میشه یه توضیح کامل در مورد داستان بازی بدین؟ من که زیاد متوجه نشدم!
Printable View
میشه یه توضیح کامل در مورد داستان بازی بدین؟ من که زیاد متوجه نشدم!
کاربر sasanjfr قبلا این بازی رو نقد کردن که نقدشون در صفحه ی اول تاپیک هست در اونجا به داستان هم اشاره شده ;)
بچه ها من یه جای بازی گیر کردم .
همون اول بازی که تازه از دوستاش جدا شده میرسم به یه اتاق که دو تا ژنراتور مانند اون وسطش هست . یکی رو که فعال میکنیم یه اهرمی جدا میشه و میره طرفه دیگه اتاق ولی اون یکی مثله اینکه خرابه و بعد از حرکت دوباره سر جاش بر میگرده .
اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه .
خوب شما تا اونو فعالش کردید اونو اهسته اش کنید و بعد برید سراغ مانیتور و اونو فعالش کنید تا اون بازوی مکانیکی برنگرده سر جاش.
با چی باید آهسته بکنم . ؟
(البته یه بار قبلا یه درب رو آهسته کردم ولی چون الان یه هفته هست بازی نکردم یادم رفته )
شما باید راست کلیک موس رو نگه داری و بعد دکمه ی c رو بزنی !:46:نقل قول:
آقا ممنون حل شد .نقل قول:
ولی یه نکته بازی که خیلی مسخره هست این نقشه بازی هست . راحت از رو نقشه آدم مسیر رو دنبال میکنه و میره اصلا نیازی به فکر کردن نداره
كجاش مسخره هست حالا ... ؟نقل قول:
راستي من دور دوم را هم دارم تموم ميكنم
الان چپتر 10 هستم
چيز خاصي اضافه نشد
فقط يه لباس بود كه اونم اوايل دور دو خريدم
این بازی خیلی روند تکراری داره هی از این قسمت باید بری یه قسمت دیگه اعصابم خورد شد وسط راه هم تفریحی زامبی میکشید حالا وسط اینهمه هم همه هر 3 یا4 مرحله یه قول یا یه چیز جدید اضافه میکنی و به راحت ادامه بدی.بگذریم
راستی اخرش چی میشه؟
خوب چیش تکراری بود از اینهایی که گفتی ؟ شما خودتو بزار جای اون طرفی که توی بازی هست ؟ انتظار داری توی یه شهر مرده چی جلوت ظاهر بشه ؟ خوب یه سری مرده باید باید دیگه ! ولی به نظر من آدمهاش تنوع خوبی داره ! شما احتمالا بازی رو تا آخر نرفتی . آخر بازی موجودات عجب و غریب تر و معماهای جالبی برای حل کردنشون میبینی ! منم الان chapter 10 هستم !
خب بچه ها من تو مرحله 11 دور 2 بازي را بيخيال شدم
چون ديگه فكر نكنم چيز جديدي داشته باشه
فقط يه چيزي ميتونم بگم
قبل از اين بازي از بازي Fear بيشتر اذت ميبردم به خاطر حيجان بالا
اما بعد از اين بازي Fear واسم زياد ترسناك نشده
سلام
ایا این بازی پچی چیزی عرضه شده در مدتی که ما نبودیم !؟
خیر. هیچ پچی منتشر نشده.نقل قول:
مسیر سیو ها رو میشه دقیقا بگید !؟
مسیر سیو بازی در ویندوز ویستا فقط به این آدرس:نقل قول:
C:\Users\xxxxx\Documents\Electronic Arts\Dead Space
xxxxx >> نام یوزر
بابا فیر که ترسناک نیست که . از نظر من فیر یه جور کرایسس که با شخصیت ترسناک فیلم حلقه یا شاتر یا کینه ترکیب شده !
سلام من تو چپتر 2 او ن قسمتی که اجسام معلق هستند رو هوا می خوام بپرم Ctrl + R muse رو میزنم ولی نمیپره باید چی کار کنم حتی جای کلید پرش رو عوض کردم فایدهای نداشت
باید Ctrl + R muse رو جایی نشونه بگیری که مسطح باشه یعنی اطراف دره روبرویی.
سال جدیده همه مبارک.
یا علی.
آره همین پست بالایی جوابتو داد . منم همین مشکل رو داشتم اونجا ولی اینقدر ور رفتم تا پیداش کردم . جایی موس رو بگیر که صاف باشه ! حواست به اون جعبه های معلق باشه که چراغش روشنه با آهن ربا بگیر بکشونشون توشون مهممات و هوا .... هستش
سلام.من بازی را تا مرحله 7 رفتم و اون جایی که وارد اسانسور میشی تا وارد طبقه Deck C بشی.جلوی در اسانسور وقتی باز میشه یک دفعه باز ی قفل میکنه و یا با پیغام خطا از بازی خارج میشه و یا همونطوری در اون حالت قفل می مونه؟
کسی نظری در رابطه با رفع این اشکال نداره؟
مشخصات سیستم من:
amd 5200 x2
gainward ati hd 4670(512 mb)
ram=2 gb super talent
این عکس مشکل داره 404 error .
ولی اگه پیغامو بنویسی بهتره
این ایراد به سیستم شما مربوط نیست بلکه به احتمال بسیار زیاد باگ بازی هست.نقل قول:
برای رفع مشکل همین مرحله رو از نو لود کنین و در صورتی که مشکل هنوز پابرجا بشه از سیو یکی از کاربرها کمک بگیرین.
اون آدرس که شما میگین امضای ایشون هست (نام کارت گرافیکی SPARKLE به چشم میخوره) نه عکس پیغام خطای بازی! :blink:نقل قول:
سلام من بعد از سیو و خاموش کردن سیستم دفعه بعد که برای بازی می یام بازی که لود می شه هر مرحله ای باشه فرقی نمیکنه بازیکن سرش به آسمونه و همش دوره خودش می چرخه موس رو میگیرم درست میشه ولی باز ول می کنم همونطوره هیچ بازی دیگه ای رو مشکل ندارم الان پرنس 4 راحت اجرا میشه موس و کیبرد رو کشیدم فرقی نکرد به نظر شما چی کار کنم
این مشکل از وصل بودن دسته بازی به پورت usb به وجود میاد . دسته رو که از کامپیوترت جدا کنی مشکل چرخش حل میشه.نقل قول:
سلام من بعد از سیو و خاموش کردن سیستم دفعه بعد که برای بازی می یام بازی که لود می شه هر مرحله ای باشه فرقی نمیکنه بازیکن سرش به آسمونه و همش دوره خودش می چرخه موس رو میگیرم درست میشه ولی باز ول می کنم همونطوره هیچ بازی دیگه ای رو مشکل ندارم الان پرنس 4 راحت اجرا میشه موس و کیبرد رو کشیدم فرقی نکرد به نظر شما چی کار کنم
درسته من فکر کردم آدرس خطاست.نقل قول:
نقل قول:
رفیق اگه مشکلت حل نشد من سیوه تمام مراحلو روی easy و normal دارم.
سلام دوستان
تومرحله 3وقتی میری داخل اون محیطی که خلا هست و میخوای اون دکمه رابزنی
یه چیزی در مورد ژنراتورمیگه باید چکارکرد
اول کلیک راست c رو می زنی آهسته میشه بعد با کلیک راست F ژنراتور رو جا میزنینقل قول:
مرسی از راهنماییت درست شد الان چپتر 4 اون قسمت خلاء که بمب داره هنوز مییای بدویی پق میترکی میخوای بپری پق بازم میترکی چی کار باید بکنی :13:نقل قول:
اینم عکسش هنوز مییای بدویی پق میترکی میخوای بپری پق بازم میترکی چی کار باید بکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه نفر کرک یا شماره سریال وخلاصه هرچیزی که نیازه برای اجرای بازی رو قرار میده برامون
من بازی رو از اینترنت دانلود کردم کرک نداشت
موقع رد شدن شهاب شنگ ها از بالا سرت باید پشت هواکش ها باشی در غیر اینصورت بووووووووووووم:21:نقل قول:
راستی ذخیره اکسیژن ات هم نباید تموم بشه وگرنه......
تو چپتر 7 خلاء دوتا جنراتور رو از کار انداختم دوتای بعدی کجاست بالای کره ای هم که پق باز می ترکی چیطوری از کارش بندازم بقیه رو ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوتا جنراتوری که از کار انداختی جلو چشم هستند که اونها هیچ اون دوتای دیگه اون طرفه کره هستند که باید وقتی اون کره حرکت خودشو انجام داد سریع بپری روش و دوباره سریع از روش بپری اونطرف که هوا نیست و جنراتورها رو سریع منفجرشون کن چون هوا کم میاری !
اقا ما این بازیو تموم کردیم به نظر من قشنگ و خوب بود مخصوصا اخرین صحنه بازی
سلام
کسی هست یه ترینر خوب بزاره البته با راهنمائی
چند صفحه قبل یکی از بچه هاگذاشته ولی طریقه استفادشونمیدونم
از هر بازی ای که خواستی خیلی هم آسون هستش حتما ببین:]نقل قول:
good luck man.کد:http://www.gameburnworld.com/gp/trainer
دوستان کرک این بازی رو نمیخواد کسی برام آپلود کنه؟
:5: من نمیدونم کرک به دردت میخوری یا نه؟>>>
اگه نخورد تو دلت به ما فحش ندی یه وقت . . .
dead space crack:
[کد:www.4shared.com/file/90674312/50fddf30/dead_space_Crack
سلام منم دیروز این بازی رو تموم کردم واقعا جالب و هیجانی بود ورژن بعدی هم این بازی داره یعنی بعدا ساخته میشه یا نه؟