سلام دوستان
آيا ميشه gprs همراه اول رو از كار انداخت؟
Printable View
سلام دوستان
آيا ميشه gprs همراه اول رو از كار انداخت؟
سلام دوست عزيز منظورتون از , از كار انداختن GPRS همراه اول متوجه نميشم اگه ممكنه بيشتر توضيح بدين!!!
منظورم اين هست كه قابليت gprs سيم كارت غير فعال بشه...
براي گوشيهايي كه خود به خود بروز ميشن و نميشه كاريش كرد...
خوب براي اينكار تنظيمات GPRSرو از گوشيتون پاك كنيد.
سلام دوستان
ببخشید اگه جای تاپیک رو اشتباه زدم !!!
میخواستم بدونم با GPRS همراه اول روزی 30 دقیقه فقط چت کنم چقدر هزینش میشه ؟ آخه شنیدم بعضی ها میگن خیلی زیاد میاد و بعضی ها میگن روزی 10 ساعت چت کنی 100 تومان هم نیماد !! حالا موندم استفاده کنم یا نه ؟!!!
اگه میشه جواب بدید ممنون میشم !!! (فقط برای استفاده از مسنجر بدون صفحه باز کردن روزی تقریبا 20 تا 30 دقیقه )
بسیار ممنون ! :10:
یک مگابایت میشه تقریبا 1200 تومن !
ولی من یادمه همیشه با مسنجر وصل بودم ماهی 2 تومن میومد برام
سلام چت تقریبا 1 ساعت در حد 40_50 کیلو بایت شاید کم کنه
البته من با وین مو میرم 1_2 ساعت سر جم 50 تومن کم نمیکنه
تنظيماتش رو از گوشي پاك كن.
براي گوشيهايي هم كه خود به خود آپديت ميشن حتما تنظيماتي وجود داره كه آپديت خودكار غير فعال بشه.
تعرفه همراه اول به ازای هر کیلوبایت در ساعات پیک 14.8 ریال و غیر پیک 4 ریال هست حالا بسته به میزان حجمی که ارسال میکنی ازت پول کم میکنه . به نظرمن اگه شما از GPRSزیاد استفاده میکنی یه سیمکارت ایرانسل (ترجیحا پیام رسان) استفاده کنی بهتره البته به نظر من
سلام
بوسیله سایت سیم کارت می تونین سیم کارت تتونو بدون واسطه برای فروش قرار بدین، یا یه سیم کارت (اونم بدون واسطه ) پیدا کنین!
[کد:www.SimCart.com
سیم کارت همراه اول و ایرانسل]کد:http://www.simcart.com
آقا هزينه GPRS همراه اول چقدره ؟؟؟؟ كيلو بايتي محاسبه ميشه ؟؟؟؟ تازه راش انداختم !!
راهي نيست كه بتونيم مقدار استفاده ( ريالي ) كه از اين سرويس رو داشتيم ببينيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كسي نيست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
من ثبت نام مي كنم ولي وقتي مي خواهم پيامك را به خودم بفرستم مي نويسه سرويس ديتاي شما فعال نشده يعني چه0914193؟
سلام ..
دوستان این صفحه رو ملاحضه کنید :
من می خوام تنظیمات GPRS رو به گوشیم بفرسته ، ولی وقتی شماره رو وارد می کنم، مرحله بعدی نمیره ! با IE و Firefox هم امتحان کردم ... فرقی نکرد !کد:http://mci.ir/web/guest/220
شما هم مشکل منو دارید ؟
الان بايد چي كار كنيم؟
سلام
mms همراه اول رو چطور میشه فعال کرد؟
همون تنظیماتو بگیریم حله یا باید ثبت نام کرد؟
مهدی جان برای منم همینجوری جلو نمیـــره !!!نقل قول:
شما از اینجا هم میتونید فعال کنید من ثبت نام کردم ولی هنوز پیامکی فرستاده نشده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی داداشم ثبت نام کرده بود :20:
موفق باشید!:40:
سرویس GPRS من خیلی وقته فعال شده ، الان فقط تنظیمات رو می خوام .نقل قول:
الان بخوام این مشکل رو ریپورت کنم با کی باید تماس بگیرم ؟
شما به شماره 8008 مدل گوشیشتون رو بفرستید پیامکش میاد.
فقط استفاده نکنید بهرته
من یک دقیقه رفتم 1000 تومن کم کرد:18:
تو سایتش نوشته از هشت صبح تا 11 شب 14.8 ریال
بقیه ساعت هم چهار ریال که اونم فک کنم الکیه. 1000 کیلوبات مصرف کردم 1000 تومنی کم کرد بازم.در صورتی که باید 400 تومن کم میکرد.
ولی انصافا سرعتش خیلی خوبه !!!!!
کسی از دوستان از قیمت دقیقش خبری نداره ؟؟؟؟؟
بخاطر اينكه كسي استفاده نميكنه.نقل قول:
سلام دوست عزيز تعرفه gprs همراه اول در ساعات پيك هر كيلو بايت14/8 ريال و در ساعات غير پيك هركيلو بايت 4 ريال ميباشد.نقل قول:
دقيقا همينطوره كي مياد بسته هاي ايرانسلو ول كنه بياد از همراه اول استفاده كنه اونم با اين قيمت سرسام آور:18:نقل قول:
سلام.من قبلا به اینترنت وصل میشدم.ولی گوشیم رو فرمت کردم.این اطلاعات هم پاک شده.حالا باید چیکار کنم؟
سلام
من وقتي سيمکارتمو گرفتم موقعي که برام فعالش کرد گفتش که مدل گوشيمو به 8002 مسيج کنم تا MMs راه بيوفته ولي اصلا مسيج به اين شماره ارسال نميشه. بايد چيکارش کنم؟
سلام
من وقتي سيمکارتمو گرفتم موقعي که برام فعالش کرد گفتش که مدل گوشيمو به 8002 مسيج کنم تا MMs راه بيوفته ولي اصلا مسيج به اين شماره ارسال نميشه. بايد چيکارش کنم؟
سلام. میخواستم بدونم gprs همراه اول توی استان چهارمحال و شهرکرد و بروجن هم قابل استفاده هست؟ و اگه هست طریقه ی فعال کردنش چطوریه؟ ممنون.
و من همچنان منتظرم.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزيز شما براي فعال سازيه MMS همراه اول بري امورمشتركين تا براتون يه فرمي پركنه و يه كپي شناسنامت بگيره بعد فعال ميشه.
نقاط تحت پوشش:شهرهای تهران، مشهد، شیراز، بندرعباس، گرگان، اردبیل، همدان، سمنان، قزوین، زنجان، سنندج، تبریز، اصفهان، اهواز، زاهدان، چابهار،شهر کرد،کرمان،کرمانشاه،یزد،یا سوج،شهرکرد،قم،بیرجند،بجنو رد،زابل،عسلویه،ایلام ،اراک ،خرم آباد و استانهای گیلان و مازندراننقل قول:
اينم لينكش:
کد:http://mci.ir/web/guest/gprs_reg
سلام . باید تنظیمات مربوطه رو دوباره دریافت و نصب کنید . اگه سیمکارت ایرانسل داری کد :نقل قول:
رو یزن و بعد دریافت حتماً نصب کن .کد:*140*3*6#
موفق باشید :40:
پست اشتباه
با سلام من گوشیم امنیا اچ دی 8910 نمی تونم اینترنتش رو فعال کنم وقتی مدل گوشیم رو به 8008 میفرستم می گه مدلش شناسائی نمیشه.
وقتی این رو مینویسم :i8910 samsung دتا فایل واسه config کردن میاد ولی هیچکدوم باز نمی شه چون تو توضیحاتش می گ این اس ام اس واسه گوشی نوکیا 8910 اومده نه واسه گوشی من فکر کنم واسه همین باز نمی شه باید چیکار کنم حتی از سایت خود همراه اول هم تست کردم جواب نداده.
اول یه سوال::20:
استان سمنان-گرمسار-gprs رو پشتیبانی میکنه:13:
اگه میکنه من باید چه کار کنم gprs راه بیوفته:8:
===============
من تا حالا دو بار این سوال رو پرسیدم ولی هیچ کس جواب سوال به این سادگی رو نمیدن:41:
=========
خیلی ممنون:11:
:40:
سلام . سوالت رو كامل نپرسيدي . سيم كارتت ايرانسل هست يا همراه اول يا دولتي ؟نقل قول:
اگه ايرانسل هست :
کد:http://www.irancell.ir
همراه اول :
کد:http://www.mci.ir
به سايت هاي بالا برو و شرايطش رو بخون.
موفق باشيد :40:
سلام
چند تا سوال داشتم درباره همراه اول :
1 - هزینه هر کیلو بایت برای روز های غیر تعطیل چنده ؟ تو سایتش زده 14/8 ریال - من نمیفهمم منظورش چیه !
2 - برای فعال کردنش هیچ هزینه ای نباید پرداخت کنیم ؟ ( یهنی همین که بریم تو سایتش و مراحل رو بریم حله ؟ )
3 - روی اعتباری هم فعال میشه ؟
4 - بعد ثبت نام تو سایت همراه اول بعد چه مدتی فعال میشه ؟
ممنون
سلام بچه ها.یه سوال داشتم
سرعت این gprs چنده؟
آخه دیروز خیلی سریع باز میکرد(از dial up سریعتر بود)
این اینترنت همراه اول کی در تمامی شهر های ایران فعال می شه هنوز شهرستان ما فعا نشده؟
لطفا به این سوالم جواب بدید.
من n82 دارم.رفتم تو سایت mci و تنظیمات را مو به مو انجام دادم و برام مسج رسید و همون کاری هایی که در سایت گفت را انجام دادم.
ولی وقتی میخوام وارد اینترنت بشم.ارور package data not available میده.
دلیلش چیه؟؟؟؟
دلیلش اینه که همراه اول در منطقه مورد نظر GPRS رو پشتیبانی نمیکنه.البته ممکنه قطعی موقت این سرویس هم باشه.نقل قول: