کسی قیمت فرمون logitech G25 رو داره؟
Printable View
کسی قیمت فرمون logitech G25 رو داره؟
این قیمت مال خیلی وقت پیشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان:
من كيبورد فراسو مدل FCR8900 دارم.
وقتي من ميخوام توي بازيها از ترينر استفاده كنم مخصوصا اونهايي كه با كليد هاي F1 , F2 , F5 و اينها كار ميكنه ، با كيبورد من كار نمي كنه و بعضا صفحات ديگري مانند راهنماي استفاده از كليد هاي كيبورد در بازي ها باز مي شود.
لطفا مرا راهنمايي كنيد كه چه كار كنم.
ممنون
منظورتان رو دقیق نگرفتم :41:نقل قول:
اگر منظورتون اینکه دکمه هایی که در حالت پیش فرض تو بازی معرفی شده و باید تو کیبرد کار کنه نمی کنه من تا حالا بهش بر نخوردم و نمی چجوری است قضیه.....شاید مشکل از خود بازی یا کرک است و با یک اصلاحیه و یا یک کرک دیگر مشکل حل شه.....
از بچه های بخش بازی در تاپیک هایی که ان بازی رو می کنید مطرح کنید شاید کسی به مشکل شما بر خورده باشه....
زد عزیز من دو تا دسته میکروسافت خریدم
یکی از رو جعبه برداشته شده بود که جنسش عالی بود
اون یکی جعبه داشت که جنسش خیلی بد بود
از فتحی هم خریدم اون جنس بده رو
وقتی شوک می داد تلق تولوق می کرد
بازش کردم دیدم آمیچرش لق می زنه
چند تیکه فوم کوچولو دورو برش گذاشتم درست شد
الان هم به یه برنامه برای تست دسته ها نیاز دارم
اگه سراغ دارید بهم بگید
نه عزيز ، مشكل نه از كركه و نه از بازي.نقل قول:
من با يه كيبورد ديگه ( مدل قديمي تر فكر كنم مدلش FCR-8100 باشه ) امتحان كردم كار كرد و هيچ مشكلي هم نداشت اما بعضي از دكمه هاي كيبورد خودم پيش فرضشون يه چيز ديگه است ، مي خواستم بفهمم چه شكلي ميشه دكمه هاي پيشفرضش رو عوض كرد؟
ممنون
نقل قول:
اگر درایو دسته رو نصب کرده باشی برو کنترل پنل و انجا یک بخش game contorler هست انجا می تونی دسته رو انتخاب کن و برو بخش ویبره و تست کن:46:
متاسفانه تا به حال چنین حالتی برای من پیش نیامده و فعلا پیشنهادی جز رفتن به بخش تنظیمات کنترل تو بازی و بررسی اینکه ایا ان دکمه ها در انجا می شه تغییر داد هست یا نه و اگر بود جابهجا کنید تا درست شه.....نقل قول:
پیشنهاد دیگرم رو هم قبلا گفتم...
پوزش بخاطر اینکه راه حلی براتون ندارم:41:
راستی من یه فرمون دارم مال 6 - 7 سال پیشه که از دبی آورده بودم
اون فرمونم رو وین 7 کار نمی کنه چی کار کنم؟
مارک سازنده رو باید سرچ کنی و بری سایت سازنده و بعد بری ببینی هنوز درایو باسه این مدل عرضه می کنن یا نه...البته اگر از این ناشناس ها باشه سخته و معمولا....بعیده درایو باسه 7 داشته باشه ( اخرین درایوهاشون شاید کار کنه ولی شرط اینه سازنده اش رو پیدا کنی )نقل قول:
سلام ما مي خواهيم بازي gears of war را 2 نفره انجام بديم چيكار بايد بكنيم؟
بهتره تو تاپیکی که تو بخش بازی با نام این بازی است بپرسینقل قول:
پ ن
اگر به نتیجه نرسیدی در تاپیک اصلی اش یک راهنمایی باسه بعضی بازی های تک نفره که بشه به صورت چند نفره بازی کرد هست که راهنما رو بخون ببین می تونی تو بازی اجرا کنی یا نه شاید موفق شدی:46:
دوستان من یک گیم پد فراسو مدل شبیه دسته Xbox داشتم که هیچ بازی ای رو ساپورت نمیکرد.برای همین میخوام یک گیم پد اصل Xbox بگیرم (سیم دار)میخواستم بدونم شرایط چه جوریاست؟قیمتش چقدره؟گارانتی باید داشته باشه یا نه؟درایورش رو خودش داره یا باید دانلود کنم؟اگه باید دان کنم حجمش چقدره؟
با عرض سلام خدمت اساتید محترم.
دسته x360 سیم دار من تو مشهد قیمت کردم بین 33-35 بود رو جعبه شم فقط چینی نوشته بود رنگ دسته هم سفید بود .این مدل هاشون اصلیه یا تقلبی که ندارن.اگه دارن تفاوت هاشون چیه.
فعلا از دسته ps2 و تبدیلش استفاده می کنم دوام دارن ولی زیاد توی pes حال نمیده چون این جهتاش پیوسته هستن مایل حرکت کردن یک خورده دشواره. این دسته دایموند ها که چهار جهتاش جدا هم باشن و یک هفته با هاش بازی کرده باشی همچین رونه که مثل دکمه لمسی میمونه ولی حیف که بعد از دو هفته خراب میشن.
حالا این دسته x360 ها چه طورین توی pes حال میدن ارزش 33 تومن رو دارن دوامشون چه طوریه .قد 9 تا دسته دایموند 4 تومنی کار میکنه یا نه؟
راهنمای کامل در این تاپیک آمده است.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=394227
فکر کنم منظورت 660 است. تو بازی ها باید بری دکمه هارو دستی تعریف کنی.نقل قول:
دسته سیم دار هم از 35 برو بالا ....گارانتی اصل نداریم..ضمانت فروشنده است.
تو صفحه قبل یک راهنما باسه اصلی فرعی بودن دسته ها هست ( که من نه تایید می کنم نه تکذیب )نقل قول:
در اخر یک مورد جدید کشف کردم ...دسته xbox ام با اینکه نو تر از دسته فراسو بود ولی از تنظیم خارج شده و مجبور شدم با درایو کالیبره پیشفرض رو به کالیبره ای که دسته درست کار کنه تغییر بدم ( باعث شده تو ماشین بازی ها ماشین به سمت چپ متمایل بشه در کالیبر پیشفرض :41: )
تو اون راهنمایی که لینکش رو علیرضا گذاشته قیمت زده 35040 تومن ولی من از 2 جا قیمت کردم یه جا 33 تومن و جای دیگه 27 تومن گفت.ممکنه درایورش باهاش نباشه؟در ضمن فروشنده گفت اینا چینی اند.درسته؟
قیمت رو من خبر ندارم ولی دسته های xbox ای که تو ایران میاد چینی اند.نقل قول:
یک سری شون بسته بندی ندارن و یک سریشون بسته بندی به همراه سی دی هستن.
من رفتم مغازه گیم پدشو که بسته سبز داشت نگاه کردم دیدم سی دی درایور نداره.ادرس یک سایت رو داده بود که دانلود کنیم.حجم درایورش چقدره؟بسته هایی که درایور رو دارن قرمزن؟
و نوشته بود Works with windows xp اما اشاره ای به ویستا و سون نکرده بود.اشکالی نداره؟
همانطور که در راهنما ذکر کردم ؛ گیم پدهای میکروسافت از نوع سیم دار در دو بسته عرضه شده اند. بسته قرمز رنگ دارای سی دی درایور است و پنج دلار گران تر . بسته ی سبز رنگ درایور همراه ندارد اما روی جلد آن نوشته شده که با ویندوز سازگاری دارد. در مورد گیم پد وایرلس البته وضع فرق میکند و بسته های مخصوص ویندوز کاملا متفاوتند و دارای اداپتور وایرلس هستند و بسته ی مخصول کنسول به درد رایانه نمیخورد. بهتر است بسته ی سبز رنگ سیم دار خریداری شود که با رایانه هم سازگار است و ارزانترین گزینه است. این بسته تحت عنوان XBOX360 Controller Wired بفروش میرسد و قیمت رسمی آن در سایت میکروسافت 39.99$ است . قیمت آن در شیراز بین 35 تا 40 هزارتومان است.
درایور از سایت میکروسافت قابل دانلود است و برای هر نسخه از ویندوز جداگانه 8 مگابایت حجم دارد.
جالب است که بعضی بازیهای جدید مثل DIRT2 فقط با این دسته سازگارند و هیچ گیم پد دیگری را ظاهرا نمیشناسند و این موضوع نشان میدهد ساخت بازیهای رایانه ای به سمت استاندارد شدن گیم پد است.
بالاخره خریدمش!
میشه لینک درایورهای XP و Seven رو بذارید؟رو جعبه ادرس سایت Windowsgaming رو گذاشته که باز نمیشه.
سلام دوستان
من قصد خرید یک دستگاه ایکس باکس 360 دارم لطفا راهنمایی کنید چه مدلی بگیرم بهتره و قیمتش چقدره ؟!؟!؟!؟!
سلام به همگی
برای pc یه دسته میخواستم بگیرم.
دو مدل رو خودم تو اینترنت مسخصاتش رو خوندم و خوشم اومد:
Game Pad Logitech Rumblepad 2
حدود قیمت: 45,000 تومان
Game Pad Logitech dual action
حدود قیمت: 38,000 تومان
یه مدل رو هم بچه ها پیشنهاد دادند:
Microsoft Xbox 360 Controller for Windows
حدود قیمت:58,000 تومان
به نظرتون کدوم بهتر و عمری تره؟
کسی از دوستان نیست جواب بده؟
یه نظری در مورد این دسته ها بگید :13:
یه مدل رو هم بچه ها پیشنهاد دادند:
Microsoft Xbox 360 Controller for Windows
حدود قیمت:58,000 تومان
یکم قیمت بالاست.حدوا 40 تا 45 هم گیر میاد.(پشتیبانی و ست بودن با بیشتر بازیها)
نقل قول:
قیمت رو از تو اینترنت درآوردم. قیمتش تو آمریکا هم به نسبت بالا بود. MSRP: $39.95
در صورتیکه Logitech قیمتاش 29 و 19 $ هست.
بهتری جا برای خرید دسته کجاست؟
بعد این ها به صورت USB به کامپیوتر وصل میشند؟
چون میخوام دو تا دسته بگیرم.
این برای شمانقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=Gaming
باید برید بخش کنسول ها چون متخصص هاش انجان:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایکس باکس که قیمت پایینتر هم می تونی پیدا کنی ( خیلی گرون گفته :41:)نقل قول:
در کل بر اساس تصاویری که من از مدل های معرفی شده ات دیدم بهتره ایکس باکس بگیری چون ظاهرا خیلی دو تای دیگر قدیمی بنظر میان.( امیدوارم دیگر مخابرات به عکس ها دست نزده باشد:13: )
نقل قول:نقل قول:
قیمت دسته ایکس باکس تا 35 تومن هم می تونی پیدا کنی تو توپخونه ( پستی هم می فرستن باست )نقل قول:
به نظر من اگه ميخواي پشيمون نشي Microsoft Xbox 360 Controller for Windows بگير و اگر هم اينو خواستي بگيري 15 بزار روش واير بگير كه ديگه محشره چون ديدي به وقت خواستي به LCD وصل كني....من خودم رفتم واير بگيرم ولي گرون ميگفت 75 و معمولي 55 ....ميرم توپخونه ببينم چنده.نقل قول:
نقل قول:
پستی بخوام بگیرم چکار کنم؟!
نقل قول:
دسته های Logitech به پای این دسته نمیرسن؟
Logitech یه دسته داره به نام:
Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
که اینم وایرلسه. اینم لینکش:
کد:http://www.logitech.com/en-us/gaming/controllers/devices/287
یک فروشگاه هست به نام فتحی.... تو اینترنت سرچ کنی اطلاعات لازم رو بهت میده. ( بچه هایی که خرید داشتن ازش رازی اند ...من خودم پستی چک نکردم ).بیشتر بچه ها کنسولشون رو از اون پستی می گیرن بجز ان دسته ها رو هم می فرسته.نقل قول:
زنگ زدم گفت برای کامپیوتر نداریم!
تو بخش کنسول ها بپرس بهت چند جا معرفی کنن....بالاخره پیدا میشهنقل قول:
پ ن
عجیبه..... گفتی دسته سیم دار xbox می خوای اینو گفته؟
اره...گفتم سیم دار برای کامپیوتر...گفت نداریمنقل قول:
منم زنگ زدم
گفت 10 روز دیگه میاریم
و اینکه قیمت Microsoft Xbox 360 Controller for Windows رو گفت 35 تومنه.
قیمت وایرلسشم گفت 38 تومنه ولی به PC وصل نمیشه.
به نظرتون دسته هاش اورجیناله؟
قیمت جهانیش بیشتره :eh:
يكم مشكوكه.....بايد از نزديك ببيني جنس ارزون رو پستي نخريد..حتما بايد بررسي بشه.نقل قول:
وايرلسشم مال پي سي نيست.بسته هاي پي سي قرمز هستند.
بسته های سبز دسته سیم دار رو هم میشه استفاده کرد فقط درایوش رو باید از اینترنت بگیرین.( من خودم اینجوری گرفتم )نقل قول:
من درایورشو از همون لینک گرفتم و نصب کردم اما هیچ اتفاق خاصی نیفتاد.درایور چی کار میکنه؟
باسه من که درایو باعث شد دسته تو ویندوز شناسانده بشه .... ( اگر هم باگ داشته باشه با اپدیتش رفع میشه )نقل قول:
شما ویندوزت چیه؟ دسته قبل از نصب درایو رو می تونستی به ویندوز بشناسونی؟
پول دادم به دوستم برام دسته xbox بخره رفت اینو خرید!! البته نوشته با همه چی سازگاره...تا چی از آب در بیاد!40 تومن پولشو داد!
ویرایش:کد:http://store.gameshark.net/P3200_Rumble_Pad_for_Xbox_360_and_PC/3412/232
دسته باحالیه...ارگونومی عالی داره و کیفیت ساختشم خوبه..با همه ویندوز ها چه 32 بیت و چه 64 بیت سازگاره...با ACII و ,PES2010و street fighter IV تست شدو عالی کار می کنه.
درایور ویندوز ایکس پی ش 133 مگ هست!!
من به XP SP3 که وصل کردم از همون اول شناخت.بدون درایور هم AC II رو باهاش رفتم.الان هم که درایور نصب شده هیچ فرقی نکرده.نقل قول:
باسه من که درایو باعث شد دسته تو ویندوز شناسانده بشه .... ( اگر هم باگ داشته باشه با اپدیتش رفع میشه )
شما ویندوزت چیه؟ دسته قبل از نصب درایو رو می تونستی به ویندوز بشناسونی؟