نقل قول:
فقط مگنت رو عوض کردی یا کلا دلکو رو عوض کردی؟
مگنت قیمتش چنده؟گیر میاد؟
کلا چقدر هزینت شد؟
Printable View
نقل قول:
فقط مگنت رو عوض کردی یا کلا دلکو رو عوض کردی؟
مگنت قیمتش چنده؟گیر میاد؟
کلا چقدر هزینت شد؟
یادم نیست اما فکر کنم فقط مگنت عوض کردم 4سال پیش بودنقل قول:
سلام دوستان. من یه 132 دارم. 3 تا مشکل دارم:
1-صدای موتور زیاد میاد تو.
2-داشبوردش خیلی سر و صدا داره.
3-شتاب گیریش از 141 کمتره.
راهی برای رفع اینا هست؟
یه سوال دیگه هم دارم. راهی هست که با خرج کم بشه قدرت موتور رو زیاد کرد؟
1:نمدنقل قول:
2:همینطورین:دی ماله صبام اینطوریه باید ابر بزاری!
3:......
میشه گفت فیلتر هوا موثره من خودم YED اصل انداختم شتاب خوبه صدا هم خوبه
کد:http://www.yed.com.tr/airfilter.htm
دوست خوبم علیجواب داد منم یه چیزایی میگمنقل قول:
1 - راهش رو که علی جان گفتن
ببین میتونی تمام سوراخ سمبه هایی که از محفظه موتور به داخل کابین راه دارن رو یه جوری کیپ کنی که صدا ازشون رد نشه
برای داشبورد هم به قول آقا علی هاف کلاچ میری این کیف و کفش سازی ها
یه خورده ضایعات چرم با خودت میاری
داشبورد رو باز میکنی یا میدی برات باز میکنن
و برای همه ی ی پیچ ها با چرم یه چیزی شبیه به واظر میذاری
راستی وسایل توی داشبورد و اون کنسول وسط که قرار بدی و یا جای جا سیگاری خودش خیلی سر و صدا ایجاد میکنه
حتی 1 سکه!!!!
3 - از نظر شتاب هم میتونه به خیلی چیزا بستگی داشته باشه
ماشینت چند تا راه رفته؟؟
آخرین سرویسی که بردیش کی بوده؟
شمع و تایمینگ سوپاپ ها و فیلتر بنزین و تمیزی فیلتر هواکش و ....
امیرجان این داشبور منظورت کله جلوبندی هست؟ من صدای داشبوردم خیلی زیاده تا کله کنسول دنباله راهیم داشبوردو اروم کنم:31: چون درشو باز میکنم نگه میدارم صدا میوفته! یعنی خیلی کم میشه .....
جلو بندی چرا؟؟نقل قول:
منظورم کل داشبورد هست
باید باز بشه
و تموم پیشچ هاش با چرم براش واشر درست کرد
من هنوز داشبوردم به صدا نیفتاده
ولی به زودی با بیس ساب کل ماشین به صدا میفته :31:
سلام دوستان من یه صندوقدار صفر گرفتم فکر میکنم مصرفش بالاست نظر شما چیه ؟
400 تا راه رفته 40 تا بنزین زدم (یعنی میشه 100/10 )مصرفم هم روزی 30 کیلومتر مسافت تو تهران میرم
یه چیز دیگه تو شیب کم اتوبان اگر یه کمی شل برم کم میاره یعنی باید تو 3 دور بگیرم که تو 4 نمونه این اشکالش چیه ؟
ماشینم فقط 4200 تا رفته. که حدود 2000 تاش تو جاده بوده. شایدم یکم بیشتر.
سرویس هم همون گارانتی اولیه نمایندگی بردم تو اردیبهشت بود فکر کنم. :11:
پ.ن. راستی اینم بگم درش هم بدجور شده! وقتی میشینی توش درش رو میبندی مثل در پیکان میمونه !!!
هم چرم های توی در شل و ول هستن هم صدا میدن!!!
8 میلیون بابت این لگن ها پول میگیرن ازمون.
اگه مثلا منظورت اتوبان چمران باشه که طبیعیه. یا مثلا مدرس.نقل قول:
سلام دوستان من یه صندوقدار صفر گرفتم فکر میکنم مصرفش بالاست نظر شما چیه ؟
400 تا راه رفته 40 تا بنزین زدم (یعنی میشه 100/10 )مصرفم هم روزی 30 کیلومتر مسافت تو تهران میرم
یه چیز دیگه تو شیب کم اتوبان اگر یه کمی شل برم کم میاره یعنی باید تو 3 دور بگیرم که تو 4 نمونه این اشکالش چیه ؟
البته پشت یه 141 نشستم به نظرم واقعا شتاب گیریش فرق داشت. تازه 40 هزار تا کار کرده بود مدل 85 بود !!! :18:
مال من که تقریبا نو هست کم میاره. :11:
نه عزیز همین اول صیاد که دیگه چیزی نیست کم میاره فقط هم با 3 مشکل داره یه دور که میگیری تو 4 یهو دیونه میشه مثل .... راه میره :20:نقل قول:
1-اولش که گرفتم کلاجش خیلی بالا بود یه کم خلاصیش رو بیشتر کردم بهتر شده ولی هنوز احساس میکنم ماشین یه مرگی داره !!!!!!
2- چراغ بنرین روشن نمیشه این رو چطوری میشه درست کرد روز اول روشن میشد الان نمیشه :31:
3-مصرفش چطوره همین قدره یا مال من زیاد مصرف میکنه ؟
مصرف رو والا من زیاد اندازه نمیگیرم.
هروقت تموم شد پرش میکنم. :دی
ولی خوب بستگی به خیلی چیزا داره.
کولر بزنی - سربالایی زیاد بری - ماشین سنگین باشه - چرخها تنظیم نباشه و ....
به همه اینا بستگی داره مصرفش.
بین شهری پراید نباید بیشتر از 7 تا بسوزونه!
تو شهرم نسبت ترافیک ترمزو مخلفات بالا پایین میره معمولا تو شهر 10 تا هر 100 تا!
نقل قول:
تشکرنقل قول:
هیچ کدوم نه کولر نه سربالایی سنگینم نیست
خوب اگر تو شهر 10 تا معمول باشه پس خوبه :31:
آخه دفترچش نوشته بود 8.8 (گیر دادم حالا )
ولی این مشکل دنده 3 رو هیچ کس نیومد راهنمایی کنه؟ اگر دوستان اطلاعی دارن لطف کنن
:11:
آخه پراید هم شد ماشین که اینقدر روش بحث میکنین؟
خدا به سایپا و ایران خودرو لعنت کنه که هرچی ماشین درپید هست خورد مردم بدبخت میدن!
شما ایرانی؟!نقل قول:
همچین میگی انگار حق انتخاب ما بین گالاردو و پراید هست!!
ماشین کم خرج و کم قیمت و تنها انتخاب مناسب تا محدوده 7 8 تومان همینه خوب!
دقیقاً حق ما باید بین گالاردو و پراید باشه! :دینقل قول:
شما ایرانی؟!
همچین میگی انگار حق انتخاب ما بین گالاردو و پراید هست!!
ماشین کم خرج و کم قیمت و تنها انتخاب مناسب تا محدوده 7 8 تومان همینه خوب!
7 8 تومن میشه 7 8 هزار دلار، برید توی نت سرچ کنین ببینین ماشین 10 هزار دلاری چی میشه؟ میشه سوناتا و مزدا 3 و ... که اینجا میشن 30 40 تومن!
نه 10 به نظرم خیلی برای توی شهر زیادهنقل قول:
ماشین من حداکثر 8 تا میسوزونه
ماشینت چند کیلومتر کار کرده؟؟
چون به نظرم لذت بخش ترین دنده پراید دنده 3 هست
خیلی خوب شتاب میگیره
خوب منم نهایت گفتم در شرایطی که زیاد استارت بزنید و پشت چراغ قرمزو ترمز اینا ............. ولی خوده من الان هر 100 تا در شهر 8 تا تقریبا میسیوزنمنقل قول:
گقتم اگر دیدید 10 شد نترسید یک وقت:31: زیاد کار بکشی اینطوریه :31:
منم همین رو میگم خیلی زیاده جایی نمیرم فشار هم نمیارم فقط خودم تو ماشینم کولر هم نمیگیرم الان دوستم پراید 83 داره میگه 10 تا میسوزونم :13:نقل قول:
400 تا راه رفته (تازه گرفتم )
ولی این دنده 3 اصلا حال نمیده یعنی جون ماشین بالا میاد و خیلی صدای موتور در میاد تا دور بگیره
کلا خودم حس میکنم اصلا ماشین اون جور که باید کار نمیکنه یه جاییش ایراد داره نمیدانم کجاست
هر چی به نظرتون میرسه بگین که تو سرویس 1000 تا گیر بدم به نمایندگی ؟؟
تشکر از دوستان که همراهی میکنن
دوستان عزیز کسی مارک خوب برا استرس بار پراید میشناسه معرفی کنه ؟ اصلا مارکهاش فرق میکنه ؟
قیمت هم اگر دارین لطف کنید ؟
بعد کجاها باید برم نصب کنه ؟
35 تومان ایناس
همونطور که دوست خوبم علی گفت hp desighn مارک خوبی هستنقل قول:
فرقشم طراحی و متریال استفاده شده هست
اگه انژکتوری باشه من 40 قیمت دارم
هم میتونی خودت نصب کنی و هم اگه دست به آچار نیستی اولین جلوبندی سازی که میبینی :11:
تشکر از هر دو عزیزنقل قول:
ولی چه ربطی به انژکتوری بودن داره ؟ مگه برا تعادل نیست ؟ شاید منظورتون اینه که فرم موتور و شکل جا گیریش فرق داره ؟:41:
راستی چراغ برق برم بگم استرس بار میفهمن ؟ به همین اسم میشناسن ؟
عزيز جان شما توي گوگل سرچ كن استرس بار كلي چيز ميز پيدا مي كني و ياد مي گيري سمت سورنا فكر كنم راحتر گير بياري....
سلامنقل قول:
آخه فرم استرس بار انژکتوری ها با کاربراتوری ها فرق میکنه(به دلیل فضای قرار گیری)
بله منظورم همین هستنقل قول:
شاید منظورتون اینه که فرم موتور و شکل جا گیریش فرق داره ؟:41:
حالا چرا ناراحت میشی :31:
بله پیدا میکنی و به همین اسم میشناسننقل قول:
راستی چراغ برق برم بگم استرس بار میفهمن ؟ به همین اسم میشناسن ؟
چرا سرچ کنه؟؟نقل قول:
همینجا تاپیکش رو داریم :31::11:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309546
سلام
ببخشید من شنیدم که این استرس بار رو رو ماشینایی که ارتفاع کم کردن یا رینگ دارن میبندن،می خواستم بدونم رو ماشین استاندارد هم میشه بست پراید رو که دست نزده باشی استاندارد باشه؟
یکی از دوستانم میگفت اگه خدا نکرده تصادف کنی بزنن به یه گلگیرت اون گلگیر هم مشکل پیدا میکنه به نظر شما درسته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من زیاد از استرس بار نمیدونم ولی میدونم روی ماشین استاندارد هم خوب جواب میده و در سرعت های بالای 80 اثرش رو کاملا نشون میدهنقل قول:
بله روی ماشین استاندارد هم میبندننقل قول:
برای ماشین های ارتفاع زده و رینگ اسپرت میگن واجبه :31:
دوستتون درست میگه
اگه خدایی نکرده از سمت یکی از گلگیر ها تصادف شدید داشته باشین میله استرس بار نیرو رو به اون یکی گلگیر هم انتقال میده و باعث خسارت میشه
چون 2 سر کمک ها به هم متصل هستن :11:
تشکر از دوستانی که راهنمایی سازنده میکنن خصوصا amir.dk و mm00 :10:
بله اون تاپیک رو مطالعه کردم و چیز یاد گرفتم برا همین اینجا هم پرسیدم
اگر فرصت کنم بگیرم ببندم میام همینجا نتیجش رو میگم
در مورد تصادف به نظر من درست گفتن ولی شما اگر تصادف شدید اگر گلگیر جلو داشته باشی این خودش باعث تقسیم نیرو میشه و فکر میکنم منفعتش بیشتر هست
دوست عزیز نظر به محترم بودن پست شمانقل قول:
اما کجای پراید کم خرجه همچین میگید کم خرج! آخه کجای قطعات پراید مرغوبه که کم خرج هم باشه!
جناب همونطور كه نسبت به بقيه ارزونتره قيمت لوازمشم ارزونترن ضمنا ماشين نسبت به ماشين هاي مانند 405 يا آردي كم اصطحلاك تره.
دوست من شما هرطور حساب کنی پراید بصرفه هست چرا؟نقل قول:
فرض به اینکه من 7 8 تومان پول دارم برای ماشین
انتخاب من محدود به چند ماشین میشه
یا خارجی ماله قبل 2000 یا جدید
حالا اگر من قبل 2000 بخرم مشکلات چیه؟ کمبود قطعات؟ پشتیبانی فنی کم؟ بازار فروش بد؟
پس من که حال و حوصله موارد بالا رو ندارم میرم سراغ تولید جدید
میمونه ROA یا PRIDe
خوب من روا رو به 100 دلیل نمیخرم مثل شتاب بد جای دنده بد صندلی بد و.... کلا نسبت به سنم از روا خوشم نمیاد
میمونه پراید
پس تنها گزینس و مجبورم با بی کیفیت بودن بسازم چون بازار فروش مصرف کم و شکل تقریبا جوان پسندش رو میپسندم
البته خودروهای دیگه در قیمت بالاتر نسبت به پراید با کیفیت تر هستند ولی در کل عالی نیستند
والا اگر مشکل بنزین و قطعات نبود من الان ford mustang داشتم ماله 1967 از خدامم هست!
ببین نمیشه گفت منفعتش بیشتره چون اگه تصادف شدید باشه سر کمک میره که در آوردنش به حالت اولیه کمی مشکل هستنقل قول:
در مورد تصادف به نظر من درست گفتن ولی شما اگر تصادف شدید اگر گلگیر جلو داشته باشی این خودش باعث تقسیم نیرو میشه و فکر میکنم منفعتش بیشتر هست
ولی به غیر از تصادف (که برای دشمن آدم هم پیش نیاد) روی فرمان پذیری ماشین تاثیر محسوسی میذاره
ببین دوست خوبمنقل قول:
دوست عزیز نظر به محترم بودن پست شما
اما کجای پراید کم خرجه همچین میگید کم خرج! آخه کجای قطعات پراید مرغوبه که کم خرج هم باشه!
مثلا اگه خدایی نکرده توی یک تصادف خیلی کوچیک چراغ جلوی ماشین بشکنه
500000 تومن 206 کجا(کریستالی) و 17 تومن پراید کجا
قیمت کمک فنر و ... هم که مشخص هست
پراید فوق العاده کم خرج هست
اگه ماشین هم مثلا از جایی دچار مشکل شد با یکم تحقیق میشه بهترین جنس بازار رو با قیمت معقول تهیه کرد
مثلا دیسک چرخ جلوی پراید شرکتی 17تومن هست ولی عوض میکنی میبینی که بازم ماشین لرزش داره
ولی شرکت لاهیجان میزنه 22 تومن
کیفیتش فوق العاده بهتر از شرکتی هست
سلام دوستان
نمیدونم چرا ولی کمک های جلوی ماشین ما بالاتر از عقب هستش یعنی جلوی ماشین بالاست
حالا اگر بخوام این مشکل رو حل کنم باید بدم کمک ها رو ببرن یا کاردیگه ای هم میشه کرد ؟
ماشین صفره؟ پرایده صفر مثل پرادو ارتفاع داره:31: باید یک چند هزار تایی بره تا بخوابه ولی اگر بعد از یک مدت اینطوریه هم میشه ببری هم میشه یک فنر استاندارد بندازی زیرش مثله فابریکشنقل قول:
نه مدل 85 هستشنقل قول:
36000 تا کارکرد داره
قیمت فنر استاندارد چند هستش ؟
هزینه ی تعویض ؟
اصللا چند نوع کمک فنر داریم ؟
:46:
فابریک فکر کنم 6 7 تومان باشه دونه اینقل قول:
یک سری به اسم اسپرت هست که معمولا از 100 کیلومتری تابلویه همین فابریک کوتاه و رنگ کردن خودم دیدم یارو میداد 4 تاشو 28 تومان! در رنگ های متنوع:31:
یک مدل فنر اسپرت میگن خارجیه!! من پرسیدم 4 تاش 45 تومان بود مارکش یادم نیست ولی به دلیل اینکه میگن مثل قایق میشه ماشین نخریدم همش در حال تلاطم
یک سری فنر امیدفنر هست که عالی میگن بوده و ارتفاع هم کم داشته ولی دیگه تولید نمیشه
اگر هدفت ارتفاع هست که بهترین راه لوازمی کردن هست طرفای 100 برای پراید فکر کنم هزینه داره
هر فنر باز و بسته کردن جا انداختنو اینا 3 تومان هست معمولا ! بستگی به طرف داره
ببخشید من در پست قبلیم منظورم کمک بود که اشتباه نوشتم فنرنقل قول:
حالا صحت این قضایا برای کمک چیه؟
با تشکر :46:
دو مسئله:
1-پراید هاچبک صفره فرمون تو سرعت 80-90 و 100-120 بد جوری شروع به لرزش میکنه و احراف به سمت چپ هم تو همه سرعت ها مشهوده برای سرویس اولیه بردم مشکلو گفتم هیچ کاری برام انجام ندادند!
2-چراغ دنده عقب هم کار نمیکرد که زحمت کشیدند اون رو هم درست نکردند مجبور شدم ببرم بیرون برام درست کنند که اشکال از مهره دنده عقب بود ولی مسئله اینجاست موقع تعویض مهره حدس میزنم قدر یه استکان واسکازین از گیربکس خالی شد که باطریسازه میگفت چیز مهمی نیست واسکازین زیاد ریختن داره سرریز میکنه!
میخوام بدونم اون لرزش ممکنه از جلوبندی باشه؟
و
نیازه که اون واسکازینی که هدر رفت رو جبران کنم؟
ممنون