بعد از نصب توی System decoder ها یه نگاه بندازید احتمالا اونجا باشندنقل قول:
اگه نباشند این کدک فقط قابل استفاده برای WMP و RP میشه:18:
Printable View
بعد از نصب توی System decoder ها یه نگاه بندازید احتمالا اونجا باشندنقل قول:
اگه نباشند این کدک فقط قابل استفاده برای WMP و RP میشه:18:
خب کسی جواب من را نداد ولی خودم حلش کردم می نویسم برای کس دیگه ای اگه این مشکل را داشت.نقل قول:
اشکال از کدک داخلی km با ید دیکودر h.264 را به یه دیکودر خارجی تغییر بدید.
تو این ورژن جدید نمیشه کاری کرد که مثل ورژن های قبلی وقتی Minimize میکنیم بیاد پایین بغل ساعت ؟
توی ورژن جدید این باگ حل شده!نقل قول:
نسخه جدید KMPlayer KMP+ 3D 3.2
دانلود
توضیحاتکد:http://cms.kmplayer.com/download/kmplayer/download/2/0
کد:http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=24627
سلام
من یک سری فایل ویدئویی دارم با پسوند MKV که با kmplayer آخرین ورژن و windows media player و... نتونستم ببینم.
K-Lite Mega Codec Pack آخرین نسخه هم نصبه.
با kmplayer فقط صدا داره و با Windows Media Player هم تصویر شطرنچی نشون میده و قابل دیدن نیست.
فقط با پاور دی وی دی می تونم ببینم.
دلیلش چیه؟
System decoder کجا میشه؟نقل قول:
مهم همین موضوع رو دارم فقط اینکه من با winamp فقط صدا دارم! بقیه نشون نمیدن
شما احتمالا پلاگین Winamp رو نصب کردین که خودش تو نصب گفته که تو ویندوز 7 و ویستا دردسر ساز میشه!:46:نقل قول:
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجا یه نگاه به این DivX ها بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نبود Add System Codec رو اینجا امتحان کنید
میشه Resolution ویدیو تون رو به ما بگید؟نقل قول:
بلهنقل قول:
1080p
1920*1080
نه مشکل از اسم فایل ها و فولدر نبودنقل قول:
یه خورده بیشتر باهاش ور رفتم و فهمیدم که مشکل از درایور کارت گرافیکمه ! آخه آخرین درایور ati رو که نصب کردم به تاریخ 14/2/2012 بعدش دیگه نمیشه هیچ فیلمی رو با مدیا پلیر نگاه کرد و زیرنویس ها هم پخش نمیشه
و تصمیم گرفتم گرافیکم رو Roll Back کنم و همون درایو اصلی لپ تاپ باشه. حالا همه چی درسته
ولی کاش درایور جدید درست کار میکرد ! (واسه بازیا میگم که قوی تره ...)
نظر شما چیه؟
منم همین مشکل رو داشتم... بخاطر درایور کارت گرافیکم بود که آپدیتش کرده بودم ... درایور جدید رو حذف و همون قبلی رو نصب کردم ... همه چی درست شد!نقل قول:
شما هم اگه تازگیا درایورتون رو آپدیت کردین میتونین در قسمت device manager از گزینه roll back driver استفاده کنید تا درایور قبلیتون برگرده
من جدیدا درایور نصب نکردم آخریش مال 1 ماه پیشه
و فقط با بعضی فایل های MKV این مشکل رو دارم.
اون گزینه Roll back driver ذقیقا کجای device manager قرار داره؟
مرسی.
توو قسمت Display Driver که بازش کنی.... زیرش اسم کارت گرافیکتو نوشته ..... روش راست کلیک کن... properties.... تب Driver....نقل قول:
Roll back driver
این گزینه برای من غیر فعاله.
یعنی کمرنگ نشون داده و نمیشه روش کلیک کرد.
فکر می کنم بخاطر اینه که وقتی ویندوز رو نصب کردم از اول همین درایور رو نصب کرده بودم.
نقل قول:
عجب... ممکنه مشکل شما یه چیز دیگه باشه
حالا یه نگاه به همون تب driver بنداز ببین ورژن و تاریخ آپدیت درایورت چیه ؟ کارت گرافیکت ati هست یا geforce ?
فکر می کنم اون گزینه زمانی فعال میشه که شما درایورت یه چیزی باشه و بعدا درایور رو آپدیت کنی
من از زمانی که ویندوز ریختم همین درایور فعلی رو استفاده می کنم ، پس قاعدتا گزینه Rollback Driver نباید فعال باشه چون قبلش درایوری نبوده که به حالت قبل برگردونه.
فکر نمیکنم مشکل از درایور باشه چون همینطور که گفتم با پاور دی وی دی خیلی راحت فایل هارو می بینم ولی با Kmplayer نمیشه.
F2نقل قول:
Video Processing
Change the condition to Always Use
:10:
سلام. 1 مشکل برام پیش اومده. الان چند دفعه هست که هر فیلمی رو دانلود می کنم و می خوام با kmp ببینم، تصویر نداره و فقط صدا داره! 4 بار از 4 سایت مختلف هم دانلود کردم، بازم همینه. فقط با jet audio نشون میده که با اون هم که نمیشه رو فیلم زیرنویس بذاریم. اینم بگم که اول هر کدوم از این فیلما (مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت جدیدش) وقتی شروع میشه، تصویر نداره ولی زیرش اینو مینویسه minishres.org
اما قبلش مثلاً از سایت من و تو دانلود کردم، درست بود!
توروخدا کمکم کنید، چی کار باید بکنم، مشکل از چیه، از کجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه مشکلی با ورژن 3.2.0.19 پیدا کردم!!
فایل های با پسوند 3GP رو وقتی نگاه میکنم صدا نداره و فقط تصویر هست !!
codec 8.4 هم نصب دارم و با برنامه های دیگه میتون درست ببینم این مدل فایل ها رو.حالا مشکل کجاست؟
دوستان من میخوام حین نمایش فیلم در KMPlayer از یه صحنه عکس بگیرم. pause میکنم بعد راست کلیک میرم سراغ گزینه capture آپشن frame: extract اونو که میزنم شروع میکنه به نمیدونم ذخیره یا تبدیل کل فیلم
نمیدونم چه جوری باید به اصطلاح take a snapshot بکنم. تو اینترنت هم سرچ کردم، این راهو که رفته بودم گفته بود. ولی چیزی که میخواستم نشد... میشه راهنماییم کنین؟
یادمه تو یه نرم افزار دیگه نمایش فیلم ( نمیدونم کدامشون بود!! quicktime, jetAudio,nero showtime) اینکار رو کرده بودم ولی نمیخوام فرمت فیلمم رو عوض کنم و تبدیلش کنم.
فرمت فعلی فیلم هم .mpg هست.
این چکار می کنه محمد جان؟نقل قول:
من اینکار رو کردم ولی بازم تصویر ندارم و فقط صدا میاد.
مرسی.
نقل قول:
Right Click > Capture > Farame : Original Size
یا کلید های CTRL + E رو بزن.
jet audio زیرنویس را هم نشون میده ،فایل زیرنویس و فیلم اگه همنام باشند بطور پیشفرض زیرنویس را نشون میده و ولی برای تنظیمات کلی تر مثل رنگ و فونت و غیره روی یک پیکان کوچیک زیر پنجره نمایش فیلم کلیک کنید.نقل قول:
در ضمن پلیرهای زیادی هستند که می تونید اونا رو هم امتحان کنید مثل مدیا پلیر کلاسیک و...
راه حل مشکل شما را نمیدونم اما بطور کلی به نظرم ورژنهای جدیدش مزخرفن ،من که ورژن جدیدشو پاک کردم (البته از من 3.1 بود) و 2.9 را نصب کردم فقط یادمه اونم یک مشکل مضحک داشت.نقل قول:
درود
امروز من یه فیلمی از اینترنت دانلود کردم, اما هرکاری میکنم تصویر پخش نمیشه اما صدا دارد
مشکل از چیست؟
تنظیمات رندر تصویر روی ست شده؟نقل قول:
یکم هم مشخصات از info کدک ها هاش می زاشتی بد نبود
پ ن:
بنظرم بهتره بری از PotPlayer استفاده کنی چون سازنده kmp اونو فروخته به یک شرکت خصوصی و الان داره روی PotPlayer کار می کنه.
بنظرم بهتره یک تاپیک جدید باسه potplayer بسازیم چون قابلیت هاش بیشتره.
نقل قول:
درود
اینایی که الان فرمودید دقیقا چی هست و من چجوری باید به اینا دست پیدا کنم؟
لینک دانلود آخرین نسخه رو ممنون میشم اگر کسی داره قرار بده
از اینجا میتونید دانلود کنید:نقل قول:
alt+j رو بگیر تمام اطلاعات فایلی که داره پخش می کنه رو می دهنقل قول:
سلام دوستان.موقع باز کردن هر فایلی برنامه این ارور رو میده:
access violation at address 1072867D in module 'gen_ml.dll'.read of address 00000028.
البته فایل اجرا میشه ولی هر دفعه باید این ارور رو OK کنی.بد جوری رو اعصابه.ممنون میشم راهنمائی کنید.
codec رو دوباره نصب کنید:10:نقل قول:
منظورتون کدوم codec ؟من کدکی جدا نصب نکردم.ولی ورژن جدید برنامه رو هم که نصب کردم باز همین ارور رو میده.این ارور وقتی شروع شد که من یه فایل ویدئویی که فکر کنم ویروس بود رو باز کردم ولی سیستم ویروسی نیست.
نقل قول:gen_ml.dll (media library winamp plugin) problem is a common issue in Windows Vista/7. To avoid it you can:
- Delete gen_ml.dll from plugins folder if you don't need it (Recommended)
- Install KMP in a folder with admin rights.
- Run KMP with admin rights (right click on file -> properties)
- Disable UAC in Windows Vista (not recommended)
:21:
کد:http://www.kmplayer.com/forums/showpost.php?p=43111&postcount=4
من یه مشکل با km دارم.وقتی که یه فیلم رو اجرا میکنم که کیفیتش پایینه انداره ای km موقع پخشش با یه فیلم با کیفیت هیچ فرقی نداره(فک کنم رزولوشنش باشه).
مثلا یه فیلم اگه کیفیتش 720p باشه موقع اجرا کردن هیچ فرقی با یه کلیپ 1مگابایتی نداره و کلیپ رو میشه پیکسل هاش رو شمرد!
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه.
میخواستم بدونم باید چیکار کنم؟
سلام
دوستان تو km وقتی ctrl+e رو میزنیم و میخوایم عکس بندازیم
چطور میتونیم تنظیمات رو جوری کنیم که همیشه تو یک سایز عکس بندازه؟
پیش فرض اینجور نیست و لابد عوض شده...با زدن 5 باید نسبت صفحه ات دیفالت فایلت بشه.نقل قول:
برو به کنترل صفحه و گزینه حفظ نکردن نسبت تصویر رو بزن.
Ctrl+G رو بزن و گزینه اندازه رو بزار روی تعیین شده، یک رزولوشن استاندارد دلخواه بده ، روش و پسوند و مسیر رو مشخص کن و اینها همیشه در این حالت باقی میمونند...نقل قول:
حالا هر بار ctrl+g رو بگیری و گزینه شروع رو بزنی تصویر انداخته میشه، در ضبط از یک فایل مواظب باش ریرایت نشه...
*اگر میخای این دو کار (کنترل جی و کلیک شروع) رو باز هم سریعتر کنی میتونی در تنظیمات/عمومی/کلیدها برای عکس: استخراج سریع یک کلید آزاد اختصاص بدی مثل \+Ctrl
وقتی که یک فایل تصویری پخش میشه و تموم میشه این پیغام رو میده:
Class not registered
مربوط به رجیستر نبودن نرم افزار هستش؟
دوستان
چطور میشه با Km Player عزیز دیسک های Pure-Bluray رو تماشا کرد؟؟؟
چطور میشه زیرنویس دو تکه رو با یک فیلم یک تکه دراین برنامه دید.