نقل قول:
مدل شما آسیایی هست و باید به وب سایت زیر مراجعه کنید.
کد:http://www.sony-asia.com
نقل قول:
مدل شما آسیایی هست و باید به وب سایت زیر مراجعه کنید.
کد:http://www.sony-asia.com
سلام
اگر رزولوشن لپتاپي رو كه 1080*1920 هست هنگام اجراي بازي يا كارهاي ديگه بياريم پايين تر مثلا 900*1600 يا ... مشكلي ايجاد نمي شه.
منظورم اينه كه مثل مانيتور هاي crt هست كه با كم و زياد كردن رزولوشن مشكلي ايجاد نشه.
خيلي ممنون.
دوستانی که بکاپ نمی دونند کجاست
درون
VAIO CARe هستش
مخصوصا سرسی Cw اینطوریه ! تو استارت منو نبود.
دوست منم مي خواد يه سوني سري sr بگيره (مال منو ديد كلي حال كرد )..... رفته سايتشم ديده .... حالا سوالش اينه كه رنگ بندي هاي سري sr تو ايران هست؟؟ بايد كجا مراجعه كرد؟؟ مثلا رنگ alpine white اونو خوشش اومده.
با سپاس
رنگ بندي هايش هست تو ايراننقل قول:
البته اختلاف قيمت داره كه خب طبيعي هست
ممنون از پاسختون... من ديروز با دوستم رفتيم پايتخت همش مشكي ديديم !!!! كجا ميشه پيدا كرد و مشخصا اين رنگ سفيد آلپاين پيدا ميشه؟؟؟ اين افزايش قيمت كه فرموديد در چه حدي است(به شكل تقريب بفرمائيد ممنون ميشم )نقل قول:
با درود بر شما
بستگي داره كه از كجا پرسيده باشيد ، معمولا نقش بيشتر رنگ بندي ها رو داره ، يا مثلا ايران رهجو سري هاي آسيايي رو دارهنقل قول:
ببينيد يك مثال ، سوني NW130 رنگ قهوه اي با نقره اي حدود 30-50 هزار تومن اختلاف قيمت داره براي يك لپ تاپ 900 هزار تومني
نقل قول:
من امتحان کردم و باید بگم که کیفیت میاد پایین.
سلام دوستان
تصميم من براي خريد fw590 هستش
كلأ بين 4 مدل اون بترتيب اولويت
1.gjb 1.610.000 t
2.fzb 1.520.000 t
3.fpb 1.520.000 t
4.fvb 1.360.000 t
يكي رو ميخام بگيرم اما چنتا سؤال دارم
1_توي پايتخت بهم گفتن fw490 ديگه قديمي شده و نگير_ اما حس ميكنم چرت گفتن ديگه?چون همونه فقط يه ويندوز7 داره
2_ وقتي همه جا اين مدلهارو امريكايي اعلام ميكنن ديگه نبايد توش شك كرد كه چين و ..نباشه?و مثل بازار موبايل نيست?و از كجا بفهمم reforbished نيست
3_ مودم اين سري 5 نداره مودم دايل آپ يو اس بي چنده و اندازش چقدره
4_ميتونيد يه 2سه تا فروشگاه خوب رو تو پاساژ پايتخت معرفي كنيد?و چرا اين قيمتا انقدر تفاوت دارن در جاهاي مختلف
5_اينا رنگ بندي دارن? رنگ دودي سوني ها چطوره? و قيمت قاب?
راستي كيبوردها فارسي نداشت _بايد روش برچسب زد يا...
ممنون
نقل قول:
اولا سوال خود رو در تاپیک های مشاوره و راهنمایی خرید لپتاپ مطرح کنید و نه این تاپیک.
در ثانی همانطور که گفتین بین سری های 5 و 4 تفاوت سخت افزاری نیست.
مودم های دیال آپ برای سری 5 هم می تونید تهیه کنید و قیمتی بین 10 تا 40 تومان دارد.
خوشبختانه بازار نوت بوک تقلبی در کشور ساخت و غیره نیست، البته در زمینه ی گوشی ها هم تقلبی نداریم بلکه تقلیدی داریم و نوکیا ساخت چین با نوکیا مثلا مجارستانی یکی هستن و در کل نوکیاست!
سری های FW هم در ایران مدل های امریکایی و چینی آن در بازار موجود هستند که هر دو ساخت سونی و اصل هستند.
رنگ بندی دارند اما در بازار ایران فقط تک رنگ گیر میاد و مدل های قهوه ای رنگ در بازار کم هست و مدل های خاصی هستند.قاب هم که بیخیال چون یا گیر نمیاد یا اگر گیر اومد بالای 100 تومان خواهد بود/
در مورد کیبورد هم ، کیبورد همه ی نوت بوک ها فارسی نداره و فقط کافیست 2 تا پست فارسی در این فروم بدید تا عادت کنید.
اول از پاسخ دوستان خوب اين فروم به خصوص بايوستر عزيز كه با اطلاعات خوب راهنماييم كردن ممنون
سوال: من طراح گرافيك هستم، ميخام بدونم
1- چه نمايشگري براي ديدن تصاوير به صورت عادي و طبيعي كه توي نور و ... اذيت نكنه بهتره؟ ( نميخام فوق العاده و با كنتراست باشه، بلكه فقط رنگ ها واقعي تر باشه و در استفاده طولاني مدت براي چشم ضرري نداشته باشه )
2 - آيا استفاده از نمايشگرهاي عريض سري اف دبليو ( wxga ) تصاوير رو كشيده نشون نميده؟ مثلن يك مربع يه كمي شبيه مستطيل نميشه؟
3 - آيا نمايشگرهاي فول اچ دي غير از ديدن فيلم در استفاده از نرم افزارهاي گرافيكي مثل فتوشاپ هم كيفيت بهتري رو ارائه مي دهند؟
شما كه طراح هستي و گرافيك كار ميكني بايد بدوني كه براي اينكار صفحه هاي Wide مخصوصا 16:9 بايد استفاده بشه نه صفحات قديمي 4:3
Full HD ربطي به كيفيت تصوير نداره ،Full HD رزولوشن بالاتري از تصوير رو بهتون ارائه ميده
براي كيفيت نهايي تصوير شما بايد فاكتورهايي مثل Contrast و Brightness و سيگنال ارسالي كارت گرافيك و ... توجه كنيد
نمايشگرهايي كه ضدتابش نور باشند Anti Glare ناميده ميشن ولي كيفيتشون پايينتر از انواع Glare هست
pami_wega عزيز چه كارت گرافيكي براي كيفيت نهايي تصوير بهتر لپ تاپ معرفي ميكنيد؟
ati3670 , gf9400 يا نميدونم اون چيزي كه براي كيفيت نهايي تصوير بهتره؟
:question:
ميتونم رو سري هاي fw و nw وايو حساب كنم؟ از لحاظ گرافيك و نمايشگر
اكثر نمايشگرهاي سوني هم xbrite هست. اين رو به فال نيك بگيرم يا نه؟
:whistle:
توي برند دل چيزي بهتر از اينها پيدا ميشه؟
:42::42:
سلام به همگی من یه لپ تاپ سونی مدل vgn-fw 490jgb خریدم می خواستم بدونم هاردش و چه جوری بهش معرفی کنم
نقل قول:
منظورتون رو واضح تر بگید.
یعنی چی هارد رو معرفی کنید؟
سلام
یه سوال داشنم از دوستان الان من یه سوتی دارم و سوالم اینه که ریکاوری اونم تهیه کردم حالا اگه بخوام کل سیستم رو فرمت کتم و .... چه بلائی سر اون نرم افزارها ی باحال نصب شذه رو سیستم میاد ؟ مثل smart wi یا roxio و.....
با این ریکاوذی ها میشه اوتا رو برگردوند؟
يه سوال داشتم
آيا وقتي از ويندوز بكاپ ميگيريم از آپديت ويندوز هم بكاپ گرفته ميشه ؟
اگه نه راهي هست براي اينكار
ممنون ميشم جواب بدين
من ويندوزم 7 و نوت بوكم sony cw14
بله اونها هم همراه ريكاوري برميگردننقل قول:
منظورتون ريكاوري هست ؟ بله از آپديت ها هم گرفته ميشهنقل قول:
نقل قول:
منظورم اينه چون ويندوزم اورجيناله بايد ازش backup بگيرم .بعد من ويندوزمو آپديت كردم حدود 1 گيگ شده
ميگم اگه از ويندوزم backaup بگيرم كه بعدا دوباره نصبش كنم آيا از اين آپديت هاي ويندوز هم گرفته ميشه؟
و اينكه چه برنامه اي براي اينكار خوبه؟
vaio recavery يا برنامه خود ويندوز 7 براي backup 'گيري؟
ممنون از شمانقل قول:
حتی اگه ویستا ی 64 بیتی ارحیتال رو پاک کتم و ویندوز 7 رو بریزم ؟؟؟
بچه ها کسی در مورد لب تاب sony fw-518 اطلاعاتی داره چطور لب تابی هست ؟؟
سلام
بچه ها من مي خوام cw14 fx begiram fi به قيمت 1150000 .نظر اساتيد چيه
راستي فرق بين wxgat و brite چيه
اگه مي شه يه مدل سوني بهم معرفي كنيد تا 1200000 كه led هم داشته باشه رم هم 4 به بالا باشه
XBrite ECO نام يك تكنولوژي انحصاري سوني براي افزايش Brightness و Contrast تصوير هستنقل قول:
راستي فرق بين wxgat و brite چيه
WXGA و يا مثلا WUXGA نام هاي اختصاري پانل هاي نمايش و نشون دهنده دسته بندي سايز رزولوشن هستند
نقل قول:
حالا كدومش كيفيت بهتري داره ؟؟؟؟؟؟
مسلما اندازه رزولوشن هرچي بالاتر باشه جزئيات بيشتري رو توي اندازه صفحه نشون ميدهنقل قول:
بالاترين رزولوشن موجود 1920x1200 هست ( تا جايي كه من ميدونم روي لپ تاپ ها )
تكنولوژي هاي صفحه نمايش هم بستگي به سازنده پانل ال سي دي داره ، مثلا پانل هاي سوني يكسري توسط LG-Phillips ساخته ميشه و برخي هم بطور مشترك با سامسونگ
پانل هاي LED كه سوني استفاده ميكنه مثل چيزي كه در سري AW يا Z بكار رفته جزو بهترين Display ها هستند
اطلاعات خوبي داري .ميشه يه راهنمايي كني ؟
sony cw 14 fx يا dell 1555 كدومشو بخرم
دوستان نظرتون در مورد سری Z سونی چی است ؟
سری z جز سری مقاوم سونیه
نقل قول:
در مورد سوالتون باید بگم که این سوال مربوط به بخش راهنمایی خرید لپتاپ هست و نه این تاپیک و در محل درست خود ، سوالاتتون رو مطرح کنید و در ثانی studio 1555 کانفیگ های مختلفی داره و باید بیان بشه با چه CPU مد نظر شماست ؟ ! ادامه سوالتون را در تاپیک های مربوطه بپرسید.
مرسی . می خوام بدونم برند سونی ارزش داره پول بیشتری بدم . در صورتی که با همان پول دل با کانفیگ بهتر میشه گرفت
سلام دوستان
در مورد سونی مدل cs33g ایا مدل خوبی هست یا نه
ارزش داره این مدل رو بگیرم یا اینکه برم سراغ برند های دیگه؟؟؟؟
سري CS قديمي شد و ديگه توليد نميشه ، خريدش با وجود CW اشتباه هست ديگهنقل قول:
در مورد سری nw چطور؟
به تظر من سری sr و z سونی فوق العاده هستتد و هیچ نوت بوکی به گرد پاشونم نمیرسه(حتی اپل) همه چی کانفیگ نمیشه جنس و ارگونومی و .... هم مهمه بری این دو مدل رو تو دستت بگیری متوجه میشی چی می گمنقل قول:
کدوم سری سونی بالاترین گرافیکو داره؟
نقل قول:
sr490pwb بالاترين گرافيكو داره
ati 4570:46:
ترتیب عدداش چطوریه؟من فکر می کردم fw 590 fwbبا 4650 ati بالاتره؟
نقل قول:اطلاعات اشتباه ، سري FW سوني بالاترين گرافيك رو بين لپ تاپ هاي سوني دارهنقل قول:
درست فكر ميكرديد :46:نقل قول:
من خودم هميشه گفتم ، بهترين 13 اينچي توليد شده تا حالا سري Z سوني مخصوصا سري جديد 8 هست با ويندوز 7نقل قول:
شايد گرافيكش كمي ضعيفتر باشه اما امكانات و مشخصات و صد البته بدنه بسيار محكمش يه امتياز فوق العاده است