شما هم سال دیگه برید جلوی سنجش اعتراض کنید اینو سال بعد هم بزارننقل قول:
مفتکی نیست که...!:27:
البته شوخی کردم:11:
Printable View
شما هم سال دیگه برید جلوی سنجش اعتراض کنید اینو سال بعد هم بزارننقل قول:
مفتکی نیست که...!:27:
البته شوخی کردم:11:
مگه واسه تکمیل ظرفیت دفترچه میدن؟؟؟!!!!!!!!نقل قول:
خوب شما اگه تکمیل ظرفیتتو قبول بشی نمی تونی دیگه مدیریت گمرک بندر عباس(شبانه) رو بخونی! باید همون که قبول شدی بری:5:
مملكت نميراره مردم همينجور سرو صدا كنن كه ..... بالاخره به يه واسطه اعتراضاتو مي خوابونه... اما هيج كي ارشون نمي برسه اقا اصلا اين قانون جرا بايد باشهههههههههههههه ؟ مكه اونايي كه تو روستا درس مي خونن جه كناهي كردن ؟!:( :(
گناهشون همینه که تو روستاننقل قول:
البته این بحث دیگه فک کنم تموم شده..!
حذف شد.....
گناهشون اینه که اگه بیان شهر دیگه بر نمیگردن ده،تازه وا3 اونا هیچ فرقی نکرده،چون سهمیه منطقه 3 میخرن،وا3 شهرای دیگه بد شده جز تهرون...نقل قول:
آقا من رفتم ثبت نام کردم. دانشگاه چمران اهواز. ثبت نامم 2 روز طول کشید. تمام خوزستان ریخته بود اونجا. از مدرسه ما که مدرسه سمپاد هستش بیش از 20 نفر همین چمران قبول شدن. حدود 15 نفر هم شهر خودمون دزفول و حدود 10 نفر هم شهر های بزرگ مثل اصفهان و تهران. البته اون هم رشته های ضایع مثل مهندسی پنچری گیری قطار!!!!!!!! یا مهندسی خدمات کامپیوتری!!!!!!!!!!
تو اخبار گفتن ما قانون رو درباره ی بومی سازی درست اجرا کردیم ولی قانونه اشتباه بود!!!!!!!!!!!عین جوک میمونه
نقل قول:
رئیس دانشگاه اصفهان قبول کرده.
اینقدر دلم گرفته که نگو! این همه رفتیم آموزش عالی بازم کار خواهرم برای جابه جایی درست نشد. دانشگاه گیلان پر از بچه های گلستانه اونوقت دانشگاه گرگان پر از بچه های گیلان ! بعد میگن بومی سازیه! اخه خواهر من انتخاب دومش گیلان بود !!؟:41:
دوستان کسی از انتخاب رشته مجدد سراسری برای رتبه های زیر 1000 خبر نداره؟
چرا اینقدر فروم خلوته!
دیگه همه رفتن دانشگاه؟
منم رفتم ولی 2روزه برگشتم .تو خوابگاه حوصلم سر می رفت.
کلاسا هم که یکی در میون تشکیل میشه
6 و 7 مهر ...نقل قول:
چرا اینقدر فروم خلوته!
دیگه همه رفتن دانشگاه؟
واقعا كه خيلي بي ادبين اصلا حرفتون ربط نداشت يعني از نظر شما هر كي 9000 بياره خنگه و بي سواد
نقل قول:
قابل توجه شما كه اكثر دكترا كه خيلي معروفن و كارشون عاليه دانشگاه هاي توپ نخوندن اين حرفتون بي ادبانه بود شما از اون دسته از دانشجويان پزشكي هستيد كه تا ميرن تو دانشگاه خودشونو براي بچه هاي پيرا و غيره ميگيرن اه مرگ بر اين اختلاف كه باعثش جامعست :2:
مر گ بر اين اختلاف.......................
واقعا كه خيلي بي ادبين اصلا حرفتون ربط نداشت يعني از نظر شما هر كي 9000 بياره خنگه و بي سواد
نقل قول:
نوشته شده توسط [SIZE=7
قابل توجه شما كه اكثر دكترا كه خيلي معروفن و كارشون عاليه دانشگاه هاي توپ نخوندن اين حرفتون بي ادبانه بود شما از اون دسته از دانشجويان پزشكي هستيد كه تا ميرن تو دانشگاه خودشونو براي بچه هاي پيرا و غيره ميگيرن اه مرگ بر اين اختلاف كه باعثش جامعست :2:
نقل قول:
حرفاتون جالبه دکتر معروفا تو دانشگاهای معتبر درس نخوندن؟اصلا مگر ما دانشگاه پزشکی نا معتبر هم داریم؟فقط بعضی هاشون از نظر سطح علمی یه کم با هم فرق دارن .که اونم دلیل بی اعتباری نیست.پزشکی واسه رتبه های زیر 1500 یا حداکثر 2000 هست.اینم یعنی واسه بچه های تاپ و سرامد تجربیه.که مطمئننا رشتشونم متناسب با تلاش و استعداد و هوششونه.کسی که 9000 بیاره لایق پزشکی نیست چرا بقیه ی تجربی ها با رتبه های 7000 و8000 برن پیام نور بخونن و ایشون با 9000 پزشکی؟مطمئننا پزشک موفقی نیست در اینده.ضررشم خودش نمیبینه مردم این مملکت میبینن.شما هم طرفداری بیجا نکن.
امسال با بومی سازی من آدم میشناسم با 4000 رفته پزشکی بوشهر ، در حالی که تا پارسال 2500 شانس میورد میرفت (البته برا پسرا ، دخترا که سخت تره)نقل قول:
.پزشکی واسه رتبه های زیر 1500 یا حداکثر 2000 هست
..................................................
?//////////
..................................................
عزیزم مشکل ایشون اینه که چرا بعضی ها دارن با سهمیه ( شاهد , جانباز , ... ) حق بقیه رو میخورن ....:13:نقل قول:
آخه احمق انيشتين كي بود يه كارمند ساده اديسون كي بود از اين واضحتر من خودم ادم خاصي نيستم ولي عاشق ادماي خاصم و به قول انيشتن كه ميگفت بعضي دكتراي فيزيك حتي فوق دكترا نظريه هاي منو داشتن توضيح ميدادن انقدر پيچيدش كرده بودن كه منم نفهميدم چي ميگن ؟!............................................... .................................................. ......................
انيشتين تصورات عاليه اي داشت البته ناگفته نمونه جايي ديگم انيشتين ميگه آدماي پر استعداد زيادن ولي اين پشتكاره كه مهمه در ضمن من نگفتم همهي 9000 ها باسوادن همونطور كه همه ي تك رقمي ها و دورقمي ها باسواد نيستن من مثل باد تندي هستم كه كم نميارم مطمين باش
من رشتم تجربی نیست ولی اینقدر میدونم که کسی که رتبش 9000 باشه حقش نیست که بره پزشکی بخونه و جایه بقیه رو بگیره ...
من که برای 13 هم برم احتمالا"نقل قول:
چرا اینقدر فروم خلوته!
دیگه همه رفتن دانشگاه؟
البته اینو 1 سال بالایی گفت که کلاس ها ی ترم اول دیرتر تشکیل میشه
ترم بالایی ها هم از 7 ام
البته سایت خود دانشگاه اعلام کرده از 26 شهریور آغاز کلاس ها!!
نقل قول:
اگه اينجوري که شما ميگي بود کنکور ديگه واسه چي بود؟اگه هرکس با هر سطح علمي و تلاش و استعدادي ميتونست بره هر رشته اي؟مخصوصا پزشکها که جون مردم تو دستشونه.هر کس ميتونه تو رشته ي خودش موفق باشه
در صورتی که اون رشته متناسب با هوش و تلاشش باشه نه بيشتر. يعني شما هيچ فرقي بين کسي که رتبه ي زير 1000 مياره و ميره پزشکي و کسي که با 9000 ميره پزشکي نميبيني؟دوست خود من با رتبه ی 8000 تجربی شیمی کاربردی پیام نور ورامین قبول شد.
من مثل باد تندي هستم كه كم نميارم مطمين باش[/quote]
شما مثل اینکه هنوز عضو نشده دعوا داری؟تاپیک جای دعوا نیست جای بحثه.
نقل قول:
ادبیات حرف زدنتم درست کن.نقل قول رو واسه همین کار گذاشتن.نه واسه اینکه تا یکی جوابتو بده بیای بگی سر پیازی یا ته پیاز!!!!!
.....................
غزیزم تو گروه تجربی فکر نکنم کسی که 9000 بیاره اصلا هیچ چیزی که مربوط به کار تو بیمارستان باشه در بیاد. این فقط یه مثال بود. ولی مثلا تو گروه ریاضی اکثر اساتید درس های محض تو همین مایه رتبشون بوده(مثلا ریاضی، فیزیک، شیمی و....)!!!!!!!:31::31::31:نقل قول:
نقل قول:
والا نصف این چیزایی که شما گفتی دوستای من با 3000 و 4000 قبول شدن.نمیدونم شما چجوری با 7000 قبول شدی؟اینارو بخون:
رتبه ی 3045 میکروبیولوزی مراغه
8000 شیمی کاربردی ورامین پیام نور
1100 مهندسی کشاورزی دانشگاه تهران
1200 شیمی کاربردی دانشگاه تهران
2100 زیست گیاهی تهران
2150 زیست گیاهی تهران
یعنی با این رتبه ها همچین رشته های مزخرفی اوردن.اون وقت شما...مخصوصا اون علوم آزمایشگاهی که نوشتی اون خیلی تعجب اوره.
سلام
ببخشید مزاحم شدم
من نیمه متمرکز هم شرکت کردم 3 تا رشته (علوم انتظامی و 2 تا هم تربیت بدنی)
حالا هم نتایج اومده من کد تربیت بدنی ها رو آوردم
ولی به کلی گیج شدم اگه کسی می تونه کمکم کنه لطفا تو پروفایلم بیادو بگه
ممنونم
این تکمیل ظرفیت که اند نامردیه باز. بدون سهمیه مناطق میخوان حساب کنن. باز که تهرانیا هم میتونن تکمیل ظرفیت قبول بشن.
نه پس فکر کردین که چی...!
به نظر بنده رتبه های بالای 500 روی رشته های معتبر حساب باز نکنن
بهتر روی این نوشته ی خودت 1 تجدید نظر کنی....نقل قول:
چون بسی غلط هست
من که معتقدم بالای 200 هم حساب باز نکنن. چون همین 200 هم بدون سهمیه میشه 500 فکر نکنم این رشته ها هم بالای 500 نفر جا بگیرن. مطمئن باشین که همه نفرات برتر دوباره انتخاب رشته میکنن. و عرصه رو برای ما خالی نمیزارن.
سلام دوستان
اگر كسي كنار اون موردي كه تو انتخاب رشتش قبول شده (منظورم كناره ستارست) عدد 3 اومده باشه معنيش چيه؟چه جور سهميه اي داره؟
لطفا اگه كسي ميدونه بگه
سلام دوست عزيزنقل قول:
بايد بگم كه خدا رو شاهد ميگيرم كه من هيچ سهميه اي ندارم و مطمينم كه در مورد من هيچ اشتباهي صورت نگرفته از اونجايي كه رشته ي علوم آزمايشگاهي استاني هست من تونستم شبانش قبول بشم (من منطقه ي 2 هستم)و نحوه ي پذيرش منطقه ي 1 با منطقه ي 2 فرق ميكنه
در ضمن به آماري از طرف من درباره ي دوستان خودم توجه كنيد
2100 ژنتيك كرمان
2100 گفتار درماني علوم پزشكيتهران
من نميدونم چه جوري دوستاي شما اينجوري قبول شدن پس اين همه اعتراض داشتن يه خبرايي بود.:18: