نمایشگاه الکامپ/تلکام رو میگید؟نقل قول:
امیدوارم مانیتور های led زودتر وارد بازار بشن و قیمت خوبی داشته باشن
به دوستان هم توصیه میکنم هر کی پول خوبی برای مانیتور کنار گذاشته صبر کنه تا led ها وارد بازار بشن بعد اقدام برای خرید کنن
Printable View
نمایشگاه الکامپ/تلکام رو میگید؟نقل قول:
امیدوارم مانیتور های led زودتر وارد بازار بشن و قیمت خوبی داشته باشن
به دوستان هم توصیه میکنم هر کی پول خوبی برای مانیتور کنار گذاشته صبر کنه تا led ها وارد بازار بشن بعد اقدام برای خرید کنن
دوستان ميخوام Aoc بخرم بالاخره از بين اين 2 مدل كدام يكي خوبه؟؟؟ 197va 931Fwz... بنظرتون اين وايد بگيرم خوبه يا اينكه غير وايد؟؟؟
همون 931fwz بگير خوبه
اگه خیلی اهل فیلم دیدن نیستی ، واید و غیر واید برات فرق چندانی نخواهد داشت
پس اگه وایده گرونتره دورش خط بکش.
غير وايد گرونرته... ولي امكاناتش از وايد كمتره...
وايد بهتره همونتور كه مورسيه لگو از گالاردو بهتره !!! :31:نقل قول:
پس اگه وایده گرونتره دورش خط بکش.
فقط برای فیلم دیدن ! اگه فیلم بین نباشی فرق چندانی نداره...
دوستان من هم Aoc گرفتم خيلي عاليه تصويرش سامسونگ داشتم فروختم از اين راضيم
مبارك باشه
چه مدلي گرفتي !؟
من تیر ماه امسال یک مانیتور AOC V22 خریدم تا الآن 2 بار خراب شده و هربار حد اقل چند هفته تعمیرگاه بوده . واقعا کیفیت افتضاح . چون در شهر ما نمایندگی تعمیر ندارد مجبور شدم برای تعمیربه مرکز استان(اهواز) بروم و آنجا هم گفت ما قطعه را نداریم و باید از تهران بیایدو بار دوم برای تعمیر کل دستگاه به تهران رفت و 3هفته بدون مانیتور ماندم.بار آخر وقتی با عصبانیت از تعمیرکار سئوال کردم چرا مرتب خراب میشه گفت :« این مشکل مربوط به تمام این مدلها است و ارزانی آن بی علت نیست».اشتباه نکنید و فریب امکانات و ... نخورید ،به هیچ عنوان AOC نخرید .بنظر من سامسونگ بهتر است .
من 1 سال پیش برای دوستم v22 گرفتم تا الان که ازش خیلی راضیه چون صفحش بزرگه جون می ده واسه بازی..نقل قول:
دوست من فقط می تونم بگم شما بد شانسی همین:11:
اتفاقا وحید جان من به پشتیوانه همین گارانتی مادیران خریدم گفتم مادیران که گارانتی کرده نباید چیز بدی باشه
تا الان هم که ضرر نکردم
من هم یه ساله 2230 استفاده می کنم هیچ مشکلی هم نداشتم تا اینجا ...
سلام به همگـــی :19:
من می خوام
+AOC V22
(1ماه دیگه میاد)
رو بخرم...چند تا سوالا داشتم:
1) از لحاظ کیفیت تصویر در بازی و... چه جوریاست!!
2) با کارت گرافیکی 5850 رابطش چه جوریه؟؟
3) این کنتراست چیه؟!؟! بالاتر باشه بهتره؟
مشخصات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون:11:
رزولوشنش 1680*1050 هست به همین دلیل با خیال راحت و بدون نگرانی از افت فریم با توجه به گرافیکت میتونی استفاده کنی.نقل قول:
کنتراست هم هرچی بالاتر باشه بهتره
اصولا دو نوع كنتراست تعريف ميشود ديناميك و استاتيك و عبارتست از بيشترين اختلاف شدت نور دو نقطه يا پيكسل
كنتراست استاتيك اختلاف شدت نور دو پيكسل در يك فريم و كنتراست ديناميك اختلاف شدت نور يك پيكسل در فريمهاي متوالي مي باشد
نقل قول:
AOC بهترين برندي هست كه ميتوني بگيري ولي V22 پيدا نميشه. تموم شده. V22 پلاس بگيري خيلي خوبه. البته نيومده ها. مياد ولي
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
داغونه . 4 پيكسل سوخته است گارانتيش. يعني اگر مانيتورتون 3 پيكسل سوخته داشته باشه نميتونيد عوض كنيدنقل قول:
سام الیک جمعا
من هم می خوام
+AOC V22
بخرم...چند تا سوال داشتم:
1) با کارت گرافیکی 4550 رابطش چه جوریه؟؟
به کار این مانیتور می خوره یانه
2) از طرفی می خوام w1954 TQ
هم بخرم. البت قیمت اون ارزونتر از v22 هست.
مانده ام بر دو راهی فغان. فغان از این زمونه
21.6" Wide Format / V22
* 21.6" Wide
* 1680 x 1050
* DCB
* كنتراست 100,000:1
* 2ms
* داراي تكنولوژي پيشرفته WLED
* Glare Panel
* ورودي HDMI
* Speaker 1.5W x 2
* Webcam & Microphone
قيمت : 2,490,000 ريال
19" سري كريستال / W1954TQ
* 19" Wide
* 1440 x 900
* f-Engine
* (70,000:1) DFC
* 2ms
* Smart Package
* DVI
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
البته توجه شود که این 22 اینچ و 21 اینچ و حتی 20 اینچ خیلی بزرگ و کلنگه. واسه همین می خوام برم سراغ 19 اینچ. آخه اهل فیلیم و بازی نیستم.
نظرتون چیه
مانيتور من aoc مدل V22 هست كه بتازكي وقتي ميخوام صدا رو كم و زياد كنم و يا كارهاي ديگه رو دكمه كه فشار ميدم پيام osd locked مياد نميدونم چيكار كنم لطفا" كمك كنيد
آقا یه بار این بلا سر من اومد ، دیگه داشتم دیوونه می شدم !
خود مانیتورم که راهنما نداشت ، دفترچه های انگلیسی اینترنت رو چک کردم، هر بلایی سرش آوردم باز نشد، کم مونده بود با سر برم توی مانیتور!
آخرش یادم نیست چطور سرچ کردم که جواب گرفتم
تو 2230 اینطوریه و توی بقیه مدلها هم کمابیش باید مشابه همین باشه:
مانیتور رو خاموش کنید، دکمه ی "چپ" رو نگه دارید و مانیتور رو روشن کنید، باید درست بشه.
نقل قول:
آی یکی جوواب مار رو بده بامرام.:19:
شیطونه میگه توبه موبه رو زبیخ بی خیال شم برگردم همون تریپ مرام جاهلی :evil2::devil::evil::21::4::34:
اکهکه.
زکی ما رو باش فکر کردیم اینجا ادبیات مدبیات :1::1:صحبت کونن تحویلاتمون می گیرن
نه بابا مسکه باس کرکره فروم بیاریم پایین تا درست شه.:47::47::47::47::47::47::32:
فعلا زت زیاد.
در مورد 2230fm
برنامه ای که بدون نیاز به کامپیوتر فیلم می خونه اسمش چیه؟ همونی که رو خود مانیتور هست
قابلیت خودن divx و iso dvd یا خود dvd فولدری را دارد؟
زیرنویس انگلیسی srt پخش می کنه؟
کیفیت صداش چطوره میشه باهاش فیلم رو با صدای نرمال دید؟
در مورد تموم شدن این مدل مدل جایگزینی مید؟
من تو سایت ایران ای او سی .کام هم رفتم نبود
اسمش dmp میباشه
دیویکس و mpg پخش می کنه.
زیرنویس رو باید امتحان کنم.
دیویدی پخش نمی کنه به هیچ وجه
صداش اصلا قابل قبول نیست، فقط برا اونی که پشت سیستمه مناسبه.
اين مدل هم ميتوني بگيري
مدل 2236SWA
اينم لينكشه:
21.5" Wide Format ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorList.asp?BrandId=11
- 21.5" Wide
- 1920 x 1080 (Full HD)
- DCB
- كنتراست 60,000:1
- 5ms
- USB Hub
- Speaker
قيمت : 2,070,000 ريال
ممنوننقل قول:
زیرنویس فارسی و انگلیسیشو تست می کنین؟
یعنی اگر صدا رو تا آخر هم زیاد کنم بازم صدای اسپیکرش به درد فیلم دیدن نمی خوره؟ فاصله 2 متر
زیرنویس انگلیس پخش می کنه ، زیرنویس فارسی رو با فونت به هم ریخته پخش می کنه و قابل استفاده نیست.
صدای اسپیکرش در فاصله دو متری به درد می خوره اگه صدای دیگه ای مزاحم نباشه
در کل به هیچ عنوان با صدای مثلاً تلویزیون قابل مقایسه نیست ، در حد صدای اسپیکر موبایل میشه در نظر گرفتش.
تا حالا کسی 2036s کار کرده ؟ خوبه ؟
جزء بهترين مدل هاي AOC هست. من خودم مدت زيادي استفاده نكردم ولي تصويرشو ديدم و هر كي كه داشته ميدونم كه راضي بوده . كلا AOC ها خيلي خوب از آب در اومدننقل قول:
من میخواهم aoc 2036s بگیرم به نظر شما خوبه .اونایی که دارن ازش راضی هستن؟
البته می دونم جوابش را قبلا دادید
من با چند مدل 19 و 20 اینچ از این برند چند ماهی هم خودم هم دوستانم کار کردیم
و مجبور به تعویض شدیم
هم از نظر performance و quality هم از نظر دوام اصلا قابل قیاس با برند های اصلی بازار نبودن
به خصوص تعداد پیکسل سوخته در مدت زمان کم
نظر و تجربه من بود
اینو الان خود سایت مادیران زده 200 فک کنم قیمت جدیده/نقل قول:
این چشممو گرفته نظرتون چیه ؟
كيفيت aoc ها خيلي عاليهنقل قول:
تازه شما از قيمت تو سايت هم كمتر ميتوني پيدا كني. يعني سايت سقف بالاي قيمت رو زده
2036 آیا DVI داره
؟
نقل قول:خیر !
.............................
با این حساب 203 بهتره ؟
203 چيه ديگهه
سلام
کسی میدونه مانیتورهای E2236 vwa و E2236swa کی وارد میشه
این دوتا Full HD LED هستن
فكر كنم كسي نميدونهنقل قول:
کسی مادیران آشنا نداره؟
می خوام از این مانیتورهائی که به خاطر سوختن پیکسل برگشت میخوره, بردارم
دوست عزيزم. به آشنا احتياج نداري.
نمايندگي هاي مانيتور LG اصولا بعضي موقع ها مانيتور درجه 2 دارن (مانيتور تعمير شده)
اتفاقا اگه اطلاعات داشته باشن هم نميگن. من پرسيدم اطلاعات ندادن. گفتن ما به يه سري نمايندگي هاي خاص ميديم اين مانيتور ها رو.
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
دوست عزيزم. به آشنا احتياج نداري.نقل قول:
نمايندگي هاي مانيتور LG اصولا بعضي موقع ها مانيتور درجه 2 دارن (مانيتور تعمير شده)
اتفاقا اگه اطلاعات داشته باشن هم نميگن. من پرسيدم اطلاعات ندادن. گفتن ما به يه سري نمايندگي هاي خاص ميديم اين مانيتور ها رو.
راستی aoc 19vwa دو مدل یکی با کنتراست 1:10000 و یکی 1:60000 هست.اولی 141 و دومی 151.هر دو dvi