سلام...............نقل قول:
16 گیگ ساپورت میکنه
Printable View
سلام...............نقل قول:
16 گیگ ساپورت میکنه
نقل قول:
ال سی دی بسیار خوبه در حد n95 8 gig
اره اگه از دوربیا استفاده زیاد بکنی به طرز چشم گیری باطری خالی میکنه .
تا 16 گیگ ساپورت میکنه .
آخرن قميت امروز مدل 8 گيگ 660 و مدل 16 گيگ (كه خيلي كم تو بازار هست) 710 هزار تومان(بدون گارانتي)نقل قول:
دوستان توجه داشته باشند چون مارك سامسونگ خيلي جا نيافتاده خيلي طول مي كشه تا تو بازار پر بشه! ولي خوب باز هم خوشبختانه چون كسي به اين مارك توجه نمي كنه قيمت گوشي خيلي سريع تر پايين مي ياد و احتملا خيلي خيلي ديرتر هم به قول دوستمون "جواد" ميشه!!!
راستي يه سوال از دوستاني كه اين گوشي رو گرفتن داشتم
گوشيهاي نوكيا قابليت آپديت شدن داشتند اين گوشي هم اين قابليت رو داره؟
اگه قبلا نوكيا داشتيد بلوتوث اين گوشي مانند گوشيهاي نوكياست؟ يعني قابليت همزمان ارسال و دريافت را دارد؟ حجم فايل بلوتث دريافتي را نسان مي دهد؟
اينش خيلي واسم مهمه هيچ جايي هم در اين مورد توضيح ندادن! لطفا كساني كه گوشي رو خريدن امتحان كنن و به من جواب بدن مرسي!
يكي از دوستان در مورد باطري گوشي گفته بود كه اگه از گوشي بخواي استفاده كني بايد هر روز شارژش كني!!!:18: پس با اين حساب من همون n95 عزيزم رو نگهش دارم چون به همين خاطر مي خواستم بفروشمش!!! n95 عزيزم با باطري مدل 8 گيگ حداقل 2 روز كار مي كرد!!!:20:
مهر تائید GSMArena بر روی این گوشی به عنوان بهترین 8 مگاپیکسلی و بهترین کمرافون موجود !
مقایسه عکسها ( چند نمونه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتیاز گوشیها ( فقط مربوط به قسمت عکاسی ) » کسر 4 قسمت آخر
بترتیب از امتیاز بالاتر :
1. سامسونگ INNOV8 امتیاز 63
2. الجی Renoir امتیاز 61
3. سونی اریکسون C905 امتیاز 56
4. سامسونگ Pixon امتیاز 48
این گوشی هم قابلیت اپدیت داره.نقل قول:
اگه صفحه های قبل رو میخوندی نوشته بودم بلوتوث این گوشی عینا همانند نوکیاست وفرقی ندارند.نه تو ارسال و نه تو دریافت حجم فایل رو نشون نمیده.
در کل مصرف باطری تو این گوشی زیاده اگه بخواهی از دوربین هم بیشتر استفاده کنی مصرفش زیادتر هم میشه.
تو دفترچه خودش تا 8gb نوشته.نقل قول:
کسی هست بدونه جریان سیستم صدای 5.1 surroundچیه؟چیکار میکنه؟
شرمنده دوباره پرسیدم.
یه سوال دیگه:تمهای نوکیا بهش میخوره؟
سلام
بچه ها راست میگن کیفیت ضبط صدای i8510 ضعیفه ؟
کیفیت فیلمبرداریش چطوره ؟
ممنون
آره ، ضبط صداش چنگی به دل نمیزنه ( متاسفانه هنوز هیچ گوشی ای میکروفون درست و حسابی برای ضبط صدا نداره)
از لحاظ فیلم برداری ( غیر از صداش) عالیه ( از ان95 بهتره).
نقل قول:
....
البته بهترین تو عکس ولی بهترین کمرافون KC910 بزرگ شد.با 89 امتیاز...(با 4 قسمت آخر)
ولی به نظر من ان 95 8گیگ و ان 95 ضبط صدای خوبی دارن . هم توی فیلم برداری هم توی voice recorder . بدون نویز و خش خش ضبط میکنن . فکر کنم آی 8510 خوب باید باشه چون میکروفن مخصوص برای ضبط صدا داره !!!!نقل قول:
متاسفانه هنوز هیچ گوشی ای میکروفون درست و حسابی برای ضبط صدا نداره)
با سلام
یه سئوال از دوستان اینکه کیفیت 30فریم درثانیه(vga)چه فرقی با 120 فریم درثانیه qcifدارد؟و در جایی دیگه گفته شد که کیفیت فیلمبرداری i8510مثل فیلمبرداری باn95-8gigهست، می خواستم بپرسم یعنی دوربین 5 با 8مگاپیکسل در فیلمبرداری فرقی با هم ندارند؟ دوستانی که i8510 دارند لطف کنند در مورد حجم فیلمبرداری با این گوشی با n95 8gig یه مقایسه ای انجام بدهند،ممنون:11:
فیلم برداری 30 فریم در حالت vga ست . و 120 فریم در حالت qvga نه qcif . فیلم برداری 120 فریم در فرقی با 30 فریم نداره ولی امکانات اسلوموشن رو برای شما فراهم میکنه مثل اگر از حرکت یه پرنده شما فیلم برداری 120 فریم کنید و در حالت اسلو موشن که نگاه کنی حرکت پرنده بصورت خیلی آروم و روان دیده میشه که خیلی باید جالب باشه . یا مثلا فیلم برداری از یه شیر آب که با اسلو موشن قطرات آب رو شما میتونید بصورت آروم و روان ببینید !! فیلم برداری این گوشی گفته شده که نظر حزئیات و رنگبندی بهترینه . این گوشی موقع فیلم گرفتن فوکاس هم میکنه که شما برای فیلم برداری از فواصل نزدیک مشکلی نداشته باشی و تار نشه !.
مگاپیکسل ربطی به کیفیت فیلم برداری نداره . یعنی اینطور بگم که یه دوربین که کیفیت عکس vga باشه میتونه فیلم برداریش هم vga باشه ! حجمش رو دیگه نمیدونم و نباید فرقی کنه با گوشی های دیگه مثل ان 95 8گیگ
قیمت 8gb تو علاءالدین 680 الی 720 تومن.
قیمت 16gb هم 760 الی 850 تومن .
صدشا توی هنزفری چطوره؟
بانده یا نا بلنده؟
هم بلندی صدای خوبی داره و هم کیفیت خوبی .نقل قول:
به به چه عکسهای عالی انداخته در محیط بسته .
بچه ها بیشتر عکس بذارین عالی میشه ... ماکرو ، فلاش و ....
مرسی .
مخلصیم .
i8510 در محیطی تاریک - شب :
AT NIGHT - I 8510
عکس هاش ناامید کننده است
یک گوشی حداقل با 8 مگا پیکسل دوربین باید به عکساش بنازه ولی این اینطوری نیست
مثل گوشی W960 i سونی اریکسون به صداش مینازه که در عمل هم همینطوری هست
8 گیگ تویه علاالدین بدونه گارانتی 670
16 گیگ تویه علاالدین بدونه گارانتی 750
8 گیگ تویه علاالدین با گارانتی 730
16 گیگ تویه علاالدین با گارانتی نیومده
8 گیگ خارجه علاالدین 570 (چرا؟)
8 گیگ تو خوده نمایندگیش(بر جمهوری) 715
i900 بدونه گارانتی 16 گیگش 570
i900 با گارانتی 16 گیگش 655
i900 ورژنه 8 گیگش نبود
n96 با گارانتی نیا 700
n96 بدونه گارانتی 630
برای چی نا امید کننده هست؟نقل قول:
میشه توضیح بدی
این farhooode فقط w960i رو میشناسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
ای بابا عثمان جان شما دیگه چرا ؟؟؟!!!!
فرهوده پستاش مثله بنرهای تبلیغاتی سایته . جدی نگیر !!!!
تا جایی که من خبر دارم آیدی قبلیش کامل حذف شد .... نمیدونم چه طور مدیرای انجمن به همین راحتی گذاشتن دوباره آیدی جدید باز کنه به همون نام و برگرده و به کارای قبلیش ادامه بده .....
نقل قول:
بله میتونم توضیح بدم 8 مگا پیکسل که روی دوربین سامسونگ نوشته میشه دلیل بر کیفیت دوربین نیست
متاسفانه سامسونگ راه شرکت معظم سونی را برای موفقیت انتخاب نکرد
و برای اول شدن باید مثل نوکیا در محصولتش دروغ سرهم بندی کرد
نقل قول:
مهر تایید
...
آی 8510 هم به کیفیت دوربینش مینازه هم به صداش که کیفیت صدای معادل دبلیو 910 داره که توی سایت جی ام آرنا که بری کیفیت صدای آی 8510 رو میبینه چیهنقل قول:
به اینکه نمیگن توضیحنقل قول:
اگه می تونی با یه استدال درست توضیح بده
مثلا از چه طریقی فهمیدی کیفیتش پایین تره.
اگه منم بخوام مثل تو درمورد سونی اریکسون توضیحی بدم میتونم بنویسم که سونی اریکسون آشغال ترین مارک بین گوشی هاست چون مثل نوکیا اول نیست
ای بابا ، این قضیه خارج از استدلال و منطقه.
همه دنیا هم بیان بگن آسمون آبیه فرهوده میاد میگه بنفشه ، چون دوربین W960 تو عکساش آسمونو بنفش میندازه !!!!
همه دنیا (از جمله خود سونی اریکسون !!!) هم بگن که UIQ کم طرفداره و مشکلات زیادی داره فرهوده میاد میگه که چون W960 از UIQ استفاده میکنه پس بهترین رابط موجود هست !!!!
همه دنیا هم بگن w960 خیلی دیر و خیلی گرون به بازار عرضه شد و به صرف نیست فرهوده باز میگه خوش قیمت ترین گوشی دنیاس !!!!
همه دنیا هم بگن w960 با توجه به امکاناتی که داره بیش از اندازه بزرگه ، فرهوده باز میاد از کمر باریک و خوش دستیه w960 میبافه !!!!
ای جان ناز نفستنقل قول:
میدونی من قبلز از خرید W960 i چند تا ویدئو ازش دیدم
خارجی هم با دیدن W960 i فقط داد میزد vaio
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکرم میکنه ازم !!!!!! : دیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییی
چند تا عکس از i8510 تو پارک ملت.
سلام................
بچه ها بهتر نیست عکسهارو تو تایپیک آلبوم عکسای سامسونگ بزارید.
فکر می کنم اونجوری جالبتر میشه.
با این عکسای توپی که نینجا و روانی میزارن آلبوم قشنگ تر میشه.
ممنون.