دوستان وقتی یکی از سرویس های ویژه اینترنت رو فعال میکنیم ، مثلا یک روزه یا هفت روزه. و قبل از این که مهلتش تموم بشه، ترافیک مخصوص اون سرویس تموم بشه، در این حالت بهمون خبر داده میشه ؟ یا همینطوری ادامه میده با حساب نرخ معمولی ؟
Printable View
دوستان وقتی یکی از سرویس های ویژه اینترنت رو فعال میکنیم ، مثلا یک روزه یا هفت روزه. و قبل از این که مهلتش تموم بشه، ترافیک مخصوص اون سرویس تموم بشه، در این حالت بهمون خبر داده میشه ؟ یا همینطوری ادامه میده با حساب نرخ معمولی ؟
هيچ اطلاع رساني وجود نداره و به محض تموم شدن بسته شروع مي كنه به خالي كردن شارژ با نرخ معمولي
آقا من امروز ظهر یه بسته 1 روزه فعال کردم ولی وقتی اطلاع از حساب رو میزنم میگه تا 18 ام فرصت دارید. یعنی تا 12 امشب ؟
میگه 24 ساعته نیست ؟
آقا کسی نبود ؟ امروز هم که 18 ام هست بازم میگه تا 18 ام فرصت دارید. یعنی چی ؟ یعنی هم دیروز برام فعال بوده هم امروز ؟ یکی بیاد این سیستمش رو برام تشریح کنه پلیز.نقل قول:
سیستمی در کار نیس! شیر تو شیریه که نگو و نپرس!!نقل قول:
ایرانسل حالا دیگه ظاهرا پیامک میده قبل از تموم شدن بسته اما به کار ما نمیاد چون دیگه این gprs بیخودش رو نمیخواهیم.
سرعتش خوب نیست هنوز و قطعی هم زیاد داره. اگه وصل کنی به سیستم و بخواهی چنتا لینک رو همزمان باز کنی هنگ میکنه ترافیک صفر میشه!! باید قطع کنی و دوباره کانکت...
تا یک هفته پیش از pn/\ با l2tp لااقل میشد استفاده کرد الان اینم بسته یعنی دیگه GPRS ایرانسل به هیچ دردی نمیخوره و باید انداختش دور!
منم همین مشکل رو دارم مدتیه قطعه کسی خبر نداره کی وصل میشه؟
اصلا واسه چی قطعش کردن؟
شما این روش رو تست کنید 100 درصد جواب میده . الانPN/\ خودم با همین روش وصله...نقل قول:
راستی یه نکته دیگه هم لازمه بگم و اون اینکه باید یا با کابل یا با بلوتوث اینترنت گوشیتون رو با کامپیوتر share کنیدنقل قول:
با وایرلس share کنید فرمت آی پی عوض میشه و احتمال وصل شدن چیز پی ان خیلی کمه ( بعضی وقتا وصل میشه)
قبلا من با همه آی پی ها وصل میشد.نقل قول:
یجایی همین ترفند نوشته بود که آی پی 10.0.x.x باید باشه و حالا 10.3.x.x ... جدیدا تست کردین؟ شاید هم ایرا-نسل گوشی دستش اومده اینا رو هم محدود کرده دیگه!!!
یک سوال : این pn/\ ها بعضی از ip و بعضی از دامین استفاده میکنن. اونایی که دامینشون فیلو شده هنوز میشه بهش وصل شد یا اینکه به غیر پورت 80 همه پورتهاش رو بستن!!؟؟؟
والا ما میخواهیم یه چیزی از گوگل دانلود کنیم یا یک مقاله در سایت وردپرس ببینیم یا یک لغت در لغتنامه دهخدا یا یک مقاله لاتین رو به فارسی ترجمه ببینیم یا یک فایل دانلود کنیم!! این انصافه بدون هیچ بزار و برداری و هیچ منطقی اومدن کلی سایت مفید رو بستن فقط به خاطر اینکه یک کلمه پیدا شده یا نشده تو متنش!!! حالا فیس و توتیر رو بستین مهم نیست کاریش نداریم چرا اینترنت رو زهر مار ملت میکنید!! هر راهی هم هست دارید یکی یکی میبنیدد درست مثل عصر دایی ناصر ها که به هیچ جایی دسترسی نبود وگرنه خورده میشدید!!!
...
---------------------- خود سان__سور__ی ----------------------
...
کاش یکی بود روی خود این روند فیتیلینگ نظارت میکرد !
دوستان من الان دارم از نرم افزار aol browser 9.5 استفاده میکنم
به جرات میتونم بگم سرعتش با چیز پی ان فرقی نداره شایدم اصلا افت سرعت نداره
خوبیش هم اینه که با gprs ایرانسل کار میده
و تنها بدیش اینه که با استفاده از مرورگر خود برنامه نمیشه به facebook وصل شد ولی اگه فایرفاکس یا اپرا رو روی آی پی و پورت برنامه تنظیم کنی با این دو مرورگر میشه وارد فس بوک شد
چند وقتی هست که مرورگرها بویژه اپرامینی با اختلاله شدید مواجه شده (بستنش!!) حالا می خوام بدونم من از طریق گوشی چه جوری بیام تو نت؟؟از طریق مرورگر خود گوشی که بی خیال!! سرعتش افتضاحه،هنگ میکنه و .......!! یه اپرامینی هم خودم دارم که از تو سایتهای موبایلی دانلود کردم که بیشتر انجمنهای گفتگو رو باز نمیکنه و خیلی هنگ میکنه!(نسخه ۶) البته یه چیزی حدود ۲۵ تا مرورگر اپرامینی و فایرفاکس و گوگل کروم و یوسی بروسر و بولت بروسر و اکسپلوئر و .... دارم که یا نصب نمیشند و یا کانکت نمیشن!!!
حالا شما بگید من چکار کنم؟؟ بدنم درد گرفته ;طور خدا کار منو راه بنداز اشغر!!
گوشیم: Nokia7230 جاوا
سلام
من گالکسی جیو دارم.اینترنتم فعاله.با گوشی قبلیم دانلود هم میکردم.الان هم رو دو سه تا گوشی دیگه امتحان کردیم کار میکنه..تنظیمات گوشی رو هم از سایت همراه اول برای همین مدل میگیرم و نصب میکنم.ولی نمیتونم کانکت بشم.تنظیمات رو دستی هم وارد کردم ولی فایده ای نداشت.جالب اینجاست که یه بار تو یه شهر دیگه تو یه میدون دیدم علامت جی پی آر اس اومده رو صفحه گوشی.یکم باهاش کار کردم خوب بود.ولی وقتی با تاکسی دوتا میدون اونورتر رفتم دیدم اینترنت دیگه کار نمیکنه! برگشتم همون میدون اولی دوباره اینترنت کار کرد!
در ضمن با ایرانسل مشکلی ندارم.ولی نه سیم کارت اعتباری و نه خط دائمی همراه اول هیچکدوم به نت وصل نمیشن.
فکر میکنین مشکل چیه؟
یه بار گوشی رو هم فلش کردم درس نشد.
اپرا مینی و هر browser موبایلی هست الان 2 سه ماهی هست برای من از کار افتاده اصلا هیچ برنامه های مرتبط با اینترنت هم در گوشی کار نمیکنند!!! باز چی رو ندونسته بستن!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چند وقتی هست که مرورگرها بویژه اپرامینی با اختلاله شدید مواجه شده (بستنش!!)
یکی نیست روی کار خود اینا نظارت داشته باشه؟
اون یکی میاد میگه 128 کیلوبیت یعنی 16 کیلو بایت برای کاربر ایرانی و محقق و پژوهشگر و خلاصه عامل پیشرفت مملکت بسته و اون یکی میاد میزنه هر چی سایت و سرویسه مسدود میکنه و هر چی پورته میبنده! فقط تبیان باز میشه!!
آخه این چه وضع نظارته.. خون ما رو تو شیشه کردن. برید همون خلاف ها رو ببندید با بقیه چیکار دارید آخه!! اینا همش خدابیامرزی میشه واستون! از ما گفتن.
درسته اپرا مینی الان دو سه ماهی هست که قطع شده و این بخصوص برای دوستانی که از موبایل های جاوا استفاده میکنن نظیر نوکیا 5310 - نوکیا 6300 و 6303 و .... باعث شده که استفاده از اینترنت موبایل خیلی سخت بشه چون خود گوشی مرورگر درست و حسابی نداره و مرورگر فارسی ساپورتی مثل اپرا مینی هم موجود نیست که کار راه بنداز باشه !!نقل قول:
و اگه کسی باشه که کار مجاز !!! هم داشته باشه باید بسوزه و بسازه و با این کار (قطع کلی نرم افزار )تر و خشک باهم می سوزن :41:
عزیزان یک نگاهی هم به اینجا بیندازید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=520854
از htc smart چجوري به عنوان مودم براي اينترنت ايرانسل استفاده كرد.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
دوستان زكات علم آموختن است.:10:...دوستان و اساتيد لطف كنيد راهنمايي كنيد.
نقل قول:
از htc smart چجوري به عنوان مودم براي اينترنت ايرانسل استفاده كرد.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد.نقل قول:
GPRS ایرانسل
مشترکین گرامی،
شبکه GPRS ایرانسل از روز شنبه 5 اسفند 85 رسما افتتاح شده است و ارسال تنظیمات GPRS برای مشتریان آغاز گردیده است. ایرانسل تنظیمات GPRS را از طریق پیام کوتاه (SMS) برای مشترکیــن ارسـال می نماید. درصورتیکه پیام کوتاه حاوی تنظیمات را دریافت و یا ذخیره نکرده اید، می توانید با شماره گیری این اطلاعات را دریافت نمایید.
توجه:
پس از دریافت پیام کوتاه حاوی تنظیمات، آنرا باز و در گوشی ذخیره (save) نمایید تا تنظیمات GPRS به گوشی منتقل شود.
برای اولین بار در ایران اینترنت 24 ساعته در تلفن همراه شما!
درهنگام حرکت و رفت و آمد، بدون هیچ زحمتی می توانید به شبکه جهانی اینترنت متصل باشید.
(General Packet Radio Service) GPRS سرویسی است که از طریق آن شما همیشه و همه جا آنلاین بوده و می توانید از اینترنت استفاده نمایید. شما می توانید از طریق لپ تاپ، رایانه دستی (PDA) یا مرورگر WAP روی گوشی خود در کمترین زمان به اینترنت متصل شوید.
چگونه می توان به GPRS متصل شد؟
گوشی شما باید برای اتصال به شبکه GPRS مناسب باشد (برای اطلاع از این موضوع اینجا را کلیک کنید).
تنظیمات GPRS بطور خودکار در یک پیام کوتاه (SMS) برای شما ارسال می شود. برای آنکه تنظیمات این سرویس به گوشی شما منتقل شود، باید اطلاعات ارسال شده را در تلفن همراهتان ذخیره (save) کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر از دیتا کارت (PCMCIA) برای اتصال لپ تاپ خود استفاده می کنید، هنگام نصب کارت یا تنظیم اتصال به شبکه این اطلاعات را وارد کنید (*اسامی اطلاعات زیر ممکن است برای مدل های مختلف کارت متفاوت باشد):
Value
Item
Irancell-GPRS
Connection Name
GSM-GPRS/GPRS
Bearer
mtnirancell
APN
Home Pageکد:http://vitrin.irancell.ir
10.131.26.138
WAP 1.0 Proxy
9201
Port
CO-WSP
Service
10.131.26.138
WAP 2.0 Proxy
8080
Port
HTTP
Service
WAP 1.0 Proxy : گوشی هایی که از نسخه WAP 1.0 برای ارتباط با اینترنت استفاده کرده و از نسخه WAP 2.0 پشتیبانی نمیکنند.
WAP 2.0 Proxy : گوشی هایی که از نسخه WAP 2.0 برای ارتباط با اینترنت استفاده کرده و از نسخه WAP 1.0 پشتیبانی نمیکنند.
این سرویس برای کلیه مشترکین ایرانسل (اعم از پیش پرداخت یا پرداخت ماهیانه) که گوشی با قابلیت GPRS دارند، موجود می باشد.
نحوه دسترسی به اینترنت
پس از اینکه از تنظیمات گوشی خود مطمئن شدید و علامت اتصال به شبکه GPRS (یک علامت G یا یک مثلث برعکس در کنار علامت آنتن) بر روی صفحه تلفن همراه شما ظاهر شد، می توانید با انتخاب مرورگر (WAP/ Web browser) در منوی گوشی خود و سپس وارد کردن آدرس اینترنتی (URL) به شبکه جهانی اینترنت دسترسی پیدا کنید.
این مرورگر (browser) در اغلب گوشی ها با علامت "کره زمین" نشان داده شده است.
رایانه دستی (PDA) و GPRS
با داشتن یک PDA و سرویس GPRS، جهان در دستان شماست. می توانید ایمیل تان را چک کرده و گشتی در اینترنت بزنید. امروزه رایانه های دستی به سرعت در حال فراگیر شدن هستند بطوریکه بسیاری از وب سایت ها نسخه هایی از صفحات خود را بطور ویژه برای کاربران PDA طراحی نموده اند تا صفحات بطور کامل با اندازه صفحه رایانه دستی شما سازگار باشند.
حتی برای مرور آن دسته از وب سایت هایی که نسخه ویژه PDA ندارند نیز مشکلی وجود نخواهد داشت. صرفاً مجبورید در صفحه کمی بالا و پایین بروید تا کل صفحه را مشاهده کنید.
آشنایی با GPRS
GPRS در واقع روش نوینی برای ارسال داده ها از طریق تلفن همراه است. با استفاده از GPRS:
اینترنت از آن شماست!
با قابلیت GPRS تلفن همراهتان می توانید 24 ساعته به اینترنت متصل باشید.
اینترنت همه جا، همه وقت
اطلاعات بر سرانگشتان شما جاریست! دیگر محدود به دفتر کار، میزتان یا رایانه تان نیستید.
همیشه آنلاین هستید!
بطور دائمی به اینترنت متصل هستید و صرفاً برای ارسال و دریافت اطلاعات هزینه می پردازید. بنابراین نگران هزینه آنلاین بودن خود نباشید.
سرعت و راحتی اینترنت
مرور اینترنت یا ذخیره اطلاعات (download) به سادگی و با سرعتی بالا امکانپذیر است. همیشه اولین چیزی که روی گوشی شما ظاهر می شود، متن ها و لینک های موجود در صفحه است تا سرعت شما برای دسترسی به داده های مورد نظرتان افزایش یابد.
هزینه منطقی
صرفاًٌ زمانی هزینه به حساب شما منظور می شود که داده ای ارسال و یا دریافت کرده باشید. همین! شما برای متصل ماندن به شبکه جهانی هزینه ای نمی پردازید. این منصفانه است زیرا شما فقط پول آنچه را مصرف می کنید می پردازید.
تعرفه GPRS
بطور کلی حجم داده ها براساس بایت سنجیده می شود. همانطور که می دانید، حدوداً به هر 1000 بایت یک کیلوبایت (KB) و به هر 1000 کیلوبایت یک مگابایت (MB) می گویند. شما به آسانی می توانید در هرلحظه هزینه های خود را محاسبه کنید. کافی است تا تعداد بایت هایی که ارسال یا دریافت کرده اید را در تعرفه ضرب کنید.
لطفاً به خاطر داشته باشید که کارکرد دیتای شما شامل کلیه اطلاعاتی خواهد بود که توسط خود شما یا به صورت خودکار از گوشی، رایانه دستی یا لپ تاپ شما ارسال و یا دریافت می گردد.
براي مشاهده تعرفه GPRS اينجا را كليك كنيد.
من هیچ وقت تا حالا از اینترنت موبایل استفاده نکرده بودم چند روز پیش سیم کارت ایرانسل رو گذاشتم داخل گوشی و اس ام اس اومد گوشی شما قابلیت اتصال به اینترنت رو داره منم وارد مرور گر شدم دیدم متصل شد منم از خوشحالی بال دراوردم ولی ناگهان شارژ ایرانسلم تموم شد منم یه 5 تومن شارژش کردم گفتم تا یه چند وقت باشه ! فقط 10 دقیقه باهاش یه اینترنت وصل شدم شارژ5تومنی تموم شد هزینه اتصال به اینترنت با ایرانسل چه جوریه؟ این قدر بالاست؟ من دارم دیونه میشم 5 تومن بود!
خب بهتره شما از بسته های ایرانسل استفاده کنید برای 2 گیگ ترافیک ماهانه ایرانسل از شما 10 هزهر تومان میگیرهنقل قول:
توی سایت ایرانسل جزئیاتش هست ...
سلام دوستان
موقع وصل شدن با ایرانسل چه طور میشه سایت هایی که فی/لتر شده مثل فـــیس بوک رو باز کرد؟
وی پی ان که جواب نمیده!!راهی هست در کل؟
خب اگه با چیز پی ان نتونستی از هیتلر رد بشی راه دیگه ای نیس !!نقل قول:
البته چیز پی انا هم خیلی بازی در میارن این روزا
برادر شبکه TOR رو که هیچ احدالناسی نمی تونه دور بزنه حتی پلیس اف بی ای -البته اینها هم کار خاصی نکردن ابلها گرفتن پورتش و کلهم بستن مثلا وی پی ان دانشگاهها هم با اینکار قطع می شه-از برنامه toonel هم فکر کنم بتونی استفاده کنی من شخصا استفاده می کردمنقل قول:
خوبی برادر!! هنوز هم از برنامه toonel استفاده می کنی ؟ یا می کردی؟نقل قول:
سلام هنوزم استفاده می کنم از تونل ولی الان ایرانسل ندارم منظورم این بود که با ایرانسل و برنامه تونل استفاده می کردم یه زمانی و قاعدتا الان هم باید بشه (این برنامه تحت جاوا هست توی لینوکس هم خودم استفاده کردم باهاش)
یا اینکه بعضی از وی پی انها هستند که با پورت استاندارد عرضه نمی شن قاعدتا باید بتونید از اونها استفاده کنید چون اصلا پورت می دونید پورت یه چیز نرم افزاریه دیگه خودتون هم می تونید عوضش کنید - حتی یک پروتکل جدید بنویسید (مثل http ) که پورت خودش و داشته باشه - یک سری پورت استاندارد هستند که اینها اون رو می بندن پورتها دستی رو نمی تونن کاری کنن من چند تا ایمیل تبلیغاتی اینجور وی پی انها برام اومده بود که با پورت استاندارد کار نمی کردن اینها رو مخصوص ماها درست کردن نمونه بارزش هم برنامه TOR هست که از پورت نا استادندارد استفاده می کنه!
ببینید قضیه دقیقا سر همینه مثلا کشور مثل چین هم نمیاد پورت استانداردش و ببنده چون راحت می شه برای عبور از فیلتر دورش زد ولی ادارات دولتی مثل دانشگاهها دچار مشکل می شن چون مجبورن استاندارد کار کنن سر همین قضیه بستن پورت وی پی ان داد همه در اومده بود هیچکی نمی تونست مقاله دانلود کنه بس که این وزیر ارتباطات ما بی خرده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرپرست مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت خبر داد:
تست GPRS مشترکان موبایل در سامانه متماموبنا- سرپرست مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت اعلام کرد: ازآنجا که اتصال به اینترنت از طریق تلفن همراه نیز در کشور فراهم است، نحوه سرویس دهی اپراتورهای موبایل در سامانه مرکز سنجش اینترنت در سامانه متمامورد ارزیابی قرار می گیرد.
محمدرضا توکلی در گفت وگو با خبرنگار موبنا با اشاره به راه اندازی پرتال ملی سنجش ضریب نفوذ اینترنت در کشور اظهار داشت: از این طریق می توان آمار صحیح و واقعی از وضعیت اینترنت کشور به صورت به روز و یکپارچه بدست آورد.
وی با بیان اینکه شاخص ضریب نفوذ فناوری اطلاعات از شاخص های پیشرفت ارتباطی محسوب می شود ادامه داد: یکی از مواردی که می توان براساس آن کشورها را با یکدیگر مقایسه کرد آمار ضریب نفوذ اینترنت است که در کشور ما یکی از مشکلاتی است که از سوی رسانه های داخلی و مراجع بین الملل مورد انتقاد قرار می گیرد. به نحوی که در برخی موارد حتی اعداد غیرکارشناسی و یکسان اعلام می شود.
اظهار داشت: در مرحله بعدی از پروژه های مرکز متما ، 8 سامانه در حال طراحی و تولید است که پیش بینی می شود در سال 91 به بهره برداری برسد.
توکلی گفت: سامانه تحلیل اطلاعات ترافیک شبکه ، سامانه نمونه گیری و جمع آوری اطلاعات آماری به صورت تلفنی ، پرتال مدیریت دانش تخصصی مدیریت منابع اینترنت کشور، سامانه جویشگر وب ، سامانه آدرسهای IP ، سامانه مدیریت اطلاعات آماری ، پرتال اصلی مرکز متما و مدیریت منابع اینترنتی ، 8 سامانه خدماتی کاملا تخصصی هستند که تا یک سال دیگر به بهره برداری می رسد.
وی با اشاره به راه اندازی سرویس سنجش سرعت اینترنت از سوی مرکز متما که طی آن هرماه شرکت های برتر ارایه دهنده خدمات اینترنت از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت به کاربران ارزیابی می شوند، تصریح کرد: ازآنجا که اتصال به اینترنت از طریق تلفن همراه نیز در کشور فراهم است، نحوه سرویس دهی اپراتورهای موبایل نیز دراین سیستم مورد ارزیابی قرار می گیرد.
117کد:WWW.MATMA.IR
با تشکر از دوستمون بابت معرفی این سایت
این نتایج تست سرعت اینترنت ایرانسل من با استفاده از سایت متما بود.
شما هم نتایج تست سرعتتون رو بذارید.
من تو منطقه شمالغرب هستم.
در مورد نتایج تست سرعت جالبه که سرعته آپلود دو برابره سرعته دانلوده (از دو برابرم بیشتر)
و این نکته رو بگم که البته سرعت ثابت نیست و تو ساعتهای مختلف روز تغییر میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک مدت اپرا مینی داشتم و راحت از تمام سایت های فیلتر رد میشدم
الان 2 یا 3 روز ایرانسل گمونم پورت اپرا را بسته
البته الان یکجور دیگه وارد سایت های فیلتر میشم ولی خوب این مرورگر به خوبی اپرا نیست
من نمیدونم مشکل دقیقا کجاست
آیا به نظرتون دوباره اپرا باز میشه یا نه؟
دوستان من امروز نمی تونم طرح بزنم شما مشکلی ندارید؟
طرح ها به علت یه سری تغییرات موقتا غیر فعال شدن به زودی فعال میشن.نقل قول:
با توجه به حساسیتهایی که هست بعیده دوباره بازش کنن :41:نقل قول:
ولی با بستن اپرا وب گردی با موبایل دیگه حال نمیده مگر اینکه بری سراغ چیز پی ان یا گوشی رو عوض کنی یا ...
طرحای نامحدودش جمع شده ؟
دوستان چرا طرحهاي افزايشي gprsايرانسل ديگه كار نميكنه؟ من امروز 10 تومن شارژ كردم واسه 1 ماه ولي افزايش اعتبار gprs نشد! الان همينجوري داره از شارژم كم ميشه ! واسه 1 ساعت ويگردي 2000 تومن كم كرده!
نقل قول:
به طور موقت به خاطر ورود اپراتور سوم و رقابت با اون حذف شدن به زودی و به احتمال زیاد بصورت نا محدود دوباره فعال میشن!
دوست عزیز تو این یک ساعتی که وبگردی کردی هرچی ارسال و دریافت داشتی رو در 5 ضرب کن هزینه مصرفت بدست میاد. الکی که 2000 تومن کم نمیکنه که!نقل قول:
نقل قول:
مشكل من اينه كه شارژ هفتگي يا ماهانه واسه من كار نميكنه از 2-3 روز پيش اينجوري شده !
يعني وقتي كد فعال سازي gprs رو وارد ميكنم ديگه نميگه شارژ انجام شد ! ميگه براي ديدن اعتبار خود كد فلان را وارد كنيد ! بعد وقتي اعتبار رو چك ميكتم ميگه اعتباري نداري در صورتيكه 11 تومن شارژ دارم! الان كه تو نت ميچرخم تو طرح نيستم و فكر ميكنم 11 تومن همين امشب تموم شه. يكي بگه چه مرگشه اين ايرانسل...
كسي اين مشكل پيش نيومده واسش؟
منم ایرانسل که خط دوممه رو 10 تومن شارژ کردم که طرح نامحدود بزنم واسه این چند روزی که ADSL ندارم
رفت تو پاچمون انگاری :41:
نقل قول:
دوست عزیز من که در پست قبل گفتم بسته های GPRS کلا از منوی USSD حذف شدن و فقط دستور باقیمانده اعتبار وجود داره واسه کسایی که از قبل طرح رو فعال کرده بودن و هنوز اعتبار GPRS دارن به احتمال زیاد تا اول جشنواره زمستان یعنی 1 دیماه بسته ها فعال نمیشن!!!!
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
شما اگه خیلی به ابنترنت احتیاج داری به جای بسته های GPRS میتونی از طرح ضرب در 3 ایرانسل استفاده کنی!! توی این لینک توضیح کامل داده شده.نقل قول:
کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=641
این مشکلات از ایرانسل هیچ وقت بعید نیست جدا اینکه در حال حاضر ارائه بسته های افزایشی امکان پذیر نسیت برای من هم چند بار پیش اومده که حتی با داشتن شارژ GPRS از شارژ معمولیم کم کرده باشه :41: یه دفه که شارژ 20 تومنیم همینطور هدر شد و رفت تو جیب ایرانشل ...نقل قول:
با توجه به توقف ارائه بسته های افزایشی ایرانسل ، شنیده شده برای جشنواره زمستان قراره بسته های 1.5 گیگ ماهانه با قیمت 10 هزار تومن عرضه بشه :41: و بسته های حجیم تر با قیمت بالاتر ارائه بشه :41:نقل قول:
به هر صورت باید منتظر بود و دید ایرانشل این دفه چه دسته گلی میخاد به آب بده !!!
همون موقع که دیدی شارژ ازتون کم شد باید با 700 تماس میگرفتید و موضوع رو پیگیری میکردید 100 % مشکلتون رو حل میکردن.نقل قول:
منبع؟ :31:نقل قول: