من که دارم از رپید دانلود میکنم سرعتم بد نبوده.نقل قول:
نمیدونم والا چی بگم.
هی درست میشه هی خراب میشه دیگه
البته مال من که خدا رو شکر که خوب بوده.
نمیدونم! ایشالا که مال شما هم درست بشه
Printable View
من که دارم از رپید دانلود میکنم سرعتم بد نبوده.نقل قول:
نمیدونم والا چی بگم.
هی درست میشه هی خراب میشه دیگه
البته مال من که خدا رو شکر که خوب بوده.
نمیدونم! ایشالا که مال شما هم درست بشه
کسی داتک تو منطقه پیام نور نداره ؟ کیفیت خوبه ؟
چه هزینه هایی کلا میگیرن ؟
برای کانفیگ مودم پارامتر خاصی داره ؟ یا فقط یوزر پس ؟
با چه مودمی مشکل داره ؟
چه سرویسی می خوای بگیری؟نقل قول:
مودم ها ظاهرا بجز مودم های دی لینک با بقیه سازگارند ولی قبلش یک زنگ بزن.
بجز یوزر پسورد دو تا اطلاعات دیگر در مورد vci و vpi اگر درست گفته باشم لازم است
خوب امروز ظاهرا انتن من ساعت های 7 صبح خراب شد .
شما کدوم منطقه مخابراتی هستی؟! از Speedtest.net یه دونه تست می گیری بزاری؟! منم 512 دارم ولی با Flashget و 5 تا Connection حداکثر 49 کیلو بایت دانلود می کنم!!!نقل قول:
راستی! چجوری می شه نوع سرویس داتک رو عوض کرد؟! من می خوام 256 رو امتحان کنم! اگه نزدیک به 32 باشه سرعت واقعا اشتباهه که دو برابر پول بدم برای 16 کیلوبایت!!!!
سلامك به همگي دوستان محترم
چه جالب من چند روز كه درخواست سرويس adsl كرد و حتي هنوز تماسي هم نگرفتن.
متاسفانه در كشور عزيز ما احترام به همديگر بسيار كمرنگ و كم ارزش شده، خدا بدادمون برسه.
سلام .
من ماه پیشرو تمدید نکردم ، این ماه که رفتم برا تمدید ، نتونستم جلوی اعتراضم رو بگیرم رفتم به بخش پشتیبانی ، معترض شدم که این چه وضعشه ، او ناهم خیلی مودبانه به من گفتند که اگه با رپید مشکل ، به امید بهتر شدن اوضاع نباش ، بهتره سرویس دهنده ت رو عوض کنی به همین راحتی !!!!!؟؟؟؟؟
البته تقصیر رو از خودشون نمی دونستند ، مشکل رو انداختند گردن مخابرات ، که همه این بدبختی ما از اوناست ، نه اصلا چرا تقصیر اونا ؟
تقصیر وزیر مخابراته ! آره همون پیر مرده که خیلی با پیشرفت و تکنولوژی هماهنگه و ( فیلترینگگ خیلی از سایتها رو مدیون اونیم {پس یادتون باشه سال بعد به آقای رئیس جمهور رای ندید ، تا شاید وزیر مخابرات همین وزیر الانی نشه ، تا شاید سرعت اینترنت ما بره بالا}) ، نه اصلا چرا اون تقصیر رئیس جمهوره که اونو وزیر کرده ، نه اصلا چرا تقصیر رئیس جمهور تقصیر خودمونه که ......:11::11:..........؟؟؟؟ نه اصلا چرا تقصیر ما ؟ تقصیر اینه که ما جهان سومی هستیم ( در اینجا مقصر گم می شود - تا بوده همین بوده !) .
جدای از شوخی ، داستان تو این جامعه همون " من نبودم دستم بود ، تقصیر آستینم بود ، آستین برا کتم بود ، کتم برا بابام بود ...."
نه تنها اینجا بلکه تو خیلی از شرکتهای دولتی و خصوصی همین اوضاع و احواله ، ولی نباید ساخت و سوخت:8:
سلام
من براي خ پاسداران و خ دولت adsl نياز دارم ولي همش ميگن كه پورت ندارن و متاسفانه هيچ شركت ديگه اي هم سرويس نمي ده البته شاتل هم هست كه اونم پورتاش مشغوله
هيچ isp يا icp ديگه اي هم كه اينطور كه معلومه قصد نداره اونجا adsl راه اندازي كنه
به نظرتون چيكار ميشه كرد؟
من جزو اولین نفراتی هستم که تو این منطقه adsl گرفتم :31: ولی سریع تموم شد شما برو ببین ipw نمیدن بهت.نقل قول:
الانم دوباره یه چند وقتیه ساعاتهای اداری دوباره سرعت مزخرف میشه و رو اعصاب من پیاده روی میکنه.
رفقا ipw دار!
شما ها آنتن مانتنتان میزونه؟
واسه ما آنتن خیلی بد میده
الان بعد از کلی قردادن 2 تا خط داره، دلتام هم -5 هست.
سلام به برو بچ داتکی
اقا نمیدونم چرا جمعه ها این داتک از دست من خسته میشه و نوسان پیدا میکنه.فکر کنم از بس دانلود میکنم خسته میشه میره استراحت
امروز ماله شمام نوسان داشت؟
نه . بیشتر از من دانلود داری ؟!نقل قول:
والا این یه هفته زیاد دانلود داشتم
اخه من نمیذارن که شبا دانلود کنم وگرنه منم میشم مثل شما
سلام
به فرض بنده می خوام همین الان از داتک خدمات بگیرم به مدت 1 ماه . هممون می دونیم که هزینه راه اندازی اولیه ده هزار تومن هستش
سوال اینجا مطرح میشه که :
اگه من دیگه شارژ نکنم و بزارم واسه بعده عید مثلا برای اردیبهشت ماه , آیا باز هم باید هزینه راه اندازی اولیه رو بپردازم ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
به فرض که شما از داتک اینترنت بگیری(البته الان که شبه .ایشالا باشه فردا صبح):31::31:
و بعد بخوای بعد عید دوباره بگیری بهت زنگ میزنن و میگن اگه شارژ نکنی خط شما از رانژه در میاد و برای فعال سازی مجدد شما(به فرض :31::31:) دوباره باید پول واسه فعالسازی بدی
همه شرکتا اینطورین و ربطی به اسم شرکت نداره
(شوخی کردم دوست من ناراحت نشیا)
سلام دوستان
آقایون بلاخره من داتک بگیرم یا نه ..... یکی میگه خوبه یکی میگه بده ....
راستی داتک چه مودم هایی میدم ( منظورم هم مارک و هم مدلشه ) ؟؟؟؟؟
مودماش خوبن ؟
من میخوام a602 بگیرم ... خوبه ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
ببین تو مرکز مخابراتی شما کسی داتک داره که خوب باشه یا نه
اگه خوب بود بگیر اگه نه برو سراغ گزینه های دیگه
برای adsl به نظرم خودت مودم بگیری بهتره
منم همین مودمی که گفتی رو دارم و برای من که خیلی خوب داره کار میکنه
مرکز مخابراتی ما شهید بهشتیه ، کسی اینجا هست که تو محدوده شهید بهشتی باشه و داتک گرفته باشه ؟؟؟؟نقل قول:
بره من که مدتیه به شدت سرعت افتضاح دوباره انقدر خودمم گفتم خسته شدم بخدا فقط سرعت شبا خوب میشه صبح و ظهر و عصر نابود و خندده دار الان وسط امتحانا هستن وگرنه میدونستم چیکار کنم باید هر روز n بار زنگ بزنی پشتیبانی تا شاید یادشون بیاد اینترنت 512 نباید 15-10 کیلوبایت باشه سرعتش. گرچه آخرشم می پیچوننت من شرط می بندنم در داتک چیزی به نام کنترل کیفیت وجود نداره چون کلا کیفیتی وجود نداره که بخواد کنترل بشه :).
چند روز طول می کشه که وصلش کنند ؟ من 5 روز که درخواست دادم ولی خبری نیست
ورودتو به جمع داتکی ها تبریک میگم.امیدوارم قبل اینکه داتک بگیری خوب تحقیق کرده باشی که بعدا جای جر و بحث نباشه.نقل قول:
والا برای من که دو هفته طول کشید تا وصل بشه .اونم تقصیر شرکتا نیست معمولا مخابرات دیر رانژه میکنه
کسایی هم بودن که مدت زمان بیشتری طول کشیده واسشون.مثلا یه ماه
حالا بستگی به مرکز مخابراتیتون داره که چقدر ادم باشه و زود رانژه کنه
ممنون دوست عزیز
آره حسابی تحقیق کردم چتد تا کافی نت رو سر زدم و اتفاقا همشون هم از داتک خدمات می گرفتند و همشون هم راضی بودند یکیشون 512 داشت چند بار تستش کردم سرعت دانلود از 60 پایین تر نمی زد. امیدوارم که مال منم مشکلی نداشته باشه.
خیلی خوبه که چشم باز انتخاب کردی
منم 512 دارم و متوسط بین 55 تا 60 هست
اگه کافی نتها توی منطقه مخابراتی شما باشن و ازش راضی باشن که خیلی عالیه دیگه
من توی این تقریبا دو ساله زیاد اذیتم نکرده و ازش راضیم خداروشکر
امیدوارم ماله شمام همین طوری باشه
نامردا چطوری بره شما ها از 55-60 پایینتر نمیشه بره من تو طول روز که تعطیلاته شبها هم 45 بیشتر نمیشه تازه کلی نوسانم داره مگه میشه این همه فرق.
والا چی بگم
تو منطقه شما شاید خوب نیست
خوب اگه میبینید اینجوریه و نمیتونید سرعت بالایی داشته باشید خوب از شرکتای دیگه که تو منطقون بهتر خدمات میدن استفاده کنید
شاید تو منطقه ما مثلا شاتل خوب نباشه
من خودم از اول با همین داتک کار کردم و شرکت دیگه ای رو امتحان نکردم
به نظرم بگردید یه شرکت که تو منطقتون خدمات بهتری ارائه میدن بگیرید بهتره
البته این نظر منه ها.بازم هرجور خودتون صلاح میدونید
یکم بیاد بالا بد نیست....
بچه ها جدیدا برای من حالت سکته هر چند ساعت یکبار رخ می ده ...خبری بیده یا انتن من باز مشکل پیدا کرده؟
من بعد از 10 روز درخواست خدمات adsl از طریق سایت خودشون ,زنگ زدم پشتیبانی که ببینم اوضاع از چه قراره!!!
مسئولش گفت که شما باید از طریق تلفن و یا مراجعه به خود شرکت اقدام می کردید نه از طریق سایت !!!!!!!!!!!!!
بعد از 1000 بار پرسیدن شماره تلفن , و بعد از کلی الافی گفت که فعلا برای مرکز تلفن تندگویان پورت خالی نداریم اگع مایل باشید می تونم شما رو تو لیست انتظار قرار بدم منم گفتم plz این کارو بکن.
راستی اینم یادم رفت بگم که گفت ایشاا.. اگه زنده باشید عمری باشه برای خدمت گذازی ناب محمدی موقع ظهور آقا وصل میشه :ی
والا ماله ما که adslهستیم هم (البته مال من) گاهی اوقات نوسان داره.مثلا امروز یکم نوسان داشت منم سریع به جای یه دانلود دو دانلود همزمان میزارم و درست میشه نو برمیگرده به حالت قبلنقل قول:
دوست عزیز منکه گفتم ممکنه طول هم بکشه و گاهی ممکنه تا یک هم طول بکشه و لی مال من سر 10 اماده شد.بستگی به مرکز مخابراتی داره دیگه.ببین دوست من شما هر مشکلی داشتید (تاکید میکنم هر مشکلی) فقط زنگ بزن پشتیبانی .از طریق سایت چیزی حل نمیشه.سر اخر اگه دیدی مشکل حل نشد و بیکاری یه روز پاشو برو شرکت واست درست کنننقل قول:
خبر فوری
الان از طرف داتک یه اس ام اس اومد که نمیدونم واسه شما هم اومده یا نه.میخواستم بگم کسی چیزی از این موضوع میدونه یا نه.اگه میدونید به ما هم بگید در جریان باشیم.
متن اس ام اس این هست:
با استفاده از طرح زمستان دیجیتالیه داتک سرویس خود را ارتقا داده و تا یک ماه رایگان لذت ببرید
اگه کسی چیزی فهمید به منم بگه
به لطف شبکه همراه اول mci من هنوز اس ام اس رو نگرفتم( جدید هم نیست یک اس ام اس به بابام زدم 24 بعد بهش رسید درحالی که گوشی اش روشن تمام مدت....)نقل قول:
تو سایتش که خبری نیست باید منتظر قبض ماه بعدی باشیم شاید چیزی نوشته باشه.
زد 2 جان 24 ساعت که خوبه من بیشترین رکوردی که داشتم 2 روز و نیم طول کشیده.مال شما که خیلی عالیهنقل قول:
من منظورشو نفهمیدم .
منظورش اینکه سرعت اینترنت رو بالا ببریم؟
باید زنگ بزنیم پشتیبانی ببینیم چی میگن
شاید فردا زنگ بزنم ببینم چی میگه .میخواستم ببینم کسی چیزی میدونه یا نه
این اس ام اس برا من هم اومده ولی مگه به کاربر خونگی بیشتر از 128 هم میدن که بیام ارتقا بدیم ؟
اولا که لابد میدن که همچین اس ام اسی میدن دیگهنقل قول:
در ضمن اره دوست من به خانگی بیشتر از 128 میدن البته به صورت تقریبا غیره قانونی
اس ام اس برای من هم اومده! ببینم کسی می دونه قضیه چیه؟ !مگه بیشتر 512 هم اومده!؟ انگار داتک سرورهاش رو آپگرید کرده!!! اینترنت من خیلی بهتر شده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز زنگ زدم بهشون گفتن میتونیم سرویس 512 single شما رو multi کنیم که هزینه یک ماه اون میشه 100000 تومن که یک ماه هم اضافه بهتون رایگان میدیمنقل قول:
پرسیدم سرعت بالای 512 هم دارید که گفت نه .گفت سرعت بالاتر جزو sky fiber حساب میشه که خیلی گرونه اما نهایت کار اینکه همین کار واستون بکنیم که منم دیدم به خاطر چند کیلو بایت بالاتر نمیارزه که سرویس عوض کنیم . همین
البته بهتر امار نرسیده ها رو از لیست حذف کنیم :31: (کش ندیم میان یقه مان را می گیرن می گن بحث موبایل است.)نقل قول:
فکر کنم قبلا 1 مگ می دادن( اوایل که هنوز محدودیت سرعت نیومده بود.)نقل قول:
ان موقع اولین سرعت ارائه شدشون 256 بود و بعد از محدودیت مجبور شدن 64 کنن....
البته با التماس و کلی کاغذ بازی اداری و دانشگاهی ( و رفت و برگشت)....امیدوارم این wimax کارها بتونن این محدودیت رو بردارن( در کنار اپراتور 3 ام) چون اینا اگر بخوان 128 بدن با سرمایه گذاری که کردن ضرر کامل است...نقل قول:
کسی اینجا روز 13 ام 6 ساعت قطعی داشت که اس ام اس هم بده داتک قبلش!؟
Adsl یا ipw ?
برای من ipw مشکلی پیش نیامده ( مگر سکته های 20 30 ثانیه ای )و تا به حال حتی اس ام اش بهم نرسیده....
من نه مشکلی دارم و اس ام اسش هم بهم رسیده
می گم بچه ها مصاحبه رئیس داتک رو تو روزنامه عصر ارتباط کی خونده؟؟؟؟نقل قول:
گفته بود که 1 سال فرصت دارن سرویس هاشون رو بر اساس شرایط جدید پروانه بزارن....بنظرتون دو تا سرویس بی سیمش بود یا فقط سرویس اسکای فایبر بود یا سرویسIPW ؟؟؟؟
زیاد چیزی نگفته ولی از این مطلب یک حدس ناقص میشه زد که یکی از پروانه های بی سیم اش از لحاظ حقوقی مشکل پیدا کرده و باید اصلاح کنه....
این شرکت های wimax هم که همه گفتن امیدوارن موقع ارائه سرویسشون محدودیت سرعت 128 کیلوبیت برداشته شد(که باید دید)
چه 128 بردارن چه برندارن هیچ فرقی ندارهنقل قول:
اگه هم بردارن آنقدر گرون میکنن که برای خانگی اصلا به صرفه نیست