خوب 1.5 شد باید یه گیگ دیگه دانلود کنم ! با این حساب باید یه هفته ای منتظر من بمونید :دی
خوب 1.5 شد باید یه گیگ دیگه دانلود کنم ! با این حساب باید یه هفته ای منتظر من بمونید :دی
بازی رو دانلود کردم حالا رفتم که پچ ها رو دانلود کنم /////
سلام.آقا من الان من تو سرور هستم.واقعا عالیه دستت درد نکنه.پینگم حول و حوش 10 میلی ثانیه هست.واقعا این پینگ برای بازی فوق العاده است.فقط حیف که کسی نیست بازی کنیم.من تک و تنها تو مپ هستم.بچه ها قرار بذاریم شب بازی کنیم.به نظر من اگه وضعیت سرور همینطور عالی بمونه خیلی از بچه ها جذب میشن.بازی کردن با پینگ زیر 50 آرزوی خیلیا هست.
این پچ 2 گیگی رو لینکشو دادی چرا کیلوبایته ؟نقل قول:
خیلی ضد حاله خودش دانلودر داره ! لینک مستقیم این 1.5 رو نداری با IDM بگیریم؟
کافیه وارد صفحه ای که لینکش رو زدم بشوید و بعد بر روی دانلود کلیک کنید تا آی دیمن شروع به دانلود بکنهنقل قول:
از اونجایی که این سایت هر چند وقت یکبار لینک دانلودش رو عوض میکنه منم صفحه دانلود رو گذاشتم
ولی دانلود با لینک مستقیمه و قابلیت بازگشت هم داره و با سرعت بالا میتونید دانلود کنید
اگر دانلودتون رو نصفه نیمه از این سایت رها کردید با آی دیمن های جدید خود به خود لینک دانلود بروز رسانی میشه در غیر این صورت باید مجددا برای بروز رسانی لینک دانلود وارد صفحه بشوید و به صورت دستی لینک دانلود جدید رو برای ادامه یافتن دانلود در آیدیمن کپی پی ست کنید.
در حال حاضر که من تست کردم لینک دانلود مستقیم این است ولی تا فردا حتما عوض میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آی دیمن 6.11 من در چندین روز از این سایت دانلودش کردم
آقا باز هم بابت راه اندازی سرور با این پینگ پایین ممنون ... فقط اگر ممکنه با توجه به اینکه تعداد بازیکنان درون سرور کمه حالت بازی رو از conquest به CO OP تغییر بدهید که اگر مثل امروز دو نفر وارد سرور شدند با یه تعدادی هوش مصنوعی بتوانند سرو کله بزنند تا زمانی که بازیکنان دیگری هم وارد سرور بشوندنقل قول:
مثلا فرض کنید دو نفر وارد میشن ولی چون بازی دو نفره زیاد جالب نیست زود از سرور خارج میشن اما اگر بازی در حالت CO OPباشه اون دو نفر وارد یه بازی شلوغ و پر سرو صدا میشن و تا زمانی که مشغول هستند تعدادی بازیکن دیگر هم به سرور می پیوندد و کم کم میبینیم که مثلا یه بازی 16 نفره با 10 نفر بازیکن حقیقی و 6 نفر هوش مصنوعی تشکیل میشه
در حالت co op سرور با ورود هر بازیکن حقیقی آن رو با یک بازیکن هوش مصنوعی جایگزین میکنه
به نظرم برای شروع بهتره حالت 32 نفره CO OP رو امتحان کنید
چرا کسی نمیاد پس.امروز فقط من و hm741 بودیم یخورده بازی کردیم.تعداد کم هم که حال نمیده.حداقل باید 10 نفر باشیم تا بازی حال بده.
سلام آی دی یاهو من این هست ali_parnian61
هرکسی تنها بود تو بازی به من بگه با هم میریم
لطفا منو اد کنین
من میرم تو سرور میگه
This server only allows players with unmodified content to join. Revert your version of Battlefield 2 to the current official version to join
غلط کرده اینو میگه.... شما پچ هایی که باید نصب کنی به ترتیب 1.41 فول و بعد 1.5 فول هستند (بعضی ها با 1.4 و 1.5 پچ کردند که اینطور میشه)...اگر اینکارو کردید و این ارور نشان داده شده پس یا یک چیزی رو برای کد تقلب در فایلهای بازی تغییر دادید یا اینکه یکی از فایلها در حین آپدیت از طریق پچ ، درست پچ نشده.... بازی رو حذف کنید و بعد دوباره نصب کنید و پچ ها رو از نو نصب کنید(در ضمن در حین نصب پچ ها به هیچ وجه نباید برنامه دیگه ای در حال کار کردن باشه)نقل قول:
punk buster ban issued
من پانک باستر رو هم آپدیت کردن
چرا اینجوری میشه
پانک باستر رو آپدیت کردن کافی نیست باید پانک باستر رو نصب کنید سپس وارد نرم افزار پانک باستر بشید بعد بازی بتلفیلد 2 رو انتخاب و مسیر نصب بازی رو به پانک باستر نشون بدید بعد از زدن گزینه آپدیت پانک باستر چند تا از فایل های بازی رو آپدیت میکنه در ضمن اگر ویندوز 7 یا ویستا دارید باید بازی رو تحت RUN as administrator اجرا کنیدنقل قول:
آقا منم میام...:12:
فقط بگید باید چکار کنم...
اول از همه باید خلوص نیت داشته باشی بعدش باید تمرکز کنی روی کاری که میخوای انجام بدی.....نقل قول:
شوخی کردم بازی رو نصب کن بعدش هم پچ هاشو نصب کن لینک همه شون هم چند صفحه قبل هست. مشکلی بود بر طرف میکنیم با هم
من هم پانک رو آپدیت کردم هم از توی لیست بازی رو انتخاب و بعدش اپدیت کردم
بازم نمیره تو هیچ سروری.میگه punk buster permanantly ban issued
پانک باستر من که نسخه 3.4 هست با این مشخصات بازی رو آپدیت کرده و هیچ مشکلی هم نداره ... این مشخصات رو با نسخه خودتون تطبیق بدید ببینید تفاوتی داره یا نهنقل قول:
Client version : v2.306 | A1393
server version : v1.800 | A1393 | C2.306
تونستم برم تو بازی
سی دی کی رو عوض کردم رفت تووووووو
:31:نقل قول:
خب پس بعدی که پچ هارو دانلود کردم میام دیگه!
پچ 1.5 نه؟
بله پچ 1.5 رو باید بگیری
چرا کسی نیس تو سرور
حداقل آی دی یاهوتونو بدین اگه ان بودین بهتون بگم بیاین دیگه
من دارم پچ 1.5 رو از اینجا می گیرم :
حجم دقیقش 1.924 گیگ هست درسته دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه به پست های قبلی من نگاه بندازید ما چند سال پیش تو همین تاپیک با بچه ها بازی می کردیم ادش بخیر خیلی خوب بود
من بعد تعطیلات میام تو سرور دوستان منتظر باشید
میشه بگین ساعت چند بچه ها میان سرور؟اصلا کسی هست؟
من سه ساعته دارم تو بازی میچرخم ولی کسی نیس
لطفا مپ هلیکوپتر و جت هم بذارین
و لطفا کو آپ کنین مپ هارو
اگه ممکنه رسیدگی کنین
دوستان هرکس بازیش رو به راهه و میتونه بیاد امشب همه ساعت ده بیایید ببینیم چند نفر میشیم
من امشب و فردا شب میذارم دانلود شه. اگه سرعتا خوب باشه دو شبه دانلوده.
راستی بازی من از تکین هست و خودش کرک شده هست. اگه لازمه فایل کرک نشده بازی رو بدید بهم.
بعد یه چیز دیگه. شماها اینترنتتون مگه حجمی نیس؟
من از 2 به بعد نا محدوده (وایمکس مبین نت). چکار کنم؟ اینطوری ترافیک تموم میشه...:45:
بازی شما کرک شده شرکتی هست
باید بازی اصلی رو بگیرین
از میهن دانلود میتونین دانلود کنین
2 گیگ هست
بازی شما کرک شده شرکتی هستنقل قول:
باید بازی اصلی رو بگیرین
از میهن دانلود میتونین دانلود کنین
2 گیگ هست
ساعت 10 شده ولی هنوز هیشکی نیس
دوستانی که اینترنت تون حجمیه ... این بازی در هر ساعت 60 مگ حجم مصرف میکنه یعنی دقیقه ای 1 مگ تقریبا ... حساب زمان دست تون باشه حجم مصرف شده رو میتونید مدیریت کنید .....من که قبلا اینترنتم حجمی بود و از این بازی میکردم هر ماه یک گیگ کم میاوردم و باید دوباره هزینه بابتش پرداخت میکردم
قبلا بچه ها یه فایلی بهم دادن که کرک نشده بود (فایل اصلی بازی). لطف کنید اگه کسی اونو داره بهم بده...
با اجازه منم بازی:8::31:
فقط کاشکی سرور رو با همون پچ 1.41 کانفیگ میکردید چون ماله من و خیلی ها 1.41 بود.بریم واسه دانلود 1.5 تا فردا شب میام سراغتون واسه سوراخ کردن:4:-فعلا بای:31:
برا من ردیف شده امشب ساعت ده داخل سرور می بینمتون
فقط به قول یکی از دوستان مپ هایی که وسایل نقلیه داره هم اظافه کنید
آقا الان شما پینگتون چنده.
اگه زیر 50 باشه حرف نداره... من که طاقت ندارم. بعد تعطیلات میام رفقا...
منم تا ٢-٣ روز ديگه اضافه ميشم
زبون بازی المالنیه چه جوری انگلیسیش کنم؟
وارد سر ور که می شم از بازی می پره بیرون!
خودم سرور ساختم رفتم توش مشکلی نداشت ولی تا وارد سرور می شم بازی بسته میشیه !چرا؟جه کنم؟
ساده ترین راه اینه که بازی رو از نو نصب و پچ کنی ولی میشه فایل های داخل پوشه انگلیسی در مسیر Battlefield 2\mods\bf2\Localization را در پوشه آلمانی کپی پی ست کنید.هفت فایل در داخل پوشه English وجود داره که باید کپی و جایگزین فایلهای داخل پوشه Germany کنید. ولی این دستکاری ها بعضی اوقات کلا فونت بازی رو به هم میریزه.اگر این روش نتیجه نداد از نو بازی رو نصب کنید و این بار زبان انگلیسی رو به صورت پیشفرض انتخاب کنیدنقل قول:
وقتی بازی خود به خود خارج میشه اروری... پیغام خطایی... چیزی باید بده تا بفهمیم چه مشکلی هست ....نقل قول:
ییه ثانیه مپ رو می بینم که داره لود میشه و بعد کلا سیستم ریستارت میشه!