فقط ویوتی 2
فقط ویوتی 2
الان شما چرا این را گفتید؟........اینجا تاپیک مخصوص این گوشیه........جای مقایسه نیست..........نقل قول:
سلام. عزیز بحث تعصب نیست . من خودم کلی بین چند گوشی داشتم بررسی میکردم تا این گوشی رو گرفتم و اگه قیمتها یکی بود احتمال زیاد انتخابم کریستال بود. ولی اینجور ویوتی 2 گفتن با نهایت احترام حالت بچه بازی داره . انگار اودیم اینجا کل کل استقلال پرسپولیس کنیم. اینجا باید یا سوال پرسید تا اونهائی که اطلاعات بیشتری دارند کمکمون کنند یا اگه اطلاعات خوبی داریم در اختیار بقیه بگزاریم.مثل این میمونه که یکی که بنز داره بیاد بقل یکسری پژو بوق بزنه و بگه فقط بنز.خوب که چی.اگه به دلایلی به این نتیجه رسیدی که تو این رنج قیمت ویوتی بهتره بیا و به بقیه هم دلایلت رو بگو تا بقیه هم استفاده کنند و گرنه...نقل قول:
بچه ها یک سوال نمیشه زنگ اس ام اس رو عوض کرد؟من هر کاری کردم نتونستم.
منم نتونستم عوض کنم مهدی جان .. نمیدونم میشه یا نه ... تا حالا که نشده ..
یک سوال دیگه عزیز. کجا میشه این ch5.1 رو هنگام فیلم دیدن روشن کرد؟؟من یک فیلم avi روش ریختم ولی جائی ندیدم همچین تنظیمی رو. البته من صرفا میرم تو فایل و video و اجراش میکنم. نمیدونم باید با نرم افزار خاصی دیدش؟؟
نقل قول:
مهدی جان ببین این قابلیت صرفا رو فیلمها و موزیکهایی کاربرد داره که صداشون از قبل تنظیم شده باشه .. وگرنه اگه صداشون معمولی باشه وقتی 5.1 رو روشن میکنی بدتر میشه ... معمولا تا جایی هم که دیدم رو فیلمهای تک dvd این قابلیت هستش ...
ولی ch5.1 در بعضی از فیلمها روشن میشه در بعضی ها نه ... وقتی که داری فیلمو نگاه میکنی ! یه تقه روش بزن که ابزار play و عقب جلو کردن میاد .. بالا سمت چپ 5.1 هم ظاهر میشه
پالپ عزیز سلام.من تو پخش فیلم رو صفحه کلیک میکنم ولی ch5.1 نمیاد
نقل قول:
گفتم که عزیزم برای همه فیلمها نمیاد ... ///
رو 80 درصد فیلمها میاد
اگه منظورتون اینه که از آهنگی جز آهنگ فابریک گوشی واسه اس ام اس بذاری،من یادمه که گذاشته بودم،فقط الان یادم نیست چجوری یعنی حضور ذهن ندارم:41:نقل قول:
اگه منظورتون این باشه تو این یکی دو روزه در اواین فرصت یه نگاه میندازم میگم.ولی خودتون هم یکم ور برید میتونید.:5:
واقعا من موندم! این سامسونگ مخش عیب میکنه هان!
خب الان اگر این گوشی رو با سیمبین و WiFi میزد چی ازش کم میشد؟
همیشه یه جای کارش میلنگه!
یا قیمت ، یا یه سری از امکانات مهم!
الان این گوشی به نظر من فوق العاده هست. حالا WiFi هم قابل چشم پوشیه. اما خب مثلا روی همچین گوشی با ین CPU حیف نیست برنامه نصب نشه؟
نشه تمش رو عوض کرد؟
نشه هر بازی روش نصب کرد؟
چرا روش سیستم عامل نذاشته خب؟؟؟؟
نقل قول:
خوب 8910 همه اینهارو داره 2 برابر هم قیمت داره ...
کی گفته برنامه روش نصب نمیشه ! پسوند Jar رو براحتی نصب میکنه سقف مگابایت هم نداره ... دردسر هم نداره
تمش رو بله نمیشه عوض کرد ولی اینترفیسشو اول برو نگاه کن یوسف جان بعد ...
هر بازی هم که پسوندش jar باشه نصب میشه ... تقریبا 80 دصد تا 90 درصد بازیهارو اجرا کردم که مخصوص جاوا بوده ...
دلیل زیاده .. این گوشی با جاوا اومده بیرون و برای جاوا برنامه ریزی شده نه سیمبین یا ... باید با یه سری از گوشیهای جاوا رقابت کنه .. وگرنه گوشی سیمبین دار هم داره که همه چی روش نصب میشه 8510 و 8910 ....
بازی برای ان دسته از دوستان که دنبال بازی با تاچ بودن
هم با تاچ کار میکنه هم با دکمه ها .. بازی خوبی هستش . گرافیکش هم خوبه ... هواپیما ...
نقل قول:
کد:http://siavashg.persiangig.com/other/Tom%20Clancys.jar
اتفاقا نداشتن سیستم عامل رو میشه باهاش کنار اومد،نداشتن وایرلس ازار دهندست.
چیزی که تا 1 سال دیگه تو کشور هر چه بیشتر داره فراگیر میشه
با سلام
1 اين گوشي منشي نداره ؟ من هرچي تومنوها گشتم پيداش نكردم
2 ميشه صفحه اش را مثل گوشي star قفل كرد كه با يك حرف خاص باز بشه( آخه star را ميشه قفل كرد با يك حرف خاص مثلا G وهروقت روي صفحه كه قفل شده حرف G را با انگشت بكشيد صفحه باز ميشه)
يا حق
نقل قول:
سلام
1- تو قسمت مسیج ها گزینه 4 جعبه دریافت منشی تلفنی هستش ! ...
2- نه نمیشه تاچ اون گوشی مقاومتی هستش ولی این گوشی خازنیه قابلیتهاشون با هم فرق دارن ...
- تو قسمت مسیج ها گزینه 4 جعبه دریافت منشی تلفنی هستش ! ????????
منظورت چیه؟!
بیشتر توضیح میدی؟
یعنی در کل منشی تلفن داره یا نه؟
نقل قول:
یعنی منشی تلفنش اونجاست ...
بله منشی تلفنی داره
gsm حرفشو اصلاح کرده !
دوربین خوب
دوربین سامسونگ S8300 دقیقا مشابه سامسونگ Pixon است اما از لحاظ کیفیت عکسها بدون اغراق Tocco بهتر از Pixon است. عکسهای سامسونگ S8300 بالاترین وضوع تصویر یعنی 2448×3264 پیکسل را در بین گوشیهای تلفن همراه دارند. کیفیت فیلمبرداری با این دوربین D1 است، یعنی کیفیتی معادل 480×720 پیکسل با سرعت 30 فریم در ثانیه که کیفیت بسیار خوبی است.
همچنین دوربین دارای قابلیتهای درونی خوبی همچون لرزشگیر، ژئوتگینگ(مکانیابی جغرافیایی)، ردیابی چهره، تشخیص لبخند، منظرهیاب و زاویه دید گسترده میباشد.
صفحه ارتباطی دوربین لمسی است و یکی از راحتترین اینترفیسهای دوربینهای گوشی تلفن همراه میباشد که تا به حال تولید شده است.
تنها ایرادی که به آن وارد است این است که صفحه تنظیمات فوکس بر روی منظرهیاب مشخص نیست و باید آن را از منو تغییر داد و تنظیم کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برای مثال، کاربر عکسهای زیادی از ساختمانهای مختلف گرفته و نمیدانسته که دوربین بر روی مود ماکرو بوده است. فاصله زمانی بین گرفتن عکسها بسیار مهم است که مسلما لذت بیشتری از عکاسی به کاربر میدهد. متاسفانه دیدن عکسهایی که تازه گرفتهاید تا حدی دردسر دارد. با فشار دادن کلید «Play» شما به آلبوم عکس وصل میشوید که تمام عکسها در آنجا ذخیره شدهاند و شما برای مشاهده آخرین عکس باید در این صفحه پایین بیایید تا به آخرین عکس گرفته شده برسید و آن را ببینید.
در اصل باید گفت که دوربین سامسونگ S8300 گزینهای به نام Preview ندارد. همانطور که قبلا اشاره کردیم دوربین S8300 شبیه Pixon است اما برخی از تنظیمات، آنها را از هم متمایز میکند. مثلا عکسهای S8300 بیشتر اشباع شده و غنی هستند درحالی که عکسهای Pixon زنده و شفافند.
میزان نویز عکسهای هر دو گوشی تقریبا برابر است اما S8300 نسبت به Pixon توانسته بیشتر نویزها را کاهش داده و جزئیات را بهتر نمایش دهد.
فیلمبرداری میتواند سرعت زمان را تغییر دهد
فیلمبرداری سامسونگ S8300 یکی از بهترین کیفیتها را در بین گوشیهای تلفن همراه دارد. ضبط تصویر با کیفیت D1 (480×720 پیکسل) با سرعت 30 فریم در ثانیه در حالت معمولی و کیفیت QVGA با سرعت 120 فریم در ثانیه در فیلمبرداری اسلوموشن(حرکت آهسته) از قابلیتهای دوربین گوشی S8300 است.
گزینهای هست به نام ضبط مرورزمان که با کیفیت VGA فیلمبرداری میشود در حالی که گوشیهای دوربینداری که این گزینه را داشتند، کیفیت تصاویرشان QVGA بود. سرعت فیلمبرداری سریع 16بار سریعتر از فیلمبرداری معمولی است. با این گزینه کاربر لذت خاصی از فیلمبرداری خواهد برد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سخن آخر
سامسونگ S8300 واقعا یک گوشی زیبا با طراحی فوقالعاده است که دوربین بسیار قدرتمندی دارد. عکسهای گرفته شده با این دوربین عالی است و کیفیت فیلمبرداری آن هم خوب است. نکتهای جذابتر از دوربین برای تعریف از گوشی ندیدیم و باید بگوییم.
اینترفیس Touch Wiz آن بد نیست، سرعت اجرای نرمافزارهای نصب شده بر روی گوشی تاحدی کند است و صفحه ارتباطی کاربر نیز خیلی بد کار نمیکند. (قبلا میگفت بده)
از دیگر جذابیتهای این گوشی باید به نمایشگر 2.8 اینچ AMOLED آن اشاره کرد که واقعا خوب کار میکند.
متاسفانه با نبودن قابلیتی همچون Wi-Fi دیگر امکان اتصال به اینترنت در صورت رایگان در جاهایی که اینترنت بیسیم را پشتیبانی میکنند، ممکن نیست. متاسفانه اگرچه بازیها فقط نسخه آزمایشی هستند اما امکان نصب نسخههای کامل آنها نیز وجود دارد که زیاد ناراحتکننده نیست.
سلام. آقا چی شد اگه راحش رو بگی 100000 تا ممنون میشم. آخه پالپه عزیز هم گفت نمیشه منم هر چی ور رفتم نشد. مطمئنی تونستی؟؟؟البته بگم غیر منطقیه اگه نشه عوض کرد ها.ولی خوب من نتونستم.نقل قول:
یک سوال دیگه. بچه ها این گوشی کجائی هستش؟ من جائی ندیدم زده باشه ساخت کره است. همه جاش رو هم نگاه کردم. جعبه و پشتش ، زیر باطری اما ...
بچه ها راستی امروز رک و پر ریزون بود. همه همکارا فکشون خورد زمین.:27:. یکی از بچه ها 1 هفته پیش e75 خریده بود که هر چند با تعصب احمقانه ی باز میگفت گوشی اون با کلاس تر و زیباتر هستش اما هر وقت زیاد کل کل میکرد بهش میگفتم اگه پسر خوبی باشی گوشیم رو میدم باهاش تاس بریزی:16:
نقل قول:
سلام مهدی جان ... مال من که نسخه اولیه بود روش نوشته made in korea by samsung
بازیه تاسو میگی؟ :31: اره اتفاقا ما هم فوتبال که بازی میکنیم تو باشگااه گوشی رو برمیداریم هر کی بیشتر تاس بندازه تو زمین میمونه :27:
نگاه کردم تنظیمات مسیج رو.همون جایی که شما میخواید آهنگ مسیج رو انتخاب کنی دو تا گزبنه پایین صفحه داری که یکیش نوشته sound .اونو انتخاب میکنی میری تو آهنگهات.
آریان عزیز سلام.
راستش رو بخوای احساس میکنم یا نخواستی جواب بدی یا حالش رو نداشتی یا واسه من زیاد ارزش قائل نبودی. ببخشید ها. ولی لطفا خودت یکبار جوابی که دادی رو بخون ببین خودت چیزی میفهمی؟؟میگی همون جایی که شما میخواید آهنگ مسیج رو انتخاب کنی دو تا گزبنه پایین صفحه داری که یکیش نوشته sound . دستت درد نکنه. کاملا واضح بود.والا من که چیزی نفهمیدم . بهتره اگه میخوایم به دیگران کمک کنیم ...
با سلام
اول از همه از همه دوستان گلم مخصوصا آریان عزیز معذرت میخوام چون دیشب فکر کنم یک کم تند رفتم.هرچند هنوز هم اعتقاد دارم که دوست خوبمون آریان کم لطفی کرد و بهتر میتونست آدرس بده ولی خوب باید ازش تشکر کنم چون با همون راهنمائی کمش رفتم و کلی گشتم تا تونستم آهنگ مسیج رو عوض کنم. البته باید اعتراف کنم که استارتش رو آریان زد فقط من با حوصله تر توضیح میدم تا همه بتونن آهنگ مسیج رو عوض کنند. فقط یک چیزی من دقیقا همون کارائی که کردم رو میگم شاید شما ها واسه رفتن به یکسری از منوها میونبر بلد باشین ولی من کاری که کردم رو میگم.
setting------------>display and light------------->widget------------>sound setting
بعد از این که sound setting رو به widget اضافه کردین به صفحه اصلی برمیگردین توی widget میرین و sound setting رو میارین
در بالای صفحه روی incoming call کلیک میکنید و new message رو انتخاب میکنید و به قسمت message alert tone رفته و اینجا به غیر از انتخاب 4 ملودی پیشفرض میتونید همونطوری که آریان عزیز گفت روی sound برید و از روی حافظه یک موزیک رو انتخاب کنید. باز هم میگم اگه من از اضافه کردن sound setting به widget توضیح دادم چون خیلی ها از جمله خود من راه دسترسی به sound setting از داخل منوها رو نمیدونن.امیدوارم هر چند کم به بقیه دوستان کمک کرده باشم و باز هم از آریان عزیز ممنون:11:
ببخشید من فکر کردم همه تا یه جاهایییش رو میدونن.الان کامل میگم ولی گوشی دم دستم نیست که مثل دوستمون مهدی علمی توضیح بدم پس عامیانه میگم.ببخشید دیگه.
شما باید از توی منو بریدتوی پروفایلتون که آهنگ زنگ گوشیرو عوض میکنید.فکرکنم دیگه اینو همه بلد باشن.و اونجا بالای صفحه یه گزینه داره که به شما سه حالت رو میده.یک حالت برای تنظیمات خود زنگ گوشی و این چیزاست.یک حالتش مال تنظیمات زنگ مسیج و این چیزاست و یک حالتش هم مال تنظیمات صدای منوها و از این جور چیزا.
دیگه بقیه موارد هم واضحه.
فقط یکی از دوستان لطف کنه که مرحله به مرحله این کار رو واسه بقیه دوستان توضیح بده که بقیه هم استفاده کنن.ببخشید دیگه من با توجه به حضور ذهنی که داشتم توضیح دادم.(میدونم خیلی هم قر و قاطی گفتم)شرمنده:10:
سلام.نبینم این تاپیک بی روح بشه. کجائین بابا. چند وقته خبری از هیشکی نیست.pulp تو خجالت نمیکشی؟:grrr:pamida تو هم همینطور.عجب آدم هائی هستین ها.نمیگین ما دلمون تنگ میشه. اینه رسم رفاقت:10:گور بابای هر چی گوشی غیر از s8300 و e66 نوکیا (آخه یکی از دوستام بغلمه که e66 داره گفت اگه اینو نگم من رو ... :21:) آخه فقط ما باید سوال کنیم تا شماها بیاید تو تاپیک.ok.خوب اینم سوال.1- بچه ها این گوشی عکاسیش حالت های مختلف sport و ... که دوربین های دیجیتال دارند رو نداره؟ظاهرا ominia داره.2- بچه ها حالت scn چی کار میکنه؟ 3- این گوشی حالت اسکن کارت ویزیت نداره؟ب همتون هم قهرم بی معرفتها.:41:عیدتون هم مبارک
نقل قول:
سلام مهدی جان .. عذر خواهم :11: درس و کتاب اگه بزاره حتما در جمع دوستان هستیم:31:
چرا داره همون scn که میگی بزن ... برگرد تو نوار ابزار گزینه وسط از سمت چپ احتمالا نوشته auto (ممکنه یه چی دیگه باشه)روش بزن ... اونجا همه حالتها از قبیل ورزش .. نوشته .. شب .. اتش بازی .. دریا و ... هست ...
اسکن ویزیتو که نمیدونم ...
عید شما هم هم :11::40:
دمت گرم.راستی pulp تونستی آهنگ اس ام اس رو عوض کنی؟ به دردت خورد؟
نقل قول:
این منوش خیلی عالی بود ... ممنون مهدی جان ...
جالبیش اینجاست که اگر رو حالت ویبره باشه گوشی میتونی نوع ویبرشو هم عوض کنی از همون منو .. به عبارتی اگر در حالت عادی باشه بری رو اون گزینه میتونی موزیک sms و زنگ تماس رو وض کنی ولی اگه رو ویبره باشه بری اونجا میتونی ویبرشو عوض کنی و ...
تو قسمت اینترفیس اولیه هم تنظیمات ویدجت هست از همون نوار ابزار که با تاچ بالا پایین میره میتونی پیداش کنی ..
سلام به دوستان
آقا من یه سونی اریکسون داشتم جاوا و این نقشه تهرانو میاورد. اما الان این سامسونگ8300 نه نصب می شه نه نقشه گوگلو میاره نه تهران 88 رو.
حالا باید چکار کنم بیاره؟
ممنون
سلام .. با گارانتی خریدی؟ اگه با گارانتی خریدی که باید گوگل مپ فعال باشه ...
در مورد نقشه تهران هم دوستان بیشتر در جریانند بنده تهران نیستم ..انگاری تهران 87 رو ریختن ...
آره با گارانتی خریدم اما به وب وصل نیست - یعنی حتما باید به اینترنت وصل شه گوگل مپ کار کنه؟
تهران 87-85-88 رو هم امتحان کردم اصلا نصب نمی شه!!!
گارانتی هم پارس مایکروتل هست اصل و 365 از علا الدین خریدم
چکار کنیم نقشه گوگل هم به خوب ینقشه تهران هست؟
مبارک باشه
بله حتما باید به اینترنت وصل بشین ... گوگل مپ عزیز انلاینه ... موقعیت شما در نقشه و مسیری که میخواین برین رو براتون مشخص میکنه ...
اما تهران 87 رو بچه ها ریختن .. صبر کنید ... هر موقع بیان جوابتونو میدن
راضیم-اما اس ام اس فارسی باید حتما شماره شماره حروفو وارد کنی؟
دوباره تهران 87 رو سعی می کنم.
با اجازه، خزعبلات آلترا تاچ رو براتون میزارم صفا کنید: :27:
کد:http://www.formymobile.co.uk/toccoultradisassembly.php
من قبلا همه نقشه های تهران رو امتحان کردم.روی این گوشی اجرا نمیشه،فقط یه نقشه تهران اجرا میشه که اونم فکر کنم مال سال 83 هست.اگه خیلی خیلی احتیاج دارید همون رو نصب کنید و استفاده کنید.بلاخره معلومه چی به چیه دیگه.
سلام به همه دوستان
صد سلام به مهدي جان كه اخره مرامه ونبود مارو حس كرد با اجازت مسافرت بودم.
بله من هم نتونستم نقشه تهرانو نصب كنم
دوستان من روز اوليكه گوشي رو خريدم يادمه باهاش عكس مينداختم اينقدر سرعت بالا بود كه حس نميكردم داره ذخيره ميكنه اما الان يه تاخير حسابي مثل گوشي سوني اريكسون قبليم داره به نظرتون علت اين تغيير چيه؟ يه تاخير هم موقع عكس گرفتن پيدا كرده نكنه جايي ديافراگم تنظيم ميشه؟ضمنا خودش كادر عكسو نسبت به كادري كه موقع عكسبرداري ميبيني كوچيكتر ميكنه!!مثلا تا پيشوني سوژه مفقودالاثر ميشه.
اينو هم بگم اصلا از رم داخلي استفاده نميكنم كه به اون مربوط باشه.رم خارجيم همون يه گيگه.
مرادي جان بله اس ام اس فارسيش به همين رسواييه كه ميبيني اما دوستان گفتن كه تموم گوشياي تاچ همينطورين.حالا راضي باش وبا زبان عربي يا اردو تايپ كن زبان اردو يه خوبي داره گ چ پ ژ داره فقط عيبش اينه ه آخر چسبان نداره."يادش بخير ياد اول ابتداييم افتادم". من با همين اردو حال ميكنم الحمدلله به لطف ....اس ام اس ور افتاد مثه قديم نيست وگرنه من دق مي كردم.
راستي كسي ميدونه قيمت اس ام اس فارسي وفينگليش چجوريه؟
سلام ...
میخواستم آخرین قیمت گوشی با گارانتی و بدون اون بدونم.
از گوشیتون راضی هستین؟مشکلای الکی نداره؟اذیت نمیکنه؟یادمه قبلا" با چند تا سامسونگ کار کردم حالمو میگرفتن.الآن هم اینجورین یا خوب شدن؟
کلا" این S8300 چجوریاست؟
اگه نکته ای لازمه بگید ...
ممنون ...:20:
اینکه میگی کادر کوچیک شده مال تنظیمات دوربینه که دستکاری کردی.اسم گزینش یادم نیست.انشالله رفیقمون پالپ میاد بهت میگه.در مورد سرعت هم بستگی به عکسهایی که میگیری داره.هرچه حجم عکس بالاتر بشه سرعت سیو کمی فرق میکنه ولی اونقدر زیاد نیست که اذیت کنه.حالا نمیدونم مال شما چقدر طول میکشه.نقل قول:
قیمت اس ام اس هم،فارسی هشت تومنو خورده ای،شما حساب کن همون 9 تومن و فینگلیپ بیستو یک و خورده ای شما حساب کن همون 22 تومن توی همراه اول.بقیه خطها هم که قیمت فارسی و انگلیسی فرقی نداره.(قیمتشون هم نمیدونم)
قیمت رو یکی از بچه ها چنتا پست قبلتر گفته.نقل قول:
راضی هم که هستیم.
مشکلات که معلومه داره.مگه گوشی بدون مشکل وجود داره؟منتهی شما که با سامسونگ اذیت میشدی و حالتو میگرفت باید بگی توی چه مواردی حالتو میگرفت تا بهت بگیم این گوشی نسبت به اون موارد چجوریاست.
کلا این گوشی سری s هست و با مدل های دیگه سامسونگ نظیر سری d , e , f, .... فرق میکنه و خیلی بهتر و سرحال تر هستش.
من وقتي يك تماس را رد ميكنم يا جواب نميدم بلافاصله براي طرفي كه زنگ زده يك اس ام اس خالي ارسال ميشود
چگونه اين قابليت را غيرفعال كنم
يا حق