همین عکس آواتارته. البته برای اون نسخه های مخصوص Hardened و Prestige یکمی فرق میکنه که البته PC این نسخه ها رو نداره اصلاً و برای کنسول ها هستن.نقل قول:
Printable View
همین عکس آواتارته. البته برای اون نسخه های مخصوص Hardened و Prestige یکمی فرق میکنه که البته PC این نسخه ها رو نداره اصلاً و برای کنسول ها هستن.نقل قول:
گرافیک بازی تو این عکس در حد فاجعست واسه cod !!!! :2:نقل قول:
بابا این iw دیگه داره خسیس بازی در میاره بره موتور پنجم Id رو بخره همرو راحت کنه هر سال میاد همون ID Tech 3 رو بهینه می کنه یا ارتقا میده ولی به جایی نمی رسه !!!
این قضیه ی موتور ID tech 3 چیه؟ بر اساس وکیپدیا اخرین بار که iw از این موتور استفاده کرده مربوط میشه به Call Of Duty 2 و در COD 4 از موتور اختصاصی و در COD : MW2 از موتور IW4 استفاده می کنه.نقل قول:
گرافیک بازی تو این عکس در حد فاجعست واسه cod !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این iw دیگه داره خسیس بازی در میاره بره موتور پنجم Id رو بخره همرو راحت کنه هر سال میاد همون ID Tech 3 رو بهینه می کنه یا ارتقا میده ولی به جایی نمی رسه !!!
نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Infinity_Ward
ببین عزیزم وقتی اینفینیتی وارد ID3 رو خرید دیگه امتیازش هم خرید یعنی حق داشت بعدا اگر تغییری در موتور ایجاد کرد اسمش رو هم عوض کنه ! واسه همینه که هر سال میاد همونو ارتقا میده (اندکی) بعد میاد یه اسم هم از خودش روی اون موتور می گذاره ! وگر پایه و اساس طراحی و موتور بازی همون ID3 هست (با یه سری قابلیت هایی که خود IW هر سال بهش اضافه می کنه !)نقل قول:
من هیچ اعتراضی رو به گرافیک و گیم پلی CoD رو نمی تونم قبول کنم. چون CoD MW چه 1 و چه 2ش که قراره بیاد یک استثنا محسوب می شن کدوم بازی تا این اندازه می تونه روی سیستم های ضعیف هم اجرا بشه یه چیزی ساخته که هیچ PC داری از این بازی محروم نمونه... به نظرم کارش ایول داره
اگه موتورش بد بود جزو 10 موتور برتر نسل امروزی نمیشد.نقل قول:
من موندم تو چرا همش به گرافیک بازی ها گیر میدی مگه چشه خیلی هم دلت بخواد:31:
گرافیک بازی که خوبه ؟!!! حالا تو عکس بد میشه دلیل نمیشه که فاحعه بشه ! اما گرافیک 100% خفنه نگران نباش
در ظمن SAAM عزیز از اینکه با اکونت قدیمیت میبینمت خوشحالم
توی سایت نوشته بود که این بار محیط تخریب پذیر هم خواهد شد ولی ..چقدر معلوم نیست..
Modern Warfare 2 و دید Third Person !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثه اینکه یکی یه کپی از نسخه PS3 بازی رو زود تر بدست آورده و بازی کرده!!
تو ویدئوی زیر دیده میشه که طرف داره کاملا در نمای شخص سوم بازی میکنه و به نظر میرسه که spectator و چیز شبیه این نباشه.
البته من ویدئو رو دیدم و واقعا بازی تو این دید هم خیلی عالی بود! البته کیفیت ویدئوش پائین هستش!
میتونه این همون راز بزرگی باشه که Infinity Ward در مورد حرف زده؟
لینک ویدئو:
مثه اینکه این موضوع صحت داره!کد:http://www.youtube.com/watch?v=fePUM0u5cuY&feature=player_embedded
چون عکسی از بازی گرفته شده گویای این موضوع هستش!
زبان عکس بازی فرق میکنه ولی ترجمه شده ی منو های موجود در بازی به صورت زیر هستش:
team deathmatch
free-for-all
domination
ground war
sabotage
HQ Pro
Search and destroy
capture the flag
demolition
3rd person team deathmatch
hardcore team deathmatch
hardcore Search and destroy
teamdeathmatch ...(cant read) (maybe something like team tactical)
cage match 3rd person
منبع:
کد:http://360.kombo.com/article.php?artid=17559
سلام
لینک که فیلتر شده هستش..ای بابا ..کم مونده خودمون هم فیلتر کنند.
رفیق اینجا که امریکا نیست اینجا ایرانه.محدودیت..........:19::19:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نه خوب گیم پلی که خداست ! ولی آدم دیگه تو بعضی از چیزها خدایی حرسش میگیره که کود اینقدر رو جزئیات کم کار کرده باشه ! همون عکسه ماشین ها ماشینهارو یه نگاهی بندازین .. نه خدایی اون چه گلگیریه که طراحی کرده بابا من به خدا دسته خودم نیست ولی خوب بازی رو که بازی می کنم همین چیزاش خیلی تو ذقم می زنه ... اونم به خاطر این تو 10 شد بخاطر اینکه خدایی خیلی اپتیمایزه ولی خوب رو بعضی چیزاش کم گذاشته دیگه نگین نه کاملا مشخصه ...نقل قول:
کنسول که بازی می کنی این چیزا به نظرم زیاد تو چشم نمی زنه ولی تو PC خیلی تابلو هست ! بابا تو عصر Tessellation اخه این چه وضه ماشینه ! ولی خوب ازین نظر که رو همه سیستمها اجرا میشه قابل تحسینه :31:
البته دوست عزیز saam هم خیلی ایول داری که برگشتی .. ولی خوب فاجعه هم نبود ولی دیگه خیلی تابلو هست حداقل برای من اصلا قابل قبول نیست:13: همین جاپونی ها :27: رو نگا بازیش ممکنه گرافیک خیلی سنگینی نداشته باشه و رو بیشتر سیستمها هم اجرا بشه ولی دیگه ماشینشو اینطوری درس نمی کنه ... ولی آدمها خیلی خوب طراحی شدن تو بازی نو پردازی کلی هم خوبه ... منظره ها هم میشه گفت خوبه ولی دیگه این جور ریزه کاری ها رو زیاد جالب در نیاوردن ولی فکر هم نمی کنم 2 سال وقت کمی بوده براشون !
دوستان شاید اینجا جاش نباشه ولی من یک سوال داشتم این حالت انلاین و چند نفره بازی چی هست که به خاطر محدودیتش اعتصاب و اعتراض شده من تنها روشی که بازی میکنم اینه که حالت تکنفره است روشهای دیگه چه جوری یا کجا بازی میشه که من خبر ندارم ایا تو کافی نت است یا اینترنت پر سرعت میخواهد لطفا کمی راهنمایی کنید ؟ یعنی من که عاشق سری کال اف بودهام از یک سیستمهای دیگر بازی کاملا بی خبر بوده ام؟
باتشکر
به نظر من حالت Single Player توي بازي هايي مثل كال آف ديوتي فقط يه نوع تمرين هست! كه كنترل كردن بازي دستت بياد بعد بري سر اصل كاري. بازي اصلي Multiplayer هست. بنابر اين ميشه گفت كسي كه Multiplayer بازي هايي مثل كال آف ديوتي رو بازي نكردن، نصف بازي رو نديده :31:نقل قول:
براي نصب و راه اندازي مولتي پلير بازي هم روش زياد هست. با صرفه ترينش اينه كه يه با چند تا از دوستات جمع بشين خونه يكي و هر كس كامپيوتر خودش رو بياره و كامپيوترها رو وصل كنين به هم و شبكه درست كنين. بعدش بازي رو نصب و راه اندازي بكنين و نصف ديگه بازي رو ملاحظه كنين كه چي هست و در يك كلام حالشو ببرين!
البته راه هاي ديگه هم هست ولي يا با صرفه نيستن يا اينه لذت بازي رو نميفهمي مثلا اگه بخوايي بري گيم نت بازي كني به نظر من نميصرفه با اينكه اون لذت رو ميفهمي مخصوصا اگه با دوستان خودت باشي.
يه راه ديگه اي هم كه هست اينه كه ADSL 128 بخري و بشني خونه آنلاين بازي كني. اشكال اين روش هم اينه كه اولا خيلي طول ميكشه كه حرفه اي بشي و به پاي بقيه برسي در نتيجه بازم حال نميده! چون همش كم مياري بعد ميگي چرا اين اين طوري هست و غيره تازه وقتي يه كي رو ميزني تا ندوني كه كي بود كه حال نميده.
بنابر اين توي فكر يه مودم ADSL + Router باش كه فكر ميكنم دور و بر 40 تا 50 تومن يه دونه معموليش رو گير بياري. من خودم از Suzuki استفاده ميكنم كه چهار تا كامپيوتر رو ميشه به هم شبكه كرد و خيلي هم ازش راضي هستم. البته اگه نخواستي 40 تومن خرجت بشه ميتوني اول با يه كابل كراس شبكه دو تا كامپيوتر رو به هم وصل كني و بازي رو راه اندازي كني ببيني اصلا خوشت مياد يا نه بعد بري سر وقت روتر يا هاب كه باهاش ميتوني كامپيوترهاي بيشتري رو به هم وصل كني!
براي اطلاعات بيشتر برو اينجا :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=195941
تو Modern Warfare 2 دیگه نمیشه از سرور اختصاصی استفاده کرد برای Multiplayer باید با سیستم جدیدی به نام IWNet بازی کنید (یه چیزی مثل BattleNet هست) و در ضمن باید نسخه اورجینال رو داشته باشی برای Multiplayer. کلاً چیز مزخرفی شده و کلی هم بخاطر همین شاکی شدن؛نقل قول:
پس کلاً بیخیال Multiplayer باشید و فقط Singleplayer میشه بازی کرد مگه برین بازی رو بخرید.
layken عزیز ف+ی+ل+ت+ر رو اینجوری بنویس که robot ها به اشتباه p30world رو ف+ی+ل+ت+ر نکنن
با تشکر از اطلاعاتی که دادین ساده و مفید بود فقط یک چیزو هنوز نمیدونم وقتی دو نفره یا چند نفره شد بازی اونوقت دشمن کیه ، هدف چیه ؟ یهنی اهداف و مراحل بازی همون مراحل حالت تکنفره است ؟ و سوال مهم اینکه میشه مراحل بازی حالت تکنفره را به صورت دو نفری بازی کرد و برد جلو یا این جور چیزی وجود نداره ( میدونید دقیقا میخوام چی بگم مثل بازی شورش در شهر سگا در قدیم که دو نفری بازی میکردیم ) مگه کل بازی دو طرف دعوا مگه نداره سیستمشو چه جوریه میدونم دارم تاپیک را به بیراهه میبرم ولی میدونم اگه بخواهم جای دیگه سرچ کنم مثل شما شاید کسی نتونه ساده و مفید راهنمایی کنهنقل قول:
با تشکر
حامد جون مگه نمیدونستی که youtube مدت هایست که بسته شده :31:نقل قول:
البته من که یک راه ثابت و همیشگی دارم که ماه هاست هیچ منبعی جلوم بسته نمونده
بی صبرانه منتظر بازی هستیم در حد تیم ملی
پدرام جون پیغام خصوصی نمیشه بهت زد چرا :دی؟؟؟ این راه رو به مه هم یاد بده :دی پیغام بزن اگه میتونی :دینقل قول:
البته من که یک راه ثابت و همیشگی دارم که ماه هاست هیچ منبعی جلوم بسته نمونده
خوب دشمن دشمن است! هدف نابودي دشمن و نسلش! :31:نقل قول:
توي CoD4 امكان بازي به صورت Cooprative وجود نداره. ولي در CoD5 اين حالت امكانپذير هست. در مورد CoD6 نميدونم بايد صبر كنيم و ببينم چطور مطوريه.
توي CoD4 به طور كلي 6 نوع روش بازي وجود داره كه عبارت اند از :
Sabotage ، Search and Destroy , Team Dethmatch ، Free For All ، Head Quarters ، Domination
كه هر كدام از اين گيم مدها اشاره به قوانين بازي داره.
پرطرفدارترين گيم مد Search and Destroy هست و به اين صورت هست كه بچه ها به دو گروه تقيسم ميشن ( آمريكاييها و عربها ) بعد يه گروه سعي ميكنه پ م پ بزاره و يه جايي رو م ف ن ج ر كنه و گروه مقابل سعي ميكنه كه جلوي اونا رو بگيره! مراحل بازي هم همون مراحل Single Player هست با يه كم تفاوت. البته ماموريت كلا فرق داره و همون ماموريت Single Player رو نميشه اين طوري بازي كرد.
توي CoD5 علاوه بر روشهاي بالا يه مد جديد به اسم Cooprative هست كه همون چيزي هست كه تو ميخوايي يعني مثلا دو نفري دقيقا مراحل Single Player رو ميرين جلو با همون ماموريت ها و وقتي كه تير خوردي و داري ميميري دوستت ميتونه بياد و به دادت برسه :10:به قول تو مثل بازي شورش در شهر سگا هست يادشان گرامي باد! :8:
اگه پستم به بحث ارتباطي نداره شك نكنين بفرستينش به درك :31:
میشه در مورد robot ها یه کم توضیح بدی.نقل قول:
پیام خصوصی بهم بزن.
كي مياد اونوقت؟!
پست اول هم بودا :دینقل قول:
كي مياد اونوقت؟!
19 ابان
Infinity Ward مد third-person رو تائید کرد!
در گفتگو با سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقای Robert Bowling از Infinity Ward اولین کسی هستش که مد سوم شخص رو برای Modern Warfare 2 تائید میکنه!
"سوم شخص مد جدیدی در حالت چند نفره بازی محسوب می شود. شما می تونید در playlist محبتون یا گونه های مختلف بازی مانند eam Deathmatch یا Hardcore mode ( به همراه HUD محدود و قدرت تخریب بیشتر گلوله ها) و یا در مد جدید سوم شخص بازی کنید.
وقتی شما در سوم شخص هستید دیگه نمی تونید اون رو عوض کنید و برای همیشه سوم شخص خواهید بود. کسائیکه سوم شخص هستند نمی تونن با اول شخص ها بازی کنند چون این مد کاملا متفاوت هستش. این فقط راهی متفاوت برای انجام بازی می باشد."
یعنی در حالت اول شخص هم میشه بازی کرد؟
اصلا بازی اول شخص هستش!نقل قول:
یعنی در حالت اول شخص هم میشه بازی کرد؟
ولی برای ملتی پلیر بازی یه مد جدید اضافه کردن که سوم شخص هستش!
یاشاسین ساغول همشهرینقل قول:
دوستان پست اول تاپیک را آپدیت کردم اگه اطلاعاتاتی از بازی میخواین لطف کنید و به پست اول سر بزنید!:46:
واقعا پست اول رو که میبینم لذت میبرم خیلی پرمحتواست
یه تشکر خشک و خالی خیلی کم بود ممنون SAAM عزیز همیشه یکی از بهترین ها بودی .
بازی در نقش تروریست ها؟
----------------------------
ساعاتی پیش تریلری در اینترنت پخش و بلافاصله هم با پی گیری Activition پاک شد. حتما اولین تریلری که از بازی پخش شد را به یاد دارید. چند تروریست روسی وارد فرودگاه شده, در آسانسور, اسلحه های خود را آماده می کنند و بعد از باز شدن درهای آسانسور مردم را به گلوله می بنند. حالا شما بد بودن را در این بازی تجربه میکنید. به این صورت که در نقش یکی از این تروریست ها (مجموعا پنج نفر) ظاهر می شوید و در قالب یک مرحله, مردم و نیروهای امنیتی فرودگاه را قتل عام می کنید. قرار گرفتن در این وضعیت به طور حتم یکی از بحث برانگیز ترین صحنه های سال خواهد بود. باید دید نظر طرفداران این بازی نسبت به وجود این مرحله چیست.
این تریلر سه دقیقه و بیست و شش ثانیه ای هم اکنون از تنها آدرس (ف ی ل ت ر) زیر قابل مشاهده ست:
کد:http://www.ireport.com/docs/DOC-347021
من میخوام یه اعترافی بکنم.
تنها بازی که من بازی کردم ولی از اون خسته نشدم call of duty 4 بود.هنوز هم وقتی دوباره بازی رو از اول بازی میکنم اینگار برام تازگی داره و اصلا خسته کننده نیست.حالا این modern warfare2 چی از اب در بیاد خدا میدونه.
من که میگم بهترین بازی در دهه ی اخیر میشه.
من هم با شما موافقم ولی یک مساله که آدمو و بخصوص منو که عاشق سری cod هستم را به شک میاندازه و اذیت میکنه اینه که تجربه ثابت کرده همیشه بازیسازها سعی میکنن تمام تلاشسونو نو نسخه اول بکنن تا بازی سرو صدا کنه بعد از اعتبار شماره یک استفاده کنند و براحتی شماره 2 را که همه براساس شناختی که از یک دارند و بی صبرانه منتظرش هستند بفروشند مثلهاشو هم شما بهتر ازمن میدونید FARCRY 2 ، crysis warhead و... البته این یک قانون کلی نیست ومن امیدوارم در مورد mw2 حداقل صادق نباشهنقل قول:
حرف شما کاملا درسته و من قبول دارم و امیدوارم که در مورد mw2 صادق نباشه.:27:نقل قول:
ESRB درجه بندی سنی بازی رو تموم کرده و خلاصه ی بازی رو هم منتشر کرده
Platform: Windows PC, PlayStation 3, Xbox 360Rating: MatureContent descriptors: Blood, Drug Reference, Intense Violence, Language
این بازی یک بازی اکشن اول شخص است که در آن شما در یک گروه ویژه قرار میگیرید تا مقابل یک گروه تروریستی روسی قرار بگیرید . گیمر از کشور آمریکا در برابر نیروهای روسیه ای دفاع خواهد کرد . بازیباز ها از machine guns, sniper rifles, grenades و missiles و... برای نابودی دشمنان استفاده خواهند کرد . از نظر صداگذاری سلاح ها در هنگام شلیک ، انفجار ها و صدای درد هنگام زخمی شدن و.. بازی کاملا طبیعی است .
یکی از سخت ترین و خشن ترین مراحل بازی "No Russian " نام دارد جایی که شما نقش یک تکاور مخفی را بر عهده می گیرید که در این مرحله شما می توانید در قتل افراد بی گناه حاضر در فرودگاه دخیل باشید و افرادی که سینه خیز می روند را بکشید و یا اینکه از این کار دوری کنید اما در هر صورت صدای جیغ این افراد فواره ی خونی که به هوا پاشیده می شود را شنیده و می بینید . درون بخش مولتی پلیر گیمر ها می تونند سمبول هایی رو آزاد کنن و اونا رو برای نشون دادن در کنار اسم خودشون استفاده کنن بعضی از این سمبل ها نشان دهنده ی مواد مخدر هستند . در بازی دیالوگ های انگلیسی و روسی وجود خواهد داشت .
نسخه ی Xbox360 بازی Leak شــد!!
منتها بازی هیچ گونه فایل استیلث ( اعم از PFI,DMI و SS رو نداره!! )
بنابراین بهتره چند روزی صبر کرد تا نسخه ی استیلت شده بیاد؛ یا اینکه مین رو گرفت و وقتی بازی رسماً عرضه شد پچش کرد.
بابا قبل از زمان عرضه بازی کردن این بازیها خطرناکه.نقل قول:
یهنی اومده نسخه 360 ؟؟ من متوجه منظور اقا پیمان نشدم :دی
منظور پیمان جان اینه که بازی الان روی نت هست برای دانلود ولی چون استیلث نیست امکان بن شدن در لایو رو داره پس بهتره تا وقتی نسخه کامل بازی نیومده اون رو بازی نکنید:دی
اره محمد جان
اومد ولی full stealth نیست
یعنی live پر
که اونم برای call of duty که بهترین و پر کاربر ترین server ها برای بازی online رو داره یعنی هیچ
پس کی می خواد بیاد دیگه این بازی؟؟؟
من که توی این تابستون کال 1 و 2 و 5 رو بردم آخر شدیدا منتظر نسخه جدید هستم
عشق است کال ....