تو کنسول مودمت نگاه کن چه سرعتی برات192.168.1.1 بستننقل قول:
این 128 هست فکر کنم
Printable View
تو کنسول مودمت نگاه کن چه سرعتی برات192.168.1.1 بستننقل قول:
این 128 هست فکر کنم
من وقتی وصل شدم رفتم یه مقدار وب گردی بعد که رفتم مصرف روزانه رو نگاه کنم 45mg ازم کم شده بود مشکلی چیزی هست چون من عمرا 45 mg دانلود کرده باشم به نظر شما بخاطره V P N نیست که دارم استفاده میکنم
خب بايد ببيني چه سايت هايي رفتينقل قول:
شايد چندين ساعت توي سايت هاي پر از عكس رفته باشي
شاتل شمارنده اش معتبره
قیمت ها را ارزون نمی کنند چرا؟ا
گویا شاتل بعد از یه مدت نوسانها و مشکلات مقطعی به پایداری خودش برگشته نه بالا میره و نه پایین میاد. میزونه میزونه. درسته؟
خوب یه سوال:
چرا آیپی که شاتل به ما میده مال انگلستانه؟ (براساس سایت ip2location.com )
دوستان من امروز تست کردم و نتایج این بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من art3 دارم...آیا این نتیجه قابل قبول هست؟؟
پینگ روی چند باشه خوب هست؟؟؟ من الان نوسانات زیادی دارم...مثلا سرعت دانلود روی 33 نیست و مدام تغییر می کنه...از 33 یهو میره به 25 و بعد دوباره میاد رو 33 و این وضع مدام ادامه پیدا می کنه و اصلا روند ثابت نیست...قطعی های لحظه ای هم گاها" پیش میاد و باعث میشه دانلود از رپیدشیر و دیگر سرورها که قابلیت توقف و ادامه ی مجدد رو ندارند غیر ممکن بشه....
چیکار باید کرد؟؟ شما هم چنین مشکلی رو دارید؟؟ من مرکز مخابراتی استقلال هستم:41:
مال من هم سرعتش عادی شد.ولی نیمدونم چرا سرعت upload من همیشه بالاست.:27::27:
در تایید اعتبار شمارنده شاتل عرض میشود که من توی ویستا و با RapidShare Manager مقدار حجم آپلودم بیشتر نشون داده میشه و پارس آنلاین هم رقمش همونه مثلا امروز 143 مگ آپلود کردم ولی مقدار مصرف شده 204 هست این وسط 61 مگ اضافه حساب میشه در صورتی که با شاتل روز 5 شنبه من 1 گیگ آپلود کردم عین رقم توی مقدار مصرفی نوشته بود گرچه مجانی بود ولی رقم همون بود.نقل قول:
زنگ زدم پارس میگه باید توی xp با همون RapidShare Manager باید آپلود کنی تا بفهمیم چی به چیه.
رپید منجر هم نصب نمیشه تو xp
الان ساعت 2:36 دقیقه بامداد تست سرعت تبریز Eco 512-1 :
اما تست سرعت در عمل :
دانلود :
کمتر از 60 نمیاد , 100 مگ دقیقا در 19 دقیقه دانلود شد.
آپلود :
دوستان تو 512 نکه سرعت زیاده کلی حجم کم میشه
...در مورد اینکه شاتل حجم واقعی رو نشون نمیده اشتباه میکنید شاتل از کارارو نمیکنه
مثلا من وقتی میرم gamespot
3 mg
بیشتر دریافت میکنه در حالی که با دایال اینقدر دریافت نمیکنه
این هم تست سرعت من
ساعت 5:20 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما موقع دانلود خیلی نوسان داره.مثلا یهو میره 75 بعد 5 ثانیه میشه 64 بعد دوباره 50 بعد 75 همینطور هی بالا پایین میره.
به نظر شما زنگ بزنم پشتیبانی؟
نه واسه همه اینطوره در اصل همون 64 دانلود میکنهنقل قول:
البته بگم سرعت امروز من هم اینطوری بود
پینگ نسبت به سرور خیلی خوبه
----
راستی اون روز یه نامه از طریق سایت فرستادم که سرعت من کمه
شب ساعت دو از تهران به همراه من زنگ زدن :18: و...
مگه به تهران هم مربوط میشه ؟
سرعت چقدر امروز نوسان پیدا کرده؟
بین 59.9 تا 67.2 تغییر داره
وقتی از طریق سایت پیغام بزاری یه ایمیل برای بخش پشتیبانی فنی تهران ارسال میشهنقل قول:
واسه همینهم از تهران زنگت میزننن
راستی ببینم زنگ زدن چی گفتن؟
مال من هم درست برعکس شما.تو تست 490 نشون میده اما سرعت دانلودما از 59.2 تا حالا بالا نرفته.نقل قول:
100 مگ دقیقا تو 27 دیقه دانلود میکنه:40:
اگر دقیقا تو 27دقیقه دانلود میکنه پس سرعتت دقیقا 62.8 کیلوبایت هستشنقل قول:
نمیدونم ولی دانلود منیجرا سرعت را درست نشون نمیده(البته فقط idm رو میگم)
باید خودت حساب کنی ببینی سرعتت چند بوده:دی
هیچی گفتن که شما بودین پیام فرستاده بودین گفتم اره گفت سرعتت کمه ( که از شانس منم سرعت اونموقع خوب بود !!!!!) گفتم نه الان مشکلی ندارمنقل قول:
گفت هر وقت مشکلی پیدا کردی زنگ بزن :31:
به نظرم قیمت زیاد شاتل برای اینه که پول تلفن رو بدن :31:
چون خودشون زنگ زده بودن اونم از راه دور
اتفاقا یکی از بهترین ویژگیهای شاتل همینه..نقل قول:
گاهی شده من خواستم زنگ بزنم پشتیبانی دیدم 14-15نفر پشت خط هستن
حالا فکر کن میخواستی صبر کنی تا همه اینا کارشون تموم بشه و نوبتت بشه چقدر باید پشت خط باشی؟
کافیه یه پیغام بزاری تا خودشون تو حداکثر30دقیقه بهت زنگ بزنن
این یعنی احترام به مشتری
نقل قول:
آره
منم کلی حال میکنم با این کارشون
یه بار هم نتونستم گوشی رو بردارم... همون موقع بهم میل زد و خودش رو معرفی کرده بود و شماره تلفن مستقیمش رو داده بود که بهش زنگ زدم و بدون اشغالی باهاش حرف زدم :دی
اما اکثرا مشکل رو توی سایت میگم تا خودشون زنگ بزنن
ایول دارن خدایی
روز 23 مهر ترافیک 1 گیگ اضافی برای من منظور شده بود.... 5 شنبه زنگ زدم و مشکلمو گفتم... طرف گفت پیگیری میکنه حتما
همین الان زنگ زده.. میگه بله... مشکل از سیستم ما بوده.... این 1 گیگ تا آهر هفته حذف میشه... کلی حال کردم... :دی
برای اکو هم روز جمعه مجانیه؟
بالاخره یه تست سرعت آپلودم رفت بالا
ولی بازم درست نیست من یادمه تو رپید با سرعت 33تا36 کیلو بایت سرعت آپلود میکردم
خیر....نقل قول:
فقط شبها رایگانه
من کی گفتم این بده :10:نقل قول:
من فقط گفتم اینطوری کلی واسشون خرج داره ...
---
راستی کی شبانه بیشتر از 1200 دانلود داره ؟؟؟
من این میزان مصرفم در شبانه در این سه روز اخیر اینقدر بودهنقل قول:
روز اول 1217 مگ
روز دوم 1260مگ
روز سوم 1271مگ
خواستی عکس هم میزارم
خیلی عالیه ...نقل قول:
ما چنین سرعتی نداریم ...
چند کیلومتر با مخابرات فاصله دارین؟
فاصلمون نسبتا زیاده....(حداقل 3.5 کیلومتر میشه)
البته نه اونقدر که نشه حتی adsl گرفت من سری پیش adsl داشتم ولی الان از شاتل گرفتم
همه چیز این سرویس های Eco خوبه جزو ترافیک ماهیانه
من سرویس 512 سه ماه دارم که 5 گیگ ترافیک ماهیانه اون هست.امرز 13 روزه که وصله اما من دقیقا 1338 مگابایت از ترافیکم را مصرف کردم.این جور پیش برم به 1.5 ماه هم نمیرسم.:13:
وقتی تمام شد من که 1 ماه 1 ماه میگیرم.چون ترافیکش میشه 7.5 گیگ.هرچند 1 ماه گرون تره اما به صرفه تر هست برای من که باید ترافیک اضافه بخرم.اولی 3 تا 1 ماه هست.دومی یک سه ماه با 3 گیگ ترافیک اضافه.همینطور که میبینید حدود 10 تومن ارزان تر در میاد.
3*18900=56700
41900+24000=65900
آره سرعت منم نوسان پیدا کرده و سراسری هسن این مشکل سرعتم 35-80
من رفتم 3 بار 3 ماه تمدید کردم قبول میکنن ..نقل قول:
چند مورد :
سرویس های Eco
adsl هستند و اینکه از پهنای پاهواره ای استفاده میکنند
اگه سرویس های اکو رو 1 ماهه بگیرن به نفعتونه چون مقدار بیشتری میتونین دانلود کنین
شاید نوسان سرعت کمی بیشتر شده باشه اما متوسطش همونه
من با اربیت دانلود میکنم که غیر از سرعت لحظه ای ، آخرش یه سرعت متوسط در طول دانلود هم میده
من 128 اکو دارم با اینکه مثلا شاید 1 دقیقه سرعتم روی 20 باشه و یک دقیقه هم روی 14 ، اما همیشه سرعت متوسط دانلودم روی 16 هست(خیلی نزدیک به 16 مثلا 15.85 یا 16.30)
برای سرویسهای اکو فقط اگه میخوای 12ماهه بگیری به صرفهتره برات تا 1 ماه 1 ماه شارژ کنی....نقل قول:
12 ماهه بگیری+ اینکه 18گیگ هم ترافیک بخری(چون تخفیف داره)
در غیراینصورت همون بهتره که یک ماه، یک ماه شارژ کنی
این مشکل رو منم دارم. شاتل در اکوهای طولانی مدتش، ترافیک کمتری رو درنظر گرفته (متوسط ماهانه کمتر).نقل قول:
این موضوع اصلا خوب نیست. پایه ترافیک اکوی شاتل 2.5 گیگه. پایه ترافیک ارت شاتل هم 10 گیگه.(تازه روی سرویس سرعت پایین) اینجا یه فاصله زیاد وجود داره. فرضا صبانت 2 گیگ داره 5 گیگ داره 10 گیگ و بالاتر هم داره. خوب کسی که بیش از دوگیگ بخواد به راحتی میتونه بعدی رو انتخاب کنه ولی توی شاتل متاسفانه اینطور نیست. به خصوص برای اکوی 512.
این موضوعیه که مدتی پیش زنگ زدم و بهشون پیشنهاد دادم. گفتم که جای اکو با ترافیک بالاتر خالیه. مثلا اکوی 5 یا 6 گیگ درماه. (طبیعیه که خرید ترافیک اضافی برای 2.5 گیگ گزینه خوبی نیست مثلا توی صبانت هم کسی بخواد روی سرویس 2 گیگ به خرید ترافیک اضافه اقدام کنه بیچارس!) شما هم اگه موافقید زنگ بزنید و به مقامات بالاترشون پیشنهاد بدید. اگه ببینن که تقاضا زیاده مطمئن باشید ترتیب اثر میدن. البته روشهای دیگه غیر از زنگ زدن هم وجود داره (ایمیل، نظرسنجی،...). چطوره؟ موافقید؟
بابا این چه وعضشه سرعتم خیلی نوسان داره من امدم شاتل چون نوسان نداشت همین که ما امدیم نوسان گرفت؟
باید آرت میگرفتی اکو نوسان داره.نقل قول:
اینم از 1 گیگ که گفتم آپلود کردم:
لطفا یه تست از ارت 1 بزارید
شاتل چه مدارکی میخواد؟؟فقط فتوکپی شناسنامه صاحب خط با قیض دیگه؟؟؟همین؟پیک میتد میگیره تموم؟؟؟
من میخوام ارت 1 بگیرم
یه دستکاری تو شناسنامه کردم چون صاحب خط بابابزرگم بود مشکلی پیش نمیاد که؟؟زندان نریم؟؟:d
والا از من که هیچی به غیر از کد ملی نخواستن.خط ما هم به نام بابا بزرگم هست.نه شناسنامه خواستن نه آخرین قبض پرداختی.نقل قول:
مدارک مورد نیاز:نقل قول:
1. کپی آخرین قبض تلفن که پرداخت شده باشه (فکر کنم الان آخرین قبض تا تاریخ 7/1 باشه)
2. هزینه سرویس+مخلفات (مثل مودم هزینه پیک و هزینه نصب)
3.کپی شناسنامه صاحب خط تلفن
اما در مورد تست خوب منکه آرت ندارم(فعلا اکو512 دارم) ولی زمانی که آرت داشتم یه تست گزاشتم
(4 ساعت طول کشید تا پیداش کردم:دی)کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2984729&postcount=147
همین الان من یه ایمیل به بخش روابط عمومی شاتل زدمنقل قول:
این موضوعیه که مدتی پیش زنگ زدم و بهشون پیشنهاد دادم. گفتم که جای اکو با ترافیک بالاتر خالیه. مثلا اکوی 5 یا 6 گیگ درماه. (طبیعیه که خرید ترافیک اضافی برای 2.5 گیگ گزینه خوبی نیست مثلا توی صبانت هم کسی بخواد روی سرویس 2 گیگ به خرید ترافیک اضافه اقدام کنه بیچارس!) شما هم اگه موافقید زنگ بزنید و به مقامات بالاترشون پیشنهاد بدید. اگه ببینن که تقاضا زیاده مطمئن باشید ترتیب اثر میدن. البته روشهای دیگه غیر از زنگ زدن هم وجود داره (ایمیل، نظرسنجی،...). چطوره؟ موافقید؟
علاوه بر این مورد یه پیشنهاد دیگه هم دادم (پیشنهاد قرار دادن طرحهای تشویقی برای مشترکین ثابت)
بچه ها پینگتون بد نشده؟ مال من توی تستهای اخیر افزایش پیدا کرده. :13:
لطفا کاربران سرویس شاتل از این سایت پینگ بگیرن و بزارن اینجا
اول که صفحه رو باز میکنید یه ای پی هست اونو پینگ کنید بعد این سایت هارو هم پینگ کنید :کد:http://www.tellurian.com/scripts/tools/ping.asp
yahoo.com
google.com
p30world.com