با سلام به Optimus Prime عزیز, میشه نظرتون رو درخصوص ساخت یک عیار که از دو سلاح استفاده میکنه بگید
در ضمن بجز زیر کلاس رنجر, کدوم زیر کلاس برای این کارکتر خوبه؟
ممنون میشم اگه مثل همیشه, کامل توضیح بدید. با تشکر
Printable View
با سلام به Optimus Prime عزیز, میشه نظرتون رو درخصوص ساخت یک عیار که از دو سلاح استفاده میکنه بگید
در ضمن بجز زیر کلاس رنجر, کدوم زیر کلاس برای این کارکتر خوبه؟
ممنون میشم اگه مثل همیشه, کامل توضیح بدید. با تشکر
دوستان من چندتا دراگون کشته بودم و به wade دادم تا برام لباس بسازه کی برم و ازش بگیرم ؟؟؟ درضمن چطور هدایا رو به همگروهی هام بدم ؟؟؟؟
تو قسمت ایتمهاتون, کارکتری که میخواید به اون هدیه بدید رو انتخاب و سپس رو هدیه مورد نظر, راست کلیک رو نگه دارید و در ادامه, ایکون هدیه رو انتخاب کنیدنقل قول:
درضمن چطور هدایا رو به همگروهی هام بدم ؟؟؟؟
از در مغازه بیا بیرون دوباره برو تو ،حاضره .نقل قول:
من تازه در این سایت عضو شدم و اولین پستم را در اینجا میدم.به نظر من یکی از بهترین بازی های سبک RPG در این چند سال Dragon age هستش و واقعا این بازی تاثیر زیادی روی من گذاشت.من با این که سیستم خیلی خیلی پایینی دارم الان دارم برای سومین بار این بازی میرم البته بار اول چون یکمی بد رفته بودم تا نیمه ولش کردم ولی بار دوم با elf warrior دو شمشیره رفتم.الان هم تازه دیروز شروع کردم و دارم با elf rogue و تیر کمانی میرم و توصیه می کنم اگر کسی میخواد تیر کمانی بره مثل من انتخاب کنه خیلی بهتره چون اینجوری قفل ها رو میتونید خودتون باز کنید و دیگه نیازی به یک rogue برای باز کردن قفلها ندارید.
سیستم من این قدر پایینه که شاید توی کتاب رکوردها ثبت بشه که پایین ترین سیستم که تونسته dragon age رو چند بار تا اخرش بره سیستم منه:31:
من از گرافیک بازی شاید چیزی نفهمیدم ولی انگلیسی در حد خوبی هست و بازی راحت میرم و کلا سبک مورد علاقه من این سبک هستش و اگه دوستان سوالی در مورد این بازی داشتن من می تونم جواب بدم
من بهت توصیه می کنم اگه warrior هستی و strength بالا هستش وقتی رفتی ازش بگیری و ازت سوال کرد چه جوری زرهی میخوای گزینه آخر رو انتخاب کننقل قول:
دوستان من چندتا دراگون کشته بودم و به wade دادم تا برام لباس بسازه کی برم و ازش بگیرم ؟؟؟
راستی من خودم هم سوالهای زیادی دارم:20:ولی الان یه چندتا شو می پرسم و اگه دوستان جواب بدن خیلی ممنون میشم:
1-این عکس زن که در روی جلد بازی هست کی هست و کجا بازی با اون بر می خوریم من اصلا یادم نمیاد توی کل بازی دیده باشمش
2-یه سیستم که بتوان این بازی رو در حد بالای بالا اجرا کرد حدودا چه قدر قیمتش میشه؟
3-این ماموریت که شمشیر استن رو باید پیدا کرد رو کسی میتونه کامل توضیح بده چون من این ماموریت رو بهم داد ولی تا اون جایی که یادم میاد دقیقا نگفت کجا باید پیداش کرد.
نقل قول:
با elf warrior دو شمشیره
به نظر من "الف ها" برای کلاس جادوگر, مناسب هستند و برای کلاس های دیگه...نقل قول:
با elf rogue و تیر کمانی
موریگان هست (جادوگر گروه)نقل قول:
1-این عکس زن که در روی جلد بازی هست کی هست و کجا بازی با اون بر می خوریم من اصلا یادم نمیاد توی کل بازی دیده باشمش
البته رديف ديالوگ ها تغيير ميكنند و ممكنه يك گزينه براي شما در اول باشه و براي ديگري آخر !نقل قول:
من بهت توصیه می کنم اگه warrior هستی و strength بالا هستش وقتی رفتی ازش بگیری و ازت سوال کرد چه جوری زرهی میخوای گزینه آخر رو انتخاب کن
براي تير و كمان هم به نظرم الف خيلي خوبه مخصوصا Dalish Elf .نقل قول:
به نظر من "الف ها" برای کلاس جادوگر, مناسب هستند و برای کلاس های دیگه...
من دوباره با همون Human Noble ولي اينبار با dual-wielder ميرم ! و Rogue
G.D.ragon.Ir جان ببخشید از دیرکرد:
خودت که استادی عزیز منظورت یک Rogue تمام عیار با استفاده از Dual Swords هست؟
Ranger خیلی به درد Archer ها می خوره برای Rogue که DualWeapons استفاده کنه بهترین Spec ها Assassin و Dualist هست. Bard هم خیلی خوبه ولی بیشتر به حالت Support می مونه.
Strength : اینو در امتداد Dex ارتقا بدهید و بعد از اینکه Dex به 35 رسید همه point ها را متمرکز روی این قسمت کنید MAX ( توضیح در پایین )
Dexterity: در حدود 32 - 35 به علت اینکه تقریبا تمامی قابلیت های Rogue به Dex بستگی دارد تا 32 می تونی به تمامی Ability ها دسترسی داشته باشی ولی 35 برای بدست آوردن Evasion فقط بدرد می خوره که قابلیت خوبیه.
Willpower : حدود 20 بیشتر بهش نیازی نیست چون برای اغلب قابلیت های Rogue کافیه.
Cunning : تا حدود 30 ببرید چون 22 برای ماکسیمم کردن قدرت Stealth کافیه بقیه برای باز کردن انواع قفل ها و دیالوگ ها . اگر می دانید احتیاج دارید جای دیگه point ها خرج بشه تا 25 بیشتر نبرید.
Constitution : اینم می زارم به عهده خودت. به علت Dex بالا هدف قرار گرفتن خیلی پایینه و Rogue روی Stealth تمرکز داره پس این مورد به عهده خودتون.
خوب چرا من می گم Strength ببرید روی MAX برای اینکه بعد Dagger ها در مقابل دشمنان Level بالا تر بازی تقریبا بی استفاده میشه و چون شما Melee هستید باید فکر یه Armor خوب و از همه مهمتر شمشیر های خوب باشید.
SPECs :
assassin : درخت Skill این قسمت در مورد این است که همه آنها کار Damage Booster را می کنند که خیلی مهمه.
Ranger : خوب داشتن حیوانات برای کمک در درگیری مهم است ولی در درجه انتخاب به عهده خودتون.
Bard : خیلی به درد Melee می خوره ولی چون Leliana این Spec داره بزارید اون حالت Support باشه. اگر تبدیلش کردید به یک کماندار تمام عیار می تونید انتخابش کنید.
Dualist : خوب این بیشتر شبیه به Upgrade کردن توانایی های معمولی می مونه تا Spec ولی Pinpointstrike خیلی عالیه همونطور که برای Archer گفتم در این حالت برای 20 ثانیه همه حملات شما Critical است و Combo کردن Flurry Attack ها تبدیل به یه ماشین قاتل می شوید.
دوست عزیز پست اول را حتما مطالعه کن - برای شمشیر Sten اول برو به Lake Calenhad Docks و اونجا با اون آشغال جمع کن حرف بزن و بعد برو به Frostback Mountins Orzammar Entrance بیرون با یه فردی به اسم Faryn ملاقات کن و ازش بپرس که شمشیر کجاست بعد میگه که به Dwayn همون Dwarf تو Redcliffe فروخته. به Redcliffe پیش Dwayn برو و Sten را در Party داشته باش. اون کلید یه صندوق میده که تو انباریه . باز کن و شمشیر بردار و به Sten بده و خودت براش Equip کن.نقل قول:
3-این ماموریت که شمشیر استن رو باید پیدا کرد رو کسی میتونه کامل توضیح بده چون من این ماموریت رو بهم داد ولی تا اون جایی که یادم میاد دقیقا نگفت کجا باید پیداش کرد.
ببخشید من این قدر خنگ نیستم:31: حداقل 150 ساعت این بازی رو بازی کردم این عکس روی جلد بازی زیاد شبیه موریگان نیست من فکر کردم یکی از غول های بازی هستشنقل قول:
موریگان هست (جادوگر گروه)
من اینو نمیدونستم . منظورم من قوی ترین زره بود چون من medium انتخاب کردم و دیدم که اشتباه کردمنقل قول:
البته رديف ديالوگ ها تغيير ميكنند و ممكنه يك گزينه براي شما در اول باشه و براي ديگري آخر !
ولی فکر کنم خیلی فرق نداشته باشه.الف ها تازه بیشترشون تیر و کمانی هستند.کلا من توی هر فیلم یا بازی دیدم الف ها تیر و کمانی بودن البته نمیدونم چه قدر به این بازی ربط داره:20:نقل قول:
به نظر من "الف ها" برای کلاس جادوگر, مناسب هستند و برای کلاس های دیگه...
راستی من پست اول رو دو بار پست کردم میشه یه دونش پاک کرد؟
دوستان یه جا گیر کردم وقتی میرم پیش ارل همون پیر مرده میگه برو دنریم و کارتو تموم کن ایا باید همه ی مامورتهای دنریم رو برم درضمن من هنوز اینارو تموم نکردم خوبه که به منطقه ی اون کوتوله ها برم و مامورتشونو انجام بدم در ضمن اون ایتمها که برای اپگرید کردن اسلحه به کار میرن رو کجا باید استفاده کنم ؟؟درضمن چقدرم مونده که بازی تموم بشه چون میخوام از اول و با دقت جلو برم چون تازه با اینجور سبک ها اشنا میشم !
دقیقا بگی کجایی خیلی بهتره.اگه تازه erl eamon رو خوب کردی که خیلی مونده تموم بشه و باید بری الف ها جادوگرها و کوتوله ها رو متحد کنی که هر کدوم یک داستان مربوط به خودشونو دارند.اگه جایی دیگه هستی بگو تا کمکت کنم.نقل قول:
سلام. برای ارتقای سلاح ها ، باید بری به کمپ و پیش پسر اون کوتوله (اسمش یادم رفت! :دی ) اون انجام می ده!نقل قول:
شما دقیقأ بگو که کدوم مأموریت ها رو انجام دادی که بتونم بگم چه قدر مونده!
یک نگاه به اسکرین شات زیر بندازیدنقل قول:
ببخشید من این قدر خنگ نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حداقل 150 ساعت این بازی رو بازی کردم این عکس روی جلد بازی زیاد شبیه موریگان نیست من فکر کردم یکی از غول های بازی هستش
کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/86008a3d32.jpg
با همچین کارکتری بازی نکردم اما تو قسمت ساخت کارکتر, نکته مثبتی ندیدم جز اینکه ظاهرآ بازی رو با تیر و کمان شروع میکنیدنقل قول:
براي تير و كمان هم به نظرم الف خيلي خوبه مخصوصا Dalish Elf .
الف ها برای کلاس های غیر جادوگر, فقط 2+ "ویل پاور" بهمراه دارندنقل قول:
ولی فکر کنم خیلی فرق نداشته باشه.الف ها تازه بیشترشون تیر و کمانی هستند.کلا من توی هر فیلم یا بازی دیدم الف ها تیر و کمانی بودن البته نمیدونم چه قدر به این بازی ربط داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قوانین تو بازی ها متفاوته. به عنوان مثال, شما نمیتونید رو حساب قوانین بازی "نوروینتر نایتس 2" بیاد اینجا کارکتر بسازید یا برعکس
من فکر کنم اشتباه کردم که سوال کردم از G.D.ragon.Ir تشکر می کنم ولی واقعا شاید اگه به من فحش می داد از این بهتر بود:31::31::31: اگه بخوام تشبیه کنم مثل این هست که شما طرفدار بدجور بارسلونا باشی و بعد مسی رو نشناسین:31::31::31:.دیگه موریگان رو هر که بی سواد باشه و این بازی رو کرده باشه میتونه بفهمه کیه.البته روی عکس بازی یه جوری بود انگار یه نفر دیگه هستش چون فقط کلش معلوم بود و چشم هاش یه جوری بود و یه کلاه سرش بود.نقل قول:
یک نگاه به اسکرین شات زیر بندازید
همه عکس های Morrigan عکس های Concept Art بودند که طرح کلی اینکه این شخصیت چطور خواهد بود را به نمایش گذاشتند. بعد تصمیم گیری شد که Morrigan بر حسب قیافه یکی از مدل های معروف MAXIM به نام Victorria Johnson درست شد. به هر حال اینقدر مدل های مختلف برای بهتر شدت قیافه اینا میشه دانلود کرد تا اون چیزی که آدم انتظار داره در بیاد. مثلا تو تریلر Sacred Ashes هیچ کدوم اصلا شبیه قیافه های تو بازی نیستند : Sten که اصلا - Leliana هم که هیچ و از همه بدتر Morrigan. ولی بعد یه سری Mod دانلود کردم و جای این قیافه ها گذاشتم که خیلی خیلی بهتر و نزدیکتر قیافه های اصلیشون شد.
برای همین حساس نباشید.
من الف تیر و کمانی رو بی خیال شدم چون رفتار مردم با الف ها خوب نیست من دفعه قبل هم که با الف دو شمشیره بازی رو تموم کردم خیلی بد مردم رفتار می کردند. من با کلاس جادوگر و انسان تا ostagar رفتم به نظرتون خوبه؟
من, تنها کلاسی که براش الف ها رو توصیه میکنم همین جادوگر هست اما با توجه به اینکه نمیخواید الف بردارید, گزینه دیگه ای جز انسان نمیمونهنقل قول:
من الف تیر و کمانی رو بی خیال شدم چون رفتار مردم با الف ها خوب نیست من دفعه قبل هم که با الف دو شمشیره بازی رو تموم کردم خیلی بد مردم رفتار می کردند. من با کلاس جادوگر و انسان تا ostagar رفتم به نظرتون خوبه؟
من تمام dlc های بازی رو گرفتم از جمله stone prisoner و نصب هم کردم واز داخل setting هم تغییر دادم و فعالشون کردم ولی بعضی هاشون نسیتن مثلا همین stone prisoner فکر کنم باید دهکده ی Honnaleth رو باز کنه درسته ؟
ولی برای من باز نیست در صورتی که توی بخش DLC های خود بازی هم فعال است حالا باید چکار کنم ؟ خواهشا یکی کمک کنه
من توصیه می کنم هر کی میخواد الف بره بیشتر سعی کنه Intimidate کردن رو قوی کنه چون persuade کردن کمتر جواب میده چون با الف ها زیاد خوب نیستن و تهدید کنید خیلی بهتره جواب میده و اینجوری دیگه پر رو نمیشن:31:
من خودم تقریبا همه رو سعی می کردم بترسونم (Intimidate) و جواب میداد.
این بازی به نظر من نکته های خنده دار زیادی داره.مثلا صحبتهای موریگان با الیستر که خیلی جالبه.یا مثلا پسر اون یارو توی کمپ که فکر کنم اسمش سندال بود من موندم آخر بازی وسط این جنگ و خر تو خر این سندال چی کار می کرد و میگفت enchantment :31::31::31:
راستی من توی یه سایت خارجی خوندم که زوران عاشق لیلیانا میشه! این درسته؟ فکر کنم باید زیاد این دو تا رو در گروه داشته باشیم و با هم زیاد در بین بازی حرف بزنن.من کمتر پیش میومد که این دو تا رو همزمان توی گروه بذارم چون جفتشون rogue هستند.
دوستان الان من یجایی هستم که نمیدونم طرف الف ها رو بگیرم یا گرگهارو میشه بگید که با کدومشون مبارزه کنم ؟؟
من الان که حدودا ساعت هشت و ده دقیقه است جوابتو میدم البته نمیدونم کی این پست من میاد چون من تازه عضو شدم.یه سوال داشتم از دوستان کی دوره آزمایشی تموم میشه؟نقل قول:
در جواب شما باید بگم که میتونی طرف هر جفتشون باشی و حتی میتونی گرگ نماها رو تبدیل انسان کنی.برای این کار کافی اون معبد رو ادامه بدی و بعد وقتی رئیس اونها که به شکل یه زن هست رسیدی متقاعدش کنی که رهبر الف ها رو میاری پیش اون.بعد میری پیش اون که همون نزدیکاست اونو میبری پیش گرگ نماها.بعد یکمی صحبت میکنن و تو میتونی یه گزینه که فکر کنم نوشته بود من نیمخوام با هیچ کس بجنگم رو انتخاب می کنی ولی اون رهبر الف ها باهات میجنگه و وقتی شکست بدیش یه وردی میخونه گرگ نماها انسان میشن.
بهت پیشنهاد میکنم توی انتخاب گزینه ها دقت کن چون فکر کنم این قسمت گقتگوی زیادی داره.من دقیقا یادم نمیاد.
خب مشکلم حل شد برای اوانایی که مثل مشکل من رو دارند از این لینک یه فایل 18 Kb است که از تورنت بگیرنش و بزارنش کنار dlc هایی که دانلود کردنم و اجرا کنند تا درست بشه اینم لینک
کد:http://thepiratebay.org/torrent/5157604/Dragon_Age__Origins_-_DLC_Crack
Optimusجان میتومی up کنیشون یا لینک dl بدی؟ متشکر میشم.نقل قول:
- هر چی Cunning بالاتری داشته باشی + Level هایCoercion می تونی Persuation های موفقی داشته باشی.نقل قول:
- هر چی Strength بالاتری + Coercion بالا می تونی Intimidation های موفقی داشته باشی.
Sandal کار یه فروشگاه سنتی در این بازی هارو می کرد. هیچ توضیحی نیست اما همیش نزدیک آخر اینجور بازی ها یه Shop پیدا می کنی که آخرین خرید ها Enchantment ها و ... انجام بدی.
عاشق Leliana نمیشه بلکه تیکه می ندازه . اگر Morrigan و Oghren تو گروهت باشن Oghren همینجور تیکه های مختلف به Morrigan می ندازه و همینجور Morrigan و Sten هم تقریبا همینطوره چون Morrigan از موجودای قوی مثل Sten خوشش میاد اونم به Sten تیکه می ندازه.
دوست عزیز توی این سایت برو Mod های فراوانی هست :
اگر سوالی داشته برای گرفتنشون بگو.کد:http://www.dragonagenexus.com
یه سئوال دیگه (بخشید وقتتو گرفتم!) .من همه Achievementهای بازی رو باز کرم فقط 4تا از اونها Secret هستن و من نمیدونم باید واسه گرفتن اونا چی کار کنم! میتونی کمک کنی؟
توی 360 یا PC ؟ اگر برای PC میگی که بیشتر از 4 تا Secret داره . پایان های مختلف مثل پذیرفتن Ritual Morrigan یا فدا کردن خودت یا فدا کردن Alistair یا Loghain اینا جزو Achieve های Secret PC هستند.نقل قول:
البته من توی سایت خونده بودم.شاید درست نخونده بودم ولی توی تیتر اون موضوع یه Love بود ولی من متن اصلی اونو نخوندم. ولی موریگان و الیستر خیلی شخصیتهای جالبی هستند و دائما با هم چرت و پرت میگن.جالبه که من توی گیم اسپات دیدم توی جایزه بهترین شخصیت جدید این دو شخصیت کاندید بودند ولی نمیدونم برنده شدند یا نه.نقل قول:
عاشق Leliana نمیشه بلکه تیکه می ندازه
دستت درد نکنه من اینو دقیقا نمی دونستم ولی با Intimidate خیلی حال کردم چون بیشتر افراد رو میتونستی بترسونینقل قول:
هر چی Cunning بالاتری داشته باشی + Level هایCoercion می تونی Persuation های موفقی داشته باشی.
راستی survival (اگه درست نوشته باشم) چه دردی میخوره؟فقط مقاومت بدنی رو زیاد میکنه؟
باسه PC. نه من اونا رو باز کردم ... الان رفتن دوباره دیدم 3تا Secret هستن.
از این جا چک کن :نقل قول:
کد:http://dragonage.wikia.com/wiki/Achievements
راستی الان دیدم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی لینک dl داره؟
انشالا 16 March - الان Available for Pre order هست.نقل قول:
راستی Return to Ostegar اول Feb منتشر میشه.
مرسی فهمیدم چیا هستن. :8:نقل قول:
من غول اخرش رو که اژدها بود کشتم وبازی تموم شد
بعداز برگشتن به قصر حالا نقشه غیر فعاله
یعنی دیگه بازی کلا تمومه
اره تمومه.ولی فکر کنم اگه یه چیزهایی دانلود کنی بتونی ماموریتهای فرعی رو بری.البته مطمئن نیستم چون من اینترنت پر سرعت ندارم و تا حالاچیزی برای این بازی دانلود نکردم.نقل قول:
ولی اگه از بازی خوشت اومده باشه حداقل دو سه بار دیگه فکر کنم بتونی تا آخرش بری.
نه دوست عزیز من امروز نصبش کردم چون چند روز پیش leak شده و الان هم لینک رپیدشر و مدیافایر این dlc رو میزارم :نقل قول:
راستی Return to Ostegar اول Feb منتشر میشه.
orکد:http://rapidshare.com/files/332636884/Dragon.Age.Origins.Return.to.Ostagar.DLC-ARM.rar
کد:http://www.mediafire.com/?bkwmgdggkzf
مدیا فایر چون اجازه آپلود بیشتر از 100 مگابایت رو نمیده split شده و باید با برنامه کم حجم و خیلی ساده HJSPLIT به هم به چسپونیدشکد:http://www.mediafire.com/?mmim1gdcyno
حجم dlc : 143 mb
در ضمن برای نصب این DLC به پچ 1.02 احتیاج دارین که پایین تر میزارم همراه با کرکش که حجم پچ هم 37 مگابایت است و کرکش هم فشرده شده و 2.8 است و بعد از extract حجمش میشه 9.5 مگابایت
در آخر هم بگم که این DLC خودم نصب کردم و یه جای جدید روی نقشه باز میکنه ولی حتما به پچ احتیاج دارهنقل قول:
Download Patch V 1.02
کد:http://social.bioware.com/page/da-patches
Patch details:
Many of the fixes affecting balance, gameplay, or plot scripting are already included in the Xbox 360 and PlayStation®3 versions of Dragon Age: Origins.
You do not need to download patches prior to Patch 1.02a. Downloading Patch 1.02a contains all previous patches. Downloading Patch 1.02a will provide you with all patch data available.
Balance
Daggers now apply 0.5 points of damage per additional point in dexterity and 0.5 points of damage per additional point in strength, as originally intended. This increases dagger damage for high-dexterity characters.
During combat, mana or stamina reserves now correctly regenerate more quickly when reserves are low. This allows players to occasionally use an talent or spell in the later stages of lengthy fights.
When exploring, mana and stamina now regenerate more quickly at higher character levels. This reduces downtime between fights.
The spells Force Field, Crushing Prison, Cone of Cold, and Blizzard now have shorter durations and/or longer cooldowns. This ensures that combatants can no longer stun-lock each other by repeatedly casting the same spell.
The cooldowns for several low-level sustained abilities are now shorter. This ensures that players are not penalized for accidentally deactivating them.
Certain battles were not scaling properly, resulting in excessively difficult fights. They now scale as intended.
Enemy corpses now drop health poultices and money more appropriately, resulting in less clutter in the player's inventory.
Gameplay
In rare cases, enemy corpses were selectable when they contained no loot. This no longer occurs.
Party members whose combat tactics were set to defensive behavior no longer stop attacking after using a spell or talent.
In rare cases, combat tactics conditions could fail to determine whether a character had enough mana or stamina to use an ability. This no longer occurs.
The Rally talent no longer repeats its audio effect if it is active during certain conversations.
The Rally talent no longer deactivates upon area transitions or conversations.
The Shimmering Shield spell now deactivates when the character is out of mana.
Plot *Spoiler Warning*
Promotional downloadable content items now remain in the player's inventory when standard items are removed at the end of the dwarf noble origin.
Repeatedly talking to Duncan after gathering the vials in the Korcari Wilds but not the treaties no longer provides duplicate experience.
Leliana's personal plot can now be completed if the player substantially increased her approval (through gifts) before talking to her.
During the siege of Redcliffe, enemies are no longer able to spawn in locations that would break the plot.
Bann Teagan no longer disappears when he is supposed to be accessible during Urn of Sacred Ashes.
PC Specific
Controlling a summoned creature (like a ranger's pets) during certain special area transitions no longer results in odd behavior.
Creating a character in a custom module did not create a folder for saves. This could result in corruption of main campaign saves. This no longer occurs.
In some cases, the class icon was set incorrectly for characters imported from the downloadable Character Creator. This no longer occurs.
The options menu now includes a setting to automatically download previously purchased content that is not currently installed.
After installing new downloadable content, the game now always reminds the user to restart the game.
The icons for some promotional downloadable content items were missing. They now appear correctly.
The screenshot upload GUI would stop working from time to time on the client. There was a memory override that was fixed. It is a client fix. It doesn't affect the other problems we have seen on the server
اين هم لينك دانلود كرك اين پچ
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_dragon_age_origins.shtml
نكته: وقتي وارد صفحه مورد نظر شديد حتما بر روي Dragon Age: Origins v1.02 [MULTI8] No-DVD/Fixed EXE كليك كنيد تا كرك همين پچ رو دانلود كنيد.
بعد از نصب DLC فایل AddIns را که داخل پوشه خود DLC هست رو توی مسیر Documents\BioWare\Dragon Age\Settings کپی کنید تا DLC کرک بشه
خوب دوستان نمی خواهم Spam بازار راه بندازید اما بد نیست کسایی که احساس می کنند کاراکتر های خوبی از نظر قیافه و ... درست کردند و راضی هستند عکسشو یا عکس هاشونو بزارن ( اگر چندتا Origin بازی می کنید از هر Origin یه دونه ) اونایی را بزارید که راضی هستید. از یکی از Cutscene ها بزارید که بالاتنه معلوم باشه مثل این :
خونی و مالی و اینطوری نباشه تمیز و داخل فضای آزاد یه یه جایی که نور کافی داشته باشه
تشکر فراوان از d_a_n_t_e عزیز . من چون همش تو فروم Bioware هستم دیگه یاد Leak اینا نبودم. راستی عکس ها حداکثر 800x600 باشه. خودتو با یه برنامه گرافیکی بیارین پایین تا بقیه با مشکل Load اینا پیدا نکنند.
بابا ایول Optimus Prime عجب عکسایی گذاشتی.فکر کنم با اخرین تنظیمات گرافیکی این بازیو بازی میکنی درسته؟ کیفیتی که من این بازیو می کنم زمین تا اسمون با برای شما فرق داره:20: راستی اون زنه که تیر و کمونی هستش لیلیانا هستش؟ اگه هستش بازم ایول داری چون این خیلی قشنگ تر از قیافه خودشه حتما خیلی باهاش حال کردی نه؟:20:
اين Grey Warden من هست كه البته متاسفانه نه نور كافي داره و نه در فضاي بازه و نه از بالاتنه هست ! چون ماجراي اين شخصيت تموم شد مجبور شدم چند بار سيوهام رو لود كنم كه هيچ كدومشون با اين مشخصات گفته شده شخصيتم رو نشون نداد . اينم به زور گرفتم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم تبر با وفام :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا هم سوال هم داشتم :
چرا تو برخي لول آپ ها براي من اجازه ي انتخاب Skill نميده ؟ ( سورويوال و پويزن و ... )
World Explored شما چقدر شد ؟ من 93 درصد
روي 49 % هم بازي تموم شد . چطوري صد در صد ميشه ؟ اصلا ميشه با يك Playthrough بازي رو صد در صد كرد ؟ ( مطمئناً جواب خير هست ! )
یکی در میان که لول آپ بشی یک skill بهت میدم.برای من که این جوری بود.نقل قول:
چرا تو برخي لول آپ ها براي من اجازه ي انتخاب Skill نميده ؟ ( سورويوال و پويزن و ... )
خب Return To Ostagar رو تموم کردم خیلی قشنگ بود مخصوصا روبرو شدن با Cailan و صحنه هایی که از نبرد اول بازی نشون میداد خیلی قشنگ بود