یعنی واقعا کسی نیست جواب ما رو بده؟
Printable View
یعنی واقعا کسی نیست جواب ما رو بده؟
gta هکش منم هستم
دمت گرمم بابا
بهترين برنامه براي هك مموري بازي ها برنامه Quick Memory Editor هستش
اين برنامه رو دانلود و نصب كنيد
وارد بازي بشيد حالا مثلا ميخوايد پول رو هك كنيد مي بنيد كه در بازي پولتون 10000 هستش
حالا ALT + TAB رو بزنيد بيايد بيرون برنامه رو اجرا كنيد و 10000 رو سرچ كنيد
چندتا مورد پيدا مي كنه
دوباره بريد داخل بازي و كمي بازي كنيد تا پولتون كمي بيشتر بشه
دوباره بيايد داخل برنامه و اون پول رو سرچ كنيد
حالا فقط يكي دو مورد پيدا مي كنه
حالا روشون دابل كليك كنيد و در پنجره اي كه باز ميشه مقدار قبلي را پاك كنيد و مقدار جديد رو بديد مثلا 1000000
بريد داخل بازي و ...
با سلام!
ميشه يه نفر لينك سالم برنامه game trainer studio رو بذاره!؟!؟
با تشكر فراوان
================
ضمنا من يه مشكلي با ArtMoney داشتم ....
من بازي " نجات بندر " رو هك مي كنم و كدها رو ذخيره مي كنم ... ولي وقتي دفعه بعد وارد بازي مي شم و كد هاي ( منظورم همون آدرس هاست ) رو Freeze مي كنم، ديگه عمل نمي كنه و نوار جونش كم ميشه و ميميره!!!
حالا مي خواستم بدونم بايد چه كار كنم؟
با تشكر دوباره
سلام.نقل قول:
در مورد غیر فعال شدن هک باید بگم که شما آدرسهای موقت را freeze کردید.در این مورد زیاد بحث شده و خیلی ها این مشکل را داشتند.
پیشنهاد میکنم وارد لینک اولی بشوید و آموزشها را دانلود و مطالعه کنید.بعد متوجه میشوید که چکار باید بکنید تا آدرسها تغییر نکنه یا به عبارتی نوار جان کم نشه.
به یکی از دو لینک زیر مراجعه کنید و GTS را دانلود کنید:
اولی:
دومی:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=75526
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1864511&postcount=151
نقل قول:
با سلام!
خيلي ممنون!
اگر سوالي داشتم در اون تاپيك مطرح مي كنم !!
با تشكر :10: :40:
سلام من دنبال نرمافزار World Of Warcraft Item editor هستم اگه کسی لینکی چیزی داره لطفا بزاره !
ممنون میشم
سلام من مي خواستم بدونم چه طوري ميشه جان يه بازي استراتژيك كه مثلا 400 سرباز داري رو هك كرد
كسي جواب نمي ده؟
دوست عزيز اگه اون سربازا رو بشه دونه دونه كنترل كرد بايد دونه دونه جونشون رو فريز كنينقل قول:
ولي اگه اون سربازا رو گروه گروه كنترل ميشه كرد بايد گروهي جونشون رو فريز كني
اگه روش اين كار رو بلد نيستي بايد فايل آموزش رو دانلود كني يه كم رو ميگم بقيهش رو تو اون فايل آموزش به تفصيل ميتوني ياد بگيري
شما اول بايد art money رو اجرا كني بعد اون بازي رو اجرا ميكني سپس با توجه به نوع متغيري كه حدس ميزني ازش تو جون اين سربازها استفاده شده يه متغير مناسب انتخاب ميكني(تو قسمت search) پس از اون يه عددي مثل 100 رو به اون متغير نسبت ميدي( تو بيشتر بازيها جون عدد 100 رو داره ) بعد اگه سربازا رو دونه دونه ميشه كنترل كرد بايد اون سرباز رو زخمي كني تا جونش كم بشه سپس بر ميگردي تو محيط نرم افزار تو قسمت ----- اون مقداري كه حدس ميزني رو وارد ميكني مثلاً حالا كه جون كامل 100 بوده يه ذره كه زخمي شده مثلاً ميشه 90 همينطور ادامه ميدي تا اون متغيرهايي كه پيدا ميشه به دو سه تا برسه بعد اون ها رو فريز ميكني و ديگه جونت كم نميشه
اگه سربازها گروهي كنترل ميشن نيز يكي شون كه زخمي بشه انگار گروه زخمي شده و به ترتيب قبل عوض ميكني
البته شما بايد اون راهنما رو بخوني تا حالت هاي مختلف رو امتحان كني
عزیزان خیلی ممنون
من یه سوال دارم البته چون حوصله نکردم یه نگاهی به صفحات قبل بندازم اگر قبلاً توضیح داده شده بگید من برم پی کار خودم! :
آیا برای استخراج فایل ها از داخل فایل های یک بازی برنامه ی خاصی وجود داره؟ تأکید می کنم استخراج فایل ، من قبلاً از هگز ادیتور ساده استفاده می کردم که کار فوق العاده وقت گیر و اعصاب خورد کنیه! اگه برنامه ی خاصی برای این کار وجود داره اساتید ما رو هم راهنمایی کنن!
عالی بود ممنون
ممنون اين ها رو خودم بلدم بازي هم ضدضربه كردم مي خواستم بدونم چه جوري ميشه وقتي كه از بازي خارج مي شي و دوباره وارد بازي مي شي ضدضربه از كار نيوفته.ممنوننقل قول:
سلام الیکم
برادران عزیز یک سوال کوچک دارم , چرا شما در همه حال در مورد Art Money صحبت می کنید در صورتی که Cheat Engine به مراتب قدرتمند تر از Art Money است.
با سپاس
نقل قول:
دانولد نمی شه
اگه لینکه دیگی هست بکین
با یان برنامه میشه بازی های انلاین رو هک کرد اکه نه برنامه هست که بشه این کارو کرد
من برنامرو دانلود کردم
ولی کود که میسازم سیو میکنم برای دوفی دوم که اجرا می کنم کار نمی کنه کمک کنید
دوست گرامی ببخشید اگه نفهمیدم و سرتون رو درد آوردمنقل قول:
در مورد از کار افتادن save هاتون اگه شما به ترتیبی که تو فایل pdf راهنما گفته شده برنامه و سپس بازی رو اجرا کرده و save بازی رو لود کردید باز هم مشکل دارید باید همون طور که تو راهنما گفته شده از روش pointer(اشاره گر) دوباره متغیرها رو جستجو کنی . البته من خواستم تو یه بازی که باید از این روش استفاده میشد تا save هام کار کنه استفاده کنم ولی نتونستم یکمی مشکله شاید شما بتونی
salam. akharesh tonesti trainere wow ro besazi ya peyda koni
age dari manam lazem daram mamnon misham behem bedi
:-)
در مورد هك يا ترينر World of warcraft كسي ميتونه كمك كنه ؟ ممنون ميشم
سلام آخرین ورژن برنامه ArtMoney v7.27 Pro را براتون آپ کردم.
می تونید از این پست بگیرید :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خواستم براي پيدا کردن جواب سوالم همه ي پست هارو بگردم ولي فقط تا صفحه ي 20-25 رسيدم(دايل آپه ديگه کاريش نمي شه کرد)
بخاطر همين گفتم سوالم رو مطرح کنم:آقا ميشه يه بازي براي يه چيز(مثل جون) چند تا پروسه بذاره(براي جلوگيري از هک هم شده بايد يه چنين کارايي بکنن)؟چون بعضي از چيز ها رو هر کاري مي کنم از يه تعداد خاصي پايين تر نمي ره؟مي خواستم ببينم اگه وقت بيشتري بذارم مي تونم به يه جايي برسم؟
(سوال اولم مهمتر از همست)
راستي يه چيز ديگه:يه توضيح در مورد ترينر مي خواستم؟همش تو اين تاپيک صحبت ترينره؟اين چي هست؟کارش چيه؟:27:
با تشکر
می خواستم بگم هک حرفه ای تر بازیارو لطفا بذارید
سلام به همه . کسی میدونه چجوری میشه بازی super mario که حجم کمی هم داره هک کرد.
دوستان اگه سوالت شما در تی سرچ هست تا من جواب بدم
کار نشد ندارهنقل قول:
سلام به همه . کسی میدونه چجوری میشه بازی super mario که حجم کمی هم داره هک کرد.
مرسی !! دنبالش میگشتم !
ترینر یه برنامه است که بازی رو برای شما فریز میکنه توسط کد هایی که شما قبلا بهش دادیدنقل قول:
راستي يه چيز ديگه:يه توضيح در مورد ترينر مي خواستم؟همش تو اين تاپيک صحبت ترينره؟اين چي هست؟کارش چيه؟
دوستان سلام
من هر کاری می کنم نمیتوانم پول منجر بازی فیفا 08 را هک کنم
لطفا اگه بلدید اموزش کاملش رو به من بدید
دوستان سلام
من هر کاری می کنم نمیتوانم پول منجر بازی فیفا 08 را هک کنم
لطفا اگه بلدید اموزش کاملش رو به من بدید
راستی یه چیز جا موند
اون هم این است که من تیبل های باازی ها رو گرفتم و لودشون میکنم ولی نمی توانم ازشون استفاده کنم و قسمت ولیو هیچی نمی نویسه
دوست من اگه از تی سرچ اسفاده میکنی اول پروسه رو انتخاب کن و بعد پولتو سرچ کن و بعد از اون وارد بازی شو و پول رو کم یا زیاد و دوباره سرچ کن تا به 1 گزینه برسی و فریزش کن
دمت گرم
فقط یه سوال
می شه فقط بگی چه طوری می شه جاهایی از یه بازی رو صدا و تصویر شو تغییر داد.
:31:
این در حوزه ادیت و پچ هست
خواستی پیغام بده جاش این جا نیست
سلام دوستان من توی بازی Generals Zero Hour به یه مشکل جدی بر خوردم حدود سه چهار ماه پیش جنرال یک رو خریدم این بازی فارسی بود تا الان هم باهاش مشکلی نداشتم تا Generals Zero Hour یا همون جنرال 2 رو خریدم حتماً می دونید نسخه دوم روی اولی نسب میشه ولی چون اون بازی رو توش دست برده بودن و فارسیش کرده بودن نشد نصبش کنم
خلاصه سرتونو درد نیارم چند روز پیش رفتم و یه dvd خریدم که هر دوتا بازی توش بود ولی الان که اونو نصب مکنم بازی به راحتی حتی بدون خواستن سریال نصب میشه ولی وقتی بازی رو شروع می کنم یه دفه همه چیز منفجر میشه
اگر میشه کمک کنید ؟؟؟:13:
سلام تمامی اساتید و دوستان عزیز
این مال بازی کانتر استریک است
می خواهم جای مشخص شده را ویرایش کنم لطفا با چه برنامه کمک کنید!!!!!(لطفا):40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
دو سوال در مورد Art Money داشتم .
1- تايمري مثل 6:30.85 تو بازي ( دقيقه - ثانيه و صدم ثانيه ) رو چطوري پيدا كنيم ؟ من از Unknown استفاده كردم كه بيش از 200000000 آدرس پيدا كرد و بعد از 10 بار ف ي ل ت ر هنوز مقدار بيش از اين عدد بود .
2- جان دشمن رو چطوري پيدا و دست كاري كنيم ؟ مثلا تو يه بازي هيولايي است كه با 4 گلوله ميميره . مي خوايم كاري كنيم كه با يك گلوله كشته بشه .
دوستان اگه كسي مي تونه كمك كنه . تو بازي Test Drive Unlimited تايمر مسابقات رو نمي تونم نگه بدارم . از ليست متغيرها كل Integer و Float ها رو جستجو كردم ولي جواب نداد . اگه كسي از دوستان اين كار رو كرده راهنمايي كنه .
بایدروشهای مختف را امتحان کنی. مثلا زمان دقیق را بزن. دقیقه را جدا - ثانیه را جدا - صدم ثانیه را جدا.همه را تک تک تست کن. و با انواع مختلف ( float- Ingeger ) دو بایتی- یک بایتی و . . . .
یا مثلا کل زمان را به ثانیه بزن. مثلا 6 دقیقه و 43 ثانیه را بزن : 403 ثانیه. معلوم نیست بازی این مقادیر را چطور محاسبه و ذخیره میکنه. به همین جهت باید هر روشی را که به ذهنت میرسه تست کنی.بالاخره یه جا قفل میشه.
در نهايت تونستم تايمر رو بگيرم . ولي وقتي فريز مي كنم بازي متوقف ميشه و هيچ كاري نميكنه .نقل قول: