افعال بی قاعده
Printable View
افعال بی قاعده
کدوم یکی از این جمله ها درسته وقتی بخوام بگم که مشکل اونا این بود که همدیگرو نمیفهمیدن(درک نمیکردن):
that was the matter of not understanding
or
that was the matter of understanding
؟
نقل قول:
کدوم یکی از این جمله ها درسته وقتی بخوام بگم که مشکل اونا این بود که همدیگرو نمیفهمیدن(درک نمیکردن):
that was the matter of not understanding
or
that was the matter of understanding
؟
__
it was the matter of misunderstanding
or
that was the matter of misunderstanding
من میدونم misunderstanding بهترین گزینه است برای این سوال ولی میخوام ببینم از بین دوتا جمله ی بالا کدومش درست بوده...یعنی یجورایی کاربرد not برام مساله است که درست هست یا نه؟!....نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهاننقل قول:
فکر میکنم این صحیح باشد
that was the matter of not understanding each other
چون به نظرم matter of علیت یه چیزی رو میرسونه ، و چون Not understanding و یا عدم فهمیدن یکدیگر عامل ایجاد مشکل بوده ، بس این گزینه ی صحیح است.
با سلام؛
بنده به دنبال متون فيلم هاي اينترچنج هستم.البته نه از طريق نرم افزاري كه قبلاً دوستان معرفي كردن. چون من فقط متون اين فيلمها رو ميخام.
ممنون.
اگر به يك خدا معتقدي،پس چرا نگراني!! و اگر نگراني، به يك خدا معتقد شو.
نقل قول:
به نظرم هر دو درستند و يك معني رو ميدند.
سلام
منظور از فعل هاي دو لغتي { جدا شدني و جدا نشدني } چيست ؟
منظور از {فعل + to + فعل } چيست ؟
فعل های دو لغتی(phrasal verbs) هیچ منظور خاصی ندارن:31:...میشه گفت فریزال وربها بیشتر در محاوره استفاده میشن و قاعده ی خاصی هم ندارن، کاربرشون دقیقا مثل کاربرد فعلهای ساده است. مثال:نقل قول:
یکی از فریزال ورب هایی که خودم خیلی دوست دارم drop off هستش که چندین معنی داره ولی یکی از معنیشهاش "خواب رفتن" هستش ، از طرفی هم میدونیم که خوابیدن به انگلیسی sleep هستش بنابراین:
I dropped off while watching the movie
I slept while watching the movie
البته اینجا خیلی جمله ها معنی یکسانی ندارن ولی کلا خواستم تو مثال برات فریزال ورب را بگم...!
یک نکته ی خاص در مورد فریزال ورب هم اینه که اسم میتونه وسطش بیاد:
turn off the tv و یا turn the tv(it) off
و در زمانی که ضمیر استفاده کنی(it....) ضمیر باید در بین این دو فعل قرار بگیره:correct: turn it off
incorrect: turn off it
-------
فعل+ to + فعل
بعضی فعلها هستن که infinitive نامیده میشن، یعنی بعدشون اگر بخوای فعلی بیاریم(و شاید اسمی) باید to استفاده کنیم...شاید یکی از معروفترین این فعلها go باشه:
I go out to enjoy my time
فعل های جداشدنی/نشدنی رو که اصطلاحا بهش میگن : separable verbs , inseparable ؛ یعنی دو قسمتی هایی که میشه/نمیشه بین دو قسمتش object بیاد .. مثلا اینجا رو چک کن :نقل قول:
وکد:http://www.learnwithlucy.com/phrasalverbs2.htm
//کد:http://englishisallaround.blogspot.com/2008/11/what-is-phrasal-verb-phrasal-verb.html
فعل to فعل هم که :
کد:http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/flatmates/episode30/languagepoint.shtml
حالا دوستان بیشتر توضیح میدن ...
-------
پی نوشت : شرمنده بخاطر دوباره کاری ، سپید جان ... با فاصله یه دقیقه پست زدیم ...
سلام
اقا بالاخره ما به نصیحت دوستان گوش کردیم وبی خیال اموزش زبان که کاملا خود اموز باشه شدیم .
الان یه 1 هفته ای هست دارم میرم . کلاس کاملا اینترنشنال هست و فقط ملت با انگلیسی داخل و خارج کلاس فک میزنن چون زبون هم رو که بلد نیستیم .
حالا سوال :
1. من حس میکنم چون تمام بچه ها هم سطح خودم هستن اگه من جمله ای رو از لحاظ گرامری اشتباه بگم اونا نمیگن بهم ( روشون نمیشه یا خودشونم مثل من ) پس چکاری میشه کرد . اخه همش که نمیشه فقط با معلم حرف زد تا ایرادتو بگیره .
2. دایره لغات چون دارم کاربردی یاد میگیرم و در محیط هستم داره خیلی زیاد میشه و خوب ولی گرامر ور دارم کار میکنم ولی نمی تونم هم زمان با صحبت اون رو بسازم ... پس همیشه گرامر رو با اینکه روی کاغذ بلدم ولی در مکالمات بی خیال میشم . ولی چکاری میشه کرد که ادم بتونه از گرامر یاد گرفته استفاده بکنه .
3. هنوز قبل صحبت باید جمله هارو در سرم چند بار بسازم . واسه مهارت بیشتر چه پیشنهادی دارین .
4. درست کردن دفترچه واسه منی که از بچگی همه چی رو با یاد داشت یاد میگرفتم مفیده یا بیخیال بشم که وقت تلف کردنه ؟
مرسی .
زياد خودتو درگير گرامر نكن.تو تمرينهاي كه استاد بهت مي ده اونو ياد مي گيري بدترين كار ممكن اينه كه بخواي جمل هاتو تو ذهنت بسازي و بعد صحبت كني.سعي كن جملات رو مثل يه native ياد بگيري گرامر خود به خود در كنارشياد گرفته مي شه .ساخت جمله توي ذهن بعد از يه مدت برات عادت مي شه و اين خيلي بده.نقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشید!
راستش من زبان انگلیسیم زیاد خوب نیست!در حد دوره های دبیرستان هست!
حالا میخوام اونو تقویت کنم و ادامه بدم!با شرکت در کلاس های آموزشی!
اما علاقه ی زیادی به یاد گرفتن زبان فرانسه و یا آلمانی دارم!اگه بخوام این دو رو در کنار هم ادامه بدم (منظورم اینه که مثلا اینگلیسی رو در کنار یه دونه از اینا) باعث تداخل با هم نمیشن؟!!!یعنی گیجم نمیکنن؟؟؟؟چون درس های خودمم هست!اما میخوام زبان دوم رو خیلی ملایم تر کار کنم!
باز اگه راهنماییم کنید ممنون میشم...
سلام.ببخشيد اين يوال ابتدايي رو مي پرسم:
در كلمه o`clock --- حرف o مخفف چيست؟؟؟(:دي)
Shortened form of "of the clock", that is, "according to the clock"
من فکر کنم یاد گرفتن زبان انگلیسی به اندازه کافی گیجت بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بی خیال زبان دوم (یا در واقع : سوم!) ...نقل قول:
ولی گذشته از شوخی ، من جایی ندیدم که مثلا یادگیری همزمان دو زبان باعث تسریع در یادگیری بشه ؛ ممکنه کندش کنه ولی برعکس ...
یادگیری همزمان دو یا چند زبان توصیه نمیشه
ولی یادگیری کامل زبان ها به یادگیری زبان بعدی کمک میکند
با سلام
من در انگلیسی ضعیف هستم و می خواستم خودم را در زمینه گرامر و بخصوص مکالکه تقویت
کنم. یک سری سایت ها هستند مانند olc یا ... که با دریافت مبلغی در رابطه با آموزش زبان خدمات می دهند.
ایا این دوره ها (6ماهه است) می تونند مفید باشند؟ می تونم امیدوار باشم ( البته بدون تلاش و پشتکار غیر ممکن)
که تا حدودی راحت بتونم بعد از گذراندن دوره ها صحبت کنم؟
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
با تشکر از زحمات شما
نقل قول:Hi, I've never heard of what you mentioned but I believe you can learn English if you are self-motivated enough
Good Luck for your English studies
Best regards
سلامنقل قول:
همونطور که دوستان گفتن، انگلیسی به هر حال زبان اصلیه و یاد گرفتنش بیشتر توصیه میشه. مگر اینکه شما قصد رفتن به فرانسه یا آلمان را داشته باشید.
تجربه شخصی خودم اینه که وقتی کامل انگلیسی یاد گرفتید شروع به یاد گیری زبان دیگری کنید. چون این زبانها ریشه مشترک دارند. خوب بلد بودن انگلیسی به سریعتر یاد گرفتن فرانسه و آلمانی کمک زیادی می کنه. ولی دو تا با هم + درسهای خودتون کار را خراب می کنه.
موفق باشید:11:
تمام اینها می تونه مفید باشه. ولی میزان مفید بودنش مهمه. همونطور که بارها تو این تاپیک بحث شده، کلاس زبان از همه روشها بهتر و کارآمد تره. خصوصا در رابطه با مکالمه که باید هنگام حرف زدن اشکالاتتون گرفته بشه.نقل قول:
موفق باشید:11:
یک پیشنهاد !
برای افرادی که زبان انگلیسی رو به طور متوسط به بالا یاد دارند سایت زیر رو معرفی میکنم !
در این سایت میتونید با تعیین زبان محلی " Native " خود و زبانی که در حال تمرین و یادگیری آن هستید با هزاران نفر حرف زده و زبان مورد علاقه خودتون رو از کسی که زبان محلی خودش است یاد بگیرید !
در ضمن خیلی از این افراد در تمامی کشور های مختلف مایلند که فارسی یاد بگیرند .
کد:www.sharedtalk.com
سلام
چه موقع بايد از مصدر با to و چه موقع بدن to بايد استفاده كنيم ؟
اين سه ساختار زير رو هم اگه ميشه توضيح بديد (يكيشون رو يكي از دوستان توضيح دادن ولي من چيزي نفهميدم !
فعل+to+فعل
فعل+to+مفعول +فعل
be+صفت +forمفعول+to+فعل
سلام ...
کسی میدونه از کجا میتونم فایل های صوتی انگلیسی گیر بیارم ... منظورم از نت نبود تو بازار هیچ شرکتی چیزی بیرون نداده ؟ ... کلا میخوام فایل صوتیه انگلیسی گوش کنم برای تقویت لیسنینگ .... برای اینکار چی پیشنهاد میکنین و همینطور به چه روشی ؟
کاناله رادیوییه باحال که داستانه انگلیسی بگه سراغ ندارید ؟
بهترين جا واسه پرسيدن همين اموزشگاه هاي زبانه :27:نقل قول:
برو بازارچه کتاب ... همونی که روبروی سینما بهمنه .. دو تا مغازه هستن کتابسرا و زبانکده (اسم دقیقشون یادم نیست ، ولی 90% همیناس!) ... جفت همن ... باید چیزای بدردبخوری داشته باشن ...نقل قول:
salam man donbale ye lecture 10 daghighe ei rajebe camputer va internet migardam zir shakhe haye onha ham bashe eyb nadare shoma mitoonid be man komak konid?mer30
يه سر به كتابفروشاي زبان تو انقلاب بزن پره از اين cd ها.مثلا انگليسي از طريق اخبار يا يه سري 36 قسمتي به اسم مكالمه فيلمو....... البته به cd فروش هاي كار درست هم مراجعه كني همه رو دارننقل قول:
زبانكده تو بازارچه و زبانسرا سر وصالهنقل قول:
خواب رفتن پا يا دست و.... به انگليسي چي ميشه؟؟
ميگم اگه اين بنده خدا نگفته بود انگليسيم ضعيفه با يكي از شعراي شكسپير جوابشو مي دادي نه؟نقل قول:
فعل+to+فعلنقل قول:
هر وقت دو تا فعل داشته باشیم که هر دو اصلی باشه از to بین دو فعل استفاده می کنیم. یا به عبارتی فعل دوم را به صورت مصدربا to می آوریم.
فعل+to+مفعول +فعل
be+صفت +forمفعول+to+فعل
اینو اگه کامل بگید بهتر میشه گفت منظورش چیه..فاعلش کدوم طرف این معادله است :46:
خصوصا سومی فرمول کلی نیست.. باید بگید در کجا و برای چی مبحثی این را دیدید. تا بشه مشخصا صحبت کرد:20:
نقل قول:
To go numb
My hands go numb, my feet go numb
[/QUOTE]
To go numb
My hands go numb, my feet go numb
thanks alot:20: i was searching ....and suddenly found that
نقل قول:
/;gë| të "sli:p/ [verb phrase] informal if a part of your body, such as your arm or foot goes to sleep, you have no feeling in it, especially because it has been in the same position for a long time
Can you stop leaning on me please? My arm's gone to sleep.
thanks again:11:
یه دونه دیگه هست کنار زبانکده توی بازارچه ، اون اسمش چیه ؟ ... اونم یه ترکیبی بود از زبان/کتاب/سرا/کده واینا ! ..نقل قول:
یادمه سال 80 بود ، از اونجا CD صوتی هری پاتر رو گرفتم ... چه عشقی کرده بودم ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:Kindly, mind your own business!!
Best
سلام
وقتی لباس می پوشیم و می خواهیم از خونه بریم بیرون برای اینکه بگیم چطور به نظر میام یا سر و وضعم چطوره چی باید بگیم؟
ممنون
كتابكده .قبلا روبروش جنگل بود كه الان شده منياتور اونم زبان فروشه.نقل قول:
اين تشكرا بدجور بوي بايكوت ميده!!!نقل قول:
نقل قول:How do I look like?
سلام. ببخشید دوباره مزاحم شدم ...
1-کلاس آموزشی زبان خوب چیزی سراغ ندارید ؟
2-این کلاسهای آموزشی غیرحضوری اینترنتی چی .. خوب هستن ؟
3-معلم خصوصی بهتره یا کلاس ؟
ممنون میشم جوابمو بدید ... چون الان به مدت 1 سال دقیقا بیکار هستم و میخوام دیگه زبانو بخورم فقط دنباله یه راه مطمئن هستم ...
یاعلی
1. تو گرافیک آباد نه!!!:31: ولی می گن موسسه ی کیش خیلی خوبه...نقل قول:
2. واسه کسایی که بخوان تقویت کنن زبانشونو مفیده... تا حدودی آشنایی لازم داره (شاید من اشتباه می کنم)
3. کلاس... (باید توی کلاس به نوعی با دیگران همکاری کنید و صحبت کردن رو یاد بگیرید)
اگه به مدت یک سال بیکار هستید، زیاد دنبال روش مطمئن نباشید و از همین الان شروع کنید... چون فقط وقت خودتونو هدر می دین... برای این که هیچ کس نمی تونه بگه فلان روش جواب نمی ده... در ضمن، توی یک سال اگه می خواهید زبان رو بخورید، به قول Archi-girl عزیز،
و تازه شاید باز هم نتونید زبان رو هضم کنید... نمی خوام منصرفتون کنم، بلکه تشویقتون هم می کنم... ولی همونطور که همیشه می گن، فرآیند یادگیری زبان نیاز به زمان داره...نقل قول:
باید تو این مدت بمباران زبان بشید
موفق باشید!:11:
سلامنقل قول:
1- كدوم منطقه و چه لهجه اي؟ كيش كه دوستمون پيشنهاد داد بريتيش كار مي كنه
2- بي خيالشون شو
3- فقط كلاس الان كلاس ها معمولا 15 تا 20 نفره است و هدف صحبت كردن اين نفرات با همه معملم خصوصي براي كنكور دادن خوبه
تو يه سال مي تني تو كلاسهاي فشرده هر روزه شركت كني ولي من پيشنهاد مي كنم اين كار رو نكني هفته اي 3 روز و تمرين دو برابر خارج از كلاس بهترين جوابو مي ده