من کاردانی گرافیک دارم ولی تو کنکور امسال قبول نشدم .
تو هنر به گرایش موسیقی ،کلا موسیقی علاقه دارم .
هیچی از نت و موسیقی نمیدونم . برای ورود به این رشته شرایط خاصی وجود داره آیا باید سازی رو بلد باشم .
Printable View
من کاردانی گرافیک دارم ولی تو کنکور امسال قبول نشدم .
تو هنر به گرایش موسیقی ،کلا موسیقی علاقه دارم .
هیچی از نت و موسیقی نمیدونم . برای ورود به این رشته شرایط خاصی وجود داره آیا باید سازی رو بلد باشم .
پست های قبلی رو بخون حتما به جوابت میرسی!نقل قول:
نقل قول:
این رشته ها خب اگر در مرحله اول قبول شوید میبایست ازمون دیگری هم که عملی و فرهنگی هست رو قبول بشوید
در این ازمون باید یکسری ساز را بلد باشید یا در بازیگری و سینما هم با توجه به اون رشته ازمون دارند....
ماده50 داوطلبان موسیقی هنر باید ازمون عملی شمال ساز-سلفژ-و تئوری موسیقی و مصاحبه فرهنگی را نیز انجام نمره حد نصاب را کسب نمایند.....
موفق باشید ..
سلام.
از همه دوستان نازنین به خاطر اطلاعات بسیار ارزشمند و مفیدی که ارائه می دن،حقیقتا سپاسگزارم.انشاءالله که هرچه خیر هست،برای همگی شما رخ بده.امیدوارم که در صورت قبولی در دانشگاه هم،همچنان به این صفحه سر بزنید و امثال بنده رو کماکان از اطلاعات ارزشمندتون بهره مند سازید.
جسارتا امکانش هست که کمی درباره فرآیند انتخاب رشته در رشته موسیقی بیشتر توضیح بدین؟آیا انتخاب دانشگاه برای آزمون شرکت در آزمون عملی صرفا بر اساس اولویت انتخاب و رتبه هست؟ضمنا اونطور که من متوجه شدم می تونیم همزمان در رشته نوازندگی و آهنگسازی در آزمون عملی شرکت کنیم.آیادرست فهمیدم؟در این صورت،آیا مثلا امکانش هست که در هر دو گرایش قبول بشیم و بعد خودمون انتخاب کنیم؟
پیشاپیش از توجهتون سپاسگزارم.
تشکر میکنم از دو دوست عزیز بابت پاسخ هایی که دادند .
اگه اینطور هست که نمیشه رشته موسیقی رو انتخاب کرد . همونطور که گفتم به موسیقی علاقه دارم ولی اگه از همین امروز هم شروع به یادگیری سازها کنم فکر نکنم تا کنکور سال آینده موفق بشم .
یک سوال دیگه دارم .
من اگه کارشناسی گرافیک بخونم میتونم بره ارشد رشته انیمیشن رو انتخاب کنم ؟
بره ورود به رشته انیمیشن چه کتابها و یا چه منابعی لازمه تا خودمو به اون سطح لازمه برسونم و در کنکورش شرکت کنم ؟
اره امکانش هستنقل قول:
مرسی سولماز جان خیلی لطف کردی . وای رشته سینما فقط تا رتبه 15 اینکه خیلی بی انصافیه . پس با این اوصاف برای دانشگاه سوره هم زیر رتبه 100 نباید بگیرن . ای بابا یعنی امسال هم ردم :((
سلام.سپاسگزارم مهران عزیز.
دوستان برای رشته گرافیک ارشد چه کتابهای تستی رو معرفی می کنید؟
سوال دیگم اینه که برای امتجام عملی دانشگاه ازاد این رشته سطحش چجوریه؟ آیا همزامان با آزمون تئوری هست یا براش زمان وجود داره؟ اخه من میخوام تغییر رشته بدم ولی طراحی نمیدونم..برای همین میخوام ببینم اصلا میرسم برای آزمون عملی آمادگی پیدا کنم یا نه
ممنون
نقل قول:
با رتبه های بالاتر هم قبولی احتمال دارد.
چون در گزینش این رشته ها مصاحبه وازمون عملی هم دارند.پستا رتبه های بالات رامکان قبولی هست.
تا رتبه 15 به طور 100% احتمال قبولی دارد
و البته چون رشتهه ای نیمه متمرکز ورودی بهمن هستند. خیلی ها ترجیح نمیدهندبروند
پس امیدوار باشید ....
سلام دوستان کسی اینجا محل برگزاری آزمون کارشناسی ارشد گرافیک رو میدونه؟ روز پنج شنبه هست مثل اینکه
مکان برگزاری رو گفتن انگار فقط تهران هست و شهرای دیگه ندارن درسته؟ دانشگاه آزاد
خیلی برام مهمه اگه کسی میدونه سریع بگه جلوی یه حرکت خیانت بار رو باید بگیرم
مرسی .
سلام دوستان....
کسی هست که ب من بگه برای آهنگسازی حداقل چ رتبه ای لازمه؟
رپرتوار پیانوم باید در چ سطحی باشه؟
برای رشته ی آهنگسازی رتبت باید حداقل زیر 100 باشه تا خیالت از قبولی راحت باشه و ولی بالا تر هم کارت رو راه میندازه ،چون متقاضی آهنگسازی کمهنقل قول:
برای رپرواتور پیانو هم برای رشته آهنگسازی باید،در حد پیانو عمومی بلد باشی،اگه ساز تخصیصیت هم پیانوه که چه بهتر،باید از هر دوره یه قطعه رو انتخاب کنی
مثلا من اینارو برای رپرتوار خودم انتخاب کردم:
برای باروک : invention 4 -Bach
برای کلاسیک: Turkish march- Mozart
برای رمانتیک: یکی از نکتورن های شوپن
و برای معاصر: پریلود راخماننیف
یه نکته دیگه هم بگم، کفیفیت نوازندگی خیلی مهم تر از خود قطعس، یعنی به دنبال یه قطعه ی خیلی سخت نرو چون اگه یه قطعه ی ساده هم اجرا کنی و کیفیتش خوب باشه نمرت بیشتره،
سلام
خب من کامل شرایط خودم رو توضیح میدم که جای سوالی نباشه.
من متولد بهمن سال 71 ام، سال 90 مدرک پیش دانشگاهی رو به صورت حضوری گرفتم و مدارک خودم رو واسه نظام وظیفه فرستادم (که چون متولد نیمه دوم سالم تاریخ اعزام من مهر سال آینده هستش). پس من برای آزمون سال 91 ثبت نام کردم که تا اینجا هیچ مشکلی نیس. داستان اصلی اینه که رشته ی من هنره و آزمون هنر دو مرحله داره. یعنی به جز آزمون کتبی که تیر ماهه من توی دی باید آزمون عملی هم شرکت کنم. نتیجه آزمون کتبی تا شهریور میاد و اگه فرض کنیم من توی آزمون کتبی قبول بشم آیا من باید مهر برم سربازی بعد واسه عملی مرخصی بگیرم یا اینکه میتونم با همون مدرک قبولی کتبی خودم رو واسه عملی آماده کنم و نرم سربازی؟
تورو خدا کمک کنید که مشکل خیلی از هنری ها همینه. ممنون
نه دیگه! اگه مرحله ی اول قبول بشی تمومه! دیگه سربازی بی سربازی!نقل قول:
راستی شما متولد 71 یک هستید چظور اعزامتون افتاده مهر 91؟
منی که 72 میوفتم 92؟ اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه!!!
شما مطمئنی؟ اگه توجه کنی گفتم دو مرحله ای هستش یعنی هنوز به طور کامل من دانشجو محسوب نمیشم توی مرحله اول. اگه که اطمینان داری به این قضیه، بگو و گرنه الکی امیدوارم نکن تو رو خدا...نقل قول:
---------------------------
آره من چون متولد نیمه دوم سال هستم یه تبصره توی دفترچه نوشته که میتونم واسه شرکت توی آزمون سراسری سال بعد اعزام خودم رو عقب بندازم. (که البته اول تاریخ اعزام برگه سبز من بهمن 90 بود یعنی بدون در نظر گرفتن این قانون ولی من با کلی دردسر و دوندگی تونستم برگه ی المثنی بگیرم با تاریخ جدید که میشد مهر 91). پلیس +10 هم که رفتم طرف میگفت این تبصره واسه ی همه اجرا میشه ولی معلوم نبود چرا اول تاریخ اعزام من رو اینجوری زدن!
عجب روزگاریه!!
این همه دارم خودمو میکشم ترازم توی آزمون های قلمچی بشه 6000 که هی نمیشه!!
آخه 5440 شد تراز؟؟؟:13:
فکر کنم باید به فکر کنکور 92 باشم:37:
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
راستش، مطمن نیستم، از یکی از معلمام شنیدم... یه سری به سایتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزنید شاید به جوابتون برسید
---------------------------
پس من چون متولد بهمن 72 هستم و دیپلمم رو خرداد 90 گرفتم،اعزامم میوفته بهمن 92 ؟
من خودم رفتم دنبال این قضیه و فهمیدم بهترین راه حل اینه که من تیر که آزمون دادم برم یه رشته ای که آزمون عملی نداره (متمرکز) مثلا عکاسی یا سینما تا اینجوری بتونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم. بعد توی دی برم آزمون عملی بدم و اگر قبول شدم انتقالی بگیرم رشته ای که میخوام یعنی ارتباط تصویری...نقل قول:
فقط یه چیزه دیگه؟ رشته های متمرکز ورودی مهر هستن یا بهمن؟
--------------------------------------
اعزام شما هم اگر غیبت نداشته باشی و مدارک رو به موقع ارسال کنی میفته واسه مهر سال بعدش. (البته اگه مثه من بد شانس نباشی و همون اول این اتفاق واست بیفته!!)
از من میشنوی همین امسال قال قضیه رو بکن و بی دردسر برو دانشگاه...
خوبه! انشالا حل میشه!نقل قول:
ورودی رشته های متمرکز فکر کنم مهر یا آبان هست
-------------------------------------------
ولی عجیبه! اعزام دوستم که اونم متولد 72 هست و دیپلمش رو 90 گرفته، افتاده بهمن 1392!
نخیر! مثل اینکه تراز ما 6000 بشو نیست!! این دفعه جواب امده 5980!
راستی تو کنکور سراسری تراز باید چند باشه تا رتبه زیر 100 بشه؟؟ اگه من بخوام برای آهنگسازی بخونم باید حتما رتبم زیر 100 باشه؟؟
سلامنقل قول:
نه اینطور نیست اگه مرحله ی دوم رو قبول نشی خوب دانشجو محسوب نمی شی پس باید اعزام بشی
باید هر دو مرحله قبول شی و گرنه مرحله ی اول که مسئله ای نیست چهار برابر الی شش برابر ظرفیت برمیداره
البته قصد نگران کردنت رو نداشتم
فقط گفتم که آگاه بشی
امیدوارم موفق باشی
برای حفظ فواصل کسی روش خوبی بلده؟؟ که 3 ثانیه ای بشه تشخیصشون داد؟
سلامنقل قول:
من اینطوری حفظ کرده بودم سر آزمون ها هم اینا رو گوشه برگه می نوشتم بعد شروع می کردم به یافتن جواب صحیح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
0 ...= اول .... = درست
1 ...= دوم ....= بزرگــ
2 ...= سوم .. = بزرگــ
2/5 = چهارم ..= درست
3/5 = پنجم ...= درست
4/5 = ششم .= بزرگــ
5/5 = هفتم ..= بزرگــ
6 .. = هشتم.= درست
برای تشخیص سه بنیه یا چهار بنیه ای که اولی و آخری + دوتای وسطی درست هستن بقیه بزرگ .
افزوده <---- 5/. پرده بیشتر ----.. درست ..---- 5/. پرده کمتر ---- > کاسته
افزوده <---- 5/. پرده بیشتر ----.. بزرگـــ ..---- 5/. پرده کمتر ---- > کوچک ---- 5/. پرده کمتر ---- > کاسته
نقل قول:سلام دوست عزیز...
در آغاز،وظیفه خودم می دونم که از استاد بسیار عزیز تئوری ، سلفژ و هارمونی،جناب آقای "مرتضی دلشب" یاد کنم که این شیوه مخصوص و فوق العاده عالی رو به بنده آموزش دادند. انشاءالله که همیشه سالم و تن درست باشند.
1)قبل از هر چیز،لطفا فهرست زیر که در واقع،فاصله های گوناگون از مبنای 7 نت موسیقی هست رو یاد بگیر و حفظ کن.(این فهرست،در صفحه 85 کتاب "تئوری موسیقی" تألیف آقای پورتراب هم درج شده.متأسفانه در این جا امکان استفاده از خطوط حامل فراهم نیست.به همین دلیل ناچارم تا به صورت زیر بنویسم.برای اینکه دقیق تر متوجه بشی،می تونی به کتاب تئوری موسیقی،صفحه مذکور مراجعه کنی):
*یکم درست(همصدا ها):{دو تا دو=درست}/{ر تا ر=درست}/{می تا می=درست}/{فا تا فا=درست}/{سل تا سل=درست}/{لا تا لا=درست}/{سی تا سی=درست}/.
*دوم بزرگ(1 پرده):{دو تا ر=بزرگ}/{ر تا می=بزرگ}/{می تا فا=کوچک}/{فا تا سل=بزرگ}/{سل تا لا=بزرگ}/{لا تا سی=بزرگ}/{سی تا دو=کوچک}/.
*سوم بزرگ(2 پرده):{دو تا می=بزرگ}/{ر تا فا=کوچک}/{می تا سل=کوچک}/{فا تا لا=بزرگ}/{سل تا سی=بزرگ}/{لا تا دو=کوچک}/{سی تا ر=کوچک}/.
*چهارم درست(2 پرده و 1 نیم پرده):{دو تا فا=درست}/{ر تا سل=درست}/{می تا لا=درست}/{فا تا سی=افزوده}/{سل تا دو=درست}/{لا تا ر=درست}/{سی تا می=درست}/.
*پنجم درست(3 پرده و 1 نیم پرده):{دو تا سل=درست}/{ر تا لا= درست}/{می تا سی=درست}/{فا تا دو=درست}/{سل تا ر=درست}/{لا تا می=درست}/{سی تا فا=کاسته}/.
*ششم بزرگ(4 پرده و 1 نیم پرده):{دو تا لا=بزرگ}/{ر تا سی=بزرگ}/{می تا دو=کوچک}/{فا تا ر=بزرگ}/{سل تا می=بزرگ}/{لا تا فا=کوچک}/{سی تا سل=کوچک}/.
*هفتم بزرگ(5 پرده و 1 نیم پرده):{دو تا سی=بزرگ}/{ر تا دو=کوچک}/{می تا ر=کوچک}/{فا تا می=بزرگ}/{سل تا فا=کوچک}/{لا تا سل=کوچک}/{سی تا لا=کوچک}/.
*هشتم درست(5 پرده و 2 نیم پرده):{دو تا دو(اکتاو)=درست}/{ر تا ر=درست}/{می تا می=درست}/{فا تا فا=درست}/{سل تا سل=درست}/{لا تا لا=درست}/{سی تا سی=درست}/.
2)بعد از اینکه جدول بالا رو یاد گرفتی،لطفا همیشه به خاطر داشته باش که:
1-در این چهار حالت:{نت بم(نت پایین فاصله) بکار بماند-نت زیر(نت بالای فاصله) علامت دیز بگیرد}/{نت بم علامت بمل بگیرد-نت زیر بکار بماند}/{نت بم علامت دیز بگیرد-نت زیر علامت دوبل دیز بگیرد}/{نت بم علامت دوبل بمل بگیرد-نت زیر علامت بمل بگیرد} ، نیم پرده کروماتیک به اصل فواصل(منظور،فاصله های بدون علامت های تغییر دهنده هست که فهرستشون در جدول بالا نوشته شده) اضافه می شود.
2-در این چهار حالت:{نت بم علامت دیز بگیرد-نت زیر بکار بماند}/{نت بم بکار بماند-نت زیر علامت بمل بگیرد}/{نت بم علامت دوبل دیز بگیرد-نت زیر علامت دیز بگیرد}/{نت بم علامت بمل بگیرد-نت زیرعلامت دوبل بمل بگیرد} ، نیم پرده کروماتیک از اصل فواصل کم می شود.
3-در این چهار حالت:{نت بم علامت دیز بگیرد-نت زیر هم علامت دیز بگیرد}/{نت بم علامت بمل بگیرد-نت زیر هم علامت بمل بگیرد}/{نت بم علامت دوبل دیز بگیرد-نت زیر هم علامت دوبل دیز بگیرد}/{نت بم علامت دوبل بمل بگیرد-نت زیر هم علامت دوبل بمل بگیرد} ، تغییری در اصل فواصل ایجاد نمی شود.
4-در این سه حالت:{نت بم بکار بماند-نت زیر علامت دوبل دیز بگیرد}/{نت بم علامت دوبل بمل بگیرد-نت زیر بکار بماند}/{نت بم علامت بمل بگیرد-نت زیر علامت دیز بگیرد} ، دو نیم پرده کروماتیک به اصل فواصل اضافه می شود.
5-و در این سه حالت هم:{نت بم علامت دوبل دیز بگیرد-نت زیر بکار بماند}/{نت بم بکار بماند-نت زیر علامت دوبل بمل بگیرد}/{نت بم علامت دیز بگیرد-نت زیر علامت بمل بگیرد} ، دو نیم پرده کروماتیک از اصل فواصل کم می شود.
باتوجه به مطالب بالا،اگر با فاصله {می بمل تا دو دیز} (بطور مثال)مواجه بشی،به سرعت درمی یابی که اصل این فاصله(بدون علامت های تغییر دهنده یعنی می تا دو)،ششم کوچک هست (قبلا جدول رو یاد گرفتی)،سپس با در نظر گرفتن حالتی که علامت های تغییر دهنده ایجاد کردن،به سرعت متوجه می شی که باید دو نیم پرده کروماتیک به اصل فاصله(یعنی ششم کوچک)اضافه کرد،پس{می بمل تا دو دیز}،ششم افزوده هست.
مطمئنا اگر به اندازه کافی در تئوری موسیقی مطالعه داشته باشی(که با توجه به اینکه داوطلب رشته آهنگسازی هستی،حتما همینطور هم هست)،در هریک از حالات بالا،گذشته از حفظ کردن،علت این تغییرات رو هم خواهی فهمید.
انشاءالله موفق باشی دوست عزیز...
سلام من عضو جدیدم ازتون خواهش می کنم یکی زودتر جواب منو بده رشتم تجربیه ولی چون از تجربی خوشم نمی یومد تو کنکورهنر 90 شرکت کردم ولی قبول نشدم امسال هم میخوام کنکورهنر بدم ولی از الان میخوام شروع به خوندن کنم یعنی سه ماه بیشتر وقت ندارم به نظر شما اگه این سه ماه رو خوب بخونم میتونم قبول بشم در ضمن من هدفم هنر تجسمی ونقاشی وگرافیک واینا ...فکر میکنید این کتابایی رو که میخونم مناسب هست ...کدومو بیشتر بخونم طراحی 1و2 -سیر هنر در تاریخ 1و2- کارگاه هنر2- مبانی هنر تجسمی ودین وزندگی وریاضی خواهش میکنم یکی کمکم کنه :41:
:42:سلام من عضو جدیدم ازتون خواهش می کنم یکی زودتر جواب منو بده رشتم تجربیه ولی چون از تجربی خوشم نمی یومد تو کنکورهنر 90 شرکت کردم ولی قبول نشدم امسال هم میخوام کنکورهنر بدم ولی از الان میخوام شروع به خوندن کنم یعنی سه ماه بیشتر وقت ندارم به نظر شما اگه این سه ماه رو خوب بخونم میتونم قبول بشم در ضمن من هدفم هنر تجسمی ونقاشی وگرافیک واینا ...فکر میکنید این کتابایی رو که میخونم مناسب هست ...کدومو بیشتر بخونم طراحی 1و2 -سیر هنر در تاریخ 1و2- کارگاه هنر2- مبانی هنر تجسمی ودین وزندگی وریاضی خواهش میکنم یکی کمکم کنه :41:
کلا نامید شدم واسه رشته آهنگسازی...:41:
سلام بنده طراحی صنعتی دانشگاه هنر اصفهان میخوام
لطفا بگید تا چه رتبه ای احتمال قبولی داره اگه امتحان عملیمم خوب بدم؟
یه توضیحی رو درصدها هم بدید
من تا حالا درک ریاضی فیزیک و رسم فنی و خلاقیت تصویری رو خوندم و خوب میزنم
نمایشم تقریبا خوبه و فقط یکم تاریخ نمایش باید بخونم
درک عمومی هم تقریبا نصفه خوندم
خواص مواد اصلا نخوندم
پارسالم رتبه زیرگروه دو شدم ۱۰۹۰
:19:دوستان اگه میشه کمک کنید!
بد جوری گیر کردم!!! این طور که من دارم پیش میرم فکر نکم بتونم رتبه ی 100 بیارم واسه آهنگسازی...
میانگین ترازم تو آزمون های قلمچی 5500!!
کلا دو راه دارم :
1: رشته گرافیک تو دانشگاه شهر خودم بخونم و در کنارش موسیقی رو ادامه بدم
مزایای این راه:
تو شهر خودم هستم! ، بیشتر تمرکزم رو میزارم روی نرم افزار و آهنگسازی برای فیلم
مضرات:
دیگه نمی تونم موسیقی رو به طور جدی (توری مخصوصا) ادامه بدم و ...
2:کلا بیخیال امسال بشم و واسه 92 بخونم!
مزایا: مطمعنم که میتونم آهنگسازی قبول شم
مضرات:مشکلات سربازی،آبروریزی و....
ولی در کل من میخوام بشم آهنگسازی فیلم، به نظر شما کدوم راه رو ادامه بدم؟
:37:
سلام
من می خوام برای 91 رشته موسیقی نوازندگی شرکت کنم. می خواستم بدونم:
رتبه باید چقدر بیارم؟
برای این رتبه باید درصد هام چقدر باشه؟
آیا باید همه درس هایی رو که تو کنکور ازش سوال میاد( خواص مواد، رسم فنی و...) بخونم و جواب بدم؟
توی امتجان عملی و کلا در تمامی مراحل ساز تخصصی که انتخاب می کنیم هم تاثیر داره یا این که مهم نیست سازتون چی باشه؟
متشکرم
توروخدا یه نفر منو راهنمایی کنه!!! :41:
کلا امیدم رو برای آهنگسازی که امسال قبول بشم از دادم! خیلی بتونم تو کنکور خوب بشم رتبه 200 میشم(به لطف زبان خارجم!)! تازه اگه بد شانسی نیارم!! چون کنکور هنر خدایش معلوم نیست چه سرنوشتی داره! یه مشکل دیگه هم دارم و اونم اینه که نمی دونم از سربازی معاف(پزشکی) میشم یا نه فعلا تو مرحله ی قبل کمسیون هستم که 2 ماهه لفتش میدن!! اگه معاف نشم اعزامم به احتمال زیاد میوفه 91 یعنی دیگه نمی تونم کنکور 92 رو بدم!
به نظر شما چی کار کنم امیدی هست؟:sad:
یه فکر دیگه رسیده به ذهنم! اگه نمونه کار هام رو بزارم تو یه سی دی و ببرم سر جلسه ی امتحان عملی که داورا گوش بدن احتمال قبولیم بیشتر میشه؟؟
لطفا راهنماییم کنید حسابی گیج و نامید شدم!!:sad::37:
نقل قول:
سلام
در زمان باقی مانده تلاشتون رو بکنید تا به انچه میخواهید برسید....
شما فعلا به فکر ازمون عملی نباشید....
تمرکزتون به کنکور باشه ...
مباحث کنکور هنر برخی دروسش مهم هستند روی اونها توجه ویژه بکنید
حتما موفق میشید
سلام
من میخوام طراحی صنعتی دانشگاه اصفهان قبول بشم
به نظرتون چه رتبه ای خوبه اگه برا عملیم برم کلاس
هر سایتی ثبت نام می کنم بچه های هنر فعال نیستن D:!
کسی هست راهنماییم کنه؟
سلام بچه ها یه سوال داشتم .امسال کنکور هنر دارم .به نظرتون چه رتبه ای میخواد تا گرافیک دولتی و زیر شاخه های اون رو بیارم؟مثلا بین 4000تا2000بیارم ولی عملیم خوب باشه میارم؟ چرا هیچکس اینجا جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:37:
دوستان احتمالا بتونم چندتا از رتبه های قبولی شالهای قبولی رو جور کنم بزارم
که شما هم حدود قبولیش رو ببینید....
سلام
دوستان بنده امسال(یعنی کمتر از 2 ماه دیگه) کنکور کاردانی به کارشناسی هنر دارم . پارسال شهریور هم فارق التحصیل شدم . یعنی تا آخر شهریور وقت دارم که تکلیف خدمت رو روشن کنم .
از اونجایی که کنکور ما 2 مرحله ایه حالا من نمیدونم چیکار کنم .
اگه تو مرحله اول قبول بشم و اگه از اونطرف دفترچه رو پست کنم تا آخر شهریور که یه موقع غیبت نخورم ،نظام وظیفه اجازه ادامه تحصیل بهم میده یا
سلام دوستان
راستش من دانشجوی کامپیوتر بودم انصراف دادم که برم هنر برا کنکور امسال فقط 3 ماه تونستم بخونم و منابع رو هم اکثرا نداشتم
میخاستم بدونم با چه رتبه ای میتونم رشته گرافیک توی دانشگاه روزانه خوب مثل تهران یا اصفهان قبول شم؟ از الان تا سال دیگه
بخونم میتونم امید داشته باشم؟ و اینکه اگه امسال غیر انتفاعی قبول شدم برم نظرتون؟ دانشگاش خوبه؟ به درد کسی مثل من پایش
ضعیفه میخوره؟ اگه راهنماییم کنید کدوم درسارو بیشتر بخونم واقعا ممنون میشم
یکی از نزدیکان دوستم میخواد کنکور 92 هنر شرکت کنه، و میخواد بره آموزشگاه مکعب/مدیا اگه اشتباه نکنم.میخواستم ببینم نظرتوندر مورد آموزشگاه چیه؟
ببینید رشته هنر یک رشته ای هست که کتابهای مرجعی تقریبا براش نیست البته واسه کنکور دادننقل قول:
یعنی فرد باید یک مقدار با هنر هم اشنا باشه مثل خلاقیت تصویری
اموزشگاه هم شما باید ببینی که تونسته چه رتبه هایی رو تربیت کنه ...
و اینکه از دانش اموزان سالهای قبلش پرسش کنید
موفق باشید