دوستان یه سوال دارم لطفا پاسخ بدید
من میخوام امنیا بگیرم اگر بدون گارانتی بگیرم و بعدا اتفاقی بیفته و خراب بشه جایی واسم تعمیر میکنن یا نه؟
Printable View
دوستان یه سوال دارم لطفا پاسخ بدید
من میخوام امنیا بگیرم اگر بدون گارانتی بگیرم و بعدا اتفاقی بیفته و خراب بشه جایی واسم تعمیر میکنن یا نه؟
بله برادر.........نقل قول:
سلام ، میخواستم بپرسم چطور به
omnia i900 16g
موزیک یا فیلم گذاشت یا برنامه فارسی نصب کرد اگه راهنمایم کنید ممنون میشم:20:
نقل قول:
یکی جواب بده لطفا
یعنی کسی نمیدونه؟ یه سوال مهم دیگه هم داشتم رم ای گوشی کم نیست یا در آینده کم نمیاد؟ آخه من برنامه بازم
آقا جریان این Dead َدن تو این گوشی چیه؟ چیزای عجیبی شنیدیم....!
بدون گارانتی بگیر....نقل قول:
نبابا چرا کم بیاد؟ تا اون زمانی که گوشی با هارد 80 گیگ بیاد بازار تو این گوشی و یا داغون کردی یا فروختیش رفته
دوست عزیز منظورم هارد نبود رم 128 رو پرسیدم کم میاد یا نهنقل قول:
دوم اینکه میخواستم بدونم اگه بدون گارانتی بگیرم و خراب بشه جایی واسم تعمیر میکنن یا نه؟
من دیروز این گوشی را خریدم. البته بدون گارانتی. من پول برای گارانتی نمیدم. چون پیشاپیش اینا هزینه تعمیر و پشتیبانی را میگیرن که همون هزینه تفاوت 80 هرار تومانی هست. مطمئن باش که جایی برای تعمیر هست. ولی اونوقت باید اون 80 تومانی که ندادی باید بدی. حالا قراره مگه خراب بشه گوشی؟ احتمال خراب شدن گوشی خیلی کمه. شاید 1 درصد. در ضمن من خودم گوشی را فارسی کردم . که یکی از آن کارهایی هست که نمایندگیهای میکروتل انجام میدن و شما هم هزینه اش را پرداخت نمودید. اگر این کارها را بلدید که بنظرم بدون گارانتی بگیر. البته من خودم از اول بلد نبودم توسط همین سایتها فایلهاشو گرفتم و فارسی کردم
دوست عزیز با چه برنامه ای فارسی کردیش؟ مشکلی تو فونتا نداری؟ کیبوردش راحته؟نقل قول:
****توی ایران گارانتی هیچ معنی و مفهومی ندارد****
نصب برنامه کاری نداره فایل رو میریزی تو گوشی و بعد نصب{البته باید فرمتش cab باشه}
..............................................
مشکل dead خیلی کم پیش امده و میگن نمایندگی درستش میکنه این مشکل برای اینه که شما فریم ور رو از سایت هایه غیر معتبر می گیرید و مشکل دارن که اینطوری میشه اگه از سایت هایه معتبر بگیرید اینطوری مشکل رو نداره..........
............................................
در مورد رم 128 هم باید گفت که کافی نیست اما واسه کسی تا حالا مشکلی ایجاد نکرده و اگرم کرده باشه فقط یک سافت ریست حلش می کنه پس حله
من که توصییه می کنم در مورد این گوشی این کار رو بکنی چون ممکن هست که به مشکل بر بخوری و گارانتیاش خوب کمکت می کنند...........نقل قول:
بهترین گارانتی در ایران یکی ماکرئ=وتل و دیگری پرشین تله کام هست
گارانتیهایی که شما میگین برای مشتریاش gps و برنامههای مورد نیاز را بصورت مجانی نصب میکنه؟نقل قول:
خیلی راحته. با برنامه fee jeibi ein فارسی کردم.با فونتها هم مشکلی ندارم. فکر کنم در صفحه 29 همین تاپیک هم دوستان گذاشته اننقل قول:
گارانتیهایی که شما نام بردین برنامههای مورد بیاز و gps را بصورت رایگان نصب میکنه؟
اون برنامه که عربی هست و بچهها نصب کردن و به مشکل خوردننقل قول:
زنگ زدم گارانتی مایرو تل میگه هنوز جی پی اس نیومده واسه این گوشی باید صبر کنین!!!! نرم افزار فارسی سازشونم همین عربیه هست که بچه ها تو این تاپیک گذاشته بودن...
وای خدا چقدر خندیدم این مایکرو تل که این همه سنگشو به سینه میزنین در حد یه مغازی زیر پله ای الائدین هم نیست.این همه پول میگیره هیچ کاریم بلد نیستن فقط چندتا زن نشوندن اونجا واسه چاپیدن.....
از من به شما نصیحت دور گارانتی را قلم بگیرید.پولتون و دور نریزید اینا همشون کلاه بردارن ...بهتربن گارانتی خودتونین و این جور تاپیک های گفتگو
بابا چرا هیچکس جواب منو درست نمیده من میگم اگه گوشی بدون گارانتی بود و خراب شد تعمیر میکنن؟ یعنی میشه پول تعمیرو بدم و تعمیر کنم؟
بله درسته عربیه . من که واالله هیچ مشکلی ندارم با این برنامه حالا سر فرصت برنامه شو برات میزارم. من فیلشو از جای دیگه گرفتم . اس ام اس فارسی و سایتهای فارسی را نشان میده و کیبرد عربی هم داره. اما منوها فارسی یا عربی نیست.نقل قول:
دوست عزیز من که توی صفحه قبل جوابتونو دادم. بله هست . اما هزینه را باید پرداخت کنی . حتی به مایکروتل هم پولشو بدی برات انجام میدننقل قول:
هیچیجزی نیست که انجام نشه...همه چیز قابل حله چه با گارانتی چه بی گارانتی..تو بگیر خراب شد پای من ;))
خیلی ازت ممنونم:40:.من رو این حساب که شما گفتی پولشو بدی ماکروتل تعمیر میکنه بی گارانتی میگیرم.من نگرانیم این بود اینا نامردی کنن اصلا تعمیر نکنن.نقل قول:
1.دوستان آدرس جایی رو دارین که برم از اونجا بخرم؟ میخوام مطمن باشم که چیزیشو عوض نکرده باشنو ایجور حرفا
2.تو مغازه چه چیزایی رو چک کنم؟ منظورم هم چیزای تو جعبس هم نکات فنی
دوستان دمتون گرم كه به من اينهمه كمك كردين
حالا يكي لطف كنه بگه چهجوري ميشه i900 چك كرد تا برنامه اي باز نباشه.
اگه طريقه ست كردن skin رو هم بهم بگين ممنون ميشم
تنها چیزی که میتونن از این گوشی بردارن باطریش هست که اصل کره را بر میدارن چینیش و میزارن تو جبه بعد باطری اصلی رو خداد تومن بهت میفروشن :d
من تا به حال 6 تا پاکت پی سی عوض کردم آخریش هم تایتن2 بود والله این آی 900 یه چیز دیگه است. از هر نظر که بگی. این گوشی علاوه بر اینکه یه پاکت پی سی هست یه اسمارت فون هست که روی مولتی مدیای اون میتونی حساب باز کنی. دوربین و صدا هیچی از گوشیهای ان95 یا گوشیهای دیگر کم نداره.
دوست عزیز من آدرسی ندارم که بهت بگم چون من تهران نیستم.
سلام
قیمته i8510می خواستم بدونم الان چنده 16 گیگش و i900 ممنون می شم:46:
و اینگه امینا کیبور داره یا نه؟
و بین امینا و 8510 کدوم بتره و کارای داره گوشی فعلی من p990 هستش
ممنون میی شم پاسخ بدین
عزیز امنیا پاکت پیسی هست و 8510 یک گوشی سیمبین با دوربین 8 هست.اصلا نباید باهم مقایسه کرد این دوتارو.شما که پی 990 دارین پیشناهاد میکنم i900 بگیریننقل قول:
نکات فنی چیو چک کنم؟ مثلا ال سی دی و دوربین و..........
هرچیو که میتونی چک کن..بعضی مغازها 24 ساعت محلت تست میدن میبری اگه مشکل داشت مغازه تعویض میکنه که اینو باید سئوال کنی از مغازه دار...کم پیش میاد گوشیهایی تو این رنج قیمت مورد داشته باشهنقل قول:
ممنون از همه دوستان که کمک کردن
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دد شدن در مواقع آپدیت احتمال داره پیش بیاد و بازم احتمالش هست بالا نیاد ویندوز
در ضمن قیمت با گارانتیش (البته ماکروتل)
640_50 هستش
ولی اگر آشنا سراغ داری بدون گارانتی بگیر بازم میل خودتهههههههههههه :19:
ولی گارانتی اطمینانش بیشتره
من امروز ی جا پرسیدم 570 16 گیگ گفتم گارانتی اصلی گفت آره مال ماکروتل !!!!!!!!!!!!!!
یه نمایندگی فروش مایکروتل تو جمهوری زنگ زدم گفت 16 گیگ با گارانتی 620
با SPB Backuap می شهنقل قول:
اگر اینطوره که عالیهنقل قول:
قیمت خیلی خوبیه!!!!!!!!:46:
ولی کارت طلایی ماکروتلو چک کن یادت نره اگر خاستی بگیری:11:
راستی به نظر شما دوستان htc touch 3g از امنیا بهتر نیست؟ touch flo نبودن امنیا عیب محسوب میشه یا نه؟ واینکه امنیا رمش 128 هست. لطفا دلیل هم ذکر کنید:46:
امکان نداره این فروشنده ها اینجوری میگن وقتی شروع میکنن برای باز کردن جعبه شما ذوق زده میشی و حواست پرت میشه یادت میره که گارانتی رو نگاه کنی. من برام پیش اومد طرف برای 5610 گفت نیا ولی وقتی اومدم خونه دیدم یه شرکت تقلبی هست نه خدمات طلائینقل قول:
620 عقلانی تره ولی بازم جای تامل داره