کسی نیست راهنمایی بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
کسی نیست راهنمایی بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان مدتیه هیچ فایل تصویری با vlc اجرا نمیشه ،دقیق تر بگم صدای فیلم پخش میشه اما تصویر در همون فریم اول فریز میشه و وقتی هم vlc را می بندم در تسکبار همچنان فعاله (کنار ساعت) و صدای فیلم شنیده میشه! با برنامه your unistaller برنامه را حذف کردم با ccleaner رجیستری را اسکن کردم ،دوباره برنامه را نصب کردم ولی مشکل حل نشد !
سلام دوستان
وقتی mp3 اجرا میکنم با مدیا پلیر
تصویر اون آهنگ رو نمایش نمیده به جاش تصویر یه آهنگ دیگه که تو همون فولدره رو نشان میده.
چکار باید بکنم؟ممنون میشم کمک کنید.
سلام دوستان
مدتیه که برنامه DVBviewer با کانال hd مشکل پیدا کرده و تصویرو فریز می کنه
چند بار با برنامه انیستالر پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشد در حالیکه سیگنال دریافتی 100درصده ،
این مشکل بیشتر به ویندوز مربوطه.نقل قول:
در ویندوز، هر فولدر یک کاور به صورت hidden داره که عکس اون فولدر محسوب میشه.
برای فولدرهای آهنگ، کاور یکی از آهنگا به عنوان عکس فولدر انتخاب میشه.
اگر آهنگی کاور نداشته، مدیاپلیر (و اکثر پلیرهای دیگه) عکس اون فولدر رو بعنوان کاور آهنگ انتخاب میکنن.
میتونید فایل هیدن رو ببینید (تیک فایلهای سیستمی رو هم باید بزنید) و اگر این تصاویر هیدن رو پاک کنید، دیگه تصویری داخل مدیاپلیر نمیاد.
من یک مشکل عجیب دارم . وقتی برنامه فتوشاپ بازـه هنگامی که یک فایل ویدئویی رو با ویندوز مدیا پلیر اجرا میکنم تصویر فیلم رو بصورت برعکس نمایش میده !
ولی وقتی فتوشاپ رو می بندم مشکل برطرف میشه . بقیه پلیرها هیچ گونه مشکلی در هنگام باز بودن فتوشاپ ندارن . ولی مدیا پلیر همچین مشکلی پیدا کرده !
توسیتمم .رد 2013 نصبه ورد رو بدون مشکلی باز می کنه وای وقتی پاور پوینت یا اکسل رو می خواد باز کنه ارور میده باید چند بار ببندم تا برنامه رو اجر اکنه ارور ش هم اینه که
فایل به اسم igd10umd32.dll باز نمیشه و isnot designet to run in windows
مشکل چیه به نطرتون؟
در PotPlayer
بهترین تنظیمات برای صدای برنامه چیه ؟
وفتی موقع فیلم صفحه رو کامل بزرگ میکنم SeekBar کم رنگ میشه . میشه پر رنگش کرد ؟
سلام دوستان
وقتی ویدئوهایی که کیفیت بالایی دارن در سیستم درست پخش نمیشه به خاطر ضعف کارت گرافیکه یا ضعف رم و سی پی یو؟
به کدوم بیشتر مربوط میشه؟
اگر کارت گرافیک قوی باشه ولی رم و سی پی یو ضعیف باشن بازم اون ویدئوها بد پخش میشن؟
سلام دوستان
من چندتا فایل MKV که از یوتیوب دانلود شده بود از کسی گرفتم که توسط هیچ نرم افزاری اجرا نمیشن یا اگر اجرا بشن فقط صدا دارن و فاقد تصویرن. در حالیکه توی کامپیوتر همون شخص این فایل ها به راحتی پخش میشن.
نرم افزار های KMPlayer, VLC,K-Lite codec,media player classic رو تست کردم جواب نداد حتی روی یک سیستم دیگه هم تست کردم همین مشکل رو داشت. ویندوزم سونه و حتی windows 8 codec رو هم نصب کردم اما فایده نداشت. ممنون میشم راهنماییم کنید.
[[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
تو potplayer اپدیت اتوماتیک قطع نمیشه ؟ غیرفعال کردم تو تنظیمات ولی هی هر چی باز میکنم باز ارور اپدیت میده ،
تازه بروزشم کردم
توی تنظیماتش قسمت Generalنقل قول:
Auto Chek For Updates رو بزار روی Never تیک پایینشم بردار
میذارم ، ولی باز میبندم باز میکنم برمیگرده مثل قبلنقل قول:
Pot Player o Km Player چرا اینقد کرش میکنه ؟ 3 تا فایل رو پشت هم باز میکنی کرش میکنه
بهترین برنامه چیه الان ؟
- - - Updated - - -
Pot Player o Km Player چرا اینقد کرش میکنه ؟ 3 تا فایل رو پشت هم باز میکنی کرش میکنه
بهترین برنامه چیه الان ؟
سلام دوستان یه وقتایی دکمه , که واسه عقب اوردن زیرنویسه کار نمیکنه
یه بار پاکش کردم اخرین ورژنشو هم نصب کردم بازم یه وقتایی هنگ میکنه
جالب اینجاست دکمه . که واسه جلو بردن همیشه خدا کار میکنه ولی دکمه , که واسه عقب بردن زیرنویسه یه وقتایی کار نمیکنه
جریان از چه قراره؟
من که والا سر در نیاوردم
ممنون میشم بگید چه مرگه :n27:
سلام دوستان
من یه زیرنویس دارم با دو فرمت idx و sub ولی وقتی اینها رو اضافه میکنم به سریال اصلا نمایش نمیده زیرنویس رو...خود فیلم یه زیرنویس انگلیسی روش حک شده . پیشنهادی دارین؟
برنامه pot player شاید بهترین برنامه برای پخش فایل هایی باشه که با گیرنده دیجیتال با فرمت ts ضبط میشه. میخواستم ببینم چطور میشه کدکهای مربوط به اون رو جایی دیگه استفاده کرد. الان من برای برنامه WinxHD convertor میخوام ازش استفاده کنم. چون وقتی تبدیل میکنی اولش رو خراب میکنه. با ویندوز مدیا پلیر هم که پخش میشه همین مشکل هست
باید برنامه رو به فایروال بدین تا از اتصال به اینترنتش جلوگیری بشهنقل قول:
یه سوال
پات پلیر x265 و HEVC رو پخش میکنه؟
یعنی فیلمی که با این فرمت و قالب باشه رو میشه با پات پلیر دید؟
پخش میکنه.نقل قول:
سلام
من جدیدا یه مشکل پیدا کردم....با KMPlayer و Media player classic وقتی سیستم رو روشن کنم بخوام یه فیلم باز کنم...نمیاره....فقط mp3میاره وقتی ری استارت کنم مشکل حل میشه...به نظر شما مشکل کجاست؟؟؟
لطفا کمک کنید خیلی روی اعصابه......حتی اگه بخوام از طریق اپارات هم ببینم صفحه ی فیلم سبز میشه.....kmplayerهم همینجوریه...لطفا کمکنقل قول:
بیشتر با فرمت mp4مشکل داره...
یه سری اطلاعات از سیستمتون قرار بدید مثلا چه کدک هایی نصب کردید؟ این مشکل بعد از نصب نرم افزار خاصی بوجود اومد؟نقل قول:
آپارات از فلش پلیر برای پخش فیلم هاش استفاده میکنه شما آخرین نسخه فلش پلیر رو دارید؟
سیستم رو از نظر ویروس داشتن یا نداشتن بررسی کردید؟
سلام
سلام این ورژن جدید kmplayer چرا زیرنویس های sub/idx رو نشون نمیده؟
اگه راه حلی نداره ورژن قبلی رو لینکشو بدین تا دانلود کنم البته چندتا ورژن قبلی رو داشتم که خوب نشون میداد
سلامنقل قول:
مجبور شدم ویندوز عض کنم بازم خوب نشد.....از یه سایت خارجی جدید ترین ورژن مدیا پلیر کلاسیک گرفتم خوب شد....
با سلام
در --- viewer و --- dream
divx, cyberlink , ffdshow وجود ندارن
در صورتیکه اینا همشون نصبن
لطفا راهنمایی کنین
سلام.برنامه کم پلیر من باویندوزم که 8.1هستش همخونی نمیکه برنامه رو باز میکنه ولی فایلو پخش نمیکنه واخطار میده که باویندوز همخونی نمیکنه.ممنون میشم اگه کمکم کنیدنقل قول:
سلام
در Kmplayer زیرنویس عمودی نمایش داده میشه. F2 رو زدم، در بخش تراز زیرنویس گزینه مربوطه تیک نداشت!
اون مورد رو تیک زدم، زیر نویس افقی شد و اومد وسط صفحه؛ اما کاراکترهای متن جدا از هم بودن
مثل این: ف ا ص ل ه
لطفاً راهنمایی فرمایید
@Mehran
@Mohammad King
با سلام
دوستان من ورژن جدید km player رو دانلود کردم و این مشکل رو دارم که وقتی میزنم بعضی فایل هل رو پلی کنه با پیام زیر مواجه میشم و فایله پلی نمیشه. آیا راهی برای برون رفت از این مشکل می باشد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا km player این قابلیت رو داره که در زمانهای مشخص، فایل خاصی رو اجرا کنه؟
منظورم یه چیزی شبیه Task Scheduler ویندوز هست (که فقط فایلهای اجرایی رو میتونه زمان بندی کنه).
اگر km player این قابلیت رو نداره، آیا پلاگینی هست که این قابلیت رو بهش اضافه کنه؟
سلام Kmplayer من ارور زیر رو می ده ؟ چیکار کنم ؟
سلام دوستان
پیشنهاد میکنم ورژن جدید GOM Player حتما امتحان کنید دارد از تمامی نرم افزارهای پخش فایل های ویدئویی سبقت میگره البته به نظر من حالا تا ببینم اونهای که در این زمینه اطلاعات بیشتری دارند نظرشان چیه ؟
سلام دوستان
ورژن جدید pot رو گرفتم مشکلم اینه که تو حالت ویندوز مد انداره پلیر رو مشخص میکنم تا میام یک ویدیو درگ اند دراپ میکنم کلا سایز متفاوت بسته به نوع و رزولیشن ویدیو تغییر میکنه :n13:
ورژن های قبلی هم همینطور بود اما یادم نیست چیکار میکردم:n02:
ممنون میشم جواب بدید خیلی رو مخه ورژن قبلی هم نصبه اما نو که اومد...:n19:
:n16:
سلام
وقتی به نت وصل هستم نرم افزار km player یه قسمتی به طور خودکار باز میشه و بعد هم یه اخطاری میاد که هرچی Ok یا خروج رو میزنی از بین نمیره.(پنجره سیاه رنگ سمت راست)
چکار میشه کرد که این قابلیت حذف بشه؟
سلام بعد از نصب ویندوز 10 این مشکل برام بوجود اومد آخرین ورژن کارت گرافیک هم نصبه
این قسمت رو اینطوری تنظیم کنید یه تست بزنید.نقل قول:
حل نشد اینطوری تنظیم کنید یه تست بکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:
K-lite نصب دارید؟؟
چرا از PotPlayer استفاده نمی کنید؟؟
ممنونم از روش دوم رفتم درست شد!:n16:
K-Lite نصب ندارم
فکر کنم باید Pot رو نصب کنم چون این دیگه جواب نمیده!بعد از این تنظیمات موقع بستن هنگ میکنه
یه عکس از این قسمت بزاریدنقل قول:
PotPlayer رو از اینجا میتونید دریافت کنید.
[یه توضیح در مورد نسخه های 32بیتی و 64بیتی و تفاوت ورژن هاشون]
نسخه ی 32بیتی بصورت Beta آپدیت میشه و وقتی که نسخه اصطلاحا Stable شد هر دو نسخه ی 32بیتی و 64بیتی با هم منتشر میشن
کد:http://www.videohelp.com/software/PotPlayer
ممنونم خیلی محبت کردین نسخه 64 بیتی رو باید نصب کنم
اون قسمت فیلتر تو برنامه من نیست!!!
سلام
مدتیه km player اینجوری میشه
در چند ورژن مختلف
این عکس کل پنجره km player هست!!
کل دکمه ها غیب شده اند و فقط این تکه ش نمایش داده میشه
فکر کنم وقتی فایل صوتی پخش میشه یه سری از منوهاش میره. فایل ویدئویی باز کنید ببینید چی میشهنقل قول:
دکمه F2 رو بزنید و reset رو از پایین صفحه انتخاب کنید تا به تنظیمات اولیه برگرده