا که خیر بوده :10: (حالا جا قحطی بود تو دریاچه ؟ :31:)نقل قول:
n85 رو خریدی ؟ نگفته بودی ... مبارک باشه :11: به پای هم پیر شین :10:
ماه رمضون که نمیشه ... بعدش هم دیگه پیش دانشگاهی هستیم ... باید درس بخونم ... انشالا در آینده
اگه امام رضا بطلبه میام تهران :31:
شرکت فولاد هر سال اردو میبره ... ممکنه سال دیگه ببره تهران :46:
فوکر,توپولوف+ایرباس من چند بار تهران رفتم همش با ایرباس بوده ولی بابام یه بار قبلانقل قول:
با باباش (پدربزرگم) سوار توپولف شده میگفت لرزشش از اتوبوس بنز قدیمی هم بیشتره :31:
=======
راستی ........ یه خبر خوب هم دارم یادم رفته بود بگم :
تو کنکور آزاد قبول شدم با این که سال سومم و هیچی نخونده بودم اولین اولویتم رو قبول شدم
متالورژی اهواز :5: چقدر چرت بود:13: دوستم سال اول دبیرستانه مهندسی کشاورزی درومد :31:
ازین به بعد من شدم مهندس محمد :5: انشالا سال دیگه که نوبت کنکور واقعمیون شد دولتیشو در بیام (بگید ایشالا:31:)
موفق باشید
یا حق :11:
سلام...نقل قول:
کجای کاری....؟! مادرم توی دلش نیت کرد با هواپیما بریم مشهد، 7 شب کامل خواب سقوط دیدم! :18: نخستینش که سقوط توپولف بود؛ من هم توش بودم و فکر کنم کشته شدم! :41: دومیش هوا تاریک بود؛ داشتم می رفتم سوار توپولف بشم که از مشهد بیایم تهران، یه هواپیمای بوئینگ 767 ( فکر کنم مال خطوط هوپیمایی ماهان بود؛ چون بدنه اش به سبزی می زد ) در فاصله 200 متری من زارپ کوبید وسط باند و ترکید!!! سومیش سقوط کنکورد بود اون هم روی یه شهرک مسکونی و فکر کنم آخریش سقوط یک فروند بوئینگ 767 روی یه شهرک مسکونی بود!!!!!!:18::18::18::18::18::18: بقیه رو هم یادم نمیاد ( بهتر!!! )
.....
گوشی خریدم؛ ولی نه N85 :دی
ناله و نفرین پشت سرش کم نبود و تازه قیمتش هم 385 تومان بود... یه N82 مشکی گرفتم :10:
.....
بابا... مهندس... مبارکه... :27:
من هم شدم مهندس دانشگاه آزاد. گزینش ششم پذیرفته شدم! :31: مهندسی کامپیوتر - نرم افزار / تفرش / استان مرکزی
انشالله موفق باشی :11:
آقا سجاد فکر نکنم شما ازون آدمایی باشی که زمان کودکی آرزوی خلبانی داشتن :31: ماشالا دل پرینقل قول:
از هواپیما داری :31:
خوب کردی n85 نگرفتی علاوه بر معایبش به نظرم خیلی هم زشت و بد دسته ... n82 خیلی بهتره
ایندفه بیشتر مبارک باشه :11:
ممنون ولی این قضیه رو زیاد جدی نگیریدنمیخام کلاس بذارم !!(آخه دانشگاه آزادم کلاس داره !!؟ :31:)
ممنون
رشته ی سختیه انشالا موفق باشی :11:
سلام
اتفاقا از بچگی آرزوی خلبان شدن داشتم؛ اما می خواستم خلبان هواپیمای مسافربری فراصوت کنکورد بشم... که شانس گندم سال 2003 از رده خارج شد و کوه آرزو هام خراب شد توی سرم! :41:نقل قول:
این هم عکس کنکورد :دی
نقل قول:
مرسی... قابل شما رو نداره :11: بی شوخی می گم!
آره. توی گوشی های 5 مگاپیکسلی بهترینه. حتی در قیاس با یه 8 مگاپیکسلی هم واقعا پیروز بوده ( نامش رو نمی گم که آبروش نره :دی ) اما مسلما در برابر رنوار کم میاره! چون رنوار هم کیفیت بالایی داره، هم امکانات عکاسی و فیلمبرداری زیاد! :46:
امام رضا طلبید بیای تهران خبرم کن که یه مقایسه بزنیم :10:
پس چی... دانشگاه آزاد باکلاس ترینه! :27: سراسری چیه بابا!!! دانشگاه بی کلاس!:13: آزاد خوبه... همه خر خون ها می رن آزاد... :38:نقل قول:
کاملا درسته :10:نقل قول:
آره. توی گوشی های 5 مگاپیکسلی بهترینه. حتی در قیاس با یه 8 مگاپیکسلی هم واقعا پیروز بوده ( نامش رو نمی گم که آبروش نره :دی ) اما مسلما در برابر رنوار کم میاره! چون رنوار هم کیفیت بالایی داره، هم امکانات عکاسی و فیلمبرداری زیاد! :46:
امام رضا طلبید بیای تهران خبرم کن که یه مقایسه بزنیم :10:
پس چی... دانشگاه آزاد باکلاس ترینه! :27: سراسری چیه بابا!!! دانشگاه بی کلاس!:13: آزاد خوبه... همه خر خون ها می رن آزاد... :38:
باشه:11:
جدی ؟؟ پس خوبه ... امیدوارمون کردی .. اگه دولتی در نیومدم میرم آزاد (مگه انتخاب دیگه ای هم دارم :31:)
یا حق
اول که اینجا وارد شدم آخرین نوشته ها رو بخونم، اینجا رو با انجمن هوا فضا اشتباه گرفتم!!!! :دی بابا یکم بچسبید به رنوار یه عکسی چیزی....
بیخیال بابا تازه از دست کنکور راحت شدیم! :دینقل قول:
آقا از خوش و بشها بگذريم مي رسيم به بحث زيباي گوشي رنوار
بچه ها كسي راهي براي تماس با مقداد و ديگر اساتيد بلده تا مشكلات گوشي خودم رو بگم ببينم راهي براي حلشون دارن يا نه ؟
من تلفنش رو دارم... ولی می ترسم زنگ بزنم بهش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راست میگی اسپم اندر اسپم شد :31:نقل قول:
دوستان شرمنده
-------
من سعی میکنم چند تا عکس دیگه آپلود کنم :11:
در استادی آقا مقداد شکی نیست ولی به نظرت ایشون بیشتر از نمایندگی گوشی میتونه کمکت کنه ؟ :10:نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم هر مشکل نرم افزاری با فلش کردن حل میشه :46: شما که بلدی ... یه امتحانی بکن
الان كه ماشاء ا.. نمايندگي آخرشه !!!
تا حرف بزني بگي مي خوام نرم افزار مثلا trek buddy اصلا كمكي نميكنن در اخر هم حرف اينه كه در صورت نصب گارانتي باطله ؟
حالا شما لطفي كن يه تماسي با مقداد يا فرشاد كه طريقه نصب و نرم افزار رو معرفي كردن تماسي بگير بنده بدونم كجا زياد آن ميشن از اون طريق باهاشون تماس بگيرم شايد بتونن كاري كنن ؟
سلام به همه دوستان
نسخه ی نرم افزار گوشی من KC910-V10d است لطفا اگر نرم افزار جدیدتری برای این گوشی آمده اطلاع دهید .
اگر از دوستان لطف کنند طریقه بروز کردن گوشی را با زبان ساده تر بیان کنند متشکر می شوم وچند تا پرسش که لطف کنید جواب دهید:
آیا بعد از بروز کردن فارسی گوشی از بین نمی رود؟
آیا هنگام آپگرید گوشی باید به اینترنت وصل باشیم؟
آیا نمیشود جدیدترین نسخه نرم افزار را در سایت قرار دهید تا نیازی به مراجعه به سایت رسمی LG نباشد؟
چون من به آدرسی که در پست 523 صفحه ی 53 برای بروز کردن آمده رفتم و بجز نر افزار LG USB modem چیز دیگری پیدا نکردم .
قبلا از توجه دوستان متشکرم
رفقا
این gps الکی روشه؟آخه نه میشه برنامه ریخت روش نه میشه نقشه ریخت!چه به درد میخوره؟
مردیم از بس تو این تاپیک بحث کردیم!یه کمی کسل کننده شده دیگه!
واسه تنوع چندتا تم میذارم:
Star Trek theme for LG Renoir KC910
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.knowyourmobile.com/lg/lgkc910renoir/lgkc910renoirthemes/243691/star_trek_theme_for_lg_renoir_kc910.html
Wallace and Gromit theme for LG Renoir KC910
Easter theme for LG Renoir KC910کد:http://www.knowyourmobile.com/lg/lgkc910renoir/lgkc910renoirthemes/236268/wallace_and_gromit_theme_for_lg_renoir_kc910.html
Terminator Salvation theme for LG Renoir KC910کد:http://www.knowyourmobile.com/lg/lgkc910renoir/lgkc910renoirthemes/232229/easter_theme_for_lg_renoir_kc910.html
کد:http://www.knowyourmobile.com/lg/lgkc910renoir/lgkc910renoirthemes/230802/terminator_salvation_theme_for_lg_renoir_kc910.html
دوستان
تورو خدا بیایین یه ذزه به این تاپیک رونق اساسی بدیم!پست مفید کم داریم تو اینجا نسبت به تاپیک های گوشی های نوکیا و سامسونگ و ...
همین کارا رو میکنیم دستمون هر کی LG میبینه با یه گوشیه ذاقارت نوکیا کلاس میذاره:
اینم چندتا تم دیگه:
G-Force Disney theme for LG Renoir KC910
کد:http://www.knowyourmobile.com/lg/lgkc910renoir/lgkc910renoirthemes/296818/gforce_disney_theme_for_lg_renoir_kc910.html
Michael Jackson theme for LG Renoir KC910
کد:http://www.knowyourmobile.com/lg/lgkc910renoir/lgkc910renoirthemes/276493/michael_jackson_theme_for_lg_renoir_kc910.html
Coraline theme for LG Renoir KC910
کد:http://www.knowyourmobile.com/lg/lgkc910renoir/lgkc910renoirthemes/249029/coraline_theme_for_lg_renoir_kc910.html
Twilight theme for the LG KC910 Renoir
کد:http://www.knowyourmobile.com/lg/lgkc910renoir/lgkc910renoirthemes/228826/twilight_theme_for_the_lg_kc910_renoir.html
عزیزم... :دی درد مشترک همه کسانی که توی این کلوپ فعالیت می کنن این هست که نمی دونن چطوری روی گوشیشون تم بریزن... :20:
واسه منم دقیقا همینطور بود.مشکل از اینه که باید اون قسمت از گوشی که موقعیتتو یا بهتر بکم اسم دکل های مخابراتیو میگه غیر فعال کنی و گوشیتو یه بار مستر ریست بکنی.دیگه به این مشکل نمیخورینقل قول:
دوست عزيز همانطور كه سجاد عزيز گفتن مشكل اينه كه فعلا هيچ كس پيدا نشده بگه كه تونسته روي اين گوشي تم بريزه وگرنه توي نت تا دلتون بخواد تم هست پس اگه شما تونستي طريقه اونو بگو همه استفاده كنن ؟:10:نقل قول:
جناب پاييز بازگشت شما رو هم تبريك ميگم !!!
شما قرار بد مشكل جي پي اس رو حل كني چي شد .؟؟؟:41:
دوست عزيز جديدترين ورژن :40: KC910-V10F هست كه شما توي همون آدرس برو و نرم افزار LG USB modem را بريز سپس توي صفحات بعد نرم افزار B2CAppSetup MFC را بريز حالا گوشي را به رايانه نصب كن پس از شناخت گوشي نرم افزار دوم را اجرا كن حالا نرم افزار به سايت متصل شده ورژن گوشي شما را با ورژن آخر بررسي ميكنه و اجاه آپگريد ميگيره سپس با سرعت بنده 30 دقيقه طول كشيد فايل رو به طور كامل ابتدا از اينترنت گرفته و سپس 10 دقيقه طول كشيد روي گوشي ريخت ...:31:نقل قول:
حالا غذا آمادست لذت ببريد .:5:
آپديت به اين طريق مطمئن تر است تا جايي بريم و نرم افزار رو از اونجا برداريم چون اگه اتصال قطع بشه يا فايل كامل نشه در حالت گفته شده آپگريد انجام نميشه .:10:
سلام دوستان
خسته نباشید. با کمال خوشوقتی من هم رنوار دار شدم. تجربه خیلی خوبی بود
به غیر از ایرادات فراوانی که گوشی داره واقعا گوشی خوبیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31::31:
شوخی کردم نزنید بابا :20:
چند تا ایراد داشتم در استفاده از گوشی دوستان ان شالله لطف کنند و با روی گشاده و با جواب های کاملشون بنده رو راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم
اما قبل از سوالات یک نکته رو باید بدون اغراق عرض کنم که
من خیلی تو اینترنت این ور و اون ور میرم مخصوصا تو این دوره ای که میخواستم گوشی بخرم بعد از کلی گشت و گذار تو این مدت به جرات میتونم بگم این تاپیک اگر تو اینترنت کاملترین نباشه جزو کاملترین تاپیک های مربوط به گوشی رنواره. :27::7:
اما چند تا سوال داشتم
اول این که برخی برنامه های جاوا که برای کار باید به اطلاعات گوشی دسترسی داشته باشند هنگام اجرا با سوال این برنامه مطمئن نیست مواجه میشوند که باید به تعداد زیاد برای اجرای برنامه به این ارور جواب مثبت داد تا بالاخره یک صفحه بالا بیاد و خیلی حال گیره میشه این ارور رو غیر فعال کرد؟؟؟
دوم این که تو برنامه های جاوا مثلا دیکشنری ها نیاز فراوان به صفحه کلید هست آیا جوری میشه صفحه کلید رو بالا آورد یا باید با همخون اعداد 1 تا 9 که میاد کلمه رو تایپ کرد . این هم خیلی حال گیریه اگر راه حل داره بفرمایید
سومین سوالم در مورد تم گوشی بود که البته مثل این که کسی از دوستان نتونسته این کار رو انجام بده که خوب از سوالم منصرف شدم
چهارم در مورد gps بود که با مطالعه بیشتر در تاپیک یه مطالبی گیرم کرد حالا به اونا عمل می کنم اگر مشکلی داشتم در میون میزارم
اگر سوالات تکراری است ببخشید تمام پست ها رو مطالعه نکردم اگر لطف کنید بفرمایید در کدام پست جواب داده شده و آدرس رو مرحمت بفرمایید ممنون میشم
خیلی ممنون
یا علی
فعلا پرکاربرد ترین استفادش "پیاده رویه" که به خوبی از gps استفاده میکنه :10:نقل قول:
به نظرم اگه ایرانسل به جای این همه تعرفه و طرح های رنگارنگ یه روز در هفته اینترنت رایگان
میداد خیلی بهتر بود اونوقت به راحتی از google map استفاده میکردیم خیلی هم عالی بود :10:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!بقیه تاپیک چی هستن خدا میدونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!نقل قول:
من خیلی تو اینترنت این ور و اون ور میرم مخصوصا تو این دوره ای که میخواستم گوشی بخرم بعد از کلی گشت و گذار تو این مدت به جرات میتونم بگم این تاپیک اگر تو اینترنت کاملترین نباشه جزو کاملترین تاپیک های مربوط به گوشی رنواره
سلامنقل قول:
ورودت رو به تالارهای گفتگوی P30World و تالار رنوار تبریک می گم. امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم! :دی :10::40::11:
1. در خلال فاروم چند تن از دوستان به شیوه ای دست یافتن تا بتونن از دست پرسش های پیاپی سامانه امنیتی گوشی برای برنامه های جاوا خلاص بشن ( خواهشا اگه کسی برای نوکیا رو هم می دونه بهم بگه؛ کچل شدم بس که سر اجرای برنامه های جاوا سؤال پیچم می کنه! :31: )
2. برای ال جی ویوتی رو که دیدم، وقتی برنامه جاوا رو اجرا می کنی، یه سری دگمه های کنترلی پایین صفحه میان. یه دگمه هست که وقتی می زنیش شماره های 1 تا 9 رو میاره و بعد هم یه دگمه دیگه بود که می زدی، یه صفحه کلید کامل QWerty ظاهر می شد. فکر نکنم در این زمینه رنوار با ویوتی فرقی داشته باشه... باز باید کله گنده های تالار نظر بدن... :27:
3. خودت به پاسخ پرسشت رسیدی!!! :دی :38:
4. آفرین... خوب درس های این تالار رو یاد بگیری می تونی یه GPS باحال داشته باشی... :46:
5. خواهش می کنم! :31:
چیزی نیستن جز سلامتی شما و دیگر بر و بچ این تاپیک... :دی شما کافیه از اول بشینی و بخونیش تا بفهمی که چه خبره... :10:نقل قول:
با تشکر از آقا سجاد منم یه چیزایی اضافه کنم :
اولا مبارک باشه
دوما واسه دیکشنری : من دیکشنری فارسی و انگلیسی رو روش ریختم هردوش لمسی هستن یعنی مثل sms
نوشتن عادی میمونه و خیلی راحته بقیه برنامه ها و بازی ها هم که لمسی نیستن یه کیبرد مجازی
بهت ارائه میده
=======================
آقا سجاد کدوم خلال ؟ کدوم روش ؟ میشه بگی چجوری میشه از دست این پرسشا راحت شد ؟؟؟ اگه بشه
که نرم افزار gps رو میتونیم استفاده کنیم !! بزرگترین مشکلش همین بود که هر یه ثانیه
200 تا سوال میکرد !!!
اینو خوب یادمه که جناب پاییز تونسته بودن راهشو کشف کنن... این مال همون موقع بود که تازه برنامه GPS برای این گوشی معرفی شده بود... بگردی فکر کنم پیدا کنی :10:نقل قول:
بچه ها من شرمنده همتونم که اینقدر دیر به دیر میام.راستیتش تایپ فارسیم بده حالو حوصله تایپ فارسی ندارم ولی چه کنیم دیگه.فارسی را پاس بداریم
فکر کنم اینجوری از شر این سوالاتی که اول هر برنامه میپرسه راحت بشین.برین توی game & aplications بعد مثلا وارد یا گیم یا اپلیکیشن بشین.
حالا از منو گزینه set permissions رو انتخاب کنیدحالا اون برنامه که هی سوال میپرسه رو انتخاب کنید و حالا گزینه های read user data access و write user data access رو never allow کنید.اون دوتای آخریم بکنید فکر نکنم اتفاقی رخ بده.اینجوری فکر میکنم دیگه هی اون پیغام مسخررو نده.اگه برنامتون نیازی به اینترنت نداره اون قسمت های اینترنتشم never allow کنین.اینجوری اون پیغامها هی نمیاد.
امیدوارم تونسته باشم راهنماییتون کرده باشم
النم دارم رو یه navigation برا gps کار میکنم تو این سایت برنامه و نقشه ایران هست که میتونین دانلودش کنین
اینم سایتشبا translate.google.com میتونین ترجمش کنین.من دقیقا تو این قسمت که برنامه سوال میپرسه و من اوکی میکنم گیر کردم.در ضمن این برنامه راهنمایی صوتی هم داره.کلا یه navigation وحشتناکه.امیدوارم با کمک شما بتونم به کارش بندازم.شما هم روش کار کنین ببینیم چی میشه.کد:http://we-travel.co.cc/joomla/
دم همگیتون گرم.
جناب پاييز بنده كه راضيم شما جواب پيغامهاي خصوصي بنده را فينگليش بدي ....
بنده هنوز نتونستم مشگل عدم بالا اومدن نقشه در نرم افزار trekbuddy رو حل كنم و هر نقشه اي ميريزم با هر ورژني از نرم افزار اروري كه به شما گفتم مي ياد و پيغام عدم پيدا كردن تكه هايي از نقشه را ميده و در انتها صفحه سفيد با علامت جهت يابي قرمز در وسط !!!!!
با سپاس از جناب Paeez1961 که در پست708 راهنمایی فرمودند من در تنظیمات پیام پخش سلولی را غیر فعال کردم و زنگ اس ام اس درست شد حالا سوالی که پیش میاد اینه چرا این گوشی چنین نقصی را دارد؟
با سپاس فراوان از راهنمایی های جناب Djmerikhi دو پرسش برام پیش آمده که اگه لطف کنید جواب بدید خیلی ممنون می شومنقل قول:
1 اگر در هنگام آپگرید برق یا اینترنت قطع شود آیا گوشی صدمه نمی بیند؟
2 آیا با آپگرید گوشی منو و اس ام اس فارسی آن از بین نمی رود؟