13 میلیون ناقابلنقل قول:
Printable View
13 میلیون ناقابلنقل قول:
این ماشین هیکلش واقعا قناصه ...:31:
انگار غوز داره ...باید رو بدنش بیشتر کار میشد...نسبت به پولشم که اصلا نمی ارزه
نقل قول:سلام دوستاننقل قول:
بله نسبت به پراید به نظر من ارزش اضافه پرداخت 4 میلیون تومن رو داره ولی اگه خودم باشم از سایپا ریو از ایران خودرو 206 تیپ3
اتفاقا قطعات این خودرو به سختی گیر میاد چون قطعه مشترک با ریو داره و این که چون قطعات فعلا فقط برای خط تولید ساخته میشه قطعات یدکی به شدت کمه و سایپا یدک مثل مرغ سر کنده این کارخونه اون کارخونه دنبال قطعات میگرده تا جواب ماشین هایی که تو نمایندگی ها خاک میخوره رو بده!!!!
اين ماشين تازه اول راهه
مثل سمند و ال 90
اونا هم اولش اينطوري بودند قطعه به سختي پيدا ميشد و گران
2سال طول ميكشه تا جا بيوفته
با سلام خدمت آقای بندری
چند تا سوال داشتم
1-امارهای تولید روزانه مختلفی گفته شده ، میانگین تولید روزانه چند دستگاه تیباست ؟
2- انتخاب مدل های سه گانه با مشتریه یا زوری قالب مشتری میشه
3-تا امروز چند دستگاه تولید شده
4-تا چه تاریخی اگه تولید بشه مدل89حساب میشه و بعد از اون مدل90
1 مراجعه به صفحات قبل تاپيكنقل قول:
2 فكر كنم با مشتري باشه
3 مراجعه به تايپك
4 اينم هنوز معلوم نيست
مگه بعد از حدود 4 سال الان قطعات ال90 راحت گير مياد؟نقل قول:
فقط خدا نكنه تصادف كني يا كوچكترين قطعه از ماشين مشكل پيدا كنه
سلامنقل قول:
آقای بندری راستی یادم رفت بپرسم
قیمت تیبا که 11.700.000 اعلام شده
این قیمت برای m2 هست یا نه قیمت m0 هستش و آپشن هائی که فرمودید به این قیمت اضافه میشه
---------- Post added at 09:06 AM ---------- Previous post was at 09:05 AM ----------
دوستان عزیز
abs پژو405 که خوب عمل نمیکنه و اکثر کسانی که سال 88 و 89 پژو خریدن از ترمزش رضایت کامل ندارن یکیش برادر خودم!!
لطفا بفرمائید کیفیت abs تیبا چطوره؟
ابراز تاسف ميكنم براي خودم كه دلخوش به ماشيني شدم كه نه آن را ديده بودم و نه اطلاعات موثقي از اون داشتم.و با اين اوصاف اقدام به ثبت نام كردم كه در واقع بازيچه ترفندهاي زيركانه سايپا شدم. نزديك به 22 ماه از تاريخ ثبت نام ما گذشته ولي هنوز خبري نيست . نه سيستمي كه پيگير مشكلات و بد قوليهاي سايپا باشد وجود دارد و نه ديگر انگيزه اي براي صبر كردن . بي شرمي را به جايي رسانده اند كه هنوز تعهدات قبلي خود را پاس ننموده اقدام به ثبت نام مجدد كرده اند . و بي منطق تر آنكه وزارت صنايع و معادن هم مجوز پيش فروش را تاييد نموده و هيچ گونه اهرم فشاري بر روي سايپا اعمال نميكند.و بدا به حال افرادي كه ميخواهند خود را به دست تقدير سايپا بسپارند. واقعا جاي افسوس دارد..
كاملا تائيد ميشهنقل قول:
جالب اينكه دنياي اقتصاد نوشته تيبا حدودا 2500 تا توليد شده
و سايپا گفته كه 10000 نا پيش فروش 2سال پيش رو تا پايان امسال تحويل ميده
واقعا خنده داره
هرچي به سايپا فحش و بدوبيراه بگن حقشه ..واقعا شركت دزديه .صهيونيست اينطور كلاهبرداري نميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من توي تعويض پلاك كار مي كنم
از نزديك ديدم
ماشين زيبا و خوبي بود
نقل قول:
الحمدا..
حداقل یک نفر پیدا شد از این ماشین تعریف کنه...
..................
با سلام . هیچکس نگفته ماشین بدی است . هر کی گفته غ ل ط کرده :31: .نقل قول:
شوخی بود .
ولی این جدی : مسأله اینستکه این ماشین فقط قابل مقایسه با پراید است و یکمی از ان بهتر است
ولی با قیمتی که دارد اصلاً و ابداً قابل مقایسه با پراید یا هیچکدام از ماشینهای تولید داخل نیست و اینجوری بهیچوجه ارزش نگاه کردن هم ندارد !
به کسانیکه این را خریدند توهین نشود ولی واقعیت اینست که هر کی با قیمت نقد فعلی این را خریده یا از روی ناچاری دو سال در نوبت بوده یا از فنی ماشین بی خبر است یا دنبال یک چیز جدید هر چند چرند و مزخرف باشد بوده و یا بدلیل بی سلیقگی مادرزادی از قیافه ی بشدت منگولانه اش خوشش امده
یعنی در این رنج قیمت اصلاً ارزش خرید ندارد . اگر قیمتش معادل پراید میبود ارزش خرید داشت
در این رنج قیمتی که دارد لوگان یا 206 هر چند دست دو باشد 1000 برابر شرف دارد . با تشکر
نقل قول:نقل قول:
دوستان عزیز با وجود نارضایتی عمومی که مردم نسبت به خودروسازان داخلی دارند ولی باید عرض کنم استفاده از کلمات نامناسب فقط تاپیک را از هدفش دور میکند و این را بدانید که در این تاپیکها نمیشود مشکلات موجود در مملکت را حل و فصل کرد
اینجا مکانی برای طرح سوال و استفاده از اطلاعات دیگران هست
ارادتمند
مجیدبابا
فعلا كه همه ثبت نامي ها m2 تحويل داده ميشه از ثبت نام سري جديد خبري ندارمنقل قول:
متاسفانه و يا خوشبختانه تيبا ترمز خيلي تيزهست با كوچكترين اشاره اگر حواستون نباشه ميريد تو شيشيه جلو
دوستاني كه تحويل گرفتن ميتونن تست كنند
عزيز بابانقل قول:
بايد مسئولين سايپا و ديگران بفهمن كه مردم ميفهمند
بالاخره از همين جاها به گوششون ميرسه
ابراز تاسف ميكنم براي خودم كه دلخوش به ماشيني شدم كه نه آن را ديده بودم و نه اطلاعات موثقي از اون داشتم.و با اين اوصاف اقدام به ثبت نام كردم كه در واقع بازيچه ترفندهاي زيركانه سايپا شدم. نزديك به 22 ماه از تاريخ ثبت نام ما گذشته ولي هنوز خبري نيست . نه سيستمي كه پيگير مشكلات و بد قوليهاي سايپا باشد وجود دارد و نه ديگر انگيزه اي براي صبر كردن . بي شرمي را به جايي رسانده اند كه هنوز تعهدات قبلي خود را پاس ننموده اقدام به ثبت نام مجدد كرده اند . و بي منطق تر آنكه وزارت صنايع و معادن هم مجوز پيش فروش را تاييد نموده و هيچ گونه اهرم فشاري بر روي سايپا اعمال نميكند.و بدا به حال افرادي كه ميخواهند خود را به دست تقدير سايپا بسپارند. واقعا جاي افسوس دارد..
اصلا هم اینجور که شما میفرمایید نیست . البته ظاهر که سلیقه ای هست ، ممکن شما خوشتون نیاد ولی کسی دیگه خوشش بیاد . اگر ملاک ظاهر باشه اید باید بگم ال 90 خیلی قیافش بقول شما منگول تر میزنه و از نمای جلو هم از ریو که مثل قورباغه هست خیلی بهتره .نقل قول:
ولی از لحاظ کیفیت موتور و قطعات و امکانات ، هم شما هرچقدر پول بدید آش میخورید . چیزیکه بنظر میآد از لحاظ موتور چیزی مابین پراید و ریو هست . پس قیمتش هم بایستی بین قیمت این دو ماشین باشه . ابته بین پرایدی که ترمز abs و ریوی که مجهز یه ترمز abs و کیسه هوا باشه .
ماشین دل ربایی نیست یه جوریه آدم ازش متنفر می شه وقتی بهش نگاه می کنه.
ببینید کیسه ی هوا چقد بدبخ شده که رو پراید هم نصبیدنش:دینقل قول:
اصلا هم اینجور که شما میفرمایید نیست . البته ظاهر که سلیقه ای هست ، ممکن شما خوشتون نیاد ولی کسی دیگه خوشش بیاد . اگر ملاک ظاهر باشه اید باید بگم ال 90 خیلی قیافش بقول شما منگول تر میزنه و از نمای جلو هم از ریو که مثل قورباغه هست خیلی بهتره .
ولی از لحاظ کیفیت موتور و قطعات و امکانات ، هم شما هرچقدر پول بدید آش میخورید . چیزیکه بنظر میآد از لحاظ موتور چیزی مابین پراید و ریو هست . پس قیمتش هم بایستی بین قیمت این دو ماشین باشه . ابته بین پرایدی که ترمز abs و ریوی که مجهز یه ترمز abs و کیسه هوا باشه .
تیبا 5 تا 6 تمن می ارزه اگه قیمتش بیشتر از این باشه باید بگم که نباید باشه:دی
این ایران خودرو و سایپا مملکتو به .... کشیدن لعنتایا
در آپشن های این خودرو ، سيستم تهويه مطبوع اتوماتيك هم ذکر کرده ....آیا واقعاً اینطوره؟
خیر قیمت در بازار ازاد12تا12300تومان خریدو فروش میشه...ریو14100معامله میشهنقل قول:
__________________________________________________ ____
دوستان اگر تیبا ندارید خواهشا انتقاد بی مورد نکنید تا کسانی که ثبت نام کردن دلسرد بشوند!
من حتی داخلشم نشستم ماشین خوبی میومد همینطور که گفتم صدای موتورش مانند ال90بود قطعات داخل کاملا شبیه ریو بود و جا دار با پراید اصلا نباید مقایسه بشه....
عزیز ! کجای صدای موتورش شبیه ال نوده !؟! من خودم داشتم تیبارو صدای موتورش که خیلی سر درده چه در حالت در جا و چه موقع حرکت که گوش پاره کن میشه ! ال نود حالت درجاش اصلا احساس نمیکنی که موتور روشن تو حرکت هم صداش خیلی خیلی کمتر از تیباس ! اصلا با ال نود مقایسش نکن !نقل قول:
من حتی داخلشم نشستم ماشین خوبی میومد همینطور که گفتم صدای موتورش مانند ال90بود قطعات داخل کاملا شبیه ریو بود و جا دار با پراید اصلا نباید مقایسه بشه....
با سلام . بی مورد یا بامورد بودن انتقاد را شما کار نگیرید . هنوز ازادی بیان اینقدر وجود دارد که ملت نظراتشان را بگویند !نقل قول:
عجب استدلالی ! چون شما برای لحظه ای داخلش نشستی و خوشت امده پس ماشین خوبی است و همه باید تعریف کنند ؟ !نقل قول:
قیمت بازار آره ولی همه نمایندگیها بین 12900 تا 13100 گذاشتن..... !!!نقل قول:
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
تیبارو نه با پراید مقایسش کنید نه با ال نودنقل قول:
نقل قول:
تیبافقط باید با تیبا مقایسه شود:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تولید 2478 دستگاه «تیبا» تا پایان دی ماه 89
پرشین خودرو: شرکت سایپا تا پایان دی ماه امسال موفق به تولید دو هزار و 478 دستگاه خودرو "تیبا" شد.
به گزارش خبرنگار «پرشین خودرو»، مقایسه تولید تجمعی دی ماه شرکت سایپا نشان می دهد که این شرکت خودروسازی با تولید 320 هزار و 95 دستگاه انواع خودرو در این مدت موفق به 19 درصد رشد نسبت به 10 ماهه سال 88 شده است.
سایپا در 10 ماهه منتهی به دی ماه سال گذشته 268 هزار و 699 دستگاه انواع خودرو تولید کرده بود.
براساس این گزارش، تا پایان دی ماه امسال 297 هزار و 152 دستگاه انواع پراید در سایپا تولید شده که نسبت به تولید در دوره مشابه سال قبل با 243 هزار و 506 دستگاه، از 22 درصد رشد تولید خبر می دهد.
تولید خودرو ریو نیز در این مدت 17 درصد رشد داشته و از 13 هزار و 356 دستگاه طی 10 ماهه سال 88 به 15 هزار و 646 دستگاه تا پایان دی ماه امسال رسیده است.
یادآور می شود که سایپا در 10 ماهه منهی به پایان دی ماه سال 88 تنها 52 دستگاه خودرو "تیبا" تولید کرده بود.
منتظر روزی هستیم که ورژن دوم تیبا تولید بشه (مدل کامل تیبا با رفع ایرادها)
جالبه دو سال از مردم پیش دریافت گرفتن و با یک سال تاخیر دارن تحویل می دن
تازه ودیعه دوم که پرداخت کنی حدود یک ماه بعد تحویل می دن
و جالب تر اینکه هنوز حدود8000خودرو تعهدات دارن باز هم ثبت نام می کنن
--توی تمام کشورها خودرو گذاشته تمام قسط کسی نمی خره چون رقابت هست ولی توی کشور ما باید 2سال پول بریزی به حساب تا اول کارخانه توی کاشان تاسیس کنند و بعدش بیان بعد از 2سال تازه 20درصد تعهدات خودشون رو عملی کنن
-------
تازه کیفیت خودرو هم بدلیل عجله کاری و سرهم بندی در حد خودروهای هندی هم نیست
شاید برای شما ایراد داشته چون من تو کوچه هم حتی وقتی که گاز میداد صداش خیلی کم بود....نقل قول:
همه ازادی بیان دارند به شرطی که حرفها منطقی و درست باشه....نه اینکه یه ایراد کوچیک میبینند اینقدر بزرگش میکنند تا کسی که داره میخره منصرف شه!نقل قول:
من نگفتم اونقدرام ماشین خوبیه نسبت به قیمت خودروی نسبتا بهتریه در ضمن نباید انتظار زیادی داشت پس نسبتا ماشین خوبیه...
__________________________________________________ _____________________________
به گزارش سایپانیوز این خودروی زیبا اولین فرزند پیکره گروه خودروسازی سایپا می باشد که ماحصل تلاش، مهندسی و طراحی داخلی گروه سایپا و اولین خودروی کاملاً ایرانی کشور محسوب می شود و طی برنامه ریزی انجام گرفته در آینده ای نزدیک تحویل بیشتر آن به مشتریان عزیز آغاز می گردد.
در این زمینه مهندس آقامحمدی مدیرعامل شرکت تولید خودرو سایپا کاشان و مدیر پروژه راه اندازی این خودرو در گفتگویی اختصاصی با خبرنگار سایپانیوز اظهار داشت: این خودرو که تمامی استانداردهای اجباری در آن لحاظ شده است در شرایطی آماده تحویل به هموطنان گرامی است که دارای کیفیت مطلوب و ایده آل و با امکانات متنوع بوده که پس از کارگروهی شرکت های سایپا، سایپا کاشان، مگاموتور، قالب های بزرگ صنعتی سایپا، سازه گستر و مرکز تحقیقات و نوآوری سایپا به نتیجه رسیده است.
وی افزود: در این پروژه تلاش شده تا حد امکان حداکثر توقعات و احتیاجات خانواده های ایرانی در این محصول لحاظ شود و خودرویی زیبا، راحت و مطابق با ذائقه ایرانی را در اختیار هموطنان عزیز قرار دهیم.
مدیرعامل سایپا کاشان اظهار داشت:تیبا در جاده های کشور به تردد در خواهند آمد و تا پایان سال تلاش خواهد شد تمامی تعهدات گروه در خصوص تحویل تیبا به تمامی مشتریان برآورده شود.
آقامحمدی گفت: خودروی کاملاً ایرانی تیبا برای گروه خودروسازی سایپا اولین گام در راستای فرهنگ «تولدی دوباره» و ترویج روحیه نوآوری و پدید آمدن طرح های نو و جدید در راستای سربلندی و ارتقای صنعت کشور است و براستی می توان گفت تیبا برگ زرینی در صنعت کشور محسوب می شود که برای رسیدن آن به سرمنزل مقصود تلاش های فراوانی صورت گرفته است.
مدیرعامل سایپا کاشان ضمن تقدیر از نیروی انسانی توانمند گروه در همراهی این پروژه اظهار داشت: تمام تلاش و همت خود را بکار می گیریم تا این محصول ارزشمند را روز به روز بهبود و ارتقا بخشیم و در نهایت با همت و کاری مضاعف شاهد حضور این خودروی کاملاً ایرانی در بازار های جهانی باشیم و نوای دلنشین صنعت نوآور ایرانی در اکثر کشورهای جهان شنیده شود و بار دیگر توانمندی و پتانسل متخصصان ایرانی به تمام جهان اثبات شود.
وی ساماندهی مناسب و هم سو کردن تمام توانایی های شرکت های مختلف گروه را از دیگر عوامل موفقیت این پروژه برشمرد و افزود: امیدواریم این خودرو با توجه به کیفیت مطلوب و قیمت مناسب آن و برنامه ریزی های صورت گرفته بتواند خواسته های هموطنان گرامی را برآورده سازد.
مهندس ناصر آقامحمدی در پایان از تلاش و ممارست کلیه مدیران و کارکنان خدوم گروه و پرسنل شرکت سایپا کاشان و نیز راهنمایی های ارزنده مهندس پوستین دوز مدیرعامل محترم گروه در به نتیجه رسیدن این پروژه تقدیر و تشکر کرد.
نه با این قیمت . یعنی رنج قیمت 7 الی نهایت 9 تومان فول آپشن میارزد نه بیشتر .نقل قول:
مردم را چی گیر اوردند ؟ :41: اولاً سایپا نیوز از کجا سر براورده ؟ دوماً خودروی زیبا و اولین خودروی کاملاً ایرانی را خیلی باحال امد ! :31:نقل قول:
به گزارش سایپانیوز این خودروی زیبا اولین فرزند پیکره گروه خودروسازی سایپا می باشد که ماحصل تلاش، مهندسی و طراحی داخلی گروه سایپا و اولین خودروی کاملاً ایرانی
بقول یک حکیمی : مردم دروغهای کوچک را باور نمیکنند ولی دروغهای بزرگ را باور میکنند ! :31:
از نطر طراحی اتاق که نمره صفر هم نمیگیره اما فنی شاید.
وافعا دور از انتظار بود.
انصافا از نظر قيافه از l90 و پرايد خيلي بهتره
ولي از همه مهمتر تيبا بايد از نظر فني نقد بشه!!!!
نقل قول:
دقیقاً.......
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز اشکال نداره.....ما ایرانیها چیزیکه خوب بلدیم انتقاد کردنه !!!
کسی می دونه سری اول مینیاتور چند رنگ تولید شده ؟
من سفيدش رو ديدم
زیارتتون قبولنقل قول:
نقل قول:باحال بودنقل قول:
اين تاپيك هم كمدي شده
به نظر من ماشين خوبيه.ديگه از پرايد بهتره كه...........