دوست من این حرفتو بروتوی تاپیک n85 بزن تا کاربرانی که میان اونجا و درخواست راهنمایی برای خرید این گوشی رو میکنن حرف شما رو بخونن تا متوجه کل قضیه بشن ....
ما که هر چی بهشون میگیم باور نمیکنن .....
Printable View
دوست من این حرفتو بروتوی تاپیک n85 بزن تا کاربرانی که میان اونجا و درخواست راهنمایی برای خرید این گوشی رو میکنن حرف شما رو بخونن تا متوجه کل قضیه بشن ....
ما که هر چی بهشون میگیم باور نمیکنن .....
وقتی بقیه میگن چرا ما نگیم ::31:
N96 دارها و نوکیا دوستان :
برید توی این تاپیک و به گوشی مورد علاقتون رای بدید ..
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=304021
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
البته سامان جان , قیمتش الان یک کمی از الکی هم الکی تر بالاست!:13:
آره حرفتو قبول دارم .... ولی برای پاوین اومدنش احتیاج به زمان داره .... مگه N95 معمولی نبود که اولش بالای 1/200 بود ... یواش یواش اومد پائید تا جائیکه الان طرفای 350 360 تومنه .....
.
این گوشی هم به مرور زمان میاد پائین .... البته فکر کنم به محض راه اندازی dvbh قیمتش یه نمه بکشه بالا ....
با سلام
گوشیه من n96 هستش که چندتا از این برنامه های شتاب سنجی مثل لیوان آبی که با حرکت گوشی آب داخلش هم حرکت میکنه رو نصب کردم ولی برنامه ها باز نمیشن.
لطفا راهنمایی کنید.
دوست من درسته که n96 شتاب سنج داره ولی بعضی از برنامه و یا بازیهای توی این سبک رو به درستی اجرا نمیکنه ....
گوشی e66 هم همینطوره ... دقیقاً نمیدونم مسئله کجاس ولی نگران نباش اشکال از گوشی شما نیست ....
از دوستانی که فریمور گوشی رو به جدیدترین ورژن ارتقا دادند سوالی دارم که مشکل هنگ کردن گوشی بطور کلی رفع شده یا هنوزم مشکلاتی هست؟
درضمن از دوستان راهنمایی میخوام که ارتقا به آخرین ورژن فریمور چه تغییراتی رو گوشی میده ؟
بله به طور کلی رفع شده.نقل قول:
من الان چند ماهه گوشیم یکبار هم هنگ نکرده.
آپدیتش چیز جدیدی اضافه نمیکنه.فقط خیلی از مشکلات و باگهای اولیه رو رفع میکنه.
الان قیمت بدون گارانتی و گارانتی معتبر این گوشی چنده؟ تو جعبش چه ملحقاتی هست (وقتی تو ایران میخریم چه چیزایی باید باشه. خودم میدونم پک بین المللی شامل چیه اما ایرانو خبر ندارم) درضمن مموری تا چند گیگ ساپورت میکنه؟
نقل قول:محتویات بسته فروش رو برات نقل قول کردم.نقل قول:
فکر کنم با گارانتی اصلی یک مموری 8 گیگ هم روش بذارن.
مموری هم به طور رسمی تا 8 گیگ رو ساپورت میکنه.باید توی اینترنت سرچ کنی ببینی با 16 مشکلی داره یا نه.
قیمتش هم فکر کنم 530-540 تومن باشه.دم عید یک مقدار گرون شده وگرنه قبلش 500 بود.
قیمت گارانتی اصلی رو نمیدونم.
بهتره صبر کنی و بعد از عید خرید کنی.
نقل قول:
نه مشکلی نداره با 16 گیگ ..فقط مشکل از قیمت مموری 16 گیگ هستش که خیلی گرونه:31:
دوستان(ورژن12) این گوشی با کدوم روش هک میشه
مثل اینکه قیمت ها دستتون نیست.من حدود یکماه پیش گوشیمو 600000 تومن گرفتم که تا دیروز 40000 تومن ارزونتر شده .
قیمت که بچه ها میگن تا نزدیکای 500 هم رسیده بود. ولی قبل عیدی باز یک کمی گرون شد.
من که 670 تومن توی آذر گرفتم چی بگم :31:...نقل قول:
با روش Helloox 1.03 .نقل قول:
من دیروز این گوشی رو خریدم برا اطمینان سریال نامبر شو تو یه سایت نوشتم پیامش این بودthis imei number might to be correct,but it is impossible to get this confirmed حالا از کجا بدونم این گوشی اصله یانه
اینایی که شما میگی بدون گارانتیشه؟نقل قول:
محتویات با گارانتی شارژر ماشین هم روشه؟ قیمت با گارانتی چنده؟ به بدون گارانتی ها میشه اطمینان کرد؟
اولا با گارانتی رسمی از نماینده های رسمی خریدی یا بدون گارانتی؟ دوما به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مراجعه کن اونجا میتونی شماره سریال رو چک کنی.نقل قول:
اونا که گفتم بدون گارانتیه.شارژر ماشین هم روی بدون گارانتی هست.نقل قول:
قیمت با گارانتیش رو ندارم.
این روزا درصد افرادی که با گارانتی میخرن خیلی کمه.چون گاهی گارانتی تا 150 هزار تومن قیمت رو میبره بالا.
من که بدون گارانتی خریدم و تا حالا مشکلی نداشتم.
دستت درد نکنه نوشت این گوشی ثبت شده ولی از کجا بدونم اصل فنلادهنقل قول:
فکر نکنم بتونی بفهمی .معمولا لیبل ها عوض میشه و معلوم نمیشه کشور سازنده کجاست.نقل قول:
دوست عزیز n96 ساخت چین هم تقلبی نیست.فقط کارخونه نوکیا توی چین تولیدش کرده.زیاد فکرتو به این چیزا مشغول نکن.
خدا اون روز رو نیاره که آدم آرزو کنه ای گاش گوشیشو با گارانتی معتبر میخرید. من خودم هر چی میخرم با گارانتی اصلی میخرم و ساده ترین دلیلم اینه که گوشی با گارانتی اصلی با سلام و صلوات و احتیاط لازم حمل میشه نه با چهارپایان از کوههای مرتفع.نقل قول:
البته هر کسی مختار جیبشه و هر کسی یه عقیده ای داره و نمیشه گفت کار کی درست و کار کی اشتباهه.
بله خوب مسلما گوشی با گارانتی معتبر خیلی مطمئن تر از قاچاقه.نقل قول:
من هم اگر پول داشتم با گارانتی معتبر میخریم.
اما خوب چه کنیم که بودجه محدود بود !:31::31::31:
با سلام به شمانقل قول:
مگه 96 گارانتی اصل ومعتبر هم داره
چون با اطلاعاتی که من کسب کردم فهمیدم که گوشی های نوکیا تو ایران گارانتی اصل ندارن .
اگه داره لطفا قیمتشو اعلام کنین
حالا یه سوال :
اگه چیزی در مورد تشخیص دادن اصل وبدل بودن این گوشی می دونین به ما هم بگین تا موقع خرید گوشی با مشگل مواجه نشم ......
اون طور که شنیدم میگن که گوشی 96 رو اگثرا چینی ها میزنن و اونهایی رو که میگن فنلاندی هستش فقط لیبل فنلاندی داره ولیبلش عوض شده!!!!!
ایا درسته ؟
جدیدا اکثر گوشیهای نوکیا توی چین تولید میشن البته این دلیلی بر بی کیفیت بودنشون نیست به خاطره به صرفه بودن تولید در چین هست و با گارانتی و بدون گارانتی بودن هم دلیلی بر اصل یا غیر اصل بودن نیست چون همین گارانتی های معتبر هم قسمت اعظم گوشیهاشون رو از راه قاچاق میارن چون اگه اینکارو نکنن که نمیصرفه واسشون
نقل قول:
من با همه مطالبت موافقم جز این مورد. قاچاق یعنی از راهی بجز گمرک. اگه فقط یک مورد ثابت بشه گارانتی اصلی از راه قاچاق وارد کرده آنچنان دخلشو میارند که تا عمر داره نتونه از زمین بلند بشه.
من قبول دارم که اظهار گمرکی غیر واقعی میکنند و همیشه under value میزنند اما دیگه از راه قاچاق میارند رو اصلا قبول ندارم.
حد اقل وقتی شما یه رقم قابل توجهی پول پرداخت میکنی لااقل مطمئن هستی که جنست درست حمل شده و صدمات ناشی از حمل و نقل غیر اصولی بهش وارد نشده.
با سلام به شما دوستان عزیز :10:
:40:لطفا قیمت گارانتی اصل رو بگین >>>
ببخشید یه چندتا سوال هم داشتم :
1- 95 8گیک چیپ گرافیکی داره ولی 96 نداره ایا شما دوستان از نظر بازی های n-gage (ببخشید اگه اشتباه تو نوشتنش داشته باشم )کم نیاوردین یا تا حد امکان جواب میده ؟
2-این گوشی نسبت به 95 cpu کمتری داره (البته با اطلاعاتی که من دارم )ایا این اختلاف توی انجام کار و سرعت گوشی محسوس هستش یا نه ؟
3- باتری 96 950ma و 95 1200ma هستش اون تور که فهمیدم 95 دو روز شارز نگه می داره این گوشی چطور ؟
(البته با بررسی هایی که کردم 96 خاصیت یا حالت نرم افزاری DSP داره که باعث افزایش کارایی باتری میشه به عنوان مثال : توی بخش مولتی مدیا اگه یکسره استفاده کنیم 96 4.5 ساعت و95 3.5 ساعت است..... نظر شما چیه ؟) :40:
با تشکر از همه دوستان :10:
قربانتان:40:
سلام دوستان.
سرعت فیلم برداری این گوشی چند فریم در ثانیه است ؟
یه سوال دیگه . به نظرتون n96 در برابر n85 سرتره و انتخاب خوبی محسوب میشه ؟
اگه خوبه لطفاً بگید از چه نظر چون هرکس از گوشی انتظاراتی داره ...
ممنونم.
بله دوست من n96 واقعاً سرتره .. به اندازه کافی دلایلشم توی تاپیک n85 گفته شده ....
سلام علیرضا جاننقل قول:
30 فریم در ثانیه
در مورد سوال دوم هم با سامان موافقم:
به نظر من هم واقعا سر ترهنقل قول:
هم تو صفحه های قبلی این تاپیک هم تو اون تاپیک در مورد این موضوع مفصل صحبت شده
یه سرچ کنی معلوم میشه
دوستان میدونید که n82 گوشی به نسبت خوبیه و سرعت باز شدن منو و اومدن عکسها خیلی قابل قبوله آیا n96 هم در مقایسه با یه گوشی مثل N82 سرعت منوش و اومدن عکسهاش قابل قبوله؟ یعنی در مقایسه همتراز N82 هست و یا بهتر و بدتره؟
با تشکر
من با n82 کار نکردم که مقایسه کنم اما n96 در این مواردی که گفتید مشکلی نداره.نقل قول:
سلام، کسی از آقایون دفترچه فارسی یا انگلیسی این گوشی (n96) رو نداره؟
کاتالوگ انگلیسی(9.62 مگابایت) :نقل قول:
کد:http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N96-1_UG_en.pdf
:40::40:با سلام به همه کاربران ودوستان عزیز تو تاپیک n96 :40::40:نقل قول:
سال نو رو هم به همه تبریک میگم انشالله سال خوبی داشته باشین .
یکی از دوستان هم به ما کمک کنه تا ما هم تو این روز عیدی حال کنیم
با تشکر از شما دوستان عزیز
قربانتان :40::40:
مرتضی جان بازم من به دادت رسیدم ...نقل قول:
1- ببین مرتضی جان N96 جزو گوشیهای fp2 هست و متاسفانه گوشیهای fp2 کلاً یه مقدار با ngage مشکل دارن ... مثلاً بعضی از بازیها رو بصورت فول اجرا میکنن ... و بعضی از بازیها مثل One رو تریال اجرا میکنن .... اما در مورد اینکه آیا بازیها رو میکشه اجرا کنه باید بگم مشکلی نداره ....
2- درسته از نظر عددی کمتر از 95 هست ولی اینو هم فراموش نکن که 96 سی پی یو Dual داره .... یعنی از 2 cpu استفاده میکنه ..... در ضمن ورژن 12 این گوشی از نظر سرعت خیلی بهتر شده .....
3- در مورد باتری اتفاقاً تنها نقطه صعف 95 همین باتریش هست ... با اینکه میگن با آپدیت جدید مشکلش حل شده ولی من بعید میدونم ... در ضمن N96 از نظر باتری مشکلی نداره ... با اینکه lcd بزرگی داره ولی کاربرانش از باتری این گوشی شکایتی ندارن .....
از دوستان کسی دفترچه فارسی این گوشی رو بصورتpdf سراغ نداره
با سلام
ایا دور گوشی استیل هستش یا نه
با تشکر
نه باباپلاستیک ضمنا من هم n96 دارم هم n95 8gbبایدبگم 95بهتر چون هم خوش دست وکار باهاش راحته هم اصلا هنگ نمیکنه تازه هک کردنش هم مکافاته بااینکه ورژن12بازم هنگ میکنه وتونشون دادن فایلهای تصویری مشکل داره نرم افزار هم براش پیدا نمیشه قسمت گالریشو که دیگه نگو منکه اصلا خوشم نیومد ایکاش iphoneمیگرفتم ببخشید که از این گوشی اینهمه ایراد گرفتم خدایی راست میگم