میشه بگی با چه سیستمه چه تنظیماتی روون اجرا میکنی شما !!با چه ویندوزی ؟نقل قول:
Printable View
میشه بگی با چه سیستمه چه تنظیماتی روون اجرا میکنی شما !!با چه ویندوزی ؟نقل قول:
Windows 7 Ultimateنقل قول:
NVIDIA GeForce GTS 250 1gig
Intel Core2 Quad CPU Q6700 2.66GHz
2gig ram ddr3
p5Q3 mainboard
Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz)
دوستانی که مشکل دارن این کارا رو بکنن به اضافه نصب تمام برنامه های داخل DVD به احتمال زیاد مشکلشون حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه ، از لحاظ طولانی بودن مراحل نسبت IV چقدر هست ؟
هم TLAD و هم TBoGT
این دو تا روی هم رفته 50 مرحله در صورتیکه iv 94 مرحله بود:20:نقل قول:
از سایت خود راکستار:نقل قول:
والا من نیاز نشد نصب کنم از بقیه هم چیزای مختلف شنیدم ولی ضرر نداره ...کد:http://support.rockstargames.com/help/rockstar_games/eflc_patch_1110
از لحاظ فرم گیری هم بهتر از IV بدون پچ هست! مثلا اگر پچ 1.6 رو روی IV نصب کنید کلی فرقشه ...
شما Games for Windows رو لوگین کردی؟ کلید Home رو بزن تو بازی ببینی ...نقل قول:
یک سوال من بازی GTA IV رو نصب کردم و بعد پچ 1.06 رو نصب کردم (البته چون کرکی برای 1.06 پیدا نکردم از کرکی که برای 1.04 داشتم استفاده کردم برای اجراش چون کرک 1.03 جواب نداد اگه کسی کرک اختصاصی برای 1.06 داره بده)
حالا چیزی که می خوام اینه بعد نصب این پچ گزینه انتخاب بازی اضافه شده وقتی بازی میاد بالا 2 تا انتخاب میده میگه می خوای GTA IV رو بازی کنی یا EFLC رو وقتی اولی رو می زنی که همون با نیکو شروع میشه و وقتی دومی رو میزنی صفحه DLC ها میاد که مال Lost and Damned و Ballad of G@y Tony هست ولی وقتی روشون انتخاب می کنم اینا اجرا نمیشن البته خنگ نیستم می دونم که باید DLC ها دانلود بشن ولی منظورم اینجاست که از این فایل های نصب شده EFLC میشه کمک گرفت برای اجرای DLC ها تحت بازی GTA IV یا نه
دوستان از ترینر خبری نشد ؟
حداقل برای افزایش پول
هیچ کدوم از مموری ادیت ها کار نمیکنن
سلام دوستان
من یه سوال داشتم توی این ballad of g4444y tony اونجا که اولین بار از یوسف ماموریت میگیریم
باید هلیکوپتر رو بدزدیم و بعد کشتی رو منفجر کنیم
من میتونم کشتی رو منفجر کنم ( البته به سختی ) ولی بعدش که اون سه تی کشتی فرار میکنن اصلا نمیتونم بزنیمشون چون کنترل هلیکوپتر واقعا سخته
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
کرک 1.4 کاملا سازگار هستش برای همین کرک جدید نیومد.نقل قول:
سوال دوم هم فکر میکنم برای بازیهای اورجینال کاربر داشته باشه چون باید بازی رو کلا عوض کنه و فایل اجرایی ما کرک هستش.
نقل قول:من خودم استفاده نکردم اینو و اگر نظر من رو بخواید Trainer استفاده نکنید خیلی بهتره، ترینر باید خیلی با بازی سازگار باشه تا مشکلی ایجاد نکنه اونم این بازی! از طرف دیگه پول تو این بازی ارزش زیادی نداره و بقیه چیزها هم Cheat داره که خیلی هم راحته ...کد:http://games.softpedia.com/get/Cheat-Solutions/Grand-Theft-Auto-4-Episodes-from-Liberty-City-8-Trainer-for-1-1-1-0.shtml
راهش همینه ولی یکم جلوتر میرسن به خشکی و میتونی اونجا بزنیشون! :دینقل قول:
:18::18:نقل قول:
برای شما دوتا گزینه میاد؟؟؟؟ :18::18:
منم پچ 1.0.6 رو نصب دارم و DLC ها هم گذاشتم واسه دانلود. اما با این که پچ رو نصب کردم. چیزی برای اجرای DLC ها نداره :18::18::18:
واسه کرک برای پچ جدید هم xliveless روتو محل نصب بازی بریز. به اینصورت که اول . پچ و کرک 1.0.3 یا 1.0.4 رو نصب کن (دقت کنین که هم پچ و هم کرکش ). بعد همین پچ 1.0.6 رو نصب کنید و xliveless رو دانلود و در پوشه بازی بریزین .
ولی من که هنوزم تو کفم..... چرا اسه من نیومده ؟؟....:18:
از لحاظ فریم گیری GTA IV با پچ 1.06 بهتر هست یا Episodes from libery city ؟نقل قول:
شما میشه بنچمارک هاتون رو بگذارید؟
A.M.D جان میگفت پچ 1.6 تو iv تعداد فریم ها رو کاهش میده.
ممنون از راهنماییت.نقل قول:
این کارو کردم. مشکلم حل شد. حالا یه مشکل دیگه دارم.
مشکل جدید اینه که وقتی داره بازیو لود میکنه. یه دفه از بازی میاد بیرون و error میده.
ممنون میشم راهنماییم کنی.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
کد:
من خودم استفاده نکردم اینو و اگر نظر من رو بخواید Trainer استفاده نکنید خیلی بهتره، ترینر باید خیلی با بازی سازگار باشه تا مشکلی ایجاد نکنه اونم این بازی! از طرف دیگه پول تو این بازی ارزش زیادی نداره و بقیه چیزها هم Cheat داره که خیلی هم راحته ...کد:http://games.softpedia.com/get/Cheat-Solutions/Grand-Theft-Auto-4-Episodes-from-Liberty-City-8-Trainer-for-1-1-1-0.shtml
ولی این ترینر رو قبلا خودم هم تست کردم
متاسفانه کار نمیکنه
دوستان ترینر گیرشون اومد لطف کنن خبر بدن
ترینر برای اضافه کردن اسلحه و پول و قدرته مشت و غیره است؟؟؟نقل قول:
اگه اینه پیشنهاد میکنم این بازیو بدون رمز برید چون واقعا یه حال دیگه میده هم سختر میشه (از اونجایی که درجه سختی نداره)هم حال میده.واقعا حال میده:5::5::20:
دوستان میگم من gta iv رو نصب نکردم چون حس و حالش نبود ولی اینو دیدیم تو فروشگاها گفتن خیلی بهتر از اونه
این پک هست یا یه بازی جدید از اون سری هست ؟
بعدش مثل gta iv مشکلات نصب داره یا نه ؟؟؟
اگه کسی خریده راهنمایی کنه و اگه مشکلی نداشت واسه نصب بگید ما هم نصبش کنیم استفاده کنیم
البته یه توضیحی ازش تو یکی از سایتا خوندم میزارم تا بقیه هم استفاده کنن که فکر کنم 5 دی وی دی باشه الان
...........................................
پس از مدتها انتظار Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City بالاخره برای علاقمندان این بازی فوق العاده زیبا برای نسخه PC بصورت کاملا مستقل با قابلیتهای جدید و خیره کننده منتشر گردید!
آماده شوید تا جدیدترین سری از بازی های پرطرفدار GTA را بگونه ای که تاکنون هرگز نظیر آن را ندیده اید تجربه نمایید! این نسخه از بازی پیش از این بصورت انحصاری برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰ عرضه شده بود، سرانجام پس از مدتها انتظار در تاریخ ۱۳ آپریل ۲۰۱۰ برای علاقمندان این بازی برروی پلتفرمهای PC و PS3 نیز منتشر گردید. این نسخه از بازی شامل کاراکترهای جدید، اسلحه های پیشرفته و جدید، نبردهای آنلاین چندنفره جدید و دو داستان جدید با گرافیک و افکتهای ویژه عالی می باشد، این دو داستان تحت عنوان های The Lost and Damned و The Ballad of G4y Tony می باشند که درآنها بصورت مستقل با دو شخصیت متمایز وارد دنیای شهر Liberty City می شوید. گیم پلی این بازی بیشتر شبیه به San Andreas است که در آن کارهای عجیب زیادی مثل پرش با چتر از هلی کوپتر، پرش از ماشین بر روی قطار و ... انجام می دهید، اسلحه های جدیدی نیز به این عنوان اضافه شده اند، از جمله یک سلاح با قابلیت شلیک ۲۰۰ گلوله و بمب هایی با قابلیت انفجار از راه دور. نکته مهم در مورد این نسخه تکمیلی این است که خود مستقل می باشد و نیازی به نصب و داشتن نسخه اصلی بازی Grand Theft Auto IV را برای استفاده از این نسخه را نخواهید داشت.
سازنده : كمپاني Rockstar Games
ناشر : كمپاني: Rockstar Games
تاريخ انتشار : April 13, 2010
رده بندي ژانر : اکشن سوم شخص
ميزان دشوار بودن : متوسط .
زمان مورد نياز براي آشنايي كامل با محيط بازي : حدود نیم ساعت.
درجه بندي ESRB در مورد محتواي بازي : +17 - مناسب برای تمامی افراد و گروههای سنی 17 سال و بالاتر.
ویژگی های منحصربفرد Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City :
* مستقل بودن دو بازی و عدم نیاز به نسخه اصلی بازی برای تجربه آن
* فناوری وضوح بالای تصویر که محیط بازی را با جزئیات گرافیکی خیره کننده ودقیق، بسیار واقعی نمایش می دهد
* قابلیت بازی چندنفره تا سقف ۳۲ نفر که نیازمند استراتژی و مهارت بالایی برای پیروز شدن می طلبد
* داستان زیبای بازی به همراه نمایش قابلیتهای جدید گیم پلی بازی
* بهترین تجربه سری بازی های GTA با بکارگیری سلاح های جدید و اتوماتیک قدرتمند در بازی و انفجارهای بسیار زیبا و طبیعی
* حالت بازی تک نفره و چندنفره برای هر دو اپیزود بازی
* عدم نیاز به اتصال اینترنت برای حالت بازی تک نفره
و...
بازی از نظر محیط همون محیط هست مراحل فرق کرده:46:نقل قول:
------------------
نیاز به این همه توضیح نبود حدود 70 صفحه از تاپیک گذشته:31: و تو پست اول توضیح داده
بازم ممنون
بچه ها درسته که میگن این بازی مغازه و فروشگاه برای خرید لباس نداره ؟!
بروبچ من باز به یک مشکل اساسی برخوردم لطفا کمک کنید. در بازی تونی مرحله ی no.3 که مربوط به موری میشه وقتی اول مرحله با ماشین به مقصد مشخص شده میرم یک دمو پخش می کنه که چند تا ماشین مسابقه توی یک گاراژ پارک شدن بعدش میاد لود کنه صفحه لودینگ دیگه نمیره !! هر چی صبر کردم لودینگ تموم نمیشه و باید از بازی بیام بیرون. کسی میتونه کمکم کنه؟
مرسی
سلام به همه
دوستان بیخیال ترینر بشید
از چیت های ارجینال خود بازی استفاده کنید لذتشو ببرید
اینم از چیت ها
چیت ها به صورت عدد هستند که خط فاصله هم دارند
شما عدد ها رو بدون خط فاصله از موبایل ( تلفن همراه ) شخصیت بازی شماره گیری کنید
مشکلی داشتید در خدمتم
بفرمایید :
These codes will work on the new code base found within Episodes from Liberty City.
Give Armor. Cheat code: 362-555-0100
Gives Health, Armor And Ammo. Cheat code: 482-555-0100
Lower Wanted Level. Cheat code: 267-555-0100
Raise Wanted Level. Cheat code: 267-555-0150
Weapon Package #1. Cheat code: 486-555-0150
Weapon Package #2. Cheat code: 486-555-0100
Original codes for Lost and the Damned:
Spawn a Cognoscenti. Cheat code: 227-555-0142
Spawn a Comet. Cheat code: 227-555-0175
Spawn a FIB Buffalo. Cheat code: 227-555-0100
Spawn a Jetmax. Cheat code: 938-555-0100
Spawn a Sanchez. Cheat code: 625-555-0150
Spawn a Turismo. Cheat code: 227-555-0147
Spawn an NRG-900. Cheat code: 625-555-0100
Spawn Annihilator. Cheat code: 359-555-0100
Spawn Burrito. Cheat code: 826-555-0150
Spawn Double T. Cheat code: 245-555-0125
Spawn Hakuchou. Cheat code: 245-555-0199
Spawn Hexer. Cheat code: 245-555-0150
Spawn Innovation. Cheat code: 245-555-0100
Spawn Slamvan. Cheat code: 826-555-0100
Original codes for Ballad of Gay Tony:
Akuma (Bike). Cheat code: 625-555-0200
APC (Tank). Cheat code: 272-555-8265
Buzzard (Helicopter). Cheat code: 359-555-2899
Change Weather. Cheat code: 468-555-0100
Floater (Boat). Cheat code: 938-555-0150
Health and Armour. Cheat code: 362-555-0100
Health, Armor and Advanced Weapons. Cheat code: 482-555-0100
Parachute. Cheat code: 359-555-7272
Raise Wanted Level. Cheat code: 267-555-0150
Remove Wanted Level. Cheat code: 267-555-0100
Sniper Rifle Bullets Explode. Cheat code: 486-555-2526
Spawn Annihilator. Cheat code: 359-555-0100
Spawn Bullet GT. Cheat code: 227-555-9666
Spawn Cognoscenti. Cheat code: 227-555-0142
Spawn Comet. Cheat code: 227-555-0175
Spawn Jetmax. Cheat code: 938-555-0100
Spawn NRG-900. Cheat code: 625-555-0100
Spawn Sanchez. Cheat code: 625-555-0150
Spawn Super GT. Cheat code: 227-555-0168
Spawn Turismo. Cheat code: 227-555-0147
Spawns a FIB Buffalo. Cheat code: 227-555-0100
Super Punch (exploding punches). Cheat code: 276-555-2666
Vader (Bike). Cheat code: 625-555-3273
Weapons (Advanced, New Weapons). Cheat code: 486-555-0100
Weapons (Poor). Cheat code: 486-555-0150
در ضمن خیال مدیرا راحت باشه این مطلب رو از سایت های ایرانی کپی برداری نکردم ( از یکی از سایت های چیت انگلیسی گرفتم )
در ضمن پس از استفاده از هر چیت ، همون چیت به منویی به نام چیت توی تلفن همراه شخصیت بازی اضافه میشه
قربون همتون
Namber_one(Number_one)
نقل قول:
سلام .این مشکل رو منم داشتم ،2 تا از مرحله های دیگه رو رفتم و این مرحله رو که رفتم بدون مشکل اومد . انشاالله برای شما هم همینطور میشه ...
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
نقل قول:
سلام . بله ، البته لوییس تو خونه اش لباس داره ولی جانی رو من که براش لباس پیدا نکردم .لباسهای لوییس ولی قشنگ و دارای تنوع هست .
سلام دوست من . مرسی ولی من همینکار را کردم و 2 تا مرحله دیگه رد کردم وقتی رفتم باز این مشکل و داشت. من یکبار سر مرحله ی mama's boy هم همین مشکل را داشتم که با این روش حل شد. نمیدونم الان چیکار کنم. چاره ی دیگه ای هست؟ یا باید دونه دونه مراحل دیگه را برم وبعد این مرحله را امتحان کنم؟نقل قول:
میگم چیتی هست که بشه وقتی مرحله ای را شروع می کنیم با زدن اون چیت خود به خود مرحله تموم بشه؟ تا اگه درست نشد برای اون مرحله استفاده کنم؟
مرسی
دوستمون درست گفتند اما در مورد جانی :نقل قول:
جانی اگه لباس بخره گروهش بهش شک میکنن و بابت اینکه لباس گروهشو درآورده دیگه بهش ماموریت نمیدن و فکر میکنن برای گروه دیگه کار میکنه:31::31::31::31::31:
دو تا عکس که هر 3 شخصیت تو بازیه tony هستند:
منظورش این صفحه ست:نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www2.bazinama.com/img/files/nf4t18oaltcuxuy6sk08.jpg
اگر اینو نداری پچت 1.6 نیست. :دی
دیگه اونا تو یه سطح هستن واقعا ...نقل قول:
ولی برای خود IV شک نکنید که 1.6 خیلی بهتره ...
محتوای مخفی: بنچمارک من:
چه اروری؟ Stopped Working؟! شاید سیستم کم میاره والا این دیگه ارور مشخصی نیست ...نقل قول:
قبل از لود این پیغام رو میدهنقل قول:
وقتی میخواد لود بکنه. دیگه صدا نداره .
بعد از لود هم این ارور رو میده : faild to load : start new game
بعد از این پیغام دیگه نمیشه هیچ کاری کرد .
من که آموزش گذاشتم گفتم که تمام برنامه های بازی رو نصب کن بعد اون کاری رو که گفتم بکننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4900739&postcount=683
خوب امرو بازی رو گرفتم تازه نصبیدم و خدارو شکر هیچگونه مشکلی هم نداشت و راحت اجرا شد...
خیلی باحاله میشه گفت بدون پچ ، از ای وی بدون پچ خیلی بهتره افت فریم نداشتم و خیلی رون اجرا میشد
داستانش تحسین برانگیز ، دیالوگ ها هم آبکی نیست ، صدا پیشه هاصداهاشون خیلی به شخصیت ها میخوره
هندلینگش خیلی خوبه و نسبت به آی وی خیلی بهتره ، کلا باهاش حال کردم مخصوصا اپیزود تونی ، لویس خیلی باحاله
اول بازی هر سه شخصیت بودن خیلی باحال بود کلا راکستار سنگ تموم گذاشته ، شهر خیلی زیبا تر و شلوغ تر شده
دارم سعی میکنم ماموریت کمتر برم تا زود تموم نشه ... چون دلم واسش تنگ میشه
ولی واقعا فوق العاده هست و سرعت خیلی خوبی داره و اگه پچش هم دانلود و نصب کنید گرافیکش خیلی بهتر میشه
مولتی پلیر هم که با کپی میشه زد مثل اینکه تو فروم بازینما بچه ها آنلاین زده بودن ، حالا اینجا کسی بلده چه جوری آنلاین میشه زد با کپی به ما هم بگه ...
و 100% به همه ی Gta دوستان پیشنهاد میشه چون این DLC در حد یه بازی فول هست نه یه DLC
فوق العادست ....
باهات موافقمنقل قول:
منم دوست دارم این بازیو آنلاین بزنم.یه آموزشی از بازی سنتر دیدم ولی هنوز امتحان نکردم
هرکس خواست بگه بهش بدم
اگه کار کرد به ما هم بگید ما هم بازی کنیم
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
البته من با لوییس زیاد حال نکردم .یه کم بیشوره:20:البته از اسم بازی معلوم بود
ولی در کل مامویتهاش خیلی قشنگه
منم مثل تو این بازیو کم بازی میکنم که زود تموم نشه:31:.البته اگه آنلاینشو یاد بگیریم هم زود تر تمومش میکنیم و هم
با هم یه دست آنلاین میزنیم
یه دست که کمه بیشتر میزنیم:31:
منتظرم
این منوی اول بازی هرکی چرا یه شکلیه !؟
این برای منه :
درسته !؟
بعد پچ برای افزایش فریم داره مثل IV !؟ اگه داره لطفا یکی بزاره همراه با کرکش !
بازي EFLC قراره يك پچ ديگه واسش بسازن كه بعضي مشكلات رو حل كنن و بعدش كاملا تمركز ميكنن رو GTA V
من خودم بازي IV رو آپديت كردم ولي نميدونم چرا اون منوي اصلي نمياد كه يا IV بازي كنم يا EFLC
اين هم از آهنگ ARAB MONEY كه آقا يوسف دوستش داشت
کد:http://crashingjets.nu/00/arabmoney/Busta%20Rhymes%20-%20Arab%20Money%20-%20Remix%20(Dirty).mp3
واسه مدينگ EFLC يك تاپيك جديد بزنم يا تو همون اديت آي وي مد بزارم؟ خودم ميخوام تااپيك بزنم
برای منم همینطوریه.نگران نباش خیالت راحت:20:نقل قول:
فعلا اين ترينر رو بگيريد به بازي بريزيد
اول اينو بريزيد
و بعد دوباره اين رو بريزيد كه اگه گفت replace قبول كنيدکد:http://www.gta4-mods.com/tools/asi-loader--script-hook-050-for-gta-iv-1060-f4775
کد:http://media.gtanet.com/gtagarage/files/14085/trainerv56.rar
توي بازي F3 رو بزنيد و هر كاري ميخوايد بكنيد
اگه از چيت هاي خود بازي استفاده كنيد نميتونيد بازي رو 100% كنيد
دمت گرم.آهنگ موج electra رو هم میزاری........:20:نقل قول:
پچی چیزی برای افزایش فریم نداره !؟
كدوم؟ اسم آةنگ رو بلدي؟
وقتي تو ماشين/موتور/هلي آهنگي رو كه ميگي ميشنوي به اين شماره زنگ بزن
9485550100
و چند ثانيه صبر كن بهت يك SMS مياد كه توش اسم آهنگ رو نوشتن اون اسم رو بده به من كه من بهت دانلودش كنم و لينك بدم
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
اگه بازيت خيلي لگ داره بهتره كه رمتو يك بار پاك كني و يا اينكه CLIP CAPTURE رو حتما ON كننقل قول:
توي GAME OPTION
مر30.باشه بهت میگم.:20:نقل قول:
خوب من قبلا وقتی gta iv رو ادیت می کردم یه سایت برای حل مشکلات بازی پیدا کردم اگه می خواین یه سری به این سایت بزنید .یه فایل هم برای حل مشکل gta iv eflc داره حتما به درد می خوره.
ابنم سایت:
دوستان بالاخره کسی از محیط بازی عکسی نذاشت
چند تا عکس بگیرید بذارید دیگه............:19::19::19::19::19::19::19:
خیلی دوست دارم بذارم ولی نمیتونمنقل قول:
هر وقت تو محیط بازی printscreenero میزنم و paste میکنم صفحه سیاه paste میکنه
اگه راهی بلدی بگو
اینو هم بگم که ویندوزم 7 هست