دوستان سلام
اگر بخوام یه سی دی نصب نرم افزار درست کنم برای نرم افزاری که روی سی دی هست چطوری باید ادرس مشخص کنم ؟
دوستان سلام
اگر بخوام یه سی دی نصب نرم افزار درست کنم برای نرم افزاری که روی سی دی هست چطوری باید ادرس مشخص کنم ؟
سلام دوستان
من يه پروژه رو با autorun media studio 8 ساختم و روي سي دي رايت كردم اما زماني كه روي يه كامپيوتر ديگه اجراش ميكنم ارور ميده كه نسخه اي كه استفاده كردين رجيستر نشده . توي page 64 اين تاپيك هم لينكي كه دوستمون نيك سيستم گذاشته بود رو دانلود كردم اما موقع extract پيغام ميده كه آدرس part 14 رو بده در صورتي كه 13 پارت بيشتر نيست اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
پیغامشو بزار.
راستش رو سيستم خودم اجرا ميشه اما رو سيستم ديگه ميزارم پيغام ميده الانم سيتم ديگه اي در دسترسم نيست كه پيغامشو بنويسم اما متنش اينه كه شما از نسخه رجيستر نشده اين برنامه استفاده مي كنيد و براي رجيستر كردن به سايت برنامه مراجعه كنيد
خوب برنامه کرک نشده دیگه. کرکش رو کژی کن تو مسیر نصب برنامه.
كركشو كپي كردم اما جواب نداده اگه شما لطف كنيد كركشو بهم بديد ممنون ميشم
نسخه ی رجیستر شده رو از اینجا بگیر.
کد:http://www.rahatdownload.com/tag/دانلود-نرم-افزار-autoplay-media-studio-8-0-4-0/
ممنون اما لينك دانلود خرابه page باز نميشه
کد:http://www.bahardl.com/نرم-افزار-اتوران-ساز-حرفه-ای-با-indigorose-autoplay-media-studio-v8-0-4-0/#more-56086
سلام دوستان خسته نباشید .............
من تو پروژم میخوام پلاگینه مدیا پلایرم که رویه صفحست اون فایل صوتیرو پخش کنه که دکمه مربوط به اون رو صفحه کلیک شده و دکمه ها (در نتیجه فایل صوتی ) تعدادشون زیاده..........چیکار کنم پلاگین و دکمم مچ شن؟
ممنون
سلام من می خوام بدونم چطوری میشه یک دکمه رو وقتی آهنگ متن اجرا میشه غیر فعال باشه وقتی استوپ شده فعال بشه
ممنون :11:
سلام لینکاشون خرابه!:41::41::41::sad::sad::exclamati:worrie d:نقل قول:
سلام دوستان ..چقدر اسکریپت نویسی تو این نرم افزار تو مخیه .... من یه سوال دارم:
دارم یه اتوران می سازم و توی یکی از صفحاتش یه لیست باکس گذاشتم...که داخلش چند تا ایتم هست و می خوام با انتخاب هر آیتم یک فیلم نمایش داده بشه .. در ضمن همه فیلم ها رو توی همین صفحه لود کردم ولی visible شون غیر فعاله .....
کد های مختلفی توی On_doubleclick لیست باکس نوشتم .... ولی نشد که نشد .... اینم آخریشه ... لطفا راهنمایی کنید
t=ListBox.GetSelected("listbox1");
if(t==1)then
Video.SetVisible("video1",true);
end
مرسی
با سلام
آیا برنامه اوتوران سازی وجود داره که بتونه در هنگام اتصال به اینترنت خوراک های یه وبسایت رو نشون بده مثلا (فید محصولات )
البته من توی یکی از این نرم افزار ها دیدم که میتونه کد html نشون بده میشه با Html کدی نوشت که بتونه چنین کاری بکنه
خروجی لیست باکس یه جدوله پس بهتره به جای t قرار بدینقل قول:
t[1] ok
---------- Post added at 08:33 AM ---------- Previous post was at 08:31 AM ----------
اره میشه یه چنین کاری کرد اما چه جوری؟نقل قول:
باید html بلد باشی.
یه پوشه به نام Fonts درست کرده کنار فایل autorun.exe قرار بدید.نقل قول:
فایل فونتی رو که میخوای مثلا DS-DIGI.TTF مشخص کن.
اسم فونت رو هم درست بنویس. که اینجا ds-Digital هست.
توی استارت آپ از این کد استفاده کنید.
System.RegisterFont("Fonts\\DS-DIGI.TTF", "ds-Digital", true);
سلام
من وقتی اتوران می سازم و می زنم رو سی دی فیلم های پروژم تو کامپیوتر خودم اجرا می شه
ولی اکثر جاها اجرا نمی شه
مشکل از چیه؟
چه نرم افزاریه که من نصب دارم اونا نصب ندارن؟
پسونده فیلما هم AVI
فیلما رو با camtasia گرفتم حتی بعضی هاشونم با jet Audio تبدیل کردم ولی بازم اجرا نمی شن
ممنون می شم کمکم کنین
راستی قبلا هم این مشکلو نداشتم قبلا ار اتوپلیر 7 استفاده می کردم الان از 8 ممکنه مشکل از این باشه؟
codec نصب کردم مشکلم حل شد!
دیگه نیازی به راهنمایی ندارم ممنون:20:
سلام دوستان،
آیا راهی هست که فایل exe ساخته شده به صورت full screen نمایش داده بشه؟
منظورم kiosk نیست، نمیخوام اطراف صفحه رنگ داشته باشه،
یعنی میخوام سایز پروژه ما اندازه مانیتور بشه...
باید اجزای صفحه رو طوری تنظیم کنی که با تغییر ابعاد صفحه نمایش ابعاد اونها هم تغییر کنه. تو بخش پراپرتیز هر آبجکت می تونی این کارو انجام بدی. بعد کد فول اسکرین کردن صفحه رو هم تو اول Page قرار بدی.
این ارور واسه چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کاری میکنم نمینوتم بزارمش واسه اتوران
سلام
من وقتی که یک لیبل رو در برنامه به صورت فارسی به کار می برم ، موقع اجرا اون لیبل رو به صوره ناخوانا و حروف عجیبو غریب برای من نشون میده !
من باید از چه فونتی استفاده کنم که لیبل مورد نظر به صورت فارسی نشون داده بشه ؟ در ضمن تنظیمات ویندوز هم درست هست !
دوستان سلام .
چند تا سوال در مورد AutoPlay Media Studio 8 دارم .
سوال اول :
می خواستم اکشنی اشته باشم که وقتی نشانگر موس روی جای خاصی ( مثلا جایی که هات اسپت معلوم کرده ) برده میشه در جایی دیگه از صفحه تصویری نشون داده بشه . یعنی این تصویر فقط وقتی نشون داده بشه که موس روی قسمت مورد نظر باشه ، قبل و بعد از اون چیزی نباشه .
سوال دوم :
هر کاری میکنم نمی تونم برای پس زمینه پروژه موزیک بزارم . هیچ اروری نمیده ، آدرس لود و پسوند فایل هم درسته ، اوتپلی و لوپ هم هست ولی پخش نمیشه .
سوال سوم :
می خوام بعد از پایان پروژه فایل هایی مثل آیکن ها و کلا آبجکت های ساخت پروژه رو کاری کنم که قابل دسترسی نباشه . یعنی دسترسی به محتویات پروژه فقط با وجود دی وی دی امکان پذیر باشه .
و سوال آخر :
میخواستم سایتی رو برای دانلود تصاویر فلش با فرمت swf معرفی کنید تا بتونم برای زنده تر نشون دادن پروژه از اونها استفاده کنم . مثل همون افکت هایی که تو دی وی دی های لرد و کینگ استفاده میشه .
شرمنده سوالات زیاد شد . ولی واجب بود .
اگه دوستان جواب بدن خیلی بهمن لطف کردند .
با سلام
من یک اسکریپت به زبان php دارم که 4 فیلد دارد 2 تا از فیلد ها ثابت هست که خودم میخوام تعیین کنم چی باشه . 2 تا هم کاربر تعیین میکنه و بعد به اسکریپت وصل میشه و پاسخ اسکریپت یک فایل هست که قراره دانلود بشه
این کار امکان پذیره ؟ خواهش میکنم کمک کنید
ممنون میشم
سلام دوستان
یک سوالی داشتم
من خیلی وقت پیش که این برنامه ورژن 3 بود باهاش کار کرده بودم ( شاید 9 سال پیش ) و دیگه نیازی به این برنامه پیدا نکردم تا همین الان . می خام برای یک جشنواره سی دی اتوران بسازم
حالا سوال من اینه که مثلا فایلهایی که قراره تو سی دی بریزم تو درایو F من هست . تو ورژن قبلی (ورژن 3 ) یادمه که اول پوشه ای که قراره روش کار انجام بدی رو انتخاب می کردی و فایلها هم تو اون ذخیره میشد . حالا تو ورژن 8 چه طوری باید اون کارو انجام بدم ؟ یعنی پوشه ای که فایلهای من توشه ( درایو F) . یعنی چه جوری به نرم افزار بگم من برای این پوشه می خام اتوران بسازم و بعد وقتی کل پوشه را رایت میکنم مشکلی نداشته باشه
ممنونم
مثل همون ورژن 3 است، کافی فایلتو انتخاب کنی تا توی فولدری که سیو می کنه کپی کنهنقل قول:
سلام دوستان من چندتا مشکل دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید
1- من یک پاراگراف درست کردم که داخلش هر خط عنوان یک صفحه از برنامه هست. می خوام وقتی طرف موس رو میبره روی هر عنوان اون خط پس زمینش آبی بشه و وقتی روش کلیک میکنه بره به صفحه مربوط به اون عنوان. ولی تو پراراگراف نمیشه اصلا به قمست دلخواه لینک داد و یا با رفتن موس روش خصوصیات داد
خواهش میکنم راهنماییم کنید
مرسی
آقا یکی جوای من رو بده من واسه همین گیر موندم :(
سلام. پاراگراف واسه کاری که شما می خواین انجام بدین نیست. شما باید از لیست باکس استفاده کنید و یا از لیبلهای زیر هم استفاده کنید.
خوب با لیست باکس چجوریه؟ من با هیچکدوم نتونستم:( تو زمینه لینک دار کردن بعضی کلمات متن خیلی این برنامه ضعف داره من مجبور شدم با فلش کارم و درست کنم بیارم تو این. فقط میشه کل شی رو لینک داد این ضعف بزرگیه. وقتی هم تو فلش طراحیش میکنم باز یک مشکل دیگه هست و اون اینکه نمیشه فلش رو به صورت transparency وارد پروژه کرد و زیرش کار رو خراب میکنه. و تازه لایه بندی برای فلش هم نداره و اگر پاراگراف رو روی کار فلش قرار بدید میفرستش زیر!!
ببین دوست عزیز هر برنامه ای کاربردی داره و برای استفاده ی خاصی ساخته میشه. شما اگه می خوای بخشی از متن رو لینک دار کنی یا باید از آیتمهای ترکیبی استفاده کنی (مثلا از فلش یا اچ تی ام ال) یا از روش دور زدن استفاده کنی. فرض کن متن زیر یه پاراگرافه:
:11:
1- من یک پاراگراف درست کردم که داخلش هر خط عنوان یک صفحه از برنامه هست. می خوام وقتی طرف موس رو میبره روی هر عنوان اون خط پس زمینش آبی بشه و وقتی روش کلیک میکنه بره به صفحه مربوط به اون عنوان. ولی تو پراراگراف نمیشه اصلا به قمست دلخواه لینک داد و یا با رفتن موس روش خصوصیات داد
مرسی
:11:
حالا من می خوام درست کردم رو لینک دار کنم. متن بالا رو اینجوری می نویسم:
1- من یک پاراگراف --------------- که داخلش هر خط عنوان یک صفحه از برنامه هست. می خوام وقتی طرف موس رو میبره روی هر عنوان اون خط پس زمینش آبی بشه و وقتی روش کلیک میکنه بره به صفحه مربوط به اون عنوان. ولی تو پراراگراف نمیشه اصلا به قمست دلخواه لینک داد و یا با رفتن موس روش خصوصیات داد
مرسی
بعد تو قسمت خالی یه لیبل میزارم و لینکش می کنم. اگه لینکات زیاده بهتره از Web Object یا Doc استفاد ه کنی.
البته چون امکان قرار دادن فاصله به مقدار زیاد نداشت من خط تیره گذاشتم.
از روشی که شما گفتید نمیشه استفاده کرد چون متن اسکرول میشه و جا به جا میشه. اگر حرکت نمیکرد که از hotspot استفاده میکردم.
با فلش هم همینطوره تو فلش هم نمیشه یک کلمه داخل پاراگراف رو لینک دار کرد و همین مشکل باز اونجا هم تکرار میشه
از وب ابجکت استفاده کنید.
ممنون از پاسخهاتون ولی وب آبجکت هم فایده نداره چون من می خوام لینک بدم به صفحات دیگر خود برنامه ams و وب آبجکت یک صفحه وب رو براتون باز میکنه که ارتباطش با خود برنامه کلا قطع هست و تازه گرافیک من رو هم میریزه به هم چون یک پنجره اینترنت اکسپلورر وسط کار من باز میکنه که کار افتضاح میشه.
من می خواستم یک لیست طولانی از صفحات رو مانند فهرست بگذارم تو یک متن اسکرول دار که روی هر خط کلیک کنی به صفحه مربوطه بره. ولی انگار این کار شدنی نیست. حتی تو فلش هم طراحی کنم فایده نداره چون نمیشه لینک داد به صفحات خود برنامه فقط باید با خود برنامه بشه چنین کاری کرد که نمیشه..
این خیلی نقص بزرگیه. هر کسی ممکنه یک متن طولانی داشته باشه که مجبور بشه اون رو به صورت پاراگراف و اسکرول بگذاره و خطهای مختلف رو لینک بده به صفحات دیگر که چنین کاری رو این برنامه نمیکنه
البته از طریق لیست باکس خود برنامه میشه ولی بک گراندش trancparensy نمیشه شایدم با کد بشه که من نمیدونم چجوریه
هم وب و هم فلش آبجکت امکان برقراری ارتباط با برنامه را دارند. در وب آبجکت دو تب On Load و On Navigate و در قلش تبهای On FSCommand و On Call می تواندد لین شما رو برگردانند. ضمنا خود صفحه HTML رو می تونید طوری طراحی کنید تا با ظاهر برنامه متناسب باشد.
خیلی از محبتتون ممنون
من web object در مورد اون گزینه on navigate که گفتین تحقیق کردم چیز زیادی در موردش پیدا نکردم. بعید میدونم کاری من م یخوام بکنه. شما مطمئن هستید؟
ببینید من مثلا تو وب پیجم اینجور متنی دارم:
abcdefg
حالا می خوام حرف c که روش کلیک میشه بره صفحه 24. چجوری؟
ببین یه مقدار تخصصیه. شما باید به حرف c لینک بدی. یه لینک که بشه شناسایی اش کرد. مثلا
کد:#GotoPage0024
وقتی رو لینک کلیک کنید یه عبارت که حاوی آدرس فایل و لینک موجود است برگردانده می شود. باید شماره صفحه رو از لینک بالا استخراج کنید و بعد دستور مورد نظر رو بدید. به همین سادگی. :31:
فقط یه چیزی صفحه ات نباید تو وب آبجکت باشه، بلکه باید وقتی برنامه لود مییشه صداش بزنی. :18:
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
خواستم برات یه نمونه بزارمک ولی تو این آباد شده نمیشه فایل ضمیمه کرد. :19:
خیلی ممنون لطف کردید من سعی میکنم روش کار کنم ولی باز هم اگر بتونید جای دیگه آپلود کنید یک نمونه برام محبت کردید چون من یکم گیج شدم فکر نکنم بتونم.
مخصوصا آخرش که گفتین صفحه رو تو وب آبجکت نگذارم.
:40:
ببینید وقتی یه وب آبجکت می سازی می تونی یه صفحه رو انتخاب کنی تا داخل آن نمایش داده بشه. در این وضعیت لینکها به درستی برنمی گردند. وب آبجکت شما باید یه صفحه ی خالی یا لودینگ و یا اصلا بدون صفحه باشه بعد وقتی برنامه لود شد، با دستور زیر صفحه ی مورد نظر را فراخوانی کنید.نقل قول:
Web.LoadURL