ممنون.کی جوابش رو میدی؟البته معذرت ها اما میخام بدونم سرچ کردی یا دنبالشی؟ بازم تشکر
ممنون.کی جوابش رو میدی؟البته معذرت ها اما میخام بدونم سرچ کردی یا دنبالشی؟ بازم تشکر
راستش نه دنبالش نرفتم! :دی چون فیرمور های موجود در اینترنت زبان فارسی ندارند......اگرم باشه سخت پیدا میشه....فارسیش رو باید از گارانتی بگیره خودشون هم آپدیت میکنن...
سلام قیمت این گوشی چقدره و برای خرید انتخاب خوبیه؟
سلام
من اول میخواستم سامسونگ جت بخرم اما واقعا از اینترفیس نه چندان جذابش خوشم نیومد ! :2:
خیلی زود خسته کننده میشد ! اما این گوشی با این که جاوا هست اینتر فیس فوق العاده ای داره که خیلی جذاب ِ و ازش خوشم اومد .... :8:
و همینطور تکنولوژی خازنی بودنش و هم ساده تر بودنش ....
خلاصه در صدد تهیه این گوشی هستم اما از اونجایی که عشق رنگ مشکی هستم فقط باید مشکی بخرم :46:
دوستان کسی خبر داره رنگ مشکی این گوشی تو ایران موجود هست یا نه ؟!
قیمتش ؟ (باگارانتی و بدون گارانتی)
تو اصفهان کجا میشه تهیش کرد ؟!
یک سوال دیگه هم که هست اینه که من خوراک مالتی مدیا و موزیک گوش دادن با هندزفری و ... و همینطور استفاده از وایرلز واسه نت و ... هستم این گوشی نیاز هامو بر آورده میکنه ؟!
ضمنا در کل با جت میدونم تو کیفیت LCD کم میاره چون اون AMOLED هست ولی صداش چی ؟!
میگن استریو هست ولی اینکه فقط یک جای باند داره به نظر میاد یک باند بیشتر نداشته باشه ؟!
در مورد ساپورت نرم افزاری هم اینطوری بگم من علاقه ای به نصب هر نرم افزار خرکی ندارم و همین الانم روی N81 فقط یک دیکشنری نصب ِ !
به نظرم این گوشی میتونه انتخاب خوبی باشه،اما اینکه میگن فایل های زیر 3 مگ رو فقط ساپورت ِ میشه از ترک بادی واسه GPS ازش استفاده کرد ؟!
و اینکه میخوام بلافاصله بعد از خرید به آخرین فریمور که فارسی ساپورت نباشه(فقط بشه اس ام اس فارسی خوند،خودم فقط فینگیلیش میدم)و همه چیز درست باشه آپدیت کنم اگه اطلعاتی دارید دریغ نکنید !
در کل بدون تعصب به نظرتون جت یا ارنا ؟!
حالا به طور کلی من بودجم بین 300-350 شما این گوشی را پیشنهاد میدید ؟! :46:
مرسی :11:
سلام....
رنگ مشکیش فکر نکنم پیدا بشه...
تو مالتی مدیا (هندزفری) خیلی عالیه.....دالبی داره و خیلی کیفیت خوبی هم داره اما تو اسپیکر معمولیه...وای فای هم داره و میتونید اپرا مینی هم نصب کنید که لذت وب گردی دو چندان بشه...نقل قول:
یک سوال دیگه هم که هست اینه که من خوراک مالتی مدیا و موزیک گوش دادن با هندزفری و ... و همینطور استفاده از وایرلز واسه نت و ... هستم این گوشی نیاز هامو بر آورده میکنه ؟!
صدای هدست هر دو گوشی عالیه٬ من با جت گوش ندادم اما از این گوشی اطمینان دارم که صداش خیلی خوبه...نقل قول:
ضمنا در کل با جت میدونم تو کیفیت LCD کم میاره چون اون AMOLED هست ولی صداش چی ؟!
اگه منظورتون اسپیکر هست٬ باید بگم متاسفانه اسپیکر جدا نداره و تو اسپیکر از جت ضعیفتره....اما هدستش باز هم میگم عالیه...نقل قول:
میگن استریو هست ولی اینکه فقط یک جای باند داره به نظر میاد یک باند بیشتر نداشته باشه ؟!
نه مشکلی پیش نمیاد با توجه به نیاز شما٬ با ترک بادی هم هیچ مشکلی نداره....نقل قول:
در مورد ساپورت نرم افزاری هم اینطوری بگم من علاقه ای به نصب هر نرم افزار خرکی ندارم و همین الانم روی N81 فقط یک دیکشنری نصب ِ !
به نظرم این گوشی میتونه انتخاب خوبی باشه،اما اینکه میگن فایل های زیر 3 مگ رو فقط ساپورت ِ میشه از ترک بادی واسه GPS ازش استفاده کرد ؟!
بهتره بدید گارانتی انجام بده٬ ولی فیرمورش تو اینترنت هست٬ آموزشش رو ندارم! :دینقل قول:
و اینکه میخوام بلافاصله بعد از خرید به آخرین فریمور که فارسی ساپورت نباشه(فقط بشه اس ام اس فارسی خوند،خودم فقط فینگیلیش میدم)و همه چیز درست باشه آپدیت کنم اگه اطلعاتی دارید دریغ نکنید !
تقریبا سلیقه ای هستش....هر دو گوشی های خوبی هستند٬ نمی تونم بگم کدوم رو انتخاب کنید....نقل قول:
در کل بدون تعصب به نظرتون جت یا ارنا ؟!
اگر اهل موزیک و مالتی مدیا باشید و زیاد اهل نصب برنامه نباشید٬ بله....نقل قول:
حالا به طور کلی من بودجم بین 300-350 شما این گوشی را پیشنهاد میدید ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی رنگ مشکیش فوق العادس !نقل قول:
رنگ مشکیش فکر نکنم پیدا بشه...
فک نمیکنم رنگ نقره ایش اون حس رنگ مشکی رو به آدم بده ...
یعنی نمایندگی ها هم ندارن ؟!
الان میتونید نمایندگی کامتل تو اصفهان رو بهم بدید آدرسش رو ؟!
این سایت همحدود 320 میده ...کد:http://www.D I G I K A LA.COM/Default.aspx?Products=Mobile&Product=Mobile-LG-KM900-Arena
قیمتش خوب ِ اما واقعا دنبال رنگ مشکیش هستم (صورتیش موجوده :31:؟)
این سایت نمایندگیش هست:
کد:http://parscomtel.com/lg/fa/services.aspx
مرسی ...
به نظرتون رنگ نقره ای(استیل) میتونه مثل مشکی جذاب و ماندگار باشه و خسته کننده نشه ؟!
یعنی رنگ نقره ایش هم مثل مشکی سروسنگین هست که زودم خز نشه ؟!
لذت کار با رنگ مشکی گوشی بیشتره یا نقره ای ؟!
راستش سوالات سختي ميپرسيد! :دي چون اين چيزا به سليقه ي آدم مربوط ميشه....شايد من بگم نقره اي بهتره بعدا شما خوشتون نياد و... بهتره از نزديك ببينيدش، ولي در كل گوشي هاي الجي و مخصوصا گوشي هاي گرون قيمتش خز بشو نيستن! :دي
باورتون نمیشه چند تا عکس از نقره ایش و مشکی تیتانیومیش دیدم (از نزدیک واقعا مدل نقره ایش خوشگلتره و خز شدن هم عمرا تو کارش باشه مطما هستم ...
319 تومان با گارانتی قیمت خوبیه ؟! از دیجی کالا بخرم ؟! آخ ِ من شهرستانم (اصفهان) اینطوری راحت تره ....
لطفا یه سر به اینجا بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
من نقره اييش رو اهواز 330 تومن 1 ماه پيش خريدم
راضي هستم
اما بعضي مواقع موقع تماس ال سي دي هنگ ميكنه و قاط ميزنه
اما در كل حرف نداره
مشكل بعديش LOG ةستش كه به هيچ وجه به پاي LOG سامسونگ نميرسه
اما در كل كار راه اندازه
من از اس ام اس ها بوسيله PC SUITE بك آپ گرفتم.چند صد تا اس ام اس تبديل شده به يه فايل CSV
حالا من اين اس ام اس هارو توي كامپيوتر چطور باز كنم؟
چطور فريمور رو آپديت كنم؟
قاب مشكي اين گوشي كجا گير مياد بخريم؟
فقط اگه سريع جواب بدين ممنون ميشم
سلام ، امشب رفتم بازار موبایل اصفهان (اول بزرگمهر) آقا هر جا رفتم نداشت یک جا رفتم با گارانتی اصل میگفت 270 تومان !
یکم تعجب کردم ! گفتم مشکیشم دارین ؟ گفت آره !
میخوام بدونم قلابی هم داره ؟ راه تشخصی داره ؟!
قیمتش تهران چنده ؟!
جدی؟...........ای جان.........:31:نقل قول:
خب باید مخ فروشنده را بزنی بذاره روشن کنی.........بعدشم ببین اگه خازنی بود و اس کلاس و اینا اصله دیگه........
ولی قیمتش خیلی عالیه.........:40:
اینطور میگفت :21:
اون که بله رفتم پای معامله مشکیشو میخرم روشن هم میکنم (فقط برچسب گارانتی مایکروتل چه شکلیه؟)
من که حالیم نیس ولی خازنی 3 سوته جواب میده دیگه :31: اس کلاس هم عکس از منو و ... دیدم میفهمم و همینطور اسکرین هیا صفحه ی اصلی :27:
آره خداییش توپ ِ ! حالا قبلترش جت رو یک فروشگاه بدون گارانتی میداد 325 تومان !
چندتا سوال داشتم .
من ميخوام گوشي بخرم ، يكي از انتخاب هاي من Arena هستش .
ولي شنيدم كه مشكل سياه شدن صفحه بعد از تماس رو داره
بعضيهاي ميگن مشكل "برد " هست بعضي ها ميگن مشكل "فريمور" هست.
1-بالاخره مشكل ساه شدن صفحه حل شده ؟ ميشه الان با اطمينان رفت اين گوشي رو خريد؟
----------------------
2-دوم اينكه وضعيت باتري اين گوشي چطوره ؟ ميتونه حدود 2 رو كار كنه؟
----------------------
3-اين گوشي با اتصال به USB كامپيوتر ، ميتونه شارژ بشه ؟
---------------------
ممنون ميشم اگه جواب بديد.
با سلامنقل قول:
اين مشلل از بورد نيست.چون اگه بود بايد هميشه و در هر حالا اين اتفاق بيوفته.فريمور بايد مشكل داشته باشه.
1-بله ميشه خريد.واقعا به ايفون نزديكه.فقط از مموري استفاده كنين كه با اين گوشي مچ باشه
2-باطريش بد نيست.اگه زياد سر به سرش نذارين كار ميده.سعي كن ويبره رو روي تاچ خاموش كني .اونوقت جواب ميده
3-بله شارژ ميشه اما سرعت شارژش به اندازه شارژ با آداپتور نيست
من تقریبا کل صفحه های این فروم رو خوندم ! اون مشکل وقتی پیش میاد که پلاستیک ضد خش گوشی را عوض میکنید اون وقت قسمتی از این روی حسگر نور (نزدیکی) میفته و موقع تماس صفحه سیاه میشه و عملکرذ ها غیر قابل دسترس میشه در صورتی که وقتی گوشی را ببری کنار گوشت باید اینطوری بشه تا در اثر لمس بی جهت مشکلی در تماس ایجاد نشه !نقل قول:
شما با آپدیت فریمور به آخرین ورژن(اگه فینگیلیشی مینویسید) به آخرین فریمور انگلیسی که عربی هم داره و میتونه اس ام اس فارسی رو نشون بده آپ کنی (بدی خود مایکروتل) گوشی کامل کامل میشه ...
v10_ J ورژن جديد گوشي هستش كه خود شركت مايكروتل آپديت كرده كه كاملا فارسي هستش
اين سايت رو ببينيد بد نيست.كاملا تخصصي در مورد آرنا و فريمور و بازي و ...کد:http://www.lgarenaforum.co.uk/index.php#c3
اگر آموزيش دستگيرتون شد با ترجمه و مفصل در اختيار باقي دوستان نيز قرار دهيد
با تشكر
واقعا ممنون كه اينقدر سريع جواب داديد.
توي چندتا انجمن ديگه هم اين سوالا رو نوشته بودم ولي انگار همشون خواب بودن !
بازم ممنون از سرعت عمل دوستان.
يه سوال ديگه :
دوستان ميگن كه نميتونن نقشه تهران بريزن ، چون حجم نقشه تهران بالاست ....
خب مگه نميشه برنامه TrekBuddy رو ريخت ؟ اين برنامه حجمش فقط 262 كيلوباتيت هستش و نقشه تهران هم خيلي راحت توش لود ميشه.
كسي تا به حال برنامه TrekBuddy رو روي اين گوشي امتحان كرده ؟
فكر كنم بتونه از GPS گوشي هم استفاده كنه.
توضيح در مورد برنامه TrekBuddy
ويرايش :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=326006
توي سايت زير نوشته كه TrekBuddy با LG Arena سازگاري داره. كسايي كه LG Arena دارن ، حتما چك كنن و خبرشو بدن.
کد:http://wiki.trekbuddy.net/index.php/Devices
امتحان نکردم اما نصب میشه،
اما نقشه های ترک بادی رو باید با حجم زیر 3 مگ تهیه کنی ...
راستی یک کاستم فریمور دیدم آیکان های گوی شده بود مثل ویندوز،
خیلی قشنگ بود،
بعد یک مدت آپگرید میکنم روش ...
شما مطمنيد ؟نقل قول:
آخه نقشه هاي ترك بادي كه نصب نميخوان .
توي خود برنامه لود ميشن .
فكر نميكنم در مورد لود شدن بالاي 3 مگابايت ، گوشي اشكال بگيره .
كسي امتحان نكرده ؟
نه آقانقل قول:
نقشه های ترک بادی با هر حجمی هم که باشن هیچ مشکلی ندارن
الان نقشه تهران خود من 226 مگ حجمشه
دمت گرم:40::11:نقل قول:
پس اگه اينطوري باشه ، مشكل نقشه تهران و GPS براي LG Arena هم حله.:31:
پس چرا بچه ها ميگفتن نقشه تهران نداره يا برنامه GPS نداره !!!!:19:
آيا LG Arena ، صفحه ضد خش داره ؟
با سلامنقل قول:
حتما آپديت كنين و اطلاع بدين
اما فكر نكنم انگليسي ساپورت كنن
يه فريمور ديگه هم هست كه به كرسيتال معرو فه و يكي ديگه كه گوشي رو به اندرويد شبيه ميكنه
سايت ديگه ايي كه ميذارم در مورد همه گوشي هاي ال جي هستش.اون فريمور ها هم اينجا قرار داده شده
با نرم افزار فلش و آپديت
ENJOY
کد:http://www.lg-phones.org/category/lg-arena-info
تقریبا،یک جلد شیشه ای(هر چی اسمشو میخوای بزار،محافظ و ...) روش فابریک هست که عوضش نکنی بهتره ...نقل قول:
invisible shieldنقل قول:
البته چون كيفيت ساختشون خيلي خوب نيست و برخي اوقات زيرشون حباب هست تا چند ماهي بيشتر جواب گو نيستن
يه سري اينويزيبل شلد كه همون حالت برچسب داره تو بازار موجود هست
قيمتشون بالاي 30 بايد باشه
اونا هم كارگشا هستن ميتونين تهيه كنين
كلا بحثي كه هست اينه كه صفحه هاي خازني خودشون ضد خش هستن اما براي احتياط كه شده اينويزبل شلد رو جدا نكنين يا اگر كه نداره براش تهيه كني
يا علي
ارینا قوی ترین محافظ نمیایش رو داره!
باور نمی کنین اینا رو ببینین
ارینا بعد رد شدن ماشین از روش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://img.mobile.mail.ru/images/review/LG/Arena_crash/ph/IMG_8339.jpg
دیاموند بعد از رد شدن ماشین از روش: دیکد:http://img.mobile.mail.ru/images/review/LG/Arena_crash/ph/IMG_8351.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://img.mobile.mail.ru/images/review/HTC/Diamond_Crash/ph/IMG_2317.jpg
به کسی که یه خش رو ارینا پیدا کنه جایزه می دهیم: دیکد:http://img.mobile.mail.ru/images/review/HTC/Diamond_Crash/ph/IMG_2319.jpg
چندتا سوال در مورد Arena داشتم :
1- آیا توی Arena امکان قفل گذاشتن روی گالری و دفترچه تلفن و ... وجود داره ؟
2- آبا Arena منشی تلفنی داره ؟
3 – آیا Arena هم مثل Samsung jet دارای Widget هستش ؟ مثلا Widget مربوط به تعویض Profile یا ساعت آنالوگ روی home screen داره ؟
3- به غیر از اون دوستمون کس دیگه ای امتحان کرد که ببینه TrekBuddy ونقشه های تهران روی آرنا نصب میشه یا نه ؟
4- آیا سایتی وجود داره که بشه بصورت مجازی با محیط آرنا کار کرد ؟
دوستانی که Arena دارن ، لطف کنن و جواب بدن .
بازم ممنون .
فکر نمی کنم....نقل قول:
ویرایش:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4949084&postcount=718
متاسفانه خیر....نقل قول:
2- آبا Arena منشی تلفنی داره ؟
ویجت داره ولی به تعداد محدود که قابلیت اضافه کردن رو هم نداره...ساعت آنالوگ رو داره، برای پروفایل میتونید از Quick Menu استفاده کنید....نقل قول:
3 – آیا Arena هم مثل Samsung jet دارای Widget هستش ؟ مثلا Widget مربوط به تعویض Profile یا ساعت آنالوگ روی home screen داره ؟
ترک بادی با تقریبا با تمام گوشی های جاوا سازگاره، وقتی رو رنوار نصب بشه، بدیهیه که رو آرینا هم نصب میشه....نقل قول:
3- به غیر از اون دوستمون کس دیگه ای امتحان کرد که ببینه TrekBuddy ونقشه های تهران روی آرنا نصب میشه یا نه ؟
نقل قول:
4- آیا سایتی وجود داره که بشه بصورت مجازی با محیط آرنا کار کرد ؟
کد:http://arena.lgmobile.com/emulator/
مطمن هستید ؟!نقل قول:
آخه فکر کنم یکی از بچه های همین انجمن توی پسهای قبل گفته بود که قفل گالری و دفترچه تلفن .... داره و من برای اطمینان بیشتر پرسیدم
من یادمه یکی از بچه ها گفته بودش تو سیکوریتی میشه پسورد گذاشت توی اکثر جاهای گوشی
یه عکس باحال:
میشه روش لوک کد گذاشت ! من نمیدونم اما من روی گوشی های لمسی لوک کد ندیده بودم ...نقل قول:
در کل تو خریدش شک نکن ...
قضيه كد گذاشتن روي گوشي خيلي برام مهمه.نقل قول:
الان 95 درصد قصد كردم كه آرنا بخرم ، ولي اگه قضيه داشتن قفل برام حل نشه ، مجبورم جت بخرم.
دوست عزيز شما گفتيد كه ميشه يه لاك براي ورود گذاشت ولي يكي از دوستان گفته كه ميشه براي قسمتهاي مختلف قفل گذاشت.
اين پست پايين رو ببنيد.
حالا ميخوام ببينم ايشون درست گفتن و ميشه روي جاهاي مختلف گوشي قفل گذاشت.نقل قول:
اگه اين قضيه برام حل بشه ، همين امروز فردا ميرم گوشي رو ميخرم.
اگه ميشه اين مورد رو برام تست كنيد و اطلاع بديد.
==========
يه سوال ديگه : آيا توي آرنا خوندن مموري 8 گيگ خيلي طول ميكشه. بعضي از بچه ها گفته بودن كه اگه توي همون رم 2 گيگ گوشي جت خيلي عكس و فيلم بريزن ، گوشي قاط ميزنه و خيلي كند ميشه . آيا آرنا هم اين مشكل رو داره ؟
دوست خوبم توي اين گوشي ميشه براي log،phone book،اينباكس اس ام اس.نوشتن اس ام اس و ... قفل گذاشت كه 4 رقمي خواهد بودنقل قول:
من مموري 1 گيگ گذاشتم سرعت گوشي اومد پايين.ربطي به گيگ نداره.مموري با گوشي سازگار نيست.
راستي حاظري چقدر واسه 1 ماه كاركرده اين گوشي بدون خط و خش هزينه كني؟
در خدمتم
دوست عزیز من واقعا عذر میخوام! من الان تست کردم بله، تو همون قسمت Security>Application Lock میشه برای قسمت های زیر پسورد گذاشت:نقل قول:
حالا ميخوام ببينم ايشون درست گفتن و ميشه روي جاهاي مختلف گوشي قفل گذاشت.
فکر کنم دیگه حله!! :46:نقل قول:
Write new message
Message box
Contacts
Recent history
Browser
Organiser
Memo
Images/Videos/Flash/con...
Sounds
Documents
من از هردوشون ویدیو دیدم ...
هم جت هم آرنا ...
سعت آرنا واقعا خوبه هم توگالری و ... همه چیز ...
تنها چیزی که شاید خستت کنه بک گراند 4 طرف این مکعب که با کاستم فریمور میشه به کلی ظاهر منو ها رو تغییر داد ...
من گوشی رو تو دست گرفتم باید بگم حسش عالیه ! حالم دیگه از گوشی های تپل و سنگین نوکیا به هم میخوره ...
بسیار خوش دست ِ !
قاب آلومینیومی پشتش حس خنکی خوبی بهت میده و همینطور عالیه ...
اقا کسی تو این تاپیک این گوشی رو نداره ؟
چنتا سوال دارم از دارندگان گوشی
1- آیا با آپدیت محدودیت پخش divx حل میشه نا سلامتی از سری مولتی مدیای ال جی هست!!!!!!؟؟؟ و این مشکل چطوریست یعنی فقط محدودیت رزولیشن داره یا کلا هر فایل divx رو باید با سی دی داخلش کانورت کرد؟ آیا تو فایل mp4 هم محدودیت رزولیشن داره ؟ wmv و h.264و h.263 v رو که به سلامتی میخونه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟
2- برد اف ترنسمیتر اون به خوبی نوکیا ها هست مثلا تا 3 یا 4 متر رو راحت جواب میده یا باید بچسبونی به گیرنده
3-سرعت گوشی نسبت به گوشی های سیمباین مثل n86 یا n97 بیشتره (هنگ که نداره)؟ (خودم حدس میزنم چون جاواست باید سرعتسش بیشتر از نوکیاها باشه ؟
ببخشید این قدر سوال کردم
تنها چیزی ادم رو به طرف جت می بره همین محدودیت پخش divx آرنا هست ----آرنا باید از رنوار یاد بگیره نمیشه با تغییر تو رجیستری و سکروتی گوشی پلیر رنوار رو آرنا ریخت (دیگه باید حرفه ای ها جواب بدن )
دوست عزیز Michael Ropy از اینکه وقت گذاشتید و موضوع Application Lock رو تست کردید واقعا ممنونم.نقل قول:
چندتا سوال دیگه داشتم .دوستان اگه لطف کنن جواب بدن :
1- امکان تعویض بک گراند برای این گوشی وجود داره یا همش اون مکعب رنگی است ؟ ( البته به غیز از کاستوم فریمور )
=================
2- امکان خوندن فایلهای PDF فارسی وجود داره ؟
=================
3- توی انجمنهای سایت معروف AVS forum گفته بودن که برای پخش دایویکس محدودیت رزولوشن داره ، ولی توی فرمت MP4 به راحتی می تونه تا رزولوشن 480*720 رو پخش کنه (البته فکر کنم با Bit Rate تا حداکثر 1000 ) ...
اگه ممکنه یه نفر با برنامه های Convertor یه فایل رو به اون سایز در بیاره و یه تستی بزنه.