در رو يه بار ديگه باز كنين و از اونجا بياين بيرون. از روي زنگ به سمت چپ از روي ديوار بدوين!نقل قول:
نوشته شده توسط goblet of fire
Printable View
در رو يه بار ديگه باز كنين و از اونجا بياين بيرون. از روي زنگ به سمت چپ از روي ديوار بدوين!نقل قول:
مرسي
حالا امتحان مي كنم
من تو این بازی تازه کارم تو مرحله چهارمین سیو گیر افتادم the place balcony همون جا که برای اولین با اخطار میده اگر شیی شکسته شه دشمن خبر دار میشه لطفا کمک کنید اولی رو میکشم و دومی با لاست هر چی به در و دیوار آویزون میشم راه به جایی ندارهl
سلام من در قسمت غوله آخرش گير كردم و فيلم بازي رو گرفتم تا اونجايي كه رفتم ميخواستم بدونم در آخرين حركتي كه تو فيلم بازي ميبينيد بعد از اون كدوم ور بايد بپرم ميشه به من يكي بگه كه بعداز آخرين حركت بترتيب به كدوم ور بپرم تا برسم به غوله اينم فيلمشه براي دانلود و ديدن شما گذاشتم اينجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من کرک رو نصب کردم خوشبختانه جواب داد الان هم بدون درد سر بازی میکنم
فقط الان یه مشکل دارم اونم ترینر هستش که میتونید از اینجا دانلودش کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر کاری کردم نتونستم باهاش کار کنم
اگه کسی باهاش کار کرده و بهش جواب داده بگه چطوری
مرسی
:biggrin:
كسي جوابه منو نميده كسي نيستنقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
من منتظرم چرا جواب نميدين
من كه آخرشم رفتم به مشكلي بر نخوردم.
غول آخرشم راهش مشخصه .
راه يه جوريه كه بايد خوب دور و برتو نگاه كني و سريع بري بالا وگرنه غوله ميندازت پايين.
سلام ببخشيد من خواستم اون فايلي رو كه گزاشتين دانلود كنم 7ساعت طول ميكشه اگه ميشه دقيق بگين كجا هستين كه من كمكتون كنمنقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
آقا هر كي كرك هر بازي رو كه مي خواد ميتونه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگيره از پرنسس 3 بگير تا splinter cell, king kong
آقا اين لينك كرك كار نمي كنه كسي كرك رو نداره؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mehdizadeh62
بیا عزیز برات آپلود کردم
توسط خودم تست شده
;)
سلام اين ترينر اين بازي چطوري كار ميكنه
من توي بازي کنترل + a رو برای مثال میزنم ولی انگار نه انگار
سلام این ترینر پرنس رو کسی نداره
من یکی از ترینر ها رو دانلود کردم فکر کنم همون یه ترینر رو داره ولی نمیدونم چطوری کار میکنه
مثلا میگه هنگام بازی کنترل +a رو بزن منم همین کار رو میکنم ولی اتفاقی نمیافته
یه جورایی ترینر عجیبی هستش و یه گزینه find هم داره که نمدونم اون چیه ؟؟؟؟
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط king Esfandiyar
من اینجا جوابت رو دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها سوالی که برات میمونه اینه که چطور فرمت fat رو به ntfs تبدیل کنی
که من یادم نیست و گر نه بهت میگفتم
از دوستان بپرس حتما بهت میگند
آقا کسی جایش گیر نکرده ما کمکش کنیم
سلام اين زن بنفش رو چطوري ميشه گشت؟ من تمامه خونشم تموم مي كنم ولي نمي ميره تند تند كليك مي كنم با هم گلاويز مي شن ولي آخرش تا پرتم مي كنه پايين يا خونم تموم مي شه چيكار كنم؟
سلام اون زنرو وقتي جونش تا يه جايي ميرسه بعد از دستت در ميره بايدr بزني كه اهسته شه بعد بزنيش دوباره در ميره بايد اينقدر دنبالش بري بزنيش تا جونش تموم شه بميره
:happy:
همين كارو مي كنم خونش نا يه جايي كه كم ميشه ديگه در نمي ره يك جا واميسته بعد خونشو كه تموم مي كنم بازم نمي ميره بعد يا پرتم مي كنه يا خونم تموم ميشه فك كنم يه قلقي داره چون دائم شمشيراشون بهم گير مي كنه من تند تند كليك مي كنم اين جوري بيشتر باهم گلاويزن ولي بازم او برنده مي شهنقل قول:
نوشته شده توسط setare123
خوب شما بايد تو گلاويز سدن برنده بشين تند تند كليك كنيد مشكلتون حل ميشه
اين كارو مي كنم ولي نمي شه
خوب بايد برنده بشين وگرنه نميتونين برين
واقعاَ مرگ بر starforce 3 بابا حالمونو گرفت
ولی یه خبر خوش
شرکت تکین یه مدل زده که دیگه احتاج به اون Starforce لعنتی نداره
دو سی دی هم هستش
من خوب نفهمیدم کدوم قسمت رو می گی؟
خسته نباشی فکر کنم چند ماهی میشه که کرکش اومده باشه شرکت علی بابا هم ه چند ماهی میشه که نسخه کرک شده رو داده تو بازارنقل قول:
نوشته شده توسط sgh5000
کرک رو میتونی از اینجا دانلود کنی
;)
درود به همه
مشکلم حل شد و سوال رو برداشتم
دوستان من اين بازي رو خيلي وقته پيش تموم كردم ولي اين سايت رو جديدن !
اگه سوالي داريد , من در خدمت همتون هستم
بچه ها ميخواستم بدونم اين بازي ارزش خريد رو داره و آيا سبكش مثل god of war هست؟
سلام
من پک سرزمین رو گرفتم ولی اصلا از استارفورس استفاده نکردم!
چه جوری ؟الان میگم
فقط کافیه یک ویندوز ایکس پی گولد ادیشن نصب کنی دیگه نمیخواد جور استارفورس رو بکشی نیازی بهکشیدن کابل سیدی رام هم
نیست . فقط باید بازی رو نصب کنی و با استفاده از برنامه دمون تول ازش ایمیج بگیری و ایمیج رو باز کنی و نصب بازی .
موقعی که کیس ما پلمپ بود و برچسب فروشگاه روی در کیس نقش نمایان میکرد ما پا در هوا مونده بودیم که چی کار کنیم که به خاطر یه مشکل مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم . حالا چی نصب کردم .معلومه Windows XP GOLD Edition
بله سبكشون يكي هست!نقل قول:
نوشته شده توسط hamed723
اين بازي كرك شده و نيازي به كشيدن كابل نيست كلا! لازم هم نيست كه درايو مجازي درست بشه.نقل قول:
نوشته شده توسط Maximilion
Mehdi جان سلام
من اینهارو نوشتم چون توی راهنمای نصب بازی گفته بود باید کابل Ide سی دی رام خودتون رو بکشید تا اجرا بشه
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Maximillion
اووون موقع تنها راه اجرا همين بود
اما الان كه بازي كرك شده نيازي به اين كارها نيست و فقط كافيه كه كرك رو تو محل نصب بازي كپي كنيد
لينك دانلود تو همين چند صفحه آخر چند بار گذاشته شده
سلام به همه
لطفا یکی به من بگه چطوری میتونم اون غول سبز رنگ رو از بین ببرم
اسم مرحلش The City Gardens هست.روی PS2 بازی میکنم.
گیر کردم نمیدونم چطوری ردش کنم :sad:
غول سبز؟؟؟!!! من كه غول سبزي نديدم اگه ميشه بيشتر توضيح بده تا كمكت كنيم :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط Anonymizer
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط setare123
من اون مرحله ای که یه زنیه که لباس بنفش پوشیده و با یه لگد میتونه آدم رو پرت کنه رد کردم.
مرحله ی بعدیش The Upper Cityهستش.که ردش کردم.اما مرحله ی بعدی به نام The City Gardens هست.که محیطش مثل حیات سرسبز و پر از گل و آبشار و این جور چیزاست.بعد از 6-5 دقیقه که از این مرحله گذشت .وارد یه میدان بزرگی میشه که دوربینش مثل اون غولی که قبلا زبونش آویزون بود میاد بالاو از بالا نشون میده.یه موجود خیلی بزرگه که از سر تا پاش پر از برگ درخته که همین باعث شده سبز به نظر برسه.بر خلاف اون غول قبلی که فک نداشت؛ و میشد روی اون سکوها رفت تا چشماش کور بشه ؛این محوطه هیچ جایی برای پنهان شدن و حمله نداره.وقتی میاد همش دور اون حیاط مانند بزرگ میدوم که یه دفعه با یه مشت میکوبه تو مخش و جونش تموم میشه.تنها راهنمایی که روی تصویر میشه؛اینه که میگه :باید از پشتش حمله کنی اما نمیدونم چطوری
بين دوسته من شما اونجا بايد از پشت دوتا پاش رو بزني خوب كه خودش ميوفته بعد سوارش بشي اينكار وقتي كردي البته اگه نتونستي تكرار كن ميشه اصلا سخت نيست مطمئن باش راحته بعد از اينكه رفتي روش هر جا خنجرت آبي شد ضربه بزن بعدش اون غوله شروع ميكنه به دويدن و شما بايد بسمت اون در هدايتش كني در رو ميشكنه و همين جوري هدايتش ميكني ميدوني مثله اين ميمونه كه تو داري ماشين ميروني و رانندگي ميكني و از موانع سر راهت ويراج ميدي رد ميكني فهميدي چي گفتم
ممنون از راهنماییت رد شدنقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
sgh5000 جان
من در مرحله اي هستم كه يك زن بنفش هست من تمامه خونشم تموم مي كنم ولي نمي ميره تند تند كليك مي كنم با هم گلاويز مي شن ولي آخرش تا پرتم مي كنه پايين يا خونم تموم مي شه چيكار كنم؟
خونش نا يه جايي كه كم ميشه ديگه در نمي ره يك جا واميسته بعد خونشو كه تموم مي كنم بازم نمي ميره بعد يا پرتم مي كنه يا خونم تموم ميشه فك كنم يه قلقي داره چون دائم شمشيراشون بهم گير مي كنه من تند تند كليك مي كنم اين جوري بيشتر باهم گلاويزن ولي بازم او برنده مي شه
بايد يه بار توي گلاويز شدن شكستش بدين، راهش همينه. :blink:نقل قول: