کسی نبود کمک کنه ؟!نقل قول:
من یه مشکلی با این بایزی دارم
همون اولاش که باید 2 تا sam site رو منفجر کنه بعد که هلیکوپتر میاد میگیرمشو میره که بره مرحله بعد همونجا گیر میکنه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته
مشکل از چی میتونه باشه ؟
Printable View
کسی نبود کمک کنه ؟!نقل قول:
من یه مشکلی با این بایزی دارم
همون اولاش که باید 2 تا sam site رو منفجر کنه بعد که هلیکوپتر میاد میگیرمشو میره که بره مرحله بعد همونجا گیر میکنه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته
مشکل از چی میتونه باشه ؟
دوستان من وقتی وارد بازی میشم بعد از اینکه روی start کلیک می کنم شروع می کنه به loading اما بعدش وارد بازی میشه اما فقط صادا داره یعنی صفحه رو loading هست اما صدای بازی میاد
مشکل چیه
ممنون می شم کمکم کنید
خب از آخر با تمام سختیهایی که داشت تموم شد:19:
یه سری از بچه ها گفتن 30 درصد بیشتر نمیشه وقتی بازی تموم میشه ولی من الان فیکس 38 درصد رفتم و زمانی که دوباره اومدم تو بازی دیدم خود بازی می خواد اتوماتیک به نت وصل شه!!!:exclamati
(سوار هواپیمای مسافربری میشی چه حالی میده):27:فقط اگه میشد مثلآ از جو زمین خارج شه خیلی خاص میشد این بازی!!!!:31:
اینا دیگه سوال کردن نداره.....
گرافیکتون نمیکشه یا گرافیک بازی رو پایینتر بیارین یا از حالت پیشرفته خارج کنین......
یا شاید هم شما توی dvd های بازی دایرکت ایکس یا درایور هاشو نصب نکردین.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.:10:
شاید از کرک باشه،که به احتمال زیاد هم از همونه، خواستی بگو لینک کرک یا سیو بعد از اونجا رو بزارم برات،سرچ کنی خودم حدودا 2 ماه پیش تو همین تاپیک گذاشتم،نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم update گرافیکتو بگیری درست شه. چون just cuase روی update خیلی حساسه.
سلام
من سه ماه این بازی رو گرفتم ولی هنوز نتونستم اون پچش رو بدست بیارم چون اون لینک که حذف شده د نتیجه نسخه ای که من دارم چتر بازی باز نمیشه و صدا هم مشکل داره
یعنی کسی از دوستان نیست کمکم کنه چون این بار چندومه درخواست میدم
یعنی چی مگه پچ بازی توی dvd های بازی نبود؟dvd1,2رو باز کنین فایل های درایور رو اجرا کنین درست میشه ایشا....نقل قول:
بعدشم نسخه شرکتی این بازی پدر آدمو درمیاره!:41:
قضیه این White Tiger ها چیه...!؟
فقط چندبار اسمشو از رادیوی PDA شنیدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره کسی میدونه؟ من هرچی زدم به این در و اون در نفهمیدم.نقل قول:
نقل قول:درسته وایت تایگر یه آدمی چاق وآمریکایی دشمن ریگو رودریگز که از آمریکا تا اینجا دنبالشه ولی اون عوض شده مرد خوبیه......نقل قول:
داستان گرفتنش اینجوریه که شما میری اون پایین نقشه یه مأموریت هست نیگا:
بعد که میری اینجا شیطان جنوب(همون وایت تایگر!)میگه یه یارو رو گرفتن دولت دیکتاتوری باید بری به یکی رشوه بدی همون مأموریت آبیه بزرگه اون وسط اونجا یه رفیق وایساده یه پولی از ریکو میگیره ومحل زندونی شدن رفیق وایت تایگر رو میگه بعد باید بری اونجارو بندازی رو هوا بعد بری روی یه برج یه کنترل هست اونو ورداری کمین کنی تا اون زندانیو میخوان انتقال بدن اون موقع شبیخون میزنی رفیق ریکو رو نجات میدی بعد دوتا چک بهش میزنی اونم میگه بیا با موتور بریم پیش وایت تایگر!توی راه پدرتونو درمیارن اونقدر مین دارن!!!!!!!!!
بقیشم رفتم ولی بگم ضایع میشین خلاصه بی مزه میشه.....ولی آخرش مأمورا میان ریکو رو میگیرن از سقف برعکس آویزونش میکنن!
بعد که آماده اعدام میشه رفیقش وایت تایگر میاد نجاتش میده اونجا ریکو میفهمه که درباره وایت تایگر اشتباه میکرده بعد با هم قرار میزارن که دولت رو نابود کنن....
برین بازی کنین!:27::21::21::21::21::21:
ممنون من الان رفتم اون قسمت که یک نفر رو نجات میدی بعد بهت قول میده ببرت پیش White Tiger ها...
خداییش خیلی سخته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشی برو من100ساعت بازی کردم هنوز نتونستم این شاهکار رو تموم کنم خیلی سخته غاینو بخر اونو بخر اینجارو 100درصد کن این هواپیمارو رو هوا بزنو...........نقل قول:
پدرم درومد.....:41:
این بازی که هیچوقت تموم نمیشه!!!
این بازیش در سبک GTA هست یعنی بعد از پایان مراحل اصلی میتونی بری و هرطور خواستی بازی کنی.
کسی تا حالا تونسته با
game hour:40
completion :% 28
پانای رو بکشه؟(تونستم:31:)
اقا یه سوال یعنی الان که agency mission تموم شد باید فقط جاهای مختلف رو پیدا کرد و کالکشن جمع کرد؟
دیگه stronghold take cover نداره؟
یه چیز جالب
میدونستید واقعا پانائو وجود داره یه جای توریستیه تو مالزی با یه همچین اسمی: bukit panau
اینو گفتم که بدونید همچین هم تخیلی نیست
---------------------------------------------------------
بعد دو تا سوال:
وقتی دو تا شی رو به هم وصل میکنه دیدید طناب جدا میشه از دستش!! چه جوری ؟:31:
----------------------------------
رادیوی پانائو دروغ میگه؟ چون یادمه تو همون بخش پیدا کردن وایت تایگر همون معبده بعد از اینکه کلی سرباز ور فرستادیم هوا و اوضاع اروم شد
حس کردم رادیو دروغ گفت که نیرو های امنیتی پیروز شدن و ما(ریکو و....)شکست خوردیم
درسته؟
دریچه دقیقا کجاست؟
بعد این یعنی چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتی که میخوام بازی رو نصب کنم :31:...میخواد بازی رو اول آپدیت کنه
خودش همینجوریه؟
حدودا حجم آپدیت چقدره؟
تا 30% رو توی 10 دقیقه میره ولی بعدش خیلی کند میشه...
خب اینترنت رو قطع کن و یک کرک خوب روش بریز...نقل قول:
اقا این که فقط لاست رو نداره که اینو هم ببینید
I Am Legend Easter Egg
Entry Location:
X: 18207 Y:21543
At coordinates X: 18207 Y:21543 there are a table and chair on a doc, a reference to the scene in the film where Will Smith is looking for any survivors
کد:http://www.gamesradar.com/pc/just-cause-2/cheats-guides-faqs/g-20080130113114807084
مشکل اینجاست که موقع نصب کردن این جوری میشه...نقل قول:
این چه بازییه دیگه!:41:من بازیو تموم کردم ولی هنو دارم میرم اون جاهایی که مثل فرودگاه و شهرها و دهکده ها اینا رو هم باید 100 درصد کنم لیولشو تا بازی ریز ریز به 100 درصد خودش برسه!:13:بدبختی اینجاست که اینجور که من تو نقشه با این وضعیت می بینم فکر کنم یه 2 سالی طول می کشه بخوام 100 درصد کنم!!!!!!!!!!!!28 ساعت بازی---40%
cheatcc.com/pc/justcause2cheatscodes.html
نقل قول:سلام گفتم که نسخه ای که من دارم مال همون اوایله که بازی اومد و مشکل باز شدن چتر و صدا داشت و براش یه پچ اومد ولی متاسفانه از محل اپلودش سریع پاک شده و نتونستم بگیرمش برا همینم نتونستم بازی رو بعد نصب و اجرا جلو برم چون چتر باز نمیشه
حالا ممنون میشم اگه از دوستان کسی لینکه دیگه ای داره یا اپلود کنه بخدا ثواب داره
ممنون
اتفاقا مال من هم از همون اوایل بود(تو عید) و مشکلی نداشت!: د ینقل قول:
به هر حال،اون اولا که پچ نبود من دست به یک عمل خیرخواهانه زدم: د ی و سیو دقیقا بعد از باز شدن چتر(Welcome to panau) رو برای همه بچه ها گزاشتم و دیگه مشکلی نداشتن،میتونی سیو رو از اینجا دانلود کنی:
_کد:http://rapidshare.com/files/408021709/Just_Cause_2-MISSION1_SAVES-P30WORLFORUMS_GAP.rar
منظورتون از صدا،جلو بودن صدا نسبت به اشخاص هست دیگه؟
من هم مشکل جلو بودن صدا رو داشتم ولی همین چند روز پیش اپدیت کارت گرافیکم رو نصب کردم کامل بر طرف شد یه امتحانی بکنید.
ممنون دوست عزسز من همون موقع هم این سیو رو گرفتم و ریختم اما بازی رو معلوم نمیشه از کدوم مرحله است و همش باید یه سرس جایگاه های بمبافکن و غیره رو با نشستن پشت یوشکا از بین برد اما تموم نمیشه که معلوم نمیشه باید چیکار کرد به طرف ساختمان دیگه هم که بری کشته میشینقل قول:
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
نقل قول:
منم کارت گرافیکم رو به ورژن 10/6 ازتقاء دادم اما باز همونه کارتمم ATI5850 هستش
تازه 40درصدخسته نباشی عزیزم من100اسعت بازی کردم60درصدم.....:41:نقل قول:
بعدشم باید اول کل اون مناطق بفرستی روهوا کل کل رو بعدش بری کل اون جعبه های بلک باکس واسکولس هارو بگیری اوهههههههههههههه پولتو باید به5میلیون برسونی درجه انفجارهارو به بالای2میلیون برسونی کجای مکاری برو بازیتو بکن!:27:
نقل قول:نقل قول:اون موقع که بازی میخرین بگین به یارو مگه میشه بازی بخرین ناقص باشه؟ازکجا گرفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بازیتون شرکتی هست اگه شرکتی هست که بندازش سطل آشغال!
بعدشم من هرچی سایت مایت هارو گشتم پچی چیزی ندیدم....
فقط شما میتونی بری تو سایت خود بازی:
خب اونجا یه سری وسایل جدید گزاشتن مثل یه اسلحه قشنگ یه چتر نارنجی رنگ که روش عکسه زدان دریایی و....کد:http://www.gustcause2.com
بیا اینم عکسش:
برو اینو دانلود کن درست میشه ایشا....
ارا دنتمند علی.:40:
مشکل من حل شدنی نیست فکر کنم...
این بارو موتوریه که میبرت پیشش چرا اینقدر سریع حرکت میکنه آدم نمیتونه بره دنبالش مینویسه
You are Lost him!!!
شما یه لطفی کن برو از خیابون جلوش دربیا میدونی برو تو دریا دقیقاًروبروت میری روی پل از روی پل میری اون خیابونه که دورمیزنه میاد بالا دقیقاًروبروت درمیاد گرفتی بعد اونجا اگه من جای تو بودم از روی دنیا حذفش میکردم.:27:نقل قول:
مشکل من حل شدنی نیست فکر کنم...
این بارو موتوریه که میبرت پیشش چرا اینقدر سریع حرکت میکنه آدم نمیتونه بره دنبالش مینویسه
You are Lost him!!!
سلام
دوستان کسی جواب منو نمیده ، این بازی برای من نمیاد
اینم ارورش
پایینی مربوط به یک بازی دیگه است
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------
سلام
دوستان کسی جواب منو نمیده ، این بازی برای من نمیاد
اینم ارورش
پایینی مربوط به یک بازی دیگه است
احتمال زیاد ویندوزه ویندوزت هفت اگه نسخه اروپایی بدون مدیا پلیر باشه اخطار صدا میده اگه هم نباشه دایرکس و تمام محتویات سی دی صدای کامپیوتر رو نصب کن تو بخش هاردور - دیوایس مننجر ببین هرچه سخت افزار شناسای نشده هست رو راه اندازی کن
اونا ماموریتهای جانبی هستند نیازی نیست که حتما بری طوری می گی انگار وصله بجونته ماموریتهای اصلی یک علامت آبی پررنگ تکه تکه بچه 5ساله هم میفهمه منظورم با شما نبود ببخشیدا من تمومش کردم داداشم میرفت اونها رو تکمیل میکرد فقط با سه سرکوفت زدن به من اخرشم خسته شد ول کرد این کار بیهوده رو باسه وقتی بزار که هیچ بازی تو بازار نباشه و حوصله ایین کارای الکی رو داشته باشی قسمت قبلی بود اما ماموریتاش تکراری بودن این جانبیاش سرگرم کننده تر از ماموریتای اصلیش بودنقل قول:
55%====30 ساعت :5:
تا تموم شه فکر کنم just cause 3 میاد:20:
نقل قول:
الان واسه pc بازی با گرافیک تر و وصیعتر از این به نظرت هست؟ هیچ نوع وسیله ای نیست که نتونی سوار شی یا هر کار که نخوای انجام بدی:31:تو 100 ساعت 100% می کنم.....................عکس هم میزارم وقتی تموم شد:10:
دستان کسی نمی دونه این چیز میزای جدیدو چطوری باید دانلود کرد تو بلک مارکت قرار داد؟
ازصبح تا حالاتلاشم ثمری نداشته.....:13:
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ویندوز 7 همینه اینوجوری میشه من یک بازی به نام لانه شیطان داشتم همین پیغام داد ولی دست کاریش کردم درست شد حالا خود دانی:31:
نه نه درایورهای داخل سی دی رو نصب نکرده دوست گرامی برو درایور های داخل dvdرو نصب کنید درست میشه.:11:
فکر کنم با این برنامه بتونی وارد بازیشون کنیکد:http://www.justcause2mods.com/index.php/mods/other/Modding-Tools/Gibbeds-Tool-Pack/
من اینو میخوام نمیتونم بگیرم
با برنامه بالا ولی نمیتونم بگیرم چون بالای از مگا اپلوده ومن مشکل دارمکد:http://www.justcause2mods.com/index.php/mods/func-showdown/85/
علی اقا نمیتونی کاریش کنی؟
نقل قول:
نه از ویندوز نیست که...اصلآ این بازی کلآ واسه ویندوز 7 اومده رو xp مشکل داره
شما همین کاری که علی آقا گفت رو انجام بده حل میشه..اگه نشد luncher که تو dvd بازی بوده مشکل داره
کسی نمیدونه این فایل مد لباس جدید که از سایت بازی می گیریم رو کجا باید بریزیم ؟؟:41:
باید همون gibbed tools باشه که لینک دادم امتحان کن صفحه قبل لینکش هست.
اینم جالبهکد:http://www.justcause2mods.com/index.php/mods/func-startdown/453/
کد:http://www.justcause2mods.com/index.php/mods/other/Black-Market/orderby,4/page,1/