همون طور که 78 بدون گارانتی 290 شده
95 هم بدون گارانتی 350 می تونی به راحتی گیر بیاری.
اگه پایین تر نباشه.
پس به صرفست آدم 60 تومن از یه جا قرض بگیره، 95 را بگیره.
Printable View
اگه پایین تر نباشه.
آفرین بر تو باد! در ضمن فیلم گرفته شده با این روش توی Coreplayer به خوبی پخش میشه و منقطع نیست.نقل قول:
سلام
خواستم بپرسم برای n78 فارسی ساز کامل هم هست( یا حتی ناقص!!)؟
فارسی ساز کامل کاملنقل قول:
دوست عزیز گارانتیشون به درد خودشون میخوره !نقل قول:
بله به صرفه هست ولی باید یکمی صبر کنم که پولم بیشتر بشه .نقل قول:
اگه پایین تر نباشه.
از N95 اصلا خوشم نمیاد . کلا از گوشی Slide خوشم نمیاد .
پس بریم سراغ N82 .
با تشکر از همگی ...
من 95 رو هفته پيش قيمت كردم با اين گارانتيهاي درپيت 340 تومان 100% 300 -310 تومان هم پيدا ميشه...:46:نقل قول:
دوستان برای نوکیا کدی هست که کل گوشی رو ریست کنه تا مثل روز اولش بشه؟من با یه کد ریست کردم فقط settings گوشی ریست شد و برنامه های نصب شده و حتی sms هام هم سرجاشون بودند
راهی نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چه کدی گوشیتو فرمت کردی ؟؟؟نقل قول:
شما باید مستر ریست کنی ..... با اینکار درایو C گوشیتون پاک میشه و گوشیتون عین روز اولش میشه ...... مموری کارت رو هم با کامپیوتر ( چه از طریق Data transfer چه با ram reader ) میشه فرمت کرد .....
کد مستر ریست هم اینه : #7370#*
آقا جواب ما چی شد؟نقل قول:
شما باید با یه پروداکت کد که زبان فارسی داره ، گوشیتونو آپدیت کنید .......نقل قول:
آقا مجید ممنون بابت نظرتوننقل قول:
من با کد
#7780#*
ریست کردم
الان میرم با این کدی که شما گفتی ریست میکنم
هیچ اصراری برای آپدیت با این روش نیست!نقل قول:
لینک توضیحات بیشتر هم توی اون پست هست.
توی حالتی هم که با PC گوشی آپدیت میشه اول فریمور دانلود میشه بعدش روی گوشی نصب میشه.
اینجا هم اول فریمور با GPRS دانلود میشه بعد نصب میشه.
اینم منبع از خود نوکیا:نقل قول:
The firmware fixes several issues and is a must for all N78 owners. It is only available over the air and can be downloaded by using the following procedure:-
To get this software through your Nokia N78, click Menu > Tools > Utilities > Device Manager. Select Options > Check for updates and follow the on-screen prompts. Remember that you can also use Wi-Fi to download the update.
The update process is easy and will not take long as the file is just 1 MB.
Following is what Nokia say it fixes:-
This software release includes a number of performance improvements including softkey selection, Bluetooth stability, video playback, email sending and alarm clock functions. This software release is available though either the Nokia Software Updater or directly through your Nokia N78.
2. How can I update my phone's built-in software (firmware)?کد:http://europe.nokia.com/A4144979#02
If you have a compatible phone, you can update your phone software yourself, either over the air direct to your phone or via your PC.
اینم یک صفحه آموزشی جهت آپدیت N96 (بعنوان مثال)
اینم فیلم مربوطه که خود طرف توضیح میدهکد:http://europe.nokia.com/link?cid=PLAIN_TEXT_1162076
کد:http://www.youtube.com/watch?v=YqL1k_J6UdM
فکنم دیگه اینهمه توضیحات کافی باشه برای این مساله!
دوستان برادر من دیگه داره از دست این گوشی قاتی میکنه و مخ منو میخوره پس یه لطف کنید به سوال من کامل واضح ودقیق جواب بدید میدونم یه بار دیگه پرسیدم ولی اون دفعه من گیج شدم پس منو به پستهای قبلی خودم ارجاع ندید لطفا
نگاه کنید دوستان من اپدیت اخرین version این گوشی رو میخوام به صورت تکه تکه برای دیال اپ مدونم یکی توی همین جا هست البته الان یکم تاپیکش قدیمی شده یکی هم توی موبیلستان فکر کنم یکی از دوستان معرفی کرد ولی من اطمینان ندارم اون اخرین اپدیتش باشه بنا براین من میخوام یکی اخریش رو برام بزاره و اینکه بگه اخریش چند هست با تشکر بسیار فقط اگه جواب میدید کل سوال رو جواب بدید نه قسمتی از اون رو لطفا
باتشکررررررررررررر
شما برو به این آدرس برو و پروداکت گوشیت را بده:نقل قول:
اون وقت بهت میگه که آخرین ورژن ارائه شده برا گشیت چنده.کد:http://europe.nokia.com/A4305060
برو بکس قضیه این چی که می گن جوستیک (d-pad ) ان 78 خراب می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
--------
من ی ان 95 داشتم که بنا به دلایلی فروختم
-----
چند تا سوال عیب های گوشی کی ؟؟؟؟
باطریش چطور؟؟؟
برای ان گیج خوب کار میکنه (برای من خیلی مهم)
و....
------------
آخرین قیمتی که از این گوشی دارم مال همین امروز قیمت 265 تمن واقعا قیمتش خیلی مناسبه
جوی استیکش خراب نیست.
بلکه یه امکان گردش حلقوی داره که بقیه گوشی ها ندارند.
اونایی که بلد نیستند، فکر می کنند مشکل داره!!
سلام
دوستان من جدیدا گوشی n78 خریدم هر کاری می کنم نمی تونم GPS اش رو راه بندازم لطفا کامل اگر می شه برام توضیح دهید
با تشکر
بای
مسخره ترین صحنه ای که من دیدمنقل قول:
یک روز رفتم علائدین ، دیدم خانه نوکیا که نمایندگی رسمی محسوب میشه! یه N78 گذاشته پشت ویترین که D-pad اش کنده شده :18::2:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
دوستانی که این گوشی رو دارن و چند ماهی هست دارن باهاش کار می کنن مشکلی برای دی پدش به وجود نیومده؟؟؟؟؟
--------------
راستی توی مجله ی تلفن همراه نوشته بود که ان 78 مشکل نرم افزاری داره و همین باعث افت قیمت این گوشی شده؟؟؟؟
(چند صفحه پیش مثلا یکی نوشته بود س م س می اد گوشی هنگ می کنه؟؟؟!!!!!!!!!)(این مودلیشو دیگه ندیده بودیم !!!!!!!!!!!)
قضیه چی؟؟؟؟
با آپدیت حل می شه؟؟؟؟؟
وقتی گوشی رو می خری ورژنش چنده؟؟؟ بالاترین ورژن آیدیتش که اومده چی؟؟؟ مشکلاتش حل شده ؟؟؟
کلا به نظرتوی گوشی رو بخرم مشکلی پیش نمی اد؟؟؟؟
من زیاد با گوشی و ر می رم ها مشکل ساز نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
-----------
راستی اگه کابل اتصال به تلویزیون داشته باشی بزنی به گوشی کار می کنه؟؟؟؟(این قابلیت رو داره؟؟؟)
--------
اگه گوشی مشکل داره برم سراغ ان 81
سلام..نقل قول:
سلام
دوستان من جدیدا گوشی n78 خریدم هر کاری می کنم نمی تونم GPS اش رو راه بندازم لطفا کامل اگر می شه برام توضیح دهید
با تشکر
بای
عزیزم همینجوری که نیست که...
شما اگه تو تهرانید از همین سایت برنامه ی گارمین موبایل رو بگیرید با یه سری نقشه از تهران و...بعد همونجا گفته چی کار کنید اگرم میخواید از همه جا استفاده کنید به اینجا برید ومو به مو انجام بدید ....
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
جداً تو مجله نوشته بود؟نقل قول:
راستی توی مجله ی تلفن همراه نوشته بود که ان 78 مشکل نرم افزاری داره و همین باعث افت قیمت این گوشی شده؟؟؟؟
این دیگه خیلی مسخرست.
78 فقط 50 60 تومن ا 95 ارزون تره و این افت قیمت حساب نمیشه.
همه گوشی ها این چند وقته قیمتشون افتاده.درضمن اگرم به قول شما مشکل نرم افزاری داشته باشه، چیزی نیست که همیشگی باشه و مطمئنا تو آپدیت جدیدش مشکلش حل شده.
من که برا یکی از اقواممون گرفتم و کلی هم بهش ور رفتم.
با این که ورژن پایی بود و آپدیت نشده بود، حتی 1 بار هم هنگ نکرد.
پس به شایعات توجهی نکنید.
دلیلشو بالاخره فهمیدمنقل قول:
من تا قفل صفحه کلیدو فعال میکنم گوشیم اینطوری میشه
یکی نیست جواب بده؟؟؟نقل قول:
------
راستی ان 78 رو بگیرم یا الاکی هزینه نکنم همون 5320 رو بگیرم؟؟؟
من اگه بودم n82 میخریدمنقل قول:
پسر من ان 95 داشتم فروختمش چون به پولش احتیاج داشتم حالا بیام ان 82 بگیرم!!!!!!!!!
امروز رفتم علا الدین قیمت n78 :
270000
قضیه چیه؟
[quote ]پسر من ان 95 داشتم فروختمش چون به پولش احتیاج داشتم حالا بیام ان 82 بگیرم!!!!!!!!![/quote]
پس مکث نکن همین الان برو 78 بخر 100 درصد از 5320 بهتره..
منم مشکل پریدن رنگ جوستیک رو دارم حسابی گند زده تو قیافه گوشی!!هر روزم بیشتر میشه!!حیف 390 تومن که براش دادم.اما کلا گوشی خوبیه.مال من تا الان یک بارم هنگ نکرده.ازش راضیم.اما ضریفیش داره حالمو بد میکنه.واقا تو طراحی قابش نوکیا گند زده !!
سلام
من می خواستم بدونم n78 فارسی ساز کاملش هست؟
و اینکه برای مدیرت برنامه ها ی روزانه و تقویم می شه برای سال شمسی بشه؟
با تشکر
بای
مال بقیه دوستان هم رنگ d-pad رفته؟؟؟؟؟
دوستان من حدود 3 ماه 6500 اسلاید گرفتم راضی هم هستم ولی وقتی دیدم ان78 امکاناتی مثل wi-fi و جی پی اس و نمایش افیس و زوم 20 برابر داره مقداری راغب شدم لطفا عمده معایب این گوشی رو بگین و بگین که ایا حل شدنی هست یا نه در ضمن صداش چطوره چون من صداش برای مهمه ممنون
n78 خودش زبان فارسی را داره دوست من.نقل قول:
اون تقویم خود گوشی نه نمیشه.
ولی برنامه های جانبی برای این کار وجود داره.
آقا ما هم ان 78 دار شدیم!!!!!!!!!!!!! امروز خریدم چند تا سوال دارم
2 تا از وسوالاتم رو توی عکس پرسیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی هم این که الان باطری گوشی کمه !!!!
و گوشی در حالت استنئ بازی ولی چراغ وسط گوشی (داخل دی پد ) هی روشن و خاموش می شه اون از چی ؟؟؟(باطری ضعیف از اون؟؟؟؟)
شارژ اول رو چند ساعت بزارم؟؟؟؟
----------
راستی بقل عکس باطری ی عکس کوچک هم هست که خریدم روشن کرددم هم بود مثل عکس رم
یکی هم با هم همزمان می خرید مال اون رو هم نگاه کردم اونم بود اون نانه ی چی؟؟؟؟
راستی من قبلا ان 95 داشتم و فکر کنم منو این سیستم عامل های جدید تغییر کرده بعضی چیزاش مثلا من می خوام برم رمم رو از تو گوشی فرمت کنم وقتی می رم توی tools بعد utilities اونجا گدینه ای به نام مموری وجود نداره قبلا که ان 95 داشتم مموری اونجا بود ؟؟؟؟؟ مال این کجاست؟؟؟
-----------
درضمن وصل می کنم به pc چهار تا گذینه می اد
pc suite
mass storage (این گذینه چه کار بردی داره من ی بار زدم ولی هیچی نشد)
image transfer
media transfer
ولی گذینه ای به نام data transfer وجود نداره؟؟؟!!!!
پس چطور جزیات رم رو ببینم و توش مثلا گیم و برنامه بریزم؟؟؟؟؟
----
درضمن گوشی فارسی نداره عربی داره اگه بخوایم فارسی کنیم چیکار باید بکنیم؟؟؟
------------
درضمن الان هم که گذاشتم توی شارژ گوشی رو باز هم اون چراغ وسط دی پد روشن خاموش میشه!!!!!!!!!!!!!
-------------
راستی ورژن گوشی 11 بالا ترین ورژنی که اومده چی؟؟؟؟؟؟ (به نظر شما اپیدت کنم خوبه؟؟؟)
-----------------
توی عکس قسمتی که خط کشیدم وقتی که کمی فشار می ار ی وقتی که گوشتو می چسبونی به گوشی ی صدای بسیار خفیف می اد (با دست هم می شه فهمید مخصوصا اون بالا وقتی کمی بادست فشار می دی احساس لغ رو می فهمی عادی؟؟؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------
گوشی توی قسمت زبان هاش انگلیسی / فرانسوی و عربی داره که عربی رو هم می زم عربی می نویسه ( راهی برای فارسی کردنس نیست؟)
===============
راستی توی ان 95 وقتی که صفحه خاموش می شد ساعت و تاریخ می اومد ولی توی ان 78 اینجورنیست می شه اون نوار رو اورد؟؟؟؟
آقا یکی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه سوالات خیلی سخت وگنگه...
برای فارسی شدنش که باید اپ کنی با پروداکت فارسی....
بله اون ونرا رو باید بری توی tools/setting/general/personalis..../themes/power serverوبعد date and time رو فعال کنی..
فکر کنم ورزن 12 جدیدترینش باشه ...اره اپ کنی بد نیست...
بقیه ی سوالاتی که پرسیدی همشون عادی هستن وعیب نیستن نگران نباش...
اون چراغ وسط دی پد مال navi wheel هستش که جنبه تزئینی داره . میتونی از این مسیر اگه خواستی خاموشش کنی :
tools>settings>general>navi wheel>breathing:off
اون عکسی هم که بغل باطری همونطور که خودت گفتی عکس رمه و وقتی رم تو گوشی باشه اون نشونه هم هست .
در مورد وصل کردن گوشی به کامپیوتر هم اون گزینه mass storage همون data transfe هستش که به اون وسیله میتونی به رم از طریق کامپیوتر دسترسی پیدا کنی . حالا اگه وقتی اونو میزنی تاثیری رو سیستمت نداری دیگه من علتش رو نمیدونم .
در مورد زبون فارسی هم همونطور که پرنس72 گفت باید با یه پرادکت کد فارسی اپدیت کنی که اخرین ورژن اپدیت هم 12 هست .
آقا ورژن گوشی من 11 و به یک مشکل جدید بر خوردم وقتی ی کلیپی می بینم مثلا 1:45 دقیقست مثلا تا 1:10 می ره بعد تصویر می ایسته و فقط صدا اجر می شه
(این رو هم قبلا شنیده بودم که real پلیر دستگاه کمی مشکل داره ولی چطور می شه درستش کرد؟؟؟)
--------------
راستی دوستانی که روی گوشیشون کلاینت ان کیج رو ریختن بگن ورزن 1318 خوب کار می کنه یا 1345 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشی من وقتی داری آهنگ گوش میدی اس ام اس بیاد ری استارت میشه. البته گاهی اوقات اینجوری میشه. در کل سرعتشم افت کرده. میخوام مسترریست کنم ولی این همه برنامه و تشکیلات توش نصب کردم باید دوباره نصبشون کنم. نمیدونم ولی احساس میکنم اون ایراد نرم افزاری که میگن پربیراه نباشه....
گوشی شما آپدیت شدست؟؟؟؟
به آخرین ورژن آپدیت شده...