بله هم usb داره هم شبکه
Printable View
بله هم usb داره هم شبکه
خوب شما با لن وصل کنید اگه مشکلی بود بگید
لن وصل هست همین میاد
ولی فکر نکنم از لن و یو اس بی باشه چون هر دوتا را هم وصل میکنم شاید از کانفیگه بهترینش همین pppoe هست
و پورت ها هم دیفالت باید باشه
ولی این احتمال هم هست که از ویندوز 7 باشه(خطای معروف651)
در ضمن همیشه قطع نیست گاهی قطع میشه و با دردسر وصل میشه
شما ویندوز رو یه دور عوض کنید و مودم رو ریست و مجددا کانفیگ کنید بزارید رو pppoe و نتیجرو بگید مشکل فکر کنم نرم افزاری باشهنقل قول:
سلام من هیچ آشنایی با مودمهای ADSl ندارم یه مودم ADSl می خوام که با ADSl مخابرات سازگاری داشته باشه وقت هم ندارم که کل تاپیکو بخونم اگه ممکنه راهنماییم کنید.
من این مودم رو دارم مودم خوبیه
با همه ی دستگاهها هم سازگاره
w8101g
بودجتون چقدره دوست مننقل قول:
سلام
دوستان شما هر ساعت چه قدر از شارژتون می ره؟
یعنی چی منظورتون محدودیت حجم هست ؟نقل قول:
اگه منظورتون اینه بستگی به نوع مصرف و میزان دانلود و آپلود داره
آره منظورم حجمه.نقل قول:
یعنی چی منظورتون محدودیت حجم هست ؟
اگه منظورتون اینه بستگی به نوع مصرف و میزان دانلود و آپلود داره
من یه ساعت که برم تو اینترنت و فقط تو سایت ها بچرخم حدود 50mb می ره.
می خواستم ببینم طبیعیه؟
احتمالا صفحه زیاد رفرش میکنید
اگه فلکر میکنید طبیعی نیست باید سیستم اسکن ویروس و spyware بشه چون اینها هم از اینترنت استفاده میکنند
همچنین اگه وایرلس هست ممکنه بقیه از اطراف بهش دسترسی دارند
ولی به نظر من طبیعیعه چون مصرف منم همینقدره حدودا
نمیدونم مودما تو چه رنجین ولی ترجیحا زیر 50 تومن.یه چیزی باشه که سرعت دانلودش خوب باشهنقل قول:
مدل مودم من d-link dsl-2520U هست.نقل قول:
نمیدونم مودما تو چه رنجین ولی ترجیحا زیر 50 تومن.یه چیزی باشه که سرعت دانلودش خوب باشه
سرعتشم خوبه.
من اینترنت 128 گرفتم ول سرعت دانلودش بالای 65 هست.
قیمتشم زیر 50 تومانه.
من خودم همینو دارم ازش رازی هم هستم.
مودم ها سرعت آپلودشون یکین سرعت دانلودشون هم با این اینترنتی که ما داریم زیاد فرقی نمیکنهنقل قول:
پیشنهاد من اینه که 15 تومن بزارید رو پولتون و یک مودم smc 4پورت سری n بگیرید عالیه
اگر هم فیکس 50 میخواین مدل tplink 8901g هم هست
من از TP-Link TD-8840T استفاده میکنم و خیلی عالیه .
باسلام
این +2/adsl2 چیه دیگه؟منظورش همون +adsl2 هست یافرق میکنه
ضمنا میخوام ازپارس آنلاین اینترنت بگیرم مودم خودشون symphony5210هست بگیرم بهتره یاtp link td 8811
همون tplink بگیرین شما
باتشکرولی دررابطه باسوال اولم ( +2/adsl2 چیه دیگه؟منظورش همون +adsl2 هست یافرق میکنه)اطلاعاتی ندارید؟نقل قول:
همون +adsl2 هست اینترنت بالای 512 هم ساپورت میکنه
سلام خسته نباشید
از مودم وایرلس بعنوان گیرنده میشه استفاده کرد؟؟
خیرنقل قول:
مودم وایرلس دهنده ی اینترنت به صورت وایرلس هست
شما باید از گیرنده های وایرلس مثل کارت وایرلس یا فلش های گیرنده ی وایرلس استفاده کنید
اقا من مودم D-LINK دارم می خوام عوضش کنم !
میشه از اینجا یه مدلی بگید
ممنونم
کد:http://kalagard.ir/#id=10050001&page=1
آقا ببخشید از مخابرات به من یه دفترچه دادن که توش نوشته مودمی که میگیرید باید این مشخصاتو داشته باشه:
(G.DMT)992,1.ITU-T G استاندارد- :ASDL
(G.LITE)992,2.ITU-T G استاندارد-
413 ANSI T1 استاندارد-
(ANNEXJ)ITU-T G 992,3 يا ITU-T G 992,3/4 استاندارد- :ADSL2
(ANNEXL)ITU-T G 992,3
(ANNEXM)ITU-T G 992,5 استاندارد
این مودمایی که شما گفتید اینطورین؟
مودم huawei MT800یا 880 چطوره؟
سلام دوستان
من میخوام بالاخره یه مودم وایرلس بگیرم
چه مودمی از بقیه بهتره؟
برد و سرعت خیلی برام مهمه
پسرخلم بهم linksys رو معرفی کرده از این بهتر داریم یا همین linksys رو بگیرم؟
ممنون از کمکتون
برای مخابرات من با برندهای smc -linksys و tplink تست کردم مشکلی نداشت هر برندی با توجه به بودجتون میتونید بکیریدنقل قول:
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
باید بودجتون رو مشخص کنیدنقل قول:
لینک سیس گرونه برندهای بهتر و ارزون تر مثل tplink و smc و ..... هم هست
ازلحاظ فنی چه تفاوتی بین مودم tp link td 8810 و tp link td 8811 وجوددارد؟
اینطور که من میدونم با هم تفاوت خاصی ندارن :46:
فقط Td8811دوتا پورت داره
واین Td 8810یک پورت داره
خروجی
اینم لینک مشخصات فنیه :5:
Td8811
Td 8810نقل قول:
کد:http://www.tietofriikki.fi/pdf/TD-8811.pdf
نحوه ی راه اندازیه مودم هم توش هستنقل قول:
کد:http://www.supportsidan.org/manualer/tplink_td8810.pdf
تاپيكي پيدا نكردم تا سوالم مطرح كنم---اگه موردي نيست همينجا طرح ميكنم اميدوارم جواب بگيرم!!! يه سيستم قديمي دارم كه مشخصاتش پايين مينويسم ميخوام بدمش به يه نفر تا ازش استفاده كنه كارش هم فقط اينترت و اين چيزاست نه بازي ميكنه نه كارهاي گرافيكي فقط واسه دانلود كردن و وب گردي لازم داره حالا ميخوام بدونم اگه يه مودم داخلي و خارجي بخره ميتونه Adsl استفاده كنه؟؟؟مشخصاته سيستمAMD ATHLON XP 1700 CPU 1.47 GHZRAM 512MBحالا مودم داخلي و خارجي با اين مشخصات بهش ميخوره يا نه؟؟؟مخصوصا مشكل الان مودم داخليشه كه بايد عوض شه حالا از اين گيگابايتا 10 تومن بهش جواب ميده؟؟؟اگه امكان دارم زودتر جواب بدين تا تكليفه اين سيستم مشخص شه اگه جواب مثبت باشه كه خيلي خوبه و كاره يه نفر راه ميافته اگر هم نه كه اين سيستمرو رد كنم بره به اين اوراقيها
TANKS
بله adsl هم ميتونه استفاده كنه . يك مودم TP LINK 8811 بگيري كارش راه ميوفته
سلام بچه ها.
من اینترنت 128 آسیا تک دارم و مودمم LINKSYS WAG 120 N دارم , چراغ DSL مودمم روشن شده ولی نمیدونم چطوری باید مودمم رو کانفیگ کنم و تنظیمات برای لپ تاپم و این چیزا رو هم بلد نیستم میشه لطفا راهنماییم کنید یا چند تا لینک بدین که بتونم مودمم رو کانفیگ کنم .
و لطفا اگه راهی داره بگین چطوری مودمم رو تنظیم کنم که شبا خودش بره رو یوزر و پسورد شبانه.
اقا این قابلیت وایرلس مودم های ای دی اس ال به چه درد می خوره؟ مگه این مودم ها اینترنتو از سیم نمی گیرن؟
سلام
من ميخوام يك مودم بيسيم خوب بخرم كه كه با wifi بتواند 2 تا لپ تاپ را احتمالا همزمان سرويس بدهد و جنسش هم خوب باشد مدل TP-LINK ModemTD-W8901G /54M با قيمت 46000 مناسب هست يانه؟ تفاوتش با مدلهاي 80000 تومني چيست؟ ممنون
2-ضمنا اين مودمها اگه دائم روشن باشند صدمه مي بينند؟
3-مودم مودم روتر وایرلس و هاب + مبدل USB به شبکه وایرلس TD-W54KIT با تخفيف سايت چاره ميده 52000 تومان آيا بهتر نيست؟ضمنا مبدل usb به شبكه چكار ميكنه؟
سلام علیکم به همگی
نمیدونم سوال ما برای اینجاست یا نه ؟ بهر حال اگه نبود من رو ببخشید .
درباره ی مدل مودمهای USB لپ تاپ که برای اتصال به اینترنت هست ، سوال داشتم .
1- درباره اونها یه کم توضیح میدید ؟
2- اینها خوب و بد داره ؟
3- نسل جدید و قدیم داره ؟
4- چه مدلش از همه بهتره و تا چند نسل اگه اپراتورهای مخابرات پیشرفت و توسعه پیدا کرد ، جوابگو هست ؟
5- برند خوبی هست توی ایران که پیدا بشه ؟
6- قیمتش چنده ؟
بسیار سپاسگزارم از جواب شما
یاعلی
چرا اینترنت کابلیه ولی مودم وایرلس هست و همون اینترنت رو به صورت وایرلس هم میده تا بقیه از طریق لپ تاب یا گوشی بتونن به مودم از طریق وایرلس وصل بشننقل قول:
TANKSنقل قول:
مودم داخلي هم لازم داره چون كابل اينترنت بهش نميخوره حالا مودم داخلي و خارجي اينايي كه گذاشتم بهم ميخورن و به سيستم؟؟؟
EXTERNAL
D-LINK DSL-2520U
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
INTERNAL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=471
اينم مادربورد
GA-7VA
اگه امكان داره زودتر پاسخ بدين!!!!!
یعنی چی من منظورتون رو نفهمیدم میخواین مودم دیال آپ رو به مودم adsl وصل کنید؟نقل قول:
نه بابا---اصلا اون مودم داخلي رو ولش كن!!!هواسم نبود!!!
ميخوام به اين مودربود dsl وصل كنم مودم D-LINK DSL-2520U بهش ميخوره ديگه؟؟؟اما پشته كيس و مودربورد كه جاي كابلي كه dal بخوره وجود نداره؟؟؟مگه نبايد يه مودم داخلي هم باشه؟؟؟
من الان كيسه خودم به dsl وصله و از طريقه كابلي كه پايين عكسشو گذاشتم به مودم خارجي متصل شده اما اون كيس قديمي كه عكسه مادربوردشو بالا گذاشتم چطوري بايد به مودم خارجي متصل شه در حاليكه جاي كابل نداره؟؟؟راستش من وقتي كيسه جديد بستم اصلا توجه نكردم كه مودم و اين قطعات چطوري متصل شد و الا الان متوجه ميشدم!!!
اميدوارم منظورمو متوجه شده باشي
باید براش یک کارت شبکه 10/100 بگیرینقل قول:
اگه مودم adsl تون جای دیگری برای لن نداره و میخواین کیس دوم هم از اینترنت استفاده کنه مثل کیس اول باید دو سیستم شبکه بشن
برای اینکار باید لن کیس دوم وصل بشه به لن کیس اول منتها چون کیس اول لنش به مودم وصل شده پس مجبورید برای کیس اول که مودم بهش وصل هست یک کارت شبکه بگیرین و دو سیستم رو شبکه کنید
برای اینکار باید حالت مودم رو رو حالت bridge بزارید و کانکشن برای اینترنت درست کنید و اون کانکشن رو شیر کنید
به هردو سیستم باید ip بدین و network هردو سیستم رو نصب کنید برای شیر داده ها
امیدوارم جوابتون رو داده باشم
اگه مودمتون دوتا پورت لن بود دیگه نیازی به این کارا نبود