Tick 8 محصولی از گاج ؟؟؟!!! اين چيه ؟ چه جوري ؟ كتاب ؟ لايتنر ؟ سيستمش رو ميشه توضيح بدي .
ممنون
Tick 8 محصولی از گاج ؟؟؟!!! اين چيه ؟ چه جوري ؟ كتاب ؟ لايتنر ؟ سيستمش رو ميشه توضيح بدي .
ممنون
بهتره بگیم رونوشتی از گاجنقل قول:
ممنون
تیک ایت قویترین سیستم یادگیری لغت توی دنیاست که خوشبختانه گاج ورژن فارسیش رو هم داده بیرون
تیک ایت بهترین روش یادگیری لغت شناخته شده در دنیاست به این ترتیب که در فواصل زمانی معین شما لغت رو مرور میکنید و اگه بلد بودید یه تیک میزنید رسیدن به تیک هشتم یعنی تثبیت لغت تا آخر عمر تو ذهن آدم:31:
سلامنقل قول:
روشي كه radbehnam جان:46: و pouria007جان گفتن خوبه ولي براي كسايي كه مبتدي هستند ( به نظر من )
به نظر من جعبه لايتنر خيلي كمكتون ميكنه
البته حوصله ميخواد ولي جواب ميده
8 بار که خیلی زیادهنقل قول:
تا آخر عمر که لازم نیست :20: آقا یه سالشو نداری:31:
دوستان شنیدم کنکوریا ی 87 می تونن دوباره انتخاب رشته کنن!!!!!
شما چیزی نمی دونید؟؟
برای تقویت ریدینگ و لغت به نظر من زرد قلمچی عالیه . چون اگه همه لغتای این کتابو یاد بگیرید ریدینگ و کلوز کنکورو میخورین.
بله دانشگاههای تهران رو میتنن دوباره انتخاب رشته کنند خودشون میگن که اینو واسه زیر 1000 گذاشتن که به حقشون برسن اما همه میتونن انتخاب کنندو ظرفیت هر رشته هم 10 درصد حالت اصلیه آخرشم گفته این فقط ماله امسال و سال دیگه همچین چیزی وجود نخواهد داشت ( هر چی فحش بلدم نثارشون )نقل قول:
شما چیزی نمی دونید؟؟
برای زبان من سال اول فقط از شهریور تا اواسط دی ماه از لایتنر استفاده کردم.
میتونم بگم فوق العاده بود.
با اینکه بعد از دی ماه دست بهش نزدم زبان سراسری رو 75 زدم.
اون 25 درصد نزده هم کم کاری خودم بود که گرامر هیچی بارم نبود.
در کل لایتنر خیلی کمک میکنه.
از تیک ایت هم تا حالا استفاده نکردم و واسه همین نظری نمیتونم راجع بهش بدم...
خوب لایتنر یه روش کلی برای همه درسهاست ولی tick 8 برای زبان و مخصوصاً زبانهایی که روی لغت میچرخند(like english) هستنقل قول:
سلام
روشي كه radbehnam جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و pouria007جان گفتن خوبه ولي براي كسايي كه مبتدي هستند ( به نظر من )
به نظر من جعبه لايتنر خيلي كمكتون ميكنه
البته حوصله ميخواد ولي جواب ميده
تا آخر عمر که لازم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا یه سالشو نداری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/quote]
تو یه کاری بکن 8 تا تیک رو سریعتر بزن یعنی اگه حس کردی بلدی بزن تا سریع 8 تا رو بزنی :31:
[quote]
بله دانشگاههای تهران رو میتنن دوباره انتخاب رشته کنند خودشون میگن که اینو واسه زیر 1000 گذاشتن که به حقشون برسن اما همه میتونن انتخاب کنندو ظرفیت هر رشته هم 10 درصد حالت اصلیه آخرشم گفته این فقط ماله امسال و سال دیگه همچین چیزی وجود نخواهد داشت ( هر چی فحش بلدم نثارشون )
یعنی چی سال دیگه نیست؟نقل قول:
8 بار که خیلی زیاده
یعنی سال دیگه خوش به حال ما شهرستانیا میشه دوباره
یا ....
یا قانون رو بر میدارند یا ما هم باید بریم شیشه بشکونیم
الان اینا شیشه شیکوندن چی شد؟ فقط ماست مالی کردن و حق خیلیا ضایع شدنقل قول:
یعنی واقعاً انقدر عقلشون کمه که بخوان برا ما هم اینو اجرا کنننقل قول:
یا قانون رو بر میدارند یا ما هم باید بریم شیشه بشکونیم
اونوقت با رتبه 600-700 یکی امکان داره شریف قبول بشه از تهران ولی یه بچه شهرستانی با 50 قبول نشه :31:
لا اقل حساب کار دستشون اومدنقل قول:
الان اینا شیشه شیکوندن چی شد؟ فقط ماست مالی کردن و حق خیلیا ضایع شد
سلام دوستان چند 3 روز نبودم همه ی صفحه های قبل رو خوندم
یه چیزی:
ببینید همه می دونیم که سازمان سنجش هر روز یه سازی می زنه وقت برای بحث در مورد این رتبه ها و شریف و علامه و ... هم زیاده
خداییش بهتر نیست این بحث ها رو بزاریم واسه بعد از عید الان درسمونو بخونیم
خب این بار دیگه سوال ندارم
یعنی یه مشکلی هست که 3 روزه درس نخوندم
و همین طور هم احتمالا ادامه داره می دونید مشکل کجاست؟
دوباره برگشتم به همون سگ دونی
تا حالا شنیدین میگن نذارین حس انتقام شما رو کنترل کنه؟
من همین جوریم می خوام یکیو نابود کنم لطفا پست خصوصی بدین ماجرا رو بگم راه کار می خوام
از همه ی دوستان می خوام کمک کنند
از سعید جان و پوریا و چشم بارونی ( بچه های قدیم) گرفته تا شیخ تالار سینا دمپایی و سایر دوستان
شب یه سر میام کافی نت منتظرم
دوست عزیز. اینطور که پیداست باید سیستم قانونگذاری کنکور رو براتون تشریح کنم.نقل قول:
بر اساس مصوبه حذف کنکور مجلس گروهی به اسم کمیته مطالعات و برنامه ریزی کنکور وظیفه تعیین نوع برگزاری و روند خذف اون رو به عهده دارن . که متشکلند از:
1- وزیر علوم
2- وزیر بهداشت
3- رییس سازمان سنجش
4- رییس دانشگاه آزاد
5- و تو همین مایه ها ......
چیز هایی مثل تاثیر معدل رو اینها هر سال تا مهر همون سال تعیین میکنن. دقت کنید که هر چیزی که بعد از مهر ( در هر جایی ) تصویب بشه میره واسه سال بعد.
پس قانون 65 درصد بومی گزینی استانی که در مرداد در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده تازه سال بعد برای اولین بار اجرا میشه. این قانون هرگز تغییر نمیکند. ( توضیح میدم )
شورایی که گفتم خیلی کلفتن !
این شورا طبق قانون اساسی جهت گیری کلی آموزش عالی کشور رو تعیین میکنند و از اونجاییکه اعضای این شورا توسط:
رهبر معظم انقلاب اسلامی ، جانشین برحق امام زمان (عج) ولی امر مسلمین جهان ، خضرت آیت الله خامنه ای ( 3 بار صلوات )
تعیین میشوند ؛ به هیچ بچه قرتی ای اجازه مخالفت با تصمیمات ارکان مقدس اسلام را نمیدهند و آخر و عاقبت این بی دین ها بند 209 زندان اوین خواهد بود. ( از اونایی که رفتن بپرسید چقدر با صفاست اونجا! پس خدا شما را بیامرزد)
اگه شیشه نمیشکوندن که همینم گیرشون نمیومد کهنقل قول:
الان اینا شیشه شیکوندن چی شد؟ فقط ماست مالی کردن و حق خیلیا ضایع شد
میگن سال دیگه اعتراض کنی محرومت میکنند درسته به نظرت ؟
از اینا هیچ کاری بعید نیستنقل قول:
من منظورم اینه که از همین الان ساکت نشینیم که مثل امسال نشه
خب این قانون برای امسال تعیین شده بود دیگه شاید سال بعد فرق کنهنقل قول:
پس قانون 65 درصد بومی گزینی استانی که در مرداد در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده تازه سال بعد برای اولین بار اجرا میشه. این قانون هرگز تغییر نمیکند.
اون تیکه قرمزم خیلی باحاله:31::31:
تایید میشه شدیدانقل قول:
تو هم ک*خلیا ، اینجوری که به نفع ما تهرانیاست ، 65 در صد هم کمه باید بکننش 95 درصد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر کس تو شهر خودش باید باشه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باهات موافقم ولی لحنت بد بود!!!نقل قول:
شاید فکر کنید اینو به خاطر این که تهرانیم می گم ولی باور کنین اینجوی نیست!!!
به نظر من این طرح بومی طرح خیلی خوبیه
شما نمی دونید مردم چقدر تلاش می کنن زحمت می کشن خرج می کنن وقت خودشون تلف می کنن توی محیط های خراب و کثیف خوابگاه ها می رن که فقط تو تهران درس بخونن!!!
آخه برا چی !؟؟
ارزش داره ؟؟
آخرشم از این خوابگاه ها جای اینکه 4 تا مهندس دکتر بیاد بیرون یه چند مفعول می یان که ....
من فکر می کنم این طرح حتی می تونه سبب رشد دانشگاه های خارج تهرانم بشه!
اولش سخته ولی بدش دیگه اینجوی نیست!!
تازه یه بهانه ی خیلی خوب برای اونایی که تهران قبول نمی شن!!!
بابا تز ندین لطفا،به خاطر همین بومی شدن کلیا قبول نشدن 2 شهرستانا........
قبول نشدن چون نمی دونستن بومی شدهنقل قول:
انتخاباشونو تهران می زدن
ولی سال دیگه شما می دونی
خب انتخاباتو تو شهر خودتون می زنی قبول می شی!!
سخت نیست
:41::41::41::41::41::41:نقل قول:
من قبولیدم،ولی اونی که میخاستم نه،به خاطر همین بومی،تازه من توی شهر خدم میخاستم،ولی رتبه ها نصف شده نصبت به پارسال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این حرفو نزنین!!
ظرفیت دانشگاه ها که تغییر نکرده اگرم کرده باشه بیشتر شده!!!
این که بومی شده به نفع شما هم هست !!!
اگه الان قبول نشدید مطمئن باشید اگه این بومی بازی ها هم نبود خب قبول نمی شدید
برای شما که انتخابت توی شهرت بوده این یه شانسه!
البته این نظر شخصی منه و یه عده خرده نگیرن و یه عده طرفداری کنن
من تا قبل از رفتن به ثبت نام فکر می کردم بهتر بود توی تهران قبول میشدم
اما وقتی وارد محل ثبت نام دانشگاه تبریز (همون ژیمنازیوم) شدم و مراحل ثبت نام را در مدت 5 ساعت طی کردم ته دلم یه جوری شد
دیگه وقتی بیرون میومدم خدا رو شکر می کردم که تهران یا شهر های دیگه قبول نشدم
مخصوصا اونایی (مثل من که بیشتر افراد رو شامل میشه) اهل کوچه و بازار!!! و متر کردن تمام کوچه های شهر نیستن وقتی میرن تو یه شهر دیگه (به قول قدیمی ها غربت!) به جای اینکه بیشتر از قبل درس بخونن میرن دنبال یه کارای دیگه، اولش سیگار میکشن تا درد دوری رو تحمل کنن بعد اکس میزنن تا به فردا امیدوار بشن بعد هم تریاک می کشن تا دیروزشون رو فراموش کنن
و بعد چهار سال گوشه ی خیابون هستن
این بود داستان درس خسرو از کتاب ادبیات دوم دبیرستان!
چون محیط دانشگاه کلی با محیط مدرسه فرق می کنه. تو مدرسه آدم حداقل یه صاحب داره مثل مدیر و ناظم و ...
ولی تو دانشگاه یهو دانش آموز وارد یه محیط باز میشه که واسه همه هرچی بخوای هست و مثل مدرسه نیست که تو آزمایشگاه بهت بگن اونو دست نزن که خراب میشه... و در اینجا هم محیط عوض میشه و هم باید فرد دوری از خانودشو هم تحمل کنه که کمر شکن هستش
اما بعد 4 سال که دیگه با این محیط اخت شدیم میشه رفت شهر دیگه و اونجا زندگی کرد
و باز هم به قول قدیمی ها
میتونیم گلیممون رو از آب بیرون بکشیم
:40::11::40:
نقل قول:
نه عزیزم،اصلانم خوب نشده واسم،من انجا دارم میبینم،اگه بدونی شیراز قطبه،میدونم که نمیدونی پارسال همینجا آخرین قبولی شیرازی توی مکانیک روزانه 1700 بوده،ولی امسال 954 هر 2تا هم شیرازی،هنوزم میگی به نفعه ماست؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
به خدا نفهمیدم چی گفتی،ولی فک کنم مخالف باشم!!!!!!!!!!!:5:نقل قول:
اونایی که میگن هر کس تو دانشگاه شهرش , حتما میدونن که هر سال چند هزار نفر هم دارن از تهران میرن تو دانشگاه های شهر های دیگه درس میخون ...
و این که خیلی از استان ها یا دانشگاه ندارن یا چند تا رشته پایه رو دارن یا از نظر امکانات در حد صفرن ...
یعنی رشته ای مثل نفت که فقط خوزستان و تهران داره بقیه حق ندارن برن؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من منظورم این بود که تصمیمات اینجوری نگیرند تو فکر کن بیان تاثیر معدلو بکنند 50 درصد:18:(باور کن بعید نیست) بعد دیگه من باید چیکار کنمنقل قول:
هر کس تو شهر خودش باید باشه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم اون جمله بالا رو ویرایش کن و گرنه میان ویرایشت میکنن
جنبه هم خوب چیزیهنقل قول:
مخصوصا اونایی (مثل من که بیشتر افراد رو شامل میشه) اهل کوچه و بازار!!! و متر کردن تمام کوچه های شهر نیستن وقتی میرن تو یه شهر دیگه (به قول قدیمی ها غربت!) به جای اینکه بیشتر از قبل درس بخونن میرن دنبال یه کارای دیگه، اولش سیگار میکشن تا درد دوری رو تحمل کنن بعد اکس میزنن تا به فردا امیدوار بشن بعد هم تریاک می کشن تا دیروزشون رو فراموش کنن
و بعد چهار سال گوشه ی خیابون هستن
هر چند ببینم خودم جنبشو دارم
من که ته دلم دوست دارم شهرستان قبول شم. نه با خوانوادم مشکل دارم نه عقده آزادی دارم فقط مستقل بودنش رو دوست دارم
من عرض کردم بومی سازی برای کارشناسی خوبهنقل قول:
به خدا نفهمیدم چی گفتی،ولی فک کنم مخالف باشم!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی برای کارشناسی ارشد باید بومی سازی نباشه
این بود ماه عسل == ماحصل گفته های من
:10:
مستقل بودن زمانی خوبه که امکانات وجود داشته باشهنقل قول:
من که ته دلم دوست دارم شهرستان قبول شم. نه با خوانوادم مشکل دارم نه عقده آزادی دارم فقط مستقل بودنش رو دوست دارم
نه اینکه خوابگاه هامون مثل یه زندون میمونه که هیچی نداره و وقتی تو روزنامه چند تا عکس از اتاق خوابگاه ها ببینید میفهمید که مثل بازار پنجشنبه (یا شنبه نمیدونم یه چیزی تو همین مایه ها:31:) همه وسایل پلاس هستشو جماعت شمع روشن کردن و دارن شعر زمزمه می کنن!
اینو قبول دارم که دانشگاههای شهرستان یه کمبودهایی داره ولی به حول و قوت الهی و با توجه به فرمایشات رهبر فرزانه ی انقلاب اسلامی این مشکل هم حل خواهد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب عمو این تصمیم خوبه نه بد ، تا میتونن باید از این تصمیما بگیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اونم ویرایش شده ، وگرنه کامل مینوشتم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی میگی ؟! من دو روز ولت کنم باید بیان از تو جوب جمت کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همین دیگه ، وقتی کسی تو شهر خودش باشه ، به جای جمعه بازار میره خونش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من روزي 7 و 8 ساعت ميخونم
راستي تابستون ميشه گفت هيچي نخوندم
ببينم ميشه سراسري قبول شد؟
از روی ساعات درسی که نمیشه گفت !!!نقل قول:
مهم کیفیته نه کمیت:31::46:
یکی از آشناها میگفت من سال اول خوب خوندم شدم 3000 بعد گذاشتم تا سال دیگه دوباره کنکور بدم ولی حس نداشتم کم میخوندم طوری که همه میگفتن تو هیچ جا قبول نمیشی ولی اون سال شد 300نقل قول:
پس به این نیست که بگی من روزی اینقدر میخونم پس فلان جا قبول میشم
رهبر معظم انقلاب اسلامی ، جانشین برحق امام زمان (عج) ولی امر مسلمین جهان ، خضرت آیت الله خامنه ای ( 3 بار صلوات )
واقعا لذت بردیم
حاجی شما هم خیلی کلفتی گذرت به دیانلا افتاده؟
شما همدردی اگه 7 و 8 روبکنی 3 و 4 من چی بگم؟نقل قول:
همچین گفتی کلفت فکر کردم میخوای بگی وزارت اطلاعات!نقل قول:
حاجی شما هم خیلی کلفتی گذرت به دیانلا افتاده؟
من که هیچی نمیخونم چی بگمنقل قول:
شما همدردی اگه 7 و 8 روبکنی 3 و 4 من چی بگم؟
مدرسه از 15 شهریور تعطیل کرده شما بگین من یه ذره تو این مدت درس خوندم فقط هندسه گسسته 300 تا تست جریمه داده دارم مینیویسم. به جز اونم هیچی هیچی هیچی نخوندم
به قول رئیس جمهور محبوبمون : شدنی است و ما میتوانیم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: