روی فیبر نوری امکان ارائه ADSL نمیباشد...نقل قول:
به فکر وایرلس باش که قیمتاش خیلی بشیتره
Printable View
روی فیبر نوری امکان ارائه ADSL نمیباشد...نقل قول:
به فکر وایرلس باش که قیمتاش خیلی بشیتره
آقا باز گیر الکی دادی به داتک !نقل قول:
اصلا دوست ندارم معایب شرکتهای دیگه را بگم ولی اگر بحث قیمت بالای هزینه ی نصب ولیه است ککه خب داتک 25 هزار تومان میگیره !؟
جان حاجی بیخیال این داتک .....!
من اینو امروز از داتک پرسیدم !نقل قول:
تایید کردند که حسابگر نمایندگی داتک در کرمانشاه است و در مورد موضوع مطروحه پاسخ دادند که :
چیز مهمی نیست ! گفت سرورهای نمایندگیها و لینکهای مورد استفادشون با اینهاییکه تهران استفاده میشه فرق داره !
نقل قول:
شهید بهشتی
خ اندیشه
W00000W
ماهم تا یه ماه پیش تکش بودیم ولی فعلا رفتیم غرب
شاتل خوبه سرویسش کیفیت بی نظیره پاسخ گویی فوق العادس ولی شانس بیاری سریع رانژه کنن :D:D:D
اینم از شاتل که اینهمه ازش تعریف میکنید !!!!
بعد از 2 هفته به من میگن که مرکز مخابرات شهید لطیفی کند عمل میکنه و تا 2 هفته دیگه طول میکشه ! گفتن که ما فعلا داریم پورتهارو رزرو میکنیم برای کسایی که میخوان ! میگم چرا از اول نگفتین ؟ خلاصه بعد از کلی دعوا باهاشون عذر خواهی میکنن به من 1 ماه اشتراک دایالاپ میدن رایگان !!!!
100 هزارتومن پول گرفتن بعد از اینکه 1 ماه پول مشتریارو میخوابونن سودشو میگیرن سرویس میدن ! واقعا کار همه شده دزدی !!!
در نمایشگاهی که در تهران برگزار شد، از خطوط ADSL2 شرکتهای زیادی اونجا بودن از جمله شاتل و لایزر که من خودمنقل قول:
از شرکت لایزر اشتراک گرفتم ، قبلا که ADSl1 داشتم سرعتش زیاد جالب نبود، اما یک ماهی است از سیستم ADSL2
استفاده میکنم واقعا عالیه ، فرق قیمتیش هم دو هزارتومنه، ولی مودم باید عوض بشه.
چطور ميشه فرق قيمتش دوهزار تومان باشه:18:
سلامنقل قول:
من هنوز چواب سوالمو نگرفتم. بیشتر توضیح میدین لطفا؟
دوستان دیگه نظری ندارن؟
ممنون
من پیش شمارم 8802 هست و تو منطقه محروم یوسف اباد هستیم و بعد از کلی گشتن تو نت فهمیدم فقط میتونم از افروز نت بگیرم میگن تنها شرکتیه که تو ایران رو فیبر نوری سزویس میده حالا نمیدونم خط ما فیبر اصلا یا نه خلاصه قیمتاشم فضایی ولی من مجبوری دارم میگیرو چون از dial upدیگه حالم بهم میخوره
قیمتهای ماهیانهبدون محدودیت افروز:64:35000/128:70000/256:100000/512:250000
میگن سرویساشون dedicated هست ولی من که باور نمیکنم خلاصه الان 2 هفته گذشته میگن 1 هفته دیگه تازه خططو نگاه میکنیم ببنیم امادی یا نه .سرویسم کردن
اگه واقعا Dedicated باشه که فوق العادس ولی یکی بهم گفت Dedicateed تو ایران نیست
کسی اینجا هست که مجبور شده باشه از افروزنت بگیره بخاطر پیش شمارش؟؟مثل من
اصلا کسی این سرویسو داره اگه دارین خواهش میکنم بگین چجوریه ؟؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز یک میلیون بار تکرار کردم در ایران ADSL2 وجود خارجی نداره فقط یک حرف.
این فناوری برای سرعتهای1MB به بالا قابل استفاده است نه 128 و 256
تصحیح می کنم .برای سرعت بالای 12 مگابیت این ورژن استفاده میشه که تا 24 مگابیت دریافت می تونید داشته باشیدنقل قول:
آقا ما یک سال مشترک سرویس 64 نامحدود اسیاتک بودیم.......که چند روز پیش زدند و سرویس ما رو از 64 نامحدود به 128 حجمی تبدیل کردند چون که دیگه 64 نامحدود ارائه نمیدند.......تو این 5 روزه یک گیگ من تموم شد در صورتیکه دانلودی نیز نداشته ام....چون زیاد اهل دانلود نیستم.....با این حساب اصلآ سرویس حجمی به صرفه نیست........دوستان لطفا یک شرکت معرفی کنند که 64 نامحدود ارائه بده و از 15 تومنم بیشتر نشه تو تهران....ممنون
نقل قول:
دوست عزیز من هنوز تو حسابهای حجمی آسیاتک شک دارم میترسم که ....
اما با این پولی که شما میخوای بدی دیگه پیدا نمیشه.
یا باید 2گیگ صبانت بگیری
یا 2گیگ آسیاتک
یا 128 پارس آنلاین با 3گیگ حجم که 20میشه.
البته من رو تجربه صبانت دوستانی که روزی 4 5 ساعت وبگردی دارن 2گیگ براشون کافی بود.
5گیگ برای دانلود کم خوب
اما باز میگم هنوز به حساب و کتاب آسیاتک شک دارم.
البته برج دیگه خود من یا باید512 حجمی بگیریم یا 256 نامحدود زیاد برام تفاوت نمیکنه
لطفا دوستانی که سرویس 128یا 512 حجمی آسیاتک دارند تست گرفته و اینجا قرار دهند(speedtest)
تکرار میکنم سرویس حجمی
سلام به دوست جدید:نقل قول:
فکر کنم ارزانترین سرویس نا محدود 64متعلق به شرکت عصر تلکام باشه که 13000تومان ماهانه است البته سرویس حجمی 2Gهم داره512/256رومیده ماهانه9000تومان و256/128رو ماهانه7000تومان
شما گرفتی؟ کیفیت؟نقل قول:
نقل قول:نه دوست عزیز من نگرفتم جهت اطلاع شما عرض کردم.نقل قول:
ممنون ولی داتک هم همین قیمتهاست و مفت نمی ارزهنقل قول:
یک شرکتی هست تو کرج به اسم پردیس که واقعا از لحاظ کیفیت خدمات و سرعت و پینگ منظم و بدون پکت لاست تک هست اما سرویسهاش گرونه اما بدون محدودیت و تا 4 مگابیت بر ثانیه هم سرویس میده ولی با یه قیمت فضایی
شهراد 64رومیده16200.شاتل هم هست64رومیدهحدود 19000.نقل قول:
mha2000m دوستی قدیمی خودم , قرار بود شما این سرویس رو بگیری , هنوز نگرفتی؟!!!:31:نقل قول:
شناختی؟ :20:
غیر ممکنه نشناخته باشی :27:
شرکت لایزر 64 رو نامحدود میده 17000نقل قول:
دوستان لطفا یک شرکت معرفی کنند که 64 نامحدود ارائه بده و از 15 تومنم بیشتر نشه تو تهران....ممنون
128 نامحدودهم میده 22000 تومان
به نظر من که قیمتاش خوبه.
نقل قول:
شرکت لایزر 64 رو نامحدود میده 17000
128 نامحدودهم میده 22000 تومان
به نظر من که قیمتاش خوبه.
البته باید 3000 تومن آبونمان مخابرات رو بهش اضافه کنی تا قیمت نهایی در بیاد
من الان دارم از 128k حجمی آسیاتک استفاده می کنم اصلا برام نمی صرفه .رفتم تو سایت سپنتا دیدم adsl ساعتی هم داره به این ترتیب که :128k ماهیانه تا 60 ساعت استفاده ساعتی 300 و از 60تا240 ساعت استفاده ساعتی 150 و از240 ساعت به بالا رایگان !!!
می خواستم بدنم کسی از این سرویس استفاده می کنه ؟؟؟ یعنی اگه ماهی بالای 240 ساعت مصرف کنی واقعا رایگانه ؟؟؟
اگر ماهی بالای 240 ساعت مصرف داری که نامحدودشو بگیری به صرفه تره.نقل قول:
من امروز سرویس اسیا تکم جمع آوری شد.......خداییش اصلآ 128 حجمی نمیرزه........وسشون فکس زده بودم که اگه امکان بازگرداندن سرویس من به همان سرویس قبلی یعنی 64 نامحدود میسر نیست سرویس مرا هر چه سریعتر قطع کنید که امروز قطع کردند.........حالا موندم برم از چه شرکتی بگیرم...ظاهرآ 64 نامحدود زیر 18 19 تومن نداریم...فقط یه شرکت هست عصر تلکام که 14 تومنه ولی اونم بدبختانه مخابرات مارو ساپورت نمیکنه.......حالا شما بودید کدوم شرکت انتخاب میکردید که سرویس 64 نامحدود ارائه بده قیمتش هم مناسب باشه؟؟
شاتل قیمتش شاید بالاتر باشه ولی 64اش خوبه داتک هم خوبه 64اش ولی از نظر کیفیت و پشتیبانی شاتل بهتره توی سرویس 64 البته این نظر منه نظر بقیه چند صد درجه فرق داره D:D:D:D
اونطوری نیست که اگه بالای 240 ساعت استفاده کنی هیچ پولی پرداخت نمیکنی....نقل قول:
بزار یه مثال بزنم
مثلا شما در یک ماه 300 ساعت مصرف داشتی...قبض آخرتون به این صورت حساب میشه
0-60 ساعت برابر ساعتی 300 (60*300=18000)
60-240ساعت برابر ساعتی 150 (240*150=36000)
240-300 رایگان
در نتیجه آخر ماه باید مبلغ 18000+36000=54000 تومان به علاوه هزینه ثابتو ....بپردازی
مگه میشه نشناسمنقل قول:
نه هنوز نگرفتم ولی در اولین فرصتی که خطم رو عوض کنم میرم اون طرف
نقل قول:
هیچکی مارو ادم حساب نکرد یه کمکی به ما بکنه؟؟؟:41:
تقریبا 28 تومن میشه 256 داتک .نقل قول:
این speedtest.net درست کار میکنه؟؟؟
من با dialupتست میگیرم میزنه 26kbدانلود 24kb هم اپلود ؟؟یعنی چی؟؟
خوب یعنی با سرعت 26kbدانلود می کنی وبا سرعت 24kbهم آپلود می تونی بکنینقل قول:
ولی این عدد هایی که این سایت ها نشون می ده همیشگی نیست
نقل قول:
خوب یعنی با سرعت 26kbدانلود می کنی وبا سرعت 24kbهم آپلود می تونی بکنی
ولی ولی این عدد هایی که این سایت ها نشون می ده همیشگی نیست
فک کنم ایشون بیت و بایت رو اشتباه گرفتن که انقدر تعجب کردن در حقیقت شما با 3 کیلوبایت دی ال میکنید :D:D:D:D
:18:اخه عزیز من مگه میشه با DIAL UP با 26KBدانلود کرد؟؟اصلا امکان نداره دی اس ال نیستش که:13:نقل قول:
نه اشتباه نگرفتم نوشته بود 26 کیلوبایت:31:نقل قول:
به نوشته من دقت کن Kb (بخون کیلو بیت )نقل قول:
من حرفی از KBکه نیاوردم
ببینم اصلا می دونی که کیلو بایت و کیلو بیت رو چه جوری می نویسننقل قول:
نه اشتباه نگرفتم نوشته بود 26 کیلوبایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته .... خودمم هرجور فکر کردم دیدم نمیشه که اصلا پول ندی.... ممنون. ولی همچنان دنبال یه سرویس نامحدود با ارزون ترین قیمت هستم.....نقل قول:
فقط صبا از همه فعلاً ( تا کاربراش زیاد نشدن !) سرعتش بیش تره . قیمتشم فکر کنم خوب باشه . (نسبت به سرعتش
نقل قول:
ببینم اصلا می دونی که کیلو بایت و کیلو بیت رو چه جوری می نویسن
b بیت هستش و B بایت دیگه هر 8بیت هم میشه 1 بایت یعنی 8b=1B
حالا کیلوش هم همینه دیگه 128Kb = 16KB