خیر - اگر میگفتید سورن elx ef7 چرا اما سورن معمولی از نظر موتور به ef7 نمیرسهنقل قول:
Printable View
خیر - اگر میگفتید سورن elx ef7 چرا اما سورن معمولی از نظر موتور به ef7 نمیرسهنقل قول:
آخرین سرعتی که سمند ال اکس مدل 85 میره چنده دیروز پسر خالم هر کاری کرد بالاتر از 165نرفت؟
کجا بود؟
وضعیت شیب جاد ه تعداد سرنشین نوع بنزین ماشین چچند تا تا حالا رفته
آخرین تعمیر و بازبینی موترو و روغن موترو این چیزا باد تایرا
سطح آسفالت چطوری بود؟
بازم شرایط رو بپرسم ازت؟
4نفر بودیم جاده هم شیب نداشت شب بود وروغنش هم تازه عوض کرده بود وبنزین معمولی 30لیتر داشت پس سرعت ماشین به این چیز ها بستگی داره اگه همه ی این چیز ها تکمیل باشه چند می ره؟
آقا ما يه ال ايكس مدل 88 صفر خريديم . 4000 تا باهاش رفتم اولين ايرادي كه بوجود اومد اين بود كه ديگه برف پاك كن آب نميده. چك كردم مخزنش پر هستش. دومين عيب اينكه يه دفعه درب طرف راننده رو معمولي بستم ، موقع پياده شدن باز كه كردم ديدم اون چراغ قرمز كوچيك داخل درب شكست و افتاد. سوم اينكه از روز اول تو جلوي ماشين فكر كنم پلوسش باشه تو دست اندازا تق تق ميكنه. چهارميش اينكه از روز اول درهاي عقب رگلاژ نيست و بايد محكم بزني به هم تا بسته بشه. پنجم اينكه دنده 1 اول كه راه ميفتي بد جا ميره ولي به مرور بعد از 10 دقيقه رانندگي درست ميشه. قبلا يه صفر مدل 85 هم داشتيم گيربكسش همينجوري بود. آدم 15 ميليون ميده آشغال ميگيره . البته تو دنيا به آشغال ميگن طلاي كثيف چون بازيافتش سود داره . مگر اينكه اين صمد(سمند) هارو هم بازيافت كنن با موادش مرسدس بنز يا بي ام دبليو يا تويوتا يا مزدا يا نيسان يا آئودي يا فراري يا كاديلاك يا هيوندايي يا كيا يا ...... بسازن.
سرنشین تعدادش زیاد بوده بنزین معمولی اکتانش پایینه ولی اگه شرایط مهیا باشه یعنی بنزین سوپر با اکتان بالا موتورش تنظیم باشه وزن بار و مسافر ماشینم کم باشه تا 210 تا گفتن میره منم شنیدم ندیدم .نقل قول:
این از اشکالات جزئی خط تولید کیلویی هستش دیگهنقل قول:
شما خط تولید اینا رو ببنید واقعا پی به حرف من میبرید میفهمید چرا اینقدر ایراد داره.
سلام بچه ها
این سمند EF7 موتورش ساخت کجاست ؟
چون تو یه تاپیک دیدم نوشته بود ، قراره موتورش رو از چند وقت دیگه ، خود ایران خودرو تولید کنه ! مگه الان کجاییه ؟
اینا طبیعیه تقریبا تو همه سمند های مدل 87-88 بوده سیستم آپ باشه از بیخ عوض کردی تا درست شدنقل قول:
-----------------------------------
در مورد سرعت :تو استان جاده 3 بانده بیشتر نیست که پر پلیسه و110 بیشتر نمیشه رفت!
ولی فرودگاه متروکه (مال قبل انقلاب )تو منطقه اونجا تا 220 فول پر کرده!:21:دور موتورم رو 6.5 بود
نقل قول:
تولید مشترکه با آلمان ... اونا زدند ما کپی می کنیم :دی
سلام
دوستان همگی شب و روزتون خوش، این تاپیکو زدم چون هرچی گشتم چنین موضوعی ندیدم.
من دیروز یه سمند EF7 پایه گاز سوز خریدم، اعجوبست...
موتور ملی پایه گاز سوزه، خیلی راه میره اصلا اگه بگم رو گاز بیشتر راه میره دروغ نگفتم.
دوستانی که تمایل دارن بیشتر بدونن و توی بحث شرکت کنن بسم الله....
خب یه کم بیشتر توضیح بده. چیزای تازه ای که دیدی رو بگو، ما که نمیدونیم چطوریه. نرمی ماشین، کشش توی کفی و سربالایی، شتاب، مصرف (که تو این روزا حرف اولو میزنه)، صدای موتور (که من روش خیلی حساسم!) و...
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
راستی، یادم رفت تبریک بگم! مبارکه؛ ایشالله چرخاش همیشه برات بچرخه! :دی
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
راستی، اینطور که معلومه محل سکونتت اهوازه. کولر گرفتی باهاش ببینی چقدر روی حرکتت تاثیر داره؟
سلام رفیق
به روی چشم
والا در موتور(کاپوتو) که باز میکنی اصلا موتوری مثل موتور سمند LX معمولی که با 405 و پارس یکیه نمی بینی.
یه موتور کاملا متفاوت داره، صداش بیشتر به صدای 206 شبیهه.
من دور موتور سمند معمولی رو دنده 5 و کیلومتراشو حفظم اینو که با اون مقایسه میکنم، میبینم که دور موتور بالاتره اما سرعت کمتره مثلا دور موتور 40 روی دنده 5 سرعت سمند معمولی 144 تاست تقریبا اما این روی همین دور موتور 138 تاست. نمیدونم چرا...
امروز با یه زانتیا کورس گذاشتم اذیتش کردم خیلی آخر دوتامون کوتاه اومدیم.
شکل ضاهریش با LX کاملا یکیه تفاوتش اینه که زیر راهنمای روی گلگیر نوشته 1.7cvvt و اینکه سر دندش باحالتر شده و دیگه گرد نیست و مستطیلیه. حالا اگه سوالی چیزی هست من در خدمتم....
راستی در مورد کولرش بگم که معمولیه اما آمپرش بازم مثل 206 تا زیر نصف میاد بالا در حالیکه سمند معمولی زیر اینه و بیشتر به ربع نزدیکه.
بچه ها درباره شکل ظاهریش با سمند lx معمولی :
اینایی که زیر راهنماشون نوشته 1.7cvvt فقط ef7 هستن ؟
آخه من یه مدلایی دیدم فک کنم نوشته بود 1.8.i
یه همچین چیزی
اینا معمولی هستن ؟
بلهنقل قول:
1.7 میشه موتور ملی یا همون EF7
1.8 i هم میشه 1800 انژکتوری که میشه موتور قبلی ها و XU7
متاسفانه شتاب زانتیا با سمند تا حدود زیادی قابل قیاس نیست :31:نقل قول:
امروز با یه زانتیا کورس گذاشتم اذیتش کردم خیلی آخر دوتامون کوتاه اومدیم.
1 - چند درصد موتور EF7 آلمانیه ؟ کاملا آلمانیه ؟
2 - پخش فابریکی که روش هست مدلش چیه ؟
مباركت باشهنقل قول:
مي توني چند تا عكس از موتور و يا قسمت هاي تزئيناتي كه گفتي بذاري
با تشكر
.
سلام دوستان شرمنده چند روزی نبودم دوباره فورجه ها شروع شد و من اومدم خونه
تنها تفاوت ظاهریش با سمند معمولی توی همون 1.7cvvt که زیر گلگیر راننده نوشته و سردنده هستش که مستطیلی شکله البته من تو صف گاز یکیشو دیدم مدل 87 بود و به جای 1.7cvvt نوشته بود CNG حالا عکساشو میزارم نگاه کنید...
این عکس گلگیر:
اینم عکس سردنده:کد:http://www.2shared.com/photo/kHpQmtnZ/04062010004.html
کد:http://www.2shared.com/photo/xU86FEXN/04062010005.html
یه چیز جدید شنیدم!!!!!
من ریگ و لاستیم انداختم رو ماشین (رینگ 16)
یکی از دوستام گفتش که باید بری به ECU ماشینت برنامه بدی چون شعاع رینگت زیاد شده و این تاثیر میزاره روی عملکرد ABS ماشین خودش 206 v19 داشت بعد از رینگ انداختن رفت و این کار رو کرد البته سایز رینگ فابریک اون 14 بود و با انداختن رینگ 2 سایز بیشتر شد اما همونطور که میدونین رینگ LX اندازش 15 هستش و در واقع من فقط یه اینچ بیشترش کردم.
اینم عکس رینگام با لاستیک Hero چطوره؟
کد:http://www.2shared.com/photo/00mQGsnO/04062010006.html
برای 206 میشه این کار رو کرد ولی برای سمند نه :46:نقل قول:
مرسی دوست من خیالمو راحت کردی آخه حوصلشو نداشتم برم ایرانخودرو چون تو اهواز فقط ایرانخودرو زیبایی قابل اعتماده برای دستکاریECU خیلی هم شلوغه.(ایرانخودرو زیبایی اهواز با کد 2404 الان چند ساله نمایندگی برتر خاور میانه میشه)نقل قول:
اما چرا سمند رو نمیشه چنین کاری کرد؟
به دلیل اینکه داخل ECU همچین چیزی تعریف نشده :46:نقل قول:
سمند ef7 از نظر تعمیر موتور چه جوری هست. جون موتورش فرق داره و پایه گاز سوز هست و آلمانی میگم؟
قطعاتش هنوز همه جا پیدا نمیشه .برای شهر های کوچک به مشکل می خوره .نمایندگی یک شهر کوچک می گفت حتی فیلتر هاشو هم نداریم . مگه فیلترهاش هم متفاوته ؟!
بی کیفیت ترین ماشینی که دیدم سمند فوق العاده غیر استاندارد سعی کنید زیاد دنبالش نرید
اما این جدیداش پایه گازسوزاش بد نیست ولی اتاقش بده
والا من که شنیدم ، هر شهری که نمایندگی ایران خودرو داشته باشه از لحاظ قطعات و تعمیر مشکلی نداره این ef7نقل قول:
خب موتور قدیمی ها که همون موتور پژو هست هست موتور بدی هم نبود - موتور ef7 هم که میگن عالیهنقل قول:
نمیدونم منظوتون از بی کیفیت چیه ولی خوب نیست آدم بدون دلیل درباره یه ماشین این جوری حرف بزنه !
دوستان این دکمه ی تهویه که کنار دکمه ی کولر هست دقیقا به چه درد می خوره؟چطوری باید استفادش کنی؟
سلام فکر کنم برای این باشه که هوای داخل خودرو رو بچرخونهنقل قول:
فکرکنم اگر رو حالت خاموش باشه ، هوایی که وارد ماشین میشه همون هوای بیرون یا محیط هستش و اگر روشن باشه بادی هستش که توسط فن ها تولید میشه .نقل قول:
فکر کنم ... من موتورش رو زیاد بررسی نکردم ولی کلا از زمین تا آسمون با موتور قدیمی فرق فوکولهنقل قول:
بخصوص صدا و نرم کارکردنش
فعلا که EF7 دو گانه سوز پیدا نمیشه :5:
مطلبی جالب از سایت ایران خودرو :
معرفی اجمالی ویژگی های موتور پرقدرت EF7
موتور ملي پروژه اي مشترك بين مركز تحقيقات موتور ايران خودرو (I.P.C.O) و مركز تحقيقات موتور آلمان (F.E.V) مي باشد . اين موتور از پايه براساس سوخت گاز طبيعي طراحي گرديده و در عين حال قابليت كاركرد با بنزين را نيز دارا بوده و در ميان موتورهاي گاز سوز دني ا در ليست 3 موتور برتر و از نظر طراحي كلي موتور در ميان 10 موتور برتر دنيا قرار دارد .
مكانيزمهاي به كار رفته در اين موتور به نحوي است كه توانسته است با وجود حجم موتور و مصرف سوخت كمتر به توان و گشتاور بالاتري حتي نسبت به موتورهاي بنزيني دست يابد . به واسطه طراحي بهينه موتور و نيز
استفاده از جديد ترين نوع سامانه مديريت موتور ، خودرو به صورت خودكار سوخت گاز را به عنوان سوخت اصلي انتخاب نموده و با آن روشن مي شود و با اتمام هركدام از دو سوخت نيز عمليات تعويض سوخت به صورت خودكار در آن انجام شده و نياز به دستور راننده نمي باشد. موتور EF7 در محيط هاي خيلي سرد نيز قابليت روشن شدن با سوخت گاز را داشته و در هيچ شرايطي كاركرد موتور منوط به وجود سوخت بنزين در باک نيست . در ضمن به واسطه استفاده از تنظيم كننده هيدروليكي سوپاپها ، در هيچ زماني نياز به تنظيم فيلرسوپاپهاي موتور نمي باشد.
طراحي اجزاي اين موتور 16 سوپاپ به نحوي صورت گرفته است كه به واسطه محاسبات رايانه اي پيچيده سطح صدا و لرزش موتور به خصوص در دور آرام بسيار مطلوب و متناسب با موتورهاي روز دنيا بوده و از نظر سطح دستيابي به استاندارد آلايندگي نيز توانايي اخذ بالاترين استانداردهاي روز اروپا ( 5 Euro ) را دارا مي باشد .
(C.V.V.T ) مكانيزم تنظيم زمان بندي متغير سوپاپها
موتور ( EF7) نخستين موتور در ايران است كه در آن از سيستم زمان بندي متغيرسوپاپ ها استفاده شده است . اين سيستم سبب افزايش راندمان موتور شده به نحوي كه در دورهاي پايين سبب كاهش مصرف سوخت ( تا 10 درصد ) و در دورهاي بالا سبب افزايش قدرت موتور مي شود . مهمترين مزاياي اين سيستم عبارتند از :
* امكان جابجايي زمان باز و بسته شدن سوپا پ هاي ورودي
* بهينه نمودن راندمان در تمامي نقاط كاري موتو ر
* بالا نگه داشتن مقادير گشتاور در دورهاي كاري موتور
* كاهش ميزان مصرف سوخت
* كاهش آلودگي
تلمبه آب، صافي روغن و خنك كن روغن در يك مجموعه
تلمبه آب، صافي روغن و خنك كن روغن در موتور EF7 در يك مجموعه طراحي شده است كه تنها توسط چهار پيچ و به واسطه يك آب بند به بدنه موتور متصل مي باشد. مزاياي استفاده از اين قطعه عبارت است ا ز:
- استفاده از يك قطعه به جاي سه قطعه در موتورهاي معمول .
- عدم استفاده از اتصالات و لوله هاي جانبي به دليل اتصال بدون واسطه به بدنه موتور.
- قابليت تعويض صافي روغن و پره تلمبه آب به صورت جداگانه بدون نياز به تعويض كل مجموعه .
دريچه گاز برقی
به واسطه توان وگشتاور بالاي موتور با هر دو سوخت بنزين و گاز ، استفاده از دريچه گاز برقي و نيز كاليبراسيون بسيار دقيق سامانه مديريت موتور ، تعويض سوخت بنزين به گاز و بر عكس به هيچ وجه منجر به تغيير عملكرد خودرو نشده و راننده به هنگام تغيير سوخت در قابليت رانندگي خودرو تغييري احساس نمي كند.
سيستم نشتي يابي هوشمند گاز
چنانچه به هر دليلي كمترين مقدار نشتي در خودرو رخ دهد، قبل از آنكه حتي راننده بوي آن را استشمام كند ، بواسطه بكارگيري سامانه نشتي يابي هوشمند چراغ Check Engine خودرو روشن شده و راننده مي تواند با مراجعه به نمايندگيهاي مجاز از محل وقوع نشتي آگاهي پيدا كرده و آن را برطرف نمايد.
تلمبه روغن مستقيم
طراحي تلمبه روغن در موتور EF7 از نوع حركت مستقيم است به نحوي كه نيروي مورد نياز براي حركت خود را به طورمستقيم و بدون واسطه از ميل لنگ مي گيرد ، در حاليكه براي به حركت در آوردن تلمبه هاي روغن معمولي از چرخدنده يا چرخ و زنجيراستفاده مي گرد د . علاوه بر تامين روغن موتور، از پوسته اين قطعه براي نگهداشتن كاسه نمد جلو موتور استفاده مي گردد كه اين امر موجب حذف يك قطعه از موتور گشته كه علاوه بر كاهش هزينه هاي تعمير و نگهداري و كاهش زمان همبندي، دقت تنظيم كاسه نمد با محور ميل لنگ را بالا برده و در نتيجه احتمال بروز نشتي از كاسه نمد جلو ميل لنگ كاهش مي يابد . از مزاياي ديگرتلمبه روغن مستقيم، بازده بيشتر و همچنين دسترسي آسان تر براي تعميرات است به نحوي كه براي باز كردن اين قطعه، نيازي به باز كردن محفظه روغن نيست .
فرق سمند lx cng با سمند lx سال cng چیه ؟
قیمتاشونم اگه میشه بگین
LX CNG ؟ خوب اون موتور معمولیه که با یه رگلاتور و کیت گاز سوز شده ولی آلیاژها و محاسبات فنی برای ساخت موتورش که پایه گاز سوز باشه انجام نشده
سمند سال یه سری امکانات اضافه داره :
آیینه برقی تاشو
ضبط سونی یو اس بی خور
روکش چرم و جلو چمبر قشنگتر
سینی جلو قشنگتر
کلا بحث سر تزئینات ماشین میاد .... سمند سال همون سمند معمولیه با امکانات بیشتر ! موتور همونه !
از لحاظ موتور که آره میدونمنقل قول:
از نظر امکاناتو ایمنی گفتم - ترمزش هم فرق کرده ؟
lx cng با lx سال cng
سلام دوستان. من میخوام یه سمند پایه گاز سوز بگیرم ولی نمایندگی که میرم میگه نداریم . کجا باید برم برا خریدش ؟
ایمنی نه زیادنقل قول:
ترمز های سمند LX ABS هست
آخه تو سایت ایران خودرو برای سمند lx cng توی قسمت نوع ترمز ضد قفل زده استاندارد ولی برای lx cng سال زده چهار كانال + چهار سنسور + EBDنقل قول:
میخواستم ببینم درسته ؟
یه سوال دیگه هم چه جوری میشه سمند lx سال رو از lx معمولی تشخیص داد ؟
ممنون
والا باید بری کاتالوگش رو بخونی تا جزئیات رو ببینی ! ولی EF7 یادمه EDB و ... هم داشت
با سلام خدمت دوستان محترم
می خواستم بدونم این یکی سورن اوضاعش چه جوریاست؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم سورن elx هست:31:
از موتورش خیلی تعریف و تمجید میشه!!! شنیدم داخل ماشینم تغیرات زیادی کرده!!!!:18:
منتظر نظراتتون هستم ممنون:31:
داخلش آره ولی موتورش همون TU5 هست
سلام ما یه سمند lx داریم که از 15000 تا 30000 کیلومتر برا گارانتی نفرفتیم و روغن موتور و فیلترش رو به صورت آزاد عوض کردیم.الآن اون خانومه هست که همش میگه "درب خودرو باز است":دی
الآن میگه "فیلتر روغن تعویض گردد".بعدش میگه "روغن موتور تعویض گردد" الآن هر وقت که ماشین رو روشن می کنیم همین رو میگه و خیلی رو اعصابه.
حالا چی کار کنم؟