شما کجا تشریف دارید و از کدوم شرکت سرویس گرفتید؟نقل قول:
Printable View
شما کجا تشریف دارید و از کدوم شرکت سرویس گرفتید؟نقل قول:
نقل قول:
یعنی اینکه 4تا پورت lan داره
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
درودی دیگر
درست شد. دشواری به وجود آمده از آن بود که وقتی من پیام لیمیتد را دیدم آی پی را دستی 192.168.1.1 کرده بودم. وقتی آنرا به 192.168.1.2 تغییر دادم درست شد. فقط آیا وقت به وسیله LAN مودم را به سیستم پیوند می دهیم, باز هم بایست یک Connection بسازیم؟ من گمان می کردم دیگر به ساخت Connection احتیاجی نیست!
نویز به طور درصدی سرعت رو کاهش میده.برای مثال اگه توی 128 از سرعت ایده آل شما 2 تا کم کنه تو 256نقل قول:
4 تا کم میکنه.(فقط برای مثال گفتم عددها واقعی نیستن.)اصولا سرعت 256 نباید از 28-29 پایین تر باشه.
میخوام یک adsl خونگی بگیرم حداقل 64 تا 128 k
البته فعلن 64 میخوام بگیرم
حالا میخواستم بدونم چه مودمی بگیرم با چه مارکی البته اگه قیمت هم لطف کنید ممنون میشم
راستی بیشتر از 40 هم نباشه اما در کل بگید چه مودمی برای خونه خوبه و با همین سرعت حالا اگه قیمتش هم بالا بود باز رنج قیمتو بگید
یه چیزه دیگه اینکه adsl +2 هم باشه هرچند فکر نمیکنم فرقی کنه اما باشه بهتره
میگم از این نظر سنجی که گزاشتید همه میگن d-link ; :13:
اینم بگم که دامادمون تو رباط کریم isp دارن من ازش پرسیدم گفت d-link زیاد خوب نیست اما tp link بهتر و این رو برای من پیشنهاد کرد
حالا باز شما چی پیشنهاد میکنید تو این رنج قیمت
مودم ها هیچ فرقی با هم ندارن.(اگه چیپشون رو نگاه کنین همشون یه مارکن.)ولی D-Link از نظر ساپورت نرمنقل قول:
افزاری خیلی خیلی بهتره.مدل DSL-320T هم ADSL2+ رو ساپورت میکنه.قیمت هم کمتر از 40.:10:
دوستان اگه کسی اطلاعات بروز از قیمت مودم های adsl بخصوص مارک asus داره بیزحمت لطف کنه اینجا بگه. ممنون
در مورد ASUS فکر کنم برای خونه AM602، بهترین مودم باشه (که من ازش استفاده میکنم) یعنی مودم دیگه ای در بازار، موجود نداریم. (در مورد ASUS گفتم هااااا. نه بقیه مودم ها)نقل قول:
قیمتش هم 50 تا 55 هست.
موفق باشید. :40:
ین مودم تو سایت Asus در قسمت آرشیوش قرار داره.یعنی دیگه قدیمی شده.نقل قول:
خب خدا رو شکر ، راست می گید ، به آی پی ها دقت نکرده بودم ، یه چیزی هم ما یاد گرفتیم ، دستت درد نکنه که گفتی ... :11:نقل قول:
نه ربطی به نوع ارتباط با مودم نداره ،چه یو اس بی ، چه لن ، هم می تونی کانکشن بسازی ، هم می تونی مودم رو طوری تنظیم کنی که کانکت نشه ( یوزرو پس تو کانفیگ کردن نده ، تا کانکت نشه ، بعد با کانکشن دستی کانکت شو )
اگه نشد یا سوالی بود ، بگو ، ان شاالله درست بشه .
من هم فکر میکنم که این دی لینک مناسب باشه ، البته یادم نیست که دو پورت بود یا نه ، حتما به تاپیک مقالات آموزشی یه سر بزن ، نکات خوبی داشت ...نقل قول:
قیمت که همون حدود 50 تا 55 تومان هست که دوستمون هم گفتن ، یه نکته ای رو نگفتن ، اگه گیر بیاری ، تا چند وقت پیش که اصلا نبود ، حالا رو نمی دونم ، اگه خیلی می خواهیش و گزینه اولت هست ، بگرد ، اما اگه تک و توک جایی داشت ، گول قیمت بالا رو نخور ، یه دستی بزن ، می بینی که راحت برات قیمت رو می آرن پایین ، گول کمبودش رو نخوری و 60 پول بدی ها ( ماکس 55 می ازره :5: )نقل قول:
نظری ندارم ، من و خیلی ها داریم استفاده می کنیم و مشکلی هم نداریم ، البته معلوهه ، چون همه جا دیگه دی اس ال داره منسوخ می شه و مودم اش هم داره منسوخ می شه ، این ها رو هم فکر کنم فقط برای ایران می سازن :دی :31:نقل قول:
مرسی
یا حق :46:
اون مودم 819112 USRobotics اسپیلیتر هست همراهش؟ پورت lan و usb هم داره؟
بعد کلا از بین مدل های usr همین819112 پیشنهاد میشه؟.ممنون.
با سلام
من بعضي وقتها كه به اينترنت وصل ميشم received فقط 226 بايته طوري هيچ سايتي رو باز نميكنه و بايد حدود نيم ساعت منتظر بمونم تا ميزان ريسيو بالاتر بره تا بتونم صفحات رو باز كنم حالا به نظر شما اين مشكل عجيب غريب به مودم ربط داره يا مشكل ازچيز ديگه است در ضمن مودم من زيمنسه
سلامنقل قول:
شاید بسیاری از دوستان، این حرف من رو قبول نکنند. ولی مناین حرف رو از ISP های بسیاری پرسیدم.
بالا بودن پینگ، باعث به وجود آمدن این مشکل میشه. یعنی سرعتتون هر چقدر که باشه، اگه پینگتون بالا باشه، صفحات خیلی دیر باز میشند. مشکل پینگ رو هم فقط ISP میتونه حل کنه.
َشما با گرفتن تست سرعت میتونید پینگ تون رو مشاهده کنید.
اكه امكان داره يكم در مورد اين پينك توضيح بديد كلا چي هستش و اينكه پينگ بالاست منظور چيه؟
گل گفتی دادا:46: ... به نظر من هم هیمنه سرعت لود صفحات به پینگ بستگی داره ... هر چه پینگ بالاتر باشه سرعت لود صفحات کندتر و بالعکس .نقل قول:
تعریف ping خیلی ساده است. دستوری هست که ما می تونیم بفهمیم اون domain یا ip فعال هست یا نه و اگه فعال هست بسته هایی که طبق پروتکل tcp/ip ارسال و دریافت میشه به مقصد تا مبدا چقدر طول میکشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما پایین تست من میتونید پینگ رو ببینید. واقعا بالا هست: 658
ولی این یه تست دیگه، در یک زمان دیگه هست:
این پینگ مناسب هست: 276
موفق باشید :40:
سلاممودم Asus AM 602 برای اتصال به خط تلفن نیاز به اسپیلیتر داره یا مستقیما میشه وصلش کرد به خط تلفن ؟یا اسپیلیتر توی جعبه اش هست ؟در ضمن موقعی که ADSL وصله اگه یه تلفنی مستقیما به خط تلفن وصل باشه آیا برای کانکشن مشکلی پیش میاد ؟اگه لینک نحوه ی کانفیگ کردن این مودم رو دارید برام بذارید این تاپیک انقدر شلوغه که نتونستم پیدا کنم . لااقل بگید صفحه چند این تاپیک هست.
سلامنقل قول:
تو تاپیک مقالات هست
من براتون از همون تاپیک گذاشتم
_ Asus am 602
یه پورت لن داره ، یه پورت usb ، روتر هم هست دیگه ، بیشتر برای یوزرهای خونگی توصیه می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتویات داخل جعبه :
1-مودم
2-آداپتور
3-اسپیلیتر
4-کابل USB
5-کابل LAN
6- سیدی راه انداز
7-دفترچه راهنما
مشکل خاصی نداره ، مگر داغ شدن بیش از اندازه:
اینم فایل آموزش راجع به این مودم
کد:http://www.4shared.com/file/62152340/cf9575d8/Asus_602.html?dirPwdVerified=5c5f4507
باسلام خدمت دوستان من مي خوام از صبا نت adsl بگيرم ؟ خودشون گفتند: starnet يا maxnet يا smc نظر شما چيه ؟؟ به نظر شما چه بگير كه در آينده پشيمون نشم.
يه سوال ديگه اينكه مودم asus من كه در شيراز هستم از كجا مي تونم پيدا كنم؟
ببخشيد نظرتون درمورد مودم linksts چيه ؟ :41:
:10: خواهش مي كنم دوستان اگر نظر و تجربه دارند بيگند تا بقيه استفاده كنند
وپورته نیست تک پورته هست(LAN).نقل قول:
بخشین اسپلیتر قیمتش چنده و بهترین مارکش چیه؟
اینو باید بین مودم و خط تلفن وصل کرد یا تلفن و خط تلفن؟
خوب و بد فکر نکنم داشه باشه..نقل قول:
دو نوعه ساده و از این دوشاخهةا...
نوع سادشو من دیدم 4000 تومن
و دوشاخه اش را دیدم 7000 تومن
از پریز تلفن یه سیم وصل میکنی به قسمت Line..
یه سیم از قسمت phone به تلفن
و یک سیم از قسمت ADSL به مودم
همین
حرف دوست گلم، مهدی جون تایید میشه. :27:نقل قول:
همشهری محترم، باید خدمتتون عرضکنم که . . . :46:نقل قول:
بهترین اسپلیتر (نویز -----) هایی که موجود هست، قیمتش 3500 هست. (البته اگه از پاساژ سهند بخرید) ولی شرکتهای ISP خیلی گرونتر از بیرون میفروشند.
موفق باشید :40:
قیمتش متفاوته خودم 4000 تومن گرفتم ولی بالا پایین این قیمت هم باید باشه باید بگردینقل قول:
برای نصبش هم چند دو تا روش داره 1-مودم رو به خط تلفن خانه وصل کنی بعد اسپیلتر رو بین تلفن با پریز مصل کنی 2- خط تلفن اصلی رو تا پیش مودم بیاری بعد اسپیلتر رو بزاری سر راش خروجی مدم رو به مودم و خروجی تلفن روبه یکی از پریزها وصل کنی.
اگه اطلاعات بیشتری خواستی می تونی از تاپیک جامع مقالات آموزشی کمک بگیری
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=259251
حالا اگه به مودم وصل نکنم اشکالی نداره؟آخه تلفن تو اطاق من نیست.
میشه اسپلیتر رو فقط به تلفن وصل کنم و مودم رو همین طوری بزنم به پریز تلفن؟
فرق میکروفیلتر و اسپلیتر چیه؟
آره می تونی این کارو بکنینقل قول:
هردو شون یکی هستند از لحاظ کارایی
سلام
یه سری اطلاعات در مورد مودم D-link مدل DSL-2520U میخوام.
و یه سوال:
اگه سهمیه ی دانلودم زودتر از موعد مقرر تموم بشه، چی میشه؟
توحید جان ، خیلی عالی بود ، ان شاالله می ذارم تو تاپیک مقالات ، از این به بعد ارجاع بده اونجانقل قول:
( اگه هر چیزی تو این فروم یه بار بیتشر توضیح داده نشه و بقیه از اون یه بار استفاده کنن ، می دونی چی می شه :8: )
مرسی
آخه واسه این می گم که اگه دو پورت باشه ، یه روزی بخواد یه سیستم دیگه رو هم کانکت بکنه ، لنگ نمی مونه :5:نقل قول:
مرسی
مهدی جان ، یعنی می خوای بگی که می شه مودم رو بدون اسپیلیتر ران کرد ؟ :18: ( عجیبا قریبا :18: :18: )نقل قول:
اگه آره ، بگید من هم یاد بگیرم ...
مرسی
یا حق
این پی سی بازی در اورد ، 2 تا پست شد ، ببخشید
آره می شه( این حرف رو یه فروشنده که تو کار تجهیزات شبکه ست گفته)نقل قول:
مهدی جان ، یعنی می خوای بگی که می شه مودم رو بدون اسپیلیتر ران کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( عجیبا قریبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
البته البته فکر نکنید که گفتم اصلا احتیاجی به اسپیلتر نیست
می تونی مودم رو به یکی از پریز های ساختمان کنی منتها چون نویز رو خط زیاده نمی تونی از تلفن استفاده کنی برای این کار فقط اسپیلیتر رو می زاری سر راه تلفن که برای هر تلفن یه دونه می خواد
بعدش می گفت رو خط تلفن هایی که نویز نباشه اصلا احتیاجی به اسپیلتر نیست می گفت اگه این اسپیلتر رو باز کنی قسمت adslمستقیم وصله یهlineفقط قسمت phoneاز یه مدار می گذره
اره مگه چشه؟؟نقل قول:
مهدی جان ، یعنی می خوای بگی که می شه مودم رو بدون اسپیلیتر ران کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( عجیبا قریبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من خودم یه عمر اینکارو میکردم:دی (
پ ن: یک عمر= حدود 2 هفته الی 3 هفته:دی
سلام.
اگه امکانش هست آموزش جامع نصب مودم tp-link Td 8610 رو برام بزارید. ممنون
از تاپیک جامع مقالات آموزشی می تونی کمک بگیرینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=259251
سلام
جدیدا از رایان وسعت سرویس گرفتم سرعت 128 محدودیت 1 گیگ 5000 تومن بدون هیچ هزینه ای
البته ماهیانه 8600 و هزینه ی رانژه ی اولیه 5000 تومن که چون ماه اول رایگانه من فقط 5000 تومن اولیه رو پرداخت کردم
من دانلودم خیلی زیاده ولی دلم به شبانش خوشه که 2_8 رایگانه ...
حالا 7_8 روز طول کشید تا وصل شد ...... چراغ لینک چشمک زن مودم ثابته و مشکلی نداره ( d_link200 هست که از بیرون خریدم 27000 تومن ) و روی مانیتور هم دو فلش سبز پر رنگ هست ... ولی نمیدونم چشه
هرکی میتونه کمکم کنه
راستی یادم رفت بگم error 678 میده
تنظیمات اعداد من رو گفتن روی 8 و 35 بذارم و
encapulation
روی
pppoe
و همچنین تنظیمات
modulation
روی
multimode
بقیه ی ه مراحل همکه آب خوردنه
یه کانکشن هم ساختم که وصل شم ولی مدام ارور 678 میده
شرکت میگه از مودمه
به گارانتی مودم هم زنگیدم میگه مودم سالمه
چون چراغ چشمک زن
adsl link
ثابته
آخه خیلی غیر عادی نمیاد که چراغ ثابت باشه
اون دو تا فلش کنار ساعت مانیتور هم سبز پررنگ باشه و همه چیز طبیعی بیاد ولی .......
آقا من واقعا" کلافه شدم
من مطمئنم که ایراد از کار من نیست
به خدا تا
حالا هزار بار ماوس و کیس و
cpu
رو تعمیر کردم ... کلی مشکلات نرم افزاریم رو حل کردم تواین 4_5 ساله که کامپیوتر داشتم یه بار هم تعمیر ندادم فقط
خودم حلش کردم
حالا این آقایون محترم میگن که حتما" اشتباه نصب کردی
آخه هی
next
رو زدن مگه اشتباه هم میشه
خواهشم از شما اینه که اگه امکان داره و با توجه به اینکه مودم من
D_link 200
هست ... و راهی به ذهن شما یا آشناهاتون میرسه بهم بگین من واقعا" دارم روانی میشم
اونم زمانی که کامپیوتر یا موبایلم دچار مشکل میشن
ببینید من با اینکه روی pppoe گذاشتم ولی کانکشن هم تونستم بسازم
منظورتون رو نفهمیدم
خوب گوش کن اگه مودمت رو جالت pppoeتنظیم کرده باشی دیگه نمیتونی توی ویندوز کانکشن pppoeبسازی
تااین جا متوجه شدی
خوب اون اروری هم می ده مربوط می شه به این موضوع
برای رفع این مشکل هم تو اون تاپیک برات گفتم
مهدی جان
برادر ... ببین من روی pppoe تنظیم کردم و در عین حال برای ساخت کانکشن توی همون مسیری که برای دیال آپ کانکشن میساختم رفتم
برای صفحه ی اول گزینه ی اول ... صفحه ی دوم گزینه ی دوم ... و صفحه ی سوم ( بر خلاف دیال آپ که گزینه ی اول رو میزنیم ) گزینه ی دوم که توضیحات زیرش نوشته .... pppoe .... و همونو میزنم
حالا شما چی رو میگی که نداره ؟
حامد
راستی اصلا" به جای pppoe اون گزینه ای که شما گفتی رو نداره
گزینه هاش کلا" 3 تاس که یکیش pppoe , دو تای دیگش pppoA هست
راستی یه کانکشن هم روی دسکتاپم بعد از نصب مودم ایجاد شده به نام D-Link Dial-Up PPP Connection
که به شرکت گفتم که این چیه ؟ گفت من اطلاعی ندارم که اون چرا اومده
در ضمن هر بار با اون وصل میشم اولش ارور 691 میده و بعدش ارور های دیگه
پشتیبانی شرکت گفت اون مهم نیس
بهم میگه تنها کار اینه که یکی از طرف شرکت بیاد برات نصب کنه و هزینش هم میشه 10 تومن
آخه من هزینه ی next رو زدن رو باید بدم؟
این پول زور نیست؟
ای ول ، یه چیزی یاد گرفتم ، دستت درد نکنه ، خیلی حال دادی :10: :11:نقل قول:
کک انداختی به جونم که اسپیلیتر رو برا یه بار هم که شده ، باز کنم :21:
مرسی
نمردیم و فهمیدیم که یه عمر ، می شه 2 _ 3 هفته ، پس این 20 سالی که از خدا عمر گرفتی ( ان شاالله عمر با عزت داشته باشی :46: ) قاچاقی بوده ؟ :31:نقل قول:
اسیاتک و بقیه شرکت ها یاد بگیرن :31: :13:نقل قول:
یه محبت بکن ، یه بار ریست بکن مودم ات رو ( اگه داره ، از پشت ، اگه نداره ، فکر کنم باید نرم افزاری بکن ، مهدی باید بدونه ) یه بار دیگه کانفیگ کن ، اون اعداد 8 و 35 رو درست پرسیدی ؟ مطمئنی ؟ من فکر کنم توی تنظمیات کانفیگ یه چیزی رو اشتباه می زنی . اگه درست باشه عددها vpi باید 8 باشه ، و vci باید 35 باشه ، این ها رو هم درست می زنی ؟ این ها رو یه چک بکن ، اگه باز هم در ست نشد ، من می گم از کانفیگ کردن ات عکس بگیر و زیپ کن ، بذار .نقل قول:
چیزایی بود که به ذهنم رسید ، اگه کسی می بینه من چیزی رو نگفتم ، بگه بی زحمت .
مرسی
یا حق
خوب دقت کن مگه تو مودمت رو حالت pppoeتنظیم نکردی خوب پس موقه ای که بخوای کانکشن pppoeرو ویندوز اجاد کن موقع کانکت شدن ارور 678رو می ده خوبنقل قول:
قبل از اینکه ادامه بدم بینم تو الان نمی تونی به adslکانکت بشی چون تو این که تو تنظیم کری احتیاجی به ساختن کانکشن روی ویندوز نیست
حالا اگه می خوای با ساختن کانکشن روی ویندوز به شبکه وصل بشی باید تو کانفیک مودم رو حالت Bridge تنظیم کنی
اینم یه عکس ازش
خوب بزار رو حالت بریج و بقیه کارا
من مودم 200 ندارم 520دارم که منوش فرق می کنه این عکس رو هم از توی فایل اموزشیش در اوردم که تو سی دی راه اندازش هست می تونی ازش کمک بگیری
سلام
من امروز يك مودم Dlink مدل 2640T گرفتم. همراه اين مودم يك كارت شبكه هم گرفتم تا PC را با استفاده از كارت شبكه به مودم وصل كنم. منتها به يك مشكل برخوردم. وقتي كارت شبكه را وارد يكي از Slotهاي PCI ميكنم، كامپيوتر ديگه روشن نمي شه.
خلاصه هنوز نتوستم كارت شبكه رو راه بندازم و در نتيجه از مودم هم نتونستم استفاده كنم.
لطفاً راهنمايي كنيد.
كارت شبكه هم : Dlink مدل DFE-520TX
با تشكر