وااااااااااااااااااي عجب رنگ ماماني داره من دختر نيستم ها ولي خيلي حال كردم با اين رنگش
Printable View
وااااااااااااااااااي عجب رنگ ماماني داره من دختر نيستم ها ولي خيلي حال كردم با اين رنگش
ایول قیمتش داره با مغز میاد پایین:us$ 504.00
فکر کنم تا قبل از عید در حد 400 بشه.واقعا با این امکانات 450 -400 می ارزه.
به نظر من c905 عکساش طبیعیتره:20:
آقا انگار سونی اریکسون زیادی به فکرمون بوده از همون اول با کیبورد فارسی زده. کیبورد انگلیسی اصلا پیدا نمیشه؟(انگار میخوام بخرم:دی)
خدارو چی دیدی شاید تو هم مثل من خریدی:31:نقل قول:
اينايي كه الان وارد ايران شده با فريمور خاورميانه است يا قاچاقچي هاي عزيز دارن از اروپا وارد ميكنن؟
از کیبوردش معلوم میشه :10:نقل قول:
آخرین قیمت 540 علاءالدین
به به !!
نقره ايش پشتش خيلي نازه !!! خشكله !!ولي جلوش نه
آقا قيمتش داره بد مياد پايين !! خوشمان آمد
من شنیدم سیاهش حدود 100 تومن گرونتر از نقره ای و طلاییشه، آره؟؟
چه دلیلی داره که انقدر گرونتر باید باشه ؟؟
نه همون قیمت هستش و فرقی ندارهنقل قول:
ولی به نظر من قشنگ ترین رنگش نقره ایش هست و درصد خز شدن این رنگش هم کمتره
الان پولام یک جا گیره
به زودی در میاد اونوقت میگم c905 وایسا دارم میام
حتما میگیرمش
نمی دونمنقل قول:
خودم تعجب کردم وقتی شنیدم
نقل قول:
مرسی
آخرين قيمتش 510 تومان:10:نقل قول:
کاملترین ریویو موجود:
کمکی خوبی میتونه باشه واسه کسانی که قصد خرید دارن.کد:http://blog.se-nse.net/reviews/sony-ericsson-c905-review/
بله واقعا عالي است.ارزش پول خرج كردن داره:11:نقل قول:
مقايسه ٤ تا از 8 مگاپيكسلي هاي موجود تو gsmarena:
ويرايش بعد از چند دقيقه:نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/8_megapixel_grand_shootout-review-296p2.php
ببخشيد مثل اينكه قديمي بود من متوجه نشدم.
دوستان ظاهرا قرار اواسط فوریه یه اپگرید برای این گوشی بیاد که چند امکان جدید رو به اون اضافه می کنه که مهمترین قابلیت تشخیص لبخند هستش بقیه چیزای که قراره اضافه بشه ایناست:
Smile Shutter™
YouTube™
WayFinder 8
Snapfish
SMS-chat
سلام
کسی هست که این گوشی رو خریده باشه؟
اگه هست لطفا اطلاعات بده
اینکه چه فرقی با مدلای قبلی سونی اریکسون داره؟
آیا فیلمبرداریش مثله کا850 ام پی فوره؟(با صدای ای ای سی؟)
آیا چیزی هست که کا850 داشته باشه ولی این نداشته باشه؟
ممنون
زوم کا850 16برابر ولی سی905 8برابر!!!
چرااااااااااااا؟؟؟؟
بچه ها میگم به نظر شما می ارزه که من g900 خودم رو بفروشم و c905 بگیرم؟؟؟؟
به نظر من نمی ارزه... یه 3 مگاپیکسل دوربینت میره بالا ولی دیگه نه تاچ داری نه uiq...
نه دوست عزيز فقز اين نيست . ايشون با G900 ديگه برنامه ندارند چون شركتش ورشكست شد.نقل قول:
C905 دوربين خوب Gps .Wi-Fi.از حمه مهمتر جاوا بودنش كه كلي سرعت گوشي بالا ميره.:10:
یکی جواب منو بده!!! (پستهای قبلیم)
جی900 بهتر از سی 905 ؟؟؟
c905 بخر
الان بهتره
ببخشید. وایرلس و جی پی اس چیزایی هستند که در خارج از ایران کاربرد بیشتری دارن.
با این قیمت هنوز جی 900 به نظر من بهتره.(البته واسه کسی که دوربین بیشتری نخاد)
راست میگین...چون منم واقعا از g900 راضیم...همه چیزش خوبه و هیچ مشکلی نداره...دوربینشم مشکل نیست..چونکه من انتظار بیشتر ازش دارم...فکر هم نکنم که اونقدرا که میگن سرعتش پایین باشه....همونطوره که شما میگین..چون تنها خوبیه سی 905 دوربینشه...نقل قول:
:31:یه خواهشی داشتم...اگه میشه کسی که سی 905 داره یه چند تا عکس برام بزاره...چون بیشتره این سایت ها که عکس میزارن دروغ میگن
عکس که زیاد گذاشته شده.شما اگر شک داری عکس رو روی کامپیوتر ذخیره کن و از توی properties اطلاعات Exif عکس رو چک کن تا ببینی با چی گرفته شده.
در ضمن هرکس بنا به استفاده باید گوشی انتخاب کنه.
اگر دوربین مهم هست C905 اگر نه G900.
سلام
اخرین قیمتی که دوستان برا c905 تو تاپیک گفتن فکر کنم 530 هست ولی توی مجلات چند هفته که 630 نوشته میشه و تغییری هم نمی کنه (که البته فکر کنم با گارانتی باشه )
دوستان می تونند بگند الان قیمتش چنده (بدون گارانتی و با گارانتی ) و ایا در این مورد هم گارانتی یعنی پول برای هیچ!!
با تشکر
سلام دوست عزیز
گوشی شاپ داره این گوشی را به قیمت 520 میده با گارانتی معمولی
ولی قیمت بازار حدود 500 هستشکد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=620
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.راستش من خودم یکی از طرفدارای پروپا قرص سونی اریکسون هستم .قصد دارم گوشیم رو طی 3 ماه دیگه عوض کنم.این c905 خیلی چشمم رو گرفته اما دوتا سوال خیلی مهم برام پیش اومده...
اول اینکه نمی دونم چند نفر از بچه ها کامنت های تو جی اس ام آرنا رو درباره این گوشی خونده باشن اما وقتی رفتم چند تا از کامنت ها رو خوندم دیدم ایراد های عجیب غریبی به گوشی نوشته بودن...مثلاً یکی نوشته بود بعد چند ساعت ال سی دی از کار افتاد یا یکی نوشته بود بعد از چند روز اسلایدر شکست یا یکی نوشته بود گزینه 8 مگاپیکسل تو دوربین وجود نداشت!!!!!!!! و از این قبیل مشکلات.می خواستم از دوستانی که الان این گوسی رو خریدن و دارن استفاده می کنن بپرسم آیا این مسائل حقیقت داره یا کامنت ها الکی بوده.چون من خودم از کسانی هستم که اولین سری های گوشی کا800 رو خریدم و تا الان که 2ساله دارم ازش استفاده می کنم جز یه تمیز کردن زیره قاب هیچ کاره دیگه ایی رو گوشی انجام ندادم و بخاطر این تجربه بسیار خوب از سونی اریکسون دوباره می خوام برم سراغ گوسی های این شرکت.
سوال دومم در مورد یک گوشی بسیار هوس انگیز نوکیا بنام ان85 هست که امکانات بسیار خوب+سی پی یو و رم جدید و ارتقا یافته +ال سی دی oled با قیمت مناسب هست...می خواستم بدونم تو مقایسه ان85 و سی 905 کدوم یکی برنده هستن.چون واقعاً برام سوال شده این مسأله(لطقاً نظر ها بدون تعصب باشه...ممنون)
اگر برنامه خور بودن گوشی براتون مهم هست همون N85 بهتره.
اگر جاوا رو ترجیح میدین و دوربین بهتر,همین C905 بهتره.
در مورد ایرادات هم من اونجا سر میزنم.بعضی اوقاط طرفداری برندهای دیگه واسه خراب کردن حریف این کار رو میکنن و چرت و پرت زیاد نوشته میشه.
در کل C905 گزینه خوب یهست.به خصوص اینکه تا 1 ماه دیگه یه آپدیت تپل براش میاد که چند قابلیت مثل smile shutter و ..بهش اضافه میشن.
در ضمن.هنوز جای افت قیمت داره.خیلی زیاد هم داره.
Flight Mode داره؟
ارتباطات گوشی مثل برقراری تماس و بلوتوث از کار میفته ولی از سایر امکانات گوشی مثل دوربین و موزیک پلیر میتونی استفاده کنینقل قول:
دوستان عزيز آپديت اين گوشي نيومد؟
مال من كه مشكلي نداره ولي دوست دارم زودتر آپديت كنم .
1 ماه دیگه صبر کنید یه آپدیت اساسی میاد براش.
چطوری می تونم بزارمش رو flight mode ؟نقل قول:
وقتی گوشی روشن می کنی میپره که گوشی روی فلایت مد باشه یا نه
از تو setting هم میشه گوشی گذاشت روی حالت فلایت مد