سلام دوستان
آفیس 2013 من تو ویندوز 10 کار نمیکنه ،طبیعیه ؟ :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار بود یه آفیس جدید بیاد 2015 اینا ! نیومد ؟ :n24:
بدرود :n16:
Printable View
سلام دوستان
آفیس 2013 من تو ویندوز 10 کار نمیکنه ،طبیعیه ؟ :n02:
قرار بود یه آفیس جدید بیاد 2015 اینا ! نیومد ؟ :n24:
بدرود :n16:
سلام دوستان
ما یک گروه کابینت ساز هستیم و قصد داریم برای سهولت و دقت بیشتر در آنالیز کابینتها جدولی طراحی کنیم ٬که تا قسمتهایی هم پیش رفتیم .راستش باید بیشتر توضیح بدم هر کابینت ام دی اف تشکیل شده از قطعات مختلفیه که هرکدام بنا به ابعاد اصلی کابینت میتونه متغیر باشه.چون در جدول ما بیش از 70 نوع کابینت با اشکال مختلف وجود داره و ما به صورت انتخابی از این کابینتها استفاده میکنیم لذا باید کاری کنیم که اندازه کابینت انتخابی به لیست انالیز ارسال بشه ما در یک شیت و در یک قسمت ابعاد اصلی کابینت رو به ترتیب عرض-عمق- ارتفاع وارد میکنیم و در قسمت های بعدی قطعات تشکیل دهنده کابینت وارد میشه مثال:ام دی اف های سفید به قسمت سفیدها و ام دی افهای رنگی به قسمت رنگیها و فیبر هم همینطور حالا چگونه این قسمتهای تفکیک شده رو به شیتهای تعریف شده ارسال کنیم . سرتونو درد اوردم لطفا راهنماییمون کنید. از تمامی دوستان متشکریم
سلام دوستان
یه مشکلی برا من پیش اومده اونم اینه که حجم بالایی از اینترنتم بدون استفاده شخصی خودم مصرف میشه
الان نرم افزار DU Meter رو نصب کردم می بینم که در عرض زمان خیلی کمی حدود 500 مگ از اینترنتم رو OfficeClickToRun.exe مصرف کرده
1- این برنامه برای چه کاری هست؟
2- چی دانلود میکنه؟
3- آیا ضرورتی به دانلود این حجم هست؟
4- چطوری می تونم جلوی دانلود رو بگیرم؟
ممنون
سلامنقل قول:
به صورت دقیق جواب سوال را نمی دانم ولی شما می توانید این مشکل را با روش زیر حل کنید.
کلید ویندوز در کیبورد را نگه دارید و کلید R را بزنید و سپس در Run بنویسید services.msc و اینتر را بزنید.
سرویس ClickToRunSvc را پیدا کنید و سپس دوبار بر آن کلیک کنید و ابتدا Stop و apply را بزنید و سپس Startup Type را بر Disabled تنظیم کنید و Apply و OK .
نقل قول:
سلام
ممنون دوست عزیز
من قبل راه حل شما رفتم از msconfig بخش services گزینه OfficeClickToRun رو غیر فعال کردم
اما هم تو اون راه حل هم تو راه حل شما مشکل اینه که دیگه نمی تونم برنامه های افیس رو اجرا کنم
پیغام خطا میده
با استفاده از یک نرم افزار فایروال مانند Glasswire (یا فایروال آنتی ویروس) ارتباط اینترنتی این برنامه را متوقف کنید ؛ ببینید برنامه های آفیس اجرا می شوند یا خیر.(بر نماد آتش در کنار نام این پروسس در نرم افزار Glasswire کلیک کنید)نقل قول:
کد:https://www.glasswire.com/download/
سلام مجددنقل قول:
ممنون از راهنمایی تون
الان دارم برنامه پیشنهادی شما رو دانلود می کنم امتحان کردم خدمتت اطلاع میدم
اما سوالی که پیش اومده اینه که این برنامه چی داره دانلود می کنه که یهو می بینی 500 مگ تا 1 گیگ از اینترنتم رو تو تو هر دفعه مصرف می کنه
اگر ویندوزتان XP است ؛ این برنامه را دانلود نکنید چون این برنامه در ویندوز XP نصب نمی شود. (شرمنده ؛ پست قبلی یادم رفت بگم)نقل قول:
من این مشکل رو تو لپ تاپ و کامپیوتر خونه ام دارم که هر دوش ویندوز 10 هستند فکر کنم قبلش هم ویندوز7 داشتم هم این مشکل بود اون موقع چک نکرده بودم از این clickToRun هست یا نهنقل قول:
اما الان که شرکت هستم ویندوز 7 دارم که این برنامه پیشنهادی شما رو نتونتستم نصب کنم حتی با غیر فعال کردن نود سیکیوریتی
تو هر سه سیستم هم افیس 2016 دارم
اما تو کامپیوتر شرکت تا الان این حجم دانلود رو تجربه نکردم(البته امروز دارم چک می کنم قبلا تو شرکت توجه نکرده بودم)
تو هر سه هم برنامه OfficeClickToRun فعال هست
اما من هنوز نفهمیدم این حجم دانلود برا چی هست؟ اصلا این برنامه داره چیکار می کنه؟
من آفیس 2016 را نصب کردم و این پروسس و این سرویس به ویندزو اضافه نشد.نسخه ای که تست شد نسخه Microsoft.Office.Professional.Plus.2016.RTM است . (البته بار اول که یکی از برنامه های آفیس اجرا شود ؛ پیام آپدیت آفیس را نشان می دهد که NO را انتخاب می کنم)نقل قول:
احتمالا شما از نسخه Windows Installer (MSI) استفاده نمی کنید ؛ بهتر است در یکی از سیستم ها آفیس را حذف کنید و پس از Restart سیستم ؛ نسخه کامل و نهایی Office 2016 نسخه ای که برنامه های آفیس را به صورت آفلاین نصب می کند و نیازی به ارتباط اینترنتی ندارد)را از یکی از سایت های دانلود ایرانی (با حجم حدودا 800 مگابایت) دانلود و نصب کنید ؛ پس از نصب و اجرا مشاهده می کنید که پروسسی با نام Office click to run مشاهده نمی شود.
البته من نسخه های ابتدایی که قبلا از آفیس 2016 در سایت ها ارائه شده بود را چک نکردم که آنها هم این مشکل را داشته اند یا خیر.
ان طوری که در سایتها نوشته است ؛ نسخه های آفیس Click to run کاملا با اینترنت در ازتباط هستند و به صورت خودکار آپدیت می شوند.
در مورد آفیس نصب شده فعلی هم ارتباط پروسس Office click to run را با اینترنت قطع کنید ؛ اگر مشکلی برای برنامه های آفیس ایجاد نشد می توانید به استفاده از همین آفیس ادامه دهید.
روش قطع دسترسی برنامه ها به اینترنت با نرم افزار Eset Smart Security
محتوای مخفی: ادامه
روش دیگر : استفاده از نرم افزار Bwmeter
نرم افزار bwmeter را نصب کنید و سپس سیستم را ریستارت نمایید.
قبل از اجرای نرم افزار صدای Volume کامپیوتر را کم کنید ؛ چون این برنامه یک دور برای همه ارتباطات اینترنتی اجازه می گیرد که باید Allow را بزنید.
نرم افزار را اجرا کنید و مانند تصویر پروسس Office click to run را انتخاب و Forbid را بزنید و ok . (البته نام این پروسس هنگامی که یک بار به اینترنت متصل شد ؛ در این قسمت دیده می شود)
نکته : بهتر است نرم افزارهای مدیریت ترافیک اینترنت (مانند Glasswire ؛ Netlimiter ؛ DUmeter و ...... به صورت همزمان در سیستم نصب نشوند.(البته در بیشتر موارد مشکلی ایجاد نمی شود)
موارد دیگر برای بررسی :
به مسیر زیر در تنظیمات ویندوز 10 بروید و تیک Give me update for other Microsoft product when update windows را بردارید.
Settings >>> Update and security >>>Windows Update >>>Advanced option
یکی از نرم افزارهای آفیس را اجرا کنید و سپس بر File (بالا ؛ گوشه سمت چپ) کلیک کنید و account را انتخاب کنید.
اگر تنظیمات Update را مشاهده می کنید ؛ آن را غیرفعال کنید.
نقل قول:
سلام
خیلی خیلی ممنون
به کمک شما مشکلم حل شد
من بعد اینکه از برنامه پیشنهادی شما نتونستم استفاده کنم همونطور که گفته بودید رفتم از فایروال نود دسترسی این برنامه به اینترنت رو قطع کردم و برنامه های افیس هم کار می کنند
الانم با این روش account که آپدیت افیس رو disable کنم (چی گفتم اصلا سعی کنید منظورم رو متوجه بشید:n13::n01:) دیگه محکم کاری شد
حداقلش فهمیدم این برنامه داشت چیکار می کرد
باز هم ممنون:n16:
سلام خسته نباشید من تو نصب office یک مشکل دارم و اینه که وقتی که office رو نصب می کنم و نصب تموم میشه یک صفحه میاد به شکل زیر
مشکل آفیس مک حل نشد؟
سلام بر اساتید محترم
دیشب رفتم داخل تنظیمات آفیسم و languagepack رو زدم رو آپدیت ولی بعد اینکه فایل 3مگابایتی رو دانلود و اجرا کردم کل مجموعه پاک شد. حالا هم می خوام حذف کنم کل برنامرو ولی نمیشه !!! خواهش میکنم کمک کنید. ممنون :n12:
مشکلم حل شد ممنون
سلام
من افیس2016رو ریختم اول وردش کرش می کرد....الان کلا هر نرم افزاری از افیس رو باز کنم کرش داره اولش.یه چند لحظه باید صبر کرد..لطفا کمک کنید..
ستمه....خوب جواب بدید....اون کرش چطوری حل میشه؟
ویندوز من 7 هست افیس 2016 روش نصب میشه؟
سلامآفیس 2016 در ویندوز 7 بدون مشکل نصب می شود. (ویندوز 7 سرویس پک 1)در صورت مواجه شدن با ارور مبنی بر نصب نبودن آپدیت kb2999226 ؛ این آپدیت را برای ویندوز 7 (مطابق با 32 یا 64 بیت بودن ویندوز 7 ) دانلود و نصب کنید.نقل قول:
برای نصب شدن این آپدیت ؛ باید سرویس Windows update در سرویس های ویندوز غیرفعال نباشد و پس از نصب این آپدیت سیستم Restart شود.کد:https://support.microsoft.com/en-us/kb/2999226
شرایط دیگر :
سلام
من افیس 2016 رو نصب کردم و کرک هم کردم ولی خیلی کرش میکنه..مثلا وقتی متن انگلیسی رو میخام بین متن فارسی بنویسم کرش میکنه..یا میخوام ایمیل با اوتلوک بزنم ریپلای رو میزنم میخام تایپ کنم کرش میکنه..البته خودش بعد مدتی درست میشه ولی رو اعصابم بود که مجبور شدم باز افیس 2013 رو نصب کنم..کسی راه حلی میدونه؟:n13:
من مشکلم فقط اینه که افیس 2013 دارم و بخوبی کار می کنه حالا که بنا به احتیاج می خوام project 2013 بریزم اروور 1321 میده گفتم شاید کلا 2016 بریزم مشکلم حل بشه.
در مورد ارورو 1321 هم کلی گوگل کردم راه حلش هم از حالت read only در اوردن فولدر افیس هست ولی من هر کار می کنم از حالت read only در نمی اد فولدر افیس با اینکه ادمین هستم
سلام دوستان
شاید سوالم کمی ابتدایی باشه ولی می خواستم بپرسم کدوم ورژن افیس رو نصب کنم بهتره؟
من زیاد کاری با افیس ندارم و از قدیم همیشه حتی الان که ویندوز 10 استفاده می کنم افیس 2003 رو نصب می کنم ولی الان دیگه افیس 2003 خیلی قدیمی شده
کارم با افیس اینه که فایل هایی که با فرمت ورد و اکسل و پاورپوینت و غیره رو از نت دانلود می کنم بتونم باهاش باز کنم
حالا چه ورژنی نصب کنم که فرمت هاش به هم بخوره خیلی حجیم و سنگین نباشه کرک کردنش مشکلی نداشته باشه و حجم اینترنت هم نخوره
ورژنای جدید کلا انلاین هستن یا افلاینه؟توضیح میدین؟
ویندوز 10، 64بیتی را تازه نصب کردهام (اوریجینال) ورژن 1607 و آپدیت هم شده است،
نه آفیس 2013 و نه 2016 هیچکدام نصب نمیشود (2013 (x32) را چند سال است که بهراحتی بر روی سیستم و لپتاپ نصب کردهام).
2016 (x32) را از دو جای مختلف (آپدیت June و July را) دانلود کردم و اینترنت، آنتیویروس و فایروال را در موقع نصب قطع میکنم
ولی خطا میدهد و میگوید این فایلها را نمیتواند پیدا کند (درحالیکه در همان فولدر وجود دارند):
Office.en-us\setup.chm
Office.en-us\OfficeMUI.xml
Office.en-us\branding.xml
Office.en-us\ShellUI.MST
Office.en-us\setup.chm
Office.en-us\OffsetLR.cab
Office.en-us\pss10r.chm
Office.en-us\OfficeMUI.msi
Office.en-us\Setup.xml
Office.en-us\OfficeMUISet.msi
Office.en-us\osetupui.dll
راهی سراغ دارید؟
(درضمن قبل از اینکه اینبار ویندوز را fresh نصب کنم، روی ویندوز 10 (ورژن قبلی، آفیس 2013) را بهراحتی نصب کرده بودم.)
----
پ.ن. 1: کلی جستوجو کردم و هر راهی رو که هر جایی خواندم، امتحان کردم و نشد که نشد.
-----
پ.ن. 2: با کمک پسرداییام فهمیدم که مشکل از Bitlocker است و با نصب روی درایو D بهراحتی نصب شد.
کسی میداند چرا؟ و اینکه میشود کاری کرد که روی C نصب شود؟
به نام خدا
سلام دوستان
ویندوز لپ تاپم رو تازه عوض کردم و می خواستم آفیس 2013 روش نصب کنم که ارور زیر رو میده
گشتم تو نرم افزارای ویندوزم ولی click to run رو پیدا نکردم.
به راهنماییتون نیاز دارم :n13:
This 64 bit product may not be installed with microsoft office click to run remove microsoft office click to run and try again
با سلام و عرض ادب
بعضی فایل های word برای من باز نمیشه و زیرش می نویسه protected view و اگه چند ساعت هم منتظر بمونم فقط لوگوی افیس
نمایش داده میشه که در حال بارگزاریست.میشه کمک کنین تا بدونم مشکل کار کجاست؟ آفیس من ۲۰۱۳ هستش.یک دنیا ممنونم :n16:
- سلام. من الآن از گوگل این رو پیدا کردم که امیدوارم جواب بده:
- Step 1: Start Word, click File and then choose Options.
- Step 2: Click Trust Center and then Trust Center Options.
- Step 3: Click Protected View, then disable (uncheck) all three of the options listed there.
- Step 4: Click OK and you're done!
هروقت که میخوام آفیس 2010 رو باز کنم ، configure process باز میشه و یه مدت طول میکشه تا عملیاتی شبیه نصب انجام میشه و بعد (مثلا word 2010 ) باز میشه
چکار باید بکنم که این مراحل انجام نشه ؟
درود بر شما
افیس 2016 سیستمم این پیام رو میده enter your product key
رمز 25 حرفی رو باید از کجا پیدا کنم ؟؟؟
روش حل مشکل write protected jet flash transcend
با عرض سلام. دو پست قدیمیتر هم جواب دادم شاید مشکل دیگران هم باشه.
این مشکل به پارامترهای زیادی بستگی داره. گاهی اگر دوتانسخه مختلف از افیس رو با هم نصب داشته باشین این حالت پیش میاد.گاهی به خاطر بعضی از افزئنه های خاصی است که به ورد اضافه شدند. اگر فقط یک نسخه از افیس رو دارین یکبار پاکش کنین و دوباره نصبش کنین ببینید چطوری میسه. را حل بعدی هم توسط خود مایکروسافت داده شده:نقل قول:
کد:https://support.microsoft.com/en-us/help/2528748/microsoft-office-2010-professional-plus-configures-each-time-you-start
عزیز شما باید با نرم افزار Microsoft Toolkit افیستون رو رجیستر کنید.بعدش این مشکل حل میشه ونیازی به کد 25 رقمی نخواهد بود.نقل قول:
بله شدنیه ولی هربار که یک نسخه رو اجرا کنید پنجره "Please wait while windows configures Microsoft Office ...." اجرا میشه.مثلا اگر با ورد 2013 کار کنید و بعد ورد 2016 رو باز کنید این پنجرره به نمایش میاد و حدود 30 ثانیه تا یک دقیقه طول میکشه تا کانفیگ بشه.نقل قول:
سلام دوستان
من آفیس 2013 رو نصب داشتم ؛ به خودی خود یه بار که بازش کردم کاملا کند شد به طوری که با سختی تمام کار میکرد ... تصمیم گرفتم پاک کنم و یه آفیس 2013 دگ نصب کردم ولی باز همون مشکل رو دارم ... یعنی باز خیلی خیلی کند کار میکنه ... با این که بقیه نرم افزار ها هیچ مشکلی ندارن و آنتی ویروسمم کامل محیط کامپیوتر رو سرچ کرده و تهدیدی نبوده ... مشکل با تموم مجموعه آفیس دارم ... در ضمن موقع کار هم سی پی یو و رم رو از task manager چک کردم ... اصلا مشکلی نداشتن و حالت نرمال بودن ...
ویندوز من 7.. 64 بیتی
نقل قول:
یه نسخه خوب آفیس بهم معرفی کنید که Ctrl+C و Ctrl+V توش کار کنه نسخه 2016 نصب کردم کلید میانبر کار نمیکنه اذیته:n16:
سلام. معمولا افیس مشکلی برای شورتکات نداره. توصیه میکنم لینکهای زیر رو ملاحضه بفرماید دو تا روش برای ریست تنظیمات داره احتمالا کمکتون کنه.:n40:نقل قول:
کد:https://www.wintips.org/fix-copy-paste-not-working-in-word-excel-2007-2010-or-other-programs/
https://superuser.com/questions/215595/keyboard-shortcuts-such-as-ctrl-c-ctrl-v-and-ctrl-z-not-working-in-word-2010-on
سلام من تازه ویندوز 7 Ultimate نصب کردم. آفیس 2013 رو نمیتونم نصب کنم و در ابتدای نصب با پنجره Browse For Folder مواجه میشم که در قسمت بالایی نوشته شده:
setup cannot find office.en-us
سلام.
من اکس پی 3 دارم و الان آفیس 2007 روش هست. ولی میخوام آفیس 2010 بگذارم. چون دوستام میگن خیلی بهتر و روان تره. حالا پرسشم اینه که برای گذاشتن ورژن جدید باید دستی قدیمیه را بردارم یا موقع گذاشتن 2010 خودش قبلی را برمیداره؟ واگر موقع جاگذاری 2010 چیزهائی را باید انجام بدم لطفا راهنمائی کنید.:n01:
به نظر من آفیس رو عوض نکن همون 2007 آفیس خوبیه و به نظر من آفیس 2010 بهتر و روانتر نیست، ولی خب طبق استفاده شخصی آفیس 2016 و 2019 خیلی بهتر و روانتر از 2007 هست. اگه میتونید 2019 نصب کنید که خوبه اگه آفیس رو تعویض کنید وگرنه 2010 از 2007 بهتر نیست.نقل قول:
پیشنهاد من اینه که اگه مشکل و کمبودی با 2007 حس نمکنید اصلا نیازی به تعویض نیست.
یک مشکلی که دارم اینه که در ورد 2007 چند استایل درست کرده بودم. بعد از چند وقتی رفتم سراغشان تا با یکی مطلبی را بنویسم ولی دیدم فونت انتخابی خودم تبدیل به فونت دیفالت شده و وقتی هم خواستم دوباره آن استایل را بسازم دیدم در پنجره ی انتخاب فونت و در بخش فونت های context اصلا فونتهای فارسی نیستند ولی در بخش فونتهای لاتین هستند و در نتیجه نمیشه فونت فارسی را برای زبان دوم ساخت.
چرا همچین شده و راه حلش چیه؟
سلام نرمافزار افیس 2016 رو از سایت دان کردم طبق اموزش سایت اول باید آپدیتها نصب بشن ، آپدیت ویندوز 8.1 64 بیت رو میزنم ولی ی کادر میاد که همش در حال گشتن دنبال آپدیتها تو سیستمه ولی چیزی پیدا نمیکنه ، کسی میتونه بفهمه مشکل از کجاست ؟
سلام من ویندوزم 10 هست و اورژینال (لایسسن خریداری کردم) ولی افیسم از نوع کرک شدس...میخواستم بدونم آیا این واقعیت داره که اگه از افیس کرک شده استفاده کینم لایسنس ویندوز ممکنه بپره؟؟ کسی تجربه ای چیزی داره؟
درود و احترام. من به واسطه شغلم با چند هزار تا فایل آفیس 2003 و 2013 سروکار دارم. مشکلی که پیش آمده این هست که کارت گرافیکم سوخت و به ناچار کارت جدید خریدم و چون در ویندوز 7 که داشتم نصب نمی شد، دی وی دی ویندوز 7 با آپدیت 2020 رو خریدم و این ویندوز 7 به روز شده رو نصب کردم. مشکل الآن این هست که آقیس 2013 به هیچ وجه نصب نمیشه و پیغام کذایی Microsoft Setup Bootstrapper رو میده. هر کاری هم کردم جواب نداد (مثل: نصب پکیج Visual C یا Net Framework 4.6.2) من همیشه آفیس 2003 رو در کنار 2013 نصب می کردم. 2003 خیلی راحت نصب میشه اما 2013 پیغام خطای بالا رو میده. حتا 2003 رو از بیخ و بن پاک کردم بازهم موقع نصب 2013 همین پیغام خطا آمد. راه حلی به نظر شما عزیزان می رسه؟