فکر کنم اندازه کف دست باشه:31:نقل قول:
فکر کنم اندازه کف دست باشه:31:نقل قول:
رونمايی دومین تلفن همراه آندرويد دنیانقل قول:
«کوگان آگورا» و «کوگان آگورا پرو» دو مدل ارائه شده تلفن همراه توسط این شرکت هستند که به قیمت 193 و 258 دلار عرضه خواهند شد.
کی از مهمترین نکات در خصوص این گوشی ها این است که بدون هیچ قرارداد و تعهد از پیش تعیین شده ای (در خصوص اپراتور) ارائه می گردند و شما به راحتی می توانید سیم کارت هر اپراتوری را که مایل بودید بر روی این تلفن همراه استفاده کنید. چیزی هم که در این میان احتمالا برای کاربران قدیمی گوشی های موبایل می تواند جذاب باشد استفاده از یک صفحه کلید کامل QWERTY در طراحی این گوشی ها است.:5: مدل «آگورا پرو» دارای تجهیزاتی مانند GPS ،Wi-Fi و دوربین است. بله، درست خوانده اید! دوربین مختص مدل «آگورا پرو» است و مدل «آگورا» به شکلی غیر معمول بدون دوربین عرضه می شود!
این گوشی ها از تاریخ 29 ژانویه سال آینده میلادی (کمتر از 2 ماه دیگر) به بازارهای بین المللی عرضه خواهند شد. شاید دانستن این نکته هم خالی از لطف نباشد که کوگان شرکتی خرده فروش با عمری دوساله است که فقط و فقط به شکل آنلاین به خرید و فروش می پردازد و هیچ گونه فروشگاهی به شکل معمول دیگر فروشندگان ندارد.
منبع:"من و تو"
تکراری شده بید!
دوستان سلام
آقا با حدیث شوخی نکن و چیزی رو که نمی دونی نگونقل قول:
تو احادیث گفته شده معامله با کفار حرام است، حرام!
یه وقت ممکنه اشتباه بگی و یکی جدی بگیره مثل همین حالا
به به.یه خبر جدید:
اعضای جدید پروژه آندروئید رو بشناسید:
AKM Semiconductor Inc., ARM, ASUSTek Computer Inc., Atheros Communications, Borqs, Ericsson, Garmin International Inc., Huawei Technologies, Omron Software Co. Ltd, Softbank Mobile Corporation, Sony Ericsson, Teleca AB, Toshiba Corporation and Vodafone.
منبع:
کد:http://gizmodo.com/5105406/androids-open-handset-alliance-adds-14-members-sony-ericsson-garmin-asus-and-more
چشم:دينقل قول:
آقا با حدیث شوخی نکن و چیزی رو که نمی دونی نگو
یه وقت ممکنه اشتباه بگی و یکی جدی بگیره مثل همین حالا
ناراحت نشو بابا سیدی جون برا شوخی گفتم. گمون نکنم حتی یه بچه 8 ساه هم با این جمله ای که گفتم تحت تاثیر قرار بگیره.تازه اگه هم بگیره هم من که چیز بدی نگفتم!
ماشالا به سرعت عملت حامد ! میخواستم تازه خبر بدم ... یادتونه چند وقت پیش گفتم اس ای پیمانو امضا نکرده ولی میخواد یه گوشی آندرویید بزنه ؟ حالا که پیمانو امضا کرده پس 100 درصد میزنه گوشیو ..تازه ریکو ساکاگوچی گفته سونی اریکسون یه پایه قویه این پیمانه و اونو ساپورت میکنه :
Sony Ericsson is a strong supporter of open operating systems and we believe the Open Handset Alliance offers an exciting opportunity for a new and unique user experience only Sony Ericsson can deliver.”
یه چیز دیگه همون موقع من گفتم حالا نوبت اونه که عملی بشه ... گوشی مولتی بوت !! مولتی os !! ... معلومه 2009 میخواد بترکونه ... هر چی هست تو فوریه تو MWC دوباره میخواد با گوشیهاش بترکونه ... من حدس میزنم یه گوشیه آندرویید هم اونجا معرفی میکنه !!! هــــــــــــــــــــــــ ـــــی GO SE !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختیار دارید حمید خــــان.ما جسارت کردیم.
ایول.سال دیگه سال King SE هست.
=================================
من بدم نمیاد برنامه نویسی یاد بگیرم.مخصوصا آندروئید که هم open source هست و هم آینده داره.
اگر کسی دوست داره در این زمینه کار کنه به اینجا که لینکش رو گذاشتم یه سر بزنه:
Android 1.0 SDK, Release 2 رو واسه دانلود گذاشته به حجم 93 مگابایت.
راستی اگر نتونستید صفحات رو ببینید تعجب نکنید.برای ایران مسدود شده.از آنتی از اونا استفاده کنید.
کد:http://www.openhandsetalliance.com/developers.html
کد:http://code.google.com/android/download_list.html
کد:http://source.android.com/
خوووووب گوشی آندرویید سونی اریکسون تابستون 2009 سر و کله ش پیدا میشه .. گوشی از نوع رده بالاست high end
Sony Ericsson, HTC Androids Set For Summer 2009
With yesterday’s announcement that Sony Ericsson (and 13 others) joined the Open Handset Alliance, it was obvious they would be working on an Android Phone for 2009 release. We have learned that the first Sony Ericsson Android Phone will be a high-end handset tentatively set for the summer of 2009.
This news comes from a Swedish article on IDG.se that makes these two important points after translation to English:
We expect initially to focus on products in the higher segment, but later on we will also supplement with products for the broad mass market, “said Sony Ericsson’s spokesman, Garfield Brusewitz.
The first Androidtelefonerna from Sony Ericsson is expected to show up for the summer.
At least now we know how long we have to wait and hopefully Sony Ericsson can stay on track. Phandroids are craving more Androids!
htc هم تابستون 2009 یه گوشیه آندرویید جدید معرفی میکنه ...
the news out of HTC - makers of the T-Mobile G1 among other amazingly hot handsets - seems it will ALSO have offerings in the summer of 2009!
این هم اولین کانسپتش که آمد بیرون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه کانسپت بیخود دیگه:دی...
این دومی که k750 خودمونه
حمید این کار توهه؟ سوتی خیلی زشتشو اگه کشف کردید؟؟؟ کیبردش دکمه v c z نداره:31: به جاش سه تا L و دوتا E دارهنقل قول:
نه والا من روحم از این کار بی خبره !
هوادارای سونی اریکسون gsmarena رو ترکوندنا ... ایکس وان و سی 905 تو رتبه بندی اول دومن ..
اینم کانسپت جدید آندروید :
------------------------------------------------------
Sharp to expand outside of Japan, hopefully bring tasty WM phones with them
کمپانی شارپ میخواد بازار اسمارت فونهاشو که فقط ژاپن هست به اروپا و آمریکا هم گسترش بده .. بیشتر ویندوز موبایل ...
The handsets are typically very highly specified. The Sharp EM-One (above) for example features a 4.1 inch WVGA screen and full QWERTY keyboard
گوشیهاش رده بالاند .. مثله گوشی بالا که مثلا 4.1 اینچ ال سی دی داره با وضوح 480*800 !!! و کیبورد کامل .. بعضی گوشیهاش رو میزارم اینجا :
Sharp Willcom D3 - Windows Mobile
Sharp Willcom D4 - Windows Vista
Sharp Advanced WZero[3S] - Windows Mobile
Sharp Wzero[3] - Windows Mobile
Sharp SH-04A - MOAP
پس منتظر اسمارت فونهای شارپ تو بازاره جهانی باشید ! ( چون شارپ هم همشهری سونیه اینجا گفتم .. : دی )
اون كنسپت رو اگر x ميزاشتي واقعي تر بود:31:
من فکر می کنم اگه اریکسون این کانسپت ها رو تولید کنه رتبه 1 بازار رو مطمعنا می گیره.......واقعا زیبا هستند......
ایول.چه کانسپتهای خوشکلی.مخصوصا آندروئید و مزدا سونی اریکسون.خیلی ملوس بود.
تنکس حمید.
راستی حمید سری p مرده یا باز ادامه داره؟
خدا رحمتش كنه چه سري خوبي بود:27:نقل قول:
شادی روحش جمیعا ...نقل قول:
خدا رحمتش كنه چه سري خوبي بود
p905 صفحش چند اینچه؟ اینا فکر کردن دارن فیلم هندی میسازن یا گوشی؟ یه چیزی نمیزنن که به واقعیت نزدیک باشه!!!
با T903 خیلی حال کردم. عجب چیزیه
آقا اخبار حقیقی بزارید فیض ببریم.
سلام:دي
فكر كنم هندي باشه:27:نقل قول:
خبري از هيكارو نشد:19:
هي ول من خيلي دنبالش گشتم ولي نديدم.
مرسي
هي دوست من چقدر اينجا سوت و كوره آهاي حميد كجاي:19:.
يك كانسپت جديد:
مشخصاتش هم:
ال سيدس 3اينچ و 8مگاپيكسل دوربين
آره.معلوم نیست حمید کجاست.احتمالا امتحان داره.
تاپیک داره خاک میخوره.دی..
خداییش هر وقت هم حمید نیست خبری هم نیست!
یعنی هر وقت میاد سونی اریکسون هم یه خبری داره که حمید بیاره بذاره اینجا!
پس من یه خبر میگذارم.
ظاهرا قرار هست که سونی اریکسون همکاریش رو با HTC برای ادامه گوشی های ویندوز موبایل دارش قطع کنه و با شرکتی به نام Mobinnova همکاری کنه.این شرکت Mobinnova هم بیسش تایوان هست.دلیل این کارشون رو نگفتن.ولی من به شخصه دوست داشتم با HTC همکاری کنه.
منبع خبر:
کد:http://www.theunwired.net/?item=change-sony-ericsson-to-switch-from-htc-to-mobinnova
حالا من يه خبر ميذرم با اجازه حامد:
به نقل از وبلاگ غير رسمي سوني
سوني اريكسون مي خواد روز 16 اولين ماه سال 2009 از نتايج مالي در كوآرتر 4 سال 2008 گزارشي بده!
بعدش هم گفته شايد تو اين جلسه از توليدات آينده هم حرفي بزنه(البته به نظر خودش)نقل قول:
sony ericsson has just sent out a press release saying that it will announce its financial results for the fourth quarter of 2008. It will be rather exciting to see how they turn out, not only because of the christmas season, but also because sony ericsson’s president hideki komiyama has stated that the results should turn from negatives figures to positive figures during q4. I guess we’ll see how it turns out fairly soon though, as sony ericsson will announce the results on january 16, 2009 at 07:30 uk time / 08:30 cet, and has scheduled the usual analyst and media conference call just two hours after.
اختیار دارید.شما صاحب اجازه هستید.ممنون از خبر.مخلصیم.
ریویو X1 هم بخونید:
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x1-review-303.php
به نقل از سايت موبايل ريويو
سوني اريكسون گوشي بعدي خود با پايه ويندوز موبايل را در زود ترين حالت ممكن پايان سال اينده توليد خواهد كرد.
همانطور كه قبلا گفته شده بود ، اينبار بدون همكاري HTC اين گوشي ساخته خواهد شد.
سوني اريكسون با سه شركت Mobinnova , FIH و pegatron Technology وارد مذاكره خواهد شد و تا پايان Q1 اول سال 2009 نتيجه اين مذاكرات مشخص خواهد شد. و سريعا شروع به كار كردن روي اين دستگاه خواهند كرد.
تز خبر هاي كه بدست اومده فكر نمي كنم شركت Mobinnova باشه چون اين برند ديروز اولين گوشي خود را معرفي كرده:
کد:http://gsm.ir/News/NewsDetail.aspx?id=4621
از این چرت و پرتها mobile review زیاد مینویسه مخصوصا برای SE.نقل قول:
به نقل از سايت موبايل ريويو
سوني اريكسون گوشي بعدي خود با پايه ويندوز موبايل را در زود ترين حالت ممكن پايان سال اينده توليد خواهد كرد.
همانطور كه قبلا گفته شده بود ، اينبار بدون همكاري HTC اين گوشي ساخته خواهد شد.
سوني اريكسون با سه شركت Mobinnova , FIH و pegatron Technology وارد مذاكره خواهد شد و تا پايان Q1 اول سال 2009 نتيجه اين مذاكرات مشخص خواهد شد. و سريعا شروع به كار كردن روي اين دستگاه خواهند كرد.
من که اصلا این سایت رو قبول ندارم.مگه ایرانه که واسه هر کاری 60 ماه طول بکشه یه کاری امجام بشه.دی..
نماي از گوشي F305 :
مشخصاتش:
2اينچ ال سي دي.
2 مگاپيكسل دوربين با اتوفوكوس و چراغ LED.
accelerometer براي بازي هاي اين سبك
از دست اين حميد ببين به چه روزي افتاديم:27:
حامد جان قبول دارمنقل قول:
از این چرت و پرتها mobile review زیاد مینویسه مخصوصا برای SE.
من که اصلا این سایت رو قبول ندارم.مگه ایرانه که واسه هر کاری 60 ماه طول بکشه یه کاری امجام بشه.دی..
ولي كلا سوني اريكسون هم كلا مشكل داره! خيلي دير كاري را انجام ميده. نمومنش همين يه گوشي هيكارو... هنوز معرفي كه نكرده وقتي هم معرفي كنه 1 سال بعدش ريليز مي كنه! تازه اگه خيلي زرنگ باشه! مورد ديگش هم همون مشكل مسخره فيلم برداري Qvga .... اه اه
خود خبر اصلي هم به نقل از شركت سوني اريكسون گفته!
حالا من يه سر به سايت خود سوني اريكسون مي زنم ببينم قضيه چيه!
درست شد!!!!!!!!
بله درست شد:11:نقل قول:
بله درست شد:11:نقل قول:
شما هم لطف كن تا كسي نديده اصلاح كن:27:
من ديدم :دي
گوشي خشكليه !!